Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Kohut Katalin: A hazaszeretet
  2015-08-24 09:32:31, hétfő
 
 

- Bééla! Úgy látom, nagyon sok hazaszerető él az országban nagy dicsőségben, akik harcolnak látványosan a bibliai ország szétszakítása miatt!
- Ők nem hazaszeretők, drága Vilma! A haza az időtlenített személyiség. Vagyis mindenkinek mást jelent ez a fogalom attól függően, melyik csoportosuláshoz tartozik. Már akkor is, amikor ideszabták a bibliát annak idején, az ország romlásának ezt rótták fel egyedül.
- De hát így annyifelé húznak, amennyi eredetük van!
- Pontosan. A haza a szívben található, a magyar haza pár régi teremtett népből és a megmaradt emberiségből áll eredetileg, ők nem ünnepelnek, mert ellenük szól minden ezer éve már. Őket számolja fel a bibliai nép.
- Tehát nem hazaszeretet miatt ünnepelnek?
- Nem haza, hanem államszeretet, ,,minden államszeretet gyanús. Aki az államot szereti, egy érdeket szeret. Aki a hazát szereti, egy végzetet szeret." (Márai Sándor) Ezek csak a dobogókon állnak és a mellüket verik. Nem véletlen, hogy a nemesi vasfüggönyösök segítsége az indiai Láma népből ered.
- Mi történt, hogyan kerültek hatalomra harc nélkül?
- Véráldozással. Különféle izmusokkal készültek a Magyar irodalomban megírt lírai karámmal a végleges felszámolására az országnak. Ilyen volt a kubizmus, az urbanizmus, mely a falvak elnéptelenítését, kitermelését irányozta elő. Miskolcon tíz emeletes bérházakban vannak a szereplők, akiknek a névtárán forgószél formájában folyamatosan végig mentek és bevitték az analfabétákat a városokba, beiskolázták őket. Az avangardisták és futuristák, apokrifek, antiszemiták egy közös nagy ember áldozásban írták meg és tervezték el egész Kelet és a cigányság emberré nemesítését, felemelését. Erre jöttek ide új csapásokként a világ minden részéből.
- Ha jól sejtem, Radnóti és Weöres is antiszemita volt. Furcsa lehetett szembenézni saját elméletük következményével, különösen akkor, ha közös nagy áldozásban reménykedtek. De bizonyára akkor még nem jött el az idejük.
- Itt volt már akkor is, hiszen a magyarokat és az embereket támadta valamennyi művészeti ág lírai karámjával saját torzulásuk, deformációjuk és terheltségük miatt. Kerékbetörték a reformátusként emelt Orbán Viktor helyett az embert a skizopren elmeosztályával, akik valamennyi világ könyvtár berendezett szereplőinek a könyvét hajtották végre egyetlen gyermeken. Ez antiszemitizmus a javából, rasszizmus.
- Pedig magyarnak vallották magukat, sajnálja ezért mindenki őket...
- Az, hogy itt születik valaki a pokol fekete bugyrainak képviselőjeként, nem jelenti azt, hogy magyar. A hazától nem lehet várni semmit. A haza nem ad érdemrendet, sem állást, sem zsíros kenyeret. A haza csak van. De az állam ad finom stallumot, csecse fityegőket a szalonkabátodra, príma koncot, ha ügyesen szolgálod, ha füstölővel jársz körülötte, ha - férfiasan, kidüllesztett mellel - megvallod a világ előtt, hogy te szereted az államot, akkor is, ha kerékbe törnek. (Márai Sándor)
- Igen, a haza a szívben van, emberiességi törvényekkel rendelkező embereké. Felszámolta a sok izmus és vastrágya elmélet képviselője elmeosztályokkal a hazát. Nekik megmaradt az ezer éves államuk, ugyanis azóta járnak körben az apokalipszisükkel szerte a világon.
- Az avantgardisták a Bizottságban azt állították be, hogy a lírai karám tagjai különböző országokat képviselnek, így a szerbeket, ortodoxokkal és az orosz Ízisz elmélet mögé bújt zsidó főpapot.
- Igen és Ízisz egyetlen apokrif szereplője az apokalipszisnek, akinek azt írták meg, hogy felkiált mindenkitől való elpörölése közben, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet! Soha nem lesz vége a már majdnem 58 éve tartó kislány áldozásnak így, mert végtelen a megszületett és berendezett szereplő gárda, akik a sorsukat rá terhelték. Titokban volt a cselekedetük mostanáig, csupán pár megmentett játékos utalt arra, hogy a magyar csapások iszonyatot követtek el.
- Mesélte az egyik szomszéd, hogy amikor fellázadt a halálára évekig készülő egykori kislány, a terhelt állapota ellenére megpróbálta világ elé tárni helyzetét, még meg is csúfolták, ki is támadták miatta, s hogy a miskolciak egy száraz kenyeret tettek a lábtörlőjére, hogy ez jár neki helyettük.
- Borzalmas ez, hogy a nyomorult barakkosok helyett, melyek az ország csapásai voltak végig nyomorgatták egy életen, megfosztották minden ékességétől, egészségétől, tehetségétől! Csodálom, hogy van aki egyáltalán le tud nyelvből diplomázni, hiszen semmi sem volt engedélyezett számára a vasfüggönyös csapások helyett, az arca nem lesz ismerős és semmi sem lehetett belőle.
- Nem beszélhetnek igazat, mert nagyon sokan vannak és ingyen kapták a sorsukat a dőzsölő életmódjukkal, lopott gazdagsággal együtt. Elméletek képviseletéből nem lehet élni elméletben, s ha lejárt a szerepük, amiért megszülettették őket, vissza kell menniük a gonosz teremtőjükhöz. Egyesek már legalább húszszor elbúcsúztak.
- Hozzájuk képest a rock pokol angyalai képviselői szentek. Hippi, punk, beat zenei csapásokkal indult egyetlen tantárgy ellen az ember áldozás, az árnyékokkal folytatódott. Honvágyuk az lehet, hiszen itt minden jóból kivehették részüket, de ez az ország sohasem volt hazájuk, az ezer éves állandó apokalipszist képviselték. Ha lenne hatalom a megbüntetésükre, ha lenne igazi ember védelem, nagyon sok börtönre lenne szükség, nem lenne ennyi hívük és csápolójuk.
- A haza azoknak az embereknek a személyiségét jelenti, emberi törvényekkel, akiket megáldoztak, akiket utolsó pillanatig nem tudtak rávenni lopásra, csalásra, bár emberi méltóságukat megsemmisítették a méltatlan állandó szenvedtetéssel. A hazát az ártatlan áldozatok jelentik.
- Igen, a káoszos bibliai országnál járnak éppen, s ennek úgy látszik soha nem lesz vége, hiszen a feketék megmentették és elhordoztatták az összes berendezett csapás sorsát és helyzetét. Nekik nincsen hazájuk, hiszen ország ellenesek. Ezt kellene végre valakinek kimondania!
- Az ezer éves királyság állama a Hunnia elmeosztályé, érdekessége, hogy a médiával valamennyi régi város és megye címerén tombolva haladtak végig. Az egész világ érintett a közös nagy tivornyában.

2015. augusztus 24.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2015.07 2015. Augusztus 2015.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 44 db bejegyzés
e év: 656 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1243
  • e Hét: 6107
  • e Hónap: 12348
  • e Év: 64614
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.