Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kohut Katalin: Élet (Vilma-Béla párbeszéd)
  2016-12-07 07:34:45, szerda
 
   
  Kohut Katalin: Élet

- Béééla! Mit jelent az élet?
- Attól függ, drága Magdika, ki melyik néphez tartozik, bár meg kell adni, alaposan felborították a világot 130 éve.
- Én magunkra gondoltam elsősorban és Magdikára, aki születése óta szenved a börtön népe helyett...
- A karmikus börtönnek az élet az előző élet tettei alapján elkövetett sorsot jelentette volna, ha meg nem váltják magukat ember áldozással....
- Nekünk és Magdikának, akiknek egyszeri élete lett volna, az élet a gyönyörűséget, tisztaságot, szépséget jelentette volna minden széppel és jóval, ami a természetet megilleti, ugye, Bélám?
- Igen, de a Magyarország ellenes csapások megtámadták az élővilágot, állatokat is és nincsen segítség.
- Mesélte Magdika, hogy ezer éve tart a vas karmikus apokalipszis Jeruzsálemből, s hogy valamennyiük embereken hajtotta végre karmáját, így a csapásokkal együtt emberré váltak, megtisztultak.
- Igen, Magdika került a csapások helyett megáldozásra egész Kelet új népének békessége végett. Hiszen rá szállították 1995-ben rima Jeruzsálem összes ellenségét, amit az apokaliptikus média őrjöngve közvetített.
- Hallottam, hogy a lírai karám, mint a festők, zenészek, költők, írók folyamatosan eljárták az egész világot, a világ-könyvtárukat Miskolcon rendezték be, az ezer éves börtön reformátusok Magdikán hajtották végre, a szereplők utazgattak, nyaraltak, meggazdagodtak.
- Sőt odavitték áldozatként maguk közé, hogy szétmenjenek szerte a világba és ne essen bántódásuk, mert ha valamelyik csapás beteg lesz, megtámadják az embereket.
- A világ kezdetével indultak, az utolsó emberek berendezésével, háztájival. Majd ismételték sorban a történelmi korokat, melyeket megteremtettek, a vasfüggönyösökkel, akik rokkantosítva lettek, rokkantkocsi jelzéssel ismételték a sorsukat Magdika áldozásával.
- Ehhez az egész országot berendezték könyveik alapján, Őrház patikájával Miskolcnak, mely szerint egyedül az emberek hagyhatták volna el az országot.
- Valamennyi bibliai apokaliptikus szereplőt megmentettek, ezek miskolci berendezés szerint egyházakat hoztak létre, miután Szaturnusz fekete ruhás kommunista kezdetével indulva az összes Kata kocsmás mészáros Istennel rendelkező alkoholista és utcanép két utcába történő rendezésével folyamatosan mentek végig az utcákon, neveik kitermelésével politikusnak, médikus tor szereplőnek.
- Hallottam, hogy megcsonkították Magdikát, mert az emberek ellenes csapások és belőlük létrehozott betegségek fog nélküliek.
- Ez a sorsuk, iszonyatot kottáztak az égre, olyat, amit többé nem felejt el a világ. Csakhogy emberi formában születnek meg, magyarnak és embernek tartják magukat, hiszen emberi életet éltek árnyék formájukban.
- Egész Izrael ismételte a médiával a két utcai apokalipszist, mint szarkahegyi fasiszta-áldozat játékként berendezett jeruzsálemi elme csapások. Létrehozta a sátán népe az Omegával Magdika apjának magyarok elleni apokaliptikus támadását német széles arccsontú emberek ellen Babilonként, István a királlyal, Révész utcai berendezésével a szappantisztító sorozatoknak, melyeknek áldozata szintén Magdika, áldozatával tisztulnak a népek a kancsal Isaora óta.
- Itt van tehát az összes támadója a Földnek...
- Igen, az embereket és magyarokat számolták fel, ezt ünneplik húsz éve már.
- De úgy tudom, ezek valamennyien a hamis próféta, 666 csapásai lettek volna...
- Így van, de a média kilencven éve a politikusaival az elmének a magyarokat, majd a nem teremtett eredetű természetes élővilágot, az embereket alázta, nyomorgatta, gyalázta, megfosztva minden szépségtől, ékességtől, megtámadva őket mindenért, ami bennük nem volt emberi, sorsuk elhordoztatásával.
- Kilencven éve járnak végig a két utcai ember gyilkosok tetteit ismételve, ez a média a romániai elmeosztályokkal Müller Péter Sziámi csapásaival, sátánistákkal, utcanéppel és cigányokkal.
- Teljesen értelmetlenül haltak meg és szenvedtek az emberek, s ezt az egész ország ünnepli. Magdikát éjjel-nappal kínozzák Sátán feleségeként, a boszorkányok Müller Rózsával emelkedett skizopren börtön elméje helyett, az összes Rózsa fekete kereszten rózsás vallás képviseletével kezdve Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhal kezdetével az egykori teremtett koroknak.
- Tehát Magyarországon ez az élet, a szenvedés, csonkítás, gyalázás, nyomor és betegségek a börtön karmikusok sorsa helyett. Még az értelmiség legyőzést is kitalálták masnira kötve az emberek csapásainak esernyőjét, amivel védték magukat szimbolikusan a fejbe küldött támadások ellen.
- Ilyen még nem volt, hogy a világot folyamatosan felszámolók megáldozzák a tiszta embereket az apokaliptikus csapások helyett.
- Nincs vigasz, nincs újrakezdés, nem lehet visszaadni az egyszeri életet a világnak.
- Látod, az élet ellenesek jelentik az egész világot, az élet haldoklik.
- Nincs ünnep soha többé, az emberség, tiszta hang, szépség, jóság, szeretet gyásza örök priusza Miskolc romániai megtisztult Rákóczi terének.

2016. december 7.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Címkék: elmeosztályokkal, szappantisztító, megcsonkították, berendezésével, meggazdagodtak, képviseletével, magyarországon, kitermelésével, politikusaival, megteremtettek, gyönyörűséget, értelmetlenül, jeruzsálemből, felborították, apokalipszist, sátánistákkal, apokaliptikus, megtisztultak, szimbolikusan, rokkantosítva, folyamatosan, apokalipszis, rendezésével, reformátusok, szétmenjenek, magyarország, valamennyien, könyvtárukat, sorozatoknak, szállították, rokkantkocsi, politikusnak, megmentettek, feleségeként, megáldozásra, boszorkányok, börtön népe, karmikus börtönnek, előző élet, természetet megilleti, csapásokkal együtt, csapások helyett, apokaliptikus média, lírai karám, egész világot, ezer éves, szereplők utazgattak, világ kezdetével, utolsó emberek, történelmi korokat, sorsukat Magdika, egész országot, Kohut Katalin, Mesélte Magdika, Egész Izrael, Omegával Magdika, Müller Péter Sziámi, Müller Rózsával, Gina Lolobrigida, Tehát Magyarországon,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png telefon  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Png férfi  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Alázat  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png férfi  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Akarat  Popper Péter szavai  Png lepke  képre írva  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nem méltó hozzád  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Krisztinától  Éretlen vers  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Leonardo da Vinci gondolata  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Kövesd a cowboyt!  Bertolt Brecht -től idézet  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Bounty krémes  Akarat  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Png virág  Png fotel  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Tanuld meg ezt a versemet  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Akarat  Hazára minden embernek szükség...  Nagyi telefonál  Nagyi telefonál  Akarat  A Megváltó szolgálatában  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Reménység és erő Krisztustól e...  A televizió nem a kultúrát kép...  Jó éjszakát  Éretlen vers  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Fehér virág  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Nem számIt  Mi lenne ha  210 éve született a SZÓZAT meg...  Szép estét kedves látogatóimna...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Hiányzik  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  képre írva  Az engedelmesség miért nem vál...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Próbálj meg ...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
börtön népe, karmikus börtönnek, előző élet, természetet megilleti, csapásokkal együtt, csapások helyett, apokaliptikus média, lírai karám, egész világot, ezer éves, szereplők utazgattak, világ kezdetével, utolsó emberek, történelmi korokat, sorsukat Magdika, egész országot, emberek hagyhatták, összes Kata, emberek ellenes, sátán népe, szappantisztító sorozatoknak, kancsal Isaora, összes támadója, hamis próféta, média kilencven, embereket alázta, romániai elmeosztályokkal, egész ország, boszorkányok Müller, összes Rózsa, egykori teremtett, börtön karmikusok, értelmiség legyőzést, emberek csapásainak, fejbe küldött, világot folyamatosan, tiszta embereket, apokaliptikus csapások, egyszeri életet, élet ellenesek, élet haldoklik, elmeosztályokkal, szappantisztító, megcsonkították, berendezésével, meggazdagodtak, képviseletével, magyarországon, kitermelésével, politikusaival, megteremtettek, gyönyörűséget, értelmetlenül, jeruzsálemből, felborították, apokalipszist, sátánistákkal, apokaliptikus, megtisztultak, szimbolikusan, rokkantosítva, folyamatosan, apokalipszis, rendezésével, reformátusok, szétmenjenek, magyarország, valamennyien, könyvtárukat, sorozatoknak, szállították, rokkantkocsi, politikusnak, megmentettek, feleségeként, megáldozásra, boszorkányok, valamennyiük, tisztaságot, áldozásával, áldozatával, csapásaival, megtámadják, megtámadták, lolobrigida, babilonként, szarkahegyi, megtisztult, berendezett, jeruzsálemi, formájukban, természetet, berendezték, csapásokkal, cigányokkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1243
  • e Hét: 6107
  • e Hónap: 12348
  • e Év: 64614
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.