Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kék csillag Vénuszként narancs apokalipszishez
  2017-01-27 15:24:18, péntek
 
  Mikor kicsi voltam, jártam a temetőbe nagyapa sírjához Szaszák Margit egykori göndör hajjal bíró nagymamámmal. Néztük az egyre szaporodó gyerek sírokat, nem értettem, mi történik itt. Mindenki nézte őket a városban Emberek voltak, Kavaleczék három gyerekkel megjelölve Benkő Lajos, majd az én áldozóimként, Müller Péter Sziámi saját kivégzőjük, Harcsányi házaspár ufók ablak kitörésével megjelölve, mint világ gyilkosok Ildikó,Babi és Öcsi néven apát állandóan támadókként.
Ezek ölték meg az embereket.

Humoros műsorában az engem skizoprenjei közé Szabó Roland Szelep tompalátása és családja, mint világ könyvtáros Göncz Árpád nevével meghagyott sötétkapus dögjeivel együtt Lázár prostijaival kivégzésre szánt teljes magyar nyelven beszélő népe a világnak felállt a médiába utolsó Kohut isten Vénuszként hozott fogságban tartott, rima Jeruzsálemként az egész ország helyett kitéve mindenféle földönkívülinek Nagy Anna halott és Szabó Gábor halott helyett, Vicián Sándor tatár halott helyett, mint egykori Kohut isten saját Istennőjét iszonyatos saját maguk helyetti kivégző, csonkító, gyalázó felfoghatatlan többezer éve tartó gennyes nemi szervűek mind ahogyan vannak, így gyalázták meg és mészárolták le a Kohut és Benkő embereket az egész világegyetemmel. Mentek a II-es elmeosztályukkal, mutogatva viccesen, hogy Kohut Piroska utolsó magyar ember fogát Kállai Révész utcára tett Kohut állandó gyilkosainak egyikeként megcsonkította, nem tudta senki sem, miért nevet ezen Magyarország, hogy az utolsó magyar embereket gyilkolják lezárt falakkal.

Vicces a vég, hogy Orbán Viktor barakkos indiai légyként feláll vasfüggöny néven miniszternek, Lévai ózdi cigányteleppel párzik, miután 81 éve az egész világegyetem tudtával, mai napig gyalázva a sírjában megcsonkítva, elevenen elrohasztva megölték közösen így, ahogy vannak, az egész világegyetemmel, melyet létrehoztak Benkő Lajos egykori utolsó csillagát az angyali mennyországának a világnak, akik őrködtek az egész világon Kohut Isten csillagaival, angyalaival, Istennőivel, teljes világegyetemével a tökélességnek az egész világ emberei fölött. Magyar név nincsen, soha nem lesz, itt még mindig áll a Benkő név, utolsóként Vénusz Kohut Istennője megcsonkítva, meggyalázva az egész világegyetem szeme láttára, ami a miskolci Rákóczi teret jelenti az első kurvával történő embergyalázás óta.


Nagyapa sírja mellé a temetőgondnokság egy lócát helyezett el, arra ültünk mindig. Egy Hunnia filmet hajtottak végre, mely szerint a lóca nem forog a föld, mégis mozog Jókai saját írójuk regényét jelentette, amit végig a Kohutokon hajtottak végre, amióta a náci Újhelybe hozott minket.
Nagymama sírja messze van nagyapától, mert egész életében rettegett tőle, a Müllerékkel járó Balta Nikolett ózdi cigánya Bornemissza Péternek állandó végrehajtója a cigányságukkal együtt a mulatós koroknak, baltával támadták meg apát, amit érhetetlenül Gáspár Győzike kakastaréjával a Kohut névnek az egész világ szeme láttára ismételt a kivégző rokonságával. Learatták az embereket?

Nusi nénije Anna néven Bulgárföldön Győrfi Judit iszonyatosan torz halálnépnek Müller börtönéből, a szociális hálózat igazgatója helyettesével, a langaléta Müller Péter Sziámi óriás szörnyével, már Anna néven népes rokonságával időtlen idők óta jár velük kivégzőjeként, meggyalázójaként a világnak, mesélte nekem, hogy milyen nagy szerelemben élt, mint Müller nemi csapása, míg minket gyilkoltak az adott férjével, már 85 éve tart a tor ünnepe az egész Rákóczi terével Miskolcnak.

A spanyol pusztító zöld-kék szemű helyett zöld szemem kék kezdetű dalával Bródynak Müllerékkel együtt azért tettek be a szőke Atlantiszt egykor elpusztító Kos nőként állandóan berendezett összes rövid hajú Kos-nőjével, Andó Mariannával együtt egykori Kos kort végrehajtóként a csillagrendszerben gyilkolták le a galaxis népét, innen tette fel a Rák és többi állat csillagjelét Halakkal együtt a jövő ura Genyó néven. A bal fülem széttörése a spanyol Kos-nő, mint Atlantiszt egykor elsüllyesztő miatt, felfoghatatlan Mülleréktől, amivel együtt járnak csillagrendszerek felszámolásával együtt saját népükkel, a tatárdombi Viciánné római egyházas sátán bibliája újszövetségébe tett ufóival a jövő Vatikánnak.

Ez a Miskolc város érthetetlen hosszabbítása hozatalommal Jézusként Bodor Pusztítójukkal Ózdról maga helyett, sorsa és szerepe végrehajtásával. Iszonyatos sorsát hajtotta végre születésem óta népes ózdi Ménesivel berendezett cigánytelepével Havas Henriknek.

Vass Tibor vaskori végrehajtója Sátán bibliájának feszülete a Rákóczi téren van Újhelyben vasráccsal körülvéve az összes Vassal együtt.

Araszolok az utcán Szentgyörgy Erzsébet Müller szőke nemi csapása miatt széttört lábaimmal, meglátom a kukás kocsiját Bodornak, ami Szabó István gönczi bibliáját jelenti egykori Sátán népének sötétkapus dögjeivel, Lázár jeruzsáleni nemi csapásaival, ami születésem óta én vagyok egykori istennőként az idejöttek szerint tökéletesként a világ felett, Szabó Istvánék által megtámadva, Illés ekkor döfte át a szívét. Születésem óta én vagyok Szabó, mert megtámadtam önmagamat, ismétlésekor a világ-könyvtárának Göncznek, ismételten Szabó István nevéhez érve a saját egészségügyük a sötétkapus dögről megállapította,hogy lyukas a szíve. Ekkor rám Bodor Ánges pók a Révész utcán és átszúrta a szívemet.

Nem hiszem, hogy Vénuszt a kukó cigányság helyett férjhez kellett adni, petesejtet hozni nála létre cigányokkal, a szülészeti iskola tanulóival.
Felfoghatatlan, hogy én vagyok kancsal Isaora légyként az egész világ tudtával születésem óta.

Benkő Lajos iszonyata óta Sophia Loren Müller sakkártyása az összes többivel együtt színésznővé vált a vörös asszonyával Ménesi cigánytelepének szemüvegben, mert megbolondult Urbán Viktor általi Vénusz áldozásában, engem áldoztak meg valamennyi szereplője helyett a világ felszámolóinak.Tort ülnek szerte a világban a két utcai Sátán népei, bárányával Székesfehérvárnak Derláné Vatikánjával.

1980-ban a tanácsa Perecesnek berendezte Újhelyben az egykori Pázsit e mese neve alapján kihalatásra ítélt régi szereplőit a bibliának, oda épített az árvíz területre, mint elsüllyedt világok sorozatban kiadott könyvek végrehajtóinak kivégzőivel Mülernek csonkításokkal, gyalázásokkal az egész földön bibliai idő nélkül még felélesztve a régi kort, odavitték lakni Szabó István újhelyi barátjával, Kazsimérszkyvel a Sátán népéből a bátyámat már gyerekkel, Istvánka Halakként a Mülleré, Krisztián börtön karmás. Nem sok névre emlékszem, már voltak ott Vénusz áldozással nemesedő cigányok tiszta lakással felszerelve, senki sem őket össze, egyedül minket.
Ott voltak Hernádi Babiék és Godzsák Ildikóék Bajzáthtal három gyerekkel megjelölve, hogy Vénusz áldozók, az összes kurvájával Müller Péter Sziáminak, oda járt szexelni Kocsis Tanár fia, mint Müller nemi csapása, amelyik engem 15 éves koromban hatalmas hipnózisos erővel megtámadott Rusznyák Mari Sátán népe helyett tudtával. Oda vittek Vaszily Magdit, akit Ráczkevyék csúfoltak, jártak körülötte az osztályban befogva az orrukat, hogy büdös van.
A sír népét jelentette Sátán bibliájából az állandóan velük járó Vaszily család. Nem bántottak engem.
Lakott egy adminisztrátorként dolgozó idegbeteg Marika nevű dolgozója a Lantos ktsz-nek, nem értettem, miért alkalmazzák, ez így végzi ki az áldozatokat. Odavitték a Pestről hozott Barnát Szajkó Vali feleséggel, két gyerekkel, Vali első szeretője Várkonyi nemi társa Tomi néven szőke hajjal a város szépségének számított Vartnaléktól. Szajkó Vali lakásába járt az ózdi Herceg Tibor árnyék, együtt szexelt a gyerekek és Barna előtt az ágyban Szajkó Valival. Ez volt berendezve, mint egykori németek támadóinak központja, ahol emberek éltek Német Jutka és Márta nevével századosként már.

Ez volt a Rozmaring utca, hozzáépítették a Rózsa utcáját Müllernek, cigányteleppel, amik szétberheltek mindent, az RTL klub, mint sajátjuk, mutatta őket a médiában, hogy szegény Németország meggyalázói kiesnek az általuk szétszedett erkélyeken.
Ott laktak még tanácsi lakásokban a Novákok, Keresztesiek, Müller termelte ki őket Pálékkal együtt.

Berendeztek egy futballpályát az árvízterületen, odavitték Ardót focizni Páhi Bandival, Újhelyi Tiborral, Ménesi ózdi cigánytelepével, odahozták a németben élő Horváth cigány urát a Bertalan utcának anyámmal együtt, amiért nagyon szégyelltem magam, mert az anyám azt mondta Horváthnak, hogy a lányom már érettségizett. Ez volt az előzménye Szabó Istvánék és Müllerék által berendezve a Révész utcai megsemmisítésemnek, hozva a főszereplőket hozzám a bátyámmal együtt, hogy mire vágok fel, amit nem értettem. Ez végig cigányok élete volt születésem óta Szabó sötétkapus dögjeivel az ózdi cigánytelep helyetti szerepük végrehajtásával.
Hotorán Attila vénuszi zöld halál szemekkel állandó szereplője Müllernek, közölte velem anyám sorsának ismételt kezdetekor, hogy addig nézek ki valahogy, míg meg nem mukkanok.
Nem lehet nekik visszadni, mert nem tudták, hogy ki vagyok, Havas Henrik ózdi cigánytelepével együtt. Felfoghatatlan, hogy Vénusz áldozással vártak rám, egyből a cigányokkal kezdte kurvázásommal, lábam megrántásával az összes sántájával Müllernek, végig a Szabó család bibliába tett világ könyvtárát hajtva végre rajtunk állatokkal. Felfoghatatlan, hogy Ménesi öltöztetetett be mindenféle ruhájába a bibliai főszereplőknek anyám állandó támadásával, gyalázásaival a kurváik miatt a kiliáni börtönnel együtt, utolsó jelmez, amit Bodor hozatott anyámmal, hordva őt egyik gyilkosától a másikig jövő irodalmi köreihez a gyilkosaink által létrehozva a bicskei Nagy István Révészre téve Müllerék nemi csapása már több, mint nyolcvan évesen menhelyi leszbi örökbe fogadott lánya piros kosztümjét hozta anyám Bodorékkal, hogy a szerepét végrehajtsa rajtam, ami állandó gyalázattal volt megrendezve maguk helyett. A barakkos idetett Benkő Lajos gyilkosai Müllerékkel világot járó Vénusz áldozással fényevésen tartva minket kivezetett kelet népe emberré nemesítését hajtották végre az összes indiai cigány emberré válásával együtt.

A tökéletes Vénusz így lett cigány kurva egyből születése után a világ könyvtárával Szabónak és Lázárnak a sötétkapus dögjeikkel, bárány kivégzéseivel Derláné Vatikánjának, Kolcza Mária halálnép szappantisztító sorozatának főszereplője kancsal Isaora kezdettel, együtt Schneider Hedviggel, Tálas Julianna Bestia apácájával, Simon Éva Sátán bibliai főszereplőjével kezdtek, hogy engem nem szerethet senki. Bodor Iker tornyos pusztító hozzám került a Révész utcai beállításokkal születésemkor, megrendezve végig tudván, hogy Vénusz vagyok a saját kivégzéseit cipelve magával az ózdi cigánytelepével kommunista korokként Jézus Íziszként Iker torony berendezőjeként, amit nem értettem.

Az összes Ágnes Mülleréké volt, megvolt a kivégzésük könyvekben kiadva.

Minden végig cigány szerep volt, mint az általuk megengedett 1983-as balatoni nyaralás Kiss Ferenc két téves karcsai futball kezdetével megrendezett mérkőzésnek az egész világon, Simon Évával, ami helyett nem szerethetett senki Sátán bibliájából, berendeztek ott egy római pap apjának házában egy szobát nekünk, nem engedve minket fürdeni, tévét sem adtak, nem engedtek edényeket használni. Szabó István pártitkára Sütőnek, mint elmebetegnek látszó Újhelyből autóval hozott nekünk televíziót. Már ott a méhem és nemi szervem meg volt támadva általam észrevetten, nem tudtam,mi történik velem. Ez végig cigányok sorsa és szerepe. Pasztorniczkynéja a Vénuszt áldozó Sátán népének közölte velem, mikor hazamentünk, hogy máskor is jártunk így. Apa megtámadása óta 1967-ben, a Nyomorultak kezdetekor a Pszichografológiájának Müllernek teljes Bertalan utcai berendezésével távol-keleti szörnyeivel Weöresnek, Baratta Ánges Pszichéhez érve a Katalin könyvben minket áldoztak valamennyi szörny helyetti főszereplőnek, nem volt a többiekre szükség, mert Bodor megtámadott minket Kelettel Miskolcon Jézusként hosszabbításával a sátán vasnépével, Bródyékkal, mint Időjelek végével a billiának,így kezdtek nálunk Ménesiek a cigányteleppel, Mary Zsuzsa helyett minden összemocskolásával, végig cigányok sorsát, gyalázattal hajtva végre.

Simonokat, Jakabokat, többi bibliai szereplőt a börtön tette ki ember gyilkosság végett.

Nem hiszem, hogy Vénusznak, aki nem ismerte az embereket sem köze volt Sátán népéhez, amik Illésékkel járnak együtt, tompalátó Szelepével Szabó Rolandnak, az állandó világ végét megadónak rima Jeruzsálem már nem volt ellenségeinek fülemben a kígyójával Müllernek olvastatták velem a sátán bibliáját, Derláné báránya helyett Székesfehérvárnak, ott van a bárány berendezve, Bakos József szőrőseivel együtt a vaskoriaknak, mint vasfüggönyösöknek. A világ könyvtára Szabó István egykori Vénusz támadónak benne van a debreceni bibliájában Gelencsérnek minden rendjével és zsidójával a világnak saját feszületeikkel együtt.


Sátoraljaújhely narancs színében a rajtam végrehajtott kék csillagos asszonyként áldozó Illéséknek Bródyékkal, Omega és Metro szentháromságával Sátán népének népe a fideszes indiai légy színében Csernainéval Müller Péter Sziámi népeként üzemeltetett szociális hálózat teljes egészével anyámmal énekeltették saját gyilkosai dalait, mint Mary Zsuzsáét, felöltözve őt ruhájába, majd a cigányokét, akik helyett meggyalázták az egész országgal így ahogy vannak, szégyelltem magam, nem tudtam lebeszélni a szereplésekről, hogy megalázzák őt. Ez végig Ménesi volt utolsó ember gyalázással, kivégzéssel.

A kék csillag Nyika Turbina lett volna elektromos villámlásaként a Sátánnak, ahogyan a kelet cigánytelepe kiadta az Észak újságjában, amivel ment a Rákóczi tér tort ülve, hogy Vénuszt a cigánytelep megáldozta egyfolytában gyalázva Bodorné Ménesi, Menyhért cigánytelepe által. Ez Lévai Anikó olaszliszkai támadóinak cigánytelepe.

A tatárdombi Sátán bibliájának olvastatása közben tiszuló Sátán népe ismét a főszereplővel Vénuszként a kezdethez érve, hogy én vagyok a Rima Jeruzsálem, bal fülemben óriás kígyójával Derlánénak halál kártyaként Tarotként összeállítva, bár még itt vannak bárányaként Székesfehérvárnak az Ezékiel könyvére emlékszem, amikor a tik sem vagytok magyarok roma cigánytelep üvöltözve tisztította a csontváztelepként megmaradt egykor fehér ruhákba öltözve Krisztust váró sátán népét, akiket mindig megölt a pusztítója a sátánnak, hogy jaj neked pusztító, el fogsz pusztíttatni, miután bevégzed művedet. Hát ez nem soha nem történt meg, mert utána jöttek a római egyházas újszövetség jövő ufói, János leveleivel együtt, mint Napbaöltözött asszonyával Bodornak, mint gyilkos az ufóival együtt, majd az összes levelezés általuk Müller berendezett két keresztnevűekkel helyetti áldozásommal érkeztek a hamis prófétához, fenevadhoz, Szulák halálnépéhez, majd jön az Időjelek népe Szeleppel tompalátón Tompa Sándor betegséggel berendezve s a végén mindig marad a halál, amit Szabó Gábor jelentett Nagy Anna népével, Miglécz Gabreillával, Szabó István sötétkapus dögjeivel. MInd megvannak feszületük ellenére a világ könyvtár szereplőivel együtt. Kimentették a halál népeket is Vénusz tisztulással.

Mi közöm volt nekem a sátán bibliájához, benne a vörös oroszlán vaskorként, mint törvénytaposóké, akik vélik, hogy megváltoztatják az időt és a törvényt többezer éve már.


Ez jött be együtt 130 éve, a genyójukkal az égen, gennyes nemi szervükkel első teremtett népük óta arc nélkül, amiért minket támadtak végig, mert tökéletesek voltun

Brigitta diákhiteljét a kormánya a két utcai Vénuszt gyalázóknak Benkő Lajos kivégzőiként tort ülve azóta a Bertalan utca az ide tartozó névtárak helyett hatalmas hipnózisos erejével egykori Müllernek, ózdi cigánytelepével Áder János patológiának, Szabó István sötétkapus dögnépének, Müller Péter halálvilág létrehozóinak népével, mint Farkasaival, Jarecsny Judit főkönyvelőivel a politikusai között az ég serege mai napig történő gyalázásából fellállított betegségekkel Brigittával fizetteti meg az összes tartozását Müller Péter Sziáminak, azért, hogy Kormos Kornélia Müller kurvája, amit hoztak a rajtunk történő könyve horroros végrehajtása közben maguk helyett, a jogtalanul követelt gyerektartásához hozzájusson ügyvédje felsőzsolcai baráti köre segítségével, annak ellenére, hogy az iszonyatos Nikolett nevű Müller Péter Sziámi lányát elüldözve otthonról 14 éves korában, apja családja tartotta Karcsán, miközben Kormos Kornália egészen Ardó haláláig infarktusával a Hunnia börtönnek, ennek a megrendezése végett, s mert szépnek látott, jogtalan zsarolásos követelésével végrehajtójával Helyes Róbertnek a két gyereken, mohameden és csillagmedvén hajtja be, követeli, hogy fizessék meg neki azt a gyerektartást, amit végig jogtalanul vett fel, mert nem nála volt Müller nemi csapása. Ardó direkt nem iratta le, hogy nála van a lánya, a Hunnia börtön törvénye szerint 27 éves koráig járt a gyerektartás,míg meg nem ölték.

Az összes devisás hitel ide van téve a Bertalan utcára.


Születésem óta velem fizettetnek meg mindent a Vénuszt tökéletesnek cigányokkal megáldozók. Mikor Karcsára vittek menyecskének kukó cigányok helyett cselédnek csúfolva engem, Ardó Zsigmond bolond reformátusa egykori Sátán bibliájának kiabálta István fiával, hogy én vagyok a szegény lány. A Révész utcai lakást Kutasi zsidó légy, Szamosvölgyi Szabó István lyukas szívű főtanácsnok barátja, unalmában utazgató Lázárral együtt, berendezték nekem Sátán népével a két utcai összetételt. Már ekkor Kormos Kornélia jövő feleségként készen állt, mint skizopren könyvtulajdonos. Már itt közös megtámadásomkor véglegesen ő volt csillagmedve és mohamed felügyelője, amit mindenki tudott. Csalással és jogtalan szerződéssel, meghamítva az adatokat kerültem a Kőporos utcai albérlete után a miskolci mészárosainknak bőrruhájában Kátya Portörőnek Barna Gabi Vénusz áldozással ügyvéddé vált jelentkezésekor, hogy cseréljem le az újhelyi saját lakást, melyből Ardót kifizettem, de nem írtam róla papírt, Ardó Kormossal, már összejött nagy csapatával Müller kivégzőinek átvették Barnától a lakás árát, ami nem járt volna nekik. Előzőleg a Révészen kifizetett pénz árából újított a karcsai család,fürdőszobát készítettek maguknak, emberré nemesedve az árnyékok, hogy Kormos skizopren tudjon fürdeni.
A Révész utca lakás árát átvevő Ardó család kifizette az általuk István kivégzőjüknek Berta feleséggel épített ház árát Bertának, hogy elköltözzön onnan. Így kerültek a nagy házba, amit évek óta árulnak, velem fizettetve meg minden emberré válásuk költségeit, a gyerekeken meg jogtalanul követeli Kormos az általa el nem tartott lánya gyerektartását apja haláláig. Ezért engedték el Bodorékkal Szombathelyre, hogy tönkre tegyék megalázzák folyamatosan Kendi Anikó sátán népe könyvét rajtam végrehajtva.

Szombathelyen beiratkozott egy iskolába, elvégezte majdnem, akkor jött az értesítés, hogy az iskola nem jogosult diplomát adni. A Metrora Szombathelynek munkanélkülire küldte, éhezett éveken keresztül, egy konyhai dolgozó volt, aki titokban adott neki egy nap egyszer enni.
Már itt ismételtek, mert 1990-es munkanélküliségem idején fényevésen voltam a gyerekekkel három hónapig. Brigitta orra megnyúlt, nem tudtam rá nézni, éhen mentek iskolába, végig hipnózisban voltam. Ez Asztalos Ildikó Müller Péter nemi csapása sorsa lett volna.

Müller a diákhiteljét Sopronnak és a Bertalan utcai névtárnak rátette a karcsai házra, most ismét éhezik, ki akarja fizetni a diákhitelét is a Vatikáni jövőnek, mert még mindig becsületes.

Asztalosék tartottak fényevésen minket 1967 óta, ezt ismételték rajtunk az egész város tudtával kurváikkal együtt.

Mikor Paviást hozták Kiliánba még a Bertalanra, tudván, hogy csillagmedve támadója volt, ezért menekültek, senki sem segített, hogy ne bántsa a gyereket Paviás.
Nem engedte iskolába, ott állt az iskola előtt, választotta szét tőlem, elvitte magukhoz Perecesre, ahol már Paviás apját elválasztották Király Évától Müllerék, fürdőszobás házat kapott, őrizte a nagyobbik fia, mint saját népét a Rákóczi térről, már a Király utcájuknál jártak ismétlésben szőke kivégzőjeként Müllernek.

A maffia költöztetett minket a Tatárdombra a börtönből Müllerékkel együtt Bodor sorsát végrehajtani rima Jeruzsálemként, Krisztus feszületével maga helyett.

Az állatokkal együtt minket tartva tisztultak a cigányok az egész világon, házakat építettek, az önkormányzat hatalmas támogatásokat adott nekik, fát, szenet vittek a mészárosoknak, miközben a Cseremisz pusztító vitte a cigányokat, hogy húst követeljenek szerte országokba, mert Vénusz áldozásból esznek húst, míg Vénusz a gyerekeivel fényevésen van.

A Tatárdombra hozta Tóth Asztalos Ildikó Müller Péterjével a gázt, szennyvizet, vizet. Mi a háromforrásként kiadott Bodor Iker tornyos pusztító helyén laktunk a négyes berendezésében az Iker toronynak, a kezdetnél születésemkor Derláné báránynál ismét.
Egyfolytában fizettem, Paviáséknak is, akik perecesiekkel ezer forintos óradíjban jöttek skukatorozni a fürdőszobát, melynek árát akkor már ismételt egészségügyi nyomorban tartásom mellett a Kalóné által üzemeltetett Lila kocsmai fizetéséből állta, egészen három évvel ezelőttig tartva engem el. Mindenből a város rosszat adott el nekem, használhatatlan vízáeresztőt, konvektorokat, amin mulattak, mint a Kiliánban anyám által meglepődésemre hozott Lucsnik varrógépét Müllernek, ami rossz volt újan a boltból, ez végig így volt, hogy mindenből rosszat adtak el. A lábát szándékosan tették tönkre 16 óráztatással hajnal öttől este tízig állva mohamedként, Kalóné és Csiszár Andrea, amelyik dög, kibírja is tudta.
Ez a gyereke Müllernek Horváth barátnőjénél, a többi összes lebénultjának Müllernek, mint a betegségek berendezőjének Benkő Lajos óta. Bettivel sajnáltatják magukat egyetemi tanulmányaik alatt. Panaszkodik Horváth Jutkája badis termettel tornázni járva, drága ruhákban járva, jó munkahellyel és fizetéssel, hogy orrmányosnak nevezte Müller, az orromat törték össze a Horvátokkal Lázár helyett. Horváth Jutka megműtette az orrát, annak ellenére, hogy Andó Marianna kivégzőgéppel összerugdalták Bettit a Zsarnai piacon széttörve az orrát teljesen.
Semmit sem tud, mert a kísérete, Így barátkozik Bettivel. Az alakja mohamednek Anikóké, Burai élettársáé, Lili lányával neki és Somlónak befejezték a Vénusz áldozást végtelen hosszabbításaként Szelep Időjelek tompalátójának, még mindig áldozva helyette, már a halálnépet is elvitte Müller megtisztulva Nagy Anna halottjaival, az Időjelek egyetlen része, amelyik skiizoprenez maga helyett a családjával. Burai tudván, hogy ki vagyok bamba képével, mint fejtámadójéval buszsorfőrként dolgozott, hétfői tor ünnepet tart Asztalos telkén.

Mivel Cseh Károlyék az iker Fecskével és társaikkal járták a falvakat tanítani mindenkit az általuk megírt Ízisz áldozásra Tusnádival patakiakkal kitalálva,hogy én felkiáltok Bodor helyett, hogy istenek, istenek miért hagytatok el engemet, az egyetemistákkal itt ismételték közösen a Vénusz áldozását Müllernek. Tusnádi a Sátán népe, Bodornak írta meg, mert ezt hajtotta végre.

A Tatárdomb teljes egésze Mülleréké volt, mikor ismételték rajtam Müllerékkel kezdetben egykori Göncz Ápádot meghagyva könyvíróként Varjú nevéhez érve ismét a gönczi Bibliáját Szabó István lyukas szívű egykori Sátán népének Lázár feleségét ekkor tüdőbetegségével nagyapának megölték, nem volt rá többé szükség, mint égi Jeruzsálemet felszámoló Omegával együtt járó Benkő angyalok és emberek gyilkolására az egész családjával együtt. Ismét a vasfüggönyhöz értek Varga Rózsa Sátán népe nevével, hoztak egy orvost valahonnan, rajta hajtották végre biblia olvastatás közben Lucifer kivégzését, hogy tüzet hoznak ki a belsejéből. Felfoghatatlan a tűzben járó égi Jeruzsálem, mit vizsolyi bibliában kiadott egykori Sátán népe helyetti koncert a mennyben állandó Benkő mészárlással, gyalázattal, felfoghatalan iszonyatával Lázár és Szabó István népének. Együtt vannak Bodorékkal, így járják a világot Szabó és Lázár az Omegáékkal többezer éve Szelep nélkül, ez már gorog istenek óta csatlakozott hozzájuk, nem tudván, hogy ki vagyok, elmeosztályt rendeztek be, hogy Vénusz az elmebeteg, így cipelve koldultatásom közben folytatólagosan az eredeti cigány szereplői helyett Ménesi ózdi cigánytelepének Müller népeként.

Sátán népe, régebbi nagymagyarország sátánnal az élen megáldozott minket tudtával, hogy kik vagyunk, mert a sátán népe mindent tud beállítva az egyetlen Kohut családot az általuk teljesen eszméletre bénítva meghagyott Benkő Lajos lányával, mint egykori magyar-német teremtőkkel ismételve minden apokalipszisüket, amit végrehajtottak Benkő áldozatukat hozva.

Nem volt menekvés, bár tudták, hogy kik vagyunk.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: világegyetemével, elmeosztályukkal, nagymagyarország, gyerektartásához, hosszabbításával, tüdőbetegségével, meggyalázójaként, apokalipszisüket, temetőgondnokság, keresztnevűekkel, megváltoztatják, földönkívülinek, háromforrásként, világegyetemmel, megtámadásomkor, sátoraljaújhely, törvénytaposóké, végrehajtójával, cigánytelepével, végrehajtásával, használhatatlan, főszereplőjével, berendezőjeként, szappantisztító, egyetemistákkal, cigánytelepének, kazsimérszkyvel, könyvtulajdonos, felszámolásával, folytatólagosan, mennyországának, mészárosainknak, jelentkezésekor, jeruzsálemként, beállításokkal, végrehajtottak, temetőbe nagyapa, egyre szaporodó, városban Emberek, engem skizoprenjei, világnak felállt, médiába utolsó, egész ország, egész világegyetemmel, utolsó magyar, egész világegyetem, sírjában megcsonkítva, angyali mennyországának, egész világon, egész világ, miskolci Rákóczi, első kurvával, Szaszák Margit, Benkő Lajos, Müller Péter Sziámi, Szabó Roland Szelep, Göncz Árpád, Nagy Anna, Szabó Gábor, Vicián Sándor, Kohut Piroska, Kállai Révész, Orbán Viktor, Kohut Isten, Vénusz Kohut Istennője, Balta Nikolett, Bornemissza Péternek, Gáspár Győzike, Bulgárföldön Győrfi Judit, Bródynak Müllerékkel, Andó Mariannával, Jézusként Bodor Pusztítójukkal Ózdról, Havas Henriknek, Vass Tibor, Szentgyörgy Erzsébet Müller, Szabó István, Szabó Istvánék, Bodor Ánges, Sophia Loren Müller, Urbán Viktor, Székesfehérvárnak Derláné Vatikánjával, Istvánka Halakként, Hernádi Babiék, Godzsák Ildikóék Bajzáthtal, Müller Péter Sziáminak, Kocsis Tanár, Rusznyák Mari Sátán, Vaszily Magdit, Barnát Szajkó Vali, Szajkó Vali, Herceg Tibor, Szajkó Valival, Német Jutka, Páhi Bandival, Újhelyi Tiborral, Hotorán Attila, Havas Henrik, Nagy István Révészre, Derláné Vatikánjának, Kolcza Mária, Schneider Hedviggel, Tálas Julianna Bestia, Simon Éva Sátán, Bodor Iker, Jézus Íziszként Iker, Ágnes Mülleréké, Kiss Ferenc, Simon Évával, Pszichografológiájának Müllernek, Baratta Ánges Pszichéhez, Kelettel Miskolcon Jézusként, Mary Zsuzsa, Szelepével Szabó Rolandnak, Bakos József, Illéséknek Bródyékkal, Csernainéval Müller Péter Sziámi, Mary Zsuzsáét, Nyika Turbina, Bodorné Ménesi, Lévai Anikó, Rima Jeruzsálem, Tompa Sándor, Miglécz Gabreillával, Áder János, Müller Péter, Jarecsny Judit, Kormos Kornélia Müller, Kormos Kornália, Helyes Róbertnek, Mikor Karcsára, Ardó Zsigmond, Szamosvölgyi Szabó István, Kormos Kornélia, Kátya Portörőnek Barna Gabi Vénusz, Ardó Kormossal, Bodorékkal Szombathelyre, Kendi Anikó, Metrora Szombathelynek, Asztalos Ildikó Müller Péter, Mikor Paviást, Király Évától Müllerék, Tóth Asztalos Ildikó Müller Péterjével, Csiszár Andrea, Müllernek Horváth, Panaszkodik Horváth Jutkája, Horvátokkal Lázár, Horváth Jutka, Andó Marianna, Szelep Időjelek, Mivel Cseh Károlyék, Göncz Ápádot, Bibliáját Szabó István, Varga Rózsa Sátán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jónás Tamás – Végtelen b...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szép estét kedves látogatóimna...  A kételkedés kezelése  Nagyi telefonál  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Nem számIt  Régi emberek, akikre máig büsz...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Alvó cicák  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Jó éjszakát  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Alvó cicák  A jó emberek mindig szépek mar...  Alázat  Facebookon kaptam Krisztinától  George Byron - Ahogy itt jár -...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyon különös  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos gondolata  Nem számIt  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Bertolt Brecht -től idézet  Elköszönt  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Erdőn  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Szívem  Kellemes délutánt kívánok  Szívem  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Radikális szeretet  Png kutya  Bounty krémes  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Erdőn  Png csokor  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Png csokor  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Erdőn  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Próbálj meg ...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Hiányzik  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam Krisztinától  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png cica  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Png kutya  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Alázat 
Bejegyzés Címkék
temetőbe nagyapa, egyre szaporodó, városban Emberek, engem skizoprenjei, világnak felállt, médiába utolsó, egész ország, egész világegyetemmel, utolsó magyar, egész világegyetem, sírjában megcsonkítva, angyali mennyországának, egész világon, egész világ, miskolci Rákóczi, első kurvával, lócát helyezett, náci Újhelybe, cigányságukkal együtt, mulatós koroknak, kivégző rokonságával, szociális hálózat, langaléta Müller, adott férjével, egész Rákóczi, spanyol pusztító, szőke Atlantiszt, galaxis népét, spanyol Kos-nő, tatárdombi Viciánné, jövő Vatikánnak, összes Vassal, utcán Szentgyörgy, kukás kocsiját, idejöttek szerint, világ felett, saját egészségügyük, sötétkapus dögről, kukó cigányság, szülészeti iskola, összes többivel, vörös asszonyával, világ felszámolóinak, tanácsa Perecesnek, egykori Pázsit, árvíz területre, egész földön, régi kort, összes kurvájával, osztályban befogva, állandóan velük, város szépségének, ózdi Herceg, ágyban Szajkó, általuk szétszedett, előzménye Szabó, főszereplőket hozzám, bátyámmal együtt, ózdi cigánytelep, cigányokkal kezdte, összes sántájával, bibliai főszereplőknek, kurváik miatt, kiliáni börtönnel, másikig jövő, gyilkosaink által, bicskei Nagy, szerepét végrehajtsa, barakkos idetett, összes indiai, tökéletes Vénusz, világ könyvtárával, sötétkapus dögjeikkel, saját kivégzéseit, ózdi cigánytelepével, összes Ágnes, kivégzésük könyvekben, általuk megengedett, szobát nekünk, többiekre szükség, sátán vasnépével, börtön tette, állandó világ, kígyójával Müllernek, sátán bibliáját, bárány berendezve, világ könyvtára, debreceni bibliájában, világnak saját, rajtam végrehajtott, fideszes indiai, egész országgal, kelet cigánytelepe, cigánytelep megáldozta, tatárdombi Sátán, főszereplővel Vénuszként, kezdethez érve, csontváztelepként megmaradt, római egyházas, ufóival együtt, összes levelezés, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2222
  • e Hét: 7086
  • e Hónap: 13327
  • e Év: 65593
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.