Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Paravizsgálatra lenne szükségem
  2023-03-20 16:00:36, hétfő
 
  Két hónapja kellett telefonálni a pszcihiátriájára a Semmelweis rendelőintézetnek. Legutóbb októberben voltam ott, a doktornő azt mondta, adjak be állapotrosszabbodásra kérelmet, tüdő, szív, magasvérnyomás diagnózisokkal, a pszichiátriailag már nem indokolt, mert valamiből élni kell majd. Ugyanezt mondta az előző férfi pszichiáter, akitől nagyon féltem a rendelőben, mert nem lehetett kiszámítani a hangulatát, hiába nyújtottam be neki több oldalas gépelt papírt arról, mi történt velem. hogyan kerültem Miskolcra és mik történtek itt velem. Ő volt az első, akinek ilyet benyújtottam, de semmi értelme nem volt. Élősködnek belőlem a pszichiáterei a világmonarchiának, amik utolsó emberként mészárolták le a családomat a Hunnia börtönükkel.

Múlt héten telefonáltam megbeszélés szerint, azt mondta az asszisztensnő, meg kell beszélni, mi legyen velem és kapok majd útmutatást, de menjek el személyesen. Egy hétig törtem a fejem az útmutatásukon, meg hogy kiadnak körzetbe a Frontinnal, úgy döntöttem, megmondom, hogy iszonyatos fájdalmak között élek 1998 óta. De most már nem kapok levegőt, meg szorítja a szívemet körben a miskolci elmeosztálya ( az űrapokalipszisnek, Bodorné Ágnes Halak szülöttként űrpusztító felesége reformátusként is kiválasztott főszerepében, még mindig, pókhasával, ínyevő baktériumával együtt, ezt nem mondtam, szerintem tudják).. Születésem óta tart a Rákóczi tér Ágneseinek összes elmélete, még a világkönyvtárnyi szereplő sorsa és tette mellett a miskolci elmeosztálynak. . Azt hittem, megbeszélte olyan orvosokkal a sorsomat, akik nem ártottak, kijelölnek egy helyet, ahol felmérhetik, mi van velem és az állapotomat, vagy hogy megmondja, merre menjek feljelentést tenni a mészárosaim ellen.

Mondtam neki, hogy nem érzem jól magam, ha pszichológushoz mennék - utalva az orvosi papírjaikon szereplő ismeretlen eredetű szorongásra -, feldolgozhatatlan lenne a sok iszonyat, amin születésem óta keresztül mentem. Erre megrótt a cigarettájuk miatt, amitől tisztulnak a mérgezésemmel, cipelve, mint egy állatot, a skizoprenjeik emelésével változatlanul, mert világ-Magyarországot hoznak létre egyetlen nagy közös áldozásával Magyarországnak. Azt mondta, a cigi leszokás miatti idegesség elmúlik, holott az elmeosztályuk áldoz, régebben kávészelepek kiégetésével is, ételek odaégése mellett naponta többször. Az elmeosztályon egy nagy darab szőke nő és a többiek kezdték, közölve velem, hogy az orvosok fizessék meg a kávéjukat, cigijüket.

Nagyon utálatosan viselkedett velem, beleírta ezután a papíromba,hogy tartalmilag doxasma, túlértékelt eszme, suicid ideatio nincs. Betegségtudat hiánya, Disszimuláció. Szégyellheti magát valamennyi szerepjátékosa az egészségügynek!

Közölte velem, hogy háromszor voltam a pszichiátrián, először 1995-ben. Mondtam, hogy ambíció terápiára jelentkeztem, de olyan dolgok történtek velem, hogy be kellett fektetni. Nincs olyan, hogy ambíció terápia, amivel dr. Jung becsalt, hogy tudjam magamat érvényesíteni, közölte a doktornő. Visszaélt a saját mondataival, mert ő is utalt arra, hogy háromszor mészároltak le a megyei kórház orvosaival. Mi történt azóta, megbeszélték, hogy ez normálisi dolog?
Tehát nem akarják lezárni a születésem óta tartó apokalipszisüket, hogy valamennyi elmebetegük kartonján végig haladtak a sötétkapusokkal együtt, amik szerepeiket hajtották végre a világkönyvtár könyveivel együtt, meg folyamatosan kivégeztek az ózdi 666 Fenevad űrhajós népével, amelyek beavatták Mülleréket földöntúlli feketemágus hatalomba. Ezeké Sólyom László, akinek hiába küldtem kivizsgálás kérést, az Ombudsmannba, el sem olvasta, a postán meg nevették a nagy csomagot, amit napokig fénymásoltam, a darabokra hullott bibliájával együtt Mülleréknek a cigánysággal, amik mindezt globális spiritiszta világtestvériségként létrehozták.

Hát ez a túlértékelt eszméje azoknak, amik a világ összes szerepét végrehajtották, lakásban mészárolva minket 65 éve, 87 éves hosszabbításukkal.

Furcsa volt a tüdőorvos is, mert hiába kértem tavaly a pipát arra az esetre, amikor az utcán befulladok,azt felelte, hogy én mindig használnám. Miért használnám mindig, amikor csak néha fulladok be? Mert éppen a befulladásos tüdőbetegek sorsát és szerepét ismétlik a miskolci elmeosztályukkal? És ennek így soha nem lesz vége, tűzben égetnek körben négy éve egyre elviselhetetlenebbül.

Másodszor akartam segítséget kérni, először a Nyírő Gyula kórházában Német rokkantkocsis orvosnak, amelyiknek kísérete volt a levegőben, oda nevetett, mutatva a könyveit a miskolci Új Bekezdésnek, hogy ilyen feketemágia van minden részemben. Kizáró gondnokság alá helyeztek,még csak utána jöttek a csonkítások és nemi gyalázások folytatása, torünnepével a kormányuknak. 1991-es II-es Idegosztályon történő kivégzésemkor közölte az osztályvezető, hogy belőlem ember más soha nem lesz, de azért folytatta az ózdi feketemágus áldozását Bagi és Nacsa szerepében azzal, hogy én már mindent kibírok. Az egészségügy az összes csapását a világnak érzékenyítette, tisztította emberré.

Utálatos volt velem nagyon a doktornő, egyszer akartam megbízni orvosban. 65 éve tart, nincs kihez fordulnom, elektromossággal van teli a levegő, rajtam van körben a Rákóczi tere Orbánnak, így hozza létre a Fenevad Csillagok háborúja Dart Vaderje, mint cigányság beavatója Mónika Show berendezéssel ózdi 666 központtal az összes vallását a miskolci Keletnek, amik bibliás Földet építenek, emberré nemesedve, véráldozással születésem óta Hunnia szentháromsággal együtt. Nem én gyilkoltam magam, hanem Magyarország legyőzői közösen így, ahogyan vannak tetteik és szerepeik, erkölcstelenségeik végrehajtásával az Iker torony népével együtt,. Nem nekem van téveszmém, ők hajtották végre az elméleteiket, amikkel előre készültek, Szabók főszerepével. Magyarország borsodi apokalipszise elhagyta a megyéjét, kimentették őket, míg engem gyilkoltak helyettük. Nekem elég volt írni és belefolyni a tetteikbe, hogy legyen kit szidnia az ország lakosságának.

Az egészségügy folyamatosan berendezte a szereplőit, ahányszor a kórházban voltam, ezeket hatalmas pénzekkel rokkantosította is, vagy adtak sztárságot alájuk. 1995-ben a budapesti Orvosi Kamara a miskolciakra bízta, tegyenek velem, amit akarnak, akiknek feljelentést, kivizsgálás kérést írtam. 1997-ben Pataky Attila börtön Istene és a Hunnia börtönelme vittek be a II-es pszichiátriájára a világ összes szereplőjének feketemágusaival Müllernek, cigánysággal történő kivégzés végett. Ott Somlyai pszichiáter szétszakította a nap és holdzáras bőrtáskámat, rácsapott a radiponra és beadott nekem egy injekciót és többé nem jöttem magamhoz. Ez az egészségügy valójában, ezeknek az ózdiaknak jelentenek az űrhajójukra.
2005-ös kivégzésemkor dr. Tűzkő Judit és Király doktor viziten, mikor összegörnyedve feküdtem, védve a melleimet a rajtam lévő csapásuk miatt, közölte, hogy éppen Király Linda sorsát hajtják végre. Majd megszidott, hogy sáros az ágy felett a fal a frissen festett teremben, mintha én tehetnek arról, hogy Müllerékkel gyilkoltak.

Tudtam előre, hogy itt nem fogják lezárni mindazt, amit tettek Romániával együtt, meg nem zárják le az áldozásukat a egészségügyükkel, RTL Klubbal az élen.

A pszichiáternő megkérdezte, egyedül élek-e, meg hogy tartom-e a kapcsolatot a gyerekeimmel, akikkel hosszabbítottak, akiket meggyaláztak és tönkre tettek velem együtt, akikkel eltartattak és tartatnak engem. Akiknek azt mondták, mikor kivégeztek 2005-ben a Győri kapuiakkal együtt, hogy én súlyos elmebeteg vagyok. Lehet, hogy előre tudja, hogy magamra maradok teljesen, mert a kisebbik lányom szerint én gyűlölködöm, hogy nem tartom a kapcsolatot a Szabókkal, a tompalátásom testenyészetével együtt, amik elmebetegeznek maguk helyett a Hunniától, meg a bátyámmal,amelyik kirárult a Novákok kezdetével, hogy mire vágok fel az ózdi gázszerelőnek, majd meggyaláztak lemészárolt állapotban. Tényleg én vagyok a gyűlölködő, vagy ők az emberiség ellenes csapások? Tényleg képzeltem, hogy mentek végig a könyveiken, szerepeiken a sitatagi helyszíneikkel együtt, s hogy kakasfrizurájával Gáspárnak tort ültek, ünnepelve a győzelmüket az ország és az emberek felett?

Lehet, hogy arra céloz a suicid hajlammal, hogy az ember nem adja fel a reményt, soha nem adta fel, ahányszor mészárolták és gyalázták őket,hogy meg kellett volna régen ölni magamat?
Mondtam, hogy azt hittem, nem írja fel az injekciót. Azt felelte a pszichiáternő, hogy ez tart engem, már kapom 18 éve. Nem tudtam, hogy a skizoprenek Fluanxol injekciója tart engem, azt hittem, Zee, meg a saját akaraterőm, mert mások üvöltenének a fájdalomtól.
Közben a város aggjai pszichológushoz járnak, van mit meggyónniuk,hiszen elhordozták a szerepeiket, betegségeiket, tetteiket folyamatosan hajtották végre Kilián Benedek utca 17. kezdetével.

Paravizsgálatra lenne szükségem, hogy nem vagyok bolond, körben vannak rajtam és bennem a csapásaik.

Senkit sem érdekel, hogy az ország 65 éve gyaláz és áldoz maga helyett. így hosszabbítanak valamennyien végtelenül.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Születésnap
  2023-03-12 16:41:18, vasárnap
 
  65 éve volt a születési asztrológiai jóslatom volt Jézus születési horoszkópjával, királyköszöntésével az ózdiaknak, Bárány főszerepében a Talmudnak, cigányságával Romániának, a világ bűneinek az elhordoztatásával szappantisztító sorozatok kezdetével, mely mai napig tart, kivégző sorozatával az elmeosztályoknak, borsodi berendezéssel.

Tegnap kivasaltam egy fehér felsőt hatalmas csapásokkal teli felsőtestem elrejtésére, fuldokolva felporszívóztam, rendbe tettem a lakását a nagypán utcájának, ahol elektromossággal van teli a levegő, még a számítógépem is anomáliásan működik. Öt után felhívtam a lányomat, már itt voltak a bérház előtt, mentem gyorsan fogat ragasztani picinyke szájpadlásomra. Hát csak így tudok ide bárkit is beengedni, meg így tudok kimenni az utcára.

Nagyon sokat izgultam a gyűrű miatt, amit a régiségvásáron vettem, valóban nincs benne próba, értéktelen.
Elmentem a virágboltba a hatalmas szélben reggel még, kértem egy szál liliomot és három szál szegfűt. Ez éppen négyezer forint volt. Életem második virágcsokra készült. Szépen feldíszítette zöldekkel a boltos, becsomagolta és nem számított fel díszítésért és csomagolásért semmit. Ismét lebambultam, nem tudtam, mit tegyek.

Jó volt a gyűrű, örült a lányom, még tettem hozzá másik gyűrűt, ami az enyém lett volna húsz évvel ezelőtt, meg egy avonos ékszerkollekciót, két törlőt, szájvizet, bombont, két felsőt, amit a Hádában turkáltam. Azt hiszem, ennyi volt. Úgy láttam, örült a lányom, de ez a gyűrű ajándék örökké emlékezetes lesz. A szájvizet a forgalomból kivont szájspray hetyett vettem napközbeni használatra, ugyanis a lányomnak nemcsak az állát torzították el Jáksó miatt, Marsi Anikó miatt a száját, Bodor Ágnes miatt bűzös valamit kapott az egész szájszerkezetébe, mert az űr népének bűzös a lehelete. Úgy tesznek valamennyien, mintha semmi sem történt volna azzal, hogy régen volt, amikor megtámadtak minket. Az ádámcsutkásait az apokalipszisnek a nagyobbik lányom nyelési nehézségével hajtották végre. De övék a nyaki érszűkület, szembe támadó csapásaival az Új Bekezdésnek. Látletetet kellett volna régen levenni rólunk egy Teamnak, meg kivenni belőlem az elmebetegét a tűzben égő elmeosztálynak, elvinni innen minket. Ezek világ-Miskolcot akarnak világ-Magyarországgal, azért áldoztak a világ összes szerepében négyszer, tetteik és deformációik miatti támadással erkölcstelenségeik mellett.


Készítettem fotókat, már műfoggal is teljesen be van esve az arcom, széltében és hosszában egyaránt.

Unokám készített minden mentes tortát, nagyon meglepett vele. Zabliszttel és nyírfacukorral készült, mindenféle zsíradék nélkül, diabéteszes tejszínnel, málnával. Hát benne volt vagy hat-hét ezer forintba, csak a nyírfacukor volt állítólag 2.500,-Ft. Hozott a lányom száraz pezsgőt, most kicsit fáj a torkom és fájt egész nap a fejem. De a cukrom nem emelkedett fel a tortától. Ilyenket kellene mindig enni, zablisztból kellene a rántást is készíteni, meg kenyeret sütni. Kaptam orchideát, az egyik kedvenc virágomat és hétfőn jön meg a kisolló, amit választottam, ollóélezővel együtt. Össze is szedtem az ötven év megmaradt ollóit, hogy majd próbálják ki, élezzék meg őket.
A miskolci elmeosztály, ha behúnyom a szememet, négyzetalakú elektromossággal van itt előttem, de ha alszom, peregnek a filmkockák ismeretlen helyszínekről, ismerősökről, mely történetekben én vagyok mindig a néma, akinek nincs hangja, az alárendelt. Van, amikor ablakrésen csapódom be épületekbe, ezeket az álmokat sem tudom mire vélni. Az ember nem álmodik, mert nincsen teremtője, összeköttetése, ezt tudni kell.


Ideges vagyok és nagyon szomorú, mert hiába minden köszöntés, ha a lányomnak nem tudom elmondani, hogy áldoz Borsod megye, kínzással és fullasztással, cigizéssel éjjel-nappal. Ez normális a világban, az országok és csapások így emeledtek gazdagságba, mint a Rákóczi tér nemi csapásai, amik 87 éve hosszabbítanak németként való megáldozásunkkal. Nem tudok kitől kérni változatlanul kivizsgálást, mely a testre is vonatkozik, nyíltan, őszintén beszélni valakivel. Ha a postás hoz valamit, nem merem kibontani, nagyon félek mindentől. Rettegtem egész életemben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tegnapi napom
  2023-03-08 20:20:08, szerda
 
  Attól tartok két hete, a szívem és tüdőm nyomogatása, fullasztása miatt összeomlik a keringésem. Nem kapok oxigént. Nagyon sokat idegeskedem november óta, először a jégárpa, majd a nyugdíjazás miatt. Készítettem zellert reszelve hat citromlével, gőzöltem egy nagy lábasba tett kisebb lábasban lefedve cukorlevivőnek és májtisztítónak. Eddig még nem vettem észre semmilyen jó hatást. Ma másodszor reszeltem zellert, de kissé odaégettem a lábast, lefőtt a víz. Nagyon rossz érzés, amikor elbambulok, hiszen én voltam a fogyatékos, értelmiség legyőző, kommunikációs csapás mindegyik tette végrehajtásával, őket ellátták a vasfüggönyösökkel együtt.

Születésem óta vagyok bolt és közlekedés fóbiás, de 1986-os legyőzésem óta már egyáltalán nem tudtam közlekedni, a nagyobbik lányom vezetett. Beszélni sem tudtam, csak amikor az elmebetegek megengedték, ugyanis tűzben terjednek. Ők hajtották végre a világkönyvtár szerepeit, a romániai cigánysággal a nagypán népük helyett, kitermelésével ismét a náciknak, kommunistáknak, kivégző sorozataikkal.Az orvosok a bolt és közlekedésfóbiásokat leszázalékoltak, de engem világ-Monarchiaként, utolsó emberként áldoztak, saját szerepükben. Mivel nem tudtam beszélni, csak amikor megengedték, nem tudtam mondani senkinek, mindig csak annyit mondtam orvosi bizottságokon, hogy köszönöm, jól vagyok!

Most nagyon sokat idegeskedem minden bakimon, mert van amikor annyira fulladok, hogy nem tudok beszélni, vagy dadogni kezdek, belesülök. Kellemetlen. Van, amikor körbeírok mindent, többet közlök, mondok, mint kellene. Van, amikor teljesen lebambulok és két-három óra múlva jut eszembe, mit kellett volna mondani. Hát így járok, tűzben, fulladozva, hörögve, kidagadt erekkel a lábamon, egyre halódva, mert nincs ki segíteni, hiába kértem segítséget hat éve, de szerintem csak visszaéltek a helyzetükkel...

Nem tudtam, hogy az ékszerboltban tudnék venni próbával ellátott egyszerű pecsétes ezüstgyűrűt a lányom születésnapjára. Késő jutott az eszembe, miután megjártam a kocsonyafarsanggal egybekötött régiségvásárt.Két helyen árultak gyűrűt, az elsőn eltetettem egyet, háromezerért adták, kerestem a próbát benne szemüveg nélkül, hát valamilyen jelzés volt, de azt mondta az eladó, hogy a magyar ezüstben nem mindig van próba. A Centrum előtt volt egy másik gyűrű árus, ő már négyezerért adta a gyűrűket, Lealkudtam ötszáz forintot, de háromezer-ötszázért tavaly nagy gyűrűt vettem magamnak, háromszorosan befont elejével és kövekkel kirakva. Ezt is elfelejtettem, teljesen leplombázódtam. Kiválasztottam egy gyűrűt, de túl csecsásnak gondoltam, kivettem egy másik, egyszerűt, megpróbálva a kisujjamra. Ott hordtam az egyetlen aranygyűrűt, amit a lányomtól kaptam kb. húsz éve ajándékba, mert megdagadtak az ujjaim. Aztán kettétört. Emiatt is gondoltam gyűrűre ajándékba, bár a lányom is szerény, nem kérkedik drágaságokkal, cicomával. Hát itthon jutott az eszembe, miután hazajöttem, hogy elfelejtettem megnézni és megmondani, hogy próba nincsen benne, meg még alkudni legalább ötszáz forintot, mivel ez a legegyszerűbb gyűrű volt.
Hát így élek, állandóan szidva magam, hogy nem tudok figyelmesebb lenni.

Tegnap volt a születésnapom. Reggel elindultam a nyugdíjfolyósítóba a kérelemmel, betettem a vele kapcsolatos papírokat, mint munkakönyvet és a Kincstár által küldött, meg nyugdíjfolyósítós évekről szóló papírokat.
Nagyon féltem ettől a naptól, de a hölgy megnyugtatott, hogy az ellátás folyósítását nem hagyják abba az ügyintézés alatt, megkapom a hónapban is a rokkantsági ellátást. Nem értettem, mikor azt mondta, hogy ki kell töltenem egy papírt arról, hogy válasszam azt, ami többet fizet, a rokkantsági és az évek által elért összeg között, hiszen közölte, hogy március végén lesz szorzó, csak utána tudják kiszámítani, mert a papír, amit kitöltöttem, arról szólt csupán, folyik-e valamilyen rokkantsági felülvizsgálat.Tavaly mondták, hogy indítsam el, tüdő, szív és magas vérnyomás okán például, de mivel áldoznak, a Rákóczi terével a városnak, nem láttam értelmét hazugsággal kérni a felülvizsgálatot, mert el kellett volna már régen mondani, hogy itt gyilkosság történik.
Mondtam az ügyintézőnek, ha nem lettem volna beteg, már tíz éve lennék nyugdíjas a negyven év munka után. Nem értettem, ha két éve lezárták az éveket, miért faggatott ismét, végeztem-e munkát, mikor nem számít bele az évekbe, csak pár éve. Mondtam neki, hogy nagyon beteg voltam. Erre azt mondta, mikor jelölte be a nyomtatványnál, hogy nem végeztem munkát, hogy nem tud róla. Nagyon rosszul esett, valamit nem jól mondhattam, vagy értetlenkedtem. Megkérdeztem, nyugdíjas igazolványt hol kaphatok, adott egy nyomtatványt, amit majd el kell küldeni a Kincstár címére. Ugyanis az én nyugdíjas igazolványomat a kizáró gondnokság alatt küldték, a lányom nevére. Ezzel nem mehettem hatalmas erővel néha színházba, vagy kiállításra. Egyszer utaztam vele a vonaton, még akkor rokkantnak számítottam, 72%-osnak, a vasutasnak fel kellett mutatni a lányom nevével. Összetéptem és kidobtam a szemétbe. Meddig voltam eszméletlen állapotban! Úgy jártam, felemeltek és vittek iszonyatos állapotban! Így vigyáztam a lányom gyerekeire. Majd lassan meg kellett tanulni boltba is járni, miközben kivégzésemet és gyalázásomat ünnepelte a város, média teljes egészével. És nekik a mészárlás skizoprenia volt, mégám paranoid, mikor soha nem beszélgettem senkivel és nem volt üldözési mániám. Most mesélem el pár éve, mi történt a családommal.
Lényegében rendes volt az ügyintéző, fel is köszöntött. Hát 65 éve tart a mészárlásom, a világ összes gyilkosa tetteinek és szerepének végrehajtásával.

Hatalmas erővel megyek mindig utcára, miközben a kicsinyke szájpadlásra ragasztott protézissel bal oldalra kimenő szájjal rövid időre ki tudok menni az utcára. Oxigén, nap nélkül élek, bezárva évtizedek óta, kivétel a tatárdombi Braun ikerház volt, amit szétberheltek és fel akartak robbantani, elégetni rima Jeruzsálem helyett.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Atlantisz elsüllyedt ismétlése
  2023-03-06 08:26:19, hétfő
 
  Születésemkor kezdődött visszament időben Molnár Rózsával és Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak feszületessel Atlantisz történelme, amit az én áldozásommal kezdtek el, melyet mai napig ünnepel a fertelmesek hada halakkal az ünnepi tortán. Munkahelyi üldözésekkel rendezték be a szőke rövid hajú KOS-nő spanyol pusztító feleség ismétlését, amelyik helyett Illés apokalipszisben eltörték a bal fülemet, ami állandó része volt a világapokalipszisnek. Férje, a spanyol zöld-kék szemű pusztító helyett Zöld szemem kék dala alapján Bródynak kislányként áldoztak meg. Az atlantiszi tolvaj dallam Atlantisz óta földrengésekkel számolta fel négyszer az emberiséget, Vénusz szoborral, Tavaszi szél dalával az utcanépnek ózdi lírai karám mellett ismételnek, emiatt a világ összes Halak szülöttjét kiválasztották szerepük és tettük végrehajtásával rossz természetükkel együtt fénybe történő feltámadásra Atlantiszba. 1995-ben hajtották végre a spanyol pusztítók sorsát, hogy mi járt volna nekik, olvastatva velem a János jelenéseket és levelezéseket bibliájukból, közben ütögették összetört fülembe tett mozgó állatát a Rákóczi térnek, ha nem olvastam a bibliájukat. Körbe vettek fekete halálhidegségei a feketemágusoknak, ha elaludtam egy pillanatra, jöttek közel hozzám. Tűzben vannak itt, benne a tüdőmben négy éve, körben rajtam, ezt nevezik anomáliának, mert ellene semmit sem tudok tenni, tisztítva a fertelmeiket, amik kösztümös beöltöztetéseimmel együtt a világ összes feketemágusi szerepében az ózdiakkal akarnak feltámadni bibliás Földet hozva létre, együtt a romániai halálreformátusokkal, az összes Ágnesével az antiszemitáknak a világ minden részével, pünkösdiekkel együtt, az alábbi atlantiszi világfeszületes áldozásukkal feketemágusaik szerepében és tettei ismétlésével emberré nemesítésükkel, mely írásból maradványok vannak: Ezek a miskolci bibliai elmeosztály népei, tűzben terjednek, így vannak körülöttem, rajtam, bennem, anomáliaként.

Atlantiszi ember vagyok, álmodozó, tudomásul vettem az ok földöntúli önkívület, hű kísérőm a feszület. Lepottyantam én közétek, mit raktatok rám, vétek. Aranytiszta éntudatom beavatott, ismerkedett az emberrrel, idegennel. S hogy mily nehéz lenn veletek, megölitek a szenteket. A vége pedig az lett az áldozó leplező írásnak, mely születési egyik kezdetük lett áldozásommall Gina helyett, hogy fényben fogan és hal az igaz ember és mind, ki hal. Ez Hamvasék tolvaj dallama.

Majdnem elfelejtettem, Atlantisz felé vándoroló tolvaj dallamosok ismétlésekor, 1995 után atlantiszi földlrengést rendeztek a számban, a fogaim meglazultak. Majd miután kiszedték őket felül a megyei kórházban, aranyhálós protézist készített a fogorvos, Cseh Károly Aranyháló című könyve mintájára, melynek borítóján a 666 kétszarvú hamis próféta látható hálójában, kalitkájában a miskolci elmeosztálynak. Őt mentették, amelyik Bárány főszereplő helyett köszöntött születésemkor a Talmudnak. Minden pusztító és pokolnép helyett áldozott a szentháromság Hunnia börtönével. Nekik Luciferke és Sátánka létezik, ezért infantilis elmebetegek valamennyi tisztulójával és tisztítójával a Földnek és közveszélyesek. Lehet, hogy most az ózdi 666 Fenevadját tisztítják, tüdőtámadásommal, amelyiknek egyházakat nyitott mindenütt a narancs kormányuk, mint cigányoknak. Ez a népe, hozzátartozik a Mónika Show névvel jelzett kivégzőim hada.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Könyvtárosok világnapja Babilontól
  2023-03-02 14:23:11, csütörtök
 
  Itt a könyvtárosok beavatásokat segítették elő, ajánlva a könyveket, melyek által a világ összes tudását felhalmozták a művészek. Ugyanolyan világmindenség apokalipszisében részt vevő tagok voltak, mint a házmesterek és hivatalsegédek, melyeket berendeztek előre Jehova kutyák mellett. Nem értek egyet ismét az Iker torony Ízisz-Jézus néven tisztuló globális világtestvériségével Babilon néven, amelyek egykori történelem alapján rakták össze magukat a miskolci elmeosztállyal, nemi csapásaikkal, művészeikkel, diktátorjaikkal, nemeseikkel, számtalan ide tartozó néppel a Kósa-Szederkényi Fiúk, lányok évkönyve néven népviseletbe öltözött kommunikációs bénítással emelt falvak népével 1971-es ismétléssel. Majd a könyvnek akkor lesz értéke, ha le lesz zárva a világtörténelme, amit végrehajtottak folyamatosan a könyvszereplők sorsával és tettével, előző életük tetteivel, igazságosan. Pár emberi mű jelent meg csupán a világban. Nagyon sok tudós foglalkozott az örök élet problémájával, egyesek Jézus nevével megírt Újszövetség nyomán kívántak feltámadni, keresve a metanoiának (Platón) nevezett lélek átköltözésének útja nyomán a másik világban a megmaradása lehetőségét a teljes testnek, akár a rózsakeresztes rend és a Vörös Oroszlán tagjai alkémiával kutatták az örök élet, az ember arany elérhetőségének titkát. Ez a gonoszok előtt nem tárul fel, hiszen valamennyien emberiség ellenes csapások. Két lehetőség tartja magát most is(Kiss lajos András esszéje szerint): a technofil álláspont, mint a tudományos, technikai haladás szakralizációja és a technofóbnak nevezett technikai lehetőségekben Lucifer szellemében való újjászületés továbbélése. Nos, az Égő Jeruzsálem, mely Jehovának köszönhető, általa megteremtett égő tűzból eredő pokol angyalai és Lucifer összes könyve, amit végrehajtottak Ember tragédiájaként, falanszazteri színnel együtt, ég serege bevetésével, amelyek az Újszövetség állandó apokaliptikus tagjai, nem ad választ semmire, mert Lucifer népe, a pokol angyalaival kezdték a rock az Óra körül zenei apokalipszist, hippikkel a közös véráldozást emberré válásuk érdekében, előre megírt megváltási tervük alapján, akár a nagypán népe pöcegödör népe főszereplőivel. Tehát nem technofóbia a létezése a pokol népének, mint karmikus népeknek, amik állandó világtörténelmet hajtanak végre apokalipszisként emberiség és a Föld ellen, hanem valós probléma, amit titkolnak azok előtt a népek előtt, akik mindezt nem tudták, hogy milyen eredettel bír Magyarország és Románia. A vérátömlesztést több tudós próbálta örök élet eléréséhez, de ezek itt folyamatosan magyarokat hoznak maguknak lemészárlás végett, közben így akarnak örök életűvé válni. Ismerik a világtörténelmet, tudták, mi lett a Jehova vége, hogy kutyák lettek a szentlelkek, meg azt is tudják, hogy pontosan hány Isten volt azelőtt, mielőtt nekimentek a semmiről sem tudó,általuk örökéletűként tökéletesnek gondolt embereknek, férfiak teremtésével kezdetben, amit ismételtek is, hogy félregombolt halálok a médiájával az olaszoknak talán. Az ember önmaga arany, nem véletlenül nevezik aranyembernek a jóembereket. Nem alkémiában és véráldozással kellett keresni az emberséget, hanem abban, hogy lefaragják magukban a jellemtelenségeket. Ismerik a világ történelmét, a média üzent tavaly a magyarok csillagrendjének, hogy a Marson is megállnak a rokkantsági jelzés mellett. Egyszer majd talán lesz olyan könyvtár, aminek a lapjait érdemes elolvasni, mert a tudomány és technika nem a gonoszt fogja szolgálni.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2023.02 2023. Március 2023.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 95 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1852
  • e Hét: 6716
  • e Hónap: 12957
  • e Év: 65223
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.