Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Románia és Magyarország
  2018-03-28 21:48:30, szerda
 
  Velünk a világ kezdetével kezdték a Föld történelmét. Unokanővérem szőke hajával egykori németeknek, kék szemmel jelenleg Romániát jelenti,mivel a Vörös Oroszlánosok Őrült Johanna főszereplőjével a Bertalan utcai mezőkövesdi Halak reformátusnak, amelyik sorsával kezdtek születésemkor, folytatva az összes kommunista korával a világnak, minden zsidó néppel, ami látható volt az Eperjes romániai elmeosztályának farizeus stadionja, mint börtön mészárosának kivégzésemmel folyamatosan, amit Bárdos be is mutatott, de a sztárját a zsidóknak nem zavarta, ment tovább, jelenleg skandináv országok sztárja. Nagy Anna az utolsó halál kommunista református népe a Vörös Oroszlánnak, 1995-ben értek hozzá áldozásommal, mi történt velem, örökre elmúltam és már csak halott vagyok szavaival Nagy Karolának a nemeseivel együtt, csillagával Molnár Csillának, felfoghatatlan pusztító és antikrisztus, avatár sorozatával Szepes Máriáék ördögei által átadott mindenség tudással, mint az atlantiszi feketemágiával, amiből Latinovits volt lopott dallamként, felfoghatatlanul, azt hajtották végre közösen a rózsakeresztes renddel, hogy először a szőke, kék szeműeket, majd a barna zöld szeműeket ölik meg. Nem tudni, miért tették ezt, felfoghatatlan, jelenleg az összes szőke a világon a média laborját kivéve Rákóczi téri nemi csapás.

Én voltam a Földanya, így kezdtek, öcsém afrikai Isten, bátyám Károlyi raccsolva. Románia történelmével kezdték az első teremtést magyar nyelv ellen dobpergésként, a trombita japán volt. Ezt ismétlik a skót dudával nemi gyalázásuk emlékére. Ezt nevezték zenei és nyelvi háborúnak, ami maradt belőle, pár román hölgy és két magyar család. Mi utolsó németként kakas néven a református templomon.

Kivégezte egymást a két ország. Románia kémiából ufókat hozott létre állandó nemi csapásokként, a fizikát a Hunniai börtön hajtotta végre nyomás kezdetével. A zene ellen az egész világ felvonult, a nyelv miatt a zsidók Babilon állandó berendezésével, folyamatosan hozva létre a magyar tökéletes nyelv ellen az apokalipszisét Románia népe Bibliájával Károlyinak később, már benne Jézus mint feszületes a Hunnia börtön orosz bűnözőivel, sivataggá vált egykori Jehova területtel, siratófalával Jákób népének, akiket kivezettek Egyiptomból, mert ott is iszonyatot rendeztek be, tűzben vezette a népét Románia tisztítva őket a pusztában, mint Lázár népét, amelyek engem feszületre tettek többször, meg kerékbetörtek. Kígyó istenük szimbólumát kifeszítette eléjük,megölt mindenkit, aki a sátánt szolgálta. Szó szerint folyamatosan többezer éve a három biblia végre lett hajtva, a gönczibe téve a világ-könyvtára a Varjú hatágú csillagos népének.

Afrika egykori földönkívüli népe fényevésen él többszáz éve, amióta a Hunnia börtön kiárulta őket. Állítólag van ott forrásvíz a földben, csak ki kellene termelni. Nem az öcsém népe, az övé másik bolygón élt, Ő maradt egyedül földönkívülijei fogságában Romániának. Két szenvedő Isten nézett egymásra, nem tudván,mi történik velünk, fényevésben, mindenben megosztozva, nem tudtunk egymásnak segíteni, nem tudtunk kitől segítséget kérni. Nevettek, gúnyoltak, csúfoltak, köpködtek, kurváztak, gyaláztak, éheztettek, mindent végrehajtottak,ami jár Miskolcnak és a börtön karmásoknak. Afrika Élővilág tantárgyból lett létrehozva a sárga Jehova népével a sivatagban Teremtőként, együtt a szürkéivel Romániának, akik mindenkit elvesznek egymástól. Így lett az állandó szocialista ezer éves berendezésben négyféle színű a világ lakossága. Még emberek voltak mindenütt. Az emberek emberiességi törvényekkel rendelkeztek, akár a sárgák és a barna bőrűek.

Engem ünnepelt rendszerváltás néven végtelen hosszabbításban idehozva Miskolcra a Rákóczi tér tisztulása és emelkedése végett, azért,mert meggyalázták a dögöket Bodor, az űrpusztító hipnózisban, csak Jeruzsálem népe tudta, hogy itt vagyok, amik fertelmet hajtottak végre.

Románia lezárta a határokat a Hunnia börtönnel a fogadásomra Földanyaként. Minden narancs tudta az indiai cigány kormányban, hogy én vagyok Katalin, a Földanya együtt Heródes gazdag zsidó pálmajeles népével, Nyika Turbina sátán népével együtt. Ismerték a történelmet,mégis kurvázásommal fogadtak, megrántva egyből a lábamat a sánta karmikusok miatt a bibliájuk kezdetével saját tettük, könyvük végrehajtásaként, ami tavalyig tartott. Itt van a festménye megfestve margarétával a hajamban egyik fordításomnak, amelyet Cseh Károly hozott, hogy hallásomhoz csak mezítlábas szavakkal lehet zarándokolni Súlytalan a kegyelem Erwin Jacklen áldozóm kiadásában.

Ezért szedték ki a mandulámat, tették tönkre a bal szememet, ezért vágták le a fejemet, pakolták tele kígyókkal, feketemágiával, ezért tettek hipnózisos álomvilágba egyből a főszereplőik sorsaként, ezért vették el folyamatosan a hangomat, ezért végeztek ki teljesen mindenféleképpen, mert finom voltam, Vénusz, aki Földanya lett többmillió éve. A narancs Rákóczi tér ünnepelt Csepregi Éva népével, Orbánékkal 1989-ben, amikor nem a kommunista korok értek végett, csak a kiindulási hely bérházába hoztak, az egri csillagok gyilkosai közé, ekkor álltak fel. Én még sosem láttam férfit, csak sejtéseim vannak arról, milyennek kell lennie apából és az öcsémből, meg pár emberből, akiket megöltek.

Visszajöttek 130 éve Magyarország gyilkosai, azóta készültek világ-Magyarországgá válni.
Románia Rákóczi terét jelentik tisztátalan lelkeiként a sátán bibliájának.

Mivel tisztátalan lelkek, a világ meggyalázóiként és mészárosaiként, születésem óta narancs színükben valamennyi politikusokkal végrehajtották politikaként kiválasztott neveikkel, mint a Ferencekkel az egész világ-könyvtárát Miskolcnak, nem állnak le, mivel vérből vannak, így válnak emberi külsővé, a vérből emelkednek gazdaggá, sztárrá, politikussá kivétel nélkül.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A cserépkori ismétlésből Törökország Hagia Sophia
  2018-03-28 16:54:42, szerda
 
  Törökország népe egykor magyar volt, ahogyan az áldozásommal emelt irigység, egykori római egyház ellenes csapás, Fábry bemutatta. Török Laci osztálytársam az egyik törökországbeli magyar, feltételezés szerint mindig is itt éltek. Külseje is török, meg a beszéde.
Török Laci apja egyszer mondta, hogy ők a mi családunkkal rokonok, csak apáék nem ismerték el. Apa brazil angyal volt Kohut néven, a Kohutok német árja Isten népe, nagyapám volt az, akit megtámadtak a cigánytelepével a Rákóczi térnek, amióta visszajöttek folyamatosan támadtak, beléjük lépve, összeveszítve őket együtt Romániával, mert neki is ez a módszere a nyomorba tétel mellett,ahogyan Szaszák nagymamámat összeveszítette a rokonaival, nyomorba téve a Thököly utcán, amivel kezdtek együtt a Honvéd kiadó könyveivel Honvéd temetőkkel, mint Szaszák angyalt, megtermékenyítve mindenkit ugyanúgy, mint engem. Nagymama miatt a romániai boszorkány hozta létre az angol királyi családot árnyékokként kezdetben, majd Diana a miskolci Rákóczi térről, Katalint patológiájaként a Rákóczi térnek, Erzsébet légyként uralkodik a világ felett Miskolcról.

Tehát a török történelemmel, mely nyelvi játék volt egykor Török Lacival kezdtek többezer évvel ezelőttről. Utána lettek az angolok Hagia Sophiás kék ruhás hölgy központjával a feketemágusi rózsakeresztes rendnek, amelyeket Pécsi Ildikó Rákóczi tere lelkekként a pécsi toronyba hoztak gyalázattal, mert ezek így tartják fogságban a holt lelkeket, gyalázva őket megállás nélkül.

Engem itt II. János idehozatalakor feketemágiával megtámadva velem együtt remegtetéssel Hagia Sophiaként áldoztak meg, kék ruhás hölgyként, a fekete kereszten hétrózsás rózsakeresztesek történelmeként érthetetlen módon, hogy én megyek II. Jánossal a római egyházba, ez biztosan római egyházas egykori történelem része volt a kis Tarot részeként.

Miután a narancsok legyőzték a Hagia Sophiás mágusokat, átvették az irányítást, berendezték az indiai legyeket az ózdi feketemágusok központjával, együtt hajtják végre többszáz éve a világ-könyvtárát Szabó István lyukas szívűnek megállás nélkül szinte, most álltak meg születésem előtt, mivel mind visszaérkeztek, már nem volt hová menniük, felszámoltak minden értelmes életet a világegyetemben.

Kiadták a rózsa jeles Romantic sorozatot, hogy ezek a törökök történelmét jelentették, az összes rózsával, fehér, piros jelűekkel, minden virágnak van jelentése, ezért lettek temetővirágok, ők tudják a virágok és gyümölcsök jelentését, akár a kókuszdióét Évás elméletével a termékenységi népeiknek, amivel a horvátok hosszabbítottak 1983-ban.
Ebből állt fel Gáspár Győző Romantic együttesével a bibliai II-es elmeosztály világ-apokalipszis végrehajtóinak kakasfrzurájával a romániai református templomoknak, mint zenei csapás befejezése tor-ünnepként.

Török Erzsébet leninvárosi, illetve tiszaújvárosi spanyol hazugság felvett névvel a románai elmeosztály tagjaként áldozott meg egykori egri csillag központ támadójaként Paduch férje mellett Lengyelországból, amelyik szerepe NOé bárkája építése a bibliai apokaliptikus fajtalankodókkal.
Nekem állt Pethő István szülészorvosa a Bertalan utcának, hogy én hazudok szülés után, még 1977-ben, már akkor Török Erzsébet sorsát hajtották végre, egykori római egyház ellenes csapásként elméletben. Túri Ferenc politikailag kiválasztott Ferenc gyalázással, csonkítással, véráldozással azt vizsgálta stábjával, hogy Török Erzsébet spanyol hazugság hogyan hazudik állandóan. Filmre vették, csak vele foglalkozott mindenki, mint dr. Melion, szegény hazugság, hogy lehetett ilyet tenni, hogy hazugnak hozták létbe a Spanyolnáthát, amik helyett már a bal fülemet összetörték 1976-ban Mohamed születése után, mert a szőke Kos-nője az atlantiszi történelem állandó végrehajtójának szeretője megütötte a megyei kórház előtt, amelyik zöld-kék szemmel rendelkezik Bródy János sorozatában az én áldozásommal viháncol születésem óta, hej tükrös kislányként.

Törökország kétszeres Törökvész utcai nagykövetséget rendezett be 2001-ben, amit a Budapest utcajegyzékében még látni lehet, ment végig a médiájával a nagykövet Cseh Károly ózdi feketemágus könyvszerepen, amik megáldoztak Íziszként születésem óta az iker tornyos Bodor űrpusztító sorsában, feszületre téve engem Rózsa ikerpár 85 éve hosszabbító ellenére Bulgárföldön az elmeosztályról szabadon megöregedve .

Törökország Egri csillagok könyvét a világapokalipszisnek, amire felfiigyeltem, hogy Hegyi Barbara sziszegve a fogai között bemondta, hogy a törökök most Bettit forrázták le gulyáslevessel az óvodában 1980-ban, így hajtották végre az egriekkel együtt, mint értelmiség legyőző nácikkal a könyveket egymás után. Tönkre tették Mohamed combocskáját, csupán azért, hogy oda juttassák Kartik Ilonához a Szövetség utcai plasztikai sebészetre, hogy megnézzék, hogy a Hunnia börtön plasztikai sebésze megront-e minket fekete mágiával. Így cipeltek minket orvostól orvosig, mert a fogorvosok az egész világon Bodor pusztítóval kezdtek fogakat kiszedni, ózdi feketemágusok, atlantiszi földrengésével Csépányi Adriennek Ózdról. Kartik Ilona nem rontott meg minket, ezért felszámolták ismétléskor a törökökkel az egész Szövetség utcát a hozzájuk tartozó rendelőintézettel együtt.
Következő éven engem vittek mell plasztikára Zalatnay Sarolta macskájuk sorsaként, kevés volt neki széttörése minden részemnek kommunista apokalipsziseként, mint vasnép politikája, utolsó magyaraként jött a miskolci Rákóczi térnek cseremisz pusztító fogadva fel ellenem.
A másik oka a gyerek forrázásnak a törökökkel és egriekkel, hogy Felházi sebész orvos, egykori újhelyi szülött volt a főorvos a megyei kórházban, kíváncsiak voltak arra, Felházy megismer-e minket, hogy én vagyok Vénusz, Betti Mohamed. A vénuszi melleim valóságosak voltak, ezért nem akart dr. Kartik Ilona elvállalni, már bánom, hogy nem engedtem lebeszélni magamat, mert már akkor legyőztek a világ urai állandó Kex kezdetével egykori japán darázs időben kezdve a magyar kislány áldozását a Sátánnak, mint őskígyónak együtt a rózsakeresztes rend nemi gyalázóival, nemi betegségeivel az újhelyi Telefongyár dolgozóinak Pataky utcába helyezve őket. El lehet képzelni, hogyan végezték titokban közösen így az Istenekkel. Nagyon értékes magyar kislány volt Lehoczky Zsuzsa, hogy a sorsát végre kellett hajtani, akár Galambos Erzsijét, akit berendeztek a plasztikai sebészetre saját bejárónőjével, aki hordta neki a finomságokat, hogy Románia elmeosztályának ilyen jó dolga van.

Mikor ismét ismételtek török történelmet az Egri csillagokkal, a benne szereplők közül Dobó Kata románai tisztátalan lélek, Bornemissza Attila nemesként a Bertalan utcai II-es elmeosztályáról lovagaként a magyar narancs kormánynak sztárok lettek.



Törökország együtt ismételt Kelet népével, egykori Lucifer Égő Jeruzsálemének cserépkori történelmét, amiből felálltak 81 éve, mint emberiség ellenes állandó apokalipszist végrehajtó csapások minden Cseh Károly titokban, pincébe dobott anyagaiban szereplő országokkal, népekkel együtt jelentik az állandó üzenetét a narancsoknak, mint feketemágusoknak a lírai karámjukkal együtt, hogy olyat kottáznak az égre,melyet többé nem mos le a hó.

Érhetetlen a világ nemi gyalázása, amiért Turcsányi Gyula ózdi genyó Istenével kommunizmust Putyin népével, egész Ázsiával végrehajtottak zenei és költői, festői apokalipszisként, mert ezek impotensek, egyszerűen patológiák, állatok, csapások, nem férfiak, hiszen így kezdtek, hogy mire megszületek, nem marad férfi a világon, akik egyébként Románia teremtményei voltak. Én lányokkal éltem együtt csupán, az Istenek voltak férfi kinézetűek. De így is találták ki a nemesekkel együtt a Rákóczi térrel a nemi gyalázást, hogy a nők hasi érgörcsben haljanak meg a nemi csapásokkal való fajtalankodás után.

A kurdok az Időjelek állandó világvégét megadó kutyái Bródyéknak, mint jeruzsálemi teremtőknek.

Magyar gyilkolt magyart, így kell átírni az Egri csillagokat 17-es számával az összezárt számmisztikának, mint egykori csillagét, aki a Csillagrend Istene volt, akinek a sorsát 1989. óta a Benedek utca 17 szám alatti lakosokkal, mint Porácsné Dóra álladó ión kort végrehajtó drótgyári alkoholistájukkal rajtam ismételték folyamatosan H. Kohut Katalin egri csillag néven Jakabokkal, Kótaiakkal, Dósákkal, Báthoryakkal, Vargákkal, meg szakácsasszonyokkal, meg akik még ott laktak, mind részt vettek benne a Túri Ferenc által berendezett I-es pszichiátria pszichológusaival, mint a Jehovákkal, Amália nevű feketemágus pszichiáterrel, kazincbarcikai pusztítóval, amelyik kiütéssel győzött most Melion doktor felett cserépkori ismétlésben, a spanyol pusztítókkal, Bodor űrpusztítóval, amelyik póknépe cipelt engem melleimnél fogva az osztályon, amelyek helyett engem nem szerethettek a gyerekeim,mert az űrpókoknak szeretet jár mindazért, amit műveltek a Földön. Egy sziklára helyezték Bodort időnként, ott várakozott, arra, mikor támadhat. Mikor oda juttattak a kezdeti bérházba, szürke omló vakolatúba, egyből újítani kezdtek, mint mindenütt, ahol jártam, velem fizettetve meg a saját mészárlásom költségeit, akár a paneljei költségeit az egész Magyarországnak a családi házasokkal, amik finomságokat tesznek el, ezzel dicsekszenek a facebookon, külföldön élő gazdag unokákkal, gyerekekkel, mint Bíró szépség népe a romániai magyaroknak trianoniként a II-es elmeosztályáról Romániának. Minden bíró ide tartozik a Bertalan utcai állandó világapokalipszishez, hatalmas jólétben élnek születésem óta, unokáznak. Hogyan kell gazdagnak lenni könyvet ki fogják adni a magyar néven szereplők névtárával, véráldozásaikkal, tetteikkel, gyalázatukkal, de egyébként is igazság van, s lesz egyszer, Magyarország és Románia temetőföldként fog fenn maradni az utókornak emlékhelyeivel az áldozatoknak, névtárával a gyilkosoknak, örök történelmeként a magyar nyelvnek.


Itt vannak török tányér cserepek, el lehet vinni, a többit össze kell szedni Simon Évától és az orvosoktól, akiknek ajándékba adtam őket, mint rima Jeruzsálem.

Nagy a vesztesége a világnak. Romániából alig maradt roma nő, férfi egyáltalán nem, csak halálnépe Szabó Gábor állandó világapokalipszist végrehajtó népének a halálreformátusaival Tőkés Lászlónak Tőkés Anna kezdetével a romániai apoikalipszisnek áldozásommal, mint az összes Annája helyett, amik játszanak végtelenül lámákat, lovagokat turulmadár népeként, Babilonként, Wass Albert miskolci Rákóczi tér vasnépe mellett.

Magyarország a Szaszák családot jelenti, együtt a lírai apokalipszishez állt Tolcsvayékkal.

Ma Ceruza néven elmebetegezett egy hír cikk hozzászóló engem, Pápai Faragó után majdnem hatvan évvel felvett névvel, végtelen hosszabbítás végett. Már nem veszem őket figyelembe. A cikk szerint, mely ismét utal a többiek mellett világ-Magyarországára a vasnépnek, amiért ezt a végtelen hosszabbítást rendezte értelmiség legyőzéssel, szívvel érzők támadásával, lemészárlásával agyvérzéssel, szívinfarktussal, nemi gyalázással, fogkiszedéssel, feketemágikus erővel és cigánysággal házakban, lakásokban, a nemesekkel, pókokkal, amikkel öngyilkosságokat hajtottak végre, megmentve a világ összes apokaliptikus csapását és országát, elmebetegeket saját tetteik, sorsuk, könyvük végrehajtásával minden nemi betegséggel, perverzióval, ez a vége a világegyetemnek.
A cikk szerint a tatárjárás idején kannibalistákká váltak a magyarok, mert kiéheztették őket. Hadd ellenkezzem állandóan a történelmet írókkal és a Csillagmedve tanulási szándéka miatt beiskolázott régészeivel Miskolcnak, hogy a tatárjárást állandó világ-könyvtár ismétlésében a Hunnia börtönnek Romániával hajtották végre, így Románia a felelős a világ összes halálnépe miatt a világ könyvekből, akár tatár, akár mongol, amik itt megszülettek, mint érintettek idiotizmussal, amik velük mészároltak, legyen Zsóka kacsa Penelopé halálnép, állandó Szabó halálnépe világapokalipszisével. A Szabó családja Romániának összenázasodott az utolsó német árja családdal, Mohamed Istent meggyalázva, hogy nevelje a II-es elmeosztály hisztijét, amit végig néz mindegyik, akik megjöttek, már egy éve, mennek neki elmondani, honnan ered, meg Mohamed népének is, akiket egykor az angol rózsakeresztesek hoztak létre saját törvényével a könyvekben leírtak alapján a Szulamith Szulák Andrea által meggyalázott Mohamed népének.

Leírtam, hogy visszajöttek a tatárok 130 éve, itt vannak Miskolcon berendezve a Tatárdombon, ezt a világ-Magyarország ceruzái kétlik, mint végtelen hosszabbítói a mészárosaimnak.

A kannibalisták undorító szájakkal kalózokkal jártak, fél szemű tompalátásommal az első görög Isten támadása óta, megetették és megették az embereket. Ebbe én nem akarok belefolyni. Értelmiségei világ-Rákóczi térnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bécs és Magyarország üzletei
  2018-03-28 13:57:08, szerda
 
  Születésem óta Kenderesi, Fábián, Hangya, Koleszár néven kezdtek boltok berendezésével és saját henteseikkel a narancsok világ-apokalipszist. A Hangya, mint írtam egykori nagypán japán hangyás fejű világtörténelmét jelentette, melyhez berendezték a Kecskés neveit Romániának, amelyek helyett szabáőlyszerűen kivégezték az öcsémet folyamatosan az elmeosztályok Tas Gyuszika dadogós kezdetével a Honfoglalóknak.

Koleszár kisboltos a járványtemetője mellett Miskolcnak, amelyik elmebetegeztek, amikor leírtam a Borsod Online Északkal közösen engem legyekkel áldozók nyíregyházi központjának oldalán, hogy segítséget kérjek, feltéve a ruhákat, babákat, amire emlékeztem, meg a filmeket, melyekbe engem berendeztek Koleszár néven került ismétlésre Románia által a Semmelweis kórház igazgatójaként.
Ekkor az ózdi feketemágusok hosszabbították, az argentin főhősnő, Ravaszné Raffai Csilla egykori történelmével kezdtek az argentin síneken Vass Tiborék Új Bekezdéssel, amit üdvözölt az egész világirodalom, hogy végtelenül hosszabbítanak Spanyolnátha véggel, utódokkal szaporodnak Dobák Leonóra pepita kezdetével Romániának, állandó áldozóm, Pogány Balázs légy családjával, anyjával, mint könyvtárosával a II-es elmeosztályuknak az összes könyvtárosa mellett Magyarországnak, melyek feketemágusi beavatást hajtottak végre az ország minden területén zsidókkal együtt.
Játékboltnak rendeztek be világ-apokalipszis Bertalan utcája alapján Koleszár kisboltját, én voltam az egyik újhelyi temetői menyasszony ekkor, aki menekült teheaurójával Kovácsoknak üldözői elől a járványtemető mellett. Cseh Károly és Raffai Csilla tanárnője a miskolciaknak csókolózott a kisboltban ekkor, folytatták játékokkal, újhelyi járványtemetői halottak sorsával a világ-apokalipszist.

Kiadták könyvben Sebesék, hogy Puskás Öcsi - valamennyi Öcsivel apokalipszist hajtott végre apa áldozásával az összes Gyula hosszabbítóval - hamis születési dátummal került kiválasztásra a feketemágusoktól focistának. Ment üzletet nyitni Bécsbe, majd követték a többiek a sztárok üzleteit, végül a vég, Frei Tamás Törőcsik, Bencsik kommunista népéből, melyek felett a magyar pojáca teremtő áll, mint ringy-rongy király, aki a szerepét, sorsát az egész kommunista népével, Lin cseppjeivel együtt, mint Merlin Monroe fajtalankodójáét, Törőcsik Mariét és minden margaréta szájújáét rajtunk végrehajtotta. Frei kávéházat üzemetlet, több üzlettel rendelkező világsztárjai mellett a miskolci Rákóczi térnek, sőt saját bankjuk van, mint a bécsi központú Reifeisen, amelyik tönkre tette Csillagmedvét Szombathelyre ment miskolci Müller hálózatával.

Az összes bank,mint írtam egy telefonnal kezdődött, Mezőbankjával a szülészfőorvos Hunnia börtön képviselőjének, Hardonyinak, amikor elvették a hangomat is, ez fontos lehet, majd nyitottak egymás után bankokat a narancs Rákóczi térrel áldozással és gyalázásukkal, mint II-es elmeosztály bibliai csapásai, akár mint Balogh szülészorvosuk engem skizoprenezve kaparásával egybekötve, mint Hunnia börtön bűnöző ismételt 1998. óta világ-könyvtárat a börtönével, tovább nyitotta orvosi rendelőit, magát orvosnak feltüntetve a többiekkel együtt, mint bibliai bűnözők. Előttem laktak itt a Balogok, állandó világ-apokalipszis végrehajtóiként.

Tehát a testnevelés tantárgy ellen kitermelt Hunnia börtön nagyerejű bűnözői, mint Katinkája a miskolci Rákóczi térnek, Hosszú Katinka néven áldozásommal születése óta belegyezésével játszva szerepet együtt az összes sportolójával világ-Magyarországnak, Catherina Wittel, amire felhívták a figyelmemet, az összes keleti nép futbalistáival, sportolóival a miskolci Rákóczi teret jelenti ufóival a római egyháznak.

Tehát a feketemágusok üzleteket nyitottak állandó világ-könyvtár végrehajtóival, mint a Várkonyi könyvben leírt neveivel az állandó résztvevőknek, köztük a Bosch cégnek, amelyik ismételte ismét Németországból, hogy embereket nem lehet teremteni az összes Várkonyi berendezésével, ennyiszer hajtották végre születésem óta a világ-könyvtárat.

Minden bécsi üzlet a pokol angyalaié, feketemágusok Ózdról, kivétel nélkül valamennyien.

Gundel Takács Gábor kétszeresen kiválasztott, Takács állandó világ-apokalitikus neve a Révész utcának Újhelyben, Gábor neve a Bertalan utcai II-es elmeosztályról ered, születése óta tudtával áldozásommal él, dicsekszik csodálatos életével, akár Koncz Gábor a romániai elmeosztályról.

Takács sánta Takács újhelyi tanár kezdetével II-es elmeosztály nemi csapását jelenti, már meg is haltak a Takácsok, mesterségnevűekkel ide tartoznak, ismételték a Takács nevet utcanépével Nagy Istvánné berendezésével az elmeosztály által a Bertalan utcán Sárközy Anita porcelánszíve után átvett névvel Bicskén, mint reformátusok központjában Romániának, amik vallásokat nyitottak, jótékonykonykodnak Kozma testvérével a nálunk odakozmált tejből létrehozott rajzfirugának, mint ahogyan a Varjú irodalmi oldalakat hosszabbították székesfehérvári központjával a romániai reformátusoknak Szulák Andrea ózdi nemi gyalázó nepeként, vonultatva Mohamed népének gyalázóit Müllerék által 1983-as analfabétákkal.

Hornyákné Rózsa szaporodott Ildikó mosónő, Babi II-es elme betege Erdősné néven, mint feszületese a Józsefvárosnak, engem fogtak mosónőnőnek Hornyák Ildikó szőke légy miatt, mert kiválasztottja volt az újhelyi egészségügynek. Állandó világ-apokalipszis végrehajtóit jelentik a Hornyákok.

Amerika üzletei a miskolci Rákóczi tér meggazdagult cigánytelepéről nem érdekelnek a rasszista kifejezésével együtt a holocaustos legyeknek, meg néger indiai cigányoknak, hogy ki ne derüljön honnan vannak, mit hajtottak végre.

Bécs a miskolci Rákóczi teret jelenti, akár angol elmeosztály átvitelük Skóciába, ahol dudálnak a halottaknak 130 éve, akiket feltételezés szerint lemészároltak, tűzben elégettek. Mind fut a médiájukban, végtelen tort ülve, nem tartva senkitől, minket hozva utoljára az ég seregéből közös áldozásra tor ünnep keretében.

Miskolc Marianna ékszerüzletet, Ágnes bútorboltot nyitott, folyamatosan mentek végig a névtárán a Bertalan utcának fogorvosokkal, mint Turcsányi Gyula genyó nevét ismételve gyalázatukkal és kivégzésükkel. A tizes posta mögötti garázsbolt állandó világapokalipszis része a drótgyári Pappné Júlia jósnőjüknek feketemágiájával együtt, ahol szokott árulni túrós batyut, pogácsát - mely alapján az egész Ballagi könyveken végig mentek több, mint tíz éve, valamennyi iskola ballagó névtárával együtt -, meg szerelmes levelet, én nem tudom a világ-apokaliptikus jelentését, tény, hogy a coop, mint jó szomszéd, meg a diszkontja a cigányságnak engem elmebetegezve a Rákóczi térről, a többi elment, kimentettel együtt mind ide tartozik születésem óta.

1995-ös lemészárlásomkor a háromnegyed várost kivitte Müller innen, mint világ-könyvtár tulajdonosokat. Kivégzésem alatt, lábaim, szám, minden részem széttaposása közben eszméletlen állapotban történő haldoklásom alatt Müllerék a tik sem vagytok magyarok Szibériából jött temetőbrigádjával 81 éves világmészárlásban értelmiség legyőzéssel a cigánysággal, Mónika Show által bemutatottan a miskolci Erdélyi utcai névtár alapján, ahol a kínaiak is szerepelnek Fesztivál város lett, torünnepeket tartottak végtelen alkoholizmusával az árnyékoknak.

A Penny fogam csonkításával és gyalázattal nyitott saját Sissis termékeikkel azzal, hogy Sissijük fogait megcsonkították.
Az Auchan francia sakk-kártyájukhoz érve pszichografológia jelével a Bertalan utcának az összes többi üzletével az egész világnak.

Zuki nevéből nyitott a Bertalan utcai tíz emeletes első bérház csapásai által a Hunnia börtönnek Zukkember facebookot, a világ gazdagai közé emelkedett, mint sztárja a miskolci Rákóczi térnek narancs színében a kormányának az összes informatikusával Ózdnak, angol központban vállalva munkát hatalmas fizetségekkel, űrapokalipszis végrehajtása után a falvak kitermelésével kommunista korok végrehajtóiként kezdve 130 évvel ezelőtt.

Mindegyik üzletet nyitott,majd elvitték innen, mint a kereskedőit a Rózsavölgyi összes Rózsájának szerte a világon, köztük Rózsa Juditnak, Müller népének, farkasbőrrel megjelölt testvérével, amiért Brigitta vállára farkasbőrhöz hasonló ujjlenyomatot hagytak születése után Pethő István újhelyi szülészorvossal. A Pethők, mint a Pálok elsüllyedt világ részét jelentették, mint a Hernádiak, Godzsákék Rózsa feszületével a Molnároknak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miskolci II-es elmeosztály bibliai szereplőivel a világnak
  2018-03-28 10:42:57, szerda
 
  A miskolci II-es elmeosztály berendezte az egész világon a bibliai névtár szereplőit, főszereplőit könyvei alapján Miskolc városának.

Simon, Barabás, Ábrahám, Jakab, Fülöp, Illés, János, valamennyi Ács, s valamennyi bibliai név világ-apokalipszisként az én áldozásommal születésem óta utazgat, nyaralgat, mint skizoprenjei az 1956-osoknak, szervezve világ-Magyarországot vasnépként az egész világba szétköltözve, utódokkal hosszabbítva.

László Zsuzsanna és Kriza Ákos a II-es elméjéről Miskolcnak pszichiáter és polgármester lett, szerepet játszanak torünnepeként a narancsoknak vallását ünnepelve a 666-nak narancs színében a Rákóczi térnek.

Valamennyi város, országnevű a Bertalan utcai Románia által berendezett világ-apokailpszis részeként áldozott meg engem a kettős keresztnevűekkel, az összes Tóthjával a világnak, kivive rendszerváltáskor őket jólétbe. Mohamed áldozásával emelkedte, Marsi Anikóék, Rékasi Károly, Spanyó Petra zsidó Ábrahám népe Szombathely teljes egészével, minden fogtechnikussal, minden orvossal, minden kereskedővel az egész világon, Tóth Attila három patológiás cseremisz pusztítójával a Bertalan utcának, valamennyi baráti körével a tompalátó Szabónak, ez ismétlésben, mint utódaival a születési áldozóimnak 1995. óta tart fertelemmel. A Gabriellái a II-es elmeosztály református nemi csapásainak ide tartoznak, férjhez lettek adva tisztességet kapva a többi reformátustól, utódokkal szaporodva, mint az összes Marianna, Ágnese Miskolcnak, mint könyfőszereplők, minden Veronikával, Katalinjával a világnak, minden Palikkal, Jánossal, Gáborjaival Romániának, Koncz Gábor kezdetével, ahogyan felvonultak Madarasékkal a médiában születésem óta, vizsgálva engem, hogy mit érzek, amikor meglátom a halál kinézettel bíró román halálnépet.
Minden Zsuzsanna Kovács Zsuzsa és Nyertes Zsuzsa néven áldozásommal van az egész világon, valamennyien véráldozók. Az Ildikók és Erikák a Bertalan utcai karmikus kurvái a Hunnia börtönnek, születésem óta hajtja végre a sorsukat, életüket rajtam a börtön népe Kiliián népével.

Minden könyve a reformátusoknak Romániát jelentette, vagyis a debreceni biblia teljes egészét Debreceni név Omegás kezdetével Varsányi vasfüggönyösökkel Vargákkal együtt, mint világ-Magyarország létrehozóival, amik áldoztak engem gyalázattal, csonkítással, véráldozással, az újhelyi fogtechnikus Vargával már hosszabbítást rendezve Balázsy feleséggel, végtelen tehetségkutató műsoraival a romániai boszorkánynak, amelyik berendezte a Bertalan utcát a Hunnia börtönnel Földanya fogadásra.

Minden orvosa a Hunnia Magyarországnak, mely lezárta a határokat áldozásom miatt kollektíven romániai bibliai csapásait jelenti a Hunnia börtön bibliai bűnözőinek. A jelenlegiek a Bertalan utcai névtárát jelentik a Kovácsoknak, mesterségnevűeknek, a rengeteg főző műsor szereplőivel a világnak, mint Gordonnak, kivétel nélkül mindegyiknek. Mind fontos szerepet töltött be világ-apokalipszis néven. Soha nem hagyják abba végtelen időhúzást. Ha nem születtem volna meg Németország áldozásában 81 éves hosszabbításaként a trianoniaknak, akkor már lemészárolták volna egymást az elmebetegei Magyarországnak.



Tehát az egész bibliája a világ-apokalipszisnek lírai karámjával Magyarországnak az összes zsidójával a világnak, minden cigányával, alkoholistájával miskolci II-es elmeosztály berendezéssel bírt, amelyik engem gyilkolt le az öcsémmel maga helyett tetteiket, sorsukat, szerepüket végrehajtva.

Minden politikusa a világnak, nagy fehér házával Miskolcnak a Bertalan utcai világ-apokalipszis része.

A II-es elmeosztály 1956-os skizoprenjei szabadságharcosnak kiáltották ki magukat, mentek az összes szereplőjével a bibliának politizálni, míg én itt feküdtem gyalázatukban, eszméletlenül, megcsonkítva Müllerék által.

A pszichiáterek és idegorvosok irányították Magyarországon a világ-apokalipszist a kivégzéseinkkel.

Dudás Sándor állantó költő az Olajfák hegyén sorsát az összes Dudáséval, köztük a karcsai rokonságba házasodott Dudás Icával, amelyik kukó cigánynak nevezett minket férjhez üldözésemkor a II-es elme Ardó elmebetegéhez Karcsának, együtt Pácin teljes lakosságával a II-es elmeosztályról, Mackókkal, Farkasokkal, Ádámokkal, Bertákkal mint állandó sátán bibliájának végrehajtóival a Bertalan utcáját jelentik Tuza rendőrjükkel együtt ismétlésében a világ gazdagulóinak. Dudás Sándornak a Bertalan utcai Dudásokkal agyi defectet kellett volna kapnia. Kádár Sára Hajnalka néven mentek vissza 1972-ben Sári babám berendezésével fényevésen tartva engem, már megtermékenyítve hosszabbítása végett a miskolci Rákóczi térnek az orosz szocialista korhoz, Kádár János II-es elmeosztály kommunista kort végrehajtó elmebetegeként ekkor már majdnem kiiktatták. Kádár Kata néven áldoztak meg előtte az országos népdalfesztiválon, ekkor vitték a Ki Mit Tud-ba a romániai boszorkányukkal az analfabétákat, megtámadva minden szívből énekelőt ismétlésében a Szomorú vasárnapjuknak szív küldi szívnek szívesen szív elleni mészárlásával a II-es elmeosztályának Miskolcnak.

A Medvék, Rókák, Sólymok, Farkasok, Nyúlak, Kondorék, Szajkók, mint kezdet három csapással megjelölve, így emelkedett és tisztult és minden állatnevűje a kommunista korokat végrehajtóknak a Bertalan utcai II-es elme berendezésében ment el Borsod megyéből gyalázásom, haldoklásom közben, mint hosszabbítások már 1995. óta.

A Ferenceket Jehova futballból Ferencváros néven politikai kiválasztottként kivégzéseimmel a vaskommunisták választották az egész világon, mint az Imréit a börtön világ-könyvtár tulajdonosainak. Egyesek végtelen szerepet játszanak, mint Kárpáthyja a facebooknak, mikor megismertem, felvette a két keresztnevét a Bertalan utcának Miklós Csaba néven, míg végig mentek az összes névtáron ismétlésben szerepeikkel és sorsukkal, majd felvette a Pénz-ár Csaba nevet, egy forintos időből ismételve ismét a szappantisztító sorozatát Kolcza Mária többmillió éves gyalázójának a világnak, most volt betéve először áldozatnak, illetve lett volna, táncoltatóként. Most nyugodtan felvették a Kárpáthy nevét Latinovitsék Jókai filmeket végrehajtó világ-történelmet létrehozott vasnépével világ-Magyarországnak.

Pálinkás Imre a börtönből, Időjelek állandó világvégi megadójaként Tiszai P.Imre néven játszotta a szerepét, a II-es elmeosztályáról Miskolcnak, rettegésben tartva mindenkit, együtt a teljes Bródy Időjelek sorozatával a világ végét megadóknak Mary Zsuzsa rendetlen főszereplő angyal kezdetével az összes rendetlenjüknek az egész világból minden Halak szülöttjével Miskolcnak, visszamenve időben a kilencven évesek születéséig.

Lénártnéék,mint kurvái sorsát Miskolc folyamatosan végrehajtotta rajtam, fél tüdeje miatt a Kiss Tábornok utcai Lénárt Lászlónak tüdőmet tönkretették Púder póknépével, mint a jószomszéd Ágnes csapásaival, együtt a méhemmel, mint állandó fasisztáéval földönkívüli népként. Lénártné Jucika ugyanazt jelentette a városban, mint Ómasztáné eperjelével, nyelvem mozgatójának csapásával minden egészségügyis tudtával, mégis meggyaláztak az állandó kurváik helyett könyörtelenül.
1998 óta ismételték a Lénárt családok sorsát, Jucikájukat zaklatta telefonon az amerikai tik sem vagyok magyarok romáival disszidáló Kovács Szeleppel együtt állítólag, hívogatták telefonon, erre az egyre emlékszem, folyamatosan ismételték a kurvájuk sorsát és szerepét.

Gundáék, mint világkönyvtár tulajdonosok a sötétkapusaként Szabó lyukas szívűnek 81 éve áldoznak maguk helyett, szaporodva utódokkal.

Amerika a II-es elmeosztály vasnépét befogadta Wass Albert nemeseivel együtt, amik onnan szerveztek világ-Magyarországot a romániai Rákóczi térrel.

A miskolci gégészet orvosai megaláztak engem mandula roncsolásomkor a cigije miatt a saját elmeosztályuknak, ugyanis áldozásommal szoktak le róla 1973-as kezdetükkel feketemágiájával Mülleréknek.

Kiss Ferencek és Kiss Jutkák, mint Müller Péter utcanépe minden Jutkájával kivéve az unokanővéremet, akit férjhez adtak Nagypán régi népéhez, Hangya berendezésével, mint fehérnemű boltjával a zsidóknak, hangyás fejjel ábrázolva az eltűnt cserepemen a japán népet kivétel nélkül mind Nagy Istvánjaival a világ-apokalipszisnek, ricsei központ felvirágoztatásával Rákóczi téri kíséret mellett irodalmi központnak, Sárközy Anita nevét felvéve minden Magas-hegyi Istentől való epörölésem ismétlőivel Porcelánszív irodalmi folyóiratok berendezésével, angliai központig jutottak hosszabbításaikkal, mint bemondók és média sztárok.

Pinókkió szereplője a miskolci Rákóczi térnek hozott engem ide hipnózisban, hogy folytassák rendszerváltás néven a világ-Magyarország építését Hunnia börtönnel és Rákóczi terével Miskolc-Romániának.
Valamennyien meggazdagultak,mint analfabéták és alkoholisták német és különböző országok ellátásában.

1986-os csernobili orosz Kohut Istennek üzenve az ózdi rózsakeresztes rendje által Angliának Soós névhez érve készen állt a tömeggyalázásra a II-es elmeosztálya Miskolcnak szabadköműves feketemágusaival, kék földönkívüli néppel. az Omega kíséretével, Benkő Lajos sorsának, mint Volga mellől hozott utolsó finn-ugor magyar kivégzését ismételni, anyám sorsával, Begala Julianna anyja sorsával Erdeiékkel, utcanépével Balázsnénak a Győri kapuból, mint II-es elmeosztály bibliai csapásának Tűzkő Judit arabjaival együtt, már a kiskoromban megjelentek a Balatonnál Ahmedekkel, nemi csapásaiként Romániának együtt a miskolci Rákóczi térrel. Lévai Bandi támadott meg először a Telefongyárból, ahol a II-es elme Erdős Jánosa dolgozott Kfrafcsenkó zsidókkal, mentve ekkor Asztalos doktornőjét Szabó Máténé néven a Kiss Tábornok utcának Debrecenbe, mint kommunista kort végrehajtót, Untener Elvira először közölte velem, hogy nyaki dudorja van a nyakán hátul, ekkor nekem is kijött, később mutatta Horváth szemész orvosa a Vasgyárnak, hogy neki is van hátul dudorja, Hollósi feleségeként, amelyik nemi csapása a Bertalan utcának az összes szülészorvosával Magyarországnak. A Máv rendelő kommunista orvosai megaláztak többször, a bőrgyógyászaton, gégészeten, a fogorvosnál, akár a vasgyári rendelőjében Tamási Zsuzsa három patológiájával megjelöltnek születésem óta, velem kurvaként bánt a nőgyógyásza a kommunistáknak kurvái helyett, melyeket ismernek, hogy állandó kurvák még a jeruzsálemi Lázár népe mellett. Nem lehet a tisztességes életüket visszavenni a Rákóczi térieknek, mert ezek tisztátalan lelkek a bibliából állandó feszületre tételével Vénusznak.

A neveiket a hosszabbításoknak végtelen apokalipszis végett 81 éve maguk adják következő szerepe szerint az utódoknak, amik tudják, hogy miért születnek, maguk is véráldozók, gyalázatból és fertelemból, akár a Pandorás Szinetár Dóra, II-es elme apával és jeruzsálemi anyával, pompázatos életet élve, méltóságosan, mint emberek az emberiség ellenes csapások.

Lévaiak 130 éve mészárolnak a cigányteleppel, Benkő Lajos kivégzői voltak Lévai forgószél néven, kommunista korok után hívó és vallási kor végrehajtóiként a narancs színe alatt Orsós Viktor Vénusz áldozó indiai cigánynak a börtönből kitett családjával. Majóné miatt iszonyatot művelt az utcanépe a Győri kapuból, hogy nem volt jó neki a kék férjével, amelyik után özvegyit is kap a kacsaszájú romániai nemi csapás, értelmiséggé téve tanárnőként ment nyugdíjba meggyalázásom óta. Szabó Máténé Erika bejött Ricséről öccsével, amelyikkel a munkahelye Csabaiék fehér Mercedeses születési időmet kezdték elölről, foci csapat neveivel, lírai karámmá lett miskolci Cselényeikkel, kezdték a folytatását a legyőzésemmel végtelen hosszabbítás miatt erdőbényével, két Erdőssel, józsefvárosi cigányteleppel, ernyővel magukat védőkkel, Szandi cigánytelepével, Fenyőkkel a születési kezdetet ismételve angyal Mary Zsuzsa sorsával, Esztergályos gyári munkásaival, azzal, hogy addig nézik ki valahogy, amíg meg nem mukkanok, bár én nem voltam beszédes, nem értettem, hogy a szőkék sorsát 130 évről kezdtél elölről együtt a két világ-apokaliptikus utcára tett patológiák, árnyékok időközbeni betegségeivel, ismételve a könyveiket, szerepeieket, támadva Simon Éva születési kezdetem mondatával elmondva nekem, hogy én ne engedjek be szerelőket, meg azt híresztelte Kiszely Ottó, hogy én kihasználtam a férjemet, Turcsányiné és Szabó Gáborné sorsaként, így emelkedtek, így építkeztek az apokaliptikus tagok, így mentek férjhez, tisztultak, nemesedtek emberré az elmebetegek, tisztátalan lelkeivel a románai Rákóczi térnek, ami Miskolcot jelenti.

1997-ben Balázsné közölte velem a II-es elmeosztályán az 1971-es hosszabbító Madonnának, rózsás sapkámmal, aminek a mondatát elmondta a tanárja, hogy én szexuális szimbólum vagyok, amit nem érthettem, de már Madonna hosszabbításban Miskolccal az Evitát játszotta, amit csodált az egész II-es elmeosztálya, mentek a mozikba a sztárjukat megnézni. Orosz cigányaival járt Madonna a Rákóczi terével a miskolci vasvárosnak.

Orsós biztatja a magyar felvett nevűeket további szaporulatra, mint ahogyan maga is tette ősmagyar táltos neveit felvéve a Bertalan utcai honfoglaló történelemnek Tas kezdetével a II-es elmeosztályuknak.

1971-es Rákóczi téri hosszabbítás, a kommunikációs és perverz miskolci Friderikusz Sándor 1995. óta ismételten hosszabbít a Rákóczi terével, bemutatva az összes gyilkosomat vidám műsoraiban Magyarország néven a felvett nevű világ-apokalipszis végrehajtóinak, mint elmebetegeknek és tisztátalan lelkeknek.

Valamire készül Orsós, mivel bejelentette a romániai elmeosztályának, mint Trianoniaknak, hogy értékes a magyar, üzent a lepedős Mohamed könyv szereplőinek, meg az araboknak az illatos kertből, hogy tiszteli a narancs Rákóczi tér a saját népét. Meg fognak békülni így, hogy tudják, melyik honnan származik. Csak a kis csoport terrorista tudja az igazságot, mik a franciák, mik vannak az Iker torony városában Miskolcról nagy fehér házzal együtt, mit tettek a németek, mit ünnepelnek az utcanépek koncertekkel.

Már egy választást végig írtam itt, akkor azt hittem, hogy a narancsok skizoprenek, nem tudtam, hogy Rákóczi tér tisztátalan lelkekként a Bibliából. A politikusok a Hunnia börtöméi a II-es elmeosztályáról Miskolcnak az egész világon, a szlovákiakkal együtt, egész Szlovákia a II-es elmeosztályt jelenti Szerbiával együtt, meg a trianoni népekkel, ugyanis visszaszámolták a régieket, biblia olvasást jelent a trianon, amikor felszámolják a bibliai tagokat.



A Hetedik irodalmi folyóirata a Rákóczi térnek, valamennyi irodalmi folyóiratával narancs Rákóczi térnek torünnepben gyalázatommal hosszabbít.

A székesfehérvári központ 1983-as kitermelése reformátusokból a móri központ vasfüggönyös Rákóczi terével világ-Magyarországot épít, felháborodva mindenen, hogy még mindig három kannibalistával hosszabbítva sem érte el célját a romániai vasnép.

1983-ban tették össze a világ-apokalipszis két utcáját, amik nálunk voltak születésemkor megáldozva kíséretükkel sorsukként, tetteikként, akkor kezdték el a nyelvi rongálást, engem téve meg magyar nyelv tökéletes képviselőjének, ami igaz,csak nem tudták, közösen legyőztek, meggyalázták az állandó Kex együttes által énekelt zöld-sárga magyar kislányaként Lehoczky Zsuzsa pléhkrisztusos zsidója helyett őskígyójával a világ urának, ami állandó végrehajtás lehetett többezer éve legalább.

Azóta mennek végig politikusok kitermelésével meg celebekével Miskolc névtárán a két utcával együtt folyamatosan támadva az árnyékok, állatok sorsát, tettét ismételve.

A kőkort jelentő rajzfilmhősök berendezve voltak állandóra, ők nem ártottak nekem, többekkel együtt, Kővári néven várakoztak rá minden összezúzása után világrészeken. Végvári a Neotonból Rákóczi téri történelmet ismételt Sasvárival, minden Várijával az ikreknek Bodor űrpusztítójukkal az élen. Bodor feszületes Ízisz néven ikerpárja már 85 éves Rózsa néven, szép életet éltek, valamennyi Rózsájával a világnak, sorsukat rajtam végrehajtották Rózsi befejezéssel mindig.

Valamennyi fuvarosa a világnak Kelet zsidóit jelenti állandó világ-apokalipszis végrehajtójaként, minden zsidójával a világnak. Együtt égették el a világkönyvtárt összehordó hatágú csillagos varjú népét, amit rajtam ismételtek a bíróságukkal, kazincbarcikai bírósági vezetőnek téve Varjút 2001-ben ismét.

Konczok Romániát jelentik Koncz Zsuzsával együtt, világ-apokalipszist hajtott végre megáldozva engem minden ország helyett, történelmi korokban a Bródy JÁnos jeruzsálemi elmebetegeivel, Lázárékkal együtt, Kupai Janika libalábas, dadogó kezdetével végrehajtva saját tetteiket csonkítással, bénítással, semmi evéssel világtörténelem részeként. Halász Judit, mint ahogyan sokan halálhírét keltik születése óta áldoz a Halászokkal, szőkeként kiválasztott nemi csapásaként a miskolci II-es elmeosztálynak. Halásznadrággal is be volt rendezve.

Juhász Gyula jeruzsálemi apokalipszist írt, előre készültek a ratkós kor minden szülöttjének megírva a jeruzsálemi apokalipszisét, minden Juhász elmebetegét jelenti Romániának.

Arany nevekkel rendezték be Babilont együtt Kecskés János II-es elmeosztályával Újhelyből, valamennyi Kecskésével Miskolcnak, kivégzések sorozatával, maguk többkötetes babiloni szerzőkké váltak a miskolci elmeosztályról. Sasfészek, mint gyalázásuk helyszíne Újhelyben Fábiánékkal az élen francia központjukkal romániai elmeosztályt jelent a kockás pepita sorozattal együtt.

Szamosvölgyi Sátoraljaújhely polgármestereként áldozott engem Romániával, hiába szóltak neki, hogy hagyja abba, csak folytatta tovább. Most Deme Erika kacsaszájú romániai kollektív gyalázásom végrehajtója utcanépével nevét ismétli ismét Sátoraljaújhely, mint állandó világ-apokalipszisét jelentő egykori romániai világ-apokalipszis. Migléczi, Lantos, minden zsidójával a Hegyalja Ruházati szövetkezetnek világ apokalipszist hajtott végre minden műszerészével apa kollégáinak, együtt a Máv felszámolt pályafenntartásán dolgozó focista társakkal, mint Cselényiékkel, Csabaékkal, mint a Telefongyár nemi betegségeivel az orvosoknak Soós István és Katalin nevekkel képviselve a közös támadásukat I. emeletjével az angliai rózsakeresztes rendnek.

Pápai Faragó névvel kezdték el az ózdi feketemágusok a ceruzarajzok alapján létbe léptetni az árnyékokat, Árnyékorkertje néven Miskolcnak, végtelen apokalipszise miatt világ-Magyarországnak. Pápai Mari, apa megkísértője nevét a narancsok minisztériuma gondnokság alá helyezésem mellett ismételte miniszteri nevekkel, folyamatosan születésem óta megállás nélkül tetteiket, könyveiket, sorsukat, betegségeiket, mint ahogyan mai napig tart, nem tudnak leállni, mert vérből vannak, véráldozók az összes zsidóval és cigányával a világnak, rasszizmuson kívül. Beatet ismételte Pápai a hunnia vasfüggönyösökkel, így mulat egy beates magyar úr kezdetével, majd jöttek Mátray Zsuzsák Zsuzsa vonatként az összes Zsuzsájával Romániának. Protestánsok is gyalázatból vannak az ózdi központból, minden fertelmesével a világnak, valamennyi szektájával, kivéve a Hit szeikáját a Hunnia börtön, saját politikai Jehova focizó Ferencével a vatikánjának a II-es elmeosztályáról Miskolcnak, végtelenül játszik szerepet, most a bűnözők és börtön gyilkosok lábát mossa II. JÁnos Hunnia elme skizoprenje Katika néven folytatásában padlásos filmjükből, történelmi világokat hozva létre egykori népekből, mint látható Mohamed népénél, meg Rab Zsuzsa nevéből romániai történelemként Töreky néven megírva az arabokat lepedővel letakarva. Mindez azért, mert nem volt férfi a világon, amikor megszülettem, gondolta világ-Magyarország, hogy megismerteti a csapások semmilyeit, mint egész Keletét, japánokét, kínáiakét, hogy miért is vannak ezek férfi formában, senki sem tudta, hogy a lányok kiárulói nem rendelkeznek potenciával, mivel patológiai csapásai a miskolci Rákóczi térnek. Harcosok, csak nincs ellenségük. Románia vezette be, hogy az asszony alárendeltje legyen a férfinek legyőzésem utáni időben, ez van a bliliájában János levelelezéseinek dr. Melionnal aranysasként közösen állandóan ismételt bibliai világ-apokalipszisben.

Semmit sem hagytak, én voltam az utolsó Mohameddel és Csillagmedvével, után jött volna tavaly a miskolci Seres Ildikó narancs Rákóczi tér berendezésében ledarálása a kékeknek, Tomival, a média egykori vezetőjével, majd az összes többi, mert utolsó pillanatban érkeztek elégetésem előtt. Csakhogy a Föld kollektív gyalázásom óta Majóné Deme Erika miatt halálnépével Kacsa Zsókának kinn forgott az űrben, én jelentem az órát.

Össze kell írni világ-Magyarország névtárát, hozzájuk tenni az elméletet, tetteiket, jelentésüket valamennyi wikipédia szereplőjükkel.

Titokban van ez a blog, le is fogom törölni, ha napvilágra hozzák a világ-apokalipszis névtárát tetteikkel, fertelmeikkel együtt, az ország megmentett könyvszereplői közül ezren olvasssák naponta.







 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2222
  • e Hét: 7086
  • e Hónap: 13327
  • e Év: 65593
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.