Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Rövid az élet...(komm.sakk)
  2011-07-04 20:04:44, hétfő
 
  Rövid az élet, emberhez méltó sors az övék?


A kommunista sakk-kártya, melyet a börtön 1995 óta ismétel az Időjelek gonosz zsidóinak betegségét emberekre vetve ismétlésben valamennyi cserépkorával az elmeosztályoknak

1967-ben kezdték a nyomorultakat emelni a szívhez szóló slágerek börtön előadásai után, együtt szinte a Ki Mit Tud-on kitermelt különféle karmikus néppel. A kommunista korszakok között csak egy volt a nyolcvanas években érintett angol munkásosztály kommunista elmélete, melyet itt elmeosztály szülöttek beiskolázásával, paraszti párttitkárokkal, Rákóczi tériekkel hajtattak végre.Anglia megmenekült a II-es világháborús kommunista ismétlő időszak alól ez által, de a zöldasszony Sophia Loren is sakk-kártyás végzetétől. Marlene Ditrich volt a kék asszony, a táncdalfesztivál elkezdésekor talán már nem élt. Azt hiszem, Lengyelországot képviselte.
Még a Kertész leszek, fát nevelek kártyakort is érintették a meggyfürtös Új angol Új Évája mellett, akinek kiléte ismeretlen, engem pöröltek el koroktól, éjszakáktól, minden kardvillanástól Rab Zsuzsa fordítása szerint. Az angol meggyfürtös Isten Új Évája és Új Ádámja Dorothy Livesay írásában jelent meg, az én nevem alatt fordításban az Észak-Magyarországban, melyet már a börtön ismételt 1995-ben a rendőrséggel együtt, köztük a forgószelet a két utca névtárán való végighaladásával, a menhelyiek ismételt emelésével. Az Új Éva arról szólt, hogy világ vége lesz, s Éva csak álldogál fényes szállodakulcsát himbálva a kezében, Ádám pedig az ablakból kinézve hajhássza tekintetével.
Vad gyümölcsök is születtek a kommunista kezdet, kökény és társai mellett, vadmeggy,som... különféle erdei neveken, ezek lettek a vadangyalok.
A Braun Talmudos szétment házának kertjében emberi ürülékbe ültették a zöldségeket, ezekből is létrejött Kapor és különféle trágyanép, mint mindenből, amit csak el lehet képzelni. Ezek nem elhunynak, hanem átmennek a másik világba, mint a sötétkapusok, az Árnyékoskertiek, Időjelek testenyészetei különféle fekete angyalok népeivel együtt.

Mikor a nyitott kapuk városa az Északban és Délszigetben megjelent Kék csillagjához ért Nyika Turbinának, a korláti cigányság vette fel a Kék csillag nevet, mint Isten 666 megjelölt kézfejjel rendelkező gyermekei. Azóta a cigányság ismételte az összes fontos szerepet, tárgyat, mint a bonbont a gitárban, megcsúfolta a Romantikát, ismételte Poór Péter Feketevonatát..., sőt egykor a zsidók kezdték a járványtemető melletti zsidó temetőbe fekete mercedessel érkezve újra a játékot, míg Csabaiék a Ferihegyről fehér mercedessel jöttek Amerikából, sőt az utolsó Mikulás is fehér autóval hozta az ajándékokat a mese szimbólumok alapján. Itt fehér mercedesben esküdtek a cigányok a parasztok lakodalmát utánozva és motoros rendőrök kísérték a nászmenetet.

A sakk-kártya minden lépése egy-egy régi történelmi idejét rejti az egykor élteknek, visszamentek a világ kezdetéig, mint a régi almás zsidó néphez, majd az új Ádámhoz is adventista irodalom szerint, amelyik Gina Lolobrigida ararnyhalak Új Évával, megváltja a régi zsidó népet, bevezeti őket az égi mennyországba.a

A kommunista táncdalfesztivál időhúzás volt, soha véget nem érőként jött létre, s nem véletlen, hogy az Ószövetségi Illés együttes neve alapján már bekerült közéjük. A média időnként bemutatta egy-egy kockáját a sakknak, például ilyen lépés volt a kommunista bevonulás is Csehszlovákiába.

A kommunista táncdalfesztivál számainak felkutatása, elemzése a történelmi időknek, melyet a lépések rejtenek kutatást igényel, nem szeretnék végig haladni a személyeken, mert annyira nem vagyok a régi történelemben okos, hogy hiba nélkül le tudjam vezetni. Koós János vörös bástyás Napóleon bástyás háza ebben az utcában épült meg, ekkor ismétlésben, mikor álom-apokalipszisben megjelent Napóleon ruhában szereplője, s én véreztem, másnap megtámadta a perecesi A. Marianna kiválasztott neve alapján a gyerekemet a Zsarnai piacon, összerugdosta karate rúgásokkal ártatlanul.

A zenészek, együttesek nevei alapján állították be az apokalipszist, melyből az egyházak is létrejöttek az Ébredő játszótér kezdete óta Bródy János dalszövegei alapján, ezért nevezik dalait politikainak Koncz Zsuzsáéval együtt. Még Franciaországot is innen emelték, illetve mentették meg, az itt megírt és végrehajtott franciákról szóló dalokkal, de általában a sakk-kártyának sok francia idejű játékosa van. Lépegetés időben oda-vissza, ez volt az egész életem, míg a népeket megmentették.

A ratkósok ismétléséhez 1992-ben értek az Időjelek alapján, abból eredő testenyészetek a hegedűs cigánysággal együtt. Érthetetlen, hogy Kohut Magda mi alapján kapott ratkó díjat, s miért nem szerepeltették azóta, amióta apa csapásaik közepette elhunyt. Már ekkor a keleti nyomorultak időjelek szereplőihez csatlakozott a Rákóczi tér is, a kezdeti zenei karmikus szülöttek megváltása és emberek eltorzítása után bűneik miatt.

Különös politika ez a játék, amelyet már nem lehetett a hetvenes években félbehagyni, különös ez a celeb kitermelése a névtelenek seregének, akik utalnak a naggyá váltak bűneire, így senki semmit tenni nem tud és nem is tehet.

Ágnesekkel indított a börtön, minden Ágnessel, mint lepedőmosóval, ment végig az irodalmi könyveken, a csajokkal együtt szétosztották egymás között a Petőfi verseket is. Jöttek a karmikus erkölcstelen életet azelőtt élt Ildikók és Erikák, ezek felemelése végig emberek támadásával, összezúzásával.

Pokol angyalai Harangozó Teréz dala után, valamint Országszky előre megírt Ördög álarcosbálja szerint kezdtek feltámadni, eljárni az embereket, mindenkit, aki egykor tisztességes volt bestiával, amelyet az adventista béka formában ábrázolnak, parafényben veszi körül az áldozatokat, mint a parabrutális.

Végig kell menni a dalokon. Express együttes megénekelte, hogy minden ember életét, az ősök emlékét egy sóhajtással elfújja a szél, csak egy röpke dallam az élet nem vitás. Sárosi Katalin Miskolc-Kilián telep által megmentett szerepjátékos mellett Toldy Mária már arról énekelt, hogy emberhez méltó sors az övék, s ha mégis akadna ellen, le tudják győzni.

Metro ortodox avantgard kezdetével kezdődött a szerbek emelése, szintén a szentháromság tagjaként egyházakat hozott létre Omega harmadik társukkal együtt, amit a Rock-évkönyvben külön ki is hangsúlyoztak.

Én megírtam az egykori világ történelmét, melyet Müller Péter Sziámi miatt a Farkas börtön kísérete bezúzott, s ez alapján kerültek felemelésre a név nélküliek, azok, akik felvették régi történelmi személyek, családok neveit, akár a miénket. A mi kihalatásunkkal ők maradnak meg egyedül, megszűnik az ország létezni, mert az ő kötődésük bibliai eredettel bír, aszerint születtek meg.

,,A színhely mindig változik, a történet sohasem."

hétfő, 2011. július 4.
 
 
0 komment , kategória:  Vas-Forgószél 1945-től  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2011.06 2011. Július 2011.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 40 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1852
  • e Hét: 6716
  • e Hónap: 12957
  • e Év: 65223
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.