Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Atlantisz elsüllyedt ismétlése
  2023-03-06 08:26:19, hétfő
 
  Születésemkor kezdődött visszament időben Molnár Rózsával és Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak feszületessel Atlantisz történelme, amit az én áldozásommal kezdtek el, melyet mai napig ünnepel a fertelmesek hada halakkal az ünnepi tortán. Munkahelyi üldözésekkel rendezték be a szőke rövid hajú KOS-nő spanyol pusztító feleség ismétlését, amelyik helyett Illés apokalipszisben eltörték a bal fülemet, ami állandó része volt a világapokalipszisnek. Férje, a spanyol zöld-kék szemű pusztító helyett Zöld szemem kék dala alapján Bródynak kislányként áldoztak meg. Az atlantiszi tolvaj dallam Atlantisz óta földrengésekkel számolta fel négyszer az emberiséget, Vénusz szoborral, Tavaszi szél dalával az utcanépnek ózdi lírai karám mellett ismételnek, emiatt a világ összes Halak szülöttjét kiválasztották szerepük és tettük végrehajtásával rossz természetükkel együtt fénybe történő feltámadásra Atlantiszba. 1995-ben hajtották végre a spanyol pusztítók sorsát, hogy mi járt volna nekik, olvastatva velem a János jelenéseket és levelezéseket bibliájukból, közben ütögették összetört fülembe tett mozgó állatát a Rákóczi térnek, ha nem olvastam a bibliájukat. Körbe vettek fekete halálhidegségei a feketemágusoknak, ha elaludtam egy pillanatra, jöttek közel hozzám. Tűzben vannak itt, benne a tüdőmben négy éve, körben rajtam, ezt nevezik anomáliának, mert ellene semmit sem tudok tenni, tisztítva a fertelmeiket, amik kösztümös beöltöztetéseimmel együtt a világ összes feketemágusi szerepében az ózdiakkal akarnak feltámadni bibliás Földet hozva létre, együtt a romániai halálreformátusokkal, az összes Ágnesével az antiszemitáknak a világ minden részével, pünkösdiekkel együtt, az alábbi atlantiszi világfeszületes áldozásukkal feketemágusaik szerepében és tettei ismétlésével emberré nemesítésükkel, mely írásból maradványok vannak: Ezek a miskolci bibliai elmeosztály népei, tűzben terjednek, így vannak körülöttem, rajtam, bennem, anomáliaként.

Atlantiszi ember vagyok, álmodozó, tudomásul vettem az ok földöntúli önkívület, hű kísérőm a feszület. Lepottyantam én közétek, mit raktatok rám, vétek. Aranytiszta éntudatom beavatott, ismerkedett az emberrrel, idegennel. S hogy mily nehéz lenn veletek, megölitek a szenteket. A vége pedig az lett az áldozó leplező írásnak, mely születési egyik kezdetük lett áldozásommall Gina helyett, hogy fényben fogan és hal az igaz ember és mind, ki hal. Ez Hamvasék tolvaj dallama.

Majdnem elfelejtettem, Atlantisz felé vándoroló tolvaj dallamosok ismétlésekor, 1995 után atlantiszi földlrengést rendeztek a számban, a fogaim meglazultak. Majd miután kiszedték őket felül a megyei kórházban, aranyhálós protézist készített a fogorvos, Cseh Károly Aranyháló című könyve mintájára, melynek borítóján a 666 kétszarvú hamis próféta látható hálójában, kalitkájában a miskolci elmeosztálynak. Őt mentették, amelyik Bárány főszereplő helyett köszöntött születésemkor a Talmudnak. Minden pusztító és pokolnép helyett áldozott a szentháromság Hunnia börtönével. Nekik Luciferke és Sátánka létezik, ezért infantilis elmebetegek valamennyi tisztulójával és tisztítójával a Földnek és közveszélyesek. Lehet, hogy most az ózdi 666 Fenevadját tisztítják, tüdőtámadásommal, amelyiknek egyházakat nyitott mindenütt a narancs kormányuk, mint cigányoknak. Ez a népe, hozzátartozik a Mónika Show névvel jelzett kivégzőim hada.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2023.02 2023. Március 2023.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 95 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1738
  • e Hét: 6602
  • e Hónap: 12843
  • e Év: 65109
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.