Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lucifer és a Sátán, mint őskígyó
  2017-09-07 21:53:23, csütörtök
 
  Lucifer és a Sátán kettőt jelent, hiába mosták össze a pulyaszeplősítők vallásaival, amik cigiről szoknak le, mint pszichografológiai miskolci elmeosztály képviselői.

A Sátán, mint őskígyó egyik őskoraként a Hunnia börtönnek került létrehozásra történelmi korok ismétlésekor, Atlantisz után, miután engem apám odaadott Jeruzsálemnek, megépítve számomra az egyiptomi nagypiramist. Sátán kígyóformában győzött le engem betegségként, ami később struma lett, 1986-os csernobili robbantásakor az oroszoknak.

A Kex együttes száma szerint a Főnixes feketemágusi, feketevonattal ábrázolt Rákóczi tér kínált fel neki azzal, hogy zöld-sárga hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka, darazsak harcolnak, fogaik csattognak...., magyar volt a lányka, magyar az országa. Ismétlésekor 1971-ben elmentek Országszkyék Ausztráliába a többi lírai karám taggal, megénekelték először zöld-sárga katátba engem beöltöztetve a lírai karámmal ezt a dalt, meg az Ördögi álarcosbált. Tehát az őskígyója a világnak ott volt teljesen kicsi koromban, mint világ urának látnia kellett, mik vannak a családi házban, ott van az űrpuszító mellett a Rákóczi téri lírai karám engem jelmezekbe öltöztető cigánytelepe feketemágiával, ott vannak a média kivégzői horrorral, ott vannak a kiliáni börtön gyilkosok anyámat és apámat támadva kezdetben Kovács Erzsiék miatt, minden szőke miatt, ott van a Szabó-Lázár párosa a Hunnia börtönnek és Jeruzsálemnek. Mint világ ura, megtehette volna, hogy kiállít engem egy magas helyre, hogy nekem adja a világot, de valamiért nem tette, bár tudta, hogy Vénusz vagyok, később így is győzött le engem.
Nem tette ezt meg a rózsakeresztes rendje sem Angliának, pedig hatalmas gazdagságoto tékozoltak, a többi világ urával együtt, nézték, hogy engem nem engedtek füröszteni a Vekerdy cigánysága helyett a Rákóczi térnek, nem engednek enni később, sem emberi körülményeket, állandó rettegésben, félelemben éltem. Nem szerveztek csapatot a megmentésemre, lemondtak rólam.

Mivel a Sátánt, mint általában kígyó formában megjelenő népét mozgósították, s őket a Hunnia börtön népe hozta létre a Talmud állataival együtt, nem tudhatott segítséget nyújtani.

A Sátáné a zsidó népe a bibliai gyilkosoknak, dögöket jelentenek, övé a világ sátánista népe, melyek tűzben élnek, abban terjednek, el lehet képzelni a világ urát, milyen erővel bírt. Jakabbal kezdték a népe helyetti áldozását az összes Jakabnak, Lázárnak, világ-könyvtárával a gönczi bibliájuknak.

Sátán miatt 18 évig gyaláztak és kínoztak éjjel-nappal a termékenységi törzsek kígyó istenével, Új-Kígyósi pszichiátere nevével Miskolcnak, aki hagyta megölni az öcsémet a Bazsányi házaspárja helyett Olexáné Rózsa egri feszületes Isteneként a pulyaszeplősítőknek. MInden törzsnek van saját Istene, feszületese volt mindegyik az egész világon, Rózsa nevekkel voltak berendezve.
A bányászok esténként vittek egy-egy kislány egy házba, ahol körbevették, egymás után végig mentek rajtuk, ezt mindenki végig nézte azóta, amióta Latinovitcsékkal elkezdődött születésemkor a lopott dallamú atlantiszi elmeosztály könyveinek végrehajtása, ezek nyugdíjba mentek rokkantként főleg hatalmas nyugdíjakkal, sőt már ki is haltak.
Ez csak egy a Rózsák közül, de ott van a Molnárék Rózsája, ami miatt születésemkor visszamentek időben Molnár Rózsa és Gina atlantiszi aranyhalak születéséig - úgy látszik, Atlantisz miatt valóban mészárolnak, különösen engem, aki érintett is volt Atlantisz történelmében egykori Vénuszként -, a Molnár nevek magyarok malmaival függött össze állandóan, ezért malmokat építettek minden kőkor után elölről kezdve a történelmet emberi létformákkal együtt, hallotta a római egyházas egykori pápa énekelni az egyik lisztörlő lányt és a magyarok népdalát ekkor bemutatták a világnak. Lassan őröl Isten kereke, mert mindezt Isten nem látta, mivel a Hunnia börtön szervezett mindent. A Molnárok felett egykori római egyházas Isten állt, feszületesük a jelenlegi Vatikán lett volna, mert ő játssza a római egyházat, ellenségeként elméletben állandóan az iszlámnak.
Minden Rózsának fel kell kutatni a népét, mint Varga Rózsa vasfüggönyös állandó vasfüggönyt megadójának a Bertalan utcának, jelenleg Vénusz áldozó sátán népének, az összes vasfüggönyös kor a nevéhez kötődik, vasfüggönyös Istenük pedig a kígyókirálya a sátánnak.

Lucifert a Sátán hozta létre egykor Japán területén tűzben járó égi Jeruzsálemhez, kígyójaként a tökéletességnek, Tírus fejedelme néven, aki tűzben járt. Ebből az égi Jeruzsálemből már nincsen meg csak az anglikán egyház neve, meg az ausztráliai sáskák népe égi tűzből létrehozva. Kánaáni menyegzőjük vége Lázár görögszőlősi szőlőlevének megjelenése volt, amit varázsolt az egyik Jézusuk, az egyetlen, aki eddig létezett, akit megöltek a zsidók bűneiért. Ekkor érkezett meg a csillagrend Angliába az aranysassal együtt, amikor már csak marék zöld fű volt, ezért fontos a zöld fű, meg a fű szívása. Nagypán népe már az arany csillagrendtől vett energiát használta, amelyik végig nézte nyugodtan a miskolci Pszichografológia létrehozását az Uniós központtal együtt, minden jelecskéből egy-egy népet, kivégző csapásokat, azt is, hogy mit tesznek az emberekkel.
Neve szerint a németek hozták létre az igen Pán népet, vagyis Japánt.

Lucifert a holt tengeri tekercses bibliája szerint a sátánnak legyőzték, átadta Istene az enyészetnek, azt írta, hogy rémségessé teszlek és többé soha nem leszel. Árulkodva járt be égi menyországába a maradványok szerint az egykori amerikai Lót népének, akik még Jehova népei lehettek.

1967-ben megengedték egyszer, hogy gitárral szerepeljek, elénkeljem az Udvarom, udvarom című dalát az egyik német kék gitárkottának, vagyis tudták, hogy a Kohut név nem magyar kakast jelent.
Hozták Lucifert, hogy gyönyöködjön benne szokásuk szerint roncs formában, már ezt teheti a Hunnia börtön többezer éve állandóan a kislányáldozatokkal. Valamennyien az egykor Földön élt szépséges, csodálatos kislányokat áldozták meg pár kivételével.

A Hunnia börtön elfelejtette, hogy Lucifer nem volt énekes, sem gitáros, ezt az alvilág fejedelmeivel rendezte be általában könyveik szerint, mint Orfeusznak, az alviláguk egyik Istenének.
Lucifer egyáltalán nem értette, miért hozták őt annyi időn keresztül az énekes kislányokhoz, mielőtt megáldozzák őket, meg hozzám is.

1991-es kivégzésemkor a II-es Idegosztályán Sági Ilona- Balogh Gizella, Polgárdi doktor stábjának azzal, hogy én már többé nem leszek ember, meg mindent ki fogok bírni gumifigurájaként Baginak és Nacsának megmentve őket a szerepüktől, Cseh Károly megírta a vasfüggönyös egyik Jézus feszületét, belejavítva a Tovább című versemben, így mutatott be elfdeformálva egyik kurvájuk helyett az Észak-Magyarországban, hogy nekem a végzetem tündöklő Krisztusi fény lesz, ezzel Lázárt támasztotta ismét alá, amelyik születésem előtt többezer éven keresztül minden Krisztus helyett engem tett feszületre Jeruzsálemmel. Dávid Mónikának és Búcs Ferencnének kellett volna vasfüggönyösként és Genyó Isten népeként ki a legszebb a világként meghalniuk, ami a feszületet jelentette még azelőtt, hogy kitalálták volna, hogy a feszület elementálokat és kígyókat jelent a fejben és a test minden részében.
Ekkor Cseh Károly, amelyik születésem óta Íziszként áldozott meg engem aranyesőjeként az ózdi elmeosztálynak feketemágusként együtt Tusnádi László sárospataki értelmiséggel - ezt jelenti régóta az értelmiség Magyarországon, gyilkosokat - kiadta a versét annak, hogy katicabogárt idézett a kórházi ablakon keresztül Lucifer az egyik faágra, majd utalt Somossy Katalinra, mint amelyik sorsát és szerepét rajtotta végre, hogy ez a katicabogár, amit az ismeretlen Lucifer, mint magányos éjjeli lámpagyújtogató igézett a faágra lett volna ismétlésben a Rákóczi terüktől, mivel Katicának az újhelyi Rákóczi téren neveztek engem 1972-ban, vagyis több katica is van, még börtön Katicát is berendeztek. Ők játszották el Lucifert, mint magányos éjjeli lámpagyújtogatót.

1995-ben bibliai olvastatásakor a sátán bibliájának - bennem a sátánnal a tik sem vagytok magyarok kivégzőgépeivel Müllernek tisztítva a bibliai pusztítókat átjött a szomszéd tatár Halak szülött halálnép képviselete, amelyik sorsát és szerepét rajtam végrehajtották, megtisztultak a halálnépei a tatároknak, éppen ott jártak a bibliiájukban, hogy ezért tüzet hozok ki belőled Tírus fejedelme, tüzet hoztak ki a szomszéd melléből, én csak néztem egyet.

Szerintem ez mind vasfüggöny akart lenni, Katikaként ki a legszebb a világon énekemből rendezték be a Katikáikat, még a mohazöld könyve mellett Zirkulinak, amik az eredeti Katalin áldozóimat jelentették volna.

Itt nemrég megrendezték a filmjüket, hogy Lucifernek volt tűzenergiás anyja is, ami nem fedi a valóságot, mert már a Sátánja nincsen, amelyik megmondhatná az igazságot.

Lucifer képét, mint egykori tökéletesét imádja a new yorki démoni szektája a tűzben terjedő démonoknak, mint adventista egyház egyik ellenségeinek, amelyik helyett Müller engem támadott meg az adventista egyház Tóth nevéhez érve, kopogtatásokkal voltak nálam, hogy megvédjék az adventista bolondokat,. ahogyan engem neveztek maguk helyett, amikor taxival egyszer elmetnem, hogy segítséget kérjek, elmondva, hogy az orvosok tönkretettek engem a megyei kórházban, valamennyien gyilkolják az embereket. Ezek a démonok nem ismerték Lucifert, nem tudták, hogy roncsként cipelik az énekes kislányok elé mint vasfüggönyös egyik állandó áldozatukat.

Sátán és Lucifer tehát kettő, a rock-koncertek, mint írtam Jehova miatt jöttek létre pokol angyalaival, Tina Turner egyedüli képviseletével a népének Tomi Média Hercegnek, amelyik miatt engem folyamatosan megtámadtak bal arccsontom eltörésének kezdetével 1976-ban, itt 1998-ban feltűzve vajként hatolva a testembe a fekete sárkány népének egyik tagja által a feszületét a római egyháznak a bal arccsontomba. Meg is jött az utolsó zenei világfesztivál tag, Tina Turner Kazincbarcikára utána, amit a média bemutatott, csak nem értettem, mit keres itt. Tina nem tudhatta, hogy Tomi, a médiájának egykori többezer éves Istene itt maradt velem 1998-ban megtámadásomkor kínásom alatt végig meghalni velem együtt, Bródy Malackájával, Müller sátánistáival, mint itt hagyott hányássöpredékekkel, ahogyan írta nekem az egyik Magyar nemzet fórumán, amikor éppen Hulla voltam Nagy Anna helyett, meg az összes halálreformátus helyett, míg ők egyházakat vásároltak.

Sátán, mint a Világ ura nincs többé, népe valamennyi tagja megáldozott engem pár kivételvel a bibliájuk névtára szerint, hogy engem nem szerethet és tisztelhet senki, a Rákóczi tere a szomszédnak mindenkit megölt, aki jóember volt, vagy szeretett engem, meg a szép embereket születésem óta még Müllerék 81 éve tartó értelmiség legyőzése mellett a józsefvárosiakkal, Heves megyével, Göncz Árpád valdenseivel, G. Maczó Ágnessel, a szarkahegyi nácikkal, köztük a legyekkel, húsállatokkal. Nem akart gyerekkoromban sem, később sem segíteni Vénusznak.

Ezek a szándékosan kevert lények, mint kígyó fejedelmek a Hunnia börtöntől voltak, valamennyien tűzben jártak, a Hunnia börtön a világegyetemet velük lemészároltatta, akár a földönkívülieket a világűrben Bodor űrpusztítójával a Bertalan utcai szomszéd családnak, amivel kezdődött a születésem egyből, hogy a kurvák fogait a pókok születésekor elviszik a gyerekek, ezzel járnak körben együtt Miskolc világ-könyvtárának névtárával. De már befejezni látszott az ügy haldoklásom idején, felmentek a kormányba, nyitottak maguknak terror házát, meg holocaustot a barakkos legyeinek a Bertalan utcának a húsállatokkal együtt, befejeztek engem, akit a Tatárdombon lökdöstek az udvaron - nem tudtam, mi történik velem - hangosan mondva, hogy milyen érzés meggyalázottnak lenni. Az 1945 előtti szereplők mentek ismét a rajtunk penitenciájával megtisztult nemesekkel, áldozóimmal, mint állandó zsidókkal, nácikkal, mint bolt és közlekedés fóbiás elmebetegekkel, buzikkal, leszbikkel, Talmud állataival, nemeseivel a Vörös Oroszlán elmeosztályának, mint isten hívő kommunistákkal, áthozott trianoni elmeosztályával Romániának, amit trianoni darabokrak hullott világ végi biblia olvastatásomkor hoztak át világ-Magyarország létrehozása miatt, most úgy, hogy nem a bibliai tagok halnak meg, mint Trianonkor, hanem én egyedül a sátán gyilkosai és elmebeteg könyvszereplők helyett. Három elmélet van együtt jelenleg:

Áder János Tóth Gáborral és baráti körével képviseli a holocaustos nácikat, azzal, hogy új Uniós birodalmát kiépíti a Rákóci térnek Katika néven az elmeosztályával, új történelmekkel, mint amiket megírtak, rajtam végrehajtottak, megrendeztek a médiájukkal.

Trianon Annáival a megmentett erdei népnek, ezzel kezdtek, vadonnal folytatták Új-Kígyósi néppel a megmentett nemesi elmeosztályaikkal, mint egri csillagok lett volna szereplőivel, rengeteg régi nemesével a Nemes neveknek szerte a világban, a Vörös Oroszlán teljes egészével, mint Farizeusokkal, szabadköműveseivel a róka népnek az ózdi halálmágusoktól, Nagy Anna halál református népével a világ végi ég serege leszállítóinak, akit a lányának kellett volna ezt követően eltartania, az összes vaskori kommunista kor végrehajtóival és könyvszereplőivel, vallásaival a Rózsáknak, mint pulyaszeplősítőkkel , a Hunnia Vatikánnal közös frigyben jön létre a trianoni nagy-Magyarország együtt az új nemesi Rákóczi terével Miskolcnak, mint vasfüggönyösöknek, István ezer éves királyságával Berek Katijával Romániának, Koppány Deák Bill Gyula világvégi Időjeleket megadó egylábú feszületes testenyészettel, Nagy Feró genyó Isten nemi gyalázó népének penitenciájával, minél többet gyalázott, annál nagyobb szentségre jut, annál emberibb körülmények közé kerülnek a Rákóczi téri lírai karám tagjai.
István helyett én némultam meg az engem nyírők előtt,. mint állandó Krisztus áldozata Jeruzsálemnek.
A háromfeleséges Vikidál Gyula apa túlélőjeként Pogány Balázs apjának nevével, mint vadállatnak mondottéval lett felruházba a Hunnia börtöntől, de nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy Pogány Balázst az apja, a vadállat megalázta, ezért elválasztották a feleségétől.

Nem lehet ezen csodálkozni, a kis pusztítóknak, sátán csemetéinek, náci csemetéknek, tolvajoknak, pulyaszeplősítőknek, börtön gyilkosoknak kezdve azzal, hogy az Időjelek Ferike medúzája miatt a diófa asztal alá kellett bújnom, hogy ne szeressen senki, mert a Medúzát nem szerette a lírai karám teremtője, lelki gondjuk van, mint Lendvai Ilikó áldozómnak, amiért támadtak folyamatosan minket, kitermelve őket politkusnak, értelmiségnek, sztárnak.

A szem a lélek tükre volt régen, de már olyan szép kurvákat hoztak létre, hogy a szemük csal, nem lehet olvasni belőle. A földönkívüliek minden nőről tudják a világban, honnan erednek, nem kell félni többet attól, hogy a kurvák valakit tönkre tesznek, ami egyetlen funkciójuk volt egykori Liptai népeként, tisztátalan lelkekként, akikről nem bírok olvasni már,mennyire szép a lelkük, annyira megtisztultak.

A világ ura és a rendek Istenei hiába kértek volna feleségül engem, hiába kínáltak volna fel az egész birodalmukat, ha a kírül hordott szívemként, mint szeretet, szerelem törvényeként megírott szemeim ennyire árulkodóak voltak, hogy minősítettek egyetlen pillantással minden jellemtelenséget, semmi esély nem lett volna arra, hogy valamelyikük felesége lehettem volna, márcsak az előzmények miatt sem, amiért naponta félrevonultam gyerekkoromban, ismeretlen szomorúsággal szívemben. Elbújtam ilyenkor mindenki elől. Senki sem értett volna meg engem, mert én sem ismerem magamat, csak azt tudom, hogy amikor szerelmes voltam egy kék szembe, vagy egy tiszta hangba egyetlen egyszer többmillió éven keresztül fenn tartva számomra a nagy találkozáshoz dr. M-et, egyetlen pillanat elég ahhoz, amit előre én sem tudtam, hogy elmúljon a szerelem, aztán kiadtam az útját, mert onnantól csak barátként tudtam kapcsolatot létesíteni. A szerelem a tökéletes összeolvadást jelenti, nekem egy párom volt, Illés kék szemekkel, talán ez az egyik oka a szomorúságnak, meg annak, hogy elmlik hamar a szerelem. Csodálni engem csodáltak Földanyaként Katalinként, nekem még férfival nem volt kapcsolatom Illésen és fiamon kívül, akivel egy családban éltünk. Mindkettő ártott nekem, férfiak között nem éltem, csak szép és tehetséges lányokkal, emberek világában. A férfi idegen számomra, mindig azt gondoltam, hogy nem tudni, egy férfiban mi rejtőzik, nem a szívükből élnek, nincs bennük harmónia.

Ha a világ ura a gyilkosok ellenére tudott volna segíteni nekem a rendek vezetőivel együtt, megváltoztak volna, úgy, mint azok, akikkel kapcsolatom volt születésem óta.
Ezért írtam egyszer, hogy egyetlen módja lett volna a világ nemesedésének, ha hagyják az értelmiséget a szeretet képviselőivel együtt, a tisztasággal és harmóniával vezető állásban, művészként érvényesülni minden területen együtt az építészekkel, mérnökökkel. Nem megáldozni kellett volna a jókat, szépeket, tisztákat, igazakat, hanem megvédeni minden rossztól, gyalázattól, csonkítástól, mint akik a világegyetem egyetlen igaz emberi értékeit képviselik.

Ismerem az igaz szerelem érzését, tudom, hogy a nagy Ő hangjának a szívemet be kell töltenie, mint az arcának is, csodálni kell a jellemét, erkölcsösségét, emberiség törvényét, határozottságát, teljes bizalomban kell élni mellette, nyugodtan és békességben, hogy ezt jelenti a szocialista ember-eszmény házassága. Egyetlen apró hazugság régebben lerombolta a bizalmat nálam, többé az ilyennel nem tudtam szóba állni. Ilyen tartással kell élni a világban mindenkinek, békességben és egymás tisztelő ember szeretetben a távoli jövőben. Embereket nem lehet teremteni, hatalmas a Föld vesztesége, elmondhatatlan.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: földönkívülieket, pulyaszeplősítők, lámpagyújtogatót, vasfüggönyösként, latinovitcsékkal, jellemtelenséget, gumifigurájaként, tökéletességnek, penitenciájával, megtámadásomkor, meggyalázottnak, testenyészettel, kopogtatásokkal, halálreformátus, kazincbarcikára, lámpagyújtogató, olvastatásomkor, lemészároltatta, feketemágusként, elmeosztályával, magyarországban, kivégzőgépeivel, határozottságát, űrpusztítójával, elmeosztályának, halálmágusoktól, feketevonattal, erkölcsösségét, gyerekkoromban, leszállítóinak, végrehajtóival, világegyetemet, magyarországon, földönkívüliek, képviseletével, feketemágiával, pulyaszeplősítők vallásaival, egyiptomi nagypiramist, többi lírai, lírai karámmal, családi házban, űrpuszító mellett, média kivégzői, kiliáni börtön, magas helyre, rózsakeresztes rendje, többi világ, zsidó népe, bibliai gyilkosoknak, világ sátánista, világ urát, népe helyetti, Országszkyék Ausztráliába, Kovács Erzsiék, Olexáné Rózsa, Molnárék Rózsája, Molnár Rózsa, Minden Rózsának, Varga Rózsa, Hozták Lucifert, II-es Idegosztályán Sági Ilona- Balogh Gizella, Cseh Károly, Dávid Mónikának, Búcs Ferencnének, Genyó Isten, Ekkor Cseh Károly, Tusnádi László, Somossy Katalinra, Tina Turner, Tomi Média Hercegnek, Tina Turner Kazincbarcikára, Bródy Malackájával, Nagy Anna, Göncz Árpád, Maczó Ágnessel, Vörös Oroszlán, Áder János Tóth Gáborral, Trianon Annáival, Hunnia Vatikánnal, Berek Katijával Romániának, Koppány Deák Bill Gyula, Nagy Feró, Vikidál Gyula, Pogány Balázs, Pogány Balázst, Időjelek Ferike, Lendvai Ilikó, Földanyaként Katalinként,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Fekete István - Akác  A boldog családok mind hasonló...  A másik dolog,  Png rózsa csokor  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Png ház  Png virág  Elköszönt  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Reggel van  Facebookon kaptam  Akarat  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Rátalálsz  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Mindig jusson idő nevetni  Nem számIt  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Leonardo da Vinci gondolata  Nevem  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Neked tudnod kell  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Németh László tollából  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Albert Einstein gondolata  Gonosz démon-álarc  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Szép estét kedves látogatóimna...  Tanuld meg ezt a versemet  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  s immár én is felragyogva, ért...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Akarat  Őrizkednünk kell...  Nagyon különös  Png fotel  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Éretlen vers  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Julian Brass gondolata  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Akarat  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Png csokor  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nem méltó hozzád  Png nő  s immár én is felragyogva, ért...  Bounty krémes  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png kutya  Paul David Tripp Április 21  Az igazi szeretetért rendszeri...  s immár én is felragyogva, ért...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  Paul David Tripp Április 19 
Bejegyzés Címkék
pulyaszeplősítők vallásaival, egyiptomi nagypiramist, többi lírai, lírai karámmal, családi házban, űrpuszító mellett, média kivégzői, kiliáni börtön, magas helyre, rózsakeresztes rendje, többi világ, zsidó népe, bibliai gyilkosoknak, világ sátánista, világ urát, népe helyetti, összes Jakabnak, gönczi bibliájuknak, termékenységi törzsek, egész világon, bányászok esténként, lopott dallamú, történelmet emberi, római egyházas, egyik lisztörlő, magyarok népdalát, jelenlegi Vatikán, római egyházat, összes vasfüggönyös, nevéhez kötődik, anglikán egyház, ausztráliai sáskák, egyik Jézusuk, zsidók bűneiért, csillagrend Angliába, aranysassal együtt, arany csillagrendtől, miskolci Pszichografológia, németek hozták, holt tengeri, sátánnak legyőzték, maradványok szerint, egykori amerikai, egyik német, egykor Földön, alvilág fejedelmeivel, alviláguk egyik, énekes kislányokhoz, vasfüggönyös egyik, végzetem tündöklő, világként meghalniuk, feszületet jelentette, feszület elementálokat, test minden, ózdi elmeosztálynak, értelmiség Magyarországon, versét annak, kórházi ablakon, egyik faágra, ismeretlen Lucifer, faágra lett, újhelyi Rákóczi, sátán bibliájának, bibliai pusztítókat, szomszéd tatár, szomszéd melléből, világon énekemből, mohazöld könyve, eredeti Katalin, tűzben terjedő, adventista egyház, adventista bolondokat, orvosok tönkretettek, megyei kórházban, énekes kislányok, népének Tomi, fekete sárkány, római egyháznak, utolsó zenei, média bemutatott, médiájának egykori, egyik Magyar, összes halálreformátus, bibliájuk névtára, szomszédnak mindenkit, szép embereket, szarkahegyi nácikkal, szándékosan kevert, világegyetemet velük, világűrben Bodor, születésem egyből, kurvák fogait, pókok születésekor, barakkos legyeinek, húsállatokkal együtt, 1945 előtti, rajtunk penitenciájával, bibliai tagok, sátán gyilkosai, holocaustos nácikat, megmentett erdei, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 7473
  • e Hónap: 13714
  • e Év: 65980
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.