Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Fekete sárkány népe az Időjelekből megmentve
  2012-04-25 21:27:54, szerda
 
  Zemplénagárdól költözött be Sátoraljaújhelybe az Árpád utcai albérletbe 1980-ban R-né és lánya, Gyöngyi. Elmondásuk szerint a szomszédokban aludtak, mert a férj üldözte őket, minden nap meg akarta ölni őket. Alighogy ezt közölték, másnap volt férjem fizetés napon estig nem jött haza. Bevásároltam a gyerekekkel a szülésimből, ami nagyon kevés volt, elindultam megkeresni úgy, hogy minden kocsmába beküldtem egy ismerőst, nézze meg, ott mulat-e.
A szlovák határnál ivott a faházban, s már jött velem szemben véres arccal az utcán.
- Te genyó, utánam mertél jönni, ezért most megöllek, ha hazaérünk.

A Bertalan utcán előttem egy olyan alkoholista lakott, amelyik így beszélt megmentett szőke feleséggel rendelkező szomszédjával, ezt követően pakolták össze a két utcáját azoknak,akiknek nevein ment végig az elmeosztály, akik a kommunista forgószelet is végrehajtották többszörösen, valamint a kitermelt falvak lakóinak nevét tíz emeletesekbe rendezték be, Kovács Zsuzsa bemegyünk a városba vicces előadása szerint.

Meg akart ölni aznap a volt férjem, előtte a fejemet nekiütötte többször a falnak, habzott a szája. Házi bácsi könyörgött, ne aludjak otthon. Átmentem Mihály nénihez a szomszédba. Egész éjjel engem keresett az udvaron és kiabálta, hogy megöl, vagyis Réfiék sorsát hajtották már végre, akikről 1995-ben egy fotó alapján derült ki, hogy a Feketesárkányhoz tartozóak voltak, az üldözés karmikus sorsukat jelentette volna. Ezt követően folytatódott a Feketesárkány népének megváltása, egyik híres szülöttje Szulák Andrea, akit filmben is beállítottak, a Xénia lázban.

Itt még a kis fehér kutyásoknak is olyan kíséretük van, amelyek bárkit kórházba juttatnak egy pillanat alatt, különösen, ha a kutyájukat éri valamilyen sérelem.
 
 
0 komment , kategória:  Időjelek - Leplezés  
Bodor 1989: Jön a felmentő sereg - Nyíregyházi könyv
  2012-04-25 21:18:22, szerda
 
  Volt egy Nyíregyházán kiadott gyerekkönyvem, Téltakarító volt a címe az apokalipszist íróktól. Bodor azt írta 1989-ben, hogy jön már a felmentő sereg, s jöttek az Új Bekezdés további lényei elvenni a Pszichografológia Keresztöltés pókjának utódjait. Visszanéztem a Bodorok születését, írását, szinte mindegyik foglalkozik írásában a pókkal, sőt a Herman Ottó Múzeum Mekaté jelével megjelölt hatalmas mentazöld könyvében is Bodor képzőművész készítette a pókhálóval befont szökőkút képet.

Keresztes, Keresztesi, Kaszás még az általam fellelt pók népét képviselik.

A Keresztöltést pár éves koromban kezdték el családomon, miután öcsém megszületett, akkor készítette nagynéném a Keresztszemes sárga-fekete háttesrű nagy pókot ábrázoló párnát anyám születésnapjára. Én Magyarország 17-szeres történetében, melyet a menhely a börtönnel bezúzott 1997-ben a pókról azt írtam, hogy tövistűl cibálja a fogakat, hajakat, mély barázdákat ró az arcra.

Itt megállt az élet, bár egész Miskolcon végighaladt a média, kivitte népét, mert 1992-ben Maria Duval névvel azt írták nekem, hogy én nem tudok elmenni, mi lesz a gyerekeimmel és csak kommunikációra ruházzak be, abból lesz sikerem. Furcsa kommunikáció, ami arról szólt, hogy egykori történelem alapján hogyan hordoztatták el velem a kommunista kor Annáinak életét az összes halakkal, fekete mágusokéval, boszorkányokkal, démoni Annákkal.... együtt. 1995-ben kaptam a méhembe csapást, mert a halak szülött Ágnes szomszédnak nincs foga, pók szülött volt a férje, barna gyereket kapott, ahogyan egykor velem kezdték el a termékenységi népek emelését, ugyanis a Pszichografológia karmikus szülöttjai Nagypántól vannak horoszkóp szülöttjeikkel együtt.
A Bumeráng rádiót is a Pszichografológiából állította be a nyomorultak Borossa aki helyett mi éheztünk 1967 óta és Bochkor Gábor, akit neve miatt megmentettek, mert fordítva öltözködött testnevelés órán is, ok volt az ember támadásra.

Az Aranyhálót Cseh Károly itt adta ki, ami japán nőt ábrázol masnira kötött kimonóban, a póknak őt kellett volna befonnia, nem embert, ezért üzenget a média a japánoknak.

Yoko Ono szintén a Pszichografológiából tanulta a Grádicsok énekét, de nem értem a Schuszterné felvett nevet, miért utalt Sshuszter Lóránt patkány szülöttre, aki a pokol angyalaval van együtt..

Cigányok kísértek végig, azt mondták a felmentő sereg egyik képviselője helyett rám, hogy én vagyok az Okos Kati, vagyis Zirkuli Péter Katalin egykori puszta népek történelme alapján nemcsak a királyságok, hercegségek lettek kialakítva, hanem valamennyi Katalin, Marianna, János, Kitti, Kata, Tina Turnerrel együtt ebből emelkedett.

Jó lenne kivizsgálni, milyen teremtményeket hoztak létre Új Bekezdéssel egykori történelem alapján, melybe a hegyeket, dombokat is belevették, mint az Antikrisztus Sátor hegyét, a Szörnyeteg Koporsó-hegyét, a Kálvária-hegyet. Most a vallási képviseletek börtöné, ők lettek volna a feszületesek, mivel a vallásokat felszámolták a rock-szekér dalai alapján régen.

Jó lenne befejezni a japán történelmet, a sátán felesége kezdetével 1998-nak, mert a sátán felesége boszorkány volt mindig.

 
 
0 komment , kategória:  Kelet örökségek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2012.03 2012. április 2012.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 28 db bejegyzés
e év: 229 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 236
  • e Hét: 7709
  • e Hónap: 13950
  • e Év: 66216
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.