Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Német széles arccsontú Kohutok mészárlása magyar kakasként
  2017-08-15 10:16:46, kedd
 
   
  Győzikével befejezték a jövő gazdagai a Hunnia börtönnel a Kohut szélesarcsontú eredeti német faj kihalatását, megcsonkítását, lemészárlását magyar kakas nyelvi ellenségként, melyet ünnepel 1995. óta az egész Világ-Magyarország.

Nekem mondtak gyerekkoromban mentve a német árjának Hungária által kidolgozott családom mészárlását, hogy a nevünket vették fel a szlovák Hunnia elme Tóthok, melyeket Müller Péter termelt ki Tóth atyafiak néven áldozásunkkal, gyalázatunkkal, csonkításunkkal, kínzásunkkal, főleg vallásos könyv főszerepeik végrehajtásával. A Tóth és a Keresztesi Al-pók népe Rákóczi téri rokonság, 1971. óta hosszabbítottak, nevünket meggyalázva jelenleg a trianoni németek, mint áldozóink sátán népéből által Scwizerlandba tett villám befejezéséül 1980-ban megszületett Kohut néven a pók, őt juttatták tisztításával és nemesítésével Svájcba. Nem vagyok rasszista és fajgyűlölő, de hogy Istenek és emberek szenvedjenek sötétkapus gyerekekkel, meg kihalatják őket pókkal, Rákóczi téri szülöttekkel, amik elméletben nincsenek, ezért mernek jeleket hagyni, felfoghatatlan tette Magyarországnak, Romániának még úgy a Kohut magyar nyelvi ellensége a boszorkányának, amelyik utolsó emberként áldozott meg engem, lezárva Hunnia börtön Magyarország határait.
Árja név magyar eredettel bír, akár az ária.

A sántákkal szolidarításban kellett lennem születésem óta, ami már ismétlése a Kohut német család csonkításának, bénításának, mert Kohut István, nagyapám testvére lebénult, mert a karcsai sátán népe, Ardó Irén leesett a fáról és béna lett. Tehát sokkal régebbi volt az emberek támadása a sátán népe, a Hunnia börtön gyilkosok helyett, amihez hozzáment Gábor Zsazsa kezdettel a miskolci Rákóczi tér nemi gyalázása, mert nemi kivégzőknek hozta őket létre a börtön. A vért fertőzte vérrel Magyarország, amikor ahhoz a sátán népe karcsai néphez juttatott menyecske-cselédnek, amelyik anyámat megáldozta előtte, ekkor jöttek ismételni 1983-ban azzal Szabó Erzsébet református megtisztult, jelenleg is élő rokonsága által a Váradiknak, hogy én olyan vagyok, mint anyám, akit kurvák és szőkék helyett tettek tönkre. Ha minden bénaság, csonkaság, deformáció karmikus gyilkosság nyoma, amiért támadtak, meg minden elmebetegség következmény, akkor az egész világ sátán bibliájából ered. Karcsán volt férjem nagyanyja, Szabó Erzsébet azt kiabálta, hogy nyomorékot vettél el fiam a tompalátásom miatt. Az udvaron mostam télen szülés után is, húztam a kútból a vizet, nem segített senki sem. Nemcsak én voltam mosónő Hornyák Ildikó Hunnia börtön szőke józsefvárosi értelmiség legyőző mosónője helyett, nagynéném már születésem előttől árja utolsó emberként.

A kékek, melyeket Katalin hozott létre egykor, kék szeműeket jelentettek, nem ők az árják, ahogyan a Hunnia börtön Hitlernek kidolgozta. Az ária szó összefügg az operával, az állatok hangversenyével, melyeket meséskönyvben adtak ki.

Felfoghatatlan kínzó sorozata Benkő Dánieléknek tik sem vagytok magyarok temető brigádjával Pistinek, mint egykori Illésnek születésem óta bibliai olvastatással, tisztításával együtt a csapásoknak, penitenciájával a szentháromságnak, amivel kezdtek együtt a termékenységi törzsek helyetti mészárlásommal, Colombo miatti szemem majdnem kiszúrásával, Jakab ezer éves börtön gyilkos miskolci család kezdetével balesetekkel Wooda Allen,mint Benkő karmikus gyilkosság eredetével, kerékpár balesetemmel helyette, amit könyvben kiadtak...

A zsidók szintén felvették a nevünket tartva a németektől régebben még. Az ezeréves cigányság örök élettel és többezer éves zsidó nép Hitler Talmudjának köszönhető az egész világon, melyek egyből kíséretetekkel kezdték el a másik világban működésüket, hatalmas ezért a szellemviláguk együtt a Müllerékkel, mint szeretetnek prédikált spiritiszta börtön tudománnyal.

A sánták helyetti megáldozásom is felfoghatatlan volt a bölcsődében születésem után, ebből emelkedett jelenleg hatalmas nyugdíjjal rendelkező Kohut család áldozókkal, a Hit gyülekezettel együtt, melyik 1989-es ide hozatalom után emelkedett a Hunnia börtönével, mint skizopren kísérettel rendelkező főszereplője a Bibliának.
Nehéz bizonyítani a skizoprenek kíséretét, mint angyali, vagy más formában hitetés miatt megjelenő mészárosokat, de ezekkel érték el minden időben a könyveik terveit.

Kakasként való mészárlásunk a börtön által befejezve az utolsó ember és az Istenek iszonyatosan fertelmes sorsát, karmikus Ildikóik, mint Lendvai és Erikáik miatti gyalázásuk együtt az összes nevével Zirkuli könyvével ki nem mondható.

Magyar családok voltak többmilllió éve, jelenleg felvett névvel vannak az új népek belőlük: Berdnárik, Tolcsvay (ők az igaziak), Szaszák családok, de a kék földönkívüliek pontosan ismerik a magyarok maradványait, ahogyan Kohárikot, egyetlenként, aki meggátolta mai napig kitámasztásával alsó fogaimnak az ínyevőt tudván Benkő Lajos sorsának ismétlésében a fogaim kipergését alul, egyetlen itt lévője egykori Bulgária népének. A Benkő felvett név, magyaroknak kellett kitalálniuk ben a kő a szívükben összetételével egykori angyaloknak, akiket énekes tehetségként mennyei kórusként áldoztak meg. Hihetetlen, hogy a Tóthok a felvett nevű Benkőkkel nemesnek írták be magukat.

A megmentőimként jött kékek először el akartak vinni a mátrixukba az űrhajójukra. Teljes napon keresztül vittek át, miközben folyamatosan jöttek a telefonok, hogy szétbontsák a kapcsolatot, dobolt az egyik szomszéd hangosan. Nem sikerült estig átvinni, ekkor másodszori kísérletnél rám akarták törni az ajtót a szomszédból, megjött a lányom, aki skizoprenként bánt velem Nagy Anna koldultatása és megalázása sorsával kezdetben, férje, a tompalátásom és Tűzkő Judit elmeosztály elmondása szerint. Gyuláék hálóingem mellé rám adták a téli csizmámat, így nyitottam ajtót, hogy elmondhassák ismét, hogy megbolondultam. Utána felöltöztettek hipnózisban, visszaélve a földöntúli hatalommal, lekísértek az utcára, azt játszva, hogy az a szabadköműves Vadas Pál, mint róka jön értem űrhajóval, amelyik sorsát 1995. óta hajtották végre piros autókkal jutalmazva a csonkítóimat, mert Pál formája ezzel jött Szentlélekre velem, ahol megjelent két űrhajó, melyeket állítólag a korláti cigányság leszállított a földre. Pál Palik néven volt kiválasztott áldozásommal, mint az összes Pálja a világnak, sorozata szerinti áriás elment hangja összefügg az én végleges hangelvevésemmel osztályán, ahol rendelt 2004-ben, ő vett fel, nem akadályozta meg a csonkításomat.
Mikor a megmentőim levezettek az utcára várni a szabadköművesek űrhajóját, hogy vigyenek el engem, már tehetetlen bábként sírtam, hogy senki sem segít nekem, azt tesznek velem születésem óta, amit akarnak, folytatva a cigányság gyalázatát, kínzását. Nincs hová menekülnöm az állítólagos megváltók elöl, akik eljátszották, hogy adnak pénzt újításra, boltra, bevásárolnak, hoznak nekem cigit, mivel a szívem kínzása miatt éjjel-nappal füvet szívtam, nincs hová menekülnöm, csak sírok tehetetlenségemben, különösen a bomlása miatt a számnak, hogy nincs pénzem csontrávarrásra sem, amit eljátszottak több, mint fél évig, hogy minden nap visszadják a fogaimat.

A kékek sikertelen átvitele után, miután elmebetegnek gondolt a lányom ismételten, s elszaladt Nemes pszichiáterhez, hogy írjon nekem injekciót fel, nem tudom ellátni magamat, egy hónapig nem engedve fésülködni, fogat mosni, szemöldököt szedni állatként hagyva engem naponta többször megalázva szurkálásával nemi szervemnek, azzal, hogy így kell átmennem a vizen, majd eljátszva, hogy Attilával megyek nászútra, hozzányúlva az összegyűjtött pénzemhez, olyat hajtottak végre, ami felfoghatatlan merénylet nemcsak utolsó német ember, hanem Katalin Földanya, mint földre szállt Vénusz ellen, aki a szeretet és szerelem megtestesítője volt.
A sikertelen űrhajóra vitelem után jöttek rá arra átsugározva testemet, hogy bennem vannak a világ urai, meg hogy én vagyok a Földanya Katalin méhemben az órával, mint Idővel.

Ennyi és ilyen vérfürdő folyamatosan, megállás nélkül volt az utolsó német szélesarcsonktú család, a tökéletes szeretet, törvény, zenei, nyelvi tehetség csonkított sorsa és élete deformációival a Rákóczi térnek, folyamatos nemi szervem gyalázásával a kurvák tisztítása és emberré nemesítése miatt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szentháromságnak, hangelvevésemmel, magyarországnak, kitámasztásával, végrehajtásával, hosszabbítottak, penitenciájával, szabadköművesek, szolidarításban, hangversenyével, csontrávarrásra, szélesarcsonktú, csonkításunkkal, felfoghatatlan, megtestesítője, földönkívüliek, kíséretetekkel, mészárlásommal, gyalázatunkkal, összetételével, szellemviláguk, deformációival, pszichiáterhez, gyerekkoromban, megcsonkítását, megbolondultam, szélesarcsontú, felöltöztettek, boszorkányának, megmentőimként, olvastatással, tisztításával, szurkálásával, szabadköműves, termékenységi, nemesítésével, jövő gazdagai, német árjának, nevünket vették, szlovák Hunnia, trianoni németek, sántákkal szolidarításban, karcsai sátán, emberek támadása, sátán népe, miskolci Rákóczi, vért fertőzte, egész világ, tompalátásom miatt, udvaron mostam, állatok hangversenyével, termékenységi törzsek, Müller Péter, Keresztesi Al-pók, Kohut István, Ardó Irén, Gábor Zsazsa, Szabó Erzsébet, Hornyák Ildikó Hunnia, Benkő Dánieléknek, Wooda Allen, Hitler Talmudjának, Benkő Lajos, Nagy Anna, Tűzkő Judit, Vadas Pál, Katalin Földanya, Földanya Katalin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Neked tudnod kell  Akarat  Fekete-erdő desszert  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Akarat  Png ház  Bounty krémes  Bounty krémes  Albert Einsteinről  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Nem tudhatod  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  képre írva  Png csokor  Png kislány  Png virág  Facebookon kaptam  Png csokor  Reggel van  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Paul David Tripp Április 20  Szabolcska Mihály – Ákác...  Alázat  Paul David Tripp Április 21  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Az engedelmesség miért nem vál...  Sose bánj semmit  Fekete István - Akác  Png férfi  Neked tudnod kell  Albert Einstein gondolata  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Nevem  Zilahy Lajos gondolata  Még csak most kezdődik a nap  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kaffka_Margit  Egy maradéktalanul uralt világ  Tanuld meg ezt a versemet  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Akarat  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png kutya  Rátalálsz  Tavaszi kép  Paul David Tripp Április 21  Leonardo da Vinci gondolata  Sokan azt tartják  Png virág  Csak a fogyatkozás látható  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Annuska bar... 
Bejegyzés Címkék
jövő gazdagai, német árjának, nevünket vették, szlovák Hunnia, trianoni németek, sántákkal szolidarításban, karcsai sátán, emberek támadása, sátán népe, miskolci Rákóczi, vért fertőzte, egész világ, tompalátásom miatt, udvaron mostam, állatok hangversenyével, termékenységi törzsek, zsidók szintén, nevünket tartva, németektől régebben, ezeréves cigányság, egész világon, másik világban, szellemviláguk együtt, sánták helyetti, bölcsődében születésem, skizoprenek kíséretét, könyveik terveit, börtön által, utolsó ember, összes nevével, magyarok maradványait, ínyevőt tudván, fogaim kipergését, szívükben összetételével, felvett nevű, megmentőimként jött, egyik szomszéd, téli csizmámat, földöntúli hatalommal, korláti cigányság, összes Pálja, megmentőim levezettek, utcára várni, szabadköművesek űrhajóját, cigányság gyalázatát, állítólagos megváltók, szívem kínzása, bomlása miatt, kékek sikertelen, lányom ismételten, összegyűjtött pénzemhez, sikertelen űrhajóra, világ urai, utolsó német, tökéletes szeretet, kurvák tisztítása, szentháromságnak, hangelvevésemmel, magyarországnak, kitámasztásával, végrehajtásával, hosszabbítottak, penitenciájával, szabadköművesek, szolidarításban, hangversenyével, csontrávarrásra, szélesarcsonktú, csonkításunkkal, felfoghatatlan, megtestesítője, földönkívüliek, kíséretetekkel, mészárlásommal, gyalázatunkkal, összetételével, szellemviláguk, deformációival, pszichiáterhez, gyerekkoromban, megcsonkítását, megbolondultam, szélesarcsontú, felöltöztettek, boszorkányának, megmentőimként, olvastatással, tisztításával, szurkálásával, szabadköműves, termékenységi, nemesítésével, skizoprenként, meséskönyvben, scwizerlandba, lemészárlását, csonkításomat, áldozásunkkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 110
  • e Hét: 7583
  • e Hónap: 13824
  • e Év: 66090
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.