Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Eleven csapások, mint skizoprenia - Fiú-Hamupipőke, Bárány
  2017-08-10 22:20:47, csütörtök
 
   
  Az Istenek régen nem ismerték a sátán népeinek, a börtönnek és a sátánistáknak a kígyó csapásait, melyeket misztikus titok övezett eddig, sem a Rákóczi téri nagyon sok orvosi lexikonra való betegséget.

Én elhittem az öcsémnek, amikor arról mesélt nekem, hogy a bérelt családi házban felemelkedtek a tárgyak, megtámadták, lökdösték őt, megpróbált védekezni, de a sátánistái Újhelynek a cigánysággal a láthatatlan világban voltak. Mivel mi nem találkoztunk érthető módon elmebetegséggel, csak ledöbbenve szemléltük mindazt, ami velünk történt, mint ahogyan én és megpróbáltam leírni a sok érthetetlen cselekedetet, gyilkosságukat, hogy minden részemben eleven misztikus állatok vannak, mert ezt besorolták skizopreniának, hogy le vagyok győzve. Ki kellett volna venni, meggyőződni róla, valóban állat-e, eltenni emlékbe, hogy az a magyar egészségügyé, övék a sátánnal együtt valamennyi csapás, köztük az új-kígyósi Rákóczi tér is a nemi törzsekkel.

Néztem az öcsémet, akit Müller Péterek születése óta csonkítottak Kupai Janika libalábas, dadogós és Tas Gyuszika dadogós tetteinek kezdetével, fényevésen tartottak Romániával együtt egykori afrikai Istenként már felfoghatatlan idő óta folyamatosan fogságban tartva őt. Elsőként én voltam, aki időnként törődött vele, szerette őt a becsületessége, embersége, szép énekhangja miatt, de nem tudtam neki segíteni, ő sem nekem. Mikor Malek Andrea óriás amerikai teremtő szörnye belelépett kb. 1998-ban, mikor az én kínzásomat kezdték el, csak néztem hatalmasra dagadt testére, amiért csúfolták a borsodivánkai Müller elmebetegei, mint kommunizmust végrehajtók, kurvázva engem a törvény előtt, hogy fájjon neki, meggyalázva őket a menhelyiek által adott feleséggel freudista elmélete szerint a ricsei elmeotthonnak, ahová Vona Gábor helyett zárta be anyám azzal, hogy pulyaszeplősítő, nincsen arca, személyisége. Tűzkő Judit a II-es elmeosztály börtön könyveit rajtam végrehajtó nemi csapása az elmeosztálynak Müllerrel kiszedte velem együtt öcsém és bátyám fogait is. Akibe belépett Malek óriás teremtője, az meghalt eddig, mint ahogyan Gyuszi is, évekig hordozta magával a római templomba kereszteket vetetve vele Bazsányi házaspár, mint bányászok karmikus sorsaként, vagyis ennek a hatalmas amerikai elmebetegeket létrehozó szörnynek valaki parancsolt. 1991-ben a II-es idegen engem ls legyőzött, majd ott hagyott egy darabig. Tudtam, hogy nem tehet az öcsém arról, ami vele történik, néztünk egymásra szomorúan, nem tudtunk ismét segíteni egymáson. A Malek szörnye ide van sorolva a Bertalan utcai Halak rendetlenekhez, tehát állandó volt a közös csonkításuk, bénításuk, gyilkosságuk, gyalázatuk, mint ahogyan harmadszor a tatárdombi házban engem támadott meg jógázás közben. Mikor az álmosfüzetek megmaradt romjai szerint Amerikában jártam a 130 évvel ezelőtti korok Atlantisszal záruló végrehajtása után, találkoztam Malek szörnyével, érthetetlenül beszélt, mikor kérdeztem a kihalt kereszteződéssel megjelölt út végén, melyik út vezet a városba, vagyis ismerte Vénuszt.

A régi misztika, mint amit megírtam a Misztikus titkokban sátán népének jeruzsálemi siratófalas állandó feszületeseinek kezdete előtt a templomtorony Annnája volt, mint a földre szállt Szaturnusznak a leánya, ez volt a titok, hogy Anna mindig újjászületett, még azután is, hogy zöld szeme és szépsége miatt boszorkányságért elégették. Jöttek velem Újhelyből a régi szereplők, mint Széplaky báró, megölte a cigánysága Miskolcnak, itt került eltemetésre a Rákóczi téren. Sompataky férjem volt a történet szerint, mivel én lettem az összes Anna, el akart venni feleségül, a média a szerepek lezárásakor bemutatta a nemes férfit. Tehát a misztika, amiből a zsidók lettek ezt követően horroros cselekedetekkel, mint levágott kézzel kezdetben, ami megjelenik a láthatóban és gyilkol, felfoghatatlan gyilkosság sorozata a Rákóczi térnek, meg a médiájának. Knerr Izidor könyveivel, mint a Kísértet históriákkal indultak a Heródes többezer éves zsidói a miskolci horroral, együtt a Korallal, Balázs Fecó politikailag áldozásomból kiválasztott Ferenccel, mára legendává válttal.


Müller Péterék folyamatosan támadtak minket születésünk óta értelmiség legyőzésben is, amikor egy füves zenei fesztiválos utcanép meghalt Kósa Emese megtisztult jelenlegi pszichiáter osztályán, bevitték Pléhbánékkal Gyuszit a rendelőből, ott leöntötték pálinkával és bezárták a rácsos ágyba. Mivel Bohács és Kósa Emese Kósa Fiúk, lányok könyve idején orvossá tettek Müllerékkel a nyírő gyula kórház elektromos zsidóival népük miatt megsokkolták tízszer azzal, hogy nekik nincsen személyiségük, mert Isekutcz könyve szerint régi apokaliptikus csapások, többször leállt Gyuszinak a szíve, miközben habzott a szája, ezt aki végig nézte, megölték.1995-ben az izsófalvi alkoholisták közül egy arab orvos kiengedte azzal, hogy az öcsém nem beteg.

1979 körül Delhusa miatt áldozták meg az újhelyiek, kezdték Várkonyi könyvét, hogy embereket nem lehet teremteni Várkonyi névvel, melynek eredeti jelentését sem ismerték vár a konyi összetétellel, hogy az újhelyi nőfaló Várkonyi nemi csapásként lett egykor létrehozva az ufóktól. Katona bánk bános kezdetével az al-bánok sorsát kezdték el a motoros Delhusa helyetti kivégzéssel, balesettel. Cseh Károly szerint öcsém lett a fiú-Hamupipőke, át lett írva a mese. Malek szörnye latinul íratta, nem értettem a leveleit, tudtam, hogy valami történik vele, nem ismertem ezeket a láthatatlan gyilkosokat. Müller Péter végig ment a Szent Anna könyvesbolt összes megjelent szertartásán, köztük a kenyér áldozáson, fekete kenyér ünnep megrendezésével egyidőben Orbán Viktorék könyv végrehajtásában, mint politika a vasfüggönyösöktől folytatásával. Mikor mondtam, hogy nem tudom kiolvasni az írását, írjon nyomtatott betűkkel, éppen a pácini Ádám Erzsébet családjáról írt, akiket nem is ismerhetett, volt férjem szeretője volt előttem, aki olyat tett, amit volt férjem nem bírt felfogni. A média ismételte rajtunk az Ádám és Berta, Tuza rendőrség beállításakor. Ádámék megrontottak az öcsém szerint, mert boszorkányok voltak.
Ide költözésemkor fogadtak engem a bérházban a Hitler Braun udvarának Kapor szülöttjük gyászjelentésével, hogy elhunyt, vagyis itt maradt körülöttem az ember gyilkosuk, kitették a Farkas leány írását nyomtatott betűkkel a postaládájukra. Minden Farkas és Kecskés helyett Gyuszit összezúzták, sorsukat végrehajtották rajtunk.

Gyuszi lett a hetvenes évektől a főnixesek fekete báránya, amit együttesükkel be is állítottak.

Gyuszi volt tehát a Kelet lírai karámjának tagja szerint a Hamupipőke szereplő fiú-Hamupipőkeként is, aki más ruhájában szégyenkezik, egész életében Máltaiban és hasonló ruhákban járt, amiket anyám hozott neki, ennivaló nélküli fényevésen tartva, köpködve a mostohám által a cigányok helyett. Mikor anyám kiadta albérletbe neki a kamráját, villany és víz nélkül élt Müller menhelyi feleségével, az újhelyi jegyzőző és rendőrség diagnózis, orvosi vizsgálat nélkül egyszerűen beszállíttatta a borsodivánkai kivégzők közé véglegesen. Itt folyamatosan gyalázták a Kohut nevet, melyet mai napig visel Müller elmebetege. Volt amikor Tűzkő Judit, mint amelyik átvette az ivánkai elmeosztályt, ahová engem is be akart zárni a II-es elmeosztályával 2004-ben kivégzésem után, miközben ment végig a börtön könyvein elmebetegeivel, végrehajtotta öcsémen Koboldné szerepét, a Szipog a szipogó szip-szip mondókát, egyik írásomat, zsebkendő nélkül vitték Mezővesdre arcüreg gyulladással, folyt a genny belőle, itt a Tulipán boltban mondták nekem, hogy kinek a sorsa lett volna ez. Müller Péter öcsém testét folyamatosan deformálta aszerint, mit hajtott végre. Ruszájc büféjük nyitásakor Rucájsz kinézetű volt, de az utcanépen végig ment az egészségügy tudtával és együttműködésével.

Az Ombuscmannak anyám feljelentést tett öcsém meghurcolása és lemészárlása miatt, megsokkolása, bezárása miatt, kislánygyalázók, csonkítók, utcanép és füvesek sorsaként, de mai napig nem vizsgálták ki, mint az enyémet, pedig én még 1998-ban küldtem el nagy dobozban az addigi szerepeket találgatva, melyik micsoda, mert még nem értettem szinte semmit, az addigi orvosi papírokkal együtt. Volt olyan házi orvos, amelyik megkérdőjelezte a papíromon, hogy a leírt diagnózis az ő betegsége lett volna. Mivel Sólyom és társaik skizoprenek voltak,saját szerepüket rajtunk végrehajtották, csak saját elmebetegeik és cigányaik sorsát vizsgálták ki. Öcsémet egykori idegen bolygóról jött földönkívüli Istenként Románia felfoghatatlan idő óta tartotta fogságban, állandó fényevésen. Nem érdemelte meg, hogy Kupai Janika libalábas egykori Oroszország előtti emberek csonkítója helyett a nyelvét tönkre tegyék, csúfolja az elmeosztály egész életében, hogy felvágott nyelvével nem tud beszélni. Még őt rajtam kívül soha senki nem szerette, képesek voltak folytatni a fényevéssel együtt a felfoghatatlan szenvedtetését, beállítva mellém, mikor magyar kislányként áldoztak meg Maczó Ágnes helyett az összes vallási ébredő játszó elmeosztály elé kitéve szerepük, sorsuk Rózsa nevekkel berendezett feszületeseként Rózsavölgyi nevével a Vatikánnak. Mind vasfüggönyös, az arcom nem ismerős Varga Rózsa helyett, amelyikről leírtam kezdetben állandó támadása és sértegetése után, hogy szerepét rajtam hajtotta végre egykori Vénusz áldozóként, kurvázott és sátánnak nevezett engem, mint régi sátán népe vasfüggönyös feszületese.




Az emberek, régi Istenek úgy vannak a magyarországi misztikus, fekete mágikus, ezoterikus, reikis rontásokkal, hogy materalista alapon megpróbálják megmagyarázni az érthetetlent.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: boszorkányságért, kereszteződéssel, feszületeseinek, pulyaszeplősítő, feszületeseként, végrehajtásában, elmeosztályával, kislánygyalázók, elmebetegséggel, megrendezésével, megkérdőjelezte, cselekedetekkel, felfoghatatlan, szenvedtetését, végrehajtották, elmeosztálynak, hamupipőkeként, skizopreniának, gyilkosságukat, rendetlenekhez, beszállíttatta, postaládájukra, becsületessége, elmebetegeivel, borsodivánkai, beállításakor, felemelkedtek, költözésemkor, magyarországi, együttesükkel, megmagyarázni, folytatásával, végrehajtotta, érthetetlenül, templomtorony, sátánistáknak, sátán népeinek, kígyó csapásait, bérelt családi, sátánistái Újhelynek, láthatatlan világban, sátánnal együtt, új-kígyósi Rákóczi, nemi törzsekkel, borsodivánkai Müller, törvény előtt, menhelyiek által, ricsei elmeotthonnak, elmeosztálynak Müllerrel, meghalt eddig, római templomba, hatalmas amerikai, Müller Péterek, Kupai Janika, Mikor Malek Andrea, Vona Gábor, Tűzkő Judit, Knerr Izidor, Balázs Fecó, Müller Péterék, Kósa Emese, Pléhbánékkal Gyuszit, Mivel Bohács, Kósa Emese Kósa Fiúk, Cseh Károly, Müller Péter, Szent Anna, Orbán Viktorék, Ádám Erzsébet, Hitler Braun, Minden Farkas, Mivel Sólyom, Istenként Románia, Maczó Ágnes, Varga Rózsa,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Png csokor  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Szívem tiéd  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem tudhatod  Neked tudnod kell  Akarat  Akarat  Jónás Tamás – Végtelen b...  Akarat  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Még csak most kezdődik a nap  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Nevem  Nem számIt  Png kislány  Mai harmónia kártyám  Sose bánj semmit  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Png telefon  Hogy lehet megtartani  Leonardo da Vinci gondolata  Png fotel  A televizió nem a kultúrát kép...  Szép estét  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png kislány  Szép estét  Hiányzik  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Régi emberek, akikre máig büsz...  Németh László tollából  Erdőn  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szép napot kívánok  Akarat  Hiányzik  A másik dolog,  Albert Einsteinről  Julian Brass gondolata  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Leonardo da Vinci gondolata  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Szép álmokat!  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Rátalálsz  Neked tudnod kell  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szép álmokat!  Egy hatékony szolga  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Paul David Tripp Április 20  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Hazára minden embernek szükség...  Paul David Tripp Április 19 
Bejegyzés Címkék
sátán népeinek, kígyó csapásait, bérelt családi, sátánistái Újhelynek, láthatatlan világban, sátánnal együtt, új-kígyósi Rákóczi, nemi törzsekkel, borsodivánkai Müller, törvény előtt, menhelyiek által, ricsei elmeotthonnak, elmeosztálynak Müllerrel, meghalt eddig, római templomba, hatalmas amerikai, öcsém arról, közös csonkításuk, tatárdombi házban, álmosfüzetek megmaradt, kihalt kereszteződéssel, régi misztika, templomtorony Annnája, földre szállt, régi szereplők, cigánysága Miskolcnak, történet szerint, összes Anna, szerepek lezárásakor, nemes férfit, zsidók lettek, miskolci horroral, füves zenei, rácsos ágyba, nyírő gyula, izsófalvi alkoholisták, arab orvos, konyi összetétellel, újhelyi nőfaló, al-bánok sorsát, motoros Delhusa, láthatatlan gyilkosokat, kenyér áldozáson, vasfüggönyösöktől folytatásával, pácini Ádám, média ismételte, öcsém szerint, ember gyilkosuk, hetvenes évektől, főnixesek fekete, mostohám által, cigányok helyett, újhelyi jegyzőző, borsodivánkai kivégzők, ivánkai elmeosztályt, börtön könyvein, szipogó szip-szip, genny belőle, sorsa lett, utcanépen végig, egészségügy tudtával, addigi szerepeket, addigi orvosi, leírt diagnózis, nyelvét tönkre, elmeosztály egész, fényevéssel együtt, felfoghatatlan szenvedtetését, összes vallási, magyarországi misztikus, boszorkányságért, kereszteződéssel, feszületeseinek, pulyaszeplősítő, feszületeseként, végrehajtásában, elmeosztályával, kislánygyalázók, elmebetegséggel, megrendezésével, megkérdőjelezte, cselekedetekkel, felfoghatatlan, szenvedtetését, végrehajtották, elmeosztálynak, hamupipőkeként, skizopreniának, gyilkosságukat, rendetlenekhez, beszállíttatta, postaládájukra, becsületessége, elmebetegeivel, borsodivánkai, beállításakor, felemelkedtek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1118
  • e Hét: 5982
  • e Hónap: 12223
  • e Év: 64489
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.