Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Élelmezési jelzések az egész világegyetemnek
  2017-02-03 19:19:21, péntek
 
   
  Mikor eszméletlen voltam, szóltak nekem, hogy ne vegyek paprikát, mert vért tettek a paprikájába Magyarorzság mészárosainak. Ekkor hozott nekem a Magas-hegyi isten mindig feláldozva magát az az utolsó emberekért saját csomagolásban paprikát.

A paprika, mint általában az általuk megevett népek utolsó növénye meghagyva általuk, Benkő teremtett Magas-hegyi Kohut nevet felvett isten teremtett népe volt egykori vasbabilon létrehozása idejében Lengyelország néven már len kezdettel indult a teremtés NÖvényi Norbert zsidóival teljes ország listájával együtt a kannibál mészárosoknak.

Arra eszméltem fel már kivégezve engem a döglégy által megbénítva mindenemet, tudván, hogy kik vagyunk, hogy büntetik azokat, akik romlott élelmiszereket adnak el a dögöknek, kanibalistáknak, emberevőknek, mészárosoknak, már nem szóltak nekem ismétlése közben a három lépcsőház által koldutlatásom utáni már engedélyezett rehabilitációs járadékommal, támadva Jakab Jutka által, hogy neki, mint a Kohut Benkő emberek gyilkosának kevesebb a bevétele, mint nekem, tudván, hogy kit mészárolnak maguk helyett.
A romlott állati tetemeket és hulladékokat, ürülékeket, vizeletet, döglegyeket, halott általuk megölt jehova kutyák tetemeit, dögdisznók tetemeit, juhász piroska megölt tetemeit, Weiser Mari Libiájának halott tetemeit azért árulták, mert tudták,hogy kiket áldoznak a kannibalista emberevők, tudván, hogy kik vagyunk megtámadták, meggyalázták mohamedet és csilagmedve népét, amelyik soha nem látott még Vénuszt, nem ismerték, hogy ki vagyok.

A sej haj fonóban, sok a légy valóban, ki gazdag, ki szőke, sose végy belőle dal kezdete óta mészárolnak embereket, angyalokat Kodály Zoltán összes parasztjával Magyaroszág néven Bodor Pusztítóval, minden Ágnessel, minden Halak szülöttjével a világnak.

Rehabiliticiós járadékot kaptam halottként cipelve magukkal Újhelyből, Benkő Lajos sorsát ismételve folyamatosan, tudván, hogy ki vagyok folytatva megállás nélkül megtámadva csillagmedvét Ménesi cigányaival, mohamedet megölték a gyalázatával a sötétkapus Lázár és Szabó dögjeivel Zahuczky Katalin halál emberevőjével és minden barátjával Szelepnek.

Játszotta velem a II-es elme óriás szörnye négy éve már, hogy utoljára megyek kontrolokra, cukor vizsgálatra, megkapom haldoklásom idejére legalább a nyolcvan százalékot, hogy teljen kiváltani a gyógyszereit Tircs Mária betegségnek, Turcsányi Gyula semmiről sem tudót játszó genyó betegségeivel együtt.

Bettinek, mint egykori mohamednek végig kell néznie a gyalázóinak egyikének és az őt megtermékenyítő Ménesi cigányainak összes rajtunk végrehajtott iszonyatát, azért, hogy tudja, ki vagyok én, ki volt anyám, az általa lenézett és csúfolt apám és Gyuszi, Piri néni, nagymamám, akiket utoljára hagytak meg lezárt határok mellett saját tetteik, gyilkosságaik, kivégzéseik, minden részük levágása végrehajtásaként rajtunk folytatásban Benkő Lajos sorsaként.
A szíve a tömeges gyalázatomkor felmondta a szolgálatot.

Már soha nem lehet mohamed többé. Ménesi cigánytelepe van mindhármunkban. Vénusz, akit mohamed és csillagmedve népe nem ismerhetett, ugyanúgy, mint mohamed népe és a medvék szívvel soha nem hallottak sátán népéről, nem ismerték a halált, így nem lehet egyikünk sem soha többé istennő, csillagmedve csillag az égen, mohamed pedig királyanője a mohamadeknek, a sátán halálnépe gyalázta meg őket.

Betti játékait hozván mohamedként lezárva vírusaival jelen vatikánnak a szülészetet, semmi értelme nem volt, mert senkim nem volt áltlauk megölve mindenkit, aki szeretett.
Tíz hónapos korában kezdtem mesélni a kutyás állatok könyv akkor kiadott szerint képeket mutogatva, mert olvasni még nem tudott, gagunak nevezte a kutyáját a Johannás kezdettel kezdett vörös oroszlán által hozott egykori mohamed feltételezés szerint mai napig Bettiben lévő egykori istenét, a gagu itt van berendezve utcanépével Bodor Ágnesnek, kaminosaival a világnak, amik megijesztették Szulamit gyalázása után szőröseivel a sátán népének meghagyott mohamedvét, ijesztgetve, majd folytatták Betti elmondása szerint azzal, hogy füstöl a kemény, Kemény Zsigmond által fogságba ejtve saját népe elmondása szerint, berendezve a játékboltot egyetlen játékaként ott hagyott egykori Várkonyi motorjával, így kezdődött el a MItől fél Bettike minden este bővülő félelme azoktól, amiket Ménesiék felvonultattak a városban, kocsival jártak nagy hangon, repülővel az égen, motorrral hatalmas zúgással, békát tettek az udvarra, gilisztákat szintén, pókokat a falakra, a vége mindig az volt, hogy a légytől is, pedig bánt. Berendezték mohamed népének játék fakockáit, babakocsiját a szőkeként magukkal vitt Tünde babának, ami megszületett Fejjel Anikónál, ekkor megtámadták az újhelyi állandóan ott maradt egykori járványtemetőt őrző ufó népek Fejjel Anit, azzal, hogy megölik a Tünde nevű gyerekét, Kósa Emese nem találta elmebetegnek a svábokat jelentő, iszonyatos kivégző ufókkal járó Fejjel Anikót a többivel együtt. Marika járóbaba szőke egykori cseremisz pusztító politikusnak vitt Járai Zsigmondja általam felismert Betti babája, Mihályné által hozva a piacról, átadva nekem, Jutka fürösztős babájával, amit Karcsára vittek Marikával együtt a jövő népének, Ardó Nikolettnek, Jutka fürösztős baba az egyik gyilkos támadója Jarecsny Jutka és minden Jutkája Müllernek, cseremisz pusztítóval együtt.
A menyasszonyi baba, aminek kiverte a fél szemét mohamed, megtörtént eset, Fehér Anna jelenleg Vénusz áldozásban ismétlő teljes Székesfehérvárját jelenti mohamed ijesztgetőinek, a fél szemű menyasszony az összes félszeműjét jelenti az egész viágnak, köztük yumurdzsákját az egri gyilkosoknak, az őt beállító halálnépét a sátánnak.

Anyámat hozták Ménesiék hipnózisban gyalázata közben a cigánytelepének Volga melletti énekével a szívvel bíró Benkő teremtőnek. Meglepődtem, amikor anyám hozta Bettinek a babakocsit, az automata mosógépet, amit Müller Péter Sziámi döglégy Krisztiánt, bátyám első fiát állandóan támadva hozzánk hozva földhöz vágta, majd ellopták az anyám által hozott gáztűzhelyt.
Mohamednek soha nem volt mosógépet, sem gáztúzhelye, mert isten volt.
A média vatikáni kívánság műsorokat felvonulással rendező tor ünnepet tartó embervői és mészárosai tudták, hogy kik vagyunk, Brigitta első születésnapján kértem a kivégző gépüket, nem értettem soha a viselkedését, vártam hogy emberré váljon,ne hazudjon többet, mindig meg akartam bízni benne, közölte káromkodva, hogy nem vonul fel velünk a fényképszhez. Így készült az egyetlen Müllerék által meghagyott fotónk már levágott hajammal valaki helyett, rettegő zöld szemekkel, mohamed rettegett tekintetével, csiilagmedve még semmiről nem tudott.

A cseremisz pusztítója a mészárosok utcájának akkor engedett el engem 1992-ben folytatva rajtam az egykori Antológia humana népe helyetti mészárlását Toni Curtis csillaguk helyett, amikor megjött Paviás, meglátta Járait, hogy ez a Marika babából van, ekkor vette el a hátam mögül az engem hatalmas erővel nagyfeszültségben rángató szörnyetegét Kiilián teljes egészének, mert mind tudtak róla, együtt Cseh Károlyék ózdi cigánytelepével, minden könyvtárosával az országnak, melyek beavatásokat tartottak maguk helyetti főszereplők kiválasztásának berendezésével Hobo kezdettel, Cseh Károly mondta, hogy aki kijárta a Humanát, az nagyfeszültségbe kerül, nem értettem, folytatta azzal, hogy ők álfeszültséget mívelnek. Ez egy állata Bodoréknak.

Brigittának nem volt játéka, sem meséje, csak a csurkás babája, Csurkás támadójával a politkusnak ment hatalmas erővel bíró sátán népének.

Én meséltem nekik példázatos meséket, játszottam gitárral, nem tudva arról, hogy ezek a dalok rólam szólnak, a gyerekek élvezték a játékot, kitalálták ki az énekes, mi a dal címe, csillagmedve nem tudott veszteni, befogta Betti száját mindig, hogy ő nyerjen. Közben mondta nekem Felföldi Gábor, hogy a mosónők korán halnak, Hornyák Ildikó állandó szőke legye Ménesinek Jőzseffvárossal, helyett mi első pillanata óta az első ember támadásnak kézzel mostunk, mint az összes ember a világon. Jászteréknál adtak jeleket, rájuk engedték az automata mosógép vizét az egész lakásra, hogy minket Jászterék nem engednek rendesen emberi életet élni.Jászternét kiválasztotta Réti Mária párttitkár, mint Hangos Ágnest, azt mondta Jászterné, hogy neki Osváthné minden kívánságát teljesíti és nagyon szereti. Betették kozmetikai üzletbe, amit nem értettem, mert tisztátalannak láttam Réti MÁriával együtt az egész várost.

Rengeteg jel volt, amit nem vettem észre, folyamatosan adták gyújtogatással, robbantással, égetéssel, forrázásokkal anyám és Betti helyett a jeleket, Réti MÁria volt Rácz Marival mohamed lábának forrázójaként Hegyi Barbara egri csillagok egyik végrehajtója helyetti forrázója tudtukkal,hogy hozták magukkkal, mohamednek, hogy vezessen engem hipnózisban a vörös oroszlán teljes egészének végéig.

Rengeteg jel mellett elsiklottam, mint a szövetkezet sátán népén, amelyik szopta az ujját, helyette Müller Bettit szorongatta hatalmas erővel.

Ez végig cigánytelep az állatokkal, legyekkel, pókokkal, sünökkel, viperákkal, dögdisznókkal, minden állatával a talmudnak, denevérek helyett nem engedtek énekelni és tanulni, minden sátán ezer éves halál dögje szerepét rajtam tudván, hogy ki vagyok végrehajtották. Tehát a sátán nem felismert Csernobilkor, amikor a vatikán robbantott üzenve a medvének, hanem együtt járva ezer éve, megtámadja az emberek, angyalok, istennők nyakát, a többi már felfoghatatlan.

A japánnak üzenő atombombát saját Rákóczi terére ledobó miskolci Rákóczi tér Ádám és Éva népe már többezer éve égi Jeruzsálemként élt mohamed támadása idején.

Andó Marianna, Dévényi Erzsébet fehér vászon ruháját adta rám Ménesi, Sraub Dezső Edomot játszva Kiliánnal, tudván, hogy ki vagyok, így emelkedett Törőcsik Marival, amikor felismertem őket a Dörmögőben és Északban, mint anyám egyik gyalázóját, ami helyett nem tanulhatta meg a pénz beosztását, ekkor igazgatóvá tették.
Andó Marianna vagyok a támadásuk előttől, Andó helyett volt a felfoghatatlan vatikáni gyalázása az egész világnak, a velük járó börtönt emelő nyaralgatóival egykori orosz medve erdőnek őzzel, farkassal, kígyójával a börtönnek, Begyó vagy kigyó néven mondva Kositczky istán által a börtönt emelték Furman Imre könyvét rajtam végrehajtó Tűzkő Judit Müller nemi kivégzője sorsát rajtam végrehajtva, ekkor már jött az elmeosztály segíteni, de itt voltak MÉnesiék Müller kivégzővel, Paviással, egykori egri Talan által megsebített bokszolóval, mint másvilágban utazóval, a cigánytelepe teljes egészével MÉnesinek, mocskoltak, loptak a vatikáni Duna tévével, folytatták a lyukas szívű Szabó összes általa elkészített egykori sátán világ-Magyaroszága címerét kitéve a városokra az áldozásunkat ismétlésben a Szabó-Lázár két gyereke kezdetét folyamatosan ismételve elhelyezve Müller állandóra jött tik sem vagytok magyarok kivégzőivel a megmentett elmeosztálya szerint a Semmelweis kórházból hozottnak elmondta, hogy feláldozta a pináját Miskolc városáért. Az északot vettem meg 1983-ban, amiben az állt, hogy az általam nem ismert Miskolc városában gyalázzák többen egyszerre részeg állapotban az asszonyokat. Ez előzte meg a leírtakkal közösen történő végleges kivégzésünket.

Ménesiék hoztak ide minket hipnózisban nem tudva róla, hogy eszméletlenek vagunk folytatva Katalin Portörő duna tévés baktérium bomba helyére szállítva minket bőrdzekiben.

MIután a pesti orvosok berendezték Bodor pusztítóval kilián teljes egészével ismét az őrült johannája halakként idetett folytatását PUskás Katalinék kimenekítésével a Vörös Oroszlán népével Miskolcról Fónagy István sátán népével idetett mészáros Halakjával nyitott új Hírnök rigó ózdi cigányaival kezdődő összes vatikán duna tévés fema építését folytatva hírnökeivel a jövő krisztusának, 1983-ban megszólalt a zsiguli dudája, szóltam a kivégzőjüknek, hogy szól a dudája a kocsinak, azt felelte nekem, amin meglepődtem, hogy most is képzelődöl.
Ekkor már hozták lemészárlásom után a duda rendőrséget, hunnia vatikán néven emelkedve II. Jánossal. Munkanékülivé váltam Sophia Loren helyett, elmentem szociális segélyt igényelni, azt felelte Vaskóné Müller Péter kivégzője, hogy egyáltalán járnak-e iskolába a gyerekei.
Innentól láttam néha, hogy a menhelyieknek nyitottak gyermekvárosokat, elhelyezve a kivégzőit Müllernek, együtt a Rákóczi téri mai napig engem gyalázott Benkő Lajos kivégzését ismétlő cigány nemi csapásait Oláh Ibolyának. Tehát a Vatikánja Derlánénak innen van a Bertalan utcai vérfürdős csonkítók, mészárosok utcájába téve.

Ami engem forgatott a világ felett lopott földöntúli hatalommal már lopta a kék ufók által átadva Derláné báránya a sátánnak feszületesként megírottan a bibliában a debreceni író által saját sátán népének a földöntúli hatalmat egykori nagypán népeként, egykori régi vatikáni hatalmával az általuk megölteknek, régen nincsen már Hunnia vatikán, összezárult a tarot a 13-as halál kártyájával Derlánénak. Így lett a két utca összeállítva az émász sátánjával, Szabó István világkönvytáros újhelyi lakáskiutaló nagy házban élő barátja által, neve most nem jut eszembe, amik végig együtt szervezték az ózdi cigánytelepükkel építkezve a jövőnek, utcanépek sorsát és cigányok sorsát végrehajtva már mohameden és csillagmedvén, Vaskóné sátán mondata mindent elárult. Vaskóné hogy a mária és többi Müller gyilkosa rajtunk végrehajtott ezer éves dögök szerepét tudván, hogy kik vagyunk,ideje, hogy az emberek kiárulója Hogya MÁria emelkedjen az áldozásommal, tudván, hogy ki vagyok, mutatta, hogy mindörökre kivégezve tudván, hogy Benkő Lajos sorsának ismétlése megtámadva a gyerekeket, meggyalázva őket, meg akarunk halni, mint örökéletűek egykor, utcanépek emelésével áldozásunkkal a média teljes egészével, tort ünnepelve Müllerékkel ünnepi kacsatortájukat kitették rengeteg gyertyájukkal a kezdeti két gyertya általam megfestett legnagyobb feszületeseként a világnak felfoghatatlan, hogy megették az embereket, csupán annyi miatt, mert az első hülye szónál megszakadt a szívük. Nem azért járnak körbe a két utcán, hogy elengedjenek minket, mivel mindannyian lopott hatalommal általuk meggyalázott, likvidált, megcsonkított, kivágott belső rész egyik részletével Bodorné Ágnesnek, amit rajtam akartak végrehajtani a saját egészségügyükkel, Hardonyi helyett pókkal a méhembe, ahogyan valamennyien fekszenek azóta, amióta az egykori Lucifer égi Jeruzsáleme Cserép Imre összes Imre sátán népével elpusztította a cserépkori nagy Babilont. Hogy az ózdi cigánytelep vatikánja meg akart ölni minket, mutatja 1995-ös berendezése Túri Ferenc mészárosának Müllernek, űrlények sorsát tetteit akarták rajtam végrehajtania, berendezték Müller Annáját ismételve öcsémen végrehajtott fertelmet, hogy bújjon vissza az anyjába. Ez Bodor Ágnes pók lányként járva assszisztesként a fogorvosait anyja méhét jelenti Ágnes néven első pillanat óta.Az egri támadást berendező űrszörnyek csak nézték Bodor pusztítót, miért cipel engem a pók lányával, miért akarnak beledugni közösen az általuk hozott Annájába Erdős Anna népének.

Amit Bohács ricsei elmebeteg pszichiáterükkel végrehajtottak hidegben hagyva öcsémet fényevésen a barakkos legyek kivezetése óta Baratta Ági sorsaként, hogy így nemesedtek emberi formát véve a barakkos legyek egész kelettel.
Bohács Müller saját elmebetege, megtámadta Gyuszit, amikor megengedték, hogy kihasználva emberi szívét, dolgozzon a faipari szövetkezetben sebédmunkásként. Ott volt egy gépírója Müllernek, genyó megtámadta a szemét, hogy szépnek lássa és szerelmes legyen a sátán népébe a brazil angyal, megjelentek fényevésen tartva folyamatosan Kántor saját Rákóczi terük gyalázata közben MÉnesi cigánytelepével anyámat, hangokat hallott, hogy a gépíró családja megtámadott engem, Így is volt, a hangok a Talmud démonjai voltak.
Ekkor megrendezték albánokkal a motoros balesetet, gyógyszert adott neki Bodor Ágnes, bevitték az elmeosztályára papír nélkül Bohács elmebeteghez Kósa Emesével, megszüntetni az egykori általam megrajzolt cserepek szerinti régi Ádám és Éva népek arcnékülisége miatt személyiségét, amiből régen a vas saját népük mint rendező Alföldi Róbert által bemutatott nemi kivégzői vannak az egykori világűrnek Vona Gáborával Müller Péternek, innen már végleg nem tudtam segíteni, mert megtámadtak minket.
Az utolsó undorom volt, Müller Péter Sziámi saját Kósa menhelyi Oláh Ibolya Nagy Éva hozatalával Ricsével, a mondatával Müllernek, hogyha házaséletet él az angyal, meggyógyul. A nevünket Kohutként gyalázza folyamatosan a ricsei elmeosztálya Müller kivégzőinek, együtt Andó Marianna Zsókáival a Vologda teljes egészével, ezek kurváztak engem utolsó emberként, együtt támadtak meg minket Újhelyben, azt híresztelték, hogy az Ardó kivégzője Müllernek azért vált el tőlem,mert kurva voltam. Én Gyuszinak mindig mindent elhittem, mert tudtam, hogy valami történik velünk, ő aggódott értem, én érte, Bettiék már elítélték, hogy perverz Müller Péter helyett, onnantól végig a saját temetését rendezi közösen rajtunk a két utcán körben járva három lépcsőházával a Bertalan utcai kannibalizmus végett vörös jelenlegi vatikáni földönkívüli hatalmat megszerezve elpusztítva az égi tűzben járó Jeruzsálemet, cserépkorral együtt, Ádám és Évával és minden szereplővel együtt, akkor rajzolta meg, hogy rajtunk végrehajtották Hangya áltlalam látott egykor Kecskés népek hangyafejéről eszembe jutott a Hangya boltjuk, hogy itt jártak Barbara születésekor. A már kivégzésre megrajzolt Urbán Tibor kannibalista mészáros rajza szerint a halott egykori festő, írásaim alapján megrazolta az ünnepi kacsatortát babilon cserépkora után létrejött halálvilágával Poór Klárinak testvérével, mint nemi társával Poór Klárival. Az ózdi cigánytelep azóta hozva Lucifert, mint aki megsebesítette a sántákat, gitárénekével a kislányoknak, angyaloknak többezer éve létrejött halállal emberevő ufók kíséretében járva a földrészeket, felfoghatlan Kacsa Zsóka, a vologdai engem kurvázó Zsóka filmsorozatokban mutatva magukat, hogy milyen jól élnek a mészárosok Amerikában támadva azért is, hogy a cigiseket az elméjükön altatják, így szoknak le. Az a helyzet, hogy Ménesi ózdi cigánytelepe a korláti isten gyermekeivel, a tik sem vagytok magyarok kivégzőivel azért mertek megtámadni minket, mert így közösen cserépkora óta a többezer éve elpusztított Babilonnak óta emberevés ledarálásuk és minden felfoghatatlan csonkításuk saját kivégzésük végrehajtásával lemészárolták a világon az összes embert.
Ezek szerint Kohárik, Kohut, Szaszák megmaradt nevek alapján élt egykori szív nélküli isteneket, angyalokkal és emberekkel együtt a lopott földöntúli nagypán népe által már lopottan egykor élt Nagy Jeruzsálem tűzrerejével ellopva Lucifer hatalmát, aki létrehozta Kohut, Szaszák, Kohárik, egykori Berdnárik, Tolcsvay, Huszárik, Liszt Ferenc égő lánggal égő egykori Krisztusi fényét a világító toronnyal együtt Japánban, ezt lopták el, azóta mentek neki az általuk utolsóként meghagyott Kohut embereknek, Benkő angyalaival együtt saját teremtményeinek. Tolcsvy számain mindig csodálkoztam, a Jó veled dal kedvencem lett, nem tudtam, hogy ezek meggyalázták, megették, megcsonkították, feldarabolták a Tolcsvay embereket,minket hagyva utolsónak lezárt határok mellett az összes általuk létrehozott ufójával a világegyetemnek. Berdnárik beduin indiánja a Révész utcának, Beduin indián Gyöngyi lányával, fiával, amelyik büdöslába miatt ránk támadott mindenki, mivel nálunk voltak támadva a szüleimet, azzal, hogy Berdnárikné boszorkány egy foggal kihasználta a férjét az összes többi ózdi mészárost választva a sátán népétől. Bednárik beudin indiánja az ózdi cigánytelepnek megette, szétcsonkítva az embereit a jelenleg is itt lévő Berdnárik Istennek. Mondta anyám, hogy az egy foggal megjelölt egykori Illés támadó, fogait kiszedve Illésnek, tele arannyal, férjhez adva, járja a világot az összes többi embererővel, mészárossal 81 éve már. Nekik szervezték az egynapos utakat, behálózva őket, hogy vásárolják meg azokat a termékeket, amiket összezúztak, tönkre tettek, mint Tircs Mária betegség óta saját Müllerével megjelölt homlokpánttal járó szívsebészével a szívkivájó teljes Stadion utcájával Miskolcnak, amiért előttem járt, mikor mentek politizálni Visnyei László ballonkabátjában a szívkivájó ötvenhatosoknak, járva mindig előttem a Stadion utcákat járva, félholtan emlékeztem a Köztársaság utcai emelkedőkre, a féllábas Deák Bill Gyula református kereszténypárjával Tőkés László idetett embererőjével a denevéres talmud egyházának, Tőkés Anna néven, Katiként, valamennyi Katika néven idetett halakkal és reformátusokkal együtt az én támadóimat jelenti az égben folyamatosan, Jánosok nélkül, Palik nélkül, Ágnesek nélkül, mert őket az első perctől kivégzésre szánták.

Mi már az első hülye szó hallatán megszakadt szívvel hipnózisban nem várva segítségre már halálra készülve nem tudva kik vagyunk haltunk volna el, ha nem jön az égi segítség.





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyermekvárosokat, filmsorozatokban, pszichiáterükkel, nagyfeszültségbe, végrehajtásaként, egészségügyükkel, cigánytelepükkel, ballonkabátjában, feszületeseként, megtermékenyítő, cigánytelepével, sebédmunkásként, ötvenhatosoknak, kiválasztásának, assszisztesként, cigánytelepének, teremtményeinek, kacsatortájukat, kanibalistáknak, megcsonkították, világegyetemnek, reformátusokkal, végrehajtásával, kimenekítésével, jőzseffvárossal, világkönvytáros, halálvilágával, cigánytelepnek, könyvtárosával, rehabiliticiós, megsebesítette, végrehajtották, rehabilitációs, felfoghatatlan, élelmiszereket, álfeszültséget, paprikájába Magyarorzság, általuk megevett, teremtés NÖvényi, kannibál mészárosoknak, döglégy által, három lépcsőház, romlott állati, kannibalista emberevők, légy valóban, nyolcvan százalékot, gyógyszereit Tircs, gyalázóinak egyikének, általa lenézett, tömeges gyalázatomkor, medvék szívvel, sátán halálnépe, Magas-hegyi Kohut, NÖvényi Norbert, Jakab Jutka, Kohut Benkő, Weiser Mari Libiájának, Kodály Zoltán, Bodor Pusztítóval, Benkő Lajos, Zahuczky Katalin, Tircs Mária, Turcsányi Gyula, Bodor Ágnesnek, Kemény Zsigmond, Fejjel Anikónál, Fejjel Anit, Kósa Emese, Fejjel Anikót, Járai Zsigmondja, Ardó Nikolettnek, Jarecsny Jutka, Jutkája Müllernek, Fehér Anna, Müller Péter Sziámi, Toni Curtis, Cseh Károlyék, Cseh Károly, Felföldi Gábor, Hornyák Ildikó, Ménesinek Jőzseffvárossal, Hangos Ágnest, Réti MÁriával, Réti MÁria, Rácz Marival, Hegyi Barbara, Müller Bettit, Andó Marianna, Dévényi Erzsébet, Sraub Dezső Edomot, Törőcsik Marival, Furman Imre, Tűzkő Judit Müller, MÉnesiék Müller, Katalin Portörő, PUskás Katalinék, Vörös Oroszlán, Miskolcról Fónagy István, Vaskóné Müller Péter, Oláh Ibolyának, Vatikánja Derlánénak, Szabó István, Hogya MÁria, Bodorné Ágnesnek, Jeruzsáleme Cserép Imre, Túri Ferenc, Müller Annáját, Bodor Ágnes, Annájába Erdős Anna, Amit Bohács, Baratta Ági, Bohács Müller, Kósa Emesével, Alföldi Róbert, Vona Gáborával Müller Péternek, Oláh Ibolya Nagy Éva, Andó Marianna Zsókáival, Müller Péter, Urbán Tibor, Poór Klárinak, Poór Klárival, Kacsa Zsóka, Nagy Jeruzsálem, Liszt Ferenc, Berdnárik Istennek, Visnyei László, Deák Bill Gyula, Tőkés László, Tőkés Anna,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
képre írva  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Esti kép  Facebookon kaptam Annuska bar...  A másik dolog,  Éretlen vers  Akarat  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Szívem  Png telefon  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Nagyi telefonál  Idő  Alázat  Paul David Tripp Április 21  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Lóhere  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Szép álmokat!  Png ház  Alázat  Garai Gábor - Takarítás  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Bounty krémes  Albert Einstein gondolata  Ágai Ágnes – Csendélet  Nem számIt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kaffka_Margit  Reménység és erő Krisztustól e...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Kerüld el az evangélium örömén...  Akarat  Fekete-erdő desszert  s immár én is felragyogva, ért...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szép estét kedves látogatóimna...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  A kételkedés kezelése  A sors  Alázat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png ház  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png kislány  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Png kutya  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Szívem  Fekete-erdő desszert  Ágai Ágnes – Csendélet 
Bejegyzés Címkék
paprikájába Magyarorzság, általuk megevett, teremtés NÖvényi, kannibál mészárosoknak, döglégy által, három lépcsőház, romlott állati, kannibalista emberevők, légy valóban, nyolcvan százalékot, gyógyszereit Tircs, gyalázóinak egyikének, általa lenézett, tömeges gyalázatomkor, medvék szívvel, sátán halálnépe, kutyás állatok, sátán népének, játékboltot egyetlen, vége mindig, szőkeként magukkal, újhelyi állandóan, svábokat jelentő, többivel együtt, jövő népének, egyik gyilkos, menyasszonyi baba, összes félszeműjét, egész viágnak, egri gyilkosoknak, cigánytelepének Volga, szívvel bíró, automata mosógépet, anyám által, média vatikáni, kivégző gépüket, egyetlen Müllerék, cseremisz pusztítója, mészárosok utcájának, egykori Antológia, hátam mögül, engem hatalmas, nagyfeszültségbe kerül, állata Bodoréknak, csurkás babája, politkusnak ment, dalok rólam, gyerekek élvezték, mosónők korán, első ember, összes ember, automata mosógép, egész lakásra, egész várost, vörös oroszlán, szövetkezet sátán, vatikán robbantott, japánnak üzenő, pénz beosztását, támadásuk előttől, felfoghatatlan vatikáni, egész világnak, velük járó, börtönt emelték, elmeosztály segíteni, cigánytelepe teljes, vatikáni Duna, lyukas szívű, áldozásunkat ismétlésben, megmentett elmeosztálya, pináját Miskolc, északot vettem, leírtakkal közösen, pesti orvosok, őrült johannája, jövő krisztusának, zsiguli dudája, duda rendőrséget, menhelyieknek nyitottak, kivégzőit Müllernek, világ felett, sátánnak feszületesként, földöntúli hatalmat, általuk megölteknek, 13-as halál, émász sátánjával, ózdi cigánytelepükkel, emberek kiárulója, média teljes, világnak felfoghatatlan, első hülye, saját egészségügyükkel, egykori Lucifer, cserépkori nagy, ózdi cigánytelep, fogorvosait anyja, egri támadást, általuk hozott, barakkos legyek, faipari szövetkezetben, gépírója Müllernek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 236
  • e Hét: 7709
  • e Hónap: 13950
  • e Év: 66216
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.