Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Születésnap
  2024-03-12 22:59:42, kedd
 
  Van egy jó hírem, a kisebbik lányom lengyel barátjának nem polip van az orrában, csak valamilyen bűzös gyulladás.Nem jól diagnosztizálták, kevés a jó orvos. Nekem is volt valamikor arcüreggyulladásom, sokszor szúrták fel az orromat. Nem tudom, ki miatt történt, hiszen állandóan hajtották végre a betegségeiket, főleg a töréseik mentén, ahogyan Szepes Mária az elmebetegségeiket kidolgozta a nagypán Pszichografológiájában.

Megjártam ma ebéd után a lottózót, a Pennyt és a dohányboltot. Felfigyel mindenki az erős fulladásra, hogy nem kapok levegőt, de legalább nem fújtattam, nem ájultam el a szorítástól, ami szokott néha érni.Mikor majdnem elájulok, kipréseli belőlem a vizeletet is, így is bennem van állandóan. Ezt nevezte el a pszichiátriájuk paranoid skizopreniának, bár nem tudtam, hogy én így közlekedek, hogy az ő szerepeiket és tetteiket hajtják végre csernobili győzelmük óta. Nem tudtam, hogy gondot jelentett, hogy mindezt megírtam a Vörös Oroszlán alapján, hogy egyetlen társam a magányban és vezetőm a nagyobbik lányom a születésnapomon, egyetlen ajándékomként, hogy már születésem óta tartott a világkönyvtára a sátánnak, németek és az RTL KLub kivitelezésében, összes skizoprenjükkel a világon, hogy elégettek mindent. Még a rózsakeresztes rend helyett is kivégeztek nap és holdjeles Ízisz-Jézusnak Keletesek által elnevezett táskámmal való bevitelemkor az elmeosztályukra 1997-es győzelmükkor, mivel ez a szimbóluma az engem születésem óta támadó angol rózsakeresztes rendnek, valamint a szabadköműveseknek.
Nem jó kenyeret vettem a múlt héten, jódozott só van benne, azt nem ehetek a struma végett. Ezért is kellett átmenni a Pennybe.

Holnap, ha nem alszom el, elmegyek laborba a vasgyári kórházba, csak a cukorszint ellenőrzése végett, mert januárban nem tudtam elmenni kontrollra. Telefonon majd felhívom őket, ha meglesz az eredmény. Már kértem időpontot augusztusra.

A kocsonyafarsangot a lányom vezényelte le, így csak vasárnap tudtuk megtartani a születésnapunkat. A kisebbik unokám sütött diétás tortát, de nem jött át, nagyon rosszul van, meg akar halni állandóan. Nem lett elégedett a tortával. Hiába küldtem neki cukormentes kaktuszfüge italt, meg proteines szeletet, nem nyúlt hozzá állítólag. Míg a múltkor nem rendeltem az áruházhól, nem is tudtam, hogy ilyen italok is léteznek, én egész életemben vizet ittam, meg teát, tejet, gyerekeimnek C vitaminos szörpöt vettem, mikor kicsik voltak. Luxus volt az üdítő, csak születésnapra volt. Ráadásul azt sem tudtam, hogy a születésnapot tortával kell megünnepelni, mivel nekem soha nem volt saját tortám. Ezeket a dolgokat otthon tanulja meg az ember, már akinek van normális családja. Így a gyerekeimnek csak kész cukrászdai süteményeket vettem, az jelentette a z ünnepit. Mellette sütöttem nekik minden hétvégén piskótatekercset, kígyórétest, meg hasonlókat, de az természetes volt. Főleg, amikor tejjegyet kaptam a várostól, tudtam túrós batyukat is készíteni.

Hajat mostam, hagytam leengedve megszáradni, szép göndör maradt. Kisminkeltem magam kékkel, kihúztam ceruzával alul a szememet, spirál, barnító gyöngyöcske és kész. Többet nem lehetett javítani az eldeformált külsőn. Szemhéjamba a kiadott könyveik alapján már itt létem idején kaptam a csapásokat, 1988-1989 körül, két oldalon, két düncs, ami kiáll - mint a lányomnak a Jáksó álla, amin egy ország nevetett - korábbi, még Újhelyben kaptam az 1983-as ballagás előtt. Meg persze, már szájpadlásom nincsen, tehát ebből már nem lehet arcot készíteni. Ráadásul, bármi is történne, meg történt a világ összes vallásának Jézus főszerepében és elméletével, én nem tudok feltámadni, sem átmenni a másik világba, mert embernek születtem.

Felvettem a tavaly lányomtól kapott rózsaszín ruhát, régi rózsaszín fülbevalót tettem be műanyagban, rózsaszín nyakláncot a nyakamba, amolyan zsákbamacskásat. Mindenki azt gondol, amit akar. Így voltam. Pezsgőt hűtöttem, két üveggel.
Másnap kicsit fájt a fejem, de mi ez ahhoz képest, amit érzek állandóan a testemen?

Kaptam egy orchideát nagyon szép üvegben, rózsaszín gyöngyök közé pakolva zöld és piros szív díszítéssel, 1 kézzel készített, barna, 300 db-os fotóalbumot, amit én kértem, egy barna sophit, amit én kértem, meg a tortát. Nagyon restellem a cigarettát - bár legszívesebben Fecskét szívnék -, de nem tehetek róla, nem én szívom. Ez is skizopreniának számít.Legalábbis a Pszichiátria jobban tudta mindig, mi van velem, mert ők hajtották végre a szerepeiket, betegségeiket, torzulásaikat, könyveiket a világrészek történelmével, vonultatásával a világnak az összes vallás, spiritizmus elméletével. Mióta tart? Amióta elhatározták, hogy embert áldoznak maguk helyett. Már a nagynénémet is cigivel győzték le, majd az egész családot, hogy apát kiborítsák. Ők így tisztulnak a cigitől, Müllerék földöntúli hatalmával.

A házi orvos megnyugtatott, hogy hiába tart régóta, egyik betegség sem halálos. 66 éve hordoztatják a világ bűneit, szerepeit, s még sokan vannak a világon, persze, hogy nem halálos, ha csak kivégző sorozatokat rendeznek, de tartanak engem hatalmas erővel. A Hunnia börtön rendezte be az Istálló-Vénuszos fogadásomat, mégpedig cigányként áldozva a családomat.

Anyám folyamatosan cigányozta apát, meg agybajosnak csúfolta, mert a katonaságnál agyhártya gyulladást kapott. Anyámnak az anyja kiállt a Rákóczi téri bérház emeletére, előttem kiabálta, hogy cigány apa és anyám meg kurva. Hát így éltem. Az egész egészségügy és a média utolsó emberként áldozott minket szlovák kakasos történelem alapján, a kommunista cigányként a Hunnia börtönelmével.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1654
  • e Hét: 9127
  • e Hónap: 15368
  • e Év: 67634
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.