Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/6 oldal   Bejegyzések száma: 50 
Aranyháló és bibliás föld létrejötte a világon
  2017-08-26 22:37:49, szombat
 
  Cseh Károly az ózdi feketemágusi lírai karám, mint fehér ló népének mondott a bibliai apokalipszisból Bertalan utcai gennyes szekták egyik nemi aratójaként a főnix zenészei első könyve a csuvas nép Vaszlej Miatta díjas fordításkönyve, mely szerint a csucsul a vas saját népénél Miskolcnak világ végét rendeztek Ébredő játszótere kezdetével az Illéséknek, hiába várták jézust, olyan állapotban, hogy még gondolkozni sem tudtak, csak újságpapírok maradtak meg és a szél.
Másik könyvében megírtak szerint az ózdi feketemágus központhoz tartoznak az örmények, a tatárok, törökök, arabok, ennyire emlékszem. A média szerint ismétlésekor a könyveknek minden halálnép megtisztult, emberré váltak az áldozásommal.

A pokol angyalai, mint Csokis áldozóink ney worki központja kezdetével fekete pokol angyalaival születésemkor szétosztva Petőfi könyveit, Metrot építve, meg hídakat kezdetben, szétlopkodva az országot a gyilkosokkal, amiket kiengedtek a börtönökből, ahová a semmiről sem tudó orosz kommunisták bezárták őket akasztással, szívkivájással, lincseléssel szabadulva 1956-ban. Minden lírai karám tag és 56-os világkönyvtáros miatt engem áldoztak meg a lírai karámmal, hogy ők elesnek időnként, gyászolva magukat, támadva folyamatosan, amikor bajuk esik, így gyilkoltak le a II-es idegoszotályán a megyei kórházuknak Fecske Csaba ikerként berendezett Bodor pusztítót jelentő, Íziszént engem áldozó, helyett, Aranyhálójában Zoltán Erikának japán gésaként engem idehozó áldozásában az összes lírai karámnak felfoghatatlant hajtott végre. Mi lehetett a csillagrendi Petőfi Sándor sorsa vajon, amit segesvárinak gyalázott a Rákóczi tér? Nem lehet ezen csodálkozni, Etelköz a Honfoglaló BI Aranyketrec, mint vastrágya református bolondjainak története, hogy ott jöttek be a kisközben, ahol mi laktunk Szenci szódás, szamaras miskolci zsidó helyére juttatva minket, magyar tökéletes nyelvet egykor felmutató Szenci helyett a világnak, olyan Etelköz ez, mely összefüggött Etel pincérnővel a szomszédból. Nem sok honfoglaló bolond református volt kitéve, csak Tasék, dadogós Gyuszikájukkal, amelyik helyett öcsémet megcsonkították, hogy ne tudjon beszélni együtt Kupai Janika dadogós, libalábú helyett, akinek a családja miatt és Kecskések, Farkasok miatt folyamatosan támadott az elmeosztály Müllerrel nyomorban, fényevésen, csúfolva, sorsukat és tetteiket végrehajtva. Hiába kiabálták a lyukas szívű világ-könyvtáros rokonságára, Scmidt Pál Palik néven áldozásommal kiválasztottra, hogy analfabéta meg bolond református, senki nem tett semmit, sőt haláláig élvezi a hatalmas pénzt, amivel megjutalmazták Vénusz áldozásért, akár a sportolókat, mint testnevelés ellenes felvonulókat, áldozásommal, akár a kommunista, vallási vezetőket. Mészáros a Mészáros Kata kocsmai névvel jelenleg bírósági ügyét rám hárítva vásárolja fel a birtokokat, már ismétli a 2004.es esztendőt, amikor a medve Kata kocsmás kommunizmust hajtották végre narancs színében a miskolci Rákóczi tér lírai karámjának költőikkel, zenészeikkel, már legendává válva, mint az áldozásommal megmentett Balázs Feró duplán kiválasztva Ferenc névvel politikaként Ferencvárosból, kettős keresztnevűként.

Első könyv idejövetelemkor az Aranyháló, melyben engem áldozak meg arany babilon írásai szerint egykori időknek, mely kötetben benne volt az argentin vonatsín melletti asszony, aki egykori atlantiszi történelemmel, amiről tudtak adott békességet, gyermeket és melegséget, egykori Földanya Katalin fiával együtt, akiről szintén tudtak valahonnan. Megvolt az argentin tűzrózsás atlantiszi mágiából lett egykori politikusok jelenlegi főszereplő gárdája, mint Ravaszné Raffai Csilla, igazgatónővé vált értelmisége Miskolcnak Cseh Károly javaslata által, megvolt a Kállai kettőse a Rákóczi térnek, megvolt Madonna a Rákóczi téri ismétlőknek a miskolci II-es elmeosztályáról, mint egyik végtelen hosszabbító a vörös rózsás piros sapkája rám adása kezdetével együtt a zöld-sárga hangyák lejárata áldozásommal a Kex együttes által az őskígyónak felkínálva Vénuszt.
Tudták, hogy ki vagyok, így emelték a főszereplőket valakivé, mint skizopreneket idejövetelem után már. Tudták, hogy Katalin törvénykönyvvel rendelkezőt gyaláznak, csonkítanak, mégis megtették, sőt Cseh közölte velem fogkészítéskor, hogy Magyarországnak kell helyettem szégyellnie magát, s majd megértem az írásaikat egyszer, mert ők visszaszámlálnak. Áldozásommal emelkedett Cseh értelmisiséggé Mezőkövesd központjában, majd a Kelet lírai karám skizoprenjeinek vezetője lett.

Ravasz a tavasz címmel Visszhang antológiát kezdett Varga István Egerben, végtelen apokalipszise miatt az egri vasfüggönyös Bertalan utcai nevével, melynek írásait a miskolci Városgondnokság ismételte megállás nélkül engem, mint Vénuszt áldozott meg. Arra figyeltem fel, hogy egyszer jöttek kivágni a fenyőfákat és ismételték az egyik Visszhang verset, hogy írtsátok ki a fenyőfákat is a Bertalan utcai lakosoknak, amik mentek le az utcára felháborodva.
Nemesedtek folyamatosan, panel program keretében haldoklásomkor felújították a bérházakat itt is, szépültek, festettek, a cigányok körbeugrálták őket, míg utolsó színként berendeztek engem Bodorné Ágnes cigányaival úgy, hogy én ázzak egyedül az összes értelmiség legyőzőjük helyett. Cs. Varga lektorra utaltak mások, hogy érintett az áldozásomban, nem csoda, hogy a karcsai nagyvőfély gyűjteményemre azt írta, hogy nem tudok helyesen írni, az eredeti tájszólás miatt, mert idetartozott a Bertalan utcához, ahogyan Hofi 1973-ban már utalt rá, az egész országban lírai karámok alakultak az ózdi lírai karámhoz Íziszként történő megáldozásomhoz a lírai karám zenészei mellett, kezdetben a szentháromság volt, Omegával kezdtek Koncz Zsuzsa kommunizmusa mellett Illésékkel Ébredő játszóteret, aminek a vége 1995-ös bibliai leszállítás volt, amikor a biblia ilapokat kellett volna fújnia a szélnek nálam egyedül, Nagy Annájuk helyett, mivel a halál feltámadásra készül az összes halottjával Illéséknek, az egész világ halálnépe ezért penitenciával válik emberré patológiákkal együtt. Hajdú Gábornak mutattam egyszer haldokló állapotban a Vörös Oroszlán alapán megírt Szomorúszemű Johanna című regényemet Annás kommunista főszereplőkkel, helyettük történő áldozásommal születésem óta, karmikus börtön bűnözők sorsaként, ami én voltam helyettük születésem óta, meg mondtam, hogy öt könyvanyagom van készen, ki akarom őket adni, megrótt engem, hogy ne akarjak mindenáron sok könyvet kiadni, ekkor már emelték Varga Istvánt a Faoszával Egerben, helyettem adta ki Visszhang könyveit az ország Rákóczi terével együtt. Az írószövetség bezúzta a három első könyvanyagomat, mely addig is az apokalipszisről szólt, amit rajtam végrehajtottak politikaként, főleg elpörölések voltak régi Istenektől.

Heves megye szintén érintett volt az Aranyhálóban, Zoltán helyetti áldozásomban, mert Zoltán Erika kétszeresen kiválasztottja a Bertalan utcának, két keresztneves és Erikája a Rákóczi térnek.
Olyan verseket tett bele a kötetbe, melyet elégetett a Rákóczi tér, tehát nem jöttem volna rá, miket írnak, bár a török nagykövetséggel a Rákóczi tér ismételte a verseit Csehnek, hogy úsztak valakiben a méhében, mint a ló, vagy az eb. Ebből indult a lírai karám kezdve a csuvasok előző Ébredő játszótér végével, hogy hiába várták Jézust,s a hét kötete végére az analfabéta 1983-as gyalázatomat hosszabbító feketemágus reformátusnak eljutott a bibliás földig, mindenki megszentelődéséig, ami addig a nemi szervével gyalázott és aratott lovasaiként az apokalipszisnek a sátán bibliájából. Gyalázaton és áldozáson keresztül vezet az út a szentségig Magyarországon, amiből az összes reformtusa Illéséknek, mint Ébredő játszótér vallásai felvásárolták az iskolákat, épületeket, együtt a meni italdémonnak hitt okümenikusokkal, bűnbocsánatot gyakoroltak, adományokat adtak a menhelyi Müller hálózatnak, amik emelését még 1983-as két utcai összetételnél kezdték el gyermekvárosokkal, örökbe fogadásukkal, mint állandó apokalipszis végrehajtóit, értelmiség legyőző feketemágusokat.

Egyik könyv érintette a szappantisztító sorozatok által áldozásommal tisztított bibliai népek vadangyalait, szeder és hasonló nevekkel, párra emlékszem fejből. Som nem vadangyal volt, hanem medve kommunizmust jelentett volna Kökénnyel együtt, amelynek én voltam a főszereplője, jól mondta, hogy Révész Rákóczi tere zúzta össze, mégpedig rossz volt nézni pár éve, amikor beöltözött fehér ruhájába egykori iszlámoknak, furcsa szájmozdulatokkal látni lehetett, hogy éppen gyalázzák, vagy gyilkolják, engem vele együtt. Itt ismételték a medve kommunizmust, hozták a postást, bemutatkozott, hogy ő Tibi, aki a régi medve kommunista Kata főszereplőjük egyetlen fia volt 130 éve, ugyanis ezzel kezdtek születésemkor együtt a Szendreis István népének bevonulásával. Mészáros néven medve kommunizmusról, amihez nekem semmi közöm nem volt, 130 éves ismétlésük volt az én főszereplésemmel vénuszi alkattal, zöld szemmel, mint medve teremtője a sátán helyett Kata kocsmát rendezett be Bulgárföld a genyó Nagy Feró összes kommunista népét összefogva a világból. Teljesen normális volt engem Kataként megáldozni a városnak, Kata Miskolc kártya kiadása mellett, mivel Katának hívott engem Simon Éva születésem óta engem áldozó börtön karmikus népével. Mindenki Kata, Katalin lett, elfoglalták a földönkívülijeivel Romániának a Hegyközt, felvették a Zsarnai Katalin és ehhez hasonló ismétlő neveit Miskolcnak, csak néztem,ahogyan csökken a miskolci telefonkönyv névtára, ahogyan kiadták a kék kisokosokat, együtt a szombathelyi névlistával, hogy mi történik itt, hogy Vénuszt áldoznak a vasfüggönyösök folyamatosan ismételve sorsukat 58 éve.

Révész utcai berendezés teljes egésze a Révész nevűeket jelenti, mint magyar nyelvi bénítókat, csonkítókat, gyalázókat szappantisztító sorozatokkal, táncoltatókkal, mint amiket kivégzésre hoztak, ők lettek volna a szappantisztító sorozatok főszereplői, Kolcza Mária állandó többmillió éves nemi gyalázója Romániának, vele kezdődött születésemkor a sorozatok rengeteg tisztulója az áldozásommal, mert Kolcza Mária a Bestia apácáival fontosabb volt. Mikor Attila apjának nevéhez értek a Révész utcán, felakasztották az apját, mint aki születésem óta engem áldozott egykori atlantiszi Vénuszként. Ugyanígy felakasztották Miskolczit a járványtemetőbe, mielőtt a zsidók eltüntették a Herman Ottó nevéhez tartozó járványos betegségek halottjainak nevét és történelmét együtt a honvédokéval. 1996-ban értek a Bertalan utcai egyik akasztóhoz, ekkor engem akartak felakasztani az iker torony házában, hatalmas erővel, alig tudtam ellenállni, de végig sikerült valamennyire tudatomnál maradni. 1998 után, már itt létemkor a Bertalan 14 szám alatt megtalálták azt, amelyik helyett fel akartak akasztani a Tatárdombon, ahol a sötétkapus dögök az illetékesek, bár oda rendezték be a Csákány utcát, mint kommunista jelet a többi kommunista jellel.

A világ összes királya a Király utcáján illetékes az átkeresztelt régi hetvenes évekbeli Vándor utca után, amikor elmentek a vándorok a lírai karám kiküldetésében, elvitték a nyarat magukkal, de mindegyiktől elpöröltek azzal,hogy együtt álmodjunk tovább.
Stefan King, horror szerző, Lőrincze Lajos, Martin Luther King egész Martintelep listájával, amit a cigányok ismételni akartak, de megakadályoztam, nem tudtam, hogy az amerikai földrészen a cigányok jól megnőtten jelentik a négereket Ábraham Lincolnja óta Törőcsik kommunistáinak Kiliánból margaréta szájúakkal. Tehát megvolt a margarétájuk, mint akiből Földanyás áldozásuk lett.
Király Éva el lett választva áldozásommal, támadásommal szőkeként a vadállati férjétől, fürdőszobás házba lett juttatva, majd jött a börtön elme kérője, így biztosítva lett a szexuális élete is, jelenleg amerikai felszabadító hadserege a szőke Gábor Zsazsa népének, a gyerekeim eszménye már 1995. óta, mert gátlástalanabb, szabadszájúbb, mint én voltam. Király Linda amerikai szülött mellem kínzásával saját sorsaként 1998. óta sztárja a Bertalan utcának és a kiliáni Presser Gábornak, amelyiknek a szerelőruháját megkaptam egy szerencsi mozdonyvezetőtől, illetve ott hagyott cuccaiból mosógépe mellett a tatárdombi újságkihordónak, akinek eladtam az Evrikát. Én festettem, tapétáztam Presser Pici helyett, amelyik egykori légyként hatalmasra nőve születésem óta áldoz engem Vénuszként. Érdemes meghallgatni a Napraforgó dalt, egyikként, az álomból majd nyisd ki két szemed sorok mellett, mely a többek általi kezdeti hipnózisról szólt. Már Rúzsa Magdit kitermelte Bródy nyomorultjai közül, ez már a vég, már itt abbahagyta a tehetségkutatóit a dalnokoknak.
Mivel mindegyik ruha és tárgy másé, nekem semmi közöm nem volt Magyarország apokalipszist végrehajtóihoz, mint mártírokhoz, akik támadnak, amikor valakinek baja történik.

Furcsa ez a szent bibliás földje Miskolcnak, mely a japán gésa helyetti gyalázatával kezdődik a Földanyának, amit megfejtettek a csókkal, mint kulccsal együtt Pisti elmondása szerint, ami a népemnek volt elrejtve titokként, amit meg kellett fejtenie többezer évvel ezelőtt. A csók, mely miatt lebontották a számat belülről, felfoghatatlan a Hunnia börtöntől. A szent lírai karám végig füvezte, gyalázta Magyarországot, ugyanis panaszkodnak, de nem engedték őket érvényesülni sehol sem Vénusz áldozásból. Így prédikálnak a papjai a sátánnak, nem fogják fel, hogy a sátán legyőzött engem, már nincsen, csak Illés együttes, mint állandó apokalipszis végrehajtója velük együtt.

Születésem után olyan Bertalan utcai Rózsa nevekkel berendezett vallásokat hoztak létre, mint egyes mormonok, valdensek, kislány gyalázókból, pulyaszeplősítőkből, akár a borsodi bányászok hada, melyek közül többen füttymŰvészek, sztárok lettek, mert nagyon szerettem fütyülni, akkor még volt szám. Kedvenc hangképző játékomat Bach Szilvia állította be a börtön Ki Mit Tud-nál, Gyuszikával játszottuk a hangokat, hangutánzókat, csak néztem egyet, amikor megjelent, bár médiát 1995. óta nem nézek, azelőtt meg mindig dolgoztam, nem volt időm, így lemaradtam a magyar médiától, mint a Szomszédokból, melyben Horváth berendezte a Bertalan utcai Pszichograológiai színészeket, mint áldozóimat, Nemcsákkal, mint könyvtulajdonossal, Fehér Anna székesfehérvári központ penitenciás főszereplőjével, összes Annája mellett a régi vallási koroknak és kommunizmusoknak , amiből a zsidóknál felfedezhetően Erich Friednél Caterine lett. Minden Anna én lettem, Nyertes Zsuzsa Zsuzsáival együtt. Csal a Zsuzsa, Lehoczky a pléhkrisztusos református holt tengeri tekercses könyvből be lett mutatva a médiában, mint utolsó ember áldozó. Kovács Zsuzsa Szörényivel fertelmet hajtott végre az összes paraszt áldozásommal történő városba hozatallal a Bertalan utcai tíz emeletesek névtára alapján.

A református Kriza Ákos, mint könyvtulajdonosa egykori román történelemnek folytatja megállás nélkül a Hunnia börtön elméjével négy éve történő segítség kérésem ellenére, elmulasztásával a segítségnyújtásnak áldozásomat Zsuzsanna két keresztnevesként iderendezve, református gyógyító pszichiáter feleség biztonságában, akitől segítséget kértem pár éve, hogy Vaszilytól szabaduljak, azt mondta, hogy én skizopren vagyok, mit műveltem Túri Ferenc osztályán, ahol földönkívüliek, űrpusztító, pókok támadtak meg Müller Péterükkel együtt, amivel együtt mészárolt az egészségügy teljes egésze 81 éve megállás nélkül.

Az előző világégetése után a németek és oroszok, lengyelek likvidálásával, gyilkossá tételével másoknak, meggyalázásával a fehérnépnek Putyin hadsregével nem maradt ismét semmi emberi körülmény a városokban, egyedül a Rákóczi tér vastrágya népe élt fürdőszobás lakásokban, mint a Lévaiak, Éles Katalinék, ennyi nevet ismertem én, amik helyett megáldoztak, illetve Lévai Bandi a Telefongyárból meg akart engem csókolni, vagyis tudta, hogy ki vagyok. Ezek a nemi gyalázói a miskolci Bertalan utcai Pszichografológiai Uniós központot jelentő utcának iszonyatok, mint kommunisták és vallások képviselői. Olyan sok lány már régen nincsen, pár angyalt kivéve biztonságban Ausztráliában, Benkőkkel együtt, akiknek szent méhük van. A földönkívüli tiszta szívű férfiakat szabályszerűen lemészárolták születésemig várva rám azzal, mint kidolgoztam a kilencvenes években, hogy Vénusz forog a világ felett, de nincs férfi a világon, mire ismét megszülettetik, ezúttal utolsó felvonásként Pisti-Illés áldozásában Kohut kakasként, amit Pisti talált ki árják ellen többmillió éve piros földönkívüli hálózatával.

Miután folyamatosan szétverték a földön az emberi körülményeket maguknak juttatva a tisztálkodási tárgyakat, kastélyokat, egykori kuriákat, mivel a világ nemesei is ide tartoznak kivétel nélkül, 1995-ben leszálltak űrhajóikkal az ózdi feketemágusok, kiadták a technikai vívmányokat először a világ-könyvtár végrehajtóinak, a celebeknek, Távol-Keletnek, kelet népének, mint a születésem óta áldozásommal, fényevésemmel kivitt Izraelnek, törököknek, szóval minden népnek, amelyik a Bertalan utcát jelenti minket kivéve, nekem nem is kell okostelefon, vagy bármiféle más kütyü, mert én csak azért használom,hogy elérhető legyek, ez a funkciója elméletben. Amerikai utcanép, füvesek, elmeosztályok dagadnak és tékozolnak, nem tudván mit kezdeni a földönkívüliek technikai forradalmával, amit már ismételtek. A számítógép véletlenül jött 2007-ben, amikor kezdtem leírni, mi történt velem, de nem értettem semmit még. Nagyon hálás vagyok egy miskolci lakosnak, amiért segített nekem mindenben, új gépet vásárolt, amikor elromlott, megjavította szinte fillérekért,mert nem volt pénzem, csupán emberségből segített nekem. Remélem, vissza tudom adni valamikor, mert neki köszönhető, hogy kiderült legalább, milyen gyalázást és fertelmet hajtott végre Miskolc.

Túri Ferenc osztályán Amália nevű pszichológus közölte velem, hogy van Ararát-hegy, meg ne mondjam a földönkívülieknek, hogy barátaim, egyik dalom alapján, vagyis mindenről tudott, az összes apokaliptikus penitenciájáról a bibliás föld népének, köztük a vasnépnek, mint miskolci kommunistáknak. Ararát-hegyét sem értettem, mivel nem foglalkoztam világ-apokaliptikus beavatással, de kiderült, vannak örmények, egykor a kis fehér kutyásuk a Bertalan utcáról Szabó István karcsai volt férjem nagyapja képviseletében özönvízzel fejezte be ott az Ószövetséget. A Humana csillaggal megváltott népei Toni Curtissel elméletben, gyakorlatban velem nagyfeszültségemmel a cseremisz pusztítójuk által Ararátot spiritiszta beavatásként írta meg. A média bejelentette, mikor Cseh könyveit ismételték, hogy a tatárok is megtisztultak penitenciájával Miskolcnak annak ellenére rajtam hajották végre sorsukat, hogy halált jelentenek Halak szülöttjük ide van berendezve a börtönből. A földönkívüliek egykori India részén élteket jelentettek, régi Idő-folyó népével, amiihez egyiknek sem volt köze, én csak ihletetten megírtam egykori népek történelmét, amivel a média kezdte végtelen áldozásomat, ezek jeleit, elméleteit vette át az újhelyi teremtők által létrehozott teljes Kelet népe barakkos legyek kezdetével, ahogyan a médiával végig mentek az írásaimon, cserepeimen. Én is földönkívülinek számítottam addig, míg a testemet szét nem törték, azóta gyenge, emberi szívvel rendelkező testburkom van csak, védekezésre képtelenül.

Egyébként a földönkívüliek számítógépe és mobilja nem kivitelezhető egészségileg, mert nem lebontható anyagból készültek, amit nyilván tudnak, készülnek további vivmányokra olyan készülékekkel, számítógépekkel, melyek nem fertőzik a környezetet. Az elektromos autót én találtam ki támadásomkor a fekete sárkány népe által hatalmas hipnózisos erővel, én csak egy átlátszó valami voltam a csápjában, amivel ütögetett, ha megérintett, elveszítettem az eszméletemet.
Beledugta a keresztet a bal összetört arccsontomba, ami Tina Turner helyett lett összetörve, mai napig nem értem, hogy miért, mert együtt jöttek ide Tomivel, Tina zeneszerző egykori földönkívüli népével a Földanyának, aki itt maradt velem utána, hogy velem haljon meg. Haldoklott, amikor megjöttek, gyorsan kivették belőlem, hogy ne lássa, hogy nézek ki 1998. óta. Nem hiszem, hogy a világ-könyvtár állandó végrehajtóinak és az Illés együttes református állandó ébredő játszótérrel kezdődő vallások ébredése, majd világ vége rendezése miatt érintettnek kell, hogy legyen modern technikai vivmányokban, ami nem jár elméletben csak olyanoknak, akik soha senkinek nem ártottak, nem élnek vissza semmivel. Ismétlődik a történelem állandóan, ami egykor kinn volt az égben, hogy állandóan megtámadták a vízöntőket a feltalálások miatt, az most a földre szállásuk után is igaz, hogy olyanok kezébe kerülnek a technikai vívmányok, akik visszaélnek velük.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zuki és a börtön - Kátyi Tolnay Rózsa
  2017-08-26 18:30:27, szombat
 
  A Bertalan utca 2. szám alatti tíz emeletes bérházból is folyamatosan költöznek el ide juttatásom óta, amikor is azzal fogadtak, hogy nem kötötték be a vízórát, hogy én fizessem meg a lakók összes elmaradt vízdíját, amit Simon Ilona Hunnia börtönből közölt velem, így villámgyorsan köttettem be a vízórát, de ennek ellenére a nagyobbik lányommal kifizettette a Bertalan utca hat éves lemaradását, meg Simon Ilona törökországi útját, ahová költötte havonta a karbantartási költségek árát. Tízezer forint bevételem volt, köteleztek minden elmaradt költségük megfizetésére. A Bertalan utcai Rákóczi tér három lépcsőháza nálunk volt születésemkor, így rendezték össze őket 1971-re. Köztük van az űrpusztító, Bodor, amelyik miatt nem lehetett megközelíteni azóta engem, mert a Medúza zeneszerző Ferikéjük is elrettent tőle, ezért engem Müllerék elbújtattak a diófa asztal alá, hogy én rettegjek a Medúzával együtt, mivel mindenki és minden helyett engem senki sem szerethetett, ugyanis a Medúza zeneszerzőt nem szerette Bródy János teremtője. Ott voltak Árvayék a sakk-kártya kezdetével ötágú csillagos békegalambos kommunizmusuk főszerepét rám osztva maguk helyett. Árvay apja folytatta Róza-Babi lányával elmondása szerint az apokalipszist végtelenre, akár Hámori Ildikó Pandorás lányával, Pandora szelencéjével, amivel engem támadtak meg egyedül, vagy a Rózsái az Istenhívő sátán népének összes vallásával a gyilkosoknak, együtt kezdtek mind a kommunista vasfüggönyösökkel Varga-Varsányi nevekkel, Gulyás kis fehér kutyás özönvizével, amivel kergettek engem az utcákon, Bartha kommunizmusával, Tanács perecesi tik sem vagytok magyarok kivégzőgépekkel tanácsot rendeztek be akkor, főtanácsnok a lyukas szívü világ-könyvtár tulajdonos, szintén ide van berendezve, hogy nálunk volt, jelenleg utolsó ember áldozó volt, nem tudta, hogy én voltam Vénusz, akit egykor megtámadott, Illés megsebesítette a szívét, amiért ismét támadtak, hogy lyukas a szíve az egészségügyi ellátottnak. Rengeteg kommunista kor van itt berendezve Kiss Ferencek vörös kommunistái és futballjuk mellett. Ezek mind egyszerre indultak a termékenységi új-kígyósi kízóm nemi törzseivel, mint Rákóczi téri áldozóimmal. Mivel szét vannak a világban, így mennek tovább nevekkel, könyvekkel, mint Hunnia börtön tagjai a világ apokalipszisén. Hazaszeretőek a Hunnia börtön Erikái, Ildikói, ami miatt megtámadott folyamatosan engem a börtön elme, főszerepüket rajtam végrehajtva, bár nagynéném is kézzel mosott a józsefvárosiak helyett születésem előtt már. Lehet hazaszerető az új háromszoros történelmet írók felvett nevű állandó apokalipszise, én nem vagyok az már, mióta tudom, hogy lezárták a határokat a fogadásomra, lemészárlásunk, csonkításunk, gyalázásunk miatt Benkő Lajos angyali ellensége állandóan az Omegának égi kísérettel sorsának folytatásaképpen anyámmal, akit születése óta áldoztak meg a kurvák miatti állandó támadással gyerekként meghagyva őt. Vártak Vénuszra, a Benkő sorssal is.
Berendezték Ózdot D ötszázas Rákóczi téri jelével Csepregi Éva népének főnix néven lírai karámként, áthozva ide Judy Garland landoló Rákóczi terét, megtámadva engem azért, hogy Yudi Garland Oz a csodák csodája főszereplője felpuffadt, mint Rákóczi téri egyik állandó apokalipszis végrehajtója, akár az elvivők egyike a Józsefvárosból, Elwis Presley, világ gazdagainak egyike. Ózdhoz berendezték a 666 hamis próféta, fenevad, genyó istán hármas homlokjelöléssel csapásait már 81 éve, azóta jár körben rajtuk a két Müller, meg az összes cigányát az országrészeknek, Ízisz áldozásomhoz, mely csak egy az Uniós Pszichografológiájukból Weöresék átal, Müller baráti köre szellemi kivitelezésében.

A tíz emeletesből elköltözött az ismeretlen turulmadár elméletes sánta Pálffy Gyula családi házba, megnemesedve, megtisztulva a régi Molnár Ibolyával, Benedekékkel közösen engem ismétlésben is megáldozó Jakubcsek Gabriella helyett meggyalázók egyik képviselője bandájával, melyekkel szétlopták a várost. Mátainé Katika már ekkor majdnem ötven éves volt, aki régi adósom, mert annak idején a mohazöld Zirkuli Katalin könyben megírottakkal együtt nem engedte, hogy engem valaki szeressen, ezt visszaadták nekem helyette, engem nem engedtek ismét szeretni anya által. Szerelemvonatját jelentette a nemi gyalázóknak, amit Demjén Ference Rózsi néven állított be Miskolcról, mert a Rózsi a legnagyobb feszületem lett Bodor űrpusztító helyett Ízisz néven.
Pálffy Gyula apa túlélőjeként születésem óta belőlem élt, mint a sántaként kiválasztottak egyike,amivel kezdtek a bölcsődében születésem után, engem támadva meg, mert a Hunnia börtön tagjai nyomorékok lettek tetteik következményeként. Mátainé Katika egyik utitársam volt a szerelemvonaton, amit nem értettem.

2003-ban jártam cigiért a Mol benzinkútra éjjelente néha, amikor elfogyott, mert éjjel-nappal írtam a könyveket, melyeket éppen végrehajtottak érthetetlenül, mert nem bírtam felfogni, mi történik velem, szedtem le a tort ülő Rákóczi téri színészek plakátjait az utcákon, hogy összegyűjtsem őket bizonyítékként a megjelent napilapokkal, hetilapokkal együtt, mert nyíltan ünnepelték a halálomat.
Egyszer a benzinkút kitette a táblát, hogy leltározik, majd mikor hazafelé jöttem, jött két lány, mondtam nekik, honnan jöttem, úk is ott jártak éppen és nekik kinyitott a benzinkút. Ilyen és hasonló állandó értelmetlenséget kellett átélnem boltokban, meg mindenfelé a városban, mint a polgármesteri hivatalban, ahol nevettek engem, lefotózva személyi igazolványhoz, hogy úgy nézek ki, mint anyámnak az anyja, Begala Julianna, akinek ez a népe, a Rákóczi tér, rajtam hajtották végre ismétlésben a sorsát, két fiának, Erdei Tibor Zukinak és Jancsinak is, Vénusz áldozásból tanult Jancsi főmérnöknek, bejárva az egész világot, ide van téve a neve, mikor pár éve ismételtek, a városban a legnagyobb házat építette meg.

Zuki, a kisebbik fia Begalának Erdei néven, amelyik egy zeneszerzőtől született, akit a németek a szibériai jégbarlanba vittek megfagyni. Zukit a fasiszta elvitte az újhelyi rendőrséggel a Kopaszka-hegyre és összerugdalta,mert azt hitte, hogy zsidó volt. Wagner volt a zeneszerző neve, akit megöltek a fasiszta népei. Ilyen félreértések miatt ölték meg az emberiséget. A Kopaszka-hegy egykori farkasról volt berendezve, melyből sok farkas lett, Piroska én lettem kiskoromban piros ruhában, táskával és kalapban Oszwald Marika helyett tudtukkal, áldozásában Vénuszként Németországnak, amelyik a médiájával RTL klubjaként a miskolci II-es elmeosztálynak mészárolt le minden szereplője helyett, főleg a mesék voltak sajátjai. Ezért mutatták be nevetve a német RTL klubban a Piroska és farkas találkozóit gyalázatával Kék és fehér című dala alapján a földönkívülieknek miért nem kell a jó, miért kell a játék, ki vette el a szívemet, ha sírok, kinek jó, sírjatok népek, sírjatok Istenek, mert ilyen tüzet hatalmasat nem olt el a hó. Nem tudni, egykori Jézusa a háromszor meggyalázottnak kinek énekelt, miért hitte, hogy tűzben pusztulnak el a gonoszak, mint ahogyan sokan mások, de ezt szó szerint a Bertalan utca 14. szám alatti földszintes lakó fehér konyhabútort építő a selyemréti buzik ügyvédjével ismételte rajtam fertelmével Szulák Andreának a II-es elmeosztályukról 1995-ben hozva a róka szabadköművest, a farkasát Sándoroknak, a turulmadarat és varjús könyvismétlőket ide rendezve őket új-zsidókként hatágú csillagjelükkel.

Zuki nevével egy világ teremtési kezdetet kezdtek el, cukor jeletnéssel a média által, amit már elfelejtettem, tény, hogy a mini baba a teremtési kezdet volt, utána jött a mini néger baba. Zukit a szigorított fegyházba zárták egész életére,mert Várkonyi követte a nőket az utcán, helyette mindig Tibort ültették le. Várkonyi piros földönkívüli volt, újhelyi űrhajóval járók népe, mint az engem itt kivégezni akaró Tiszolci, ahányszor Zukit a börtönből kiengedték, Várkonyi fogadta, ismét vezette inni, nők után járni. Tibi egy báb volt a Piros Piri hálózat kezében. A Bertalan utcai tíz emeletesben lakók ismételték Tibinek a sorsát, kiabáltak nekem le az emeletről, nem értettem, mi történik itt, akár Jancsi megszületése miatti támadásomat a Győri kapui Balázsné utcanépe által. Begalát megerőszakolta Benkő Lajos angyal férjétől való válása után az orosz felszabadító genyó hadserege a Bertalan utcai ötágú csillagosoknak vaskori Rákóczi térként, Jancsi született belőle. Ekkor az újhelyi Rákóczi tér megtámadta a bulgárföldi kukoricásban Balázsnét a Győri kapuból, Jancsi nevet kiabálva neki. Ezt ismételte Miskolc polgármesteri hivatal nevetve, azon is, milyen fekélyekkel, csapásokkal gyilkolnak, hangosan sorolva a személyi igazolvány csere irodájában 2003-ban. Jancsit felvállalta az orosz Rákóczi tér, áldozásommal iskolázta be. Így lettem én az újhelyi és a miskolci Rákóczi téri vasfüggönyösök vastrágyájának lemészároltja, mert mindent, ahogyan kiabálták a piros kocsival magukat jutalmazó nővérei a megyei kórháznak végleges lemészárlásomkor, megcsonkításomkor, hangon elvétele mellett Balázsné Győri kapui Hunnia börtöne hajtott végre, beleértve a pusztítók, vadállatok, buzik választását a kurváktól, állandó támadásunk mellett születésem óta. Károly utca, Gyula utca, Győri kapu teljes egésze a Hunnia börtön gyilkosokat jelentette, amit mondtak, mikor idejuttattak maguk közé azzal, kiadva az Észak-Magyarország újságában a kommunista elmeosztálynak, hogy itt tizen gyalázzák meg egyszerre az utcanépet.
Ha nem hoznak ide, lemészárolták volna egymást, ahogyan az ózdi feketemágusok megtámadták a kommunista elmeosztályt a házában, lakásában, ezt jöttek nekem mondani, így változott meg Miskolc, amelyik akkor még vaskoriként a II. legnagyobb város volt a Hunnia börtön határain belül, mert tisztázzuk még egyszer, mi németek voltunk, árják, akiket a vörösek lemészároltak kakasként, két család maradt, a Tolcsvay és a Szaszák, akikről nem tudtak. Az összes többi rokonság, mint oláhok, svábok - áldozásomban vettek részt a károlyfalvasiak most is, Révész utcára voltak téve egész Bodrogközzel, hogy születésemkor nálunk voltak. Tatárok, minden nemzetiség, beleértve a diafilmek vetítésekor népviseletbe öltözött falvakat, amiket később Kósa könyvben adtak ki, két Kósa ismételte a Hunnia börtönből áldozásommal, egyből a matyókkal kezdtek a táncfalfesztivál vasfüggönyöseivel, hogy idetartoznak a szlovák és többi kisebbségekkel együtt. Kósa debreceni polgármesterként minden kiabálása ellenére, hogy skizopren könyvet ismétlők egyike, folytatta az apoaklipszist, mint a többi politikusa a Hunnia börtönnek 58 éven keresztül hosszabbítva a nyugdíjas megtisztultakkal a 81 évet.

Kész cukorhegy lett Zuki nevéből, egész teremtési hálózattal átszőtt világegyetem.

A Bertalan utcai névtárat a lakók folyamatosan ismétlik, hajtják végre, amit mondtak, amikor idehoztak, hogy már sokan elköltöztek, azóta unokáik vannak, hiszen 130 éves állandó apokalipszisüket ismétlik nevekkel, politikusokkal, művészekkel, lírai karám tagokkal, Rákóczi tér és Uniós központja csillagaival, jelecskéivel, köztük minden országgal, Egyiptommal, Bulgáriával Bolgár név berendezésével, Vietnámmal, orosz kommuistákkal, kínai kommunistákkal, argentin kommunistákkal, felfoghatatlan kommunista ötágú csillagos nemi csapással, a Varjús hatágú új világ-könyvtár népét is hozzátéve 1956. óta. Felfoghatatlan országrészt fogtak össze a nagypán nevéhez írt Pszichografológiával, melynek betegségeivel születésemkor kezdtek támadásommal egyből a szülészeten, hogy én kurva vagyok, így kezdték hetven évre visszament időben Ginával, Molnár Rózsával a Szendreis István a király történelmüket. Nagyon komoly gyalázatos csonkításokat hajtottak végre különösen Farkasok, Kecskések helyett, Tóth atyafiakkal együtt kakasként engem áldozva egyedül utolsó magyarként, egyiptomi szomszéd helyetti Inninként, mindenemet elvéve, Íziszként, annak ellenére tették ezt, népes kamionos társaság függvényében együtt Felsőzsolcával, szirmabesenyői állandó központjukkal, hogy az egyiptomi Időfolyó népe mindig szellemvilágot jelentett, amit filmben is beállítottak, vagyis tudták, hogy Egyiptomban a magyarok játszották a korokat mindig világ-könyvtár részeként. Így is állították be Ízisznek Szabó Erzsébetet Richard Burtonnel, hogy a Hunnia börtönt jelentik az egyiptomi korok is az összes történemli korral együtt, kezdve a kőkorszaknál időnként, ahol már minden egyebet, életet felszámoltak, megvan a kőkorszaki szaki főszereplői gárdájuk is, amivel engem fogadtak, majd ismét Idegenahngú Éva könyvük után kőkorszak következett volna Vass Tibor spanyolnáthás Vénusz áldozó könyvecskéje szerint a Herman Ottó múzeumnak, ahol be is mutatták derültségükre.

Ártalmatlannak látszik most Miskolc, ha valaki végig megy rajta. Csodálatos a környék, melynek neveit a Hunnia börtön filmjei őriznek, akár az újhelyi Hegyköz térsége, szép kirándulóhelyekkel, melyek nagy része, mint Kékedfürdő teljesen kihalt volt gyerekkoromban, állandó medve kommunizmus ismétlésének helyszíneiként, melyet most apával, mint Spartacus természetjáró csoport vezetőjével ismételtek, én voltam Kata, a medve teremtője az írások szerint. Szamosvölgyi egykori zsidó szövetkezet Lantos sakk-kártyához tartozó - ezt is ismételték sokan - jelenleg Vénusz áldozó az összes zsidójával a szövetkezetnek kivétel nélkül építi Sátoraljaújhelyt, hiába minden szó, hogy itt lakott Szamosvölgyi, születésem óta engem áldoz, folytatja az apokalipszist a város Rákóczi téri jegyzőnőjével, Gyuszika Borsodivánkára zárójával a rendőrség mellett, mindenféle diagnózis nélkül, olyan tett Magyarországtól, amit nem lehet felfogni, hogy minden törvényt áthágott, emberiség ellenes vérfürdője végrehajtása közben.

Nem sejthető, csak nekem mondták, hogy a szarkahegyiek 1998-ra tetőt cserélték, a nácik, húsállatok, barakkos legyek, melyek most is értelmiség legyőzést hajtottak végre, Vona Gábor népeként, egymás mellett laknak az 1956-os jelenleg forradalmás szívkivájókkal, ballonkabátjában járt arra Visnyeiné állandóan, akkor ismételték a Köztársaság utcai lakók névtára alapján a Köztársaság tér című könyvet is. Kádár nem idetartozott, a könyvét tőlem ellopták, neve felvételével csatlakozott Kádár Katás áldozásomhoz a Hunnia börtön részeként, melyet folytattak a Rákóczi térrel ismét menetelve a szocialista korhoz Lenin korához 1848-ban Sárikával és Hajnalkával, főszereplő helyetti áldozásommal, hangom elvétele mellett az Országos népdalfesztiválon, ahol Béres volt a zsűri, még őt is eltüntették, mert hallott engem később, így mentek a Ki Mit Tud-ba a népdalénekesek, egyikőjüknek elment a hangja, ennek ellenére túljutott. Árvay szerint a Bertalan utcai 130 éves emberiség ellenes csonkítóknak, gyalázóknak 1995-ös bibliai apokalipszis rám szállításakor el kellett volna pusztulniuk, a bérháznak szét kellett volna mennie, ezt követően Káli Sándor orosz kommunikációs tehetsége az árnyékoskertnek, amelyik tor ünnepet rendezett hosszú éveken keresztül a nyugdíjas korú Rákóczi térnek, megtisztulva, emberré válva mulattak éjjel-nappal, hatalmas nyugdíjakkal, dicsekedve jólétükkel, külföldön élő családjaikkal, unokáikkal, melyek fő állásokat töltenek be, Csillagmedvét megáldozva 18 éve a szőkék, vörösek, hitelesek helyett állandó szorongásom közepette folytatták az áldozásunkat, mégpedig oly módon, hogy volt, hogy két tojás volt itthon, összevesztünk rajta, főzzek, vagy megengedjem, hogy Csillagmedve elfogyassza a a tojások egyikét. Összeuszítottak minket a nyomorban, akár a Tatárdombon, az Ikerházban, ahol megtámadtak a kék ufók úgy, hogy nem tudunk gondolkozni, egymás ellen beszéltünk, felfoghatatlan volt, nem tudtunk magunkon uralkodni.

A Gabriellák, Mariannák, meg a többi névtára a gyalázóknak semmiről sem tudva rendel orvosként, művészként, mikor kérdik, hogy mi történt velem, nem tudok mit válaszolni, hogy belőlem lettek emberré nemesedve, mert nemi csapások lettek volna.

Nyugodtnak látszik a város, bár tudom most már, hogy minden lakásban skizopren könyvtulajdonos lakik kíséretével, amelyik minden előnyt megad neki, vagyis tisztességtelen minden, amit elértek eddig, meg renteteg börtön gyilkos, buzikkal, amelyek 18 éve itt is megtámadtak, hatalmas erővel, feketemágiájával a Hunnia börtönnek. Az ufóknak leírhatatlan erejük van, bárkit megbénítanak, vezetnek magatehetetlenül, úgy, hogy semmiről sem tud, nem hipnózis az erejük, hanem földöntúli hatalom, amivel folyamatosan többszáz éve kíséreteként a Hunnia börtönnek visszaélnek. 2004-es kivégzésem óta fesztivál városa Müller Péternek Oláh Ibolya Magyarországával a romániai ózdi cigánytelep menhelyének, mint nemi kivégzőknek Kati nevén Kernék börtön mészárosainak, a Ki Mit Tud-osoknak. Mit lehet mondani, a megyei kórház a sötétkapus dögök, indiai cigányság, parabrutális Horn Gyula és Bestia béka formájú népe kíséretében mészárolt születésem óta, ez a tik sem vagytok magyarok kivégző hálózata a szociális osztályoknak, Gyarmati Andrea óta.

A 130 évvel ezelőtti városból semmi nem maradt, álmosfüzetek szerint mi jöttünk hárman ide elsőként, vagyis vannak itt elsők, melyek Taj kártyáját én megkaptam, akik a hegyen keresztül érkeztek ide a szürke bérházába Kiliánnak. Ugyanúgy nem maradt semmi Atlantisz elsüllyesztése és földrengése után Amerikából, én voltam az első, aki arra járt, meg egy rettegett földönkívüli nép Malek elmeosztály teremtője mellett. Borzalmas a gondolata annak, hogy a média megszületteti a sajtos női formáit a Rákóczi térnek Angliában legyekkel együtt, s hogy ezt követi már gyerekkorom óta hatalmas újságírói seregével, körberajongatva őket, a Sajtosak már nyugdíjasok, az utcanéppel együtt fő állásokat töltenek be, mivel Angliában nem maradt értelmiség, ázsiai orvosok rendelnek, hatalmas pusztítása ez Miskolcnak még a Vörös oroszlános horroros népe mellett. Minden református sorsát rajtam végrehajtották, ide vannak rendelve Bodorné Ágneshez a világ Halak szülöttjeivel együtt, Ábel Anita Szomszédok filmjével együtt Horvátoknak, sziklai hálózattal együtt, melyeket 2004 óta tisztították a koldultatásommal.

Az angol meggyfürtös vén mohó teremtő meggyszín ruhás Vénusz áldozata is én voltam, melyből horror tört ki a szekrényekből, Dorothy Livesay versét Cseh Károly hozta nekem, ő tudott mindent. Néha más jött hozzám helyette, amit Müllerék ismételték eldobva a földre kockás sapkáját a bulgárföldiek elé, vagyis a Rákóczi tér támadott meg Kaffka Margitja miatt, hogy Ady ment rá, ahogyan mondták nekem. Mindent ismételtek, mindenért engem támadtak, nemcsak a torzulásaik, kinövéseik, ráncaik, hangjuk, nagy hasuk, fogtalanságuk, betegségeik, komfort nélküli házaik miatt.

A születéserm előttig végrehajtott apokalipszise Miskolcnak az I-es világháború után megrendezett Trianonnal, mely már saját 130 éve betelepített szlovákiai, ausztriai, romániai, bolgár, horvát, lengyel, német, spanyol, finn, svéd, argentin, orosz, egyiptomi felfoghatatlan módon titokban végrehajtott likvidálása után a lakosságnak beépített nevével a hunnia skizopreneknek folytatva az apokalipszist trianoni sátán bibliai olvastatással valakinek, ugyanúgy, hogy velem, vágták szét Magyarországot.
Pár régi trianoni maradt német néven, amik engem megáldoztak a családommal születésem óta.

A Bertalan utcai Pszichografológia alapján megrendezett világháborúk részeként mint írtam sajátja volt a német hadsereget halálba vezető, gyilkossá tévő Hitler gumifiguraként, ahogyan Nacsi, vagy Bagi bemutatta a médiában a Borsodi sörgyáras sörrel kapcsolatban, sajátja volt az ellenségként behozott orosz hadsrege a semmiről sem tudóknak, melyekkel jöttek együtt a Bertalan utcai genyó Isten nemi bombái, mint asszony gyalázók, nem lehet erre mit mondani, hogy rajtam ismételtek, a két város Rákóczi tere, felfoghatatlan, nem is akarok soha kijózanodni,mert nem bírnám elviselni azt,ami történt.

Turcsányiékkal van berendezve a genyó istene Ózdnak, Nagy Feró népét jelentik, már Tádé Jézusos idejében egykori Talmudnak nemi szervével aratott szép szóval mondva, ezt mutatták be neki az 1976-os Beatrice koncertjén. Turcsányi helyett azóta én vagyok a genyó, 18 éves korom óta, azóta tisztul, bár születésemkor ott voltak nálunk valamennyien a két utcából kíséretükkel. 1995-ben Müller Péter cigányaival a nyári konyhában éjjelente verték az üvegeket, rettenesen féltem. MIután idehoztak lakni, hajnalban csörömpölt az üvegekkel, akkor jöttem rá, hogy miatta támadott meg Müller folyamatosan genyónak nevezve engem, majd jöttek a betegségei, mint érszűkülete, cukorbetegsége, annyira megtisztult mára a feleségével együtt a Hunnia börtön képviseletében szőkeként, bibliai olvastatásban elmarasztalt egyik genyózomként egyensúlyzavarral leszázaéákolva fiatalon, amivel kezdtek 1983-ban, hogy nem tudtam többé kerékpározni. Már nem használja ki a férjét, megváltoztak a férjüket kihasználók Gabriellákkal együtt a halál népből, mint reformátusokkal, amik további jó puffadást kívántak nekem, építve a jövőt. Az alkoholisták helyetti áldozásunkat öcsémen kezdték el Deák Bill Gyula fél lábbal Bródyék által megalkotott testenyészet kezdetével az Időjelek állandó feszületeseként elméletben, gyakorlatban mindenkit megtámadtak, mint Titot az egy lába miatt az elmeosztályaikkal. Nekem nagyon rossz a májfunkcióm, Kovács Gabriella mondta először, mint idegosztály főorvosa a börtön Hunnia elmétől, hogy neki már neve is van a cigánytelepen, meg meg van dagadva a májam 1998-ban. Annyit mondtam neki, hogy kígyó van a fülemben, ami állandóan mozog, erre gondnokság alá helyezésemet kérték az antisz-ükkel, mert az antsz-ét bízta meg a gyámügy a börtön Hunniának kivizsgálásával annak, mi történt Túri Ferenc osztályán. Éppen áldoztak már ismétlésben Kovács helyett, mint nemi csapása helyett az egészségügynek, előzőleg jött hozzám valaki és mondta, hogy meghalt az idegosztály főorvosa, s ezt vele hozták összefüggésbe.

Németország négyes összetétellel áldozott meg. Egyszer a médiájuk a meseszereplők helyett, másodszor a trianoni régi sátán népe, mint amik Hunnia börtönnel lezárták a határokat, harmadszor az Uniós Pszichografológia távol-keleti szörnyekkel, pusztítókkal minden főszerepben, negyedszer minden vallása kivéve az adventista eredeti központját azoknak, akik nem ártottak. Már ez is nagy szó, hogy valaki nem ártott. Sátán népét jelentik.

Spanyolország teljes egésze sárga színében a miskolci világvégi állandó Időjeleknek Spanyolnátha folyóirat mellett sárga halált jelent a régi jeruzsálemi teremtői által Bródy Jánosnak, nincs ilyen nép, nincsen szükség többé spanyol sárga halálra és pusztítókra.

Románia ró a mánia többmillió éve már boszorkányával, amelyik mindezt végrehajtotta, szörnyetével, amelyik miatt madárszám lett, fekete seregével Hunyadi Mátyásnak, hollófekete hajú szépasszonyaival, amik helyett lemészárolt engem, lezárva a Hunnia Magyarország határait fogadásomra, felfoghatatlant hajtott végre.

Olaszország cigányok Rákóczi tere a kiadott Új Bekezdés könyve szerint, együtt vannak a Hunnia börtön Sophia Loren féle Rákóczi terével, a skizopren könyvszereplőkkel, mint az atlantiszi aranyhalak Ginával, amelyik miatt vissza mentek időben születésemkor, én lettem lolobrigida, Keresztapa népe, ennyiből áll, ott már nagyon régen nincsenek emberek.

Görögország egykori Időjelek tigrise likvidálva lett valamiért, indiai cigányság lehet ott is, mint Törökországban, Braziliában, minden országban, ahol kőkorszakkal kezdtek, vagy eltüntettek mindenkit titokban, úgy, mint itt. Európa nincsen Miskolcnak köszönhetően, s még csak tapogatják, hogy Magyarország is megrendezhette az I. világháborút, holott mindegyikért a felelős, ami eddig történt.

Franciaország születésem óta áldozott meg Vénuszként, be is jöttek a Pszichografológiai jelecskés üzletei ide a Bertalan utcai Uniós központhoz nagypán nevéből létrehozott népekként woody Allen perverz népeként, melyek a Hunnia börtön világ-könyvtárának állandó végrehajtóiként engem törtek össze nagy kőnek lökve először Benkő égi koncert a mennyben sors ismétlésében maguk helyett, Koncz Zsuzsa pisiszaggal kiválasztott szaturnuszi kommunizmus főszereplőjével kezdtek Hunnia lezárt határain belül a börtönével. A piros és kék ruha áldozáskor történő bekontyolásakor Benkőknek, nekem ismétlésben a vörös és kék földönkívülieket jelentette a sátán bibliájából, melyet Bródyék ismételtek.

Egyiptom teljes egésze innen van, az egyetlen túlélő Ré napisten 1995. óta volt itt velem, együtt ütöttek le vele a szomszédok a fürdőszobában, kiszaggatva az oldalamból egy darabot, széttapodva véglegesen a lábaimat, összeestem a fürdőszobában Rével, aki helyettesítette Zét, aki elment segítségért, mint egykori űrlénye az állandó világ-könyvtár végrehajtóinak, amit tudtak, mert írtak neki 2001-ben a Borsod Online fórumán, megszólítva a nevén. Karácsony előtt megjöttek az amerikai négerek, köztük Martin, egyikük átrendezte a szobát velem, hogy emberi körülmények között étkezzek, segített kitakarítani a konyhában majdnem 18 év után,mert nem tudtam járni, nem tudam megállni a kádban, nem tudtam közlekedni, buktam fel, egyik csapásaként az új-kígyósinak a melleim alatt körben, Staller népeként, amelyik összepisilte Európát, rengeteg kígyója mellett a Hunnia börtönnek. fejem összes csapásával, folyamatosan kapott földönkívüli csapásaitól az összegerjedt energiáknak, ahogyan csúfolt engem a Borsod Online 2001-ben, a szürkék támadtak meg Romániából még a Dudások óriás polip csapása mellett agyi defectként. Fejem csontozatát összetörték a Rákóczi térrel, recsegett-ropogott állandóan, míg a bal fülem törésénél fogva a két fülemben mozgott a börtön óriás boája, amivel a sátán bibliáját olvastatta velem 1995-ben.

Sátán népéé volt a világ, világ uraként engedte a Hunnia börtön teremtője uralkodni a szörnyeteget, a kígyó csak támadási állatként érvényesült nála. Ennek a végéhez értek születésemkor, azzal vártak, hogy nincsen férfi a világon, akit én nem ismerhettem.

Zuki-Tibi egészen kicsi koromban hívott Kátyinak, Tolnay Klári egykori Rózsa idetartozva a Bertalan utcához feketemágiájával a Rákóczi tér egyik földönkívülije volt. Nevével kezdték el egyik vallását az ózdiaknak, Kátyival a falusiak helyett megáldozni engem, melyet folytattak 1983-ban a szőrösök kitermelésével, az összes reformátusával az Illéséknek sátán bibliájaként. Minden faluról kitermelt Vénusz likvidálásból ered, hatalmas gazdagságaikkal együtt, autóikkal, utazgatásaikkal, minden pillanatban más paraszt helyett mészároltak minket fényevésen tartva, hogy ha ők nem szarnának, a városiak nem ennének. Most nem a polgárokat bántották, hanem az utolsó embereket.

Zukorhegy közösségi oldalával tisztítja a világot 81 éve tartó penitenciás nemesedés véggel kívánja lezárni a Hunnia börtön világ-könyvtárának a végét egyetlen nagy közös áldozásunkkal. Mindenki művész, celeb, szeretet puszi jár nekik mindenért, amit eddig tettek.

Írok, nem gondolkozva, rengeteg iszonyat és fertelem áldozataként, arra gondolva, hogy talán nem játszanak, valakik vissza tudják adni a csontozatomat, fogaimat, Ínnyemet, hogy ne legyek öngyilkos, mielőtt összezárulna végleg a torkom. A Hunnia börtön elme országból ezer főt érdekelt mindig, mi történik velem.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyurcsány Ferenc szegfű jelemmel idegbetegség Hunnia börtön
  2017-08-26 10:26:49, szombat
 
  Gyurcsány Ferenc politikailag kiválasztott Ferencek egyike a Ferencvárosból neve alapján is, mint ahogyan sorrendben következtek a Hunnia börtön elme világ-könyvtárának skizoprenjei elméletben, Józsa Gyuri neve után jött Gyurcsány Ferenc, majd Csányi, ugyanígy ismételték mindig Rákóczi téri orvosokkal a Bertalan utcai névlistát, köztük a Turcsányi genyó háromágú jellel megjelölt ózdi felfoghatatlan gennyes nemiszerves félregombolt halálok névtárát, mellyel még hivatalsegédként kezdett Sátoraljaújhely mindenütt berendezve a gondnonokat, hivatalsegédeket végtelen apokalipszis végett.
Sátoraljaújhely nevét a leplezők nem merték kiejteni, mert a Hunnia börtön gyilkolt miatta, ugyanis állandó hét hegyi honfoglalók névtára található ott minden időben, vallásokat jelenti hegységek berendezésével. A mi nevünket azóta veszik fel a zsidók, szlovák kakasnak minket csúfoló piros földönkívüli hálózat Tótjai, összes Tóthja a világnak Pistié, szándékosan uszított mindenkit az utolsó emberi családra, mint egykori árjára, amióta többmillió éve a boszorkányával a Földnek Pisti-Illés összeadta magát. A szlovák jelenlegi Tóthok, mint könyv főszereplő skizoprenek hatalmas mennyiségben 130 éve vették fel a nevünket végleges történelemként. Müller termelte ki őket gyalázatommal, kínzásommal.

Mindenki tudta, hogy mi németek vagyunk, nincsen felmentő arra, hogy lezárt határokon belül ilyen iszonyattal, gyalázattal, csonkítással, állandó kínzással végezzenek velünk.

Gyurcsány többszáz éves állandó apokalipszis végrehajtó, jelenleg az én 1990-ben festett szegfűs cserépjelemből kitermelt idegbetegség betegsége a Hunnia börtönnek, melyet először anyámon, majd rajtam hajtottak végre idegösszeroppanással Csernobilkor, itt ismételtek kb. 2004 körül, ezt írták a pszichiátriai papíromra, hogy idegösszeomlásom volt, mikor Müllerékkel kivégeztek, megcsonkítottak, lebénították minden részemet a megyei kórházában a pestieknek Miskolccal együtt. Együtt rendezgették be az osztályokat azokkal, amik helyett addig engem mészároltak.

A cserépsorozatom, amivel kezdtek egykori történelmi időket alapján került a kínai és a többi ázsiai ország budhizmusa újból kiépítésre, mint az indiai nálunk kerítést összerágó dalami láma népe a török legyekkel. Indonéziában ugyanúgy lehetett, mint Miskolcon 130 éve, régi történelmi kor ruháit, eszméit vették fel saját történelemként, akár a keleti barakkosokkal fényevésünkkel kivitt zsidónak mondott Pszichografológiai jelecskék alapján létrehozott patológiája a sátoraljaújhelyi teremtőknek.

Az iszlámot tisztázzuk, jelentése magyarból ered, akár a moha medve természetvédő népe, mely soha nem volt vallásos, iszkol már a láma jelentéssel dalami láma futását jelentette, tehát nincs iszlám vallás eszerint.

Gyurcsány patológia zsidó feleséggel, miskolci rajtam szlovák Hunnia könyvét végrehajtó Smidt Zsolt 1998-as idejét ismételve lett kitermelve zsidóként, ami furcsa, mert a vicces könyvek szerint a többezer éves Heródes népe és az ortodoxok, mint állandó kislányáldozók Ízisz főpapjukkal sem zsidók, mert az eredeti zsidó nép Ádám és Éva és Káin népeként japán.
A patológiák már többszöri zsidónak mondott népek patológiaként fehér ember formában, amik állandó apokalipszist végrehajtók, talán tettük alapján kellene megkülönböztetni őket pszichografológiai jelecskéik szerint nagypán egykori neve alapján Tóth Kecskés Katalin egyetlen túlélő személyével létrehozott skizopren világ-könyvtár csapásaiként.

Gyurcsány Vénusz áldozó idegbetegség, három patológiával megjelölve készül a végleges letelepedésre, akár Bródy János három zsidóval Vénusz áldozóként, hatalmas teremtőjeként egykori Jeruzsálemnek magyarnak mondva magát annak ellenére, hogy a vicces könyvek szerint már születésem előtt az ufókra mondták, hogy idejönnek és nem találnak magyarokat, csak magyar nevet felvetteket. Különösen azért mondhatom én, mert kakasként utolsó magyarként lettünk lemészárolva nyelvi ellenségként is.

Gyurcsány és Scmidt a Rákóczi terével Miskolcnak meggazdagult, annyira, hogy Indonéziában az általam ismeretlen, sőt általa is, mert az orosz szocializmust gyűlöli, szocialista baloldalinak mondva magát terjesztette hitét Indonéziában, ahol győzött is eszméje, beruházott hatalmas összeget a szigetek bányáiba, hogy honnan, nem tudni, de a magyar Hunnia börtönt és skizopren könyvtulajdonosokat az országból külföldre küldő, eltüntető, így a magyar nyelvűeket szétszóró világ-Magyarország egykori létrehozása miatt terjesztve őket a Hunnia börtönével lezárta az áldozásomat, az összes betegségével az emberek rontásából megszülettetve őket , eltartva a vasfüggönyösöket, a parkinsonosokat, az értelmiség legyőzőket, minden bénítót és gyalázót, füvest, alkoholistát, könyvtulajdonost.

Miskolc Indonéziában szemben állt Hollandiával, amit most tudtam meg, hogy komoly harcok folytak a patológiák által elfoglalt kincsekkel rendelkező területért.

Magyarország kreál ellenségeket magának, ami furcsa, hiszen a Hunniai Magyarország többezer éve már állandó világ-könyvtár végrehajtójaként irányítja a világban a politikát, harcokat, háborúkat, helyez politikusokat, diktárorokat, célja egyértelmű volt, egykori világbirodalom megkaparintása mellett, aminek ideje születésemkor bekövetkezett lévén utolsó embereket áldozta meg. Minden Hunnia börtön háború célja a jó, szívvel rendelkező, értelmes, tisztességes férfiak, asszonyok szenvedtetése, lemészárlása, meggyalázása volt minden időben saját tettük és sorsuk végrehajtásával, csillagok levonszásával és lemészárlásával, mely velem utolsóként történt többezer éve tartó keresztrefeszítésükkel, kerékbetörésükkel, most felfoghatatlannal.

Gyurcsány Ferenc szocializmusa krehált annak érdekében, hogy végtelen játékot űzzön áldozásommal a Hunnia börtönével együtt a jobboldali skizoprenekkel, valamennyi pártjával a világnak egykori történelmi korszakok izmusának nevét, vagy vallási felekezetét felvéve ismétlésben, akár jezsuitái régi történelmi nevek alapján főleg Tokajban és környékén áldozásommal.

Magyarország ellenségei tehát Hunnia börtön elme néven együtt a vaskori Rákóczi térrel, együtt az ezer éves sátán bibliájának börtön gyilkosaival az egész világon a zenei, nyelvi tehetségek, jóemberek, tiszta lények az egész világegyetemből. Ezeket nem kreálta magának, ez a valóság, emberiség ellenes rémtettek, bűntettek állandó végrehajtói jelentik jelenleg Hunnia Magyarországot, a szlovákiai, romániai, ausztriai, angol, német és többi országban lévő magyar nyelvűekkel együtt, különösen Kanadában és New Yorkban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egykori Jehova teremtő a sátán Bibliáiban - állandó apokalip
  2017-08-24 18:47:10, csütörtök
 
  A Bibliát, ahogyan kiadták a debrecenit is 1983-ban Gelencsér Zsigmond előszavával egykori népek holtl tengeri tekercsei alapján állították össze, sátán népe van benne, állandó apokalipszis végrehajtóiként világ-könyvtárával az állandó főfő emberré tett lyukas szívű Szabónak gönczi Bibliaként a sötétkapus református dögökkel, korokkal, régi történelmi időkkel, vaskori kommunizmusukkal, minden vallásával a világnak.

Szomorú, hogy a világ-könyvtár részét nekem kell bizonygatni, hogy a gyilkosokat jelenti a sátán népeként, még azután, hogy 1848. óta szocializmus van az egész világon, még iszonyatosabb, hogy a bibliájukat rajtam végrehajtották, ebből felálltak az elmeosztályok vallásai penitenciával, születésem óta áldozó halottjaival Illéséknek.

Ádám és Éva teremtője egykori édenben, kezdetben arab volt, így is maradtak fenn költők írásaiban, Énekek énekével Szulák Andrea nagyfolyású szőrössel, amelyik a szőrösökkel megölte őket, megtámadva Moha medve népét, mint régi Magyarország természetvédőit.
Jehova volt a teremtő neve, akiből kutya lett, ahogyan Ady megírta, sárga focizó kutyája a sátoraljaújhelyi zsidó temetőnek, amit fekete kalapos, szakállas zsidók járva köröttem fekete Mercedessel kislánykoromban magukávé tettek, egykori holt tengeri tekercses Jehova történelemmel együtt, mint Vörös Oroszlános vallási korok egyik antikrisztusának felvett nevű zsidó népei.

János evangelista is halott, belőle dr. M. jungizmust hozott létre állandóan, ennek maradványa van Egerben aranysasként, ami állandó Máriás vallását jelentette Mártikának, akit hozott magával, s helyette engem támadtak meg 1995-ben. Dr. M. sasorral, aranysasként, aranynyÍlával a csillagrendnek nagyon régi volt, elkárhozott, ahogyan szokták mondani, az egyetlen tiszta hang volt többmillió év óta, akivel nekem találkoznom kellett. Ha ő volt az egyetlen tiszta hang, el lehet képzelni, mit tettek a tőrvetők azért, hogy minden zenészt és szép hangút megöljenek. A halálnéppel, sötét a napjával Japánnak ölték meg minden korban a zeneszerzőket, zenészeket.

Most minden ismétlődött. Illés, egykori csillaga az égnek,mint védelmezőm megszületett Istenként a kék földönkívüliekkel együtt, melyet megírtam, hogy együtt jártak óvodába, majd iskolába Piros Piri néven már Pistiként Illés, mielőtt megalkotta a vörös népét kakasaként állandóan Magyarországnak. Pisti ismételten megáldozott engem, mégpedig iszonyatos fertelemmel, melyet leírni sem lehet együtt a temetőbrigádjával, a tik sem vagytok magyarok Mónika show népével, együtt az ózdi feketemágusokkal, lírai karánjával a Keletnek, melyeknek elárult minden titkot. Ő volt a szívemnek az eszménye, az egyetlen, akit el tudtam volna fogadni azóta, amióta emberi formában megteremtett Plútó a Földön gesztenyehajjal, zöld szemmel, mint állandó tavasz szimbóluma Földanyaként. Fiam, az akkor csillagrendből adott jelenlegi áldozóm is ismételt, ugyanazt tette, amit akkor régen, vagyis nekem, mint aki nem ismeri a rosszat, a bűnt, az embert, a csúfot, a jellemtelent, mindenki árt mindig, ezért születésem óta magamban kerestem a hibát, mi volt a gond a külsőmmel és hangommal, hogy ennyire irritált mindenkit. Iszonyatos hét hónapon vagyok túl, naponkénti reménykedéssel, hogy hajnalra visszakapom a földöntúli hatalom törvény áthágásának következményét, a csonkításomat, illetve a számat, meg a hangomat, naponta feladva az életet, hogy nem lehet rajtam segíteni,. szívva a füvét a zöld fű kezdetével jött egykori csillagrend helyett a magyaroknak, krákogva, köhögve, mert nem bírom, méreg, de senki nem hoz nekem cigarettát fertelmes szívem kínzása ellenére, mert itt vannak a démonok, a halottak, akik megtisztultak Annák helyetti áldozásom alatt. A démonok születésem óta voltak mellettem az egykori Talmudból, mint Jézus szent népei, akik ilyen gyalázatot soha nem láttak még, csak tudták, hogy a gyalázatból tisztátalan lelkek, patológiák születnek, ezt a régi törvényt a sátán népe már régen felrúgta, a tisztátalan lelkek pedig szépséggé nőttek, állandó bibliai apokalipszis végrehajtóiként, mint gyilkosok, amiket vérnek kellene kergetnie, visszakapni mindent, amit tettek. A démonok engem csodáltak kisbaba koromban, hogy milyen jó emberszagom van, ilyet még ők nem éreztek, nem tudták, milyen az ember. De tudta ezt a Rákóczi tér, amelyik szintén ott volt, szagolgatott engem az ágyamban, ennek megfelelően támadott meg emelve minden karmikus bibliai sátán népet azzal, hogy büdösek. Az Irigy hónaljmirigy létrejötte is ehhez kapcsolódik, amin az ország világ-Magyarországa, mint sátán népe hahotázik, világ halál hatalmaként a Földnek, hogy Zsiga hagymaszagú izzadtságszagú volt, amitől rosszul voltam. A vérnek hagymaszaga van állítólag, én egyszer éreztem, amikor Erdős Bandi fejét a bolond Berci a szomszédból baltával betörte.
A halálszaga a cigányságnak megkülönböztető jele volt az elmének,mert mindegyik helyett én lettem az áldozat, pedig ők megtámadták a családot születésem előtt, ahogyan Győzike bemutatta, illetve a családja baltával, így űzték a cigányok apát a kórház melletti albérletbe, hogy a Hunnia börtönükkel a becsületbeli házasság filmjüket apán végerhajtsák. Én nem véreztem soha, pedig rálöktek a termékenységi nép nemi vesszője helyett a kerékpárvázra, kettérepedtem teljesen gyerekkoromban, belelöktek a rozsdás szögbe a miskolci Jakab ezer éves ember gyilkosok bibliai népe helyett, belelökték a kisollót a szemem sarkába Colombo miatt, átszúrták az ujjamat Elek András Rákóczi tere miatt, levágták az ujjam tetejét a Keresztapa népe miatt, már tisztították ekkor a csőtésztákat, makaróniikat, támadva engem Zsiga által, hogy lehűtöm hidegvízzel a makarónit. Hát így jöttek létre az országok konyháinak fő étkei annak függvényében, hogy milyen az összetétele, honnan jöttek létre. Nem véletlen, hogy az állandó református bibliai sátán Magyarországa a világ minden finomságával rendelkezik, itt van az összes szimbóluma az egykori időknek.

Tehát Illés-Pisti és az egykori fiam a jelenlegi megmentőmmel, Attilával folytatta közösen a kékekkel a többmillió évvel ezelőtti bántásomat, most elismerem, hogy jogos, hiszen nincsen emberi formám, nincsenek fogaim, minden részem széttaposva, eldeformálva, hogy utáltak rám nézni, csak nem értem így, hogy miért jöttek, már hét hónapja végleg meghalhattam volna. Ha nem lehet visszadni a fogaimat, miért játszották el hét hónapig naponta, hogy át kell mennem a vizen, meg adjam vissza magamnak egykori Földanya Katalinként, annak ellenére, hogy Lázár a testemet kerékbetörte, emberi lett a testem, csak a fejem maradt meg, meg a méhem roncsként lebomló állapotban, a fejem megcsonkítva, eldeformálva. Biztosan én voltam a hibás, mindig vádoltam magamat azzal, hogy mindenkivel szemben figyelmes, segítőkész voltam, egyből szolgálni akartam, meg kedves voltam utolsó pillanatig egészen négy évvel ezelőttig, amikor megtudtam,mi történt velem. Azóta nem tudok kedveskedni az áldozóimnak. Szégyenlem magam a közvetítésért, miközben hálás vagyok mindenkinek, aki lehetőséget adott arra, hogy leírjam, mi történt velem, mert mindez felfoghatatlan és iszonyatos, ami jól tudom, a megváltottaknak öröm, boldogság, hiszen jólétben éltek mindaddig, míg minket gyilkoltak helyettük sorsuk és szerepük végrehajtásával. Nem érdeke a világ-könyvtár szereplőinek, hogy elfogadják a leplezésemet, nekik én teher vagyok, amit le kell tenni, ezzel az egész világ egyetért, úgy látom. Rettegek az ismételt koldulástól, fényevéstől, hogy bármikor elvehetik a kevés bevételt, amit megadtak nekem két éve, közgyógy és közlekedési támogatás elvételével, meg attól, hogy a protézis leeseése és alsó fogaim kiesése után már többé nem tudok kilépni a lakásból, végleg összezáródik a torkom is. Nincsen segítségem a Földön, a reményt naponta ismételten feladom. Sírok nagyon sokat, amit azelőtt nem tudtam egyáltalán, a történteket soha nem fogom tudni feldolgozni, hogy én voltam a karmikus halál egyedül a világon minden tettével és gyalázatával, csonkításával, gyilkosságával.


A miskolci Rákóczi vaskori nép ezer éves Szendreis István a királyos történelme római egyházasként nem állja meg a helyét, mivel a Rákóczi terük párszáz éve vált ki Rákóczi idejében Romániából. Az igaz, hogy Rákóczi és a többi fekete serege Magyarországnak az angol rózsakeresztes rend fekete mágiáját gyakorolta, hirhedtek voltak és sötétek.

A sátoraljaújhelyi hét hegye az állandó újabb népek létrehozásához volt berendezve mindig, köztük a Sátor-hegy a mindenkori antikrisztus pusztítóé, a Koporsó-hegy halotti hídja volt a másik világgal frigyet kötőknek halál véggel, a Vár-hegyek állandó újra várását jelentették a híveknek szerte a világon, állandóan Ébredő játszóterével a sátánuknak, mindig Jézusra, Krisztusra vártak és így tovább. Nem fejtettem meg a Kopaszka-hegyet, miért gyújtották fel, hogy teljesen tart legyen.
A Köveshegy a Talmud végét jelenti, amikor például Jókai könyvben egykori vaskapus leírással olvasható, hogy a népek pusztulása után nem marad más, csak bagoly, denevér, vipera. A bagoly jelecskéjét a Pszichografológiának Hu ijesztgetőkkel Izraelbe hét hónapos koromban vándorló legyek vették fel, ekkor voltam Bagoly Katalin hét hónapos koromban egyik fotó alapján, de a Bagoly Katalin név be is van rendezve, vagyis nem én lettem volna, azt sem tudták a szereplők, mit tegyenek jó dolgukban az elmúlt 59 év alatt.
A Magas-hegy, mint írtam egykori mini kilátóval a náci jeleként, mint medve jelével a sátánt jelentette már, mint állandó teremtőjét a Bibliáknak.

Tehát a Rákóczi tere Miskolcnak kormány politikaként üzent Japánba Káln népének, mi következik, a múltat teljesen eltörölni, újakat alkotni, megszentelődni penitenciával, a világ gyalázatával fertelem és felfoghatatlan új történelem írásával együtt, a rengeteg hívvel, amik véráldozással várják Jézust és a Krisztust.
1995-ös Ébredő játszótér végén a földönkívüliek egy csoportja akart eljönni Jézusként, de nem engedték, nem tudtak leszállni Miskolcra, mint az Olajfák hegyére, ahol a Dudás költők laknak agyi defect nélkül. Mindegyik eljött volna, ha nincs a Rákóczi tér, lévén. Ott várták a sötétkapus dögökkel, a Rákóczi téri cigányokkal az Iker házban, hogy kik szállnak le a megmentésemre, hogy meggyalázzák, megöljék őket.

A Jehova sárga focizó kutyát hozták hozzánk, Buksit 1956-ban, aki velem énekelt, velünk focizott, népe egy darabig kísért engem a másik világból, ők mutatták meg a debreceni Biblia író családi házát is, együtt szaladtunk Debrecen főutcáján rugdosta a labdát. Leplezni akartak, hogy belőlük van összeállítva a Biblia, együtt a sárga villamosával Bródynak, amelyik a másik világban jár mai napig, mint egykori Ébredő játszótér vallási ébredői. Csak nem volt kinek megmutatnom a bizonyítékokat, elmondtanom, hogy valami csalás történt, mivel a sátán bibliája a saját világ-könyvtára alapján a saját tetteiket, perverzióikat, gyilkosságaikat jelenti, a végén mindig a reformátusok maradnak meg a sötétkapus dögökkel, ahogyan már többször leírtam, most lett volna másképpen, ha nem engem áldoznak meg helyettük.

Tehát a Rákóczi téri ezer éves István népének, meg a református állandó sátán népének Illésekkel együtt, meg Bródy teremtővel egykori Jeruzsálemből, a lírai állandó karámjukkal együtt, mint apokalipszis lovasaival, a fehér lóval, tomporára írva, hogy királyok királya nincsen Istene, Isten egyedül a csillagok népe, a Jehova, mint egykori teremtő és az Istenek voltak az égben. Már ott hibázott az első teremtő, amikor ember formában hozta létre a népét. Ezért támadott meg Müller Péter engem 1998-ban azzal, hogy az oroszok kapitulálnak, mert teremtett világot jelentenek.

Felfoghatatlan, hogy fehér ember kinézetük van egereknek, legyeknek, pókoknak, pusztítóknak, hogy elmondhassák magukról személyiségi jogokat hangoztatva, hogy az állandó világ ellenes apokalipszis tagjai emberek, emberjogi bizottságokat létrehozva leplezéseként annak, hogy az utolsó emberi családokat mészárolták le.

Emberi formában vannak az amerikai és magyar Hunnia börtön elmebetegei, skizoprenjei, mégpedig hatalmas tömeg, mely megfelel a világ-könyvtárnak. Elméletben ők nem szaporodhattak további betegségeket hozva létre, vagy újabb apokalipszist. Viszont nyaralnak 1956 óta, boldogan élnek, gazdagok, esznek, isznak, fő állásokban vannak, a skizoprenia betegséget kutatják, hogyan lehetne gyógyítani. A halál reformátusok és a többi halálnépek, mint amiknek méhébe tette Jehova a sárga napot veszélyes, mert ők a félregombolt halálok, külön a genyó népétől, melyek nemi csapásokat jelentenek, kimondottan gyalázásra létrehozva őket. Nem hiszem, hogy ezekre a fehér ember formában létrehozott fertelmekre a világnak bármilyen időben is szüksége lett volna. Ha minden fehér ember formájú csapást felmérnek, meg lehet nézni a végeredményt. Örvend ezen a Rákóczi tér, többszáz éve volt arra, hogy ezt a mocskot végrehajtsa.

A halál áldozott meg engem születésemkor világ-könyvtárával, karmikusnak mondott bibliai börtön gyilkosokkal Simon és Jakab, Szabó lyukas szívű kezdetével a gönczi bibliának, mely azóta is tisztul, feltámadnak emberi formává, emberi életet élve aratva a nyílt és tiszta szíveket az egész világon, amit be is fejeztek születésemre, azzal fogadtak, hogy én hívogatom majd páromat, a férfit forogva a világ felett, mivel a férfiakat háborúba vitték, összepároztatták a halálnépükkel. A halállal való házasságból börtön nép jön létre, újabb karmikus sátán népe, így a világ ura sikeresen felszámolta az egész Földet.

Nincs a halálnépeknek feltámadásuk, mint Nagy Annának, bár végrehajtotta sorsát, a világ végi bibliai csapások leszállítását rám maguk helyett,mint állandó karmikus halálnépek helyett, koldultatással, amit bírt volna születésem óta, mivel nem élő, hanem állandó szereplője a Vörös Oroszlánnak hatalmas tömegű farizeus, rózsakeresztes, szabadköműves, szadduceus, kommunista korokat végrehajtó karmikus szereplők, valamennyi vallásával együtt a sátán Rózsáinak, vízöntőknek, nem lehetett volna bennük kárt tenni, kibírták volna a legyekkel együtt a fényevést, az indiai cigánysággal együtt, mely az áldozásommal nemesedett emberé egész Kelet halálnépével együtt. A halál legyőzte a világegyetemet Farkasoknak köszönhetően.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1976 műanyag kommunizmusa a genyó Istennek Ózdról,Halál
  2017-08-24 14:28:55, csütörtök
 
  Nagy Feró penitenciás emberré váló műanyag punkcáriójával, mint értéktelen kommunizmussal, mely egyidőre esett a Ki az úr a házban? Zalatnay Sarola kommunista korával kezdték el építeni Leninvárost és Kazincbarcikát, odavive a pácini Farkas Bertalan Rákóczi terét Miskolcról, a többi falvakba telepített elmebeteggel együtt. Folyamatosan tartottak a kommunista korok egészen 1995-ig, Nagy Anna feltámadásra váró halál reformátusainak végével visszaszámlása címével a sátán bibliájának, melyet rajtam hajtottak végre penitenciás véráldozó tisztulással, a jóakaróm, mint egykori lányom és vezetőm alá rendelve a miskolci gyámügy által és egészségügyi szervezésben állandó sorsuk, tettük végrehajtásával rajtunk koldultatással, időnkénti pénzadással, rezsim fizetésével. Már itt megromlott a kapcsolat a koldulásom miatt, mióta Szeleppel bevittek a II-es elmeosztályára a halál reformátusoknak, én lettem a világ-könyvtár tulajdonos ismétlésben is skizoprenként a lyukas szívű Szabó család helyett, ami már születésem óta történt folyamatosan. A halál születésem óta értelmiséggé vált, jólétbe került, bejárta a világot, a fekete ruhás Lázár vázái, mint nemi gyalázása a Rákóczi terének a világon végrehajtatott.

1989-ben állt fel Miskolc a genyó ózdi Isten háromágú jelével Orbán Viktor homlokán, felfoghatatlan módon készültek a fogadásomra a főnixes fekete mágusi Rákóczi tér lírai karámjának narancs színében, mellyel fogadtak itt a Bertalan utcán 1998-ban, hogy az utcai első családi háznál kezdődött narancsban az áldozásom, de nem érthettem a margarétás földanyás és kék csillagos áldozását a lírai karámnak.
Majd mentek végig villámgyorsan médiájukkal a gimnáziumi művészeti sorozatokon, köztük a futuristákén, mely miatt felkiáltottak egyesek Ledniczky és Balogh páros előző lakók névtára alapján Cseh Tamás idetartozó indiánnak mondott Hunnia börtön századfordításával kezdve a léggömbök korával érintve a vörös zászlaját a művészeti irányzatoknak, kávéspoharakkal szőrös kivitelben..., együtt a zenészek áldozó dalaival, együtt a költők áldozó keresztre feszítő írásaival, felkiáltva néha, hogy ez mind Orbán Katalin kerékként került be a Zirkuli Katalin mohazöld könyvbe.
Orbán Viktor genyó Istenének a Rákóczi téri nemi gyalázóvai, mint lírai karámjával az országot eljáró félregombolt haláloknak semmi közük nem volt hozzám és az Orbán kerékhez sem, főleg nem Katalin kerék néven, hogy Orbán Viktor helyett engem feszületre tegyenek, Nagy Feró helyett mókuskerékbe törjenek, mint csótánya helyett a miskolci élősködőknek, genyó Isten népéhez téve Nagy Feró Mészáros Kata kocsmai berendezésével Miskolcnak a világ összes jelenlegi kommunista korát és országát.
Utána rátértek a celebek kitermelésével folytatásban tor-ünnepként a régebbi vasfüggönyös táncdalfesztivál Hunnia elmebetegeinek ismétlésére, míg ők életmű díjasok lettek bírósági tárgyalások helyett, ahová menniük kellett volna emberiség ellenes mészárlás miatt.
A végén, már az egykori ég seregét megtámadó törésekkel rendelkezők válltörését kezdték el tavaly áprilisban együtt Csillagmedve T-ujj törésével, aminek soha nem lett volna vége,mert annyi törött van a világon, mert a törések is karmikusok, halálnépé, azt kapják vissza, amit elkövettek mások ellen. Itt jelentkezett feketemágikus rontásokkal megbénított bal vállam törésekor Ilike, ki a legszebb a világon égi kíséretével, azzal, hogy őt üldözik a városban, mindenkiben ellenséget látott, költözött egyik helyről a másikra, hangokat hallott, amik beszéltek hozzá, tanácsokat adtak neki, hallotta a gitáromat is éjszaka megszólalni. Amerre Ilike elhaladt, mindenki dícsérte és udvarolt neki, hogy mennyire szép, egész életében kiválasztott volt a genyó Isten népe által, foggal rendelkezve harapta az almát előttem, én meg süllyedtem el szégyenemben, mint nénije annak a Sissy hálózatnak Mülleréktől, amik a jelenlegi bécsi Sissyjük helyett is megcsonnkított engem, mint Rákóczi téri Sissy helyett, amelyik még a csillagrendjét sem ismerte az edelényi kastélyosoknak. Miután megjártam a Sissy kastélyt mások támogatásával utolsóként elhagyva az apokalipszist jelentő megnemesedtek utcáját, hazajöttem, kimostam a ruháimat, ellopták a fekete hasszorítómat. Hónapokig naponta kutattam, kerestem, bár tudtam, hogy kimostam, a fürdőszobába tettem a tavaly felszerelt fregolinra. Végül rá kellett jönnöm, hogy a fekete hasszorító összefügg valamiképpen Sissyvel.

Ilike csípőprotézises vasfüggönyös Vénusz szépsége lett volna a Rákóczi térnek, háromágú jelével megjelölve Orbán Viktornak, amelyik helyett 1990-ben áldoztak meg a Szentpéteri kórház II-es idegosztályán, rokkantságival ellátva ment nyugdíjba, jelenleg szociális otthonban elhelyezve, mivel egyre növekvő fájdalmai vannak a csípőcsontjánál. Egész életében kiszolgálták, férje, férfiak főztek rá, úgy tartották, mint egyetlen szépségét a világnak. Semmi köze hozzám a miskolci Rákóczi térnek nem volt és nem lehetett volna, hogy ilyen tor-ünnepes csonkítást, gyalázást hajtson végre a kurvái nemi kilengései miatt anyám kezdetével, Kovács Erzsi féltékenysége, nemisége miatt, folyamatosan támadva a szüleimet először a Hunnia börtön gyalázóival a miskolci Kilián telepnek nálunk tartózkodva Ménesi lírai karámjával a főnixes cigánytelepnek születésem óta beöltöztetve engem hatalmas erővel ráncigálva anyámat különböző főszerepeibe az Ágneseknek kezdetben.

A gennyes szektákkal folytatott nemi gyalázói a lírai karámnak cigivel, fűvel, tisztulva, tisztítva áldozással, mint Mária vallású Ilike mutatja, hogy a vatikán részeiként tették mindezt együtt a Vörös Oroszlán kommunistáival, vallásaival a perverzeknek finoman szólva. Emiatt is engem támadtak meg, hogy az apák együtt szexeltek a lányaikkal, hogy pulyaszeplősítők a Meto népei, minden mocsok, ami őket jelentette, rám hullott, mint félregombolt halálként aratók bűnbocsánata. Fel kellett volna erre figyelni már a hatvanas években, hogy a miskolciak által berendezett amerikai hippik utolsója, Allen, amelyik mutogatta nyíltan a nemi szervét, kábítózott, ivott, mocskos volt, idejött a népéhez, megmosták, beöltöztették öltönybe, eldugták a nemi szervét, megtisztulva távozott innen, hogy itt valamilyen emberré nemesítés történik mesterségesen. Fel kellett volna figyelni arra másoknak, hogy a Neoton énekese a főnixtől elénekelte, hogy vissza kell mennie a másik világba, ekkor támadott az elmeosztály, tartósítva valamennyit az áldozásommal, azóta búcsúznak rendületlenül, folytatva végtelenül a lírai karámjuk apokalipszisét. A feketevonat ózdiak feketemágiáját jelentette, tartósították, megkérdeztem az Észak rajta alapján,mit jelent, hogy megy vissza balra időben, kiderült, hogy vissza kellett volna menniük a másik világjukba, vagy megszünniük, de Poór Péterrel bekerültek a Hunnia vasfüggönyösök táncdalfesztiváljába áldozóimként. Ugyanúgy itt maradtak a fiókból szedett tárgyak alapján létbeléptetett figurák emberi formában, a mesefigurák, mint a Porcelánszíves támadóm az utcán, amit létbehoztak egy meséskönyv alapján, meg akart támadni,már autót is kapott, kiabálta nekem, hogy gyere kicsi nem bánod meg. Nyitva hagyta, ahogyan az ózdi lírai karám feketemágusai írták a fiókokat a sötétség.
Még nincsen meg a Kelet lírai karám csuvasokkal kezdődő áldozásának hókafoltos orosz ufónépe, amelyik a hóban körforgó-szerű hókafoltokat hagyott, mielőtt beszállítottak volna a klub osztályára a bolhahegyi csillagformájú Ufók támadása és Pataky Attila tele eletkromos szemekkel megjelent fekete hatalmas árnya, valamint egy óriási férfi lábnyom megjelnése után a hóban az ablak alatt, este, amikor dermedtté váltam, megtámadva Szenes Andrea szenes légy helyett a torkomat, mert horkolt, s ezt kiadta az egri ZIZI Magazin illusztrációban, amelyik egyébként is Zoltán Erika aranyhálós gésa helyett áldozott meg, filmre vette a kíséretét Erikának körülöttem, ami itt teljesen normális dolog volt, meg Heves megyében is, mert értelmiség legyőzőkként lettek Müller esernyővel beállítva. A Borsod Online fórumos hozzászólói segítség nyújtás helyett 2001-ben mentek végig Hollóházán, eltüntetve a bizonyítékokat, valamint jeges, vagy heves nyelvi játékkal Heves megyei névlistán, áldozásukat ismételve, valamint avas a vas Avas vasnépének áldozását ismételve rajtam.

A magát aranyesőnek mondó Cseh Károly lírai karámtagként magát megíró 1983-as hosszabbításként kitermelt analfabéták egyike református trágyájaként az ózdi feketemágusoknak díjait adja át jelenleg lovagkeresztekként a Hunnia börtön elmeosztálya politikaként, általa végrehajtott Duna tévés címergyűjteménye alapján a lyukas szívű Szabónak, amin végig mentek közösen, kitéve a falvakra, városokra a trianoni világ-Magyarország egykori címereit a vatikáni Mária sárga rózsás penitenciásoknak.
Önmaga írta le, hogy az arany náluk vastrágyát jelent. Cseh Károly halála előtt megszentelődött Vénusz áldozásból tudtával, mivel csillaghullást is végrehajtott, visszaszámlálásokkal együtt a főszereplők helyett, születésem óta Horváth Gyula cigányköltő és többek társaságában nálunk voltak Újhelyben, önmagát Látnoknak vallotta, Látókör Észak-Magyarország rovatot üzemeltetett, írása látó volt a Pszichografológiájában Szepes Máriának, leszokott először a cigiről, majd az alkoholról, nemi gyalázását is talán abba hagyta, majd megírta hetedik könyveként az ózdiaknak a Hunnia vatikániak megtisztult jövőjének vallásos könyvét, a bilbliás világról, ami felfoghatatlan volt áldozásommal a Hunnia Magyarországtól.

Aranyeső 1952-ben Halmajon a sátán református karmikus skizoprenjét, feketemágusként jelentette, rajtam végrehajtott karrierjével együtt. Penitenciás fő áldozóm Urbán Tiborékkal együtt. Nem lehet csodálkozni ezen, az egykori kék földönkívüliek egyike szintén a lírai karámmal kezdett zenélni a hatvanas években még, utána sportoló lett, ma kultúra lovagjaként együtt várja a jövőt az Egri csillagok nemesi főszereplőivel irodalmárokként, költőit futtatva a Rákóczi térnek, mint régi analfabétáknak, parasztoknak a sátán népéből, magukat finom lélekké tisztítva penitenciával.

2001-ben Katit jelölte ki a miskolci bíróság azzal, hogy gondnokság alá tegyenek engem Marofka Eszter cigányság pszichiátere és Vaszily Mária genyó Isten végrehajtásában, kérésében egykori Illés-Pisti helyett nekem írt zárójelentésével a Nyírő Gyula pszichiátereinek, köztük a vasfüggönyös jelenlegi sztárnak, Németnek. Mertem segítséget kérni, leírtam a könyvekből részleteket, hol járnak éppen a világ-könyvtárban, sőt a pesti egészségügyi miniszternek is írtam levelet, hogy vizsgálják ki, mi történt velem a miskolci kórházban, ők kérték állítólag, hogy helyezzenek gondnokság alá.
Kati bírónő közölte velem a selyemréti egyik áldozóm, mint kék és fehér három gyalázat végrehajtója képviseletében, mint ügyvédemnek fogadott, hogy nem tud mit tenni az ügyemben, mert nincs hová adni a peremet, ugyanis Kazincbarcikán is Varjú a bíróság vezetője, amelyik éppen a világ-könyvtárat hajtotta végre rajtam. Nem tudtam, mit jelent a varjú név, hogy megkérdezzem Kati bírónőtől, mi közöm van a világ-könyvtárához a Szabó családnak.

2004-ben Demjén bírót jelölték ki, amelyik mondta, hogy legyógyszereztek engem a megyei kórházban, nem jött ki a hang a torkomon, egyáltalán nem tudtam beszélni és Müller Péter előtte eszméletlenségig kivégzett engem megbénítva minden részemet. A bíróságnak nem skizopreniával kellett volna gondnokság alá helyezni, ami a gyilkosaimat jelentette, hanem haldoklójaként Magyarországnak, áldozatként, kérve kivizsgálását ügyemnek nemzetközi bíróságon, ami jelentette volna az igazságukat, emberségüket, az igazság szolgáltatást.

Végig sokan voltunk, mivel eleven világ urai voltak bennem, ha az skizoprennek számít, akkor az voltam, legyőzött. Így is idéztek be felmentésemkor, hogy jöjjenek be többes számban a bírósági terembe, bár egyedül voltam. Haláluk előtt megtisztultak fertelmük végrehajtása után a világ urai, ezért érdemes volt engem megáldozni nekik.

Felfoghatatlan, hogy a főnixes Rákóczi tér háromjeles homlokával Orbán Viktor háromgyerekes Vénusz áldozó család tagjának Lévai forgószeles 81 éves olaszliszkai támadó feleséggel és cigánytelepével,. mint angyalok mészárosai, csonkítói vártak rám ki a legszebb a világon Ilikéjükkel, azzal, hogy én lettem a torz, a csonka, a megöregedett Vénusz, akit senki sem ismer fel, sem hangja, sem formája az általuk létrehozott romlás virágának, mint halálnak, akit le kellett győzniük.

A II-es elmeosztálya Miskolcnak utcákba rendezte 1997-es lemészárlásomkor a határozatlan vasfüggönyös Medveczky Ilona, Madonna Rákóczi téri hosszabbító az orosz halál cigányságával, az indiai halál cigányság helyetti gyilkosságában az egészségügynek, együtt Malek Andrea halak szülött halálnépének áldozásában maguk helyett, az orvosi kara a megyei kórháznak egymás után hozta be a Rákóczi téri mentőseivel a kórház zártosztályára a sötétkapus dögöket, köztük Katikat, mentek végig a tisztulásukkal a sorsukon, tetteiken, mint világ-könyvtárán a lyukas szívű haláljuknak, halálnépével Lázárnak a jeruzsálemi prostik dobálva ki az ágyakat az ablakokon tisztultak, gyalázattal nemesedtek, ahogyan ezt elkezdték Szajkókkal születésemkor három gyerekkel megjelölve. Hogyan lehetett a megyei kórháznak a halál népek helyett életet áldozni? Miből tisztul és nemesedik a halál, hogyan vált fő értelimiséggé pókokkal, bibliai gyilkosokkal együtt?


Leninváros kommunizmusát pár éve ismételték, Szilágyi János Katalin néven fekete kalapban lett bemutatva nőkkel, majd a Fásy tort ünnep kezdődött el itt és Szlovákiában is. Miután a kommunisták megtisztultak Leninvárosban, átkeresztelték idetartozó polgármester segítségével Tiszaújvárosnak, eltüntetve a főszereplőt, vagyis engem.

Lenin ezer éve születik meg folyamatosan, 1848-ast tanultam én, aki szemben állt szocialistaként a régi nemesekkel, erre kiderült média bemutatója szerint, hogy a Sztálin által, mint idetartozó Törőcsik kommunista népe általi kommunisták egyike volt Lenin születésem előtt, feltámadt ismét, de ez már nem szocialista volt, hanem diktátor. 1848-as képes történelem szerint Lenin sokféle alakban volt ábrázolva, de az egykori Kína előtti kommunisták idejéből Lenin csak horoszkópban maradt fenn, igazság bajnokaként, kutyaként. Ez alapján voltak megszülettetve az 1958-asok, Föld-kutya évében.


Mivel a kommunista korok többszáz éve vaskor néven vannak a sátán Bibliájában, ezért Miskolc a felelős egyedül, a hidegháborúért is, amit vívott velem, ellenem, a főszereplésemmel egyedül, meg arról is ők tehetnek, hogy a kommunista szereplők semmiről sem tudtak, még egymás kommunista koráról sem.

Mivel bezúzta a Rákóczi tér az írásaimat, nehezen négy éve kezdtem kibogozni azt Máté Krisztina utalása után, hogy ő lett volna a nyanya kommunista kor főszereplője, hogy mindent rajtam hajtottak végre egyszemélyben, együtt a vallásiok ébredésével. Furcsa a világ-könyvtár részeként a három Biblia végrehajtása az én főszereplésemmel egyedül, trianoni biblia olvastatással való birtok átvétel, templom átvétel, egyházak alapítása az alapján a sátán bibliája alapján, mely a Japán Ádám és Éva népéből jött létre többezer éves kislányáldozó Heródes népével és az Ortodoxokkal. A Bibliája a vaskori Miskolcnak állandó ószövetségi Ezékiel könyvének végével fehér ruhás tisztulásával a jobbaknak, meghalásukkal ért eddig véget, mert a pusztító jelentkezett Krisztusként. At Újszövetségbe tették harcosnak a római egyházas Ufókat, a kékeket és a vörösöket, mindegyiknek megvolt a saját szerepe, akár az ószövetségi résznek, ez ébredt fel játékosok bevetésével eméletben G. Maczó Ágnes helyetti Ébredő játszótér kezdetével Illésék áldozásának engem magyar ruihás hintás kislányként áldozva meg négy-öt éves koromban. Nekem olyan érzésem van, hogy ez kettő, az Ébredő játszótér Edommal, Dumával, Médiával, Perzsiával, a régi helyszínek maradványaival, akik főleg űrhajókat jelentenek, meg a miskolci Rózsavölgyi néven berendezett összes reformátusa a sátánnak, meg Hunnia Vatikán a börtön gyilkosokkal és skizoprenekkel, amiknek semmi közük nem lett volna hozzám elméletben és gyakorlatban sem. A Bibliákat kérem átírni az eredeti szereplőkre, régi helyszínekkel és megáldozóik névtárának feltüntetésével, a szentháromság eredetével, mint Omegás égi koncert a mennyben angyalaira a Benkőknek és többi népeknek a Földön, akik az embereket felügyelték egykor, Illés együttes valóságára, az állandó ébredő játszótérrel kezdődő világvéggel záródó apokalipszisére, a Metro szerb zsidó kislányáldozóira, felette az Istennel, a vatikáni penitenciás vérgyilkosokra.

A kommunista korok politikai végrehajtói mindig megszedve magukat távoztak a színről afrikai törzseikhez, meg különböző helyszínekre. Svájc befogadta minden időben a gyilkosokat, ami itt az 1956-os Markó balesettes vasfüggönyössel kezdődött. Még ilyen nem volt, hogy kommunista a világ-könyvtár sötétkapus lyukas szívű képviselője, megtisztulva, fő embereként egy világrésznek, Lázár, a biibliai állandó halál fekete ruhásként értelmiség, szaporodva, ellopva emberektől az emberi létforma hozzávalóit utazgatnak szerte a világon, míg rajtam végrehajtják éjjel-nappali kínzásban és szenvedésben a tetteiket, miket a világon és Vénuszon hajtottak végre, halál reformátusként, engem támadva, hogy rájöttem pár évvel ezelőtt, hogy a világ-könyvtár tulajdonos és a halál nem tud védekezni. Rám adták a halál fekete ruháját is, a halál népek helyett áldoztak meg születésem óta, ugyanis övék a világ-könyvtár a sötétkapus dögökkel. A halál beházasodott isteni családba, az áldozatéba. Ezt hajtotta végre ismétlésben Lázár elmepolitikusként politika részeként együtt Müller Péter Sziámival folyamatosan, megállás nélkül. A halál tisztult cigitől, coca-colától, alkoholtól, emberré válva penitenciával együtt Nagy Anna halál reformátusaival, melyeket születésem óta emelnek emberré, emberi életmóddal, hatalmas házakkal, betegségeik miatti támadásommal, mint a hangszálpolipjával egyiküknek, támadva engem folyamatosan, illetve a megáldozott család miatt azzal, hogy mi, mint angyalok és Istenek, elmebetegek vagyunk, mert a halálnépek sorsát és tetteit, szerepeit rajtunk végrehajtották. A tompalátásom, mint görög isten zöld szememmel azért jött létre, hogy rajtam végrehajtsák az első görög isten óta történő kerékbetörést és világ-könyvtárat folytatásban, ezt csodálta a lányom, ami nekem nagyon nagy fájdalommal járt, mert az én szemeimet kioltották a II-es elmeosztályával az áldozómnak. A hisztije miatt folyamatosan támadtak minket.

Valamennyi kommunista kor képviselője a miskolci Bertalan utcában található ötágú emberszabású csillagokhoz tartozik a pszichografológia szerint, karmikus okkultista jelenleg Vénusz gyalázók Putyin népével együtt, minden vallásával a világnak.

A Horváth nevűek már sztárok voltak születésemkor, Benkő Lajos angyal lemészárlásában vettek részt. 1983-ban anyám mutatta a ruházati vonalon magát futtató németben lakó Horváth urnak, hogy a lányom már érettségizett, mivel őt nem engedték tanulni annak idején. Meg volt itt pecsételve a sorsom Horváthok előtt, itt 2007. óta rajtam ismételték az összes Horváth elvitelét, ismételt emelését bűnbocsánattal. Horváth ura Kati feleséggel Miskolcnak sántán, születésem óta belőlem már megöregedett, ekkor Pestre költözött, házát sikeresen eladva,mert ez fontos, csak az tudja eladni a házát, akit éppen sorsa, tettei végrehajtása után elvisznek innen.

Baloghok ugyanígy vannak, kivétel nélkül mindegyik ide tartozik.

A jelenlegi tiszaújvárosi cigányság Vénusz áldozásból lett ember, mint az egész leninvárosi nép spanyol pusztítókkal együtt, most éppen ezer éves István történelmet ülnek a elmeosztályok papjai, mely kommunista néptől furcsa, hogy Szendrei kurva ezer éves királyságáról papolnak a papjaikkal.

Tegnap két esetben volt rá példa, hogy a helyi romaság hangosan kiáltozva ablakok alatt panaszkodott, hogy elvették a rokkantságit tőlük, harmincezer forintból fognak élni, felhívásként ismételten a Rákóczi terüknek, hogy engem, mint állandó összes bárányt - a bárányok hallgatnak - áldozatként tegyenek fényevő koldussá, úgy, mint ahogyan eddig is emberré nemesedtek egész Kelettel együtt, ahol már azt sem tudják, mit egyenek jólétükben, különösen az arabok. Tízezer forintja van a cigánynak, ezért káromkodik, kiabál, fenyegetőzik. Nekem most, hogy már két éve van mit ennem, igaz, hogy főleg szójagranulátumot hús helyett, meg sárgarépát, zöldségket akciósan, tízezer forintom szokott maradni általában egy egész hónapra, miután kifizetem a rezsit, a gyógyszereket, elteszem a szükségesre borítékba, megveszem, ami éppen elromlott akciósan, a legolcsóbb kínai minőségben, cserélésére a konyhai mosogatónak, meg hasonlóra nem telik egyáltalán, sok évi gyűjtögetésre van szükség nagyobb dolgokhoz. Miért nem osszák be a tízezer forintot egy hónapig, mint mások teszik, 59 éve emberré nemesednek az áldozásommal? Nem úgy kell nemesedni, hogy én semmit sem eszek, ők kiabálják előttem, hogy húst hússal esznek a sötétkapus könyvtulajdonosokkal együtt?
Megkapják a rengeteg gyerek után a családit, ami nem tisztességes, mert régen ilyen nem volt, mindenki annyi gyereket vállalt, amennyit el tudott tartani. Mennek a boltba, veszik a chipset, a coca-colát, húsokat kilószámra, hatalmas borravalókat adnak a postásoknak, a boltosoknak, ameddig tart az ingyen pénz, kb. két hétig. Utána is élni kell, de ez nekik nem jut el tudatukig. A világ gazdagai mindig diktátorok, bábok, nemesi elmebetegek voltak, születésem óta gyalázattal a cigánytelep a Hunnia börtönnel, amik közösen emberiség ellenes fertelem és iszonyat végrehajtói, csak nem volt ki büntetni ezeket. Az emberi életmód szerény, nem jár aranypompával, mint a kukó és romániai kastélyos cigányságnál, mint emberré válóknál áldozásommal, mert mindez visszataszító. Minél gazdagabb egy ember belső világa, annál szerényebb minden területen, butaságnak látja és nem érti az ember a márkás ruhákat, a tékozolást, pararlást, semmit, ami felfoghatatlan falkaszellem butasága a jellemtelen népeknek. Egymást követik, egymást lesik, mert nincsen személyiségük, ezért foglalkoznak mindig másokkal, irigyelve mindent, amit meglátnak. Ezek a szegénységi bizonyítványai a Földnek hiába diplomáznak, csak szórják szét magvaikat a giccsről, a rettenetről, a rossz természetük képviseletéről, ami nem követendő senkinek sem. Én magyar filmet születésem óta nem tudok megnézni, joggal, fertelmes, iszonyatos látványra és a színészi gárdákra vonatkoztatva is, nem értem sátán népének történelmeit, s nem tudom felfogni sem a tetteiket.

Én soha nem vásároltam coca-colát, melynek elmebetegei áldozásommal tisztultak Szelep nevével a lányom férjének 18 éven keresztül együtt a kávés elmeosztályokkal, szelepek kiégetésével naponta, engem elmebetegezve helyettük, beszállítva II-es elmeosztályukra. Én csak vizet iszok, naponta főzök Lipton, vagy finom gyümölcsteát, erre ruházok be, főleg, amikor akciós, meg tejet iszok, igaz, hogy a legolcsóbbat. Nem érezném jól magam szirupos szörpökkel és löttyökkel. Hetente főzök sárgarépa, vagy másféle akciós, vagy olcsóbb zöldséglevest, leturmixolom, főzőtejszínnel behabarom és ezt iszom leves helyett. Ez is csak három éve van kb. , azelőtt koldus voltam állandó ismétlésében a Rákóczi térnek. Végig rettegtem az elmúlt 18 évet, hogy nehogy dolgozni küldjenek úgy, hogy a méhem egyre nőtt a pókjától Bodoréknak, mert náluk születnek meg a pusztítók, így járnak körbe születésem óta a sorsukkal, betegségeikkel, a melleimnél fogva kínoztak éjjel-nappal a Szörnyeteg koporsója ötágú csillagos kivégző gépe mellett az új-kígyóssy Rákóczi tér istene a világ ura, a sátán miatt, amelyik a bal szememben, fejemben, nyakamban volt, míg a kékek le nem győzték februárban. Minden részemben eleven állatok, mint a nemi szervemben, mert lyuknak nevezik a Rákóczi teret, lábaimban elektromos csapás a parkinson kórjuk mellett, két kezemben végig bénító feketemágusi fémkígyók, fejemben bénító csapások, halott voltam 1976. óta, azóta ők cipeltek bábként magukkal. Olyan fertelmet láttam és felfoghatatlan a szép fogaim kihúzása és kiverése után voltl férjem részéről, hogy nem tudtam tovább vinni az álomvilágnak nevezett, magashegyi Isten segítségével azóta is láthatóban emberként mutatott fertelmes életet, ha lehet annak nevezni. Én csak a szépségben és a tiszta hangban, a törvényben tudtam gyönyörködni, mást nem ismertem, érthetetlenül álltam szemben minden természetellenessel. Álmomban sem gondoltam rá, hogy gyalázattal tisztul a Hunnia börtön perverz népe, mint Zorán, Benkő Dániel állandó temetőbrigádjával, a tik sem vagytok magyarokkal, amik születésemkor megjelentek engem megáldozni, 1998-ig olvastatták velem a sátán tisztuló népének bibliáját.

Miért jár juttatás azért az indiai cigányságnak, mert miután elméletben elpusztul egy-egy ország, ők felvéve a nevüket elfoglalják azt, mint Törökországot, Görögországot, Olaszország nagy részét, Braziliát....?
Itt nem engedte a Rákóczi tér, támadott engem miattuk folyamatosan, hogy meggyalázzák a kurvákat és felveszik a nevüket annak ellenére, hogy eddig együtt likvidálták a világban az összes ellenséget.

Ha a sötétkapus dögökön, mint állandó világ-könyvtár végrehajtóin hajtják végre a könyveket, sokkal jobban jártak volna, de ők engem akartak, tor-ünnepel zárult 1995. óta az Isten és törvény gyalázásuk csonkításokkal együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kocsisok penitenciája gyalázattal, fehérvérűséggel
  2017-08-24 12:14:05, csütörtök
 
  A Kocsis nevet állandóan ismételte az RTL klub, amelyik Club 1973-as wiskeyjével tovább áldozott az elmeosztályával. Ekkor történt, hogy Kocsis tanár fia, amelyik már bejárta az egész világot, dicsekedett utazásaival a lezárt vasfüggönyös határokon belül, mint a többiek, a Tejbárban, aznap, amikor Hollóházán a porcelánfestői állást felmondtam, küldött nekem és Aninak, akivel ültem valamilyen italt. Megittuk, nem gondolva rosszra és többé nem tudtunk semmiről, csak másnap eszméltünk fel egy vikendházban, ahová Kocsis szállított bennünket. Ez volt az ára a Kocsisok emelkedésének, köztük a zongoraművészé, ahogyan páran kiabálták rá. Penitenciája az elmeosztálynak gyalázattal.

Kocsis testvérpár jött át ekkor Szlovákiából, mindkettő szőke volt, egyikük Kati. Kocsis nevet ismét ismételték 1986-ban, ekkor szabályszerűen elpusztították a vörösvérsejtjeimet, 1990-ig voltam vérszegény.

1974-ben találkozam a Tejbárban Katalin napkor a volt férjjemmel, Zsigával, aki másodszor volt a Hunnia elmétől betéve kivégzőnek szentek ellen testvérével együtt, amelyiknek a Vadvirág lett volna a Hunnia börtön elme könyve. Felkért táncolni a nőgyűgyölő, amin meglepődten, majd közölte, hogy falábam van. Mikor haza indultam, jött, hogy elkísér engem, végig hazudva, hogy nekik van a legnagyobb házuk mindenféle modern felszereléssel ellátva, hatalmas fürdőszobával, én hipnózisban voltam. Nylt a kapu, ott állt anyám, Szécsi Pál slágerénél jártak, a Csak egy tánc dalnál.

Következő évben, 1975-ben, a március 7-i születésnapomon jött Zsiga Kopcsikkal, itt Ménesivel berendezett engem szerepek ruháiba születésem óta beöltöztetett Rákóczi terével a lírai karámnak, hozott magával egy üveg Club 73-as wiskeyt, amit csak néztem, majd közösen megitták. 17 éves voltam ekkor. Átjött a szomszédból Szajkó Katalin jeruzsálemi kocsisoros - Tátrai Mari már Amerikába ment előtte, mint barátnő - , bocsánatot kért Kopcsiktól, nem tudtam mire vélni a dolgot, hogy a születésnapomon pia, bűnbocsánat történik. Ezt követően nem akarván hozzá menni fényevésem ellenére Zsigához Karcsára, mint Bródy hasonmáshoz, folytatva a klub által, ahogyan Takács tanár úr célzott rá mindig, hogy a klubban meséli el a történteket, felmentem Pestre, a Csengeri utcába, ahol találtam szállást és munkát egy divatboltban egy öreg zsidó néninél jövő sógornőmmel együtt. Haza mentem, a Pálfalvi-Keresztesi házaspár tagjai cirkuszoltak, azt híresztelték anyámmal együtt, hogy én felmentem Pestre kurválkodni, amit ismét nem értettem, hogy a Rákóczi tér tisztul, így mennek férjhez. Medve jött nem sokkal később megkérni az áldozóm kezét a szomszédból, amelyik már három gyerekes lett, egykori Vénusz áldozóként, hasonlóan járt el emelkedésben, tisztulásban, mint Hogya Mária lett volna kommunista kori főszereplője a sátán népének, már nem tesznek benned kárt mondatával, ami itt a politikai kommunista korr egyikét jelentette Porcelánszív főcímmel. A sátán népében lehet, hogy nem tesznek kárt, mert nekik mindegy, de egy csillagban, aki férfit sem látott soha, egyetlen szó, rossz nézés, rossz hang elég ahhoz, hogy meghaljon, felfoghatatlan iszonyatot kottázott Cseh Károly az ózdi feketemágusokkal az égre.

Kopcsikék már három gyerekesek voltak ekkor, utolsó ember áldozókként a feketemágusoktól, amik barátnak adták ki magukat.

Kocsisék gyalázatát Lomniczi idejében ismételték politika részeként. Kocsis egyetlen mesterség név a Hunnia börtön elmétől a Bertalan utcájukról közösen az ózdi feketemágusokkal és Rákóczi terükkel. Minden mesterségnevű sorsát és tettét, szerepét végrehajtották rajtam, mint a kettős keresztnevűekét. A Rákóczi téri média tagjai tort ülnek a médiában.

1975 május elseje előtt naponta kidobálták anyámék a holmimat az udvarra, 1967 óta már öcsémmel együtt továbbra is fényevésen tartott minket Kelet népe, nemesedtek, tisztultak egyetlen közös áldozással a cigánysággal együtt. Szerbián mentek ekkor végig, Ízisz-Ortodox oroszban lévő főpap perverz népének tettein és sorsán. Penitenciával várnak az Istenére a szentháromságnak a Hunnia börtön felett.

Jött Zsiga hozzám mondani egy hajnalban, hogy agyonver engem, káromodva, csúnyán, amit még soha nem hallottam, ha még egyszer mosolyogni próbálok Fekete Palira a vasalóteremben. Fekete mindig vicceket mesélt, nem tehettem róla, ha később eszembe jutott egy vicces helyzet, rám tört a nevetés mindig, talán ilyen jókedvű lettem volna. De Zsiga mindig azt mondta, hogy mi az majom, látod az angyalkádat, amikor nevetni próbáltam. Május elsején megtartották nélkülem anyámékkal, -
- hogy takarodjak el otthonról valamelyik menhelyi sorsaként - az eljegyzést. Anyám Zsigával beszélte meg a menüt, az asztalt a saját lepedőjével takarta le, vagyis ismételte a Kántor mostohám tettét és szerepét, ugyanis idetartoznak a Bertalan utcához, azután a mostohám megtisztult és meghalt. A Jókai utcán volt illetékes a születésem óta áldozásommal tisztuló nemi törzsei egyike Oláhnak, a Fejezetek a szexualitás könyve alapján, mely cigány törzsek egyikének azt írták, hogy olyankor dugja a vattát, ezek helyére mentek anyámék lakni. Ezekből a törzsekből emelték és iskolázták be Barack Obamát, Rákóczi téri amerikai első férfinek. Hiába írták le, hogy Obamának a testőrségében Ufó kíséret van, senki sem tett semmit, hogy a Hunnia börtön elme kísérettel rendelkező könyvtulajdonosa.

Május 1-je fontos dátuma a Vörös Oroszlán karmikus kommunistáinak, mert hozták fogságban a nagyobbik lányomat, egykori Mohamedet azért, hogy vezessen majd engem a korok, főszerepek között hipnózisos állapotomban. Március 7-én kellett neki megszületnie, egyetlen ajándékaként Zsigának, a 18. születésnapomon. Nem tudtam, hogy van nemi szervem, nehezen ment a kapcsolat, de már méhem volt, Liptaiéktól, mensesem is 1971. óta a klubtól. Egyből teherbe estem. Ezt követően, a brutális kitámadásom történt Pali miatt, amikor is Zsiga átlökött az utcán a másik oldalra, hogy takarodjak el tőle, velem nem jön végig az utcán. Összeragadt a két gyűrű, de már este tízkor jött könyörögni, hogy vegyem vissza a gyűrűjét. Nem akartam, de bajban voltam, mert terhes lettem. Nem féltem, annyira sokan tartottak hipnózisban, nem éreztem semmit, szemeim hatalmasra tágultak. Augusztus 31-én rendezték meg nélkülem, mert én nem fogtam fel semmit Karcsán a lakodalmat, melynek költségeit mi fizettük a menyasszonyi táncból, mindent hitelre vettünk, a bort pedig apa adta, akit genyónak szólított Ardó Zsigmond, csúfoták őt és engem az Ardók, hogy mi vagyunk a szegény városiak, ha ők nem szarnának, a városiak nem ennének. Én lettem a szegény lány, menyecskének vettek oda, másnap a nagyanyja kiabálta, hogy miért nem mosok ki rájuk az esküvőt követő napon már, s hogy azzal, hogy a Kiszsiga elvett engem, még nem változott semmi. Én hajnalban keltem, Zsiga aludt délig.

Apa befizetett nekünk Kőkapun nászutat. Vittem kisrádiót, tollast, labdát. Zsiga unatkozott, nem jött velem sétálni a tó köré, nem tollasozott, labdázott, nem hallgatott rádiót, hogy énekeljünk, mert szerettem egyedül addig, az vigasztalt, csak inni járt a büfébe. Három nap után odament az igazagtóhoz és közölte vele, hogy táviratot kapott, hogy meghalt a nagyanyja, el kell mennünk. A direktor mondta, hogy apa csak három napot fizetett be nekünk, amúgy is el kellene mennünk. Hazugság hazugság hátán, mint kiderült, az első haza kísérés is végig hazugság volt, mert egy komfort nélküli régi házuk volt Karcsán. Apósom, mikor rájuk szóltam, ne bagózzanak a földre, kitéve a hollóházi hamutartókat, kiabálta, hogy ha a szoba közepére szarik, akkor is az ő háza, meg részegen hétvégente kitámadott a kocsmázásuk után, hogy ez, mármint én égetem a villanyt, olvasok, iljet senki sem látott, hogy naponta mosakszik.
Tanultak tőlem emberséget.
Mivel volt mit enni, naponta vittem magammal kaját dolgozni is a varrodába, ahol kézimunkás voltam Kovács Kati helyett kommunista főszereplőként, ettem lecsós és rántottás kenyeret, a kedvenceimet, 47 kilóról felhítam 67-re a gyerek születéséig. Lesántultam valamiért, nem tudtam rállépni az egyik lábamra a csípőcsontomnál jelentkező fájdalom miatt. Egy héttel a gyerek születése előtt albérletet keresett Zsiga, az Árpád utcán Elekéknél talált egy komfort nélküli szoba-konyhát. Mindent elrendeztem, bevásároltam a gyerek fogadására a Csecsemőgondozás, gyermeknevelés című könyv alapján, de a jó házasság titkait is szó szerint megtanultam, amit ott hagytam Zsigának, de őt nem érdekelte. Hívtam sétálni szülés előtt egy-két nappal, de nem vonult fel velem az utcán. A másfél napig történő táguló vajúdást egyedül éltem át, kétperces fájdalmakkal háton fekve, folyadék nélkül a szülészeten. Lezárták járvány miatt, de egyébként sem érdekeltem már senkit, legfeljebb a nagynénémet. Apa szíve megszakadt attól, hogy nekem gyerekem született és hozzámentem egy paraszthoz, többé nem állt szóba a saját nővérével sem. A gyermekgondozási díjakat, amit adott a politika és a zsidó szövetkezet elmulatta, nem tudom, minek örült ennyire, bár 11 évig majdnem mulatott naponta mellettem, nem tudtam megfejteni végig,mi ez a tor ünnep, ami már gyerekkora óta tartott náluk. Bejött értem taxival, úgy, hogy mások szóltak neki ápolatlanul, hazavitt, majd fogta az ételhordót, hogy megy nekem ebédért és másnap hajnalban jött haza. Azt követően iszonyatokra eszméltem fel néha, hogy rugdosott éjjelente a lábával, hogy ha nem hagyja abba a gyerek a sírást, agyon ver mindkettőnket. Két hetes koráig szoktattam a levegőhöz az ablak elé állítva a gyereket, majd kitettem az udvarra a babakocsit, két hónapos korában elindultam sétálni, illetve indultam volna májusban, csodálatos, napsütéses napon. Zsiga rám parancsolt, hogy tegyem rá a kocsira a bőr kocsi tetőt, hiába érveltem szép szóval, hogy nem esik az eső, betettem a kocsi tetejét a hálójába, felugrott a végén és Tina Turnert ért pof miatt összetörte a bal arccsontomat. Tina hosszabbított, mivel a zenei fesztivál születésermkor kezdődött, majdnem mindenki meghalt azóta, amióta a miskolci Rákóczi tér főnix feketemágusaival megáldozta az embereket gyalázattal tisztulva a kurváikkal.

Nem járt haza egyáltalán, amikor hazajött, valamilyen kommunista kori főszerepet hajtott végre, mint a Ki az úr a házban rakott krumpli földhöz vágást kiabálva nekem, hogy paraszt vagyok, büdös paraszt neked, Zalatnay Sarolta helyetti támadását a klubjának.

1977. január elsején otthon volt, a szilvesztert a gyerek tíz hónapos korában, amikor már járt és beszélt, énekelt együtt töltöttük, másodszor történt meg a dolog, amit nem ismertem. Ismét teherbe estem, mert a kisebbiknek, a Benkők által hozott Csillagmedvének is hetesnek kellett lennie, ő október 7-én született meg óriásként, különösen a feje volt az. Szintén egyedül fogadtam, pártiskolába iskolázták be Zsigát Miskolcra, ahol naponta hajnalig mulatott, elitta mindenét. Addig kézzel mostam, mert nem volt mosógépre sem pénz. Karcsán begyulladt bal mellel Pethő doktor mellkínzása után a szülészeten, amit majdnem le kellett vágni, negyven fokos lázzal az udvaron mostam télen, húzva a vizet a kúrból, ha nem akartam, azt mondta anyósom, hogy ne játszd meg magadat fiam. Az öreg Szabó István, nagyapa segített Karcsáról visszamenni Újhelybe szülés után, egyedül ő szeretett engem az áldozóim közül. Zsiga hazajött a pártiskolából, miután megtaláltam a felhívására az Otp-nek, hogy felvett hiteleket, nem fizette, de aláírta az én nevemet is, lobogtatta egyszer magasban a vényeket, hogy befizette, beteszi a fiókba, itt felismertem Havas Mária ózdi sorsát hajtotta végre. Közölte velem a Bródy hasonmásuk, hogy váljak el, ha akarok, ő egy semmi. Mikor be akartam adni a válópert, kiabálta, hogy elveszi tőlem a gyerekeket, mert nekem nincsen házam, meg nincsenek rokonaim, neki meg ott van Karcsán háza és a szülei is. Öt hónapos volt Brigitta, amikor ismét megtörtént a dolog, teherbe estem, ekkor Elvis Presleyt hozták, mint ahogyan itt 1998-ban megtámadtak, hogy nálam szülessen meg a józsefvárosi egyik áldozóm, Elvetettem, amit végrehajtott Megadja Sándor osztálya elevenen kiráncigálva a méhemet, hogy mindent hatalmas fájdalommal és iszonyattal éreztem hipnózisban is. Közben nem tudtam arról, hogy az Idő, mint titok a köldökömnél van a méhemben, amit meghuzigáltak, még négy küretével az egészségügynek a klubjával a médiának. Tavaly a tik sem vagytok magyarok szociális hálózat egyik Ágnese tetteit és sorsát kezdték el, ki akarták dobni a méhemet végleg azzal, hogy minek az nekem.

Egy éves volt a kisebbik gyerek, amikor véletlenül otthon volt Zsigája a klubnak, amelyikkel kötött házasság Illés-Pisti kék leveles ruhájában történt azzal, hogy ők boldogan házasodnak, szerelemben élnek egymással, idetéve a menyasszonyi ruha kölcsönzőjét a Rákóczi térnek, járva utánam, hogy én búskomor vagyok, ők csókolóznak egymással. Azt kiabálta Zsiga, hogy ő nem vonul fel velünk a városba, mégis a gyerekek rémülésére eljött velünk a zsidó fényképészhez, az egész sorozatot később elhagyta, mármint a fotókat, egy maradt, rémületnek nem nevezhető félelemmel néztem a gyerekkel együtt. Eltörte az orromat Lázár miskolci jeruzsálemi helyett, amit 18 éve láttam a fotóján kiabálta nekem, hogy olyan lettem, mint ők. Összetörte a bal fülemet a spanyol pusztító helyett, melyek később kerültek be az álmosfüzetbe, mely szerint az álmok apokalipszist jelentenek, a két utcai lista szerint, köztük Noé vízözönje kis fehér kutyással, amerikai földrengés Vénusszal, űrhajók, ufók, mindenféle csapás, mint a szappantisztító sorozatok. 1980-ban bevásároltam a szülésimből, mentem utána a kocsmákba, kihívva mindig valakit, ott mulat-e, mert nem maradt pénzem. Bejártam az egész várost a két gyerekkel. Jött velem szembe, éppen a határ melletti faházból andalgott részegen véres arccal hazafelé, amikor meglátott, kiabálni kezdte, hogy genyó, utánam mertél jönni, ezért kinyírlak, Odaadtam neki a kulcsot, elindultam a bátyámék lakásába a Pázsitra. Jött utánunk dűlöngélve, feljött és majdnem szétverte a fejemet hátul a falban. Sógornőm kérdezte, mi a bajod Katikával, erre üvöltötte, hogy kurva az anyja valamelyik kurvája helyett a Rákóczi térnek, ez már születésem óta történt, sőt az István a király Szendrei kurvás főszereplővel kezdődő ezer éves történelem főhőse is én lettem, ezért egyből azt mondták rám a születészeten, hogy ismét született egy kurva. 130 éve a Szendrei névvel vonult be az ezer éves történelem Rákóczi tér néven.
Meg akart öln Zsigájuki, egész éjjel járt az udvaron, keresve engem, de én a szomszédba mentem Elek András házi bácsi könyörgésére, hogy menjek el valahová, mert megöl engem. Ekkor már az Egri csillagok török-Rákóczi téri könyvet rajtunk, Mohamed forrásával az óvodában végrehajtották Hegyi Barbara segítségnyújtó közlése szerint. Már ekkor nem volt erőm egyáltalán, így vezettem a jegyzőkönyveket, melyeket kapkodva dolgoztam ki a pártbizottságon, ahol Ostvátné Réti Mária nem bírta elviselni a zöld tiszta szemeimet, dührohamot kapott, amikor rám nézett. Egyszer kiköltöztem anyámhoz, hogy elválok végleg, bár az emberek csak egyszer házasodnak, Kormosék könyvét és sorsát, tetteit hajtották végre ekkor anyámon és rajtunk, Kormos így jelentkezett megtámadásomkor Zsiga feleségének.

Ez volt a házassága a klubnak, rettegés, kivégző sorozatok, széttörések, melyek részei voltak az Uniós központ Pszichografológiájának, mint karmikus népek általi ok és okozat, mely minden gyilkosnál természetes, hogy amit tesznek másoknak, elméletben vissza kell kapniuk. Ezt rúgta fel a vasfüggönyösök miskolci népe azzal, hogy megváltoztatja az időt és a törvényt, hogy a gyilkosok szeretetben élnek, az emberek meghalnak és szenvednek helyettük saját tetteiket, sorsukat, szerepeiket végrehajtva rajtuk.

Nem volt erőm, sokan tartottak hipnózisban. Például azt sem tudom, hogy hogyan jutottam el Patakra minden szombaton ócska ruhákat árulni, hogy tudjak miből főzni a családnak. Ugyanez történt Miskolcon is kirablásomig a Zsarnai telepen, az már felfoghatatlan volt a közlekedési vállalat megalázásával együtt, miután ellopták a bérletemet és a pénzemet. Már itt nem tudott segíteni sem Magas-hegyi Isten, sem Mohamed népe.

1976 körül hajtották végre a meséskönyveit a Hunnia börtön orvosoknak, Végh Antal Egyedül a kastélyba könyvével együtt későbbi Müller Péternek Simon Ilonával, amelyik sorsát 1998-ban is rajtam ismételték bolond lányával együtt, sőt 1997-ben. Zsiga megtalálta a könyvet, kiabálta nekem, hogy ő olyan, mint Simon Elek. Szerintem rosszabb volt, mint a sima sátán népei parasztjai. 1976-ban ismét ismételték a nemi törzsek könyveit, Oláh Ibolya felvett nevével 2004 körül, élénk tűzugrásai közepette a szlovákai klub népének. Megállás nélkül mentek végig körforgásként a könyveken az áldozásommal, miközben a zenei számokat, költők verseit, slágereket, kommunista, vallási Jézus feszületeket, felfoghatatlan áldozást tetteik, sorsuk szerint hajtottak végre elmondva mondatát párnak abban a hiszemben, hogy ez csak játék, visszaszámlálnak majd később.

Három évig váltunk, 1983-ban keresztül döfték a szívemet születésnapomon, következő évben a spanyol pusztító gennyes tályoggal kivette a mandulámat Varga doktor osztályán, a neve miatt fontos volt, mert utána sztriptíz tánccal előtte jutalmazták meg tor-ünnepként. 1985. november 5-én mondta ki Lukács doktorja a Bertalan utcának a válást, akitől hiába kértem a vagyon elosztást, bizonyítva, hogy én fizettem mindent első pillanattól, mi külön éltünk, pénzt nem láttam tőle, engem vádolt valamiért, úgy vettem észre, elnéző volt Zsigával szemben. Egy látlelet volt becsatolva, de azt nem vették figyelembe. A válás napján kértem vissza a lánykori nevemet, ami fontos, mert utolsó emberként csak így folytathatták tovább a mészárlást és gyalázatot, amiért már előzőleg bábbá tettek. Kifizettem apa házának árából - akit Budaiék kifosztottak halála után a lakásból átvételi elismervény nélkül - bízva abban, hogy egyszer emberré válik még ennyi idő után is, ebből Karcsán Kormosnak készítettek fürdőszobát, mint ahogyan később az egész lakás ára hozzávándorolt, mert nem íratta le a nevét, ebből fizették ki a Berta családot, így mentek az általuk épített nagy házba lakni közösen. Tehát a lenézett, leértékelt szegény lány pénzéből kerültek emberi körülmények közé. Halálukig nem tudták, hogy ki vagyok, hogy én valójában ének tehetség vagyok, szeretettel együtt, csak azt vették észre, hogy változtak.

A válás után a Rákóczi tér a két utcai listája alapján a rajtam és világon végrehajtott apokalipszisnek, melynek része a karcsai két tévés futballja volt a vörös kommunista Kiss Ferencnek, melyet a Rákóczi tér átvett és ismételt érthetetlen módon Orbánékkal, azt híresztelték Soósék, hogy azért vált el tőlem a volt férjem - nem én tőle -, mert én kihasználtam, s itt ismét kezdődtek a felfoghatatlanok, tisztulásukkal, gyalázatukkal, ház építésükkel, analfabéták kitermelésével művészeknek, mely kezdődött születésemkor a gyogyósokkal, bolondokkal, elmebetegekkel, sántákkal, minden vakkal, sükettel, vagyis minden karmikusával az áldozóimnak. Harminc évig nem tudtam kiejteni a volt férjem nevét, olyan félelem és rettegés volt bennem, ájultam el a neve hallatára, ezért szent lett a gyerekeim előtt.

Iszony és iszonyat Magyarország a neved, melyben az egész világ világ-könyvtár tulajdonosa, szereplője benne van!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1983 Olyan vagy, mint anyád Révész és Bertalan utcai apoka
  2017-08-23 10:32:12, szerda
 
  1983-ig végig ment a kormány mindenkori politikaként a sátoraljaújhelyi Révész és miskolci Bertalan utcai apokalipszisén, köztük a Pszichografológiáján, létrehozva a német Uniós központot addig, felemelhették a vasfüggönyt ezt követően Őrház sorompójával Miskolcnak gyakorlatban, elméletben mentek tovább az áldozásunkkal, még nem fejezték be a kommunista időket és korokat, csak 1995-ben Nagy Annával, utána jöttek a vaskori vallások.

1983-ban utalta ki Kutasi zsidó nekem a Révész utcai szövetkezeti lakást, melyet úgy adtak át, hogy a nagyszobai tapétát végig sárga folttal összefröcskölték, akár a fürdőkábat. Hiába reklamáltam, nem javították ki. Volt férjem, a karcsai református addigra cigitől megtisztult, rajtam karrierben emelkedő Hunnia börtön elmebetege jött velem, hiába éltünk külön, beköltözött a lakásba, igényt tartott rá annak ellenére, hogy én tartottam el, első pillanattól elmulatta a fizetését. Nem tudhattam, hogy Karcsa a miskolciakkal Benkő Lajos angyal csonnkításában és gyalázatában vett részt, s hogy a volt férjem családja helyett az árja Kohut családot bénították és támadták folyamatosan, mint Kohut Istvánt Ardó Irén miatt és nagynénémet Ardó Erzsébet miatt. Soósok itt emelkedtek, az angyalok sorsában az állandó nemi betegségek sorozatához értek, amikor meg szokták őket Soós névnél gyalázni, ez volt az oka Soós Imre lelökésének a háztetőről születésem előtt. Így üzennek többszáz éve a medvének érthetetlenül Oroszországba, aki nem ismerhette a szenteket, mivel kommunista volt mindig.



Bejött 1983-ban virágültetésemkor az előszobába Ardó Zsigmond és Váradiné Szabó Erzsébet mai napig élő református áldozónk, közölték együtt, hogy most is rendetlenség van, Szabó Erzsébet pedig azt, hogy olyan vagyok, mint anyám. Mindkét kijelentésen nagyon meglepődtem, itt kezdték közösen Benkő Lajos és anyám sorsát addigi születése óta tartó bénításával a szőke nemi kivégzőik helyett Molnárok ismételt kezdetével Erikákkal, Ildikókkal, Gábor Zsazsáig és Gina Lolobrigidáig, Molnár Rákóczi téri családok kezdetéig visszament időben. Molnár Csilla Vörös Oroszlán karmikus csillagát itt termelték ki.

Szabó Erzsébet Váradiné mára megtisztult kilencvenvalahány éves, rendetlen volt, mint a többiek Mary Zsuzsa kezdetével anyám támadásának születésemkor, ezt is kezdték elölről, Malek Andreát ekkor vitték médiába, azóta az összes elmebetegüket megtisztították, megházasították az egész Földön.

Szabó Erzsébetek a médiát jelentik, mint perverzek az egész világon, ilyen volt az angol Liz Taylor központ és az amerikai, kiliáni, diósgyőri.

1983-ig az álmosfüzetet jelentő apokalipszisüket a világon és rajtam végrehajtották, melyekből pár maradt meg fejben.

1983-tól a két utcai névlista alapján már a belőlünk született betegségeket, újabb csapásokat emeltek celebnek, politikusnak folyamatosan termelve ki az elmeosztályokat mindenhonnan az egész világon.

Mára a Molnár családok értelmiséggé lettek, így mennek nyugdíjba, hatalmas fizetéseket tékozolnak, dicsekszenek, körbe utazták 1998-as ismétlés óta is az egész világot.

1983-ban hozták anyám anyjának diófa asztalát, kezdték rajtam végrehajtani az akkor megjelent Balázsné miskolci Győri kapui utcanépével anyám anyjának a sorsát azzal, hogy a Bertalan utcán illetékes Putyin nemi gyalázó felszabadító hadserege Juliannát megerőszakolta. Közösen támadtak meg 1986-ban, nem tudtam védekezni, nem tudtam semmiről. Ilyen mocskot, amivel Vénuszt várta Miskolcnak átadott Románia lezárt határokon belül és Magyarország fel sem lehet fogni, nem tudja senki sem túl tenni magát rajta, azon a Vénuszon, aki csillag volt az égen, nem ismerve a nemiséget, a férfit egyáltalán, de tudták, mert végtelen tehetségkutatókat rendeztek az egész világon.

1983-ban folytatták az áldozásunkat világ urainak hipnózisával, gyalázattal és csonkítással Kolcza Mária szappantisztító sorozatának Megveszem ezt a nőt és Puniella folytatásával, Bad Pritt és a légy Angelina Jolie gesztenye hajával világ gazdagai közé emelkedve Julia Robertssel és társaival együtt, a nemesek kitermelésével Müllerék által cigánytelepükkel, Mariannák és Gabriellák, Gáborok Koncz Gábor börtön gyilkosaival kezdődő folytatását sorsuk és szerepők végrehajtásával, II. János vatikánba vitelével a Hunnia börtön elme filmjeivel mentek tovább, készülve a világ Hunnia Magyarországra, külön a Rákóczi tér István király ezer éves történelmével és nemességével. Ekkortól kezdték a nácik emelését a ricsei elmeosztály kezdetével Vona Gáborral bolt és közlekedési fóbiájuk rajtam történő végrehajtásával, folytatva a sort a börtön gyilkosokkal, cigánysággal a börtönökből penitenciával, feszületek sorozataival, valamennyi vallásával a Bertalan utcai Rózsa nevűeknek, köztük a kislánygyalázó bányászokkal, ezek nemesítésével, rokkantnak nyilvánításukkal, földönkívüliek helyetti legyőzésemmel piros melegítőjében fekete puma jelzéssel Piros Piri egykori óvodásnak, iskolásnak Tréfás felvonulás írásom alapján Illés-Pistinek, aki az eredeti kakasa volt a magyaroknak többmillió év óta. A hegyközi romák kitermelését kezdték el házi bácsi, Elek András házának elvételével és halálával felvett nevűekkel a Bertalan utcai Uniós központ névtára alapján.

Születésemkor áldoztak meg Ufó-füllel a fekete puma földönkívüliek helyett,valamennyi holdjáró, amit bevezettek és rám adtak földönkívülieké volt. 1995-ben rendezte be Túri Ferenc pszichiátere a Hunnia börtönnek az egri központ támadásának ismétlőit a pesti orvosokkal a fogadásomra, itt támadott meg engem Bodor pókja az űrpusztítóknak perverzként. Azóta én lettem a Nanija a romániai ufóknak, így hívnak az adott lányom Mohamed gyerekei engem. Februári feketemágikus támadásukkor Ufó lábaim lettek, nagyon fáj a két izom, ami eldeformálódott, görcsöl állandóan. Madárszám lett Philemonjaként a Bibliájuknak, a boszorkányuk deformációjától. Még a Hunnia vatikán deformáló csapása mellett, ami egyben utánzott mindenkit 1983. óta.

1983-ban kezdték a popposokkal az apokalipszis folytatását rajtam japán gésájával aranyhálójával a miskolciaknak űrpusztítójukkal, a falvakból Kelet további költő ózdi feketemágusi kitermelését Cseh Károllyal, a fitnesesekkel együtt, divatcégekkel, Avonnal. Ekkor átszúrták a szívemet születésnapomon, mely nagyon fontos volt nekik, lyukas szívű Szabó családok aszkéta ünnepi cirkuszaként, összes Szabójuk történelmének végrehajtása mellett.

A Rákóczi tér 1983-ban Vénuszként nevetve a helyesírásomon nyelvi csonkítást és bénítást, gyalázatukkal együtt hajtotta végre magyar nyelvi ellenségként rajtam, ekkor kezdték el a magyar nyelvi helyesírás szabályainak változtatását, mely mai napig tart.

Sok lány megáldozta magát helyettem a könyveik végrehajtása közben, amiért köszönetemet fejezem ki, de fertelem, amit érzek, hogy volt akit körülvettek a könyv végrehajtásakor tizen az utcán, egymás után mentek végig rajtuk. Ez a mocsok a politikát jelenti, Hunnia Magyarország Szabó István, sérthetetlen és kiejthetetlen nevű sötétkapus dögjeit és népét állandó többezer éves világ-könyvtár tulajdonosként egykori Vénusz támadóként, lyukas szívével, amivel kezdték a pókjukkal az aszkéta ünnepi cirkuszt 1983-ban a világon végrehajtani Visnyei László egyetemi tanár népének áldozásában.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsidó viccek
  2017-08-22 17:21:38, kedd
 
  Egy kupéba kerül a vonaton a katolikus pap meg a zsidó rabbi. Hosszan, barátságosan elbeszélgetnek vallási szokásaik különbözőségéről.
Mielőtt leszállna, azért még így szól a katolikus pap:
- Hiába minden, na borzasztósan szeretném látni, rabbi uram, amikor megkóstolja a sonkát.
- Látni fogja, főtisztelendő uram - bólogat a rabbi -, ha majd sonkát szolgálnak fel az ön esküvői ebédjén.

Egymás mellé kerül egy lakodalmi ebéden a katolikus pap meg a zsidó rabbi. A pap valami okból rossz kedvében van, fel akarja bosszantani asztalszomszédját.
- Iszonyú álmom volt az éjjel - fordul hozzá. - Azt álmodtam, hogy a zsidó Paradicsomban vagyok. Mindenütt tömeg, nyüzsgés, lökdösődés, hangos duma, izgatott hadonászás...
- Nagyon érdekes - feleli a rabbi. - Álmomban én is jártam a keresztény Paradicsomban. Csodálatosan szép volt: fény és ragyogás és tisztaság és a szférák zenéje... És sehol egy ember.

Vilmos német császár az első világháború alatt tábori kórházakba látogat.. és örömmel tapasztalja, hogy a sebesültek harci szelleme töretlen.
- Győzi fogunk, felség! - kiáltják kórusban a katonák a kórtermekben. Akinek lába van, ha csak féllába is, az vigyázba áll, aki nem vesztette el mindját karját, az tiszteleg.
Amikor ő császári felsége a nagybeteg Kohn ágyához ér, Koh, alig hallgatóan, így szól hozzá:
- Azért egy tanácsot fogadjon el tőlem, Felséged: Én a brandenburgi tartományt mindenesetre átíratnám a nasasasszony nevére.

Ugyancsak az első világháború alatt történt, hogy a szegény Stojmi gyerek sírva ment haza a sorozó bizottság elől. Kiszuperálták.
Édesapja vigasztalja:
-Ne sírj, Stojmi. Umtauglichnak nyilvánítottak?! Nem vettek be a seregbe?! Nem szolgálhatod a hazát?!... Majd én segítek rajtad. Veszek nekem csákót, ágyót... Leszel egy magánkatona.

Ugyancsak az első világháború idején történt, hogy a szegény Stojmi gyerek sírva ment haza a sorozó bizottság elől. Alkalmasnak találták!..
Édesapja vigasztalja:
- Ne sírj, Stojmi. Besoroztak katonának?... Akkor két eset lehetséges. Vagy elvisznek tényleg, vagry nem. Ha nem, akkor nincs baj, de ha elvisznek tényleg, akkor két eset lehetséges. Vagy kivisznek a frontra, vagy nem. Ha nem, akkor nincs baj, de ha kivisznek, akkor két eset lehetséges. Vagy meghagynak a hátsó vonalban, vagy nem. Ha a hátsó vonalban maradhatsz, nincs baj, de ha a legelső vonalba küldenek ki, akkor két eset lehetséges. Vagy megúszod épen, vagy nem. Ha megúszod épen, nincs baj, de ha nem, akkor mindig két eset lehetséges: vagy könnyebben sebesülsz meg, nincs baj, ha súlyosabban, akkor két eset lehetséges. Vagy felgyógyulsz, vagy nem. Ha felgyógyulész, nincs baj, de hogyha nem, akkor két eset lehetséges. Vagy zsidó temetőben fognak elföldelni, vagy nem. Ha zsidó temetőbe kerülsz, nincs baj, azt meg, hogy nem zsidó temetőbe kerülj... olyat azért csak nem fog megtenni veled az Úristen.

Új tanító kerül az iskolába, ismerkedik a gyerekekkel. Ahogy régen szokás volt, megkérdezte mindegyiktől azt is, hogy milyen vallású.
Móricka azt feleli, hogy ő ágostai hitvallású evangélikus.
Szünetben az osztálytársai körülfogják, felelősségre vonják:
- Hogyan hazudhattál akkorát, Móricka! Hiszen rád van írva az egész hitközség! Mindenki tudja, hogy zsidó vagy.
- Jól van, na - válaszolja nekik Móricka. -, de azt mondta a tata, hogy nem kell minden jöttmentnek eldicsekedni vele.

Egy amerikai zsidó, a Bostonban élő Kohn, most, hogy nyugalomba szándékszik vonulni, még befizet egy japáni társasutazásra. Gyerekkorában annyit hallotta mesélni, hogy a zsidók az egész világon szétszóródtak, szeretné megnézni, vannak-e Japánban zsidók.
Tokióban a tolmács készséggel rendelkezésére áll és elviszi őt egy péntek esti istentiszteletre a zsinagógába. Kohn csodálkozva látja, hogy az istentiszteleten részt vevők mind alacsony növésű, törékeny alkató, sárga bőrű, ferde szemű japánok, de a zsinagóga berendezése megfelel az általa ismert zsidó templomokénak, az imádkozók imaleplekbe burkolózva hajlonganak, a férfiak fején kalap van, a fiúk feje búbján kapedli.
A szertartás befejeztével Kohn a tolmáccsal előremegy a rabbihoz. Bemutatkozik, és meghatott hangon előadja, hogy az élete legboldogabb napja, boldognak teszi őt a tudat, hogy Japánban is élnek hitsorsosok...
A rabbi megakasztja a szóáradatot.
- Szóval ön azt álltítja, hogy Amerikából jött.
- Igen, Rebbelében, Bostonból.
- És hogy önt Kohnnak hívják.
- Igy van, Rebbelében.
- Érdekes - fordul a pap a köréjük gyülekezőkhöz. - Amint látjátok, nem ferde a szeme, nem sárga a bőre, nem törékeny alkatú, még csak alacsony növésűnek sem mondható ... Nem látszik zsidónak.

A tanító bácsi észreveszi, hoy Móricka tátott szájjal hallgatja őt. Hizeleg neki a dolog, mégis úgy véli, jó modorra is kell szoktatnia a tanítványt.
- Móricka, nyitva van a szájad! - figyelmezteti a fiút.
Móriczka válasza:
- Tudom, tanító bácsi kérem, én hagytam nyitva.
Egy szegény kolduló zsidó egyszer állítólag papagájt kapott alamizsna helyett valamelyik városszéli házban. Hazavitte, megetette, a madár a jó meleg szobában magához tért és szárnycsapkodva kiáltozi kezdett:
- Vesszenek a biboldók! Vesszenek a biboldók!
A szegény kolduló zsidó nézi, nézi, azután megszólal:
- Nem szégyelled magad?! Ilyen orral?!

Kohn és Grünül egy padon a parkban és kölcsönösen panaszkodnak egymásnak a növekvő antiszemitizmus miatt. Egyszer csak arra röppen egy madár és ráejt valamit Kohn vállára. Kohn felugrik, tisztogatni kezdi a zsebkendőjével zakóját, közben elkeseredve mutat a madár után:
- Láttad, Grün, láttad? Ezek is velük tartanak.
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
Új, fekete kenyér ünnepe 666 - Rákóczi tér Miskolc
  2017-08-21 00:24:34, hétfő
 
  A római történelmi egyház kenyér ünnepének versikéje volt:

A mű

Egy vallomás az életem,
Örökös fohász,
S kincset rejt a két kezem,
fényhez a kovászt,
Megkelesztem a lisztem,
Megdagad tésztám,
Kell még hozzá a hitem,
Kenyerem kész már.

Read more: http://emberi.hupont.hu/35/a-mu#ixzz4qKsO7PkP

A történelmi egyház keze fényenergiával lett ellátva, hogy áldja meg a kenyeret, mindennapi étkeit a sátán népeinek, mivel a Biblia teljes egésze egykori holt tengeri tekercsekből íródott, a sátán szavai szerint szenvedésekből készült tűzzel íratta meg a történeteit azoknak, akiket leigázott.

Sátán nincsen többé, mivel megtámadott engem Csernobilkor, harminc éven keresztül nemi csapásként áldozott együtt a Rákóczi tér új-kígyósi istenével, melynek népe mint Rákóczi tér és törzsek ma is léteznek, termelik ki folyamatosan sztárnak, politikusnak a gyilkosokat.

Az új fekete kenyér az ózdiak fekete mágiáját jelenti, 666 hamis próféta energiájával, a miskolci Rákóczi tér ezer éves történelmével, melynek tagjai a pogányok, Pogány Judit berendezésével, Deák Bill Gyula az Időjelek testenyészeti feszületese öcsém áldozójaként, jelenlegl életműdíjasként megtisztulva, Varga a Hunnia börtönből, mint vasfüggönyös, Berek Kati Romániából, mint jelenlegi utolsó ember áldozó, Nagy Feró genyója a műanyag punkrációs kommunizmusnak, Vénusz áldozó 1976. óta, Bródy János Földanya áldozója egykori Jeruzsálemnek, Hunnia elme tagjaként nyomorult bábok és testenyészetek teremtője, Illés együttes állandó Illéssel kezdődő apokalipszist végrehajtó összes reformátusával a sátán népének minden Bibliáját beleértve a Földnek jelenleg Földanya áldozókként születésem óta gyaláznak és csonkítanak, minden szerepbe engem téve a Rákóczi terükkel Miskolc teljes egészének világ-könyvtárával.

István, akinek az egyik kezét levágták, saját volt, mint egykori romániai római egyházas egyház képviselet, királyként, nem ezer éve volt, hanem ötszáz kb. A római egyház kelta alappal bír, a keresztes háborúi idejében szemben állva az iszlámokkal, gyilkosokból és bérencekből áll, vér jelenti őket, ezt jelentette az István a királya.

Mivel a fekete kenyér felett az ózdi 666 áll, a hamis próféta és társa, a fenevad átadta a mágiáját Müller Péternek, így jutott a Főnixes lírai karámhoz, mely engem Földanyaként 1967-es utolsó búcsúja óta a régi történelmi egyháznak áldozott meg rettenetet üzenve az égnek. A fekete kenyér ünnepe nem jelent ezer éves államalapítást, sem Rákóczi tér nem létezett ezer évvel ezelőtt, nincs mit ünnepelnie a vallási szövetségnek, együtt a vatikáni Hunnia börtönnek a református börtön gyilkosokkal, mint ezer éves ember gyilkosokkal.

Velem olvastatták éveken keresztül a sátán Bibliáját megtisztítva ismétlésbben az ezer éves börtön gyilkosokat, reformátusokat, trianoni áthozatala mellett az elmebetegeknek Romániából, eltartva őket, taníttatva őket, név szerint kiválasztva a Bertalan utcai névlista szerint a csonkításommal, gyalázásommal lyukként, mivel a nemi szervemben volt a Rákóczi téri patológiájuk harminc éven keresztül, Csernobil előttől.

Nem értettem, hogy Tina Turnernek miért kiabálják, hogy rock-nagymama, hogy a zenei fesztivál velem kezdődött 1958-ban az egész világon, az Omegával és a Bertalan utcai vasfüggönyös Varsányival.

1989-ben nyugodtan odasétált politikusnak Orbán Viktor társaival a miskolci Rákóczi tér narancs lírai karámjának színében, ezt a Hunnia börtön taxisai észlelték, de senki nem mondta ki, hogy egyetlen nagy közös áldozást hajtanak végre Kohut kakasnak csúfolt utolsó emberi család ellen, sem azt, hogy Vénusz-Földanya áldozás történik, üzenve az ég kulcsainak, az összes Istennek, hogy jöjjenek nekem segíteni, a csendért meg kellett őket tagadnom.

Magyarország történelme az egyik Új Bekezdéses tag szerint soha el nem évülő priusz már régen.

Nincs fekete kenyér ünnep a mi áldozásunkkal a párszáz éve kivált vaskoriak Rákóczi tere által, melyek vélik, hogy megváltoztatják az időt és a törvényeket. Teljesen értelmetlenül áldoztak meg a lírai karámmal margaréta náluk fogságban lévő elzüllött tündér helyett, Nyika Turbina helyett kék csillagként a többezer éves Heródes zsidó népével még az ortodoxok mellett. Ezek a zsidók, mindig is ezek voltak, kislány áldozók. Izrael, ami egykor többezer éve Jákóbból lett már nem létezik. Ott a miskolci Rákóczi tér népei vannak, fényevésünkkel vitték ki őket, ugyanez az összetétel patológiákkal, barakkos legyekkel, börtön Hunniával, fertelmesekkel.
Így bocsát meg a Hunnia elme Ferenc pápája az izraeli zsidóknak, meg a legyeknek, melyek beöltöztek Mohamed népének, mint Magyarország Hunnia börtön országát jelentik.

Pogány Balázs a nevét megváltoztatta, áldozása azóta tart, amióta megszületett, mint testenyészete az Időjeleknek, vadállati apától a börtön választotta el könyvtáros anyját, 1991-ben folytatta az Új Bekezdés Vass Tiborral, amelyiknek bronzviháncos kísérete van Pogányné helyett az áldozásomat, tudván, hogy ki vagyok, mindenki helyett az országban addig is, amit tudtak, nevettek rajtam, mikor ide költöztem, hogy ne énekeljek Bródy dalokat. Pogányné lakásában furcsa mozgások voltak, ekkor kiderült, hogy súlyos skizopren elmebeteg, mivel saját kíséretét észlelte, emiatt a II-es elmeosztálya körbe udvarolja, legmagasabb szintű ellátásban részesíti, altatja, engem gyalázva helyette, mint könyvtáros beavatója helyett a világ-könyvtárnak. Pogányok azóta léteznek gyakorlatban, amióta a miskolci Rákóczi tér 130 éve berontott a világ meggyalázása után, a Kék és fehér dalom szerinti három gyalázattal megölt Jézusát a római egyháznak már együtt hajtották végre, amit rajtam ismételtek a selyemréti buzikkal, a Bertalan utcai szomszéd lakásban illetékes földszintes lakó népével. Gondnokság alá kellett volna helyezni őket, mint ügyvédekkel bíró fertelmeseit a Rákóczi térnek.

Tehát a Rákóczi téri Vörös Oroszlános összes világ kommunista korának végrehajtása után a medve kommunizmus korával egyidőben rajtam, mint egyedüli szereplővel jött a MIÉP Csurkával rövid ideig, mint medvéjével egykori orosz komminista kor képviselőjével, már ekkor engem lemészároltak, a Kata bordó táskámat a római templomban felejtettem, ennek így kellett történnie a valóságban is. Csillagmedve nyakába űttörő nyakkendőt kötöttek névadókor, medve kor után következett a görög egyház története, mint állandó ismétlő a Hunnia börtönnel.

1989-ben felállt a Rákóczi tér Földanya áldozó Orbán Viktor három gyerekkel megjelölt cigány családból, kerékbetörésre szánt névvel, Katalin kerékként rajtam végrehajtva, amit kiabált is neki a média. Narancs színben Heródes népével, a költőkkel, zenészekkel, festőkkel, illusztrátorokkal, felfoghatatlan nagy közös áldozásában az országnak, mely kereszténynek vallja magát. A terroristák különbek voltak, mert jeleket adtak, hogy itt Vénusz áldozás történik.

Utána jött Antal József Heródes zsidó áldozójával az MDF G. Maczó Ágnessel, az Ébredő játszótér vallási korainak főszereplőjével magyar hintás kislányaként az Illéséknek, amit én nem tudtam akkor még.

A megyei kórház idegorvosa megkoronázta Horn Gyulát, az adventista irodalomban fotóval ellátott parabrutális vasbéka Horn szarvát, leírtam párszor, de senkit sem érdekelt. Fémglóriát kapott.

Nem voltam magamnál, nem követtem, még mik jöttek ezután a Bertalan utcai névtár alapján, mint elmebetegségek, meg fizikai betegségek a Rákóczi tér részéről. Thürmer Gyula a munkáspárt képviseletében cipész műhelybe vitt szavazóládájával ismételve Kohut István, nagyapa testvére lebénítását, miután csak cipészként tudott dolgozni. Ez születésem előtt történt, folyamatosan járnak időben 130 évre visszamenőleg oda-vissza.

T. Asztalos Ildikó, karmikus jeruzsálemi, a Vénusz áldozók egyike SZDSZ-ben politizált, miután a TIGÁZ haldoklásom idején a világ uraival testemben az utcára tett engem az indiai cigánysággal rendszerváltásnak mondott Uniós központ kiépítése után Németországban a miskolci Rákóczi tér részéről, Bertalan utcai szimbólumok alapján, csak a hatágú csillag hiányzik. A hatágú csillag népéből kb. 1994-ben eszmélve fel egy pillanatra, a meghagyott Göncz Árpádot,mint gönczi világ-könyvtárt jelentő Biblia lyukas szívű Szabó elméleti áldozat az aszkéta ünnepi cirkusz porondon a sötétkapus dögjeivel áldozásommal Müller Péter által lett köztársasági elnök. Felálltam a tiszteletére, mikor ünnepi beszédet mondott szilveszterkor, nem tudva, hogy mi történik itt, s akkor hallottam egy karcos hangot, kettényílt a plafon fölöttem és rám omlott. Hiába mutatta be a média, hogy a new yorki valdens szektája beázott, értelmiség legyőzést hajtott végre Müllerékkel, már leírtam 2007. körül, ennek tíz éve, senki nem jött a segítségemre. Nekem mondták, mikor idejöttem, hogy Tóthnak már saját gépkocsi telepe van, honnan tudtam volna, hogy a Tótok kakasként Kohut és Vénusz áldozók Keresztesi pók népével együtt, amelyiknek lovag díjat adott a Rákóczi tér.

Asztalos Ildikó nem sima becsületsértést hajtott végre, mint ahogyan én ellenkezve saját magammal leírtam, amit gyerekkorom óta mondanak nekem, hogy az Ildikók és Erikák mind kurvák, nem ismertem ezt a szót, nem tudtam, hogy mindegyik sorsát rajtam hajtották végre az ezer éves börtön gyilkosokkal, azok támadnak a népükkel.

Jeruzsálem felfoghatatlant tett Lázár népeként, minden prostijuk áldozásommal tisztult, ment férjhez, nemesedett, nem hittem el a mondatokat, amiket nekem mondtak. Dicsekedtek a családjaikkal, hogy értelmiségek, tanárnők, orvosok lettek, engem lenézve, csúfolva, megjegyzéseket téve, hogy csak érettségim van papíron.

Lázár innen van, a jeruzsálemi áldozóim nevét vette fel az elmeosztályáról, végtelen ismétlése, hosszabbítása miatt a Rákóczi térnek az összes többi politikussal, mint az általam 1990-ben megfestett szegfű jelet Szegfű Gyula nevéből felvett MSZP tagjai Gyurcsány Ferenc idegbetegségével a Pszichografológiának itt illetékes a Hunnia börtönével a Rákóczi téren.

Vona Gábor Vénusz áldozó 81 éves hosszabbításában a ricsei elmeosztályának, öcsém lett összezúzva helyette Ricsére szállítva, mert nincsen arca, személyisége és perverzként lett megvádolva. Engem 1983. óta áldoztak az összes náci helyett bolt és közlkekedési fóbiával.

Ez Magyarország történelme többezer éve, az állandó Vénusz áldozást, a Kohut emberek lemészárlása nyelvi ellenségként, mivel egyikük sem magyar, csak állandóan magyar nevet vesznek fel, most utolsó Kohut emberek miatt zárták le a határokat vasfüggönyövével Miskolcnak, amit oroszoknak híreszteltek, akiknek a szívét kivájták, mikor bejöttek semmiről sem tudva. Valamennyien tudták, hogy a Kohut német árja név, s hogy a Piros Piri földönkívüli nép illetékes kakas ügyben.

Magyarország történelme, hogy meggyalázta az egész világegyetemet, űrpusztítójával Bodorral együtt, amit egyből rám uszított születésemkor a szülészeten. Magyarország jelenleg egyetlen német árja Kohut Pál, a Tolcsvay és a Szaszák családot jelenti.

Orbán Viktor narancs átvételele a Rákóczi térnek 1995-ben a Pszichografológia ismétlését jelentette együtt Göncz Árpád és a lyukas szívű Szabó világ-könyvtárával, koldultatásom, további áldozásom mellett a sötétkapus dögök helyett is már,amiket a II-es elmeosztálya hordott be kerületekre osztva a várost Kati néven utánozva Oláh Ibolya Katiját Kernéknek az ezer éves börtöngyilkosok közül. Orbán Rákóczi tere a dohányboltok nyitásával fejezte be az Uniós Pszichografológia világ-könyvtárnyi elmebetegségét a karmikus okkultistáknak az áldozásunkkal, bejelentve, hogy a cigaretta ezután csak az elmeosztályokon lesz lehetséges. Ugyanakkor a II-es elmebetegei az RTL klubnak, melyekkel kezdtek két Club Wiskeyes üveggel, a férjhez adásommal folytatva 1976-ban Illés, egykori csillag miatt, járva utánam az utcákon csókolózva, hogy nekem nincsen szerelmem, nevetve rajtam, hogy szomorú vagyok, megrendezve Katalin barakkos légynek, meg mindenféle elmebetegüknek a világ gazdagai közé emelkedve a hatalmas fényűzű lagzikat - közölték velem, egy nagy szőke személyében, hogy fizessék meg az orvosok a kávéjukat és cigijüket, majd jött a mérgezésem cigivel és kávéval, szidásommal a vallási perverzek részéről, melyek ekkor már szabadon nyitottak egyházakat, mint Rákóczi téri Rózsa nevekkel képviselt, berendezett pulyaszeplősítők az egész világon. Szoktak le a cigiről, tisztultak, ebben segítséget nyújtottak az angyalaik, amik megjelentek országutakon, mellettük Jézus labor népével együtt, akinek erős alkohol szaga van, ahogyan Orbán utalt is rá.

A Hunnia börtön által eltartott Hit gyülekezet szellemvilága a börtön gyilkosoké, fényvilág képviseli őket, mint ahogyan engem itt az egyik buzi megtámadott 1998-ban, amit leírtam a megy a sátán felesége a kórházban című írásban nem tudván arról, mit jelent a sátán, nem tudtam, hogy miért bántanak miatta. Beállított az ablakba a Hunnia börtön buzija, hatalmas képeket vetített ki fák fölé, a rétre egy óriás fényben tűndöklő asszonyt, azzal, hogy a jungista állandó kort végrehajtó aranysas János evangélista Mártika nevű Máriája áll a régen és hívja a földönkívülieket. Melion saját népét hozta magával, kiszedhették a fogait, amiért az elmeosztály engem megtámadott. Ennek már 19 éve, ha akkor összefognak az Ufók, tudtak volna segíteni, hogy a 18 éves kínzás és gyalázás, csonkítás, fényevés Nagy Anna utolsó kommunistája helyett a Rákóczi térnek, hogy a lányom tartson el, ne történjen meg.

Schmidt Pál Pali néven Vénusz áldozással került reformátusként Miskolc által politikusként kiemelve élre bolond honfoglalóként, ezért támadták meg sokan, hogy idetartozik. Míg összeraktam a kockákat, négy évre volt szükség, jeleket adtam, hogy felfoghatatlan történik és történt velem, segítséget kértem, ekkor már sokan leplezni kezdtek, hogy még mindig tart 58 éve az áldozásom, ekkor mondták, hogy Benkő Dániel helyett megszégyenítettek kisgyerek koromban, s mentek végig mindegyiken.

A bort, búzát, békességet mondatát egyik írásomnak Torgyán József jelentette a kisgazdapártjával, a BI Aranyketrec bolond honfoglalói közül, ismételte a történelmet a Hunnia elme '56-osaival.

A Földanya áldozók tudják, mi vár rájuk, a fertelmét a Rákóczi térnek is hozzájuk tartozó nemeseknek, minden lírai karám tagjának nem lehet visszadni, hiszen olyat gyaláztak, aki nem ismerte a nemiséget, mert nem volt azelőtt nemi szerve, csak szentélye. Álomvilággal kezdtek hipnózisba tételemmel születésemkor, nem volt menekvésem, bárhová mehettem volna a lezárt határokon belül, ha mindenki sorsát, szerepét rajtam hajtották végre megállás nélkül egymás ellen.

Nincsen emberjogi bizottsága a Földnek, csak Unescoja a miskolci Rákóczi térnek, az Uniós miskolci Rákóczi tér emberjogi bizottsága, hatalmas anyagot kell feldolgozni. Én nem tudok írni sem, mert megvisel, nem akarom látni őket, sem hallani többet róluk. Minden embergyilkos ismét megszületett, ezek a betegségek, amiket szeretettel vesznek körül, ismétlésben is megáldoztak helyettük folyamatosan, megállás nélkül.

A világ összes történelmi korát egykori időkkel indulva rajtam végrehajtották elpörölve mindenkitől. Ezt jelentette a vasfüggönyös Táncdalfesztivál is, nyugodtan átvették a díjakat a franciáktól, mint Woode Allen népétől megmentésükkért, meg mentek sztárnak a világ minden részébe, nevüket átcserélték egyesek külföldire. Már 1983-ra, mikor elkezdték Benkő Lajos sorsát ismételve rajtam együtt anyáméval, az anyjáéval, a háromgyerekesek már harminc évesek voltak, de nem hagyták abba a megjelölésüket bízva abban, hogy én Földanya vagyok, valami történik. Megállt az Idő, mivel én jelentettem az Időt, akkor is, ha Lázár népe minden részemet kerékbetörte Alexandriai Katalin időben, csak a fejem maradt meg, azt meg levágták Atlantiszig jutva a történelmi korok végrehajtásában. El akartak égetni február 10-én, de a Világ elpusztult volna.

Gór Nagy Mária, a felfoghatatlan végrehajtója a miskolci Rákóczi térnél lett bemutatva, mikor vigyorogva mentek végig a Bertalan utcai névlistájukon. Olyat tett, ami mindenféle földöntúli hatalommal ellenkezik, a csonkítását hajtotta végre.










 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsidó viccek
  2017-08-19 18:00:18, szombat
 
 
Amikor a galiciai falvakban még gazdag menyasszonyolról ábrándozó szegény fiúk éltek, felment egy furfangos fiatal zsidó Lembergbe, a mai Lwovba, ahol a híres selyemiparit megteremtő gyárosok között lengyelek, németek és zsidók egyaránt akadtak.
És így szólt a faitalember az egyik textiliparoshoz, miután nagy nehezen bebocsátást nyert a fényes palotába:
- Ragyogó üzletet ajánlok önnek, uram. Háromszázezer arany koronát kereshet rajta, mégpedig most rögtön.
- Háromszázezer arany koronát? - kérdezte a gyáros. - Szép pénz. Megpedig most rögtön... Mi az elgondolása?
- Beszélik, hogy ön hatszázezer arany korona hozományt szándékszik adni a lányának. Én a feléért is elveszem.

Felment egy másik fiatal zsidó Lembergbe, hogy bebocsátást kérjen egy másik milliomos selyemgyáros elé.
- uram, halálosan szerelmes vagyok a lányába - így kezdte. - Nem ehetem, nem ihatom, amíg feleségül nem kapom. Álmatlanul hánykolódom, már csak árnyéka vagyok önmagamnak, belepusztuluk, ha...
A gyárosnak végre sikerült félbeszakítania a szóáradatot:
- Na de fiatal barátom, nekem nincs is lányom!
A fiatalember lekapja a kalapját, földhöz vágja és felordít:
- Hát nem átvert a Grün, az az akasztófáravaló?!

- Nahát, Kohn, nem is tudtam, hogy a lányodnak gyereke született!
- Már hogy mondhatsz ilyet? Nem született annak semmilyen gyereke.
- Kohn, Kohn, hiába tagadod. Ezzel a két szememmel láttam a kerítésed résein át, hogy kint ült a házatok előtt az udvaron és egy csecsemőt szoptatott.
- Ne, én mit bizonyít ez? Teje van, ideje van, miért ne szoptatna?

Blau, a szegény kántor büszke apa - négy szép fiú apja.Egy napon azonban eljut füléhez a gonosz szóbeszéd, hogy a legkedvesebb, az elsőszülött... nem is az ő fia.
Hazaroha, beront a konyhába, a hajánál fogva rántja el a feleségét a tűzhely mellől. És mindennek elmondja:
- Te utolsó, te cafat, te szégyentelen... Hogy tehettél velem ilyet? Az egész hitközség beszéli, hogy a Stojminak nem én vagyok az apja!
Az asszony zokog:
- Miért hiszel a gonosz nyelveknek? Amikor auszgetippelt a Stommi tőled való!

Elmegy Sara asszony a rabbihoz, megtudakolni, mi módon válhatna el hites urától.
- Na, de mi a kifogásod ellene? - faggatja a rabbi. - Hozzám őszintének kell lenned, leányom.
- Jaj, Rebbelében - rebegi az asszony -, az igazat megvallva, az a szörnyű gyanúm, hogy a hatodik gyerek nem is tőle van.

Grün elmegy a rabbihoz, elbeszéli neki iszonyatos gyanúját, hogy a felesége alighanem megcsalta.
- Mert gondold meg, Rebbelében - magyarázza a papnak -, a feleségem hollófekete, az én hajam is majdnem fekete, a gyerek meg lángvörös!...
- Milyen vörös? - kérdezi a rabbi. - Rozsadavörös?
- Mit tudom én - háborog a sértett férj - , - lehet, hogy rozsdavörös.
- És mondd csak, Grüün, milyen gyakran szoktatok házaséletet énli a hitveseddel? Mondjad bátran, előttem ne szégyenkezz. Hetente? Havonta? Évente?
Grün restellkedve bevallja:
- Úgy... havonta kétszer.
- Havonta kétszer? - háborodik fel a rabbi. - Azzal a szép, kívánatos asszonnyal? És aztán csodálkozol, ha a gyerek fején ... kiült a rozsda?!

Kohn rájön, hogy a felesége megcsalja a legjobb barátjával, Grünnek. Első dühében elrohan Grün feleségéhez és rábeszéli a pityergő asszony, hogy álljanak bosszoút a házasságtörőkön.
Grünné enged a dühödt érvelésnek. Sőt, a bosszú első rohama után megkérdezi Kohntól
- Na, ne álljunk rajtuk bosszút másodszor is?
Kohn kikászálódik az ágyból, öltözni kezd.
Tudja mit, Grünné asszony, én már nem is haragszom annyira.
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
     2/6 oldal   Bejegyzések száma: 50 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1374
  • e Hét: 6238
  • e Hónap: 12479
  • e Év: 64745
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.