Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
H.Kohut Katalin: Bosszú
  2018-09-26 16:10:25, szerda
 
   
  H.Kohut Katalin: Bosszú

Valamikor régen olasz honban élt két család, amelyek állandó harcban álltak egymással. Nem tehettek róla, mert állandóan forrt a vérük, nínózott benne a bosszú, amikor valamelyik családtag elesett az állandó vércsatában. Kötekedtek egymással, amikor néha összefutottak az utcákon, vagy bárhol, addig nem nyughattak, míg verekedést nem szítottak.

Ricardo és Nicolas tizennyolc évesek, nagykorúak lettek. Addig aránylag védetten éltek családjukban, ekkor mindketten elindultak a bárokba megünnepelni nagykorúságukat. Szépek voltak, a lányok szívét meghódították hamar. A Zanzi bárban éjfélt ütött az óra, amikor egy lövés dörrent. Az óramutató megállt ijedtében, mert a gyönyörű Ricardo holtan zuhant a földre. Nicolas kezében ott füstölgött a gyilkos szerszám. Nem gondolkozott, elégedettség látszott arcán, bár megijedt élete első gyilkosságától, még soha nem ölt embert.

Általában a vér és halál látványa olyan hatással van másokra, hogy soha nem tudják feldolgozni. Ha viszont valaki gyilkossá válik egyszer, már sokkal hamarabb fog máskor is életet oltani, mintegy megrészegedik a vértől, attól az érzéstől, hogy ő mostantól élet és halál fölött rendelkezik, ő maga jelenti a törvényt, melyet képvisel a többi vértörvényt ülő gyilkossal.
Így alakult ki mára a halál keresztapa birodalma elektromos vérrel rendelkező csőtésztákkal, makarónikkal, ahogyan megteremtették ezeket a maffiákat állandóan forrongó bosszúvágyó vérrel, melyen nem tudnak uralkodni. Ilyen volt Nicolas is, ezért nem viselte meg az első gyilkossága, azt hitte, a szépséges Ricardo szívének kioltása valamilyen dicsőséget hozott a családjának.

A halál népe soha nem tartott igényt az ártatlanok életére, a halál nem arat féktelenül, csak azokat veszi magához, akik hozzá tartoznak. Ezért volt a régi ember törvények szerint az élet végtelen az egészséges, tökéletes emberek számára, akik hosszú életük végén csak elaludtak álmukban egy éjszaka, meg a szívtörvényű, erkölcsös lányok és fiúk életét sem a ő vette el, hanem olyan sötét hatalmak, melyek eddig csak mesékben, szimbólumokban megírt fekete varázstörténetekben maradtak fenn, sárkányok, boszorkányok, szörnyek, űrpusztítók létrehozóiként kezdték az állandó vérontását a tehetségeknek, törvénytisztelőknek, szépséges lényeknek. A halál keresztapa név viselése már feldolgozást kapott, hiszen a vértörvényük azt jelentette, hogy a forrongó bosszúálló véren nem lehet uralkodni, ezt meg kellett értetni először, hogy tegyenek a jövőjük érdekében lépéseket. Mindezt egyetlen barna hajú örökbe fogadott asszonyka értette meg a vendetta népével, aki odament a bárban Nicolashoz, közölve vele, milyen súlyos tettet követett el, rajta van a vére Ricardonak, amit majd egyszer vissza kell kapnia a karmájuk törvénye szerint, s így a gyilkolásnak soha nem lesz vége. Nincsen bűnbocsánat a gyilkosnak, addig kell kergetnie a kiontott vérnek, míg elégtételt nem kap az áldozat.

Nicolas odament Ricardo teteméhez, megnézte a szépséges halott fiút, aki már soha nem élvezheti az ifjúságot, soha nem lehet szerelmes, felfogta, hogy mit jelent az élete valakinek. Bocsánatot kért sírva az ellenséges családtól, megígérte, hogy pótolja a fiúkat, mindenben segít nekik.

A két család kezet fogott egymással, mert felfogták végre, hogy aki ártatlan vért ont, az megérdemli a büntetést és nem lehet bosszút állni olyan családtag miatt, aki törvénytaposóként gyilkolt. A vendetta, mint állandó ellenségeskedéssel és viszállyal járó vérbosszúja a családoknak befejeződött, a békesség útjára lépő családok közösen veszik fel a harcot a ma fiaival, amik mindenféle emberséget eltaposva dőzsölve élnek rablásból, lopásból, tiltott üzelmekkel, kereskedelmekkel, munkát soha nem ismerve, bosszút állva az ártatlanok családján, ha valamelyikük lelepleződik, vagy megsérül. Ez a bosszúállása a fertelmeknek az egész mindenség ügye, mert családjaik ugyanannyira veszélyesek, mint a maffia vezérek. Mindent áthágva veszélyeztetik az egész Föld jövő és jelen egészségét, épségét. Ezek a baktérium és különféle bombával rendelkező országokra is vonatkoznak, meg az élővilágot megtámadó vegyi fegyverek tulajdonosaira is.

A mese a magasabb igazság szimbólumokba rejtve, így maradtak fenn a régi fekete seregek történetei, legendái, birodalmainak tündöklései, varázslásaikkal együtt. Új formát találtak maguknak a bosszúállók, az életellenesek, új mesékre késztetik az írókat, hogy egyszer napvilágra jöjjön minden igazságtalanság, ártatlanok elleni támadás a világon.
Ricardo és Nicolas története hűen tükrözi azt a régi maffiát, melynek a nevét felvéve követik el a merényleteket tiszta szívű, szép és tehetséges emberek ellen titokban, mert a gonoszok tetteit mindig így követték el, soha nem kiáltott még az ártatlanok vére a háztetőkön, hogy onnan hirdessék ki az ellenük támadók ítéletét. A vendetta törvénye feldolgozást nyert a megértés, elfogadás során. Többé nem állnak meg a végtelen idő szív-órái merényletek miatt.

2017. április 20.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: kereskedelmekkel, varázslásaikkal, nagykorúságukat, igazságtalanság, tulajdonosaira, gyilkosságától, szimbólumokban, létrehozóiként, megteremtették, veszélyeztetik, megrészegedik, csőtésztákkal, összefutottak, szimbólumokba, birodalmainak, tehetségeknek, meghódították, merényleteket, életellenesek, elégedettség, gondolkozott, valamelyikük, lelepleződik, fertelmeknek, bosszúállása, boszorkányok, makarónikkal, családjukban, megünnepelni, feldolgozást, szívtörvényű, gyilkolásnak, vértörvényük, befejeződött, ugyanannyira, gyilkossága, állandó vércsatában, bárokba megünnepelni, lányok szívét, lövés dörrent, óramutató megállt, gyönyörű Ricardo, gyilkos szerszám, többi vértörvényt, halál keresztapa, maffiákat állandóan, első gyilkossága, szépséges Ricardo, halál népe, ártatlanok életére, régi ember, élet végtelen, Kohut Katalin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Elköszönt  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Örülök, hogy látlak!  Alázat  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png csokor  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Kellemes délutánt kívánok  Alvó cicák  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Elköszönt  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png férfi  Nagyi telefonál  Fekete István - Akác  A kételkedés kezelése  Png cica  Bertolt Brecht -től idézet  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Nagyon különös  Egy lelki imádság  Erdőn  Png kutya  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Garai Gábor - Takarítás  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Neked tudnod kell  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png virág  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png virág  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Alvó cicák  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Nevem  Régi emberek, akikre máig büsz...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png nő  Hiányzik  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png virág  Egy lelki imádság  Még csak most kezdődik a nap  Egy bizonyos határt  Még csak most kezdődik a nap  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Png lepke  Mi lenne ha  Png ház  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Nagyi telefonál  Nagyi telefonál  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem tudhatod 
Bejegyzés Címkék
állandó vércsatában, bárokba megünnepelni, lányok szívét, lövés dörrent, óramutató megállt, gyönyörű Ricardo, gyilkos szerszám, többi vértörvényt, halál keresztapa, maffiákat állandóan, első gyilkossága, szépséges Ricardo, halál népe, ártatlanok életére, régi ember, élet végtelen, állandó vérontását, forrongó bosszúálló, jövőjük érdekében, vendetta népével, bárban Nicolashoz, vére Ricardonak, karmájuk törvénye, gyilkolásnak soha, kiontott vérnek, szépséges halott, élete valakinek, ellenséges családtól, családoknak befejeződött, békesség útjára, ártatlanok családján, egész mindenség, maffia vezérek, egész Föld, élővilágot megtámadó, magasabb igazság, régi fekete, régi maffiát, nevét felvéve, merényleteket tiszta, gonoszok tetteit, ártatlanok vére, ellenük támadók, vendetta törvénye, kereskedelmekkel, varázslásaikkal, nagykorúságukat, igazságtalanság, tulajdonosaira, gyilkosságától, szimbólumokban, létrehozóiként, megteremtették, veszélyeztetik, megrészegedik, csőtésztákkal, összefutottak, szimbólumokba, birodalmainak, tehetségeknek, meghódították, merényleteket, életellenesek, elégedettség, gondolkozott, valamelyikük, lelepleződik, fertelmeknek, bosszúállása, boszorkányok, makarónikkal, családjukban, megünnepelni, feldolgozást, szívtörvényű, gyilkolásnak, vértörvényük, befejeződött, ugyanannyira, gyilkossága, merényletek, vonatkoznak, vérbosszúja, tündöklései, rendelkezik, bosszúállók, vértörvényt, bűnbocsánat, űrpusztítók, családoknak, családjának, bosszúvágyó, vércsatában, veszélyesek, feldolgozni, ártatlanok, kötekedtek, ricardonak, gyilkosnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 659
  • e Hét: 5523
  • e Hónap: 11764
  • e Év: 64030
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.