Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kohut Katalin: Hangkavalkád
  2015-06-15 16:28:31, hétfő
 
   
 

- Béééla! Valóban csillagok születnek az énekversenyeken?
- Nem Vilma, már nagyon régóta tart a tehetségtelen, kottát sem ismerők alulról kitermelése. Egyesek nyernek, mert jobb a hangjuk, mint a többieké, de a tiszta, szívből énekelő csillagok már régóta nem sikeresek.
- Mi az oka ennek?
- Tudod, már évszázadok óta tartott az állatok hangversenye, ahogyan megírták mesekönyvekben szimbólumokban. Azelőtt csak ők lehettek sikeresek. Híresek lettek nagyon a róka áriások is. Csodálkoztak időnként, miért megy el a hangjuk néha, amikor nem engedték érvényesülni a valódi, született művészeket.
- Hogyan születik egy tehetség, Béla?
- A tehetséges csillag szülei is általában zenei, ének tehetséggel rendelkeznek, örökletes, ez lenne a normális. Sokan vizsgálják, az elmúlt évszázad híres énekesei miért nem örökölték a tehetséget? Mert ami nincs, azt a gyerekük sem örökölheti. Az, hogy valaki gitárt vásárol és nyávogva, vagy cigitől rekedt hangon énekelni kezd, nem jelent tehetséget.
- Milyen az igazi tiszta hang?
- Olyan, amitől az égen megnyílik a mennyország, mintha egy isteni koncertet hallana az ember angyalhanggal.
- Vannak a világon ilyen hangú énekesek...
- Igen, a szívből jövő énekhang az egyetlen, ami megborzongatja az embert, mert a zene, az ének összefogja az egész világot, az emberiség egyetlen gyönyörforrása a természet szépsége mellett.
- Itt miért nincsenek ilyen énekesek?
- Nem engedték őket érvényesülni, sokaknak még a hangjukat is elvette a féktelenség, így emelkedtek, így váltak sikeressé. Az ária és népdalok után jött a szórakoztató műfaj, az operett. Ez már megfelelt az itthoniak igényeinek, hiszen egyetlen éltetőjük a dorbézolás, a mulatás. Kificamodott az ízlés már régen. A nép csak szórakozni akar és cirkuszra éhes.
- Nem szereted a mulatós dalokat? Hiszen ez is szívből jön, nem?
- Nem, sötétség fegyvere ez a valódi művészet ellen, amiről csak kevesek tudnak. Még kevesebben azt, hogy a beat, hippi, punk szétszaggatta a kottavonalakat is. Vagyis csapások ezek, mint a nyelv, testnevelés, élővilág, környezet, egészség, kémia, fizika, matematika elleniek.
- Nagyon sokan csápolnak a zenészeknek, énekeseknek, hatalmas tömeg éljenzi őket...
- Hozzájuk tartoznak. Ez olyan, mint a futball, mindegyiknek megvan a saját tábora. Ebből látni, mennyi zene ellenes apokalipszis történik folyamatosan a világban ellenség nélkül.
- Hogyhogy nincsen ellenségük?
- Mert nincsen senki, aki védekezhetne ellenük, így bátran földet érhet az állandó vándorlásuk, folyamatos újjászületésük tudják, befejeződött.
- Újraszületnek?
- Igen, mindig elölről kezdődik az Ébredő játszótér, újra indul az első villamos, ismétlik a korokat, a történelem szereplőinek megszületésével. Általában berendeznek egy földrészt, vagy egy országot, mely eddig mindig teljes káosszal zárult, a gonoszok győzelmével, fekete levessel természetesen. Ünneplik a tiszta szív ellenes merénylet végét, a szívvel rendelkező emberek felszámolását maguk helyett.
- Szóval itt az igazán szívből énekelő tehetségek még soha nem érvényesültek?
- Nem, semmi sem lehetett belőlük, iszonyatos sorsot adtak a sors nélküli tiszta emberkéknek, halállal és teljes hangelvétellel fejezték be életüket.
- Mindezt büntetlenül megtehették?
- Nincsen hatalom és erő, ami ezekkel a tűzben járó istenekkel szembeszállna és az őrjöngő, mindenkit megalázó teremtményeikkel. Még a római egyház mesélőjét is a kárpithoz szegezte egyikük, úgy győzte le. Most húsz éve már annak, hogy leszállították az ég seregét bemutatva nekik az egyetlen tiszta hangú embert, így tisztítják az egész világot. Természetesen ezek a cselekedetek titokban voltak és vannak, kevés a leplező és ha akad is elvétve egy-egy, aki bemondja az igazat, semmi sem történik.
- Most akkor már nem az állatok rendeznek hangversenyt?
- Nem, a féktelenség istenének a népei aratnak dicsőséget. Ez a média.
- Úgy látszik, hogy a sztárok kitermelésének soha nem lesz vége, még a vasfüggönyös Táncdalfesztivál történelmi dalait is ismétlik folyamatosan, sőt már azóta retro előadók lettek.
- Igen, ugyanolyanok, mint az operett szubrettek. Elmondok egy mesét egy papagájról. A papagáj megtetszett nagyon Tante Klaranak, már-már majdnem megvásárolta, amikor közölte a tulajdonosa, hogy ez a papagáj négy nyelven beszél és valamennyi áriát, operettet, filmslágert, slágert, népdalt ismeri. A papagáj az apokalipszisben mindig ismétlést jelent, így kezdődött már hetven éve.
- Azóta tart a szív küldi szívesen tiszta szívűek ellen írt veszedelem?
- Igen. Ezt valamennyien tudják, természetes nekik, hogy embereket bénítottak meg mindenért, ami a sorsuk lett volna, vagy ami teremtésbeli fogyatékosságuk volt, mint a gondolkozás nélküliség.
- Borzalom még hallgatni is! Mi lesz ennek a vége?
- Akik a szépséget, a természetet, élővilágot, a tiszta szívű embert megáldozzák, azok iszonyatos sorsot vívtak ki maguknak. De még eddig soha nem volt igazság a földön, s ha újjászületnek megkapva a betegségeiket, az ország eltartja őket.
- Most megborzongtam! Pedig mennyire szép a tiszta hang, amikor mennyei koncertteremben érezhetjük magunkat. Másutt megbecsülik a tehetségeket, itt meg felszámolták őket?
- Igen, itt csak ők lehetnek sikeresek és sztárok, nekik van védelmezőjük, fertelmes teremtő van felettük.
- Nagyon sajnálom, Béla! Én úgy szeretnék egy kristályhangú szépséges kisleányt, de ha ilyen veszedelemnek lenne kitéve, el kellene költöznünk a világ másik részébe.
- Így van, drága Vilma! Most gyújtsunk gyertyát a nemes művészekért, akik méltatlanul haltak meg! Gyászoljuk meg a szépséget, a gyönyörűséget és a becsületet, tisztességet. Az emberség meghalt, eltemették. Sírján gazok nőnek, szitokszóval, átokkal, fertelemmel öntözik a gyomnövényeket. A világ kereke persze forog tovább, de felpörögve, mintha az Idő is sürgetné a végét az áldozásnak.
- Van könny, melynek kiszáradt a kútja, van kiégett pillantás, nincs gyógyír a világ sebeire! A nemzeti gyász ünnep helyett tor-ünnepet tartanak.

2015. június 15.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: táncdalfesztivál, teremtményeikkel, megszületésével, apokalipszisben, énekversenyeken, fogyatékosságuk, koncertteremben, szimbólumokban, kitermelésének, gyomnövényeket, hangelvétellel, mesekönyvekben, gyönyörforrása, újjászületésük, kottavonalakat, megborzongatja, leszállították, betegségeiket, újjászületnek, szembeszállna, felszámolását, szétszaggatta, természetesen, megborzongtam, angyalhanggal, gyönyörűséget, veszedelemnek, újraszületnek, kristályhangú, tehetségtelen, érvényesültek, szórakoztató, folyamatosan, rendelkeznek, ugyanolyanok, hangversenye, állatok hangversenye, róka áriások, hangjuk néha, tehetséges csillag, elmúlt évszázad, igazi tiszta, égen megnyílik, isteni koncertet, ember angyalhanggal, világon ilyen, szívből jövő, ének összefogja, egész világot, emberiség egyetlen, természet szépsége, szórakoztató műfaj, Kohut Katalin, Tante Klaranak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A sors  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  A kételkedés kezelése  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép estét kedves látogatóimna...  A másik dolog,  Neked tudnod kell  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Idő  Akik bántanak téged  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Png virág  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Reggel van  Soha ne kedvezz...  Png virág  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Neked tudnod kell  Nem tudhatod  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Örülök, hogy látlak!  Kövesd a cowboyt!  Szívem tiéd  Akarat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Albert Einstein gondolata  Örülök, hogy látlak!  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Reggel van  Akarat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Popper Péter szavai  Szívem  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Hiányzik  Jó éjszakát  Png cica  Bertolt Brecht -től idézet  Png ház  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Szép álmokat!  képre írva  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Németh László tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A Megváltó szolgálatában  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Próbálj meg ...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Makszim Gorkij gondolata  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Lóhere  Alázat  Akarat  Nem méltó hozzád  Szabolcska Mihály – Ákác...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható 
Bejegyzés Címkék
állatok hangversenye, róka áriások, hangjuk néha, tehetséges csillag, elmúlt évszázad, igazi tiszta, égen megnyílik, isteni koncertet, ember angyalhanggal, világon ilyen, szívből jövő, ének összefogja, egész világot, emberiség egyetlen, természet szépsége, szórakoztató műfaj, itthoniak igényeinek, mulatós dalokat, valódi művészet, saját tábora, világban ellenség, állandó vándorlásuk, első villamos, történelem szereplőinek, gonoszok győzelmével, tiszta szív, szívvel rendelkező, igazán szívből, sors nélküli, tűzben járó, római egyház, kárpithoz szegezte, egyetlen tiszta, cselekedetek titokban, állatok rendeznek, féktelenség istenének, népei aratnak, sztárok kitermelésének, vasfüggönyös Táncdalfesztivál, operett szubrettek, papagáj megtetszett, papagáj négy, apokalipszisben mindig, szív küldi, sorsuk lett, gondolkozás nélküliség, tiszta szívű, ország eltartja, tiszta hang, kristályhangú szépséges, világ másik, nemes művészekért, emberség meghalt, világ kereke, világ sebeire, nemzeti gyász, táncdalfesztivál, teremtményeikkel, megszületésével, apokalipszisben, énekversenyeken, fogyatékosságuk, koncertteremben, szimbólumokban, kitermelésének, gyomnövényeket, hangelvétellel, mesekönyvekben, gyönyörforrása, újjászületésük, kottavonalakat, megborzongatja, leszállították, betegségeiket, újjászületnek, szembeszállna, felszámolását, szétszaggatta, természetesen, megborzongtam, angyalhanggal, gyönyörűséget, veszedelemnek, újraszületnek, kristályhangú, tehetségtelen, érvényesültek, szórakoztató, folyamatosan, rendelkeznek, ugyanolyanok, hangversenye, tehetségeket, védelmezőjük, érvényesülni, felszámolták, csodálkoztak, cselekedetek, szitokszóval, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2348
  • e Hét: 7212
  • e Hónap: 13453
  • e Év: 65719
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.