Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tompalátásom, egészség támadás folytatása
  2024-02-15 04:46:14, csütörtök
 
  Hétfőn elindultam a Pennybe pár apróságért. Tejet, lisztet, meg gyümölcslevet nem is mernék venni. Épphogy leértem a bérházból, éreztem, hogy ezt nem tudom megjárni, annyira erősen fulladt a tönkretett tüdőm, amit nyomogatnak már 26 éve sátán népe emelésével, nem tudom, hogy miért, mint ahogyan azt sem, milyen elgondolás volt a betegségek, tettek, szerepek végrehajtása a világ egyetlenként áldozott emberével. Épphogy meg tudtam járni, beestem az ajtón.

Nem tudok belenyugodni a tízezer forintom ellopásába, mint a többi tárgyéba sem. Ők lopnak, amiké az összes szerencsejáték a világon, saját spiritiszta mennyországgal lopott atlantiszi mágiából, amik mindent megadnak nekik, elhalmazva őket gazdagsággal.A világ összes reformátusát véráldozással, szerepeik, tetteik végrehajtásával kiválasztották, mint ébredő vallási játszótér Illés apokaipszisének állandó újra várunk rád Jézus elméletek végrehajtóit, Bródy János angyal áldozóiként, mint világ ura, a sátán népeit Erdélyi László adventista könyve, a Jézus élete alapján, melyben a régi, általuk már felszámolt kálvinista reformátusok voltak. Ők a sátoraljaújhelyi mülleri Farkas református pappal indultak. A Talmud reformátusai meg a denevér köpenyesek cigánysággal, állatokkal, tisztátalan lelkekkel, démonokkal, zsidókkal. Ezek a németek is, amelyek lemészároltak a skizopren elmeosztályával Magyarországnak, a világ összes szerepe végrehajtásával, anyám 88 éves kezdete óta utolsó emberként, anyám miatti tömeggyalázással 1983 óta.

Kedden voltam citológia vételen a pajzsmirigy bal oldali göbjéből.Éjszaka arra ébredtem,hogy nagy melegséget érzek különös illattal a számban, valami megérintette a strumámat és a húgynyílásomat. Már volt ilyen hét éve, én a buta fejemmel azt hittem, gyógyít valaki. Elgondolni is szörnyű,hogy az egészségügy elmeosztálya ott van, ahol lenni akar, azt tesz, amit akar, s hogy saját szerepeiket hajtották végre születésem óta deformációikkal együtt. Ezek,amik hatalmas erővel bírnak.
Az orvos nem találta a megadott paraméterekkel a göböt, megváltozott a nagysága, de azért hozzájárultam, hogy mintát vegyen belőle. Egy hét múlva lesz kész az eredmény, remélem, nem rosszindulatú. Mindenáron meg akarnak műteni,holott a saját országuk nemzeti himnusza a Zöld-sárga, a sátánjuk győzelmével a nyakamban Csernobil óta, csak ezt Müllerék 1997-ben a cigányságukkal megtámadták feketemágiával, akkor vettek mintát belőle. Nem tudom,mit tegyek majd, a mirigyeket sem lehet eltávolítani, mert én ember vagyok, örökre megcsonkítanának, mint ahogyan tették a méhszájjal, meg a fogaimmal, szájszerkezetemmel.

Mindkét lányom szeme elromlott, a nagyobbik lányom csak a felét látja a táblán a betűknek. A miskolciak még a kilencvenes évek elején adták ki a Szemetekbe bújok könyvüket, mely szerint a Rákóczi tere a pszichopaták kíséreteinek szemeket támad. És még ezek a liberális kommunista szerepet játszók akarnak egészséges társadalmat a világ lemészárlása után, spanyol náthájukkal is, mészárolva azok miatt a Hunnia főszereplők miatt, akik testenyészetként voltak megteremtve, támadva folyamatosan miattuk, mint a bal szememre születésem óta megállás nélkül a lányom férje hellenista főszereplő tettei, szerepei, formája végrehajtásával, Mary Zsuzsa helyetti szám lebontásával, erkölcstelensége miatti nemi gyalázásával Magyarország felszámolóinak. Hunnia teremtményei, angyai főszereplőjükkel együtt.

Szeretnék átmenni a Pennybe, bár elég messze van akciós wc papírért és pár akciós dologért. Nem tudom, hogyan fogom megjárni. Kínzás megy évek óta a tisztátalan lelkeivel együtt a Talmudnak.
Sikeresen megjártam, szerencsére nem történt semmi baj, nem nyomogatta a hatalmas szörny a tüdőmet. Alig bírtam cipekedni, így is csak egy rántanivaló sajtot, egy fertőtlenítőt vettem, meg zöldlbabot hétvégére, tarhonyát. Ez mind akciós volt. Elfelejtetttem a füstölt szalonnát és a mogyorót. Magam is meglepődtem, hogy meg volt engedélyezve, hogy bevásároljak.

A tompalátóként megteremtett miskolci elmeosztály szereplője, a lányom férje, aki helyett 66 éve áldoznak, még meg sem született, s már támadtak,így lettem én kancsal Isaóra, Babylonhoz a brazilok kitermeléséhez és tisztításához Románia missziójaként. Külön volt a támadóm 2004-ben, a brazil mókus rendi kommunista maffia, ami a Branyiczky házaspár kísérete volt, amik dobáltak az ágyon Liptai Klaudia démon bemutatója szerint.





Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tömeggyalázással, erkölcstelensége, sátoraljaújhelyi, testenyészetként, főszereplőjükkel, megcsonkítanának, végrehajtásával, elmeosztályával, magyarországnak, apokaipszisének, deformációikkal, kiválasztották, cigányságukkal, paraméterekkel, feketemágiával, elfelejtetttem, húgynyílásomat, felszámolóinak, szerencsejáték, mennyországgal, kitermeléséhez, missziójaként, tompalátóként, tisztításához, fertőtlenítőt, véráldozással, hozzájárultam, rosszindulatú, lemészároltak, gyümölcslevet, lemészárlása, végrehajtása, lebontásával, magyarország, belenyugodni, teremtményei, tönkretett tüdőm, világ egyetlenként, tízezer forintom, többi tárgyéba, összes szerencsejáték, világ összes, sátán népeit, sátoraljaújhelyi mülleri, denevér köpenyesek, skizopren elmeosztályával, buta fejemmel, egészségügy elmeosztálya, megadott paraméterekkel, saját országuk, sátánjuk győzelmével, nyakamban Csernobil, Bródy János, Erdélyi László, Mary Zsuzsa, Liptai Klaudia,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  George Byron - Ahogy itt jár -...  Albert Einstein gondolata  Sokan azt tartják  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Alázat  Neked tudnod kell  Varga János Veniam - Fontos sz...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Irgalom és ítélet  Albert Einstein gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Popper Péter szavai  Mindig jusson idő nevetni  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Kaffka_Margit  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Albert Einsteinről  Varga János Veniam - Fontos sz...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Albert Einstein gondolata  Kerüld el az evangélium örömén...  Sokan azt tartják  Alázat  Facebookon kaptam  Alázat  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Tanuld meg ezt a versemet  Reménység és erő Krisztustól e...  Png telefon  Facebookon kaptam  képre írva  Erdőn  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nagyi telefonál  Ágai Ágnes – Csendélet  Mi lenne ha  Irgalom és ítélet  Fekete-erdő desszert  Alázat  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Png nő  Png telefon  Facebookon kaptam  Png kutya  Png kutya  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Garai Gábor - Takarítás  Png fotel  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
tönkretett tüdőm, világ egyetlenként, tízezer forintom, többi tárgyéba, összes szerencsejáték, világ összes, sátán népeit, sátoraljaújhelyi mülleri, denevér köpenyesek, skizopren elmeosztályával, buta fejemmel, egészségügy elmeosztálya, megadott paraméterekkel, saját országuk, sátánjuk győzelmével, nyakamban Csernobil, cigányságukkal megtámadták, nagyobbik lányom, felét látja, kilencvenes évek, pszichopaták kíséreteinek, liberális kommunista, világ lemészárlása, lányom férje, tisztátalan lelkeivel, hatalmas szörny, rántanivaló sajtot, fertőtlenítőt vettem, füstölt szalonnát, tompalátóként megteremtett, brazilok kitermeléséhez, támadóm 2004-ben, brazil mókus, ágyon Liptai, tömeggyalázással, erkölcstelensége, sátoraljaújhelyi, testenyészetként, főszereplőjükkel, megcsonkítanának, végrehajtásával, elmeosztályával, magyarországnak, apokaipszisének, deformációikkal, kiválasztották, cigányságukkal, paraméterekkel, feketemágiával, elfelejtetttem, húgynyílásomat, felszámolóinak, szerencsejáték, mennyországgal, kitermeléséhez, missziójaként, tompalátóként, tisztításához, fertőtlenítőt, véráldozással, hozzájárultam, rosszindulatú, lemészároltak, gyümölcslevet, lemészárlása, végrehajtása, lebontásával, magyarország, belenyugodni, teremtményei, gyalázásával, gazdagsággal, egyetlenként, folyamatosan, reformátusát, engedélyezve, reformátusai, megteremtett, bevásároljak, cigánysággal, megváltozott, megérintette, elmeosztálya, reformátusok, eltávolítani, kíséreteinek, végrehajtóit, pszichopaták, szerepeiket, náthájukkal, pajzsmirigy, főszereplők, egészségügy, áldozóiként, megtámadták, társadalmat, spiritiszta, győzelmével, kilencvenes, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1408
  • e Hét: 8881
  • e Hónap: 15122
  • e Év: 67388
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.