Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kávéfőzők, háztartási gépek, vércukormérő tesztcsík...
  2014-09-15 09:15:31, hétfő
 
   
  Húsz esztendeje tart a két elmeosztály (egyik a média Benkő Dániel nyolcvan éve ember áldozóival Zoltán Erika árnyékaival gyalázattal) és Müller Péter menhelye kávéfőzőgépek tönkretételével emelt kávés elmeosztályának megtartása, emelése. Ezek az ötágú Dávid csillagosok a Rákóczi térről 1971-ben kezdtek Dávid Mónika helyetti eltemetésemmel. Húsz éve ember kínzást hajtanak végre a túszként Rákóczi térre hozott emberek megölésével.

Az emberek fogatlanítása a Rákóczi tér és a menhely roma csapásai által történt meg, valamint a II-es elmeosztálya által a miskolci megyei kórháznak, amivel a média indított húsz éve.
Az emberek nem árnyékok, mint a Rákóczi tér, nem tudja a szervezet a protézist befogadni, nem tágulnak, kommunikációs bénításaikkal nem tudnak és tudtak élni.

1986-ban Csernobilkor támadott meg Ádám és Éva zsidó börtön népének sátánja kígyó formájában, ez a strumám. Nem engedték a már meghalt orvosok, hogy endocronológiai kezelésre menjek, nem lehet rá gyógyszert szedni. Öt éve szedetik velem a hormon tartalmű Metotrynt, együtt a pszichiátriai Abilliffel, majd injekcióval, együtt a mensesem romák helyetti elmulatásával injekciójuk beadását követően emberek kihalatása miatt a csontritkulás gyógyszer hormonjával. Már 1986-os börtön támadásomkor ninóztak a véremben, állandó fehérvérszám emelkedést hajtottak végre, szabályszerűen elpusztították a vörös vérsejteket, 1990-ig jártam kapufélfákba kapaszkodva miatta - Káli Sándor árnyékoskertje helyett, aki itt polgármester lett.
Szabályszerűen belül tönkretették mindenemet, nemcsak az innyemet Gór Nagy Mária börtönével helyette, hanem a vérképemet, gyomromat, anyagcserémet, emésztésemet.
Most ismét endocronógiára küldtek, nem mondhatom, hogy a sátán a strumám, mert akkor bezárnak az elmére. Dr. Szlivka kiabálta, mint körzeti orvos, hogy nem szabad struma orvoshoz mennem, mert nekem nem strumám van, ugyanezt mondta dr. Melion József, s ezt követően támadott a három Rákóczi téri hosszabbítás, gyaláznak a Rákóczi tér és a börtön helyett. Amerika nem harcolt emberi túszok bemutatásával az ég seregének és minden országnak, ahogyan Magyarország tette a romániai csapásokkal.
Múlt hónapban a Minipress automata kávéfőzőm is elromlott, javíthatatlan. Mindent itt tesznek tönkre és szereznek be a börtönnel, mivel elektromosságok, 2007-ben a városi rendőrségre vitt Attila szirmabesenyői zöldségessel engem elmebetegként megszégyenítve maguk helyett fejezték be a Bertalan és Révész utcai apokalptikus csapások helyetti könyveket, majd kitették az Ingatlannyilvántartóra a Hitel táblát. Én a nyolcvan éve Talmudos csapásokkal frigyet kötő börtönnel, karmikus szülöttjeinek sorsával nem tudok szembe szállni, ráadásul sötétkapus dögökkel ugráltak rajtam, s vannak itt 1986. óta.

Tavaly kölcsön kaptam vércukormérű készüléket tesztcsíkokkal, másnap reggelre az összes tesztcsík eltűnt a bezárt vérnyomásmérő dobozból. Mindent dugdosnom kell, mert börtön és elmeosztály menhellyel van a lakásban és mindent tönkretesznek, fillérezgetnek, nyomorba döntöttek először a zsidók nyomorultjai helyett 1967-ben , majd maguk és a Rákóczi tér, cigányság helyett, így mentek az elme cigányai Máriapócsra tegnap, születésem óta Ágnes Baratta helyett belőlem emelték őket emberré, tündérkirályfi Mágával együtt Pszichografológia alapján.

A II-es elmeosztálya megreformálta az áldozásommal végig haladva az összes súlyos elmebetegségen a menhellyel - roma csapásokkal - az egészségügyet, beadva nekem a cigányság gyógyszereit, helycserét hajtott végre velünk a cigányság emelésével húsz éve ismétlésben. Mindenemet bezúzta, bennem van, 2004-ben a menhely kiszedte jó fogaimat, mindegyikbe rontásokat tettek, bűzlöttek a fogaim. Ezt követően felül protézist készítettek, mivel kommunikációsan a két utcai berendezés Sólyom egyiptomi kezdetével folyamatosan csonkított a magukat esernyővel védőkkel, Heti Hetessel együtt. Az egyik súlyos elmebeteg menhely csapás rángatta a száját, ezt követően Müllerék megrontották a számat, oldalra megy és folyamatosan dörzsölöm a fogaimat. Most ellopták a jótállási jegyet, a F. Krisztina mint csapások fogmegtartója szőkeként gyilkosságomból férjhez adott és szaporodott és Liptaival berendezett körzetbe hiába mentem vissza, hogy az első éjszaka kiesett a számból a fog, tömje alá, nem akarja. Normális a fogtechnikusa szerint, hogy kiesik a fog éjszaka és nappal is fekvéskor a szájból, nem akarnak garanciát vállalni a rossz mini fogsor miatt. Ez lett az atlantiszi Gina Lolobrigida mentésből, atlantiszi földrengés a szájban a II-es elmétől. Saját apokalipszisüket hajtották végre a főnixes Rákóczi térrel együtt, én letem a bárányuk álmatlansággal megrajzolva utólag, illetve folytatásában az apokalipszisüknek fekete angyalokkal....Most divat angyalokat ábrázolni, a fekete angyalokat segítségül hívni, ha már atlantisziak nem tudnak segíteni.

Állattá tettek engemet, a méhemben a Rákóczi tér gyalázata húsz éve, a gyomromban, tüdömben a II-es elmeosztály szellemvilága, minden részemben az Időjelek rajzainak megfelelő csapások vannak hintás magyar kislány kezdete óta G. Maczó Ágnesnek és Motsilnik Katalinnak, Koncz Zsuzsa elméjével a kommunista korok Vörös Oroszlános végrehajtásának egyedül rajtam.

Tegnap leállt a mikrohullámú sütő. Minden hónapban tönkre tesznek valamit, s már ez így megy 1991. óta, már ismértlésben is a menhellyel. A halál reformátusok sorsát hajtják végre Nagy Anna helyetti teljes begyűjtésével a jeruzsálemi csapásoknak születésem óta, ezeket vitték ki a városból a lányommal tartva el helyettük.

Nem tudok hová fordulni, két hete a farmeremet lopták el, nem tudni, mit visznek el a lakásból, de 16 éve a könyvek egyszerűen felemelkedtek a levegőben, mint ahogyan a csutak dr. Csutak beállításakor pszichiáternek 1995-ben.

Most nagyon szomorú vagyok, mert ismét beállítottak gyógyszert a cukorra. Már negyven kiló hízásnál járok 1995. óta, amióta a két elme és a Rákóczi téri hosszabbítások megtámadtak a kórházban, majd a menhely akaszgatással a börtön karmikusok helyett az iker házában az iker toronynak. Jelenleg ismét híztam, tíz kilóőt, most 97 kg vagyok. Igaza van a szőke focista feleségnek, hogy az okos barna majdnem egy mázsa. Nem mondott igazat az okossággal kapcsolatban, ugyanis én vagyok 1986. óta az ostoba szőke, valamennyi szőkéje a cigányságnak már húsz éve belőlem él, nemcsak a Rákóczi tér Gábor Zsazsa kezdetével a médiának.

Húgysav értékem is magas, bár nem eszek húst, nemcsak azért, mert nem telik rá, sem babot, sem borsót, ami felvinné. Mind emésztési problémája a bennem növő média elmeosztályának, amelyik refluxszal nyitogatja a gyomorszájamat. Állat lettem, falós elme van bennem húsz éve már, mert a falás is elmebetegség, az is, ha valaki gyász idejében édességet eszik. Valamennyit végrehajtották.

Nekem nincsen védelmem, én ember vagyok, sem ufó kíséretem nincs, mint a borsodi alkoholistáknak, elmeosztályoknak, sem maffia, sem menhely védettségem, sem börtön védelmem, mint Korda Györgyéknek a Rákóczi téri Balázs Klárival. Engem senki sem véd meg, köröttem egyfolytában járni kellene valamilyen védelemnek a csapások ellen.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség, betegség  
Címkék: apokalipszisüket, elmeosztályoknak, gyilkosságomból, endocronológiai, végrehajtásának, elmeosztályának, tönkretételével, elektromosságok, kommunikációsan, alkoholistáknak, álmatlansággal, gyomorszájamat, eltemetésemmel, szabályszerűen, tesztcsíkokkal, endocronógiára, megszégyenítve, szirmabesenyői, fillérezgetnek, tündérkirályfi, elpusztították, árnyékoskertje, elmebetegségen, végrehajtották, pszichiáternek, hosszabbítások, fogatlanítása, beállításakor, akaszgatással, tönkretesznek, vérnyomásmérő, szellemvilága, fogtechnikusa, anyagcserémet, megreformálta, egészségügyet, média Benkő, ötágú Dávid, túszként Rákóczi, emberek fogatlanítása, menhely roma, miskolci megyei, média indított, protézist befogadni, hormon tartalmű, pszichiátriai Abilliffel, mensesem romák, csontritkulás gyógyszer, vörös vérsejteket, három Rákóczi, börtön helyett, romániai csapásokkal, Benkő Dániel, Zoltán Erika, Müller Péter, Dávid Mónika, Káli Sándor, Nagy Mária, Melion József, Ágnes Baratta, Heti Hetessel, Gina Lolobrigida, Maczó Ágnesnek, Motsilnik Katalinnak, Koncz Zsuzsa, Vörös Oroszlános, Nagy Anna, Gábor Zsazsa, Korda Györgyéknek, Balázs Klárival,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Adakozás  Szép álmokat!  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Mai harmónia kártyám  Akik bántanak téged  A másik dolog,  Szép estét  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Éretlen vers  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Szívem  Régi emberek, akikre máig büsz...  Fekete-erdő desszert  Png csokor  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Neked tudnod kell  Ágai Ágnes – Csendélet  Sokan azt tartják  Png ház  Akarat  Zilahy Lajos gondolata  Egy hatékony szolga  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Albert Einsteinről  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Png telefon  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A televizió nem a kultúrát kép...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Idő  Albert Einsteinről  Az engedelmesség miért nem vál...  Szép estét  Gonosz démon-álarc  Elköszönt  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Mi lenne ha  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  A televizió nem a kultúrát kép...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Nem számIt  A sors  Csak a fogyatkozás látható  Egy lelki imádság  Az engedelmesség miért nem vál...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png csokor  Facebookon kaptam  Adakozás  Popper Péter szavai  Png kislány  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png virág  Facebookon kaptam  Szép estét  Örülök, hogy látlak!  Németh László tollából  Akarat  Jó éjszakát  Radikális szeretet 
Bejegyzés Címkék
média Benkő, ötágú Dávid, túszként Rákóczi, emberek fogatlanítása, menhely roma, miskolci megyei, média indított, protézist befogadni, hormon tartalmű, pszichiátriai Abilliffel, mensesem romák, csontritkulás gyógyszer, vörös vérsejteket, három Rákóczi, börtön helyett, romániai csapásokkal, városi rendőrségre, összes tesztcsík, bezárt vérnyomásmérő, zsidók nyomorultjai, elme cigányai, áldozásommal végig, összes súlyos, cigányság gyógyszereit, cigányság emelésével, menhely kiszedte, magukat esernyővel, egyik súlyos, jótállási jegyet, első éjszaka, fogtechnikusa szerint, rossz mini, atlantiszi Gina, főnixes Rákóczi, bárányuk álmatlansággal, apokalipszisüknek fekete, fekete angyalokat, kommunista korok, mikrohullámú sütő, halál reformátusok, jeruzsálemi csapásoknak, lányommal tartva, farmeremet lopták, könyvek egyszerűen, menhely akaszgatással, börtön karmikusok, iker házában, iker toronynak, szőke focista, okos barna, okossággal kapcsolatban, ostoba szőke, bennem növő, borsodi alkoholistáknak, csapások ellen, apokalipszisüket, elmeosztályoknak, gyilkosságomból, endocronológiai, végrehajtásának, elmeosztályának, tönkretételével, elektromosságok, kommunikációsan, alkoholistáknak, álmatlansággal, gyomorszájamat, eltemetésemmel, szabályszerűen, tesztcsíkokkal, endocronógiára, megszégyenítve, szirmabesenyői, fillérezgetnek, tündérkirályfi, elpusztították, árnyékoskertje, elmebetegségen, végrehajtották, pszichiáternek, hosszabbítások, fogatlanítása, beállításakor, akaszgatással, tönkretesznek, vérnyomásmérő, szellemvilága, fogtechnikusa, anyagcserémet, megreformálta, egészségügyet, elmulatásával, pszichiátriai, fogmegtartója, csontritkulás, kommunikációs, bénításaikkal, felemelkedtek, szülöttjeinek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1018
  • e Hét: 5882
  • e Hónap: 12123
  • e Év: 64389
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.