Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
A szekszárdi valóság
  2007-10-14 13:59:50, vasárnap
 
  A szekszárdi valóság
http://magyarnemzetertmozgalom.hu/index.php?q=news_view&news_id=3856&PHPS ESSID=d10d706a5f046595f155597d8f27e12c


A szekszárdi sportcsarnok lerozzant épülete előtt csak néhányan várakoztak Gyurcsány Ferencet várva.. Korán érkeztem, mert nem akartam lemaradni arról, hogy Gyurcsány Ferenc képébe kiabáljam: Hazaáruló. Két fiatal nemzeti érzésű ember érkezett. Szórólapokat osztottak, de nem igazán voltak elragadtatva az ott várakozók. Aki még is vett a lapokból beleolvasva mérgesen gyűrte össze és dobta szemetesbe. Kíváncsi voltam a tartalomra. Ifj. Hegedűs Lóránt október 23-ra tervezett szoboravatásáról szólt. Mohácsról érkeztek és furcsa mód ismertek, aminek igen örültem. Közben többen árpád-sávos zászlókkal érkeztek. A kapunál arra lettem figyelmes, hogy a területet biztosító őrnagy nem engedi be őket a területe a zászló tartó rudak miatt. Majd egy magát Bohus Lászlónak nevező személy másik két Mohácsi fiatal embert kezdett molesztálni mindenféle trágár szavakat használva. 4 után 10-15 perccel már legalább 120 fős tömeg gyűlt össze, akik békésen próbáltak szót érteni az őrnaggyal. A felvételeken jól kivehető, hogy a demonstrálók bemehettek a rendezvény területére, amit kompromisszumos lehetőségként igénybe is vettek.

Gyurcsány Ferenc megérkezése előtti percekben azonban kiderült, hogy csak hazug ígéret volt, hogy bemehetnek. A szekszárdiak a kiabáláson kívül más nem tettek. Ennek ellenére az őrnagy úgy gondolta, ez sértené Gyurcsány Ferenc fülét. Megfeledkezve a szabad vélemény nyilvánításról felszólította a tüntetőket, hogy hagyják el a területet, akik ennek hangos nemtetszéssel adtak hangot. A rendőrök és a kormány őrök közrefogták az embereket és megpróbálták távozásra bírni őket. Ekkor szabadult el a pokol. Bohus László igazi hazafi kedves ( Figyelj, buzikám. Húzzál arra kifelé ) szavakkal támadott le egy szekszárdi ősz szakállú bácsit, aki próbált segítséget kérni a rendőröktől. Természetesen meg sem hallották. Azt viszont meghallották és kellőképpen válaszoltak is, amikor jómagam ennek az embernek a segítségére siettem. Megelégelve a folyamatos zaklatását meglöktem, hogy fejezze be. Míg engemet nem kis küzdelem árán ugyan is nem hagytam magam lenyomtak vagy négyen a földre, addig igaz magyar Bohus László nemzet testvérünket csak a színfalak mögé terelték. Mert megtette, amire kérték. Rendesen elvégezte a dolgát. Kíváncsi lennék mennyit kapott ezért a mutatványáért ez a mocsok. Figyeljétek meg az alább felvételen milyen egyértelműen jelez neki a rendőr, amikor oszlatásra került a sor. Szerencsére a szekszárdiak kamerája vette az eseményt. A sorfalban Bohus László kezét a mellette sétáló rendőr megböki, jelezve, hogy csináld, kezd el. Köss bele valakibe. Ezután kötött bele a fenti módon az idős emberbe.

Provokáció:
http://magyarnemzetertmozgalom.hu/videos/provokator_akcioban.wmv

Azonban ez sem volt neki elég, mert dr. Kiss Albert - a Nemzeti Jogvédő Alapítvány által működtetett Nemzeti Jogvédő Szolgálattal együttműködő ügyvédbe is belekötött. Ez is jól látszik a felvételen.

Miután lenyomtak engem és az egyik segítségemre siető szekszárdi fiatalt, elcipeltek az épület háta mögött lévő kocsikhoz és bezártak minket egy ketreces autóba. Innen hallgattuk Gyurcsány Ferenc megérkezését. Óriási füttyzavar és kiabálás fogadta. Alig telt el néhány perc és másik két fiatalt hoztak. Egyikük a Nemzeti Front énekese volt. Miután előállítottak 8 órán át hozzánk se szóltak. Mielőtt elengedtek volna az egyik rendőr adott hozzám a zárkához és elkérte a korábban bezárt személyes tárgyaimat őrző szekrény kulcsát, mondván, hogy megszeretné nézni minden stimmel e papíron, amire lajstromozták a nálam lévő dolgaimat. Rájöttem pár perc múlva, hogy a nálam lévő felvételeket akarták cenzúrázni.

A kijáratnál már Vártak a Szekszárdiak. Meg voltam győződve arról, hogy nem hagynak minket cserben. Dr. Kiss Albert ügyvéd is ott várt már minket. És Bózsa Attila Pécsről, aki az Árpád vérei nemzeti összefogás egyik elindítója. Hajnak fél egykor lettünk ismét szabadok. Az ügyvédi irodán megadtuk a felhatalmazást az ügyvédnek védelmünk ellátására. A szekszárdiak közösen tesznek feljelentést, de én külön is megteszem.

Később tudtam meg, hogy a szekszárdi kapitányság ügyeletes telefonja folyamatosan csörgött. Az ország minden részéből hívták őket követelve elengedésemet, valamint a szekszárdiakét is. Még Svájcból is hívták őket. Barátaink forró drótot indítottak.
Ezúton is köszönöm mindenkinek a kiállást. A biztatást és azt, hogy bajtársiasan kiálltak mellettünk. Jó érzés volt tudni, hogy nem csak örömeinkben osztozunk, hanem a bajban is. Ez vezet majd el minket a teljes győzelemre. Ezért vagyunk mi különbek. Mert a mi összefogásunk valóságos. Nem úgy a kommunistáké, akik kifelé egységet mutatnak, de valójában belül rohadnak. Mi szívvel állunk ki egymásért. S bár kevesen vagyunk, hazánk sorsa egybekovácsolja a szíveinket. Mert számunkra fontos Igaz Magyarországunk sorsa és fennmaradása. Megverhetnek, lenyúzhatják bőreinket, de szabadságunkat nem vehetik el. S amíg leheletnyi élet van bennünk, addig tudni fogja ez a hatalom, hogy győzni fogunk.

Balogh Béla
Magyar Nemzetért Mozgalom elnöke
labbel1@t-online.hu
06209160029


Videó az eseményekről:
http://magyarnemzetertmozgalom.hu/videos/szekszardi_incidens.wmv
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2007.09 2007. Október 2007.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 276 db bejegyzés
e év: 2982 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 901
  • e Hét: 4429
  • e Hónap: 13033
  • e Év: 48974
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.