Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Miskolci Operafesztivál 2001-es kezdete Operakalauz könyv
  2014-06-13 07:42:52, péntek
 
  2001-ben kezdték el rajtam ismételni Visnyei László elvitt börtön képviselet világ könyvtárának végrehajtása után ismétlésben Müller Péterék romániai 666 menhelyével az Operakalauz könyvét a városnak, ekkor megnyitották az Operafesztivált, ekkor írta meg a Psziché, vagyis az én áldozásommal megváltott kelet és cigányság emberré válásának ismétlésében a Mária evangélumát, miután a napba öltözött asszonyos jungista egykori atlantiszi elmélet miatt megtámadtak az árnyékokkal börtönnel 1995-ben Húsvét előtt 13 napig dr. Melion Illés M-jéhez érve az apokalipszisben. Dr. Melion József az orvosokkal együtt tudta, hogy valamennyi könyvét a börtönnek és szerepét az apokaliptikus csapásoknak, elmeosztályok deformációját rajtunk hajtották végre és semmit sem tett ellene, természetes volt neki, ekkor is a belőlem emberré vált elmebetegeket rendezték be, köztük a fóbiás nácikat Annájával az egyik falunak, valamennyi Anna belőlem van, mint Vörös Oroszlános berendezettek.

Így kell tekinteni a miskolci Operafesztiválra, hogy ember felszámolók, emberiség ellenes gyilkosok.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Márvány tábla ismétlése magyarok támadásával embereken
  2014-06-13 07:28:38, péntek
 
  1992-es álmosfüzetek között volt található két márványtábla, az egyiket egy szikla tetejére helyezték, nagyon régi történelmet jelentett. Emiatt az elmeosztályok ismét legyilkoltak, miután Nagy Anna vörös oroszlános református egyház halálnépe helyett teljes begyűjtést rendeztek rám Müllerékkel 1995-ben ismétlésben már, mert születésem óta én voltam valamennyi halál református Nagy Anna népeként, szétberhelték az ikerház felét, a náciét és a Rákóczi terét, rám omlasztották a Lénárt jehova szőkék nevetségére a gerendákat is. Még ilyet nem is hallottam, hogy egykori királylányok szőkesége miatt létrehozott nemi csapása miatt Lénártnénak nemileg megtámadtak engem a Mária utcájukban, amit Boldog utcának nevezett el ismétlésekor a város.

Nemi csapások miatt támadták az embereket Gábor Zsazsa óta, ezeket éltették tisztességet adva nekik.

1998-ban folytatták azzal, hogy a márvány táblámat kihelyezik az Üllő utcájára az iker toronynak, ahol Faggyas Gábor romániai Gábor Áron rézágyúja ingyen kapott házat felrobbanása után Miskolc városától.
Jelenleg a románok nyomorultjai és alkoholistái már 1967. óta futnak, anyám ilyen nászasszonnyal rendelkezik utolsó vogulként. - Értéktelen lett mindened - zengett a lakásban az elektromosság, ami a Média elmeosztályát jelenti. Így lettek művészek a börtön bűnözők és elmebetegek ismétlésben már. Soha nem lesz vége így a bibliai apokalipszisnek, ami újhelyi berendezéssel íródott egykor.

Én nem lehettem művész sem, pedig amiket megsemmisítettek Müller Péter miatt, az a Vörös Oroszlános kommunista korokat és bibliai egykori időket jelentette régi földönkívüliekkel, minden ország történelmével együtt, a magyarokéval is. A cserepek még megvannak, igaz átfestve pár, mert tisztultak a cserepeimet ismételve amerikai elmeosztály és az egész sivatag, közösen mentek végig rajtuk. Varga határlezárók helyett semmi sem lehettem, helyettük torzítanak felismerhetetlenségig születésem óta, míg ők tanultak, utazgattak, könyveket írnak, sőt a Varga és a Farkas vasfüggönyös romániai kezdeti honfoglalás Farkas Flóriánnal átment cigány honfoglalókhoz az áldozásunkkal, ők a menekültek az egész világon. Csiszár Andrea ózdi halálnép képviselője 16 éves kínzásom alatt amerikai állapolgár lett, a 666 szórja szét magát az egész világon.Belőle állították Lila kocsmai időből Csiszárt űrhajós ózdi központból a médiába.
Mivel én vagyok vogulként Benkő, anyám sorsát hajtják végre, meg az apjáét születésem óta Benkő Dániel és Benkő Omegás kezdettel Benkő Gyula színésszel Kohut Magda beállításával a médiával, a másik márványtáblát születésemkor apám házába helyezték Patakra álmoskönyv szerint, vagyis én lettem anyám, az én apám volt Benkő Lajos reformátusként. Ezt Müller Péterék a cigánytelepével úgy hajtották végre, hogy az összes elmebeteget, három gyerekest, amiket születésem óta áldozásunkkal tartottak meg, tanítattattak, emeltek ismét beikskolázásra kerültek, engem összezúztak 1983-as ismétlésben magyarok támadásaként a parasztok és helyesírni nem tudó börtön és elmeosztály, vastrágya romániai Vörös Oroszlán helyett, amelyik kitette címerét Istvánjának, neki hódol az egész romániai elmeosztály magyar felvett nevekkel.

Románia felszámolta az embereket száz éve alatt a borsodi 666 központnak, kihalatták a méhemet is, klimaxoltattak 37 évesen, mindent végrehajtottak, amit elképzelni sem lehetett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.05 2014. Június 2014.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 57 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1118
  • e Hét: 5982
  • e Hónap: 12223
  • e Év: 64489
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.