Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Világ várt Vénuszra ötszáz forintosként genyójával a jövőnek
  2017-01-24 18:51:59, kedd
 
  Búcsné Ili háromágú homlokjelével Orbán Viktornak akkor jelentkezett, amikor engem a három lépcsőháza a miskolci Bertalan utcának kivégzett, megbénítva véglegesen kommunikációsan, előre eltrvezetten, eltörték a vállam, mikor jött Turcsányi Gyuláné velük együtt járó Vatikáni földöntúli erőt Derlánénak a Vatikán iszonatuk berendezéséhez, Sátán és Talmud állataival, Hunnia börtönnel, angliai és minden ország résztvevőivel berendezték a két utcát azzal, hogy végeztek a kommunista korokkal 1983-ban.

A világ összes apokalipszisét nálunk kezdték el közösen kivégzésekkel, gyalázatokkal, megölve mindenkit, aki szeretett engem, vártak arra, hogy halott állapotban Ménesi ózdi cigánytelepe, amelyik hónak üzenget egykor általuk meggyalázott természeti erejének Cseh Károlyékkkal, be akarták kötni mindenkinek az internetét az UPC-nek, köztük Turcsányinénak ufó iszonyatával a háromjeles homlokúnak és genyó férjének. Sejtették, hogy itt marad valaki, megpróbálok segítséget kérni, tehát még van valami Turcsányi ufó égi hatalma felett, ami megengedi a világot, hogy elmondjam, hogy utolsóként ember formában megszületett Vénusz gyalázatát valamennyien lássák, akik ebben Búcs Ferencné létrehozása óta Katikaként előlről kezdhettek mindig Atlantiszt, amikor kiemelkedik Vénusz.
Ilit most hagyják Turcsányi Gyuláné vatikán feletti hatalmat az összes egykori világ urával elpusztulni, megcsúnyulni, amiért az Öregszk könvet rajtunk hajtották végre folyamatosan.

Tehát azt akarják, hogy az egész világ lássa az egész országgal együtt,hogy milyen állapotban vagyok, szégyellve magam, hogy egyfolytában gyaláznak Bodor pók népével, Ménesi ózdi cigánytelepével, amikkel az első pillanatától Atlantisznál kiemelkedő Vénusz történelmet hajtanak vére, mióta az Istennőket megtámadták. Az emberek soha nem beszélnek arról, amit velük tettek, végig megmaradva emberségükben, végig félve és rettegve érthetlenül nézték, mi történik velük, akár az angyalok, istennők, akikkel ugyanígy végeztek, mint velem Müller Péter Sziámi döglegyével az ózdi fenevadnak.

Születésemkor kezdték el közösen a két utcai beállítással az összes apokalipszist Bodorné Ágnes és minden Ágnese a világnak, minden Halak szülöttje és minden reformátusa egykori gyilkosoknak tetteit, gyilkosságait, kezdett deformációit, gyalázatukat rajtam végrehajtani születésem óta, a menhelyiek helyett a Vörös Oroszlános kommunista időt szándékosan Vénusszal kezdték el az összes többi szereplő mellett a Lantos szövetkezetbe juttatva lantjával a sakk-kártyának mentek tovább, mert előzőleg a kék asszony Marlen Ditrich volt, Sophia Loren állandó mindegyik jelenleg engem gyalázójával együtt Szt. Martinnak, akik Urbán Tibor állandóan velük járó fertelmének a világegyetemnek 1992-ben nekem megrajzolva a Szívdobbanások kötethez Új Évához angol Meggyfürtös teremtőhöz a vörös asszonyát a sakk-kártyának szemüvegben, mert nem tudtam kimenni az utcára, csak szemüvegben annyira őrült volt a szemem már.

A menhelyi Müller népe helyetti varrónőnek vitelem szándékos volt, amit senki sem értett az interneten, milyen hatszoros Rákóczi téri hosszabbításról beszélek, kurvázva engem Kositczky állandóan velük járó kurváival itt a blogban, végig tudták, míg hoztak magukkal, hogy a Sátán legyőzött Azóta végig ötszáz forinttal dolgoztattak, iszonyatot hajtottak végre, az orosz saját beionenergetikusukat ötszáz forinttal hozták hozzám, tudván, hogy ki vagyok, hogy a kisebbik lányom születése óta támadtak meg azzal, hogy nagyon szép voltam.
Megengedték Vénuszként, hogy énekeljek párszor a fűzérradványi szanatórimot berendezve, itt már anyám sorsát ismételték, akit a Volga mellől hoztak, így gyilkolták le énekem mellett azokat, akiket odavittek meghalni. Az ötszáz forint bevetése tor ünnep kezdetét jelenti, Vénusz Rákóczi tér teljes egésze által énekeltetve a Sátán népének a Lantos szövetkezetben, megengedték, hogy leérettségizzek, berendezték a Pázsitot, ami múlt nagyon régi történelem volt, már újra kitermelt szereplőkkel és tetteikkel megjött Horváth ura a német indiai cigányságnak az összes idetett nevű cigányával együtt nem engedték, hogy anyám tanuljon, anyám magán kívül van születése óta, így mondta Horváth urának a jövőnek, hogy a lányom már érettségizett, folytatták az összes apokalipszis közben anyám Benkő angyalon végrehajtott sorsát, végig Müller menhelyi kivégzőivel megölve mindenkit, aki szeretett.
Jelenlegi halott állapotomban lesorvadt belső résszel elmentem Bécsbe, amit megengedtek, hogy találkozzak Tóth Gáborral, ami velük jár mindig Katiként rajtam végrehajtott tettekkel Áder János Katikával az elmeosztályról, hogy megtudjam, Ménesi ózdi cigányai törölték a Benkő nevet a jövó Magyarország történelméből. Tehát valamennyi Benkő által teremtett embereket, angyalokkal ugyanígy végeztek első pillanatától a világegyetemnek függetlenül Búcs Ferencné homlokjelölő Vatikáni égi hatalomtól, ami forgatott a világ felet végig nézve mident. A válltöréssel és ujjtörésével csillagmedvének mentek volna tovább a meghagyott Istennőkkel ugyanígy történő kivégzésével, gyalázatával a miskolci Rákóczi térrel. Lénártné Jucika Vémusz eladására az egész fel volt készülve, hogy ezt a felfoghatatlan közösen együtt végrehajták Ménesi ózdi sátánisátival, T. Asztalos Ildikóval az egész város bevetésével Lázárékkal együtt, Lénártné Juci kurvájuk, Ómasztáné kurvájuk velük mindig együtt végzeteként

Az ötszáz forintosként Szajkó Katalin pesti Rákóczi térre járó három gyilkossal megjelölve együtt kezdett velük a már készen álló utcanépével Újhely teljes egészének, Miskolccal együtt.

Tehát ami a jövő Amerikája Holnap magazinba lépett teljes Székesfehérvár Vénusz gyilkosaival szándékosan tettek feszületére a világ-Magyarország a Rózsái helyett a Sátánnak, szerkesztőivel, amik velük együtt gyilkolták, gyalázták felfoghatlan módon a világegyetemet, Putnok teljes egészével, Deák kezdetével az újhelyi Rákóczi térhez berendezett egykori állandó cigánytelep létrehozása mellett Deák Margittal együtt, ahonnan az összes Deák vette a nevét.

Felfoghatatlan volt az is, hogy Friderikusz légy Vénusz áldozásból egyik leggazdabbja lett a világnak az összes Vénusz áldozójával a földnek, hogy közvetítette az egész világnak, hogy Delhusa az albánokkal legyilkolta az öcsémet motoros baleset folytatásával szörnyű életének, bemutatta Fenyő patológiáját, amelyik helyett én voltam a fenyő Ménesi északban megjelentetett ózdi kelet néven futó cigánytelepével a Vénusz áldozóknak, hogy üzenjenek az egykori Magas-hegyi istennek, míg a náci népe létezik lengyel központban, hogy olyat kottáznak az égre, amit többé nem mos le a hó, ez volt 1987-es hatalmas hóval történő válasz ismétlésekor annak, amit tettek Soós Katalin nevéhez érve. Dolly cigány értelmiség legyőző józsefvárost állandóan alakító miskolci Kata kocsmai kezdete állandó József Attila elmebeteg kommunista berendezéssel értelmiség legyőzőként lett nevetve bemutatva, Gábor Zsazsával, Xarnussal, mint buzijával a jövőnek velük mindig együtt járó angyalok, Istennők gyalázásából egyre nemesedő Holnap magazinnal végtelen idő óta jövőbe lépő fertelmeinek a világnak jelenleg is, minden szereplőjével a médiának, amit sikeresként bemutattak tor ünnep végett Benkő Lajos kivégzése óta. Ez volt a 81 éves hosszabbítás.

A jövő Amerikája legyekkel,pókokkal, sátán népével, mindenféle egérrel, zsidóival a világ iszonyatainak létrehozott általuk már régen végrehajtott nagy-Babilont jelenti, amik filmekben is bemutattak sorozatokban. A Vatikánra is szükség van háromágú jelével Turcsányinénak, mivel itt világ-Magyarország készül a székesfehárvári Vénusz feszülettel, ezért lépnek ott át Holnap magazin néven a világ kezdete óta együtt gyalázók és gyilkolok Benkő Lajos iszonyatos kivégzései után folyton körben velem a a két utcai patológiák, genyók, betegségek betegségeit ismételve. Mire én megszülettem, amiért forgattak a világ felett Orbán Viktor indiai légy emberi formában jelével Ili jelentkezésekor váll törésemmel jelezték, hogy folytatják a Turcsányiné Ufó iszonyatát, mint szörnyét a Vatikánnak létrehozó még nagyobb iszonyatot, ami átveszi az Istennők meghagyott ugyanilyen formában való kivégzését, átveszi a Föld és az ufók, világegyetem felett saját csillagokkal, amiket feltett az égre már, mint rákkal, kutyájával, minden egykori állat formában emberként létező történelmi jeleivel a jövő világegyetem Vatikánt a holnapba lévő hittérítőkkel, Krisztus hívőkkel, az iderendezett névtárak szerint a világba szétmentekkel együtt üzemelteti Alba Regina Vénuszt világfeszületre tévő központjában a jövő mindenség urával az élen.Székesfehérvár teljes egésze Annáival a Bertalan utcai fertelmeknek, kivégzőivel Erdős Annával kezdődve születésemkor az összes Annájával a világnak 81 éves szándékos hosszabbítást rendezve kivégezve az értelmiségeket a három lépcsőházával Bírónak a megjelölt beázott központokkal. várakozott arra minden Fehér nevűvel együtt, hogy én megszülessek, annyira régóta tart a gyalázattal történő kivégzésük, emberré nemesedésük ember formára. Bakosné kosz néven az összes országával a vegyi fegyvereivel felszerelt Kátya portörő szegedi berendezése mellett Katika néven együtt vannak az első Istennő meggyalázása óta.
Engem azért forgattak a világ felett, hívogatva párját a férfit, mert addigra megölték az embereket szívük miatt az egész világon.

Bakosné Jutka az összes Jutkájával a világnak első pillanatától a Vatikáni szörnyet megalkotóval együtt jár és ezt Müller Péter döglégy tudta, amikor az óvónőit a világnak elhelyezte a tik sem vagytok magyarok kivégzőivel Ágnes néven Katiként idetéve együtt mészárolva, gyalázva, csonítva velem végig nézetve mindezt, azt hiszi, hogy befejezték mindent. Márton a Kiss Tábornok utcára, a nyomorultként gazdagodó Erika asszisztensnővel, aki minden ügyemet elintéz az összes Mártonjával a világnak idetéve a házi orvos Mariannával Katika néven, tudván, hogy ki vagyok csúfolt folyamatosan a kövérségem a cigi miatt, amiről Vénusz áldozással szoknak valamennyien le az idők kezdete óta nemesedve, ezt tették bele a jövő Pszichografológiájába valamennyi egyházával a világnak, mint Sátán termékét.

Bakosnét az összes Jutkájával a jövőnek, köztük Jakab Klára Jutka nevet felvevővel mennek át a jövőbe az ezeréves Vénusz áldozókkal az első Istennő gyilkosságuk óta. Megengedte Kátya Portörő neve alatt berendezve a Vatikáni Duna tévé összes baktériumát bevetve fekete himlővel kezdve mindig a gyilkolást, hogy ezt a fertelmet a Vatikán végrehajtsa az egész világegyetemen.


A világegyetem ilyen való meggyalázásából létrehozott betegségek, mint Tircs Mária Máriaként tökéletes szépségben majd jelenti a székesfehérvári világ kezdete óta istennőket gyalázó, Vatikánt létrehozó fertelem megjelenésére várta azt az iszonyatot, ami a teljes világegyetem megszüntetésől folyamatosan nemeső Sátán népével, minden miskolci névvel, a szentek gyalázásból létrejött országokkal Kínával és Japánnal, mint első pillanattok Istennőket, szenteket gyalázói fertelmeivel a világnak jehova kutya kezdetével a varázslásának, hogy kutya lett a jehovából, amivel kezdtek az összeállításával az egykori Kohut-Benkő teremtőkkel, járva így a világrészeket, a világ gyalázói rajtam lévő gyalázatomat végrehajtó Turcsányi Gyula genyójaként fog felé állni a világegyetem felé, összes betegségével a világnak, amiket meggyógyanak majd, egykori tökéletes emberek, istennők, angyalok meggalázából, mai napig történő örökéletűek nemi szervében Bodorné Ágnes és az összes Ágnese a jövőnek a Parabrutális vasbékának, amivel együtt járnak első pillanattól gyalázva az örökkévalóságig a sírban őket egyre szebbek, tökéletesebbek lesznek, a jövő tökéletes embereiként szív nélkül. A genyó formája Krisztusként fog megjelenni feltételezés szerint. Ez a világ ura azóta, amióta Illés földöntúli hatalmát megkaparintotta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összeállításával, asszisztensnővel, leérettségizzek, székesfehárvári, cigánytelepével, kommunikációsan, megkaparintotta, világfeszületre, hosszabbításról, örökkévalóságig, székesfehérvári, meggyalázásából, világegyetemnek, csillagmedvének, jelentkezésekor, székesfehérvár, megjelentetett, turcsányinénak, apokalipszisét, elmeosztályról, szövetkezetben, berendezéséhez, szívdobbanások, világegyetemen, tökéletesebbek, felfoghatatlan, világegyetemet, szerkesztőivel, értelmiségeket, megszüntetésől, születésemkor, világrészeket, gyilkosságait, szétmentekkel, sátánisátival, emberségükben, három lépcsőháza, miskolci Bertalan, kommunista korokkal, világ összes, háromjeles homlokúnak, összes egykori, egész világ, egész országgal, első pillanatától, emberek soha, ózdi fenevadnak, összes apokalipszist, menhelyiek helyett, összes többi, sakk-kártyának mentek, világegyetemnek 1992-ben, Búcsné Ili, Orbán Viktornak, Turcsányi Gyuláné, Cseh Károlyékkkal, Búcs Ferencné, Müller Péter Sziámi, Bodorné Ágnes, Vörös Oroszlános, Marlen Ditrich, Sophia Loren, Urbán Tibor, Megengedték Vénuszként, Vénusz Rákóczi, Tóth Gáborral, Áder János Katikával, Lénártné Jucika Vémusz, Asztalos Ildikóval, Lénártné Juci, Szajkó Katalin, Amerikája Holnap, Székesfehérvár Vénusz, Deák Margittal, Soós Katalin, József Attila, Gábor Zsazsával, Benkő Lajos, Orbán Viktor, Turcsányiné Ufó, Alba Regina Vénuszt, Erdős Annával, Bakosné Jutka, Müller Péter, Kiss Tábornok, Mariannával Katika, Jakab Klára Jutka, Megengedte Kátya Portörő, Vatikáni Duna, Tircs Mária Máriaként, Turcsányi Gyula,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kaffka_Margit  A másik dolog,  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Próbálj meg ...  Hogy lehet megtartani  Az igazi szeretetért rendszeri...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Adakozás  Paul David Tripp Április 20  Png nő  Németh László tollából  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  Nagyi telefonál  Reggel van  A Megváltó szolgálatában  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Png férfi  Akarat  Adakozás  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Nagyi telefonál  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Alázat  Ágai Ágnes – Csendélet  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png kutya  Szép estét  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Alázat  Szép álmokat!  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem számIt  Hiányzik  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Nevem  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Mindig jusson idő nevetni  Fekete-erdő desszert  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Krisztinától  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Örülök, hogy látlak!  Ami embereknek lehetetlen, az...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam Krisztinától  Akarat  Radikális szeretet  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Ágai Ágnes – Csendélet  Adakozás  Facebookon kaptam  Png csokor  Sokan azt tartják  A sors  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Akarat  Lóhere  Szép napot kívánok  Gonosz démon-álarc  A boldog családok mind hasonló...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
három lépcsőháza, miskolci Bertalan, kommunista korokkal, világ összes, háromjeles homlokúnak, összes egykori, egész világ, egész országgal, első pillanatától, emberek soha, ózdi fenevadnak, összes apokalipszist, menhelyiek helyett, összes többi, sakk-kártyának mentek, világegyetemnek 1992-ben, vörös asszonyát, sakk-kártyának szemüvegben, menhelyi Müller, orosz saját, kisebbik lányom, fűzérradványi szanatórimot, ötszáz forint, német indiai, összes idetett, összes apokalipszis, jövó Magyarország, világegyetemnek függetlenül, világ felet, meghagyott Istennőkkel, miskolci Rákóczi, felfoghatatlan közösen, egész város, ötszáz forintosként, jövő Amerikája, újhelyi Rákóczi, összes Deák, összes Vénusz, egész világnak, albánokkal legyilkolta, öcsémet motoros, fenyő Ménesi, egykori Magas-hegyi, náci népe, jövőnek velük, világnak jelenleg, világ iszonyatainak, székesfehárvári Vénusz, világ kezdete, világ felett, jövő világegyetem, holnapba lévő, iderendezett névtárak, világba szétmentekkel, jövő mindenség, összes Annájával, három lépcsőházával, megjelölt beázott, gyalázattal történő, összes országával, vegyi fegyvereivel, első Istennő, embereket szívük, egész világon, összes Jutkájával, világnak első, világnak elhelyezte, nyomorultként gazdagodó, összes Mártonjával, világnak idetéve, házi orvos, cigi miatt, idők kezdete, ezeréves Vénusz, egész világegyetemen, világegyetem ilyen, székesfehérvári világ, teljes világegyetem, szentek gyalázásból, világnak jehova, egykori Kohut-Benkő, világ gyalázói, világegyetem felé, összes Ágnese, sírban őket, jövő tökéletes, genyó formája, összeállításával, asszisztensnővel, leérettségizzek, székesfehárvári, cigánytelepével, kommunikációsan, megkaparintotta, világfeszületre, hosszabbításról, örökkévalóságig, székesfehérvári, meggyalázásából, világegyetemnek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 110
  • e Hét: 7583
  • e Hónap: 13824
  • e Év: 66090
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.