Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Atlantiszi földrengés - a romániai csapások megváltva
  2014-04-20 10:58:18, vasárnap
 
  Atlantiszi aranyhalakkal kezdték az egykori bibliai történelmet, ezért támadott meg a spanyol pusztító énekesként. A zöld szemem kék Illés apokalipszisben az én áldozásommal fülemet összetörő bikaként bikaviadalként beállított társa törte össze a bal fülemet, amit Müllerék ismételtek húsz éve azzal, hogy miért bántotta szegény pusztítót a nemi társa az én támadásommal. Minden halak szülöttje az országnak születésem óta belőlem él jólétben, mint a romániai magyar nevűek, sőt az egész média képviselete a világon, mint Lyz Taylor is volt misztikus halakként. Ez átment már régen cigánysághoz Kernék elmeosztályával kislány áldozásában és Kellerékkel a maffiákhoz, így minden Halak, mint Csernus Imre az elmeosztályról sikeressé lett téve a Rákóczi tér Ágnesével a reformátusoknak, amik helyett születésem óta gyilkolnak barátnőkkel élve a családban, amit tőlünk elvettek folyamatosan, meggyaláztak a gyerekeim előtt 1986-ban. Hiába állították be a 666 Révész utcai központjához az apokalipszisnek Gina Lolobrigidát a Rózsákkal és Sophia Lorent a sakk-kártyájával a vasfüggönyösöknek, engem gyilkoltak le helyettük.
Anyám fogát a börtön szed ki ki, ezt ismételték Ágnes református romániai csapáshoz érve húsz éve méhem meggyalázásával, mert Keresztöltés született nála barna színben, ezért adták férjhez a lányomat a Rákóczi térhez, gyalázatot gyalázatra halmoztak az emberek csonkításával és kihalatásával, azért, mert a Rákóczi tér kap a börtöntől gyerekeket apokalipszisként.

Atlantiszi földrengéssel pusztult el az egykori világ, melyből a Vénusz szobor emelkedett ki. Így kezdődött Vénusszal a Kata gyümölcsei medvés kommunista kor születésemkor, ezért tett tönkre a Mészáros Kata kocsmás alkoholista kommunista népe az árnyékoskertnek Káli Sándorral és Pataki Attila börtönével, punkrációs főnixes együttesekkel együtt apokalipszist és gyalázatát a Rákóczi térnek hajtva végre folyamatosan.

Atlantiszi földrengéssel a számban ismételték a kommunikációs énekesség miatti bénítást az utcai berendezett apokaliptikus csapás helyett, majd Müllerék a saját szemfogamba tett bűzös csapásuk miatt hurkát Pintér Margitnak kezdték a börtönnel 1998-ban ismételni, majd kaptam egy injekciót, amitől a Talmud bal szememben lévő csapása feldagadt Szelep sorsaként és kivésték a fogaimat azzal, hogy ne mutogassam magam az embereknek a megyei kórházban az ember gyilkosok egészségügye. Ekkor az Őrházas határokat lezáró Varga-Varsányi páros helyett- egyik lábam megrántója a bölcsődében a sánta vörös botos talmudus Jézusként - szállítottak a kórházba egyből a barziliai Branyiczky házaspár dobálása után Liptai elmeosztályának. Valamennyi Varga könyvét a börtönnek a skizopren refrén végrehajtotta, Imréét is, amelyik ufói vannak végig a bulgárföldi üzlethálózatával a kimentetteknek lila csempével megjelölve. Amik itt vannak, ezek a Szelep coca colásait jelentik az Időjelekből. A fogamat Miglécz Gabriella karmikus református kíséretének lyuggatását ismételve szedte ki Müller Péter népe.
Az innyemet teljesen tönkretették, Borza Gizi, apa első feleségének testvérét úgy ölték meg húsz éve, hogy még a szájpadlását is megette az inyevő baktériuma a börtönnek. Nem lehet embernek protézist megszoknia, nem teremtmény. Ide vannak a Bertalan utcára rendezve mindazok és kíséreteik, amik sorsát rajtam hajtották végre ismétlésben, akik kiszedték a börtönnel nagynéném fogait- ezzel kezdtek a TV2-vel húsz éve -, apáét, öcsémét, bátyámét Müller Péter az enyémmel együtt. A menhely szegény magyarokat mentette, mint romániai csapásokat meg emberek meggyilkolásával születésem óta. A romániai menhely az ország fölött jeruzsálemi csapásként Oláh Ibolya fogam csonkítója és nemi gyalázójával együtt az elmeosztályoknak.
Ennyi volt itt az atlantiszi földrengés egyetlen apokalipszise a kommunista kor kezdetnek.


Szívemet gyalázzák együtt a testemmel húsz éve már, nemcsak róka, farkas, varjú helyett, valamennyi cigánya helyett a megyének és romáknak Tik sem vagytok magyarok kezdettel.

Az atlantiszi földrengést mint világok pusztulásának maradványait ismételték már többszörösen Delhusa Gion motorosával a Várkonyi könyvnek Várkonyi Andrea szőke nemi csapás beállításával.

Az atlantisziak énekesek, zeneszerzők, építészek és feltalálók voltak, róluk szólt a biblia. Világ kezdetével indultak a bibliával, vagyis ismerik. Az egész Magyarország ember gyilkos, nemcsak a trianoniak, valamennyien ember áldozással szórakozva élték életüket, mind borsodi 666 csapásai Miskolc világ négy égtájában berendezve, amelyik felszámolja a világ berendezését, szétmenve a világba.

A Kék és fehér dalom alapján, mely születésem után kezdődött egykori Jézus feszületet jelent, akit hárman gyaláztak meg a 666 központból a Bertalan 14. Fsz. 3-as lakásban lévő helyett engem gyaláztak meg. Ekkor a selyemréti ügyvédjével és a buzikkal, sátánistákkal elvitték Puskás Katit, akit nem lehet tisztelni és szeretni a kutyákkal, mint egykori svédek összezúzójának képviseletét szellemvilágával együtt, majd berendezte fehér bútorral a konyhát, akár a selyemréti elmebeteg ügyvédje a buziknak. Minden apokaliptikus egykori kor, amit rajtam kezdtek el itt van berendezve az 1995-ben világ végére ítéltek központjában, mint a szarkahegyi náci elmeosztályoknál, azóta engem tartva túsznak gyilkolnak maguk helyett a cigánysággal, amiket idetettek az utcai névtárhoz.

Kék és fehér felhős lett az ég, a Nap barnított és az álmom becsapott. Nem tudtam én, merre indulok, más-más csónakot sodort alám a gonosz. Sötét lett az ég és elsodort a szél Nyugatról Keletre, Északról meg Délre. Nem vagyok más, csak sápadt falevél, ez lettem már, egy tépett kis levél. Mondd jó Uram, a megrontott meddig él, mennyit bír egy lélek és miért baj, hogyha fél? ....Harmadik gyalázat halálos lesz, s miért? Mert így akarják, gonoszok uralják, ezt az egész Földet jó Uram. Miért kell a játék és miért nem kell a jó, ki vette el szívemet, s ha sírok kinek jó? ....

Ezt a cserepét egykori főnixes Rákóczi tér Bertalan utcai berendezettekkel meggyalázott Jézust rajtam hajtották végre születésem óta, ezzel ismételtek itt 1998-ban, hogy én fehérre cserélem a bútorokat, át van festve a Jézus arcképe a cserépnek falevélre. A szívemen lévő csapás megmentett minden nemi gyalálót az apokalipszisből az én áldozásommal.

Ez egy játéka a borsodi 666 központnak, hogy Lázár helyett a sötétkapus dögökkel 1961-ben megölte a nagyapát, Szabó István helyett az ezer éves karmikus reformátusok valamennyi könyvét és sorsát végrehajtotta az egykori nagy- Világ-Magyarország náluk berendezett címereivel, amin a Duna tévé ment végig a sötétkapus dögökkel, hogy én vagyok az Időjelek összes szereplője Ébredő játszóterével egykori vallásoknak, egyházaknak Mákostésztás Hintás magyar kislányként. Lázárral kezdődött a romániai halál reformátusok helyetti emberek gyalázása és kivégzése, elvették az ennivalót is, mosógépet, mindent, ami emberi éléshez szükséges volt a miskolciakkal, mint 666 kommunistái. Lázár vázájának egyikét, a csíkos vázát Csíkos heves értelmiség legyőző boszorkány helyetti gyalázatommal kezdte el ismétlésben 1986-ban Csernobilkor Herczeg Tibor ózdi árnyékoskertivel Bencs Marianna Lila kocsmai pusztító babája és Szajkó Valéria, Katalin helyett. Lázárnak a halál reformátusok által kitalált két utcai apokalipszis gyalázatának összes vázáját a tanítványok összehordták, ezeken ismétlésben 1995. óta mennek végig a magyarok és emberek gyilkosainak apokaliptikus sorsával a mi gyalázásunkkal és áldozásunkkal. Köztük volt az Iker vázája is az Iket toronynak, a megmentett Vicziánné római egyházas ufósé, Braun nácijé. Szép életet éltek a 666 románai-jeruzsálemi csapásai első miskolci főnixes Demjén Rózsi szárnyas betétjeivel, amikkel előlről kezdtek a börtön emelésével 1990-ben.

Kohut Gabriella néven berendezték a gyalázókkal a pesti színészek meggyalázása idején 1986-ban, amikor Zalatnay helyett plasztikai műtétre vittek a Szövetség utcába a börtönnel, baszógép kezdetével indult ember gyalázatával priccsén, Gyuri, apa első becsületházasságából született Heilig Gábor hasonmás és sorsa, mint elmebeteg végrehajtása közben a tarcali elme Erzsijével esküdött meg. Terhesen naponta cibálták a munkahelyén a férfiak, a nemi csapások, meggyalázással született meg a roma csapás, Gabriella a nevünkkel. Ekkor engem már Moldován Nóra róka szabadköműves I. emelettel berendezett szeretői legyőztek utcanépével együtt. Nagyapa gyilkosát 1994-ben ölték meg, mikor Nagy Anna halottjuk helyett teljes világ végét hajtottak végre rajtunk. A kollektív gyalázója a nem apokaliptikus csapásoknak rajtam van körben 1998. óta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: árnyékoskertivel, meggyilkolásával, elmeosztályoknál, apokalipszisként, elmeosztályoknak, berendezettekkel, szellemvilágával, üzlethálózatával, árnyékoskertnek, elmeosztályával, apokalipszisből, elmeosztályának, reformátusoknak, apokalipszisnek, apokalipszisben, meggyalázásával, meggyalázással, gyalázásunkkal, kimentetteknek, összezúzójának, elmeosztályról, bikaviadalként, aranyhalakkal, szabadköműves, végrehajtotta, születésemkor, apokaliptikus, földrengéssel, apokalipszise, áldozásunkkal, beállításával, pusztulásának, miskolciakkal, csonkításával, sátánistákkal, apokalipszist, egykori bibliai, spanyol pusztító, zöld szemem, nemi társa, országnak születésem, romániai magyar, egész média, elmeosztályról sikeressé, gyerekeim előtt, apokalipszisnek Gina, börtön szed, emberek csonkításával, börtöntől gyerekeket, egykori világ, árnyékoskertnek Káli, számban ismételték, Csernus Imre, Gina Lolobrigidát, Sophia Lorent, Mészáros Kata, Káli Sándorral, Pataki Attila, Pintér Margitnak, Valamennyi Varga, Miglécz Gabriella, Müller Péter, Borza Gizi, Oláh Ibolya, Delhusa Gion, Várkonyi Andrea, Puskás Katit, Nyugatról Keletre, Szabó István, Mákostésztás Hintás, Csernobilkor Herczeg Tibor, Bencs Marianna Lila, Szajkó Valéria, Demjén Rózsi, Kohut Gabriella, Heilig Gábor, Moldován Nóra, Nagy Anna,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Paul David Tripp Április 19  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Esti kép  Akarat  Png csokor  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fehér virág  Popper Péter szavai  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Adakozás  Őrizkednünk kell...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szívem  Nagyon különös  képre írva  Leonardo da Vinci gondolata  Ne kapaszkodj magasabbra,  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Rátalálsz  Minden harmadik...  Png telefon  Nem tudhatod  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam Krisztinától  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Nem méltó hozzád  Akarat  Facebookon kaptam  Nem számIt  A sors  Paul David Tripp Április 19  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Radikális szeretet  Lóhere  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A sors  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Kövesd a cowboyt!  Adakozás  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Erdőn  Png virág  Png virág  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Nem számIt  Sose bánj semmit  Png fotel  Png kutya  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Png fotel  Popper Péter szavai  Png rózsa csokor  Fehér virág 
Bejegyzés Címkék
egykori bibliai, spanyol pusztító, zöld szemem, nemi társa, országnak születésem, romániai magyar, egész média, elmeosztályról sikeressé, gyerekeim előtt, apokalipszisnek Gina, börtön szed, emberek csonkításával, börtöntől gyerekeket, egykori világ, árnyékoskertnek Káli, számban ismételték, kommunikációs énekesség, utcai berendezett, saját szemfogamba, börtönnel 1998-ban, fogaimat azzal, megyei kórházban, ember gyilkosok, sánta vörös, kórházba egyből, barziliai Branyiczky, skizopren refrén, bulgárföldi üzlethálózatával, kimentetteknek lila, fogamat Miglécz, innyemet teljesen, inyevő baktériuma, börtönnel nagynéném, enyémmel együtt, menhely szegény, romániai menhely, ország fölött, atlantiszi földrengés, testemmel húsz, atlantiszi földrengést, atlantisziak énekesek, egész Magyarország, világ berendezését, selyemréti ügyvédjével, selyemréti elmebeteg, 1995-ben világ, szarkahegyi náci, utcai névtárhoz, álmom becsapott, szél Nyugatról, megrontott meddig, egész Földet, cserepét egykori, cserépnek falevélre, szívemen lévő, sötétkapus dögökkel, ezer éves, egykori nagy-, romániai halál, csíkos vázát, halál reformátusok, tanítványok összehordták, megmentett Vicziánné, börtön emelésével, pesti színészek, tarcali elme, nemi csapások, roma csapás, kollektív gyalázója, árnyékoskertivel, meggyilkolásával, elmeosztályoknál, apokalipszisként, elmeosztályoknak, berendezettekkel, szellemvilágával, üzlethálózatával, árnyékoskertnek, elmeosztályával, apokalipszisből, elmeosztályának, reformátusoknak, apokalipszisnek, apokalipszisben, meggyalázásával, meggyalázással, gyalázásunkkal, kimentetteknek, összezúzójának, elmeosztályról, bikaviadalként, aranyhalakkal, szabadköműves, végrehajtotta, születésemkor, apokaliptikus, földrengéssel, apokalipszise, áldozásunkkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 519
  • e Hét: 5383
  • e Hónap: 11624
  • e Év: 63890
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.