Belépés
pacsakute.blog.xfree.hu
A szeretet ellen nincs fegyver. Czeizel Ilona
1954.01.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Diókúra
  2017-10-19 23:16:40, csütörtök
 
 



Ha megcsinálod ezt a diókúrát, egy sor betegség elkerül.

Páratlan hatása van az érrendszerre és az agyműködésre.
A dió olyan tápanyagokat, vitaminokat, nyomelemeket tartalmaz, amelyre nagy szüksége van az emberi szervezetnek, főként ősz tájékán, amikor érdemes felkészíteni, megedzeni immunrendszerünket, hogy a hideg hónapokban jobban állja majd a vírusok, baktériumok offenzíváját.
Akik fogyókúráznak, azok módjával szabad fogyasszák a diót, mert kalóriában igencsak gazdag, több van benne, mint a húsban, viszont a szervezet könnyebben képes megemészteni. Az is jó, hogy a dióban lévő zsírok telítetlenek, így hozzájárulnak a káros koleszterinszint csökkenéséhez.

Diókúra

Naponta 10 darab dióbélt kell megenni, négy héten keresztül. Ha pár órára forrásban lévő vízbe beáztatjuk a dióbelet, és meghámozzuk, úgy még egészségesebb. Ha elfogyasztottuk a 10 dióbelet, utána igyunk meg 1 pohár természetes gyümölcslevet, amelyet lehetőleg mi magunk készítsnk. Akár össze is turmixolhatjuk a dióbeleket a gyümölcslével.

Ennek hatására javul a szívműködésünk, az antioxidánsok védik a keringési rendszert, mivel szabályozzák a koleszterinszintet, ezáltal a vérnyomást is, és újból rugalmassá teszi a vérereket is. Ez E-vitamin tartalmának köszönhetően csökken a szívroham és a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának kockázata, a bőr meg szebb lesz tőle. A diabéteszesek számára a dió remek húspótló.

A dió kitűnő rostforrás, ezért remekül hat a bélműködésre. Az aktív hatóanyagoknak köszönhetően javítva a vérkeringést és ezáltal az agyműködést is, így idősebb korban is megőrizhetjük a szellemi frissességünket és memóriánkat.

A dió remek jódforrás, ami a pajzsmirigyek optimális működésében játszik fontos szerepet.

A férfiak nemzőképességén is javít a dió. A gazdag fehérjetartalma pedig a csontokat, az izmokat, és a sejteket erősíti, védi, ezáltal megelőzve a csontritkulást.

Mivel sok benne az A-vitamin, ezért segít a daganatok kialakulását megelőzni, a polifenolok, antioxidánsok pedig kifejezetten a mellráktól védik a nőket. A folsav pedig azokon segít, akik kezdeti vérszegénységben szenvednek, így megakadályozhatják a kór kialakulását, ha egy hónapig napi 10 diót fogyasztanak el.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
Megfázásra influenzára köhögésre
  2017-10-19 22:05:46, csütörtök
 
 



Ez a megfázás elleni természetes szirup 24 óra alatt képes meggyógyítani!
Az orvosok nem is nagyon szeretik hangoztatni, és inkább a gyógyszereket tukmálják a betegekre! próbáld ki!

Létezik egy olyan különleges, átlátszó szirup, ami alaposan felvértezi a szervezetet egy olyan erős ellenálló képességgel, mely minden betegség számára áthatolhatatlan.

De nem csak megelőzésre jó, hanem kezelésre is.

Ugyanis képes elűzni az influenzát alig 24 óra alatt. Érdemes kipróbálnod!

A fokhagyma és a hagyma jól ismert az immunrendszer erősítésére. Természetes antibiotikumok, gyulladáscsökkentők és köptető.

A fokhagyma a leghatékonyabb, de a vöröshagyma inkább alkalmas a gyermekek és az idősek számára.

A szirup lényege, hogy a hagymát felszeleteljük, és rétegezve berakjuk egy üvegbe. Először keressünk egy megfelelő méretű fedeles üveget.

A legfontosabb az, hogy az egyes hagymarétegek között kristálycukrot helyezzünk el. Ha nincs otthon cukor, akár mézzel is helyettesíthetjük a cukrot.

A legutolsó réteg is a cukor vagy a méz legyen.

Ha megvagyunk, akkor légmentesen lezárjuk. Szobahőmérsékleten kb. 6 óra múlva megjelenik a hagyma leve.

Érdemes majd naponta 1 vagy 2 kanállal enni belőle, vagy akár még gyakrabban. Az édes íze miatt még a gyerekek is imádni fogják ezt az orvosságot.
2 napnál tovább ne tartsuk meg, mert elillan belőle a hagyma hatóanyagának jelentősebb része.

A vöröshagymás-cukros szirupot hagyományosan köhögés ellen használjuk. De fokozhatjuk a hatást és a hatékonyságot, ha teszünk bele szeletekre vagdosott fokhagymát is. 24 óra alatt elűzheti a csúnyább influenzás tüneteket is.
Forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Natúr kezelések  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.09 2017. Október 2017.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 170 db bejegyzés
e év: 1689 db bejegyzés
Összes: 49208 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 293
  • e Hét: 1256
  • e Hónap: 14247
  • e Év: 190122
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.