Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ro-mánia eredete magyar kislányként áldozásommal
  2017-09-13 01:07:17, szerda
 
  Ro-mánia egykor magyar eredettel bíró ország volt, melynek állandó történelme Sátoraljaújhely névtára a hét hegyével Illés állandó apokalipszisének, mint halál reformátusainak, állandó világ végi berendezéssel, most a bibliai halál református véggel Nagy Anna halálja helyetti áldozásommal, rám szállításával a bibliai apokalipszisnek 1995-ben történt.

Kezdődött a halál református történelme az áldozásommal születésemkor a mezőkövesdi Őrült Johannája főszerepében, akkor, amikor Johanna karmikus Halak szülöttje még világra sem jött, Vörös Oroszlánjával, az összes kommunista korával, melynek része a miskolciak vasfüggönyös kommunista népe genyó Istennel az élen háromágú homlokával Orbán Viktornak, melyekkel narancs színében a lírai karámnak élre állt, hogy győzött a Rákóczi tér. De jött hozzá a német Talmudos denevéres köpenyében Tőkés Lászlója a skizopren Hunnia börtön elmének, Erdős Péter romániai halálreformátus biboros, rengeteg halálnépe Romániának annak ellenére, hogy engem öltöztettek be romániai magyar kislánynak, ami azt jelenti, hogy nincsen Románia. Ha Ménesi cigány lírai narancs karámja tudta, hogy kik képezték az első romániai tagokat, beöltöztetve engem romániai magyar népviseletbe, öcsémet mellém állítva afrikai Isten képvisetében, a cigánysága a Rákóczi térnek első pillanattól részt vett a világ felszámolásában. Annyit tudtam csak, mégpedig a Király virágoskertje és más hasonló karcsai sátán népének könyveiből, hogy tartottak a külső területeken ördögökkel viaskodó cigányságtól, amelyik belépett bárkibe. Dalai Láma elektromos légy népe sem az eredeti indiai történet, mert India dia, diafilmeken maradt fenn valahol a történelme, én lótuszvirágosként utolsót írtam meg Békesség virágként, aki várta a földönkívülieket, azt hívve róluk, hogy segítőiként jönnek a Földnek. Dalai Láma Indiából szétrágta nálunk a kerítést, felfoghatatlan ez, hogy ez a világ bölcse és prófétája. Miért halt meg Indira Gandhi? Nem akart ebben a gyalázatban részt venni?

Tehát a romániai magyar népviselet keményített alsószoknya felett pettyes szoknyácska fekete-fehérben, fekete mellényke fehér puffos újjjú blúzon, fekete-fehér egész cipő, fehér zokni, hatalmas fekete-fehér masni a rövid barna hajra csattolva. Illényi Katicával szerintem ezt berendezték, mint Talmudos patológiájával Hitler népének, már ismétlésben, sztárrá téve hegedűjével a Rákóczi téri áldozómat.

Katicával függ össze Románia, katicás népviselettel, rengeteg Katicát rendeztek be ezért, nekem is egyszer azt mondták, hogy áztassam ki magam a Ronyvában éppen Katicás idejében a Rákóczi terüknek.
Mellém állították öcsémet egykori afrikai Istenként, mackó melegítőben és sapkában, levágott göndör tincsekkel, mindketten rövid hajjal voltunk az esi hajnyírás után, vagyis a cigányok azt is tudták, hogy az első romániai - magyar pár rövid hajú volt, nem voltak angyali fürtjeik, mint az Omegás denevérnek, Kóbor János Katikának a lírai karámból.
A göndör hajú kislányokat a kislányáldozók mindig angyalként áldozták meg, így is van mai napig a római egyháznál a Hunnia börtön égisze alatt, azelőtt a nemesek történelme volt, ahogyan ki is adták könyvekben, mint vitéz Horthynénak címzett egyikben, ebben a könyvben csillaggá váltak a szülei a megmentett kislánynak az égben, onnan mosolyogtak a gyermekre, tehát játszottak.
Kegyetlenül büntették az anyákat a bibliai népekkel együtt többmillió éven keresztül. Presbir Enfantin utópista szocialista saját szereplőjük volt Párizsban, valahol találkozott az emberekkel, akiket még akkor békén hagytak elméletben itt egyedül, megfogalmazta, hogy az asszonyok különbek, mint a férfiak.

Apa és én leraktuk a szocialista ember-eszmény viselkedését, kultúráját, családjának körülményeit példamutatással, minden területen. Több férfi élt apához hasonló erkölcsökkel és családfőként, ami gondoskodásban, szeretetben, példamutató fegyelemben mutatkozott meg.

Apa gondoskodott férfiként a főznivalók beszerzéséről, bekamrázásáról úgy, hogy anyámnak csak a napi szükséget,mint tejet, finom, ropogós kiflit, kalácsot hétvégére kellett megvennie,meg a romlandó élelmiszereket, mert a hűtőt az előző orosz támadás óta bezúzták. Ezért apának disznót kellett vágnia, a színhúst sózással és zsírban való eltétellel kellett tartósítania. Az első hűtő és mosógépeket az előző világ-könyvtárt végrehajtók kaphatták meg a miskolci Rákóczi tér Bertalan utcai névlistájával együtt.
Élvezik születésem óta, ugyanis a Kékes tévéjét a kékeknek akkor állították, mint romániai földönkívüli nép televízióját. Apa főzött velünk, hármunkkal, takarított minden hétvégén velem, élveztem ezeket a közös szórakozásokat, így fogtam fel a házi munkát. Apa gondoskodott a gyümölcsökről, zöldségekről, télen elvermelte őket, beszerzett minden szükségeset, a befőtteket eltette, hordós káposztát készített, amit én tapostam általában. Apa játszott velünk kártyajátékot, sakkot, dominot, ami később apokalipszisben felemelkedett a levegőbe, meg mindenféle játékot, rászokatva minket a könyv olvasásra, gyűjtésekre. Könyveit, miket ereklyének tartott a Rákóczi tér végrehajtotta rajta, majd kidobta a szemétbe kifosztása után a börtön Budai Zsuzsanna által, amit a miskolci televízióval ismételt a város, mint halálának körülményeit, férfiassága meggyalázása mellett, első kísértője a miniszterré tett Pápai volt. Anyám kísértői egytől egyik a börtön Rákóczi tér tagjai, kurvák miatt támadták folyamatosan születése óta. Anyám volt Borsod megye kinevezett Rákóczi téri kurvája, aki gonosz mostohája a gyerekeinek, még mindig nem tud gondolkozni, mióta Benkő Lajost Miskolc teljes egésze megtámadta Olaszliszkán. Elevenen szétment a gerince is, saját testvére, Benkő Sándor is megáldozta, amit rajtam szombathelyi beállításával nevével hajtottak végre ismétlésben. Ekkor írtam már a blogban, amiket felismertem, neveket félve, a tompalátó Szabó család fia letöröltette őket velem. Nem tudtam, hogy innen ered az egész világ kéjgyilkosa.

Apa minden hétfőn diákat vetített, én olvastam a testvéreimnek a feliratos szövegeket. Nem érdekeltek a mesék, csak a Jókai és hasonló filmfeldolgozások. Nem szerettem az állatmeséket, hogy megszemélyesítve vannak az állatok, nem tudtam, hogy ezek mind be vannak rendezve.
Apa minden este, amikor nem dolgozott, kikérdezte a házi feladatot. Féltünk tőle ilyenkor, mert olyan szigorú volt, akár egy dékán az egyetemen, ha összehúzta a szemöldökét, összerándult a szívem, mert ez volt a feddése.
Apa szervezői képessége mindent felül múlt, amellett, hogy mindenkinek ingyen segített, azért, mert ez jelentette a férfi törvényt, futballozott, később edző lett, majd természetjáró szakosztályvezető. Minden évben a Balatonon nyaraltunk, megszervezte az utakat lefoglalt vonatrészekkel, ebédekkel, mindent féláron a természetjáró tagkönyvek segítségével. Kék és hosszú túrákat szervezett, minden hétvégén. Én nem szerettem kirándulni, nem tudtam, hogy a kerékbetört testem gyenge hozzá, nincsen csak kevéske életenergia a szívemben, mint hajtóerőm. A törvényeket tökéletesen betöltöttem én is apa is. Például azért nem ugrottam le a fáról, mert nem veszélyeztettem az életemet, ugyanis aki vakmerő, saját életét veszélyezteti bármivel, nem érdemli meg azt. Ha valaki magára veszélyt jelent, mit várhat másoktól? A kék túrák egykori medve kommunizmussal függtek össze mindig, akár a vörös jelzésűek, így lettek az Időjelek kommunista kutyáira kötött nyakkendő szerint a medve kommunizmus isméltlőinek korában űttörők és kisdobosok, a síp az orosz földönkívülieké, amik megtámadtak engem 1995-ben Miskolc Tatárdombjának ikerházának egyikében, olyan gonosz földönkívüliekkel, amik eljárták az egész környéket, reggeltől estig szerte szét voltak, majd síppal hívta őket Pisti, egykori Illés szerelmem, így terelte össze őket. Idáig jutott tökéletessében az egykori jele az égnek. Sippal, dobbal, nádihegedűvel szöveg alapján megjöttek a cigány hegedűsök, a dobhoz Piros Piri eredeti kakas hálózatának sámán dobosai, amikkel pár éve ismételték ismét a Kohut kakat torünnepe közben Gáspárnak a Bertalan utcájukról a kakasok névtárát hívőkkel, református egyházak kakasával rengeteg halál református egyház nyitásával, prédikálásával, még a máriapócsi és többi jungista vallás Mária, jelenleg az én ádozásom örömére százhúsz üdvözléggyel búcsúhelyeket járó Rákóczi téri tagokkal, együtt Mária mennybemenetelemmel Müllerék áldozása által ismétlésben már.
Feltehetően a kék földönkívülieknek, mint egykori hat törvénypontosoknak is voltak ilyen másik világban járó népeik, melyeket kék síppal tereltek össze esténként. Elemeztem gyerekkoromban az általam nem értett úttörő szót, már csak azért is, mert én kék violinkulcsos nyakkendős voltam. Úttörők útja hegybe vezető út szóból arra következtettem, hogy utat törnek valakinek, ami igaz is, mert a vasfüggönyösöknek törték az utat, jött a világ vége a miskolci Rákóczi térrel.
Kisdobosok elnevezés Dobos Attila menhelyi Müller Péter nevéről kapta a nevét 81 éve történő állandó ismétlésében a kiadott könyveknek az utolsó pár emberen mindenki tudtával. Mókus örs, a többi örsével az Örs vezér térnek kommunista Lenin Törőcsik Mari Bertalan utcai csikkjeinek népét jelentette, amik együtt voltak Soós Imrével a Rákóczi térről már születésem előtt, amikor a Soós névnél kollektív támadással nemi gyalázás történik nemi betegségeik tárával, általában az áldozat nem is bírja ki, ekkor támad az orosz medve a messzeségből hidegséggel.


Visszatérve Romániára, a cigányok általi beöltöztetésünkre, ez Románia kezdete és eredete feltétezés szerint ro a mánia kifejezéssel valamilyen ismeretlen földönkívüli által, mivel az afrikai népet ők vitték el. A többi, ami Románia, a jelenlegi sátoraljaújhelyi berendezést jelenti halottak neveivel együtt, a hét hegyi egykori Istenséggel. Románia ezekből a halálnépekből és a trianoni elmeosztályból, mint skizoprenekből áll.

Mivel minden népet a saját népével ölettek meg egymás ellen fordítva őket feketemágikus hatalommal, feltételezés szerint többmillió év alatt így pusztították el egymást, ahogyan a magyarok a magyarokat a régi római egyházzal, ugyanis Fábry irigység abból az időből való Török Erzsébet leninvárosi hazugsággal együtt. Eltüntették Leninvárost, hogy ne legyen bizonyítéka annak, hogy Sztálin népe a Bertalan éjszakai vérfürdősökhöz tartozott az ismeretlen Leninjével az ötágú csillagos kommunistáknak amellett, hogy a Képes történelem egykori Leninje is a fotók alapján berendezve volt a báb szocialistákkal a nemesek ellen állandóan.

Az lenne a befejezése talán a születésemnek, hogy Románia felszámolta saját árja népét a Kohut családdal, először eldeformálva őket összeházasításaikkal.

A világ családfája jelenleg a miskolci Rákóczi térből gyökerezik.

A régi eredetit meg kell festeni, Anglia, Magyarország, Oroszország Szarturnusz földre szállása óta, Vespucci előtti emberek lakta világ jelenleg Amerika néven. MIndenütt emberek éltek, Románia tett feléjük angyalokat vigyázni rájuk, s itt ismét saját magát áldozta meg apával, mint egykori brazil angyallal és Benkő Lajossal, ezzel a csonkító, gyalázó utcával, mint utolsó magyar angyallal.
Magyarország a Szaszák és Tolcsvay családokból áll, egyetlen árja túlélő a neve miatt Kohut Pál.

Ennyi maradt, ezekből a maradékokból kell építeni többmillió éven keresztül majd új világot.
Jehova népe, mint egykori Lélekkel rendelkező Istene a Bibliának jelenleg Ázsiában tartózkodik védelem alatt, mint teremtett népe már az újhelyi temetői maradványnak, másik világban a kutyák fociznak, akik megmutatták a debreceni mogorva Bibliai író házát, amelyik megírta a leplező debreceni Bibliát beletéve a földönkívülieket is, kékeket, vöröseket, római egyházas Ufókat, többekkel együtt, hogy ezek jelentik a világ elleni csapásokat, nem tudva a miskolci vasfüggönyösökről. Jehova Istenből kutya lett, Buksi néven a mi kutyánk volt 1956. óta, akkor kezdték Benkő-Kohut házassággal a világ történelmet rajtunk ismételni. A kutyák Jehova egykori népét jelentik, a homoksivatagban újra létbeléptették őket egy időben, onnan kerültek ide Amír kutyánkkal együtt a szereplők, mint ahogyan vicces könyvben kiadták, menekültek a kutyák külföldre,mert berendezték őket névleg, ami fontos volt, nem volt mindegy, a kutyák milyen szerepet töltenek be. Amír kutyánk a homoksivatagban élt egykor, együtt Harival és a Hurikkal. Az ördögök ellenük voltak, nagy részük láthatatlan világból kerül kutyaként megszületésre.
A vad, támadó kutyák mindkettő ellen voltak létrehozva, nincsen olyan náluk,hogy falkavezér az ember, nem dzsungel lények, meg farkasok, a vadak kimondottan támadó kutyák, mindenkire veszélyesek, semmit sem lehet tenni ellenük, legfeljebb hipnózisba tenni hatalmas erővel őket.

A családfája a világnak, maradékaival együtt törvényként áll meg a jövő világmindenségében.

Többé nem házasodnak egymással, többé nem lesz betegség, mint ahogyan nem is volt a miskolci járványtemető megjelenéséig az emberek világában, csak saját népüket áldozták meg elméletben kolerával és hasonlóval.

Nem értem a média összeházasítását cigánysággal, meg mindenféle betegséggel, a megszentelt Rákóczi tér párosodását a börtön buzikkal, gyilkosokkal, mit akarnak ebből felépíteni a jövő számára a folyamatosan megszült apokalipszist folytató utódokkal?

Már 1952-ben megszületett a tökéletes egészsége a jövőnek, az, akin nem látszik a tere gyalázata, csonkítás, véráldozás, amelyik sejtorvossága az ondó, amit Ondó Szilvia nevével be is rendeztek.
Sejtorvosságtól szépül, vált tökéletes egészségüvé, ez már a jövőjét jelenti a miskolci Rákóczi térnek együtt a penitenciás véráldozásból tisztuló nomád egykori tisztátalan lélekként létrejött népének.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megszemélyesítve, apokalipszisének, sátoraljaújhelyi, földönkívülieket, összeházasítását, apokalipszisnek, földönkívülieké, sátoraljaújhely, apokalipszisben, veszélyeztettem, példamutatással, szocialistákkal, sejtorvosságtól, homoksivatagban, halálreformátus, felszámolásában, reformátusainak, szórakozásokat, létbeléptették, tatárdombjának, vérfürdősökhöz, kommunistáknak, vonatrészekkel, kommunizmussal, prédikálásával, tökéletessében, skizoprenekből, elmeosztályból, gondoskodásban, gyerekkoromban, következtettem, felfoghatatlan, bekamrázásáról, élelmiszereket, kislányáldozók, patológiájával, bibliai halál, bibliai apokalipszisnek, halál református, áldozásommal születésemkor, mezőkövesdi Őrült, összes kommunista, miskolciak vasfüggönyös, élen háromágú, lírai karámnak, német Talmudos, skizopren Hunnia, első romániai, világ felszámolásában, külső területeken, eredeti indiai, világ bölcse, Nagy Anna, Őrült Johannája, Vörös Oroszlánjával, Orbán Viktornak, Tőkés Lászlója, Erdős Péter, Dalai Láma, Dalai Láma Indiából, Indira Gandhi, Illényi Katicával, Kóbor János Katikának, Presbir Enfantin, Budai Zsuzsanna, Benkő Lajost Miskolc, Benkő Sándor, Miskolc Tatárdombjának, Piros Piri, Dobos Attila, Müller Péter, Lenin Törőcsik Mari Bertalan, Soós Imrével, Visszatérve Romániára, Török Erzsébet, Eltüntették Leninvárost, Oroszország Szarturnusz, Benkő Lajossal, Kohut Pál, Jehova Istenből, Ondó Szilvia,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Szép estét  Egy maradéktalanul uralt világ  Bounty krémes  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Fehér virág  Nem tudhatod  Png rózsa csokor  Leonardo da Vinci gondolata  Ami embereknek lehetetlen, az...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Garai Gábor - Takarítás  Paul David Tripp Április 21  Adakozás  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Albert Einstein gondolata  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Idő  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Adakozás  Ágai Ágnes – Csendélet  Hiányzik  Alázat  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png kutya  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Nevem  Akarat  Radikális szeretet  Csak a fogyatkozás látható  Nagyon különös  Png csokor  Kövesd a cowboyt!  Kerüld el az evangélium örömén...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Png férfi  Mit beszél, nem értem, hogy m...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Tavaszi kép  Makszim Gorkij gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nem tudhatod  Szép estét kedves látogatóimna... 
Bejegyzés Címkék
bibliai halál, bibliai apokalipszisnek, halál református, áldozásommal születésemkor, mezőkövesdi Őrült, összes kommunista, miskolciak vasfüggönyös, élen háromágú, lírai karámnak, német Talmudos, skizopren Hunnia, első romániai, világ felszámolásában, külső területeken, eredeti indiai, világ bölcse, gyalázatban részt, romániai magyar, rövid barna, lírai karámból, göndör hajú, kislányáldozók mindig, római egyháznál, nemesek történelme, könyvben csillaggá, megmentett kislánynak, bibliai népekkel, asszonyok különbek, szocialista ember-eszmény, főznivalók beszerzéséről, napi szükséget, romlandó élelmiszereket, előző orosz, színhúst sózással, első hűtő, előző világ-könyvtárt, miskolci Rákóczi, kékeknek akkor, közös szórakozásokat, házi munkát, befőtteket eltette, könyv olvasásra, szemétbe kifosztása, börtön Budai, miskolci televízióval, miniszterré tett, börtön Rákóczi, tompalátó Szabó, egész világ, feliratos szövegeket, házi feladatot, férfi törvényt, utakat lefoglalt, természetjáró tagkönyvek, kerékbetört testem, törvényeket tökéletesen, vörös jelzésűek, medve kommunizmus, orosz földönkívülieké, egész környéket, egykori jele, cigány hegedűsök, dobhoz Piros, kakasok névtárát, vasfüggönyösöknek törték, világ vége, kiadott könyveknek, többi örsével, orosz medve, messzeségből hidegséggel, cigányok általi, mánia kifejezéssel, afrikai népet, jelenlegi sátoraljaújhelyi, trianoni elmeosztályból, saját népével, régi római, időből való, ismeretlen Leninjével, ötágú csillagos, fotók alapján, nemesek ellen, befejezése talán, világ családfája, régi eredetit, neve miatt, maradékokból kell, újhelyi temetői, kutyák fociznak, debreceni mogorva, leplező debreceni, világ elleni, miskolci vasfüggönyösökről, világ történelmet, kutyák Jehova, homoksivatagban újra, kutyák külföldre, kutyák milyen, ördögök ellenük, vadak kimondottan, miskolci járványtemető, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2083
  • e Hét: 6947
  • e Hónap: 13188
  • e Év: 65454
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.