Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hazádnak rend-ületlenül légy híve ó magyar Rákóczi tér
  2017-09-10 22:27:49, vasárnap
 
  Hajdúja a miskolci Bertalan utcai ezer éves István történelemnek, melyeket hajdú kivégőkkel mutattak be filmekben, mint saját tetteiket, kiválasztott Hajdúja a miskolci sörfesztivál torosoknak műsoraiban bemutatta az összes Vénusz áldozóját a Rákóczi terének, köztük Balogh Vujity nevű már három gyerekes világhírú műsorvezetőt, amelyik megtalálta az utolsó Toma honvédját Nyíregyházának, járja a világot beszédeivel, mely szerint megismerte a háborút, mint horváth neveken berendezett egyik áldozója az ózdi lírai karámnak, mint Ménesivel berendezett születésem óta engem jelmezekbe öltöztető, feketemágiával minden részemet tönkre tevő fertelmei Csepregi Évának. Annak ellenére, hogy Hajdú Péter terével még mindig engem áldoz, Nagy Ferójával a genyós nemi szerves nemi gyalázóinak összes kommunistájával a világnak, mely hozzájuk tartozik Kata kocsmával berendezve ismételték az áldozásomat végig haladva a pszichografológiai jelecskéik utcáján, cigiről szoknak le Vénusz áldozással már 1974. óta, mint kéjgyilkosok.

Vujity-Balogh három horvát tisztulóval megjelölve békében él, békéről prédikál annak ellenére, hogy még mindig engem gyalázna éjjel-nappal Hajdú összes vendégével, ha nem szedik ki a mocskaikat belőlem. Felfoghatatlan, hogy ilyet mer mondani, hogy hazádnak rendületlenül légy híve óh, magyar. Idetartozik a Balogh nevével, nem akarok arra gondolni, hogy Horvátország ismét áldozott az ózdiakkal.

Sarka Kata helyett engem támadott meg a világ ura, Sarka Kata azért született a Rákóczi terén Miskolcnak, hogy rátaposson a farkára, hogy a nemi szerve-e, mint amikkel fertelmeskednek állandóan, vagy a kígyóf farka, nem az én föndönkívüli életem sorsa lett volna,mint az összes mocskuk, amik magyarként belőlem békességeben élnek 59 éve már szerte a világban terjesztve a tanaikat, melyeket hallgatnak az Rákóczi téri megtisztultak.

Rosszul voltam éveken keresztül, míg kínoztak, hogy bejelentették, az utazgató gyilkosaim magyarként bajba kerültek külföldön, miközben sorsukat, tettüket hajtották végre rajtunk, hogy ezek a magyarok, mikor minket utolsó magyarként mészároltak le. Azt várom évek óta, hogy egyszerűen elveszik tőlük a házaikat, a médkus szerepléseket, mindent, amit fertelmes gyalázatukkal bemocskoltak, ne legyen miből járniuk a világot sem ismétlésben már 1998. óta Hunnia börtön támadása óta, amikor születésemet kezdte el ismételni, mikor a kommunisták mentek disszidálni, mint könyvszereplő Hunnia börtön tulajdonosok.

Bochkort leírtam többször, hogy medve kommunizmus után a kisebbik lányomhoz beállított medve korokat jelenti, már többezer éve, fordítva vette fel skizoprenként a tornanadrágját, ezért engem lemészároltak, Csillagmedvét megjelölték a vállán farkasbőrrel, hogy Rózsa néven vannak berendezve az egykori medve kommunista nép mészárosai.

Amíg a két utca összerakása óta, nagyobbik gyerekem 1976. március 7-én történő születése óta, már negyven éve elmúlott, gyalázattal tisztulnak a miskolci névtár tulajdonosai szerte a világba szétmenve, hozzájuk tartozó országokkal, népekkell, magyarnak vallva magukat, mint Magyarország barokk korban feltételezés szerint, melynek maradványai Egerben, Szlovákiában is megvannak, meg szerte a világon felszámolói, gyalázói, mészárosai, utoljára az enyém és a jóembereé, értelmiségeké, nyugodtan rendezgették a tehetségkutatókat, X factort és mindenféle műsorukat kitermelve Kökény nevet már a Rákóczi térről Kökény egykori medve kommunista nevéből. Már az is fertelmes volt, hogy berendezték Nagy Feróval a Kata medve kommunizmusról elnevezett kocsmájukat, amivel az egész ország egyetértett, gennyes nemi szerves felszabadító hadsereg és kommunista országok ismétlésével itt dobáltak az ágyon közben a brazil mókus rendi kommunistáikkal, Liptai ezt viccesen mutatta be, mint férfigyalázó első démon, ezen nevet a világ. Felvonultak Gór Nagy Mária ínyevő baktérium adást torként ünnepelve valamennyien, amik idetartoznak, elmondva a mondataikat, vigyorognak, ez már nem elmebetegség, hanem többszáz éves bevált gyakorlata a magyar nép és a világ gyalázóinak, csonkítóinak, temetőinek, mik a végén megszépülnek a gyalázó véráldozásukból. Ez a kéjgyilkos fogalma, amit a Pszichografológiai utca jelent. Normális dolog, hogy 1983. óta engem gyalázva éjjel-nappal itt tartózkodva feketemágiájukkal minden részemet megrontva szerepelgetnek, filmeket, műsorokat rendezve, magyarként az egész világgal együtt, amelyik ezekkel egyet értett.

Megtanultak a hentes és mészárosok házasodni, filmeket nézni, zenéket hallgatni,írni, festeni, énekelni, emberré válva egyetlen nagy közös áldozásukban, ahogyan a Jazz meg az Gesztije mondta, mint elmebetege a II-es elmeosztályának Miskolcnak, Földanya áldozásból narancs színében a kormányuknak, amivel nyitottak rendszerváltás néven 1989-ben. Bátrak nagyon, nem félnek semmitől, hiszen én itt magamnak írogatok, ezren olvasnak, állandó temetői ezek a világegyetemnek az ufóikkal.

Hit szekta népe a Hunnia börtönből ennek ellenére folytatja a hatalmas pénzekkel történő kitartását a mészárosoknak.

Rend nélküli világban élnek Kölcsey előtti időből, többezer éve állandóan végrehajtva a világ-könyvtárát a sátán népének, mint börtön gyilkosoknak az egész világot földrengéssel, csapásokkal, gyalázattal, megvakítva, rengeteg betegséggel, vegyi fegyverekkel, égő tűzzel, felsorolhatatlan sáska és egyéb csapásaikkal mészárolták le mindig, mint írtam, fehér ruhákba öltözött fényt gyújtók lettek jókként a pusztítók áldozatai a világ-könyvtárak végén, hiába vártak a Jézusra, a rengeteg Vár-hegy ezt jelenti mindenütt, meghaltak valamennyien. Játék ez, Ébredő játszótér a neve. Most várva engem összeadták magukat a miskolci Rákóczi térrel, többszáz éves vasfüggönyös csonkítókkal, gyalázókkal, mészárosokkal, feketemágusi ózdi központ berendezésével, idehozva az Ízisz-Jézus teljes ország magyar n yelvű mészárosainak, egész keletnek és a világ összes cigányságának emberré nemesedéséhez folyamatosan az indiai és török Mohamed ruhájába öltözött legyeket, hatalmas nőve a véráldozásuk óta, mint az amerikai néger sztárok.

Nem tudtam, Cseh miért írja Horvátországnak, a rengeteg Horváth név berendezése ellenére sem, hogy egyek voltak az ózdi feketemágusokkal az elején a borsodiakkal, nem gondoltam volna, hogy Horvátország Istennőt áldozott, békességben él, nyaralgatnak a magyar nyelvűekkel.

Nemcsak földrengéssel pusztultak el földrészek Atlantiszként, nemcsak égő tűzzel várva Jézust a Kék és fehér dalom szerint, hármas gyalázatával a miskolci selyemréti börtön buziknak Bertalan utca 14 földszintes egyes lakás ismétlésében rajtam, nemcsak Noé özönvize pusztítótt a Bertalan utcai kis fehér kutyás Bencsik berendezésében, vagy Gulyás, vagy Bartha, keverem a kommunistákat, minden világ vége a miskolciakkal be volt rendezve folyamatosan, mint békességes, rendületlen hívei Magyarország felszámolóinak, amit ünnepelnek velem, az én kivégzésemmel 1995. óta

Nem egyszerű elmebetegségek ezek, élet és halál urai, ezt tetszenek látni, hogy vigyorognak mindenen, közben beszélnek magyarságukról Magyarország mészárosai, gyalázói, békéről az egész világban, a Rákóczi tériek között, más nem hallgatja meg az utcanép kurváit és mészárosait.
Balogh Vujity felszólalt azok ellen, akik nekem segítettek leplezni, nem tudván, hogy minden részemben feketemágia és eleven állatok vannak a világ uraival együtt, hogy nincsen segítségem, szétverték, megcsonkították minden részemet, zsidóztak és cigányoztak, jelezve, hogy a zsidók és Rákóczi téri cigányság engem gyaláz és mészárol, valamennyi zsidó megáldozott kivétel nélkül, üzenvetge közösen Japánnak atombombával is, mert az az eredeti zsidó nép. Még a kommunista országai is üzengetnek Putyinnak a Bertalan utcai genyó kommunisták közül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felsorolhatatlan, feketemágusokkal, fertelmeskednek, horvátországnak, világegyetemnek, kommunistáikkal, elmeosztályának, kommunistájával, véráldozásukból, megcsonkították, feketemágiával, magyarságukról, berendezésében, tornanadrágját, kommunizmusról, elmebetegségek, berendezésével, felfoghatatlan, rendszerváltás, felszámolóinak, szerepelgetnek, nyíregyházának, megtisztultak, skizoprenként, bejelentették, csillagmedvét, kivégzésemmel, értelmiségeké, mészárosokkal, lemészároltak, földrengéssel, mészárosoknak, miskolciakkal, történelemnek, mészárosainak, nemesedéséhez, miskolci Bertalan, miskolci sörfesztivál, összes Vénusz, utolsó Toma, világot beszédeivel, ózdi lírai, genyós nemi, áldozásomat végig, mocskaikat belőlem, nemi szerve-e, kígyóf farka, összes mocskuk, világban terjesztve, utazgató gyilkosaim, médkus szerepléseket, kommunisták mentek, Balogh Vujity, Csepregi Évának, Hajdú Péter, Nagy Ferójával, Sarka Kata, Nagy Feróval, Felvonultak Gór Nagy Mária, Horvátország Istennőt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png rózsa csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  képre írva  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Alázat  Tavaszi kép  Alázat  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Tavaszi kép  Nagyon különös  Szép estét  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  A sors  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Png csokor  A boldog családok mind hasonló...  Albert Einstein gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Garai Gábor - Takarítás  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Alázat  Alázat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Jó éjszakát  Png virág  Fekete-erdő desszert  Irgalom és ítélet  Adakozás  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png lepke  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Idő  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Makszim Gorkij gondolata  A kételkedés kezelése  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Png lepke  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Mi lenne ha  Esti kép  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Akarat  Png nő  Akarat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  képre írva  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Png kislány  Egy maradéktalanul uralt világ  Boldog születésnapot a ma ünne...  Zsolnay Vilmos világhírű kera... 
Bejegyzés Címkék
miskolci Bertalan, miskolci sörfesztivál, összes Vénusz, utolsó Toma, világot beszédeivel, ózdi lírai, genyós nemi, áldozásomat végig, mocskaikat belőlem, nemi szerve-e, kígyóf farka, összes mocskuk, világban terjesztve, utazgató gyilkosaim, médkus szerepléseket, kommunisták mentek, kisebbik lányomhoz, vállán farkasbőrrel, egykori medve, miskolci névtár, világba szétmenve, világon felszámolói, egész ország, ágyon közben, brazil mókus, világ gyalázóinak, végén megszépülnek, gyalázó véráldozásukból, kéjgyilkos fogalma, egész világgal, hatalmas pénzekkel, sátán népének, egész világot, pusztítók áldozatai, világ-könyvtárak végén, rengeteg Vár-hegy, miskolci Rákóczi, világ összes, amerikai néger, rengeteg Horváth, ózdi feketemágusokkal, magyar nyelvűekkel, miskolci selyemréti, egész világban, utcanép kurváit, világ uraival, kommunista országai, felsorolhatatlan, feketemágusokkal, fertelmeskednek, horvátországnak, világegyetemnek, kommunistáikkal, elmeosztályának, kommunistájával, véráldozásukból, megcsonkították, feketemágiával, magyarságukról, berendezésében, tornanadrágját, kommunizmusról, elmebetegségek, berendezésével, felfoghatatlan, rendszerváltás, felszámolóinak, szerepelgetnek, nyíregyházának, megtisztultak, skizoprenként, bejelentették, csillagmedvét, kivégzésemmel, értelmiségeké, mészárosokkal, lemészároltak, földrengéssel, mészárosoknak, miskolciakkal, történelemnek, mészárosainak, nemesedéséhez, rendületlenül, szerepléseket, atlantiszként, gyalázatukkal, könyvszereplő, kommunistákat, cigányságának, áldozásukban, magyarország, fegyverekkel, csapásaikkal, kéjgyilkosok, horvátország, gyilkosoknak, békességeben, föndönkívüli, folyamatosan, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 783
  • e Hét: 5647
  • e Hónap: 11888
  • e Év: 64154
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.