Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Rákóczi tér pusztítói - Feketesárkány Mexikóból
  2018-04-13 19:58:52, péntek
 
   
  Születésemkor a szülészeten Baratta Ági Pszichografológiai főszereplő, félig cigány, félig nemes sorsát kezdték el, azt mondták rám, hogy ismét kurva született. A Pszichografológiájukhoz kidolgozták születésem előtt a nap és holdjeles pusztítók helyetti Ízisz-Jézus zöldszemű áldozásomat, így vártak engem a Kelet lírai karámjának tagjai Magyarország néven. Istállót készített Szenci szamarának helyén gyerekszobának, amelyik egy legye Jeruzsálemnek, szódása volt a zsidóknak, Istálló-Vénusz egyik pusztítója helyetti áldozásomhoz, mely távol-keleti pusztítója Weöresnek, Radnótinak, Müller Péter Sziáminak Farkasékhoz berendezte sziámi néven, amit használt is, a Bertalan utcai Pszichografológia teljes létszámával várva engem, hogy megszülessek együtt a Révész utcai világ-apokalipszissel.

Így lettem én Földanyaként egyből kurva teljes egésze helyett világ-Magyarországnak, utolsó ember, utolsó német árja család, utolsó Isten az égből.

A pusztítókat a Rákóczi tér hozta létre, azért, hogy velük hozza létre az utódokat, mint Űrbábel főszereplőit, aminek a központja New Yorkban lett volna.

Születésemkor megtámadták az embereket azzal, hogy a pusztítók utódai elviszi az anyák fogait, mindenkinek kiszedték ekkor a fogait, amivel engem csúfolnak a miskolci feketemágus orvosaik, hogy én örököltem a mindent lebontó csapását Gór Nagy Máriának és a németeknek.

Bodor a nap és holdjeles űrpusztító volt Ízisz néven, akinek minden szerepet ki kellett volna járnia, majd a végén felkiáltani, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet, nem Vénusznak.

Mindegyik elmélete Szepes Mária II-es elmeosztály csapásának egy-egy távol-keleti pusztítója a Pszichografológiának nap és hold jeles együttállással. Köztük van Müller áldozata, akit megtámadott feketemágiával, amikor Újhelyben megtámadta az embereket, Istár-Vénuszként, ami szintén lettem, az összes egyiptomi elmélet végrehajtása közben rajtam a szomszéd lépcsőház patológiája, mint állandó világ-apokalipszis végrehajtója csapásaként, űrbábel férjével kamionosként áldozásában.

A Feketesárkány Réfi Gyöngyijét úgy akarták kiemelni, behozva Rozvágyról a városba, mert menekültek a feketesárkány apa elöl naponta, aki feltételezés szerint kiabálta, hogy megöllek, hogy elvitték a Pázsit elsüllyedt világa közé akkor a zsidók által épített árvízterületre lakni a bátyámat Károlyiként, Keresztesi addig meddő Rákóczi téri hosszabbító feleséggel, már két utóddal a nevünkön, majd lett egy harmadik talán 1980-ban, Keresztesi pusztító formájában árja névvel, akit áldozásommal emelnek folyamatosan, a vérből és gyalázásból tisztulnak, emberré válnak, mint az egész tisztátalan lélekkel rendelkező miskolci Rákóczi tér.

1980 nyarán a Zsigájuk fizetés napon ismét nem jött haza, ott voltam a szülésimmel, jött az iskola a gyereknek, éppen búcsú lett volna másnap. Összetalálkoztam vele az utcán, a szlovák határ melletti faházban mulatott, véres volt az arca. 5 liter bor volt a kezdete naponta, ennyitől kezdett megszédülni, egészen kicsi kora óta, tőlem függetlenül, mert falun a férfiak kocsmáztak régen.
Azt sziszegte, hogy ha utánam mertél jönni, akkor megöllek. Odaadtam neki a lakáskulcsot, hogy menjen haza. Utánam jött a Pázsitra, ahová elmentem addig, míg elalszik a bátyám feleségéhez, a bátyám nem volt otthon. Zsigája a II-es elmeosztálynak utánam jött, beszédelgett a II. emeletre, majd a fejemet, ahogyan ültem, szétverte majdnem a téglafalban. Bátyám felesége kiabált, hogy miért bántod Katikát, azt üvöltötte a feketesárkány szavait ismételve, hogy kurva az anyja.

Zsigának az volt a gondja, hogy törvénynek látott engem, naponta azt kiabálta genyónak nevezve Turcsányi Gyula megszentelődve sorsaként Nagy Feróék tisztításával, hogy kicsinál engem, nem fogok pöffeszkedni az irodában. Lezavart engem Mohameddel és Csillagmedvével a bérházából a Rozmaring utcának, mely RTL klub felségterülete a Hernádiékkal már szerepüket három gyerekesként befejezetteknek, mint Godzsák Ildikó állandó szocialista iskola meggyalázója sátán feleségeként Bajzáth férjével, állandó világ-apokalipszis végrehajtóiként három utóddal szaporodva. Lenn odaszólt nekem Zsigájuk, hogy menjek fel a genyó bátyámhoz elkérni a pénzt, amit kölcsön kért tőle. Imre, apa volt munkatársa előtt azt kiabálta, hogy az én apám genyó, jó hangosan megszégyenítve engem mindenki előtt, talán Pálházán. Pálháza teljes egésze világ-apokalipszist hajtott végre Elek Gizella kezdetével.

Anyámat gyalázásom és haldoklásom közepette agg korú apokaliptikus csapásokhoz kísérte a Rákóczi tér, mint Gyöngyösre, ahol az egész várost rendbe tették Tóthok kezdetével a Bertalan utcai világ-apokalipszisnek, Gyöngyösi néven került még ide berendezésre hatvan éve áldozva maguk helyett az egész világgal közösen, jólétben a világrészeket meggyalázók és nyomorba döntők, éhezéssel megölők Magyarországával. Balaton környékét ugyanígy tisztították meg, most Bicskét fejezték be.

Ahmed arabjaival kezdtek apa alázást a Balatonon még a hatvanas évek elején Tűzkő Judit szőke nemi csapás elmeosztályával, arabok kitermelésével értelmiségnek mint állatokat meggyalázóival a miskolci régi megyei kórháznak, hatalmas gazdagságra emelve őket.

A gyalázásból és csonkításból tisztulnak emberi formává a Rákóczi tér népei. Minden gyalázatból új tag jön létre, melyek megszületnek, nemi csapásként, további gyalázásra, ha egyáltalán lesz még kit.

A Feketesárkánynak köszönhető, hogy meg lehetett közelíteni engem, mert itt a szomszédok voltak, egyfolytában kivégeztek, itt voltak a lakásban az ózdiak feketemágiájával, barakkosokkal együtt. 18 éves kínzás volt, Müller Péter 2004-es kivégzésekor Dávid Mónika sorsaként, mely távol-keleti Dávid szörnyeteg koporsója ismétlésben a születési kezdetnek, mert sánta volt, Müller ezután elhagyta a várost, addigi fesztiválja színhelyét, még megrendezve a Mária mennybemenetelét áldozásommal a Pszichografológiából.

A Feketesárkánya Mexikónak elpusztította Bodort, az Űrpusztítót, utolsó pillanatban, mielőtt elégettek volna Időként, Földanyaként.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: feketemágiájával, magyarországával, mennybemenetelét, feketesárkánynak, összetalálkoztam, elmeosztályával, magyarországnak, apokalipszisnek, apokalipszissel, végrehajtóiként, befejezetteknek, csillagmedvével, feketemágiával, kitermelésével, feketesárkánya, árvízterületre, megszégyenítve, meggyalázóival, elmeosztálynak, gyerekszobának, együttállással, felségterülete, megszentelődve, feketesárkány, apokalipszist, jeruzsálemnek, születésemkor, tisztításával, apokaliptikus, értelmiségnek, világrészeket, elpusztította, barakkosokkal, megszülessek, földanyaként, főszereplőit, szülészeten Baratta, legye Jeruzsálemnek, embereket azzal, pusztítók utódai, anyák fogait, miskolci feketemágus, mindent lebontó, végén felkiáltani, összes egyiptomi, szomszéd lépcsőház, zsidók által, bátyámat Károlyiként, harmadik talán, egész tisztátalan, szlovák határ, kezdete naponta, Feketesárkány Mexikóból, Baratta Ági Pszichografológiai, Müller Péter Sziáminak Farkasékhoz, Nagy Máriának, Szepes Mária II-es, Feketesárkány Réfi Gyöngyijét, Turcsányi Gyula, Nagy Feróék, Godzsák Ildikó, Elek Gizella, Tűzkő Judit, Müller Péter, Dávid Mónika, Feketesárkánya Mexikónak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Éretlen vers  A Megváltó szolgálatában  Akarat  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Leonardo da Vinci gondolata  Png lepke  Png kutya  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szívem tiéd  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Sose bánj semmit  Gonosz démon-álarc  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Png nő  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Png virág  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Egy bizonyos határt  Png cica  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png férfi  Akarat  Facebookon kaptam  Alázat  Png nő  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Png férfi  Fehér virág  Tavaszi kép  Png kutya  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Lóhere  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hiányzik  Kerüld el az evangélium örömén...  Alázat  A televizió nem a kultúrát kép...  Erdőn  Png csokor  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Popper Péter szavai  Bounty krémes  Adakozás  Akik bántanak téged  Minden harmadik...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Neked tudnod kell  Png csokor  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Szívem tiéd  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Minden harmadik...  Popper Péter szavai  Szép estét kedves látogatóimna...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szép napot kívánok  Png csokor 
Bejegyzés Címkék
szülészeten Baratta, legye Jeruzsálemnek, embereket azzal, pusztítók utódai, anyák fogait, miskolci feketemágus, mindent lebontó, végén felkiáltani, összes egyiptomi, szomszéd lépcsőház, zsidók által, bátyámat Károlyiként, harmadik talán, egész tisztátalan, szlovák határ, kezdete naponta, férfiak kocsmáztak, bátyám feleségéhez, feketesárkány szavait, genyó bátyámhoz, egész várost, egész világgal, világrészeket meggyalázók, hatvanas évek, miskolci régi, szomszédok voltak, ózdiak feketemágiájával, születési kezdetnek, feketemágiájával, magyarországával, mennybemenetelét, feketesárkánynak, összetalálkoztam, elmeosztályával, magyarországnak, apokalipszisnek, apokalipszissel, végrehajtóiként, befejezetteknek, csillagmedvével, feketemágiával, kitermelésével, feketesárkánya, árvízterületre, megszégyenítve, meggyalázóival, elmeosztálynak, gyerekszobának, együttállással, felségterülete, megszentelődve, feketesárkány, apokalipszist, jeruzsálemnek, születésemkor, tisztításával, apokaliptikus, értelmiségnek, világrészeket, elpusztította, barakkosokkal, megszülessek, földanyaként, főszereplőit, lakáskulcsot, egyfolytában, végrehajtása, végrehajtója, kamionosként, feltételezés, apokalipszis, folyamatosan, áldozásommal, áldozásomhoz, beszédelgett, feleségeként, csonkításból, pöffeszkedni, kivégzésekor, tisztították, berendezésre, magyarország, meggyalázója, megszületnek, hernádiékkal, gyerekesként, gazdagságra, pillanatban, mindenkinek, megtámadták, megtámadott, űrpusztítót, elmeosztály, gyalázásból, pusztítókat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 50 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1118
  • e Hét: 5982
  • e Hónap: 12223
  • e Év: 64489
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.