Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Túlvilági életről gondolkozás
  2016-12-29 23:21:38, csütörtök
 
  Egy biztos, hogy én, mint ember, illetve lettem volna egyszeri és megismételhetetlen élettel rendelkezem, ha meghalok, testem elporlad a földben. Senki sem hitte, hogy az embereket az elmeosztályok és a börtön legyilkolja a világon, ezért mesélték el az életüket nekem kiskoromban.

A sátán népei között két lehetőség van: az árnyéktest és a fekete lélek. Az árnyéktesttel bírók halálukkor kiszállnak a testből, átmennek a feketeség halottjai közé, onnan születnek újra meg tetteik szerinti sorsra. Így születnek meg a betegek, sánták, vakok, különféle betegségek mellett. Ha az egészségügy kiszedi valamelyik szervüket, nem tudnak kiszállni a testből és újra megszületni, mert olyanok ők, mint a testenyészetként világ végét megadók feszületese, akinek a fekete testének egy lába van. Emiatt, illetve a lába elvesztése miatt a látható világban nagyon sok lábat levágott a Mónika show Szörnyeteg koporsója, amelyik minden betegség miatt másokat támad. Ő fél lábbal lett megrajzolva egy zöld tollas teremtő által, amiért magyar életműdíjas lett, bár a világ végét már többször megadta, megérdemelte a jólétet.

A fekete lélekkel születők testét halálukkor elhagyja a lélek, van saját mennyországuk, ahogyan elnevezték több, mint ezer éve, sötétségben vannak megszületésükig. A lélek az egész testet jelenti minden szervével, ha megcsonkítják, nem tud újra testet ölteni. Szenved.

Akiket elégetnek, megszűnnek örökre karmájuktól. A régi igazi zeneszerzőket, mint a németeket Medúza miatt a borsodi nácik szibériai jégbarlangokba vitték megölni. Ugyanígy megölték Fábry szórakoztató műsorában bemutatottak szerint a régi cigány hegedűsöket, mert kellett az Időjelek testenyészetének az új magyar kurózium, mint állandó Időjelek megadói a börtönnel. Ezeknek ad otthont a magyar kormány új művészeti palotával és az embereken való vas apokalipszis végrehajtóinak. Áder János Katikaként áldozásomból ismét kinevezésre került Müllerék által.

A labor népek is egyszeri életűek, mint a média egykori népe, amik miatt támadtak Müllerék, hogy eljátsszák a szerepüket és el kell menniük. Neoton miatt támadott a II-es elmeosztálya a világnak Borsodból, mert elbúcsúzott az énekes, mielőtt megszűnt. Azóta hosszabbítja elhordoztatva az emberekkel a Rákóczi téri Illésékkel kezdődő apokaliptikus csapások életét.

Az árnyékok, mint a miskolci Árnyékoskert láthatóban nagyon szépek, ilyen az egész színész világ, nekik nincs másik világuk, megmaradnak a másvilágban, mint fénytestek.

A börtön népéé szinte az összes betegsége a világnak, őket tették be Szepes Mária Pszichografológiájába karmikus okkultista elme és lelki betegségekkel, melyeken az áldozásommal Ágnes helyett folyamatosan mentek végig születésem óta pusztítók beállításával a II-es elmeosztály által Weöresék begyűjtésével Távol-Keletről. A börtön betegségeit Szepes felsorolta, mint törések, idegbetegség, őrültség, elmebetegségek, ferde hajlamok. Beletette a könyvbe elmebetegségeként a II-es elmének a cigarettáját is. Látható volt a filmekben, hogy a borsodi nácik ugyanúgy cigiztek, mint az amerikai kávés elmeosztály, meg az orosz felmentő Rákóczi tér borsodi serege. Ezért szoknak le a cigiről a Bertalan utcai 666 vallásai, mint sátán cigarettájáról.
Bennem van 1986. óta, minden próbálkozásom sikertelenné vált emiatt. Orbán a Pszichografológia könyvéhez érve a Hunnia börtön 1956-os szabadságharcosainak befejezése után az áldozásommal már majdnem mindenkit leszoktattak a cigiről, dohányboltokat üzemeltet a Bertalan utcai jeruzsálemi apokalipszisével.

A Pszichografológia születésem óta tart a világ összes börtön bűnözőjének betegségei miatti áldozásommal, végtelen, valamennyi festő, művész, diktátor, náci és a zsidó keleti népek benne vannak a könyvben a II-es elme által létrehozott trianoni 666 Babilonjával együtt, Egyiptommal, ötágú, hatágú csillagosokkal, egész kelettel és valamennyi cigányság emberré nemesítésével, mely Simon Éva börtön karmikus helyetti szenvedtetésemmel kezdődött, végig haladva a világ összes elmetegén, megmentésükkel, tisztításukkal, melynek soha nem lesz vége. Beletették a Vörös Oroszlánt Hermésszel, Salem zsidó népet, pusztítókat nap és holdjellel, szfinxet, amit Ady lírai karámból átírt könnyek szfinx asszonyára, mint apokalipszist író a miskolciakkal, amit Fábry mutatott be, hogy rajtam hogyan hajtották végre pondrókkal minden testrészemen a tatárdombi ikerházban szórakozásukra. Ez a II-es elmeosztálya a világnak. Szepes Mária viszont Ízisz kis és nagyszentélyeként dolgozta ki a szfinxet, aki orvosokat leplez.

A II-es elmeosztály meggyalázta az embereket a barakkos legyek és tatádombi lakásban lévő és felrobbant sünök miatt. Így támadta meg a torkomat, mikor befulladtam 1997-ben Szenes Andrea horkolása miatt, akinek a nevéből szenes cigányságot hoztak létre állandó temetőiként a meggyalázottaknak. Unalmukban megházasodnak, meghalnak, felveszi az asszony az özvegyi nyugdíjat, nagy családit, ekkor a halott kimászik a sírból és együtt élnek tovább, ahogyan Orbán egyszer bemutatta.

Az örök életű aranyemberek eredeti kora megszűnt a börtön meggyalázása által, ezt írtam meg a Menyegző című versben egykori történelemként, hogyan teremtődtek az aranyemberek. Azóta a rózsakeresztesek keresik az örök élet titkát, de mivel fekete mágusai a börtönnek, mindig gyilkosság a vége.

A világ országainak nagy részét a börtön hozta létre, ezért betegek és rossz természetűek, róluk szólnak a könyvek, filmek, gyilkosságok. Ezer éve játszanak vallási apokalipszist mindig újra ébredő játszótérrel, amit Bródy János kezdett el Ágnes asszonya helyett Romániának az én beöltöztetésemmel magyar hintás kislánynak. Az elmeosztály végig azért támadott minket, mert a börtön hibásan hozta létre őket. Ezer éves karmikusak, gyilkosok, akik általában a politikusokat, börtönök népét jelentik. Ezek helyett gyilkolta le az embereket a Mónika Show Dávid Mónika sátoraljaújhelyi berendezésével nyolcvan éve. A perverzek, fajtalankodók, pulyaszeplősítők, leszbik és buzik a II-es elmeosztályé az egész világon, amikkel kezdett születésemkor emelésükkel papokká, vallási vezetőkké, tanárokká, színészekké az egész világon.

A börtön népe meghal és szürke ködként távozik egy sötét lyukon keresztül egy fényvilágba, ahol a gyilkosok vannak, s várakoznak az ismételt megszületésre szerepek és előre kiadott sorsuk alapján, vagyis feladattal születnek meg, amit végre is hajtanak. Az egész megjelenésük sötét és kellemetlen látvány. Nincsen személyiségük, mint Vona Gábornak és Ádám és Éva népének.
Müllerék megáldozták az embereket a börtön helyett, könyveiket a II-es elmével végrehajtva rajtuk, nem tudva mit kezdeni magukkal, ittak és házasodtak, meg dőzsöltek.

Ez történik itt 130 éve, szegény gyilkosokat, elmebetegeket emelik szerte a világon, mint védett népeket politikussá, színésszé, énekessé, értelmiséggé téve a világ ellenes csapásokat. De már ez volt Napóleon, ez volt orosz Katalin cárnő, ez volt minden nemesi nép és mindenféle izmus, amit a börtön létrehozott, így került Miskolcra a kommunisták Kata kocsmája mellé a Lila kocsmája a cseremisz pusztítónak, a nácik és orosz felszabadító hadsereg az 1956-os börtön lázadókkal hatalmas Rákóczi téri csürhe mellett, amit közösen a II-es elme médiájával emberek áldozásával politikaként hajtottak végre születésem óta Miskolc város világ könyvtárával az egész világ helyetti feszületemmel, a börtön Tótjainak kezdetével a Bertalan utcában.

Ha szabadságot akartak volna a Hunnia börtön lírai karámjai, akik a könyveket megírták Varjú szín berendezésnek, elmondhatták volna bármikor az igazságot. De amit én tudtam az egykori világról és elégették az egykori jehova debreceni focizó kutyái és az újhelyi temetői szellemvilág által íródott meg addig, míg Csepregi Évához értek ismét azzal, hogy ondó neki a sejtorvosság, az tartja szépként. Utána következett a Tűzoltóság elé ment Kőrösi Katalin sorsa, akit a média tüzelő szukaként születtetett meg. Éjjel-nappal égették a nemi szervemet napokig sorsát végrehajtva, majd férjhez adva. Ők a Vörös oroszlán nem látható részét képviselik Kiliánnal, a többi a médiához ment a börtönnel. Újra megszületnek aszerint, amit tettek. Ezt nevezték azelőtt betegségnek, mielőtt az egészségeseket és embereket megtámadták az elmeosztályok maguk helyett Borsod megyében.

Visszatérve a szervekre, nem lehet kivenni a testből a testrészeket, senki sem érdemli meg saját bűnei miatt, hogy más viselje a másik világban tette következményét.

A pokol népe, mint Freddy Mercuri volt hatalmas erővel bír, sátánhoz tartozik, a Vörös Oroszlán II-es elmeosztálya igába hajtotta, mint a római egyház egykori legyőzője őket.

A maffia (Az elmeosztályok jeruzsálemi csőtésztáin, sziszegő hóesésként jött testbe hatoló csapásai és tisztátalan lelkek, démonok sokaságával Romániából) és a sátánisták tűzben terjedő másik világban járnak az ördögökkel együtt, a régi világ maradványai.

Müllerék cigány sátánistákkal és pusztító dögökkel járnak körben a házaikban, lakásokban a magyarok és emberek között, mindent tönkre tesznek, csonkítanak, pusztítanak, ölnek.

A cigányság több helyről ered. Dalai láma népe pusztító kivégző csapásokat jelent, melyek járnak az egész világban és lopnak, eltartatják magukat. Elektromosak. Ezt a II-es elme hozta létre.

A sötétkapus dögcigányság Nagy Anna halál reformátusainak kíséretét jelenti, ezek voltak a II-es elmén embert áldozó személyzettel, ezek népe támadott meg a börtön helyett Kiliánban. Dögszagúak. Nagy Anna Szabó családdal berendezett halál reformátusait mentették Romániából. A II-es elme azért megtámadott engem, mert Gabriella kihasználta a férjét, most már Pest megyében készülnek a romániai vas jövőjükre, nekem további jó puffadást kívánva.

A Rákóczi terek cigányai hullaszagúak, halál reformátusoktól vannak Indiából.

Az arab gazdagságot a börtön alakította ki, ő vezényli őket a törökökkel, cseremiszekkel együtt. A kezdeti beállítás szerint német és magyar teremtőkből állott elő egész Európa és Japán egészen a gésákig, a borsodiak megjelenéséig. Ők ölték meg Jehovát.

59 éve tart a zsidók, ortodoxok, a környező országok, Hunnia Magyarország és a hozzá tartozó országok, csapások sorsának elhordoztatása a Rákóczi tér által és romániai jeruzsálemi csapásokkal a világ átcserélésére bábokra. A nyomorultakat a II-es elmeosztály hozta létre Új nevekkel.

Ennyit tudtam kiokoskodni a másik világról, a hét fátyoláról az egykori Jézusnak a római egyháznál, aki megígérte, mint tűzből lévő Krisztus, hogy megszünteti egyszer seregével a sátán népét és a világ fertelmeseit, feltekeri a halál fátylait. Vass Tiborék játéka szerint én voltam a Jézusa születésem óta a megyének, Istár-Vénuszként, sőt az összes Jézusa minden börtön vallásnak. Hittek nekem, mint tiszta embernek, bíztak, hogy egyszer vége lesz a világ gyilkosságainak, őket bábkirályként mentette Müller Péterék népe. Azt írták, úgy dolgozták ki nekem Íziszként, hogy micsoda ruhát aggattok rám, különben sem akadna senki, aki nem akarna újra feszületre tenni, s a végén felkiáltok, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet, miután minden Istentől elpöröltek PORCELÁNSZív kezdetével Hogya Máriának, mivel megvoltak a szereplői az ISTENEK szépségeinek, meg Sárközi Anitának, meg az üres szívű Avonos Jucikának, aki helyett Müllerék sorsát végrehajtotották Lázár gyilkosság kezdete óta embereken. Avon egy szerep Illyés könyvéből, a megmentett helyett Szandi és Zoltán Erika népe iszonyatot hajtott végre Huszár Évával. Rákóczi terük rontása a számban, nyelvemben van, az eperjeles Avonos megkapta a nyelvi betegségét a városának.

A Porcelánszívet is elölről kezdte a Rákóczi tér elmeosztály költőivel. A költők mindig elmeosztályról voltak, nekünk azért nem tanítottak József Attilát, Ady Endrét, csak egyetlen versét a szimbolizmus bemutatása miatt. A festőket szintén a Pszichografológiába helyezték.

A jelenlegi borsodi missziós térítők szerte a világon jeruzsálemi csapások, akik romboló munkát végeznek, mint a világ elmeosztályának képviselői, valamennyien apokalipszist hajtottak végre. Most a jeruzsálemi csapásokat Nagy Anna vas Vörös Oroszlános halottjára akarták leszállítani az állandó apokalipszist végrehajtó Illéssel kezdődő halál reformátusoknak, akikkel kezdtek, valamennyi református helyetti emberek gyilkolásával Karcsa kitermelésével a vasparasztoknak Romániából. Lázár a politikusokkal az emberek gyilkolását ismétli a Bertalan utcára helyezett romániai halál reformátusokkal, hatalmas sötétkapus dögkíséretük mellett. Állandó apokalipszis végrehajtói, egykori Sátán népének állandó képviselői, folyamatosan kezdik a bibliai apokalipszist a szentháromsággal. Ezek helyett a halálnépek helyett hosszú lesz a kötél nekem, borzalmas megérteni e tanítást, míg ők építkeznek, gyerekeik diplomások, készülnek Magyarország református vasjövőjére. Halált jelentenek, gyilkolnak folyamatosan Romániával. Gábor és Gabi néven voltak ide rendezve ember gyilkosként és az ország felszámolóiként a tompalátásommal együtt a karcsai II-es elme reformátusaival, a II-es elmeosztályról. A reformátusok Bodorné Ágnes asszony kezdetével vonulnak ki a városból, alapítanak egyházakat emberiség felszámolása után, adventisták és denevér egyházai és a Farkas jeruzsálemi csapásokkal. Az ezeréves aszkéta ünnepi cirkusz főszereplőjének lakásában van elhelyezve Jeruzsálemi apokalipszisként 666 trianoni világ-Magyarországának összes címere, melyet a média az én áldozásommal ismételt az összes város címerét kitéve. Szintén ott vannak a Rákóczi téri vázák, amikkel gyalázatra mentek nácikhoz, ikerházba, hozzám is a csíkos vázájával a Rákóczi terüknek, Ágnes asszony kezdetével mi vagyunk a Rákóczi tér kurvái, a tompalátásom, mint II-es elme időjelek megadója, Rákóczi téri hosszabbítás, ezt írta nekem pár éve.

A halál jeruzsálemi reformátusait emberiség ellenes állandó apokalipszis végrehajtásáért csak elégetni lehet haláluk előtt, másképp nem lehet megszüntetni őket. Müllerék gyilkolták le az embereket Románia helyett. Ezek helyett vittek engem az ikertorony házába az ellenségeik leszállítása célpontjaként, lányommal való eltartásommal, koldultatásommal a jeruzsálemi csapások apokaliptikus utcájában, melyek születésem óta minket végeztek ki maguk helyett, így újítottak panel program keretén belül Káli Sándorral, Pataky börtön tolvajjal történő bohóckodása közben a Hunnia börtönnek, amik bevittek Szelep tompalátásom helyett a II-es elmeosztályára. Húsz éve hallgat erről a Kiss Tábornok utca, visszaélve az emberi barátságossággal, végig nézve a kínzásomat az elmeosztályuk és Hunnia börtönük részéről, mint Magyarország és a világ felszámolói.

A jeruzsálemi krisztus térítők mellett ott vannak a börtön Hunnia térítői a Vatikánban, miskolci 1956-osok filmekkel történő beavatásával készültek a régi magyar filmekkel, mozik berendezésével 1956. óta a világ könyvtár Visnyeivel történő berendezésével az egész világon. Most Románia Nagy Anna reformátusaival, kivégzőivel Müller Péter sátánistáinak és cigányainak és a Hunnia börtön elme együtt vannak a Rákóczi téri médiában.


Én nem tudtam megnézni soha a magyar filmeket, meghallgatni a csúnya és ritmus nélküli dalokat, csak a szépet és harmóniát vettem észre. A festményeknél szintén csak tiszta szépséget, realiista ábrázolással tudtam értékelni. Emiatt kezdték el a Szomorú vasárnap óta a nácik és zsidók a tiszta szívű és hangú magyarok gyilkolását nyolcvan éve a borsodi médiával. A szépség és harmónia, amit most a Rákóczi tér hirdet unalmas a gyilkosoknak. Ez Európa 130 éves történelme, ezt kell majd megtanítani a gyerekeknek az egész világon.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: végrehajtotották, rózsakeresztesek, testenyészetként, apokalipszisével, koldultatásommal, szentháromsággal, magyarországának, sátoraljaújhelyi, testenyészetének, barátságossággal, pulyaszeplősítők, apokalipszisként, reformátusainak, reformátusaival, tompalátásommal, reformátusoktól, reformátusokkal, gyilkosságainak, reformátusoknak, megszületésükig, vasparasztoknak, felszámolóiként, elmeosztályának, végrehajtásáért, főszereplőjének, kitermelésével, megmentésükkel, tisztításukkal, végrehajtóinak, elmeosztályról, jégbarlangokba, csillagosokkal, elhordoztatása, politikusokkal, berendezésével, porcelánszívet, börtön legyilkolja, életüket nekem, sátán népei, fekete lélek, árnyéktesttel bírók, feketeség halottjai, egészségügy kiszedi, testenyészetként világ, fekete testének, lába elvesztése, látható világban, zöld tollas, világ végét, fekete lélekkel, egész testet, régi igazi, Áder János Katikaként, Szepes Mária Pszichografológiájába, Simon Éva, Vörös Oroszlánt Hermésszel, Szepes Mária, Szenes Andrea, Bródy János, Mónika Show Dávid Mónika, Vona Gábornak, Csepregi Évához, Kőrösi Katalin, Freddy Mercuri, Vörös Oroszlán II-es, Nagy Anna, Nagy Anna Szabó, Hunnia Magyarország, Vass Tiborék, Müller Péterék, Hogya Máriának, Sárközi Anitának, Avonos Jucikának, Zoltán Erika, Huszár Évával, József Attilát, Vörös Oroszlános, Bodorné Ágnes, Káli Sándorral, Kiss Tábornok, Most Románia Nagy Anna, Müller Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Reménység és erő Krisztustól e...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Makszim Gorkij gondolata  Idő  Jónás Tamás – Végtelen b...  Nevem  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Ágai Ágnes – Csendélet  Png nő  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Idő  Albert Einsteinről  Erdőn  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Egy bizonyos határt  Adakozás  Garai Gábor - Takarítás  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Bounty krémes  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Bounty krémes  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Paul David Tripp Április 21  Nevem  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kellemes délutánt kívánok  Egy bizonyos határt  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png férfi  Png virág  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Fekete István - Akác  Nem tudhatod  Egy bizonyos határt  Nem tudhatod  Alvó cicák  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Nevem  Fekete-erdő desszert  Alázat  Png ház  A boldog családok mind hasonló...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Alvó cicák  Tavaszi kép  Leonardo da Vinci gondolata  Egy hatékony szolga  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Mindig jusson idő nevetni  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Paul David Tripp Április 20  Egy hatékony szolga  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Őrizkednünk kell...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  Png kutya  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Alázat  Mit beszél, nem értem, hogy m... 
Bejegyzés Címkék
börtön legyilkolja, életüket nekem, sátán népei, fekete lélek, árnyéktesttel bírók, feketeség halottjai, egészségügy kiszedi, testenyészetként világ, fekete testének, lába elvesztése, látható világban, zöld tollas, világ végét, fekete lélekkel, egész testet, régi igazi, németeket Medúza, borsodi nácik, régi cigány, magyar kormány, embereken való, labor népek, média egykori, világnak Borsodból, miskolci Árnyékoskert, egész színész, börtön népéé, összes betegsége, áldozásommal Ágnes, börtön betegségeit, könyvbe elmebetegségeként, amerikai kávés, orosz felmentő, világ összes, zsidó keleti, tatárdombi ikerházban, barakkos legyek, nevéből szenes, özvegyi nyugdíjat, halott kimászik, örök életű, börtön meggyalázása, rózsakeresztesek keresik, örök élet, világ országainak, börtön hozta, elmeosztály végig, börtön hibásan, egész világon, börtön népe, sötét lyukon, gyilkosok vannak, ismételt megszületésre, egész megjelenésük, börtön helyett, világ ellenes, börtön létrehozott, kommunisták Kata, cseremisz pusztítónak, 1956-os börtön, egész világ, börtön Tótjainak, könyveket megírták, egykori világról, egykori jehova, újhelyi temetői, tartja szépként, média tüzelő, nemi szervemet, médiához ment, elmeosztályok maguk, másik világban, pokol népe, római egyház, elmeosztályok jeruzsálemi, sátánisták tűzben, ördögökkel együtt, régi világ, cigányság több, egész világban, sötétkapus dögcigányság, arab gazdagságot, börtön alakította, borsodiak megjelenéséig, környező országok, hozzá tartozó, világ átcserélésére, másik világról, egykori Jézusnak, római egyháznál, sátán népét, világ fertelmeseit, halál fátylait, összes Jézusa, világ gyilkosságainak, végén felkiáltok, üres szívű, szerep Illyés, megmentett helyett, eperjeles Avonos, nyelvi betegségét, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1486
  • e Hét: 6350
  • e Hónap: 12591
  • e Év: 64857
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.