Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kohut Katalin: Szerencsés vízi baleset
  2012-06-24 13:43:52, vasárnap
 
   
  Kerékpárral indultunk útnak a Bodrogra fürdeni. Bátyám nem akart magával vinni, de Erdős Bandi a szomszédból ráültetett az ülésre és vitt engem.

Kitágult a világ előttem. Először keresztül mentünk a kisvároson, majd egy alagútba érkeztünk, onnan egy patak mentén haladva végig elérkeztünk hosszú zöld rétek, nyári bokrok és lombos fák mentén a Bodrogra.
Még soha nem láttam folyóvizet, gyönyörködtem a látványban, megfogtam a kezeimmel a tiszta, hűs vizet, örültem a természet egyik csodájának.

A parton már sok fiatal pár, fiú-lány álldogált, labdáztak, napoztak, jóízűen falatoztak a magukkal hozott elemózsiából, a folyóban gumimatracokon napoztak a lányok. Éppen a bikini volt a divat.
Nekem is volt egy sárga, amiben még kövérebbnek tűntem.

Soha nem törődtem a testalkatommal, csak egyedül az arcomban gyönyörködtem a tükör előtt. Milyen kislány az, aki azzal törődik, csinos-e? Még ráértem ezzel, nem voltam annyira fejlett nő, hogy ez a téma különösebben foglalkoztasson. Nem így volt ezzel a bátyám és Bandi. Megérkezésünk, levetkőzésünk után ott hagytak a parton egyedül és bevetették magukat a folyóba. Mint kiderült, szégyelltek engem a dundiságom miatt, nem akarták, hogy a parton lévők megtudják, ez a dundi kislány hozzájuk tartozik.

Tettem egy pár lépést a Bodrogban, s egyszer csak süllyedni kezdtem lefelé, egy mély gödörben találtam magam. Kezeim végeivel integettem Bandiéknak, de ők azt hitték, csak játszom. Hosszú gesztenyehajam lebegett a vízben felfelé, fülemen, orromon, számon áramlott be a víz.
- Mi történik velem? - suhant át az agyamon, de egy pillanatig sem gondoltam a halálra. Ez ismeretlen volt előttem, bár láttam, ahogyan a szomszéd Tulpa bácsi elaludt egyik éjszaka örökre, de ő már nagyon öreg volt, a halál szó fel sem merült elmenésével kapcsolatban.
Nem tudtam úszni, nem is kapálóztam, csak hagytam, hogy egyre mélyebbre süllyedjek, lábaim beakadtak az indákba a folyó alján. Jó nagy örvénybe kerültem!

Zakatolt a fejemben a víz, már nem voltam képes gondolkodni. A vízzel telítődött a tüdőm, úgy éreztem, mindjárt súlytalanná válok és elszállok, mint egy kismadár. Lebegtem a víz alatti fogságban.

Egyszer csak éreztem, hogy emelkedem a hajamnál fogva. Egy lány arra úszott matracával, belaakadt a lába a hosszú lófarkomba. Megragadta, húzni kezdett kifelé.

Nagy riadalom támadt a parton, Bandiék is odaszaladtak.
- Mutattam nektek, hogy süllyedek, integettem! - mondtam szemrehányóan, miközben tüdőmből köhögtem fel a folyóvizet.

Szerencse a szerencsétlenségben, soha el nem múló emlékkel. Megtudtam, milyen érzés vízbe fulladni, s örökké hálával gondolok a lányra, aki megmentett engem.

2012. június 2.

 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: foglalkoztasson, gumimatracokon, testalkatommal, gesztenyehajam, megérkezésünk, szemrehányóan, levetkőzésünk, gyönyörködtem, különösebben, kapcsolatban, odaszaladtak, elemózsiából, szégyelltek, gondolkodni, elmenésével, kövérebbnek, kerékpárral, szomszédból, elérkeztünk, súlytalanná, bevetették, telítődött, látványban, süllyedjek, folyóvizet, dundiságom, falatoztak, integettem, pillanatig, ismeretlen, bandiéknak, csodájának, kapálóztam, lófarkomba, matracával, megragadta, szomszédból ráültetett, világ előttem, alagútba érkeztünk, patak mentén, természet egyik, magukkal hozott, folyóban gumimatracokon, bikini volt, arcomban gyönyörködtem, tükör előtt, téma különösebben, parton egyedül, dundiságom miatt, parton lévők, dundi kislány, mély gödörben, Kohut Katalin, Erdős Bandi,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép napot kívánok  Png kutya  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png kutya  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Szép napot kívánok  Png lepke  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Hiányzik  Zilahy Lajos gondolata  Fekete-erdő desszert  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Minden harmadik...  A másik dolog,  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Fehér virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Erdőn  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Mi lenne ha  Kerüld el az evangélium örömén...  Png csokor  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Örülök, hogy látlak!  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Irgalom és ítélet  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Egy maradéktalanul uralt világ  Png kislány  Akarat  Akarat  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Nem számIt  Jó éjszakát  Sokan azt tartják  A televizió nem a kultúrát kép...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Reménység és erő Krisztustól e...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szép estét  Facebookon kaptam  Fehér virág  Facebookon kaptam  Akarat  Paul David Tripp Április 20  Idő  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Png fotel  Leonardo da Vinci gondolata  A sors  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Akarat  Facebookon kaptam Annuska bar...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Png telefon  Akarat  Nagyi telefonál  Akarat  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Lóhere  Minden harmadik...  Szép álmokat!  Png ház  Png rózsa csokor  Kövesd a cowboyt! 
Bejegyzés Címkék
szomszédból ráültetett, világ előttem, alagútba érkeztünk, patak mentén, természet egyik, magukkal hozott, folyóban gumimatracokon, bikini volt, arcomban gyönyörködtem, tükör előtt, téma különösebben, parton egyedül, dundiságom miatt, parton lévők, dundi kislány, mély gödörben, vízben felfelé, szomszéd Tulpa, folyó alján, vízzel telítődött, hajamnál fogva, lány arra, hosszú lófarkomba, foglalkoztasson, gumimatracokon, testalkatommal, gesztenyehajam, megérkezésünk, szemrehányóan, levetkőzésünk, gyönyörködtem, különösebben, kapcsolatban, odaszaladtak, elemózsiából, szégyelltek, gondolkodni, elmenésével, kövérebbnek, kerékpárral, szomszédból, elérkeztünk, súlytalanná, bevetették, telítődött, látványban, süllyedjek, folyóvizet, dundiságom, falatoztak, integettem, pillanatig, ismeretlen, bandiéknak, csodájának, kapálóztam, lófarkomba, matracával, megragadta, kisvároson, ráültetett, megmentett, megfogtam, kezeimmel, keresztül, mélyebbre, természet, indultunk, labdáztak, süllyedni, bodrogban, szerencse, süllyedek, megtudják, megtudtam, gondoltam, álldogált, elszállok, belaakadt, érkeztünk, fogságban, emelkedem, beakadtak, végeivel, gödörben, találtam, tüdőmből, alagútba, mindjárt, lebegett, folyóban, miközben, tartozik, fulladni, kiderült, arcomban, bodrogra, gondolok, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 783
  • e Hét: 5647
  • e Hónap: 11888
  • e Év: 64154
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.