Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
Nem vagyok rasszista, csak emberiség ellenes bűn elítélő
  2018-03-31 16:47:57, szombat
 
  Aki nem ártott embereknek, Isteneknek, angyaloknak bármely részén a világnak, azt szeretném, hogy velünk éljen majd szétválasztna a népeket egymástól, ahogyan kellett volna nagyon régen, hogy tiszta népek legyenek a Földön.

Lehet cigány, arab, afrikai, indián, vagy halálnépe Romániának - mint írtam az összes halálnép Románia néven van halálnépként a bibliájukban, születésem óta áldoznak maguk helyett örökéletű Istent -, ne essen bántódása.

Itt a világ-romániai jelenleg világ-Magyarország néven futó, egykori Magyarország ellenes csapások akarnak összeállni, feltámadni a gyalázatomból, véráldozó penitenciával a fajtalankodókkal együtt akaró fertelmeit kell elítélni a világ apokalipsziseknek.

A félregombolt halálját Vass Tibornak, amivel meggyalázta a halálnép, börtön karmikusokkal, romákkal, összes zsidó népükkel az embereket felfoghatatlannak minősítem és ez ellen ugyanolyan fertelemmel kell eljárni.

A Koralljáról annyit a Ferencváros kiválasztott Ferencével a többi lírai karámjával a politikusoknak, hogy egy pillanatig sem gondoltak rám hatvan éven keresztül, hogy Földanyát áldoznak. Koncerteznek nyugodtan, míg az utcanépe Miskolcnak sziget fesztiválokat rendez, tobzódik az egész világon. A Korallra felfigyeltem a hetvenes években, hogy bibliai apokalipszist hajt végre, két vízi állattal. Ráadásul Balázs Ferója a Bertalan utcai narancsoknak bérben van Heródes népétől kislány áldozásban születése óta.

Isten Vénusz áldozása világ-Romániának olyan tett, amit többé nem mos le a hó valóban.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Három bibliája a Metro-Omega-Illés szentháromságnak
  2018-03-30 18:20:57, péntek
 
  Három biblia jelentéssel kezdődött vasfüggönye után Miskolcnak behozva az orosz semmiről sem tudó népeket, akik kimenetelést extázisos párzással ünnepeltek diszkókkal, füvekkel az egész világon.

Hozták Lucifert egykori Égő Jeruzsálem kígyójaként, akit legyőzött Ezékiel pusztítója egykor, hogy énekeljek neki gitár kísérettel, s már ezt számtalanszor végrehajthatták többmillió éve Romániával, Ez ugyanolyan felfoghatatlan, minthogy üzennek nemi gyalázással zenei csapásként a medvének, hogy hóval válaszoljon.

Lucifernek honnan kellett volna ismerni engem? Folyamatosan ismételték Lucifer sorsát a három bibliájukban leírtak szerint, a debreceni bibliájukban 1996-ban értek el ahhoz a részhez, hogy tüzet hozott ki egykori Sátán teremtője a testéből.
Nem értettem, mi történik, erőszakosan olvastatták velem a romániai szibériából jött tik sem vagytok magyarok cigánytelepével a bibliáját a debreceni reformátusainak a leplezésként megírt Reegen nagy fehér házával kezdődő világ-apokalipszisnek.

Illéséké a debreceni biblia az összes reformátusával a halálnépnek Romániával, elpöröltek engem minden kortól, minden régi Istentől, párszor állították be az arcomat, mint a romániai István királyhoz.
Szaturnuszhoz is be lettem állítva menyasszonyként, de volt apám is Annás korában Romániának, mivel Annákat jelentettek volna a bibliai apokaliptikus könyvek, amikor Misztikus titkokban leírtak szerint a küszöbön nem lehetett átmenni csak annak, aki megérett rá, s mikor férjhez mentem a jeruzsálemi nagytemplomban a misztikus egyik főszereplőhöz, akit tavaly filmben bemutattak, a jeruzsálemi templom kárpiítja kettérepedt, mert Anna nem házasodhatott földi emberrel, mert akkor örökre meghal.

A Misztikus titkokat is bezúzták, pedig ezzel kezdtek Pusztai pipás berendezésével a Hecskén, aki egyetlen tanúja volt annak, hogy Annát a bermudás latrok megtámadták, létrát tettek a háza alá, onnan kiabálták mindenfélét, s ekkor az égből tűz csapott le és elégette őket. Annát boszorkánynak nyilvánították, hogy ő tette ezt, meg szépsége és zöld szeme miatt elégették máglyán. Égő Jeruzsálem előtti időből való játékok voltak ezek a régi misztikusokkal, mint Széplakyval, akinek a temetkezési helyét az egyetlen polgármester, aki nem ártott pár éve megmutatta, hogy megölték, mert jött velem Újhelyből. Cseh Károly a feketemágusokkal ismételte ezt a történetet Koppandeky szerepében 1992-ben, mint ahogyan a Vörös Oroszlánját egykori Romániának 1990-es öngyilkosságuk megrendezésekor a Rákóczi téri cigánysággal a mezőkövesdi Őrült Johannájuk sorsaként ismétlésben kivive a kiliáni Vörös Oroszlánosokat a politikusaikhoz rajtam hajtották végre szomorú szememmel a kommunista kor végéig, Nagy Annáig, hogy meghalt szegény, mindig csak halott lesz és semmi más, engem gyilkolva szerepében születésem óta az összes halálreformátusa helyett Miskolcnak.

Tik sem vagytok magyarok mészároltak engem 1996. körül ismételve a Jupiterlány kalandjait, hogy apám Jupiter volt, én voltam Vénusz, ezt tudták a cigányok, apám volt Szaturnusz is, csakhogy nem az enyém, hiába játszották, hogy jönnek segíteni, egyedül Jupiter él a földön, s nem tartozott az ég serege a miskolci Rákóczi terére a narancsoknak, sem a cigánytelepére Indiának, sem a barakkos legyekre, amik a füleimet is tönkre tették születésemkor, amit az Oriflame azt hisze, be is mutatott az avonosoknak, mert az Avonosok kurvaként áldoztak meg Anna szerepükben magukkal. Szarkahegyi legyet mutattak a plakáton be valamiért. Állítólag az Avonosokat is tönkre tették, én sem tudtam, a város mit jelent, hogy ezek a világ mészárosai, vérből lettek egykori Romániában.


A debreceni bibliájuk Illéssel kezdődik ébredő játszóterével a világ vallásainak Rózsavölgyi és Rózsa nevek, mint feszületek berendezésével minden vallás felé, még Józsefvárosnak is megvolt a saját feszülete. G. Maczó Ágnes állandó főszereplőjük volt magyar kislányként, amelyik az összes Ágnesével a világ-apokalipszisnek Ágnes asszony lepedője kezdetével a Bertalan utcai összes Ágnesnek kurvázásommal kezdtek el, mint a Pszichografológiáját az Uniónak Baratta Ági sorsaként, akit az apja nem győzött eleget kurvázni. Mákostésztával kezdték Bródyék a II-es elmeosztályával Romániának Katika néven engem romániai magyar kislány jelmezbe öltöztetve, tudták, hogy G. Maczó Ágnes később megszületve rövid hajú lesz és romániai népviseletet képvisel a narancs lírai karámjával Bodor pusztító sorsát rajtam Íziszként végrehajtó Kelet és Új Bekezdés patológiáival, amik azt írták, hogy szégyenük hála, hiába tollal írnak, hiába. Omegával kezdtek együtt Varsányival vasfüggönyt a Bertalan utcai kimentett megműtött veresegyházi lakosnak Varga társával az Őrház bibliai patikájukból születésemkor, együtt a Debreceni névvel Debrecen és környéke kitermelésével, sajnos a neveket nem ismerem annyira.

A vizsolyi Bibliát a miskolci II-es elme rendezte be Omegával, Benkő emberek és angyalok állandó mészárosaival, Ufó kíséretével égi hangversenyként, mivel a Benkő angyalok zeneszerzők voltak.
Itt már oda lett téve a Honvéd és Thököly utcai sarokra egy hatalmas kő, ami a Benkő szívekből lett először, annak löktek neki teljes erőből kerékpárral, Woode Allen légy sorsaként, mivel megtámadta a Benkő embereket és angyalokat Romániával, amiért Románia Koncz Zsuzsát megmentéséért a francia nemi gyalázóknak kitüntetést adott át, amelyek összefüggnek a méhem megtermékenyítésével is, a Bertalan utcai romániai - francia közös Napoleonos kártyával.

A gönczi Bibliát a Metro hajtotta végre, amihez mint fertelmesekhez életben hagyták trianoni világ-Magyarország, mint Románia összes magyarok elleni csapása összeállítása végett a szerbiai elme, szlovák elme, a többi volt trianoni rész, mint elme, csatlakozva az áldozásomhoz az ortodoxok, pusztíító kalapos zsidó népe, feketemágusokként fertelmesek és fajtalankodók. Szabó István egykori Vénusz támadó lyukas szívű világ-könyvtárát jelenti az egész világegyetemben élők szerepeivel, beleértve a Mohamed és iszlám népeket, egész Ázsiát, ahogyan bevonultak ide haldoklásom közepette.

Ez a szentháromság jelenti az atya, fiú, szentlelket Hunnia vatikánjával a miskolci Herman Ottó összes baktérium, atombomba és mindenféle csapással rendelkező országok karának Égi Jeruzsálem mellett, amit Farkasokkal épített Románia a két Müller Péterrel.

Zoránnak remegett a hangja, el lehet képzelni azt a helyzetet, amikor éppen nyúlkál egy kislány nemi szervében, hogyan remeghetett, hogy ezt ilyen nagydobra verték a hatvanas évek óta és senki semmit sem tett a pulyaszeplősítő ellen, hogy ne ártson senkinek a szerbiai nemi csapásaival?

Heródes népe 1967-es vasfüggöny lezárás után, vagy előtte csatlakozhatott pálmajelével, ami állandó bibliai apokalipszist jelentette, Lendvai Ildikó karmáját ekkor hajtották végre öcsémen, mert az érzelmekkel nem rendelkező állandó világ-apokalipszist végrehajtó előző életében kurvaként élő Ildikó szégyellte az apját a tik sem vagytok magyarok orosz temetbrigád szerint.
Ekkor beállították a Nyomorultak együttest, fényevésünkkel vitték ki az előző velük mészároló lakó barakkos legyeit Izrael néven, a többi okkultista nemi betegségével együtt a Metronak.

Ami itt történt éveken keresztül, cigány pinák, állatokkal fajtalankodók, leszbik, hüvelyükben élvezők, mint Oláh Ibolya világ-Magyarország himnuszának képviselője Romániából, Balla pina, amiért fel van háborodva, hogy mit művelt a cigánytelepe, Csisztu pina, bemásoltam ide a blogba, hol találtam meg ennek a blognak a felhasználói nevét, nem tudtam, hogyan kérjek segítséget, mert éveken keresztül a nemi szervemben volt Bodorné Ágnes szomszéd Rákóczi terének legye, miközben egyre nagyobb erővel szorított melleimnél fogva cipelve Király Linda sorsaként, mint halálja egykori Romániának Presser Gábor ismételt kiválasztásában a Bertalan utcai narancsoknak Romániából Vénusz-Földanya áldozásában valamennyi száma alapján a termékenységi kígyó Istene a cigánytelepnek minden szigeten, távoli helyen, Thaiföldön, ahová Miskolc járt kiküldetésbe a munkahelyekről, az Oláh könyv szerint együtt ismételtek Új-Kígyósi pszichiáterük főszerepében a viktóriánus korával a szlovákoknak, mert azok mutatták be tűzugrással, nudizmusával Púdernek, mint fasiszta póknak folyamatosan körbe járva a világot, amit leírtam régebben már, mert észrevettem, hogy mindig ismételnek, együtt leszbikkel, japán gésákkal, mint állandó Zoltán Erikával...


A Nyomorultak együttes után jött a Kex, Országszkyékkal, Urbán boszorkányával Romániának a Bertalan utcai Urbán névvel berendezve. A beszélni nem tudó szőke nemi csapás világsztár lett véráldozásában. Zöld-sárga, hangyák lejárata, őskígyó szemében áll egy kis leányka, darazsak harcolnak - mikor harcoltak a japán darazsak? Ebből következik, hogy Lehoczky Zsuzsa helyett beöltözteve engem zöld-sárga kockás leértékelt kabátba, Madonna vörös rózsás sapkájával, az utcaseprők rikító kesztyűjével, mint ami még ismeretlen nem első áldozása volt a lírai narancs kormánynak Romániából a Sátánjával, még soha senki nem lépett közbe.

Kolcza Mária többmillió éves ufója Romániának már körbe az egész világegyetemet, halál erővel hipnózisos táncoltatást rendez az áldozatával, akit felajánl bárkinek Soma sorsaként mondjuk, ahogyan Friderikusz hosszabbítása a narancs Rákóczi térnek bemutatta, a férfiakat hívót.
Utcanép volt ez már, Bor Éváék cigányteleppel lettek beírva Nemesnek, cigány utódok miatt megtámadták a gyerekeket, hogy kiválasztották Csillagmedvét angol osztályba, az apokalipszist végrehajtót nem. Nem is engedte a narancs Rákóczi tér a gyerekeket, csak kocsmákban dolgozni a meni italdémon alkoholistái között. Kolcza Mária, jelenlegi szappantisztító sorozatok főhőseként állandó beállítás lehetett a rózsakeresztes rend pároztató hatalmas erővel bíró szörnyeteg Istenéhez, mindig mást áldoztak meg helyette.

Mint írtam a Bizottságig követtem az együtteseket, én soha nem néztem médiát, nem volt időm, erőm, kedvem, én csak a zenés filmeket szeretem, mindenből a tisztát.

Együtt vannak négyen, Ferencvárosa Romániának Ferenc barziliájából rima Jeruzsálemnek Miskolcról a Vatikánjában a romániai nagy-Magyarországnak.

Nem él Romániának köszönhetően a húsvéti nyúl, de áll még a siratófala egykori holt tengeri tekercsben lévő római egyházba vitt Jézusnak, Mária nélkül, aki akkor élt, amikor ördögfiak voltak Jeruzsálemben Jehova idejében, ez az egy igazság van, mert minden más egyéb vallás miskolci berendezéssel bír a Talmuddal együtt, melyet az iker házba tettek vörös botjával, sántán a Jézusának.

Cseh Károlyék végtelenül hosszabbítottak, magukat a városukkal mártírként gyászolva, amik Bodor Pusztító szerepét rajtam hajtották végre a cigánytelepük feketemágusaival születésem óta Baratta Ági sorsaként, hogy egyetlen nagy közös áldozással emberré nemesedik egész Kelet és a cigánysága a világnak, mint halálja Romániának. Az összes halál Romániáé a bibliák végéből, beleértve Mohamed népének és az én sorsom gyalázóinak Penelopé kacsa két ünnepi gyertyás hipnózisos állapotban történő felnyársalását.

Vénusz-Jézusa Radnótiéknak a Bertalan utcai narancsokból Gyarmahtyval szövetségben, világ-apokalipszis néven nem volt zöld szemmel, amivel kezdtek, sem Istálló Vénusz.

1988-ban kaptam egy térítő házaspártól a Jehova bibliát, eltettem, nem olvastam el, mivel a sárga focizó kutya még tudatomban volt annak ellenére, hogy hatalmas erővel cipeltek a kékek, amik kisdobost játszottak a kommunistákkal, a cigánytelepi románai Kártya Portörő sorsaként bőrdzsekijében a sátánistáknak, hogy Lőrincz Gabreiella Mondd mit érlel annak a sorsa utcanépe szépasszonyként már tanítónőjeként a Bársony János iskolának lenézzen engem, hogy ő ki van öltözve, emelkedett folyamatosan, amikor a nevéhez értek a romániai szépasszonynak.

A Jehova bibla valamennyi szerepét rajtam végrehajtották, darabokra hullott a tik sem vagytok magyarok kezében, mint állandó világ-apokalipszisében a Hunyadi palota feketemágusainak a Révész utcához volt berendezve, afrikai, egykori sivatagi helyszínekkel, kutyák berendezésével indult születésemkor, ezért lepődtem meg, hogy kerültek ide, hogyan térítenek egy homlokpánttal megjelölt indiánhoz. Ezt kiabálták Orbánnak, amikor a narancs médiájuk ezt ismételte sárga melegítőjéhez érve Soltészné Katinak. Azért is megtámadtak, mert a fertelmesek lelkét, mint Kucsinkáékét égették a Dental Soft dolgozói valamilyen erdőben halálukkor.

Nagy házat épített a jehova házaspár, amelyik állandó főszereplője volt Gyula férjjel talán a Johanna, a farkaskutya mesének, a többi mese nincsen meg, Gálvölgyi Jánosék ismerik, valamennyit ismételték Katika néven miskolciak sztárjaként a heti hetesével a Herman Ottó Múzeumnak.
Ők jöttek imádkozni hozzám Húsvét előtt 1995-ben, amikor a János levelezéseit olvastatta az I-es pszichiátriája Túri Ferencnek Mártika Mária főszereplője sorsaként együtt Derláné Éva 13-as halál kártyájával.

Hát ez a pöcegödör várt engem születésemkor romániai berendezésben, valamennyi politikussal, művészével a világegyetemnek, minden értelmiségével.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Derláné Éva szarkahegyi náci szülőktől Halálkártya
  2018-03-30 10:07:04, péntek
 
  Derláné Éva 13-as kis Tarot kártya halálkártyáját állandóan végrehajtja deformálásával saját sorsaként és tetteként az áldozataik, minden apokaliptikus csapás formájára. Három gyerekes náci szülőkkel került a Révész utcára berendezésre 1983-ban, hogy születésem óta Földanyaként áldoznak a németbe ment szőke hajú öccsével és füves húgával, amiért ismét engem megtámadtak Müllerékkel, hogy Huszár Éva és Thilman Lajos Herman Ottó Múzeum munkatársaival Lázár jeruzsálemi kurváinak sorsát hajtotta végre ismétlésben 1990-ben.

A szarkahegyi nácik értelmiség legyőzők voltak, 1998-ra, mire idehoztak, mert máshol nem volt lakás, már felújították a tetőiket, majd Káli Sándor tort ülő árnyékoskerti legyeivel eltüntették Románia szürke bérházainak jegyeit, hogy ez mind az ő szürkéit jelentette elválasztásával mindenkinek, aki szerette egymást többmiliió éve.

Németországgal közösen voltak eltartásban ingyen a Herman Ottó Múzeum patkányai, miskolci börtön bűnözők a hetvenes évek óta, azóta mentek oda a nagyfolyású utcanépek, mint ipari munkások, lakatosok, köművesek, Horváth Gyula ózdi narancs lírai karám cigánytelepével.

Thilman Lajos, a városi polgármester hivatal dolgozóival, mint Kisekkel Romániából fertelmet hajtottak végre Ómasztáné és Lénártné Jucika állandó kurvákat játszó főszereplőik sorsaként az egész város belegyezésével és tudtával, hogy Földanyát áldoznak. Tudták a kékek, romániai ufók, mint Kolcza Mária is az. Káli Sándor árnyékoskertjével nemi szervével az impotenseknek meggyalázta a kurvái helyett a sátoraljaújhelyi egykori embereket.

Azt találták ki a nemesekkel együtt a miskolciak, hogy úgy kell hagyni az embereket, amit nem érthettek, mivel nem voltak nemiek, de meggyalázták őket, amiért meg kellett halniuk.
Én egyszer hallottam ilyet a hetvenes években, hogy valakit meggyaláztak, undorodtam attól is, akit meggyaláztak, nem tudván a karmájukról, hogy akit meggyaláznak az előző életében is meggyalázott valakit, ez a törvényük lett volna, amit többszáz éve Romániával narancs Rákóczi terével a romániai területnek és Miskolcra 130 éve visszaérkezetteknek felrúgnak vaskoriként azzal, hogy megváltoztatják az időt és a törvényt. Konyi, Várkonyi, akinek a nevét és könyvét a motoros indiai cigánysága Romániának motoros felvonulással mutatta, hogy annyi Várkonyi könyvet hajtottak végre az egész földkerekségen a mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni, amit be is fejeztek születésemig, engem vártak Magyarország és Románia berendezésében, mint emberiség ellenes csapások.

Derláné a deformálójával megdobta Mohamedet is, egyedül Csillagmedvét nem bántotta. Férjét a Herman Ottó patkányaival megölte alkoholista állapotba téve bizonyíték eltüntetés végett, mert Bandi odavitte a fürdőszobába a bárányt, mint szimbólumát Derlánénak, hogy a nácik bárányát jelenti frizurájával is. Ott bégetett napokig a fürdőkádban.

Derláné 13-as halálkártyája a börtönnek, ahová tartozik állandó bibliai apokalipszis végrehajtójaként a II-es elmeosztályához tartozik a miskolci bibliának. Három biblia van. A gönczi Szabó lyukas szívével, a debreceni az összes reformátusukkal Leplezés néven kiadva, a vizsolyi Benkő emberek és angyalok gyilkosaié, ez a II-es elmeosztálya Miskolcnak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Soros György a II-es elméjéről a Hunnia börtönnek
  2018-03-30 08:35:36, péntek
 
  Soros György egykori Soros Sári nevével, mint amit már régen sejtek, az ő legyilkolásuk után felvett névvel a miskolci II-es elmeosztály állandó ördögi szereplője a Hunnia börtönnek, akik jelenleg szemben állnak a Bertalan utcai narancs lírai karájával, mint apokalipszis lovasaival, mint romániai kormányával a két Rákóczi térnek, a régi romániai a vasfüggönyös Miskolc skizopren könyvtulajdonosait jelenti tisztátalan lelkekként, árnyékokként a szocialistákkal együtt, a jelenlegi Wass Albertékkel és a Neves nevűekkel szerveződő és világ értelmiségét kivégző, meggyalázó tik sem vagytok magyarok hálózatával Benkő vasnépnek ismétlő angyal gyalázók és mészárosok népével, mint amikkel közösen zárták le a határokat.

Az iszlám Romániáé, a Mohamed népének betanítottak a Hunnia börtöné, ezért akarják beengedni őket, mivel egész Ázsiát a világ-könyvtárával a Hunnia börtön gönczi bibliájának és Miskolc városa skizopren világkönyvtár tulajdonosait képviseli az egész világegyetem földönkívüliekkel együtt.

Az iszlám ellensége a rózsakeresztes rend, már nincsen Istenük tavaly óta, beírva magukat magyar történelemben Zsermenjükkel, feketemágusi nemi gyalázó lovagok, világ gazdagait jelentik.

Ference Romániának az elmeosztályról Ferencvárosi focicsapatként gyalázásommal és haldoklásommal került brazil Branyiczky házaspár sorsaként a római egyházába a vatikáni Herman Ottó Múzeum tömegmészárosainak.
Ki kell ásni a romok alól az előző római egyházat, akiket falhoz szegeztek, megcsonkítottak, meggyaláztak, mert így harcol Románia, mint világ-Magyarország, itt nem maradt csak két magyar család.
Nem értettem, miért hangsúlyozzák a Rákóczi téri média, hogy ők magyarok, a magyarok megsérültek, mert jeleket adnak Mohamed népei, hogy én vagyok Katalin, az iker toronynál, franciáknál, németeknél, angliai királyi családnál, izraeli barakkosoknál, spanyoloknál, minden országban, amelyik ide van berendezve van a világ-apokalipszis utcáiba.
Elég szomorú, hogy kis csoport terroristává vált, valamint Szaud-Arábia szánt meg engem rengeteg csapásával együtt Romániának, akik jöttek segíteni, meg mindenki adott jeleket születésem óta.
Rákóczi tere Miskolcnak New York teljes egésze, űrpusztító iker tornyával, Egyiptomi toronnyal és számtalan épületttel megjelölve a Révész utcai nagy fehér házával együtt mindenkori elnökeinek.

A vízi táncsora a dudával érkezetteknek tavaly Szabó Roland Zoltán állandó tompalátó népe által került lemészárlásra, belőlük vannak a tengerekben a nagyhalak, a medúza zeneszerző él még, ők érkeztek meg, egykori orgona szimbólum az övé volt a római templomban.

Xantus Xaver kacsa szájával Deme Erikának romániai nemi csapása a Hunnia börtönnek, amik kollektívan támadtak meg ismétlésében 1987-ben Soós névhez érve, mert nagyon jó volt neki a kék földönkívüli férjével, a gyári munkások, fonodák Esztergályossal kezdődő nemi csapásainak, emberi életet élve, tisztulva gyalázatukkal. Valamennyi gyári munkás Lénártné Mária néven berendezve a Bertalan utcai világ-apokalipszis része, akár az LKM sátán népével, villámgyorsan számolták fel Müller sátánistái őket sorsuk, könyvük, tetteik végrehajtásával.

A Pszichografológia Kecskés nevekkel, távol-keleti szörnyeivel Weöres Sándoréknak, Bodor űrpusztítóval és lányával, Bodor Ágnes űrpókkal és fogkiszedő népével a miskolci Rákóczi teret jelenti, hatágú csillag kivételével valamennyi benne lévő zsidójával a barakkosok kezdetével Amerikának és Keletnek, minden benne lévő népével a nemi okkultista kivégzőknek.

Valamennyien harcosok voltak, nemi szervükkel, csonkításokkal, bénításokkal, másra nem alkalmasok, mint Oszter Sándor oszt ő német jelentésével a világ kártyának, amit a németek hajtottak végre.

Tehát a Bertalan utcai Pszichografológiai feketemágusok a pusztítókkal állanak Románia berendezésében állanak szemben fertelmes kivégző, csonkító, gyalázó népükkel és a Rákóczi téri cigánysággal a Hunnia börtön egykori ördögi figurájával, Sorossal.

Mindegyik tudta, hogy Vénuszt áldoznak Földanyaként, így zárták le a határokat, kurvának nevezve születésemkor valamennyi Ágnes sorsaként.

Az Időjelek állandó résztvevői, köztük a tompalátó testenyészet, mint Mohamed gyalázója a II-es elmeosztályáját jelenti a világ-könyvtár végrehajtóinak a Rákóczi térről, T. Asztalos Ildikó jeruzsálemi népével, Lázár vázáival együtt, amiért engem megtámadtak csíkos vázájukkal Zsíros főposta vezető sorsaként, Zoltán Erikája sorsaként a japánoknak, együtt Csepregivel, Somájával a miskolci Rákóczi térnek, Szabó Szilviével Kolcza Mária asztalon táncoló népének a reformátusoktól.

A Rákóczi terével világ-Magyarország vas népének Románia apokalipszise néven szentháromságával a három bibliájuknak, melyeket rajtam végrehajtottak saját tetteikkel, sorsukkal, karmájukkal, betegségeikkel, torzulásuk, szaguk, meg minden miatt támadva fogadta Vénuszt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Románia a Bertalan utcai mészárosaival tort ült
  2018-03-30 07:09:15, péntek
 
  Románia születésem óta tort ült a médiába állandóan vitt Koncz Gábor és Konc Zsuzsa kommunista politikus idejével kezdve a francia nemi csapásaival, amikkel megtámadták az Ázsia előtti emberi világot angyalaikkal együtt Omega kezdetével Benkő Lajos sorsának ismétlésével Lévai forgószélként, valamennyi Halak szülöttjével a világnak,mint Szabó Erzsébet Liz Taylor és Hunnia börtön Richard Burton szövetségében, Balogh börtön bűnözőivel, Süveges Katalin népével egykori földönkívüli világmészárosoknak, Halak szülött kiliáni apával, engem utcán leütni akaró Süveges Ildikóval, Törőcsik Mari, mint Sztálin kommunista népével, köztük Frei Tamásával a Bertalan utcának, Bencsik kommunista népével, Gulyással, Nikellel, Árvayval, Barthával, Hornyákokkal, mint józsefvárosi mosónőivel, összes Ildikójával, mint egykori jeruzsálemi Lendvai Ildikóval, Lendvai Rita háromgyerekes győri kapui feketemágusával kimentve külföldre, Mohamedet nem engedték iskolába, csak késve, mert Lendvainak nem volt időérzéke. Valamennyi reformátusával a Károlyi bibliájának, valamennyi szőrősével egykori Mohamed támadóknak, valamennyi Anna főszereplőjével a Vörös oroszlán kommunista és vallási korainak, Jókai Anna, Erdős Anna, Fehér Anna folytatásával a visszament időnek, ahonnan indultak a szlovákjaival, mint romániai elmeosztályával, szerbiai elmeosztályával, az olasz Rákóczi terével, mint Gina Lolo Brigidával, Merlin Monroeval, akinek segítségre volt szüksége, ezért engem megtámadtak a leszbije miatt, Ábel Anita elmeosztályával, Írisz elmeosztályával, amikkel megtámadták a médiát és minket, mert a valós történelmet állították be a hasonmásommal, Müller Péter Sziámi 81 éves értelmiség legyőzőivel, cigánytelepével, sátánistáival a Tik sem vagytok magyarok hálózatának, amelyek az egykori Sátoraljaújhely hét hegyi állandó honfoglalói lakosaiinak tetteit, sorsát, kivégzéseit, csonkításait hajtotta végre a mi támadásunk kezdetével. Koós Jánosával és valamennyi JÁnosával a II-es elmeosztálynak, köztük II. Jánossal, Ádes Jánossal, Erdei Jánossal, anyám öccsével, Matyi Jánossal, Sütő András sántájával, Sütő András írójával, Hernádi háromgyerekes családjával a Pázsitra tett elsüllyedt világ sorozatnak, Pálokkal, mint Pál utcai fiúkkal elsüllyedt világ sorozatból, ratkósaival az ötvenes évek szülöttjeinek, végtelen jeruzsálemi apokalipszis íróival, jelentésükkel, Posta Gusztávjával az egyik feszületesének, amelyik megalázott engem, Kaposvári Sándorral, amelyik világ-apokaliptikus sorsát, mint légynek rajtam Müllerék végrehajtották, megállás nélkül ismételve felesége, szeretője fogtalanságát is, Szegedinével, amelyik megalázott engem Benkő Dánielje miatt, mert pinázónak hozták létre a temetőbrigád teljes egészével együtt csonkításaik, kivégzéseik mellett, arabjaival, amik lepedővel lettek letakarva, mint nemi csapásai a megyei kórházának közös a Hunnia börtön szövetségében várva engem Földanyaként, utolsó magyar embert híresztelték szerte a világban, minden ország tudta, hogy a vasnép lezárta a határokat Ázsia központjával emberré válik a folyamatosan hozott indiai cigányaival románai Yosénak, együtt Balla Erzsébet testvéreinek sorsával, egyik lebénult, amiért a lábamat kétszer bénították le kiskoromban, másik amerikai színésznő lett, Turcsányi Gyula genyó Isten népével, amelyikkel meggyalázta az egész világot narancs lírai karámjával Földanya fogadásában, ismerve a kezdeti történelmét a világnak.
Ménesi cigánytelepével öltöztetett be minden szereplő ruhájába Románia, kezdve az eperjeles jelmezét Ómasztánénak ócskán, használtan, valamennyi használt ruhájával Hámori Ildikó, Sajtos és többi református világ-apokalipszisével, Katalin hercegnéjével patológiaként Földanya áldozással, amiről tudnak, tort ültek, Kertész Tamásával a cseremisz pusztítóval engem mészároló Antológia Humana csillagaként, a hunokkal Ázsiából, minden Humanában szereplő országával és népével, minden Vörös Oroszlánban szereplő néppel, kommunistákkal, valllásokkal, zsidókkal, rendjeivel a feketemágusoknak az egész világon, iszlámokkal, törökökökkel, brazilokkal, Gyarmathy házaspár mókus rendi kommunista maffiájával, olasz maffiákkal, mint makarónikkal, spagettikkel, franciák teljes egészével Napoleonos kártyájával, az engem megtermékenyítő cigányságával, a nagymamát férjhez adó és megtermékenyítő utcanépével, nagyapát megtámadó cigánytelepével német árjaként, ezt ő tudta egyedül.

Gáspár Győző kakasfrizurás bibliai csapásaival, Simon Éva börtön karmikus szürkéjével, valamennyi szürke bérház berendezettjével Miskolcnak saját sorsukat, könyvüket, tetteiket végrehajtva kettőnkön, Farkasaival és Müller Péterrel, amelyikkel halálvilágot épített az egész világon, Kupaival, Tassal és a hét honfoglalójával a református bolondjainak, a BI Aranyketrec bolondjaival, mint állandó honfoglalókkal, Orbán Viktor, Nagy Feró genyó és cigánytelepe tor ülésésével rendszerváltás néven, amikor idehoztak a kezdeti bérházába Kilián telepnek, Lévai Anikóéknak, az egész Bertalan utcai felvonulásnak, köztük Szamosvölgyivel, Miglécczel, Migléczinével, Alföldiekkal, Felföldiekkel, valamennyi város és országnévvel, mint Losonczy Annájával, Gyarmatyakkal, Vona Gábor arcnélküli nácijaival a szarkahegyi értelmiség legyőzőinek, Heves megyével,mint náci értelmiség legyőzőknek, valdensekkel, mint értelmiség legyőzőkkel, adventista Tóth néven kezdett német központjával, Bestiával, Parabrutálissal, Babilonnal, Káldeusokkal, Kapitány szobrával Németországnak, Német trianoni áldozóimmal maguk helyett világ-Magyarország létrehozása végett Románia néven sátánnal az élen.
Összes Erikájával, köztük Erikával, japán gésákkal, kínai Rákóczi terével, Kolcza Mária halál táncoltatójával és szappantisztító sorozatok végrehajtóival, Csepregi Éva és Végvári Ádám főszereplésével Ádám és Évájával, mik gyalázatból szépülnek, meggyalázták az egész világot Csepregi Éváék, amelyek Földanya áldozók születésem óta Presser Gáborjával, Gundel Takács Gáborjával, Juhász Gáborjával a rózsakeresztes rend elmeosztályáról, a szabadköműveseivel Vadas Pálnak, valamennyi Palikkal, Várkonyiakkal, mint embereket nem lehet teremteni mondatával a világtörténelmeket folyamatosan végrehajtóknak, Bródy Jánossal, amelyik megáldozott engem Benkő angyalok sorsában, pusztítók helyett is, Kabdebon Jánosával, akinek a sorsát, tetteit végrehajtotta, Réfi Gyöngyijével, mint amelyiknek az apja miatt szétverték a fejemet Gyöngyi sorsaként, kiabálva, hogy kurva az anyám Ardója által Karcsa teljes egészének, Váradiakkal, Szabó Erzsébetjével, már kilencven évesen, amelyik azt mondta, olyan vagyok, mint anyám és kezdte elölről Gábor Zszazsával a helyettük való gyalázást,mivel nemi csapásoknak voltak létrehozva, Kudlik Júliájával a nemi csapásainak, amiért Orbán Viktor magához vette, gyors-gépíróival, valamennyi Zsuzsannájával, amelyek sorsát végrehajtotta, sátán támadásával együtt Lehoczky Zsuzsája helyett valamennyi osztálytársam berendezésével, Kolossay, Köműves Zsuzsák kezdetével, Ráczkevy Évájával, mint orvosával a Hunniai börtönnek, az én áldozásommal, amiről tudtak, hogy utolsó német ember vagyok,mivel Talmudosok. Mattyasovszkyékkal, mint világ-könyvtár tulajdonosokkal, Pethőkkel, mint egykori zsidókkal, Vaszilyokkal, mint akik körül búz volt az iskolában, genyó Isten népeként álltak fel kormányra együtt toroztak, hogy meggyaláztak engem Nagy Feróékkal narancs színében a Bertalan utcájának. Valamennyi halálnép Szabó Gábor berendezésével Romániát jelenti, amik mindig a Biblia végén vannak ellenség nélkül.

A szocializmust játszók is ide vannak rendezve, Heródes zsidó népeként, együtt állandó betegségeivel a Hunnia börtönnek, mint Gyurcsány Ferenccel és a többi szocialista betegségével, amiket rajtunk végrehajtottak T. Mária kezdetével a feltámadásra váróknak Hunnia Vatikán néven.

Svájc teljes egésze Romániáé, svájci sapkákban ismételték a történelmüket áldozásunkkal, Rajz Jánossal rajzfigurákkal mentek tovább az ózdi narancs lírai karámjával a Rákóczi térnek. Keresztesi űrpók Rákóczi tere Miskolcé, amik beházasodtak Károlyihoz három Bertalan utcai hosszabbítással megjelölve őket német Kohut néven.

Minden kettős keresztnevű a romániai elmeosztályt jelenti, mint az Elekek, Jakabok, Gáspárok, Ábrahámok, Illések, Lászlók, Vinczék, Lőrinczek, Tamások, valamennyiük sorsát, szerepét, tettét rajtam végrehajtotta Müller Péter spiritiszta halálnépe vezetője, együtt a dantei küszöb őre szörnyállataival, rózsakeresztes rendjének Istenével, nemi betegségeivel az újhelyi Telefongyárnak, Patakyakkal, Pataky Ágnes berendezésével, Sugár Ágnesével, Sugár központ berendezésével, Soós Istvánjával és Katalinjával, mint állandó világ-apokalipszis végrehajtóival, ricsei elmeosztály teljes egészével, Nagy Éva és valamennyi Nagy, Kis nevekkel az egész világon, Johannesburggal, minden Joen nevűjével a világnak Egerek és emberek kezdetével, Koós Jánossal, Borsfa berendezésével, Borsos nevűekkel, Júdásfával, Júdás és Barabás nevűekkel, Ördög berendezésével, Erős Antónia Eszmeralda Puniella mexikói történelemként a romániai elmeosztályról, Szellővel, Szélekkel, Virágokkal, Ferenceivel a politikai kiválasztottaknak Földanya áldozással, Ferencvárosi focicsapatjával Puskáséknak Puskás Katalin Fifi kutyás ismétlőjével, Királyokkal Király utcai berendezéssel, Pavlyásné Király Éva kimentettjével sorsa, tette végrehajtásával rajtam, börtönből hozott megmentőjével a vadállati férjétől, Pöstyén Norbert engem megalázó tudván, hogy ki vagyok, Mohamed támadó kék földönkívüli népe, az újhelyi támadóim kettős keresztnévvel, Mózessel, Ignáczokkal, Illés doktorával Újhelynek, amelyikkel megtámadott Gór Nagy Mária mindent lebontó csapásával, az összes Fekete, Növényi Norbert felvett névvel, Pintérek, legyek nélkül, Borostyánkő és kaszaélek Cseh Károly első kötetének szereplőivel feketemágusokként a csuvasokkal együtt, Vaszlej Mitta díjasokkal, Kutvölgyi Erzsébettel, Honthy Annával, Tiszáékkal, valamennyi kommunista főszereplőjével az elmúlt ezer évnek, Jászter Gyulánéval, aki ellen kevesen adtak jeleket, hogy a Rákóczi téri sorsát hajtják végre a szlovákiai Tóthokkal. Tiborc saját kettús keresztnevű Bánk bán főszereplő, mint az összes Mészáros az egész világon Grófo tort ülő cigányaival a szociális hálózata mellett a szirmabesenyői központjának. A mészárosokat folyamatosan mentették ki a világ-apokalipszis utcáiból. Andy Vajna saját tik sem vagytok magyarok tort ülője a média teljes egészével együtt.

Valamennyi kivégzés és mészárlás Mészáros Ági kezdetével a Mészáros Kata kocsmájának Romániát jelenti a világ legyőzőivel, mint Rákóczi terével a narancsoknak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mikulás és a húsvéti nyuszi ezer éves története
  2018-03-29 21:12:01, csütörtök
 
  A Mikulást Szent Miklós, egyetlen jószívű püspöknek tulajdonítják, aki látta, hogy egy család szükséget szenved kétezer éve egyetleneként a római egyháznak. Belőle is vannak Mikulás ünnepek, ajándékozás a gyerekeknek.

Amit én megírtam, fehér Mercedessel Szegeden ismételték tavalyelőtt a miskolciak, hogy azzal jön a Mikulás, nem tudván belenyugodni a mesékbe,amiket írtak.

A sátoraljaújhelyi hét hegy mindegyikének egykor volt Istene, a földöntúli hatalom ura hozta őket létre, akár a Magas-hegyi Istenét Dániának és Lengyelország megmaradtjainak. Nem tudta, ki vagyok, csak annyit, hogy utolsó emberként mészárol Németország és Magyarország, ahogyan a népükkel tették.

Kis mini kilátójuk volt berendezve Mici mackó néven, akinek a sapkáját ismétlésekor annak az időnek Mici néni nevével együtt Kis Manyiként idetéve a Bertalan utcába, Mici sapkával hajtották végre.

A Mikulást a Magas-hegyi Isten teremtménye volt, ahogyan írtam az utolsó történetét a Mikulás és a hóember címmel, hogy nem volt mivel mennie ajándékokat vinni, taxit bérelt, egy hófehér Mercedest, egykori Amerikából jött, hozott az elsősöknek könyveket, hogy tanuljanak, különféle készségfejlesztőket, az egyik kislánynak, akinek soha nem volt fenyőfája fenyőfát adott ajándékba feldíszítve. Mikor ment haza, meglátott egy hóembert az udvaron, akinek olyan volt a külseje, mintha kristályokkal lett volna kirakva, sírt, s ahogyan potyogtak a könnyei, ráfagytak a törzsére. Ekkor az elmeosztály, amelyik ezt játszotta kicsi koromban, kihozta a diavetítőt, levetítette neki a négy évszakot, mert a hóember soha nem látta a napot, ha meglátta volna, akkor elolvadt volna.

Ezzel a fehér Mercedessel jöttek Csabai állandó focistási bérelten a Ferihegyen haza Canadából, amit beállítottak a Rákóczi téri cigányok, azzal jártak, tele arannyal, lakodalamat rendeztek a karcsai nagyvőfély gyűjteményből.

Utoljára a hatvanas években járt itt, nem tudta, mi történik. Nem a finn Mikulás.

A Húsvét ünnepén apa elvitt minket a római templomba, ahol megijedtem a Jézus szobortól, mert vörös festékkel be volt kenve, nem értettem. Láttam a vasráccsal körbevett Jézus szobrokat a városban, nem tudtam, hogy ezt mind a vasnép hajtotta végre jóembereken.

A Húsvét ünnepe Heródes népénél került bevezetésre, akiket örök életűként Noé bárka özönvize után hoztak életre apokalipszis céljára, mint gyalázókat, ahogyan le is írták, hogy keresztelő Jánosnak a börtön népe által játszva már levették a fejét. Nem vették le a fejét, csak fogságba tették.
Ők vezették be a Húsvéti ünnepeket Jézus feszületre tételének szimbólumaként, akár a római egyház a karácsonyt Jézus születésének idejéül, mint legrövidebb napját az évnek, amikor a legsötétebb van, megszabta.
Nagy sötétségbe kell megszületnie a világ állandó megáltójának, hogy legyen ki feszületre tennie, senki ne kegyelmezzen.

Ezer éves a Mikulás és a húsvéti nyuszi történelme egykori erdő népének jószívű nyulai vittek ajándékokat a gyerekeknek, ami így fenn maradt.

A nyuszik miatt ezért támadnak az állatvédők, amikor levágják őket,mert az erdő népét jelentik.

Sok sületlenséget hordok össze az örökké apokalipszist játszó Bertalan utcai valllások képviselői szerint,nem győzik olvasni az elmebetegséget, amit képviselnek, mint állandó valllási végrehajtók.

Tehát én nyuszit ünneplek, meg Mikulást, magam Jézusként többezer éve feszületre téve.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világ-apokalipszise a világnak borsodi berendezésben
  2018-03-29 16:10:52, csütörtök
 
  Miskolc a barakkos zsidókkal, mint Kutasi lakásosztály egykori vezetőjével két utcába rendezte 1983-ban a világ-apokalipszis összes csapását, a sátoraljaújhelyi Révész és a miskolci Bertalan utcákba, melyek születésemkor megtámadtak engem Földanya-Vénuszként narancssárga színében a Bertalan utcai romániai Rákóczi térnek.

1998-ban kerültem ide, akkor mondta egy elköltöző, hogy a narancsszínben megjelölt családi házzal kezdődött egykor, csak nem értettem, hogy micsoda, bár akkor már megvolt a festményem, melyen kék búcsú csipkegalléros ruhában voltam 1967-ben, gitárral, hegedűvel, írótollal és ecsettel, Heródes pálmajelével Bajnaiéknak, kék csillagjeleivel Sátán népének, ennyien áldoztak Földanyaként az ózdi feketemágusi központjával Romániának.

A Bertalan utcát rendezte be a fogadásomra Románia, lezáratta a határokat a Hunnia börtönnel, az utolsó magyar ember kakasként való megáldozása végett, Benkő Lajos sorsának ismétléseként, a cigánytelepével Lévai Katalin néven Orsóséknak, így állottak fel 1989-ben Kata Mészáros néven berendezett indiai cigánysággal politikusként Romániából. Őt követte a romániai parabrutális vasszarvú Horn, akire rátették a vasgróliát, de senki nem kapcsolt rajtam kívül, hogy ez valami vasnép akar lenni. Ismételték éppen a Tóth néven berendezett adventista könyvet a Bestiák beállításával lírai narancs színében a Rákóczi térnek, nem hagyták abba. Reegennél kezdték a debreceni református bibliájukat Omegás ismétlésben 1983-ban, Varga vasfüggönyös ismétlők kezdetével. Már itt jövőt készített a vas Miskolc Vargával, Deák Bill állandó világ végét megadó feszületessel, Nagy Feró genyó Isten punkrációs műanyag kommunista népével a Kata kocsmának, Berek Katival Romániából, Vikidál Gyula kutyájával Romániának, Pogány Balázs neve alapján berendezett pogányok történelmével, István cserépkori ismételt ismétlésével a vasfüggönyös kezdetnek, a Hogyha egyszer száma alapján az Illléséknek, most nem elpöröltek tőle, hanem meghozták a koronáját és levágott kezét az egykori királynak, mint egykori világ-Románia Istvánjának a római egyháztól. Ez a királyi nép, a Rákóczi tér narancs színében a világ nemi gyalázóinak és csonkítóinak.

Végtelen szappantisztító sorozatot kezdett el Kolcza Mária együtt a Bestiával, utódokkal szaporodva elálló fülével a földönkívülieknek, amivel én születtem, eldeformálták a két fülemet, mivel a földönkívüli nép kékek néven az enyém volt egykor, két oldalam Illést és a Csillagok rendi egykori fiamat ábrázolta, mint a lábaim formája. Hajam gesztenyebarna volt, amit filmekben berendeztek mindig többszáz éve, szemeim tisztazöldek, hangom isteni, lágy és dallamos, időmértékes beszéddel. Fontos, mert én ezt nem tudtam, hogy miért támadnak a hangom miatt megölve mindenkit, aki hallott.

A nagy fehér háza az amerikai világ-apokalipszisnek a sátoraljaújhelyi Révész utcai berendezése Vartnaléknak, állandó magyar nyelvi utcanéppel, sátánistákkal, szigetek népével. A termékenységi népeket Oláh könyv alapján cigánysággal rendezték be, születésem óta áldozva helyettük, saját tetteiket végrehajtva rajtunk, anyámmal együtt, amit ki is adtak a könyvben, kik előttünk a Jókai utcán, milyen cigány törzsük. Itt is lakott egy a Bertalan utcán, amelyik törzsénél a lányok fontosabbak, mint a fiúk, őket hamar megölték, mert nem ártottak nekem. Kígyó istenük 1998-ban támadott meg engem a világ ura miatt, amiről nem tudtam, hiszen a láthatatlan világgal soha nem foglalkoztam, hogy ezek a világ irányító, ezek győztek le a kommunista Tóth Bandival, Mózessel, mint párttitkárokkal, Szabó István párttitkárok mellett Csernobilkor, nevetve a jó helyesírásomon, közölve Tóthné ózdi feketemágussal a földszinten, hogy most fogok összeomlani, a miskolci Győri kapui utcanép támadásakor.

Manhattennél a narancs politikusok kb. 1990-ben járhattak, beállították a lírai apokalipszisbe a Manhattan együttesét a földönkívülieknek, amiről nem szabad beszélni, hogy ilyen hipnózisos kísérettel gyilkolnak és gyaláznak, cipelve az áldozatokat hipnózisban, hatalmas erővel.
Majd jött a V-tech a rólam írt számokkal, amikor Gergely Sándor skizopren festőművésszel találkoztam Balogh Gizella és Sági Ilona, Polgárdi István, Tas osztályán, ahová azért kerültem be, mert Barna Gabi nővérének a férje a kiliáni Benedek utcán dührohamokat kapott, már ide költözésem után rajtam hajtották végre a tetteit, könyvét, sorsát, együtt a Mályiban építkező szőke pusztító feleséggel, akikkel lakást cseréltem, a pénzt meg átadtak Ardónak, hogy Bertát kifizesse a nagy házból. ahol ingyen élt, nem fizetett semmit, megállt nála az idő a kollektív gyalázáskor, körbe ugrálta a szürkéjét Romániának egész Pácin és Karcsa. Toronyi Évi azért felpuffadt és meghalt, mert azt mondta, hogy én szebb vagyok Berta Erzsébetnél. A politika Berta-Tuza gazdagságával ünnepelte a mészárlását a miskolci Rákóczi térnek.

Furcsa törvényei vannak a törvénytaposó Magyarország mészárosainak. Kormos Kornélia világkönyvtár tulajdonost hozták feleségnek a megtisztult Ardójához a bolond reformátusoknak, már az apja a cigiről leszokott, megnemesedett. Kormos beperelte jó ügyvédi Hunnia börtön társaságában a két gyerekemet gyerektartásért Ardó infarktusos halála után, ezért nem lehet eladni a karcsai házat, mert nem kapnak annyit a házért, hogy ki lehessen fizetni azt a gyerektartást, amit lánya 27 éves koráig követel, annak ellenére, hogy a lánya a Hunnia börtönből sorsát, tetteit rajtam végrehajtva születése óta Kormos család állandó világ-apokalipszist végrehajtó után mindig ismételve az apjánál lakott 14 éves korától Karcsán, a pataki állandó református gimnáziumába járt a mezőkövesdi Edó és a többi főszereplő után a debreceni reformátusoknak, mint állandó apokalipszis végrehajtóinak Romániából. Mivel az apja nem íratta le, mert mindenben hanyag volt mindig, én voltam a törvény nálunk, ha biztosítás kellett valamihez, engem vitt magával, a jog megítéli a gyerektartást az apja haláláig, amiért beperelte Mohamedet és Csillagmedvét a felzsőzsolcai nagy házat öröklő árvíz oka, mert itt jártak éppen, amikor a Medve támadott. Nem Egyiptom volt Boros és Bocskor Romániából, mert világmészárosok a Révész utcáról. Az autistái a Bertalan utcának születésemkor támadtak meg, az összes autista a világon kommunikációs kivégző, amiért megvertek a börtönben egy személyt, hogy bántott egy autistát, akiket a nyugdíjfolyósítók eltartanak az összes többi kommunikációs csapással együtt. Ezért áztak el a miskolci autisták, jött a segítség a naracsnoknak, mint vasnépnek egykori Romániából, amik a rózsakeresztes rendet beírták világ-történelemként Rákóczi fiaként Zsermenjüket, mint feketemágusát az állandó világgyalázóknak világ-Magyarország történelmébe, támadva engem a székesfehérvári Magazinnál folyamatosan éveken keresztül Juhász Gábor néven a romániai elmeosztály tagja, amelyik szerepét és sorsát rajtam születésem óta folyamatosan ismételték, magát Germainnak hívja, annak képzeli.

Nem figyeltem, csak a Bizottságig, amikor a fekete kalapos zsidókat együtt a Ortodoxokkal, Heródes zsidó népével beállították egy asztal mellé, amit később Erich Fried fordítása közben úgy fordítottam le, hogy én voltam a leves, te voltál a hús, vagyis megeszlek téged jelentéssel bír az állandó kislányáldozóinál a világ összes zsidó népének. Pusztító zsidó népe a fekete kalapos újhelyi temetőt elfoglaló. Volt itt minden, mint chicagói maffia Mercedessel, Malborot vezettek be, amikor hozzájuk értek, majd jött a Vészhelyet Amerikából, hogy megérkezett Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója kivégzőgépeivel a Révész utcának, amelyik sántasága végett áldoztak meg engem Dávidként 1972-ben, eltemetve helyette a sírjában.
Egész Szerbián végig mentek, Szebenyi Judit istenes vallásos Metroval képviselt sorsát rajtam végreahajtották az összes elmebetegével a világ-Magyarországnak, amelyiket nem nézte az anyja semmibe, meg kidobálták helyette mindenemet naponta a Jókai utcán, így üldöztek férjhez, melynek időpontja pontosan meg volt határozva, nem volt mindegy, a gyerekek milyen napon születnek. Így lettünk mindhárman hetesek. Farkas van Szebenyiékhez berendezve, ők cserélték át Szerbiát.

Milosevicsről annyit, hogy Jarosevics 1956-os ratkós jeruzsálemi apokalipsziséhez volt a kommunista rókája berendezve az oroszoknak, igen vics és mi is viccsek vagyunk jelentéssel, ha ezt megfigyelik korábban, elkerülhették volna a mészárlást. Milosevics haragudott a szerbiai orvosokra, joggal,mivel a miskolci Rákóczi tér mészárosait jelentették. Minden tiszta elméletest felszámoltak, pedig sokan hittek a kommunista békegalambos korában Árvayéknak, a sakk-kártya tulajdonosoknak a gonosz zsidóival Nyíregyházának. Csak egy elmélet volt, amit tömegmészárlással hajtottak végre az összes többi egykori kommunista időket berendező Bertalan utcai névtár alapján, nemi gyalázóival Putyin Ázsia népének, az egész ide van téve a Marx terére Miskolcnak már nagyon régen. Hiszen megtámadtak engem Oroszország miatt, azzal, hogy megölik magukat, hogy nem emberek a Hunnia börtön képviselői űrhajóval, ezek szerint azzal járnak, egyetlen cirill betűjére emlékszem Ázsiának.
Nikell, három gyerekesként születésem óta áldozva Földanyaként már megvénült, mire idehoztak engem hipnózisban, menekülve az iker torony házából. Kitette a könyvét Nikell-hegy címen, már kidobtam őket a szemétbe, mit hajtottak végre az egész világon.

Nem figyeltem a többi együttesre, a Bestia nevét ismertem fel az adventista iskola idejéből, mert megvolt nekem németül a könyve, meg a Horn szarvét, hogy vaskommunista Miskolcról, végtelen volt a kitermelése az utcanépnek Vénusz áldozásban az egész világon, tort ülő,főző műsorokkal, rendetlenek kimosásával a mocsokból, mint Mary Zsuzsával kezdődő áldozásunk, mindenünk összemocskolása gyalázattal emelkedő elmebetegek sorsát rajtunk végrehajtották, csúfolása alatt Schmidt Zsolt zsidó kárpitosnak a többi barakkos léggyel, szőke feleségekkel utazgatva a világon, 1998-as idejövetelmkor szlovákai könyvet hajtott végre, hogy a zsidók kihasználják az embereket, elveszik az előleg és gány munkát végeznek. Megfenyegetett telefonon feljelentésem után a Békéltető bizottságon, bár arra sem volt pénzem a tízezer forintos szociális járadékából a nyugdíjfolyósítónak, kértem részletet talán az összeg miatt, mert nem tudtam kifizetni a díját az eljárásnak. Smidt Zsoltja a barakkosoknak, mint születési kezdet a kivonatakkal együtt fényevesen tartva minket emberi körülmények nélkül kimosott a tatárdombi ikerház mocskából, ahol kárpitosként jelentkezett, mert minden bútoromat a Hunnia börtön buzi népe összemocskolta, szétvagdosta, majd felhozták a sátánistáival Hajdú Marianna születésem óta áldozásommal élő amerikai társaival a háromforrás kiadó vizét a házba, mindenem tönkre ment, elázott. Hajduk néven vannak a Hajduk berendezve a Bertalan utcájára vízszerelőként megöregedve már a Rákóczi térnek, együtt a kurucokkal, Köztársaság tériekkel, perecesi Kati és kerek perec népével, Maritin Luther King népével, kertvárosnak üzemelnek már gyalázatom és csonkításom torünnepében.

Álmosfüzetekre emlékeztem nagyjából, feltettem a blogomba, csak itt van meg, ami eszembe jutott, mikor rájöttem, hogy az álmok a két utcai apokalipszist jelentették.

Az 1998-as támadóim Földanyaként összerágták a kétszáz éves nyárfát, másnap jöttek a zöldek és betömték a lyukakat, de semmit sem tettek az érdekemben. A Vatikán volt itt a Duna tévésekkel, mint menta szín könyvben kiadott Zétényi Lilivel berendezett környezet és élővilág ellenes csapások, éppen itt jártak a Herman Ottó Múzeum csapásainál.


A világ-apokalipszis egykor Magyarország ellen jött létre, a tökéletes magyar nyelv ellen, amit Románia rendezett be minden tantárgy ellenes csapásokkal. Ezt jelenti jelenleg a világ-könyvtára Szabó István egykori Vénusz támadónak, melyben az egész biblitikus világ benne van. Mivel Szencivel kezdtek, istálló házában Vénusz-Jézusként áldozásommal Pszichografoliájával egyből a miskolci Bertalan utcai angyalok állandó gyalázóival, csonkítóival, kommunista nemi csapás országokkal együtt, űrpusztítóval, pókokkal, barakkos legyekkel, a magyar nyelv miatt támadtak meg, meg minden tökéletes szépség miatt azzal, hogy ők csapásként lettek létrehozva és deformáltak.

1998-ban ismételték, hogy én vagyok a Földanya Müllerékkel, körbe vették a környéket sátánistákkal, idehozták Hamvas Bélát, mint ördög szellemvilágát, Csiba Gábor hangját utánozták, hogy jött engem köszönteni, megszállták a Lila kocsmáját a cseremisz pusztítónak.

Ennek már 19 éve, még ott sem hagyták abba Müllerékkel és tik sem vagytok magyarok orosz, Szibériából jött cigánytelepének a menhelyi hálózatnak a kivégzésemet a trianoni biblia olvastatás, tisztulásuk után, az összes reformátusával a debreceni bibliájuknak, ismételve Debreceni nevét születési kezdettel az Omegával, Benkő Lajos sorsával, mint utolsó magyaréval, ezt jelenti a világ-apokaipszis.

Az angol rózsakeresztes rend Soós névhez érve tömeggyalázást rendez folyamatosan többezer éve a Vörös Oroszlános romániai kommunistákkal, zsidó vallásaival, mint Eperjess farizeusaival, szadduceusokkal, szabadköműveseivel a feketemágusoknak, Kolcza Mária halálként hipnózisos táncoltató sorsát mindig máson hajtják végre, most szappantisztító sorozatokkal is, melynek kivitelezője volt. Varhola férjét berendezte a bíróság a Rákóczi térnek öcsém ellen, amikor az amerikai hatalmas szellemvilág teremtője az ottani elmebetegnek Malek Andrea ide tartozó Halak szülött állandó apokalipszisében most Vénusz áldozóként megjelölve három utóddal, cipelte a pulyaszeplősítő bányászok, Kecskések, Farkasok, Kupaiék, Bazsányi Mihály már régen három szőkével megjelölt Halak lányával együtt közös sorsaként, világ apokalipszis állandó végrehajtóiként, római egyházas valamennyi időt Mária vallásokkal együtt hajtotta végre öcsémen. Malek amerikai teremtője 130 éve földrengéses tömeggyalázásos, hipnózisos, csonkításos kivégzéssel végzett Amerikával a két utcával együtt, melyből akkor kiemelkedett Vénusz szobor, ami engem szimbolizál.

A rózsakeresztes rend állandó tömeggyalázóival a Vörös oroszlán feketemágusaiként pároztató, hatalmas hipnózisos erővel támadó Istene ezt a fertelmet nemi betegségeivel az Újhelyi Pataky utcai Telefongyárosoknak folyamatosan ismétli, együtt támadva a világ urával, a Sátánnal, amelyik most Lehoczky Zsuzsa zöld-sárga magyar kislány szereplőjük sorsát hajtotta végre, testébe hatolva, nézve ki a szeméből a magyar kislányoknak, míg meg nem ölik. Nem először művelték ezt közösen az Isten színjáték sárga rózsás égi Jeruzsálem küszöb őreivel, mint a Cerberus féregállattal, a gyűrűk urával, a Bestiájával a lírai karámnak narancs színében az adventista Tótoknak, amelyik Miskolc városát régebben apácának öltöztette be, zárdákat üzemeltetve a tisztátalan lelkeknek, maga a római egyházba ment spiritiszta békaként.

Szikszón valamennyien részt vettek a háborúnak nevezett fertelmükben, amit a város eleven kutyák dögkútba dobálásával kitéve feléjük a Turulmadár szobrát ismételt, ők tudják, hogy miért, feltételezés szerint az egykori Turulmadár népe valahogyan összefügg az állandó bibliai apokalipszissel, a Jehova kutyák kezdetével. Nekem fatulipánt hoztak vörös legyezővel, amikor ismételték a Turul sorsát, a legyezőt már kidobtam, mert szétment, a fatulipán még megvan.

Ez a két világ ura az amerikai rózsakeresztes rend feketemágus képviselőivel, Heródes gazdag zsidóival, a biblia irányítóival Angliában a világ lrányitóit jelentette mostanáig, iszonyatos véget szánva az emberiségnek, amit végre is hajtottak, csak az apokalipszisük élte túl a vérfürdőt elméletben, emberek közül senki, Müllerék ölték meg őket a cigányságával Romániának.

A két utcára tett világ-apokalipszis képviselői miatt folyamatosan támadtak, minden miatt, ami érte őket, mint tisztátalan lelkeket, árnyékait Káli Sándor Árnyékoskertjének, meg állatokat, folyamatosan eljátszva szerepüket, költözve egyik helyről a másikra könyvkiadók könyvei alapján.

Mondanék biztatót, hogy bevonul ide a világ minden megmaradt ártatlan embereket nem mészárló népe, mert mindegyik a világ-apokalipszis utca része, meg a világ-könyvtáré, ez lenne az igazságos választási jel. De nem tudok semmit, csak azt, hogy iszonyatos érzésem és nem tudok kimenni az utcára, meg szorongok a becsületsértések miatt, mert én soha senkinek nem ártottam, ezzel éltek vissza az emberiség ellen folyamatosan többmillió éven keresztül, hogy az emberek szégyenlik magukat mindenért, ami a becsületüket éri. Várok egy éve már, igazság szolgáltatásra, 1995-ben üzentem az ég seregének nem tudván róluk, csak megírtam India egykori Békesség virág dalát, történelmével együtt, hogy hívta a földönkívülieket, mert nem volt más segítség abban a reményben, hogy barátokként fognak érkezni. Ezért mondta Amáliájája a budapesti orvosoknak, ha jót akarok magamnak, ne mondjam a földönkívülieknek, hogy barátaim. Nem mondtam, csak elénekeltem, hogy elmegyek innen, elvágyódom, mert a Földön élni lehetetlen.

Nem tudtam, hogy én is földönkívüli vagyok, ezért áldoztak meg közösen a Bertalan utcai narancs színében a cigánytelepnek, aminek átadtam születésemkor, tegyenek, amit akarnak velem. Hárman maradtunk, hárman is voltunk. Még nem lehet összezárni a Hunnia börtönnek a hetes számát a számmisztikájának. A Földanya felelős a világért, a lányokért, akik hozzám tartoztak és tartoznak mai napig, megfizet a népe minden sticinek és nemi csapásnak, legyen bárhol a világmindenségben, aki egyetlen tiszta szívű kislányt bántott valamikor. A Földanya felelős a világ természeti csodáiért, amiket egykor ápolt és gondozott, amikor négy évszak volt a Föld minden részén, nem volt Bak és Réktérítője a római egyháznak a Sátán népéből, sem Egyenlítővel nem volt kettéválasztva a világ, sem sötét a Nap nem volt a Nagypán népétől.

Mohamed Isten egykor természet Isten volt, ők gondozták az egész világot, amit tudtak az indiai cigányok, mert neki mentek az esőerdőknek minden természetes szépségével a világnak.

A Nap Jehova Istené volt, régen a csillagok világítottak, ahol Istenek éltek. A Napnak nekimentek, hogy kioltsák végleg, ezért üdvözölt engem 1995-ben a Tatárdombon. A tatárok visszaérkeztek 130 éve együtt a halálnépével Romániának, mint állandó biblai világvég halálnépei, amiket még soha senki nem büntetett meg, mint a halálreformátusokat az ózdiakkal.

A világ férfi lakosai mind nemi csapások jelenleg,amivel fogadtak, hogy nincsenek férfiak,akiket én soha nem láttam azelőtt. Egy ember egyetlen csúnya szóra, vagy nézésre, vagy hangra összetört szívvel megsemmisül. Mert annyira tiszta. Ezt vizsgálták bennem születésem óta, míg Hogya Mária helyett összetörték a szívemet azt mondva nekem kommunista kora végrehajtása közben, mikor megkeregetett az utcán egy mesekönyv szereplő azzal, hogy gyere kicsim, nem bánod meg, hogy már nem tettek volna benned kárt. Nekem ott megsemmisült a szívem, azóta hipnózisban vagyok, annyira, hogy nem fogtam fel, hogy szültem, mert nem bírtam volna ki, nem fogtam fel a kollektív támadást, annyian tettek hipnózisba. Másképp nem lennék itt, de a Földön sem lenne élőlény, mert a Föld kilépett az úrbe 1986-ban, tavaly állították vissza a rendes pályájára, megállítva az Időt bennem.
Most sem vagyok magamnál, földöntúli hatalom irányítása alatt végzem a dolgaimat, amiért elmeosztályra kell járnom felülvizsgálatra, mert engem skizopreneztek le a város könyvtártulajdonosai és a Hunnia börtön szabadságharcosai közösen 1997-ben a II-es elmeosztályán a Hunnia börtön világ-apokalipszpis irányítóival, míg hajtották végre saját könyveiket, sorsukat megállás nélkül iszonyatos fertelemmel.

Románia a felelős a Bertalan utcai mészárszék megrendezéséért Gór Nagy Mária börtöngyilkos mellett, Derlánéval, Kolcza Marival, Simon börtön karmikus gyilkosaival a bibliásoknak.

A székesfehérvári Alba Regina központ magazinjának tagjaira felfigyeltem, hogy mind világ-apokalipszis végrehajtói tisztességesen megöregedve, dicsekedve tisztátalan lelkükkel, annyira megundorodtam tőlük, hogy nem tudtam olvasni őket együtt a Kenéz-féle ortodox kislányáldozókkal, már szociálisan elhelyezve vannak a Rákóczi terükről, áldozásommal. Varga Rózsa sátán Rózsája vasfüggönyös feszületesként születésem óta hosszabbítva folyamatosan Vénusz áldozását rajongásig imádva engem sátánozott, meg boszorkányozott, amikor éppen itt jártak a kollektív áldozásukban a Holnap-ba lépett Bertalan utcai narancs lírai karám tagjaival.

A kékek, míg nem voltam magamnál tavaly február többször felszólították, mert kitették az órát, amikor nekem lejárt volna a végzetem, mint Vénusznak, agyon akartak verni.
A romániai Ufók el akartak égetni, az elmeosztályok ki akartak tenni lebomló állapotban egy sziklába a sziklaiak sorsaként.

Szégyelltem magam később, le akartam törölni, mert hipnózsisban is emlékszik az ember arra, mi történt, de nem találtam meg, nem értettem, miért itt szólították fel a magazint, hogy hagyja abba az áldozásomat a miskolci Bertalan utcai világ-apokalipszis végrehajtóival. Ezért nem hiszek a földönkívüliekben, bár magam is az voltam, mert India is így várta őket, énekeltek nekik, hogy jönnek a békességes seregek, hogy ne éljenek a víz alatt, tehát olyan időben volt egykori India előtti világban, amikor éppen sátán bibliája alapján azt tanulták, hogy a vizen át kell menni, ott a túlon van a békességes országa a Főnixnek.

Simon, Jóni fia berendezésre került egykori atlantiszi és Tarot nagy birodalom két megmaradt vándora, Dóri és Jóni nevéből, bekerült a Bibliájukba Simonnal, amelyik első a sátán népéből Kositczky István és Andó Marianna után.

Atlantisz létrehozása óta Egyiptom területén az én fogságba ejtésem miatt a Csillagrend földöntúli hatalom tulajdonosa által, mint földönkívüliek által folyamatosan ismétlik Szabó István akkor Illés által megtámadott, szívén megsebesedett gönczi Bibliáját világ-könyvtárával jelenleg Göncz Árpádéknak Müllerékkel, amik megtették az összes politikusát a kommunista koroknak is, haladva végig Miskolc és a két világ-apokalipszis utcáján.

Azóta gyilkolták le a világ minden részén a szívvel és törvénnyel rendelkező embereket a rájuk felügyelő angyalaival egykori Romániának. Az utolsók egyike volt Volga mellől hozva megszületni az olaszliszkai Benkő Lajos.

Nap-Isteneket hoztak létre az erdő nép létrejöttével a sátán népei, köztük a medvét,a nyulat, kacsát és különféle állatokat, melyeket a pszichiáterek hatása alá tettek, ők irányították az apokalipszist a világ minden részén. Az őz szereplője az erdőnek itt volt berendezve, szerepét és sorsát rajtam végrehajtotta, könyvét kitette zsákba, ne lődd le az őzet, te otromba színész, ne a könnyezőket, szellemük kísért, seprűzd, ne puskával a szentély gyalázókat sorok szerint, melyeket elégettek Müllerék cigánytelepével a régi történelemmel, melyet rajtam végrehajtottak érthetetlenül szentélye volt az őz népének, mint a többinek. A Farkas a Tatárdombon jelentkezett, kettő egyszerre, így nem tudtam beazonosítani őket, mert amelyik rendelt az Idegosztályon, jóságosnak látszott, megtámadtak miatta, hogy kikötötték a nemi szervét, Pintér Margit fogorvosnak pedig a mellbimbóit. A másik farkas, amelyik elvitt Nyíregyházára autóval, közben mindig hangoskodott, ki akart dobni az ajtón, szintén kék szemmel az igazi orosz farkas volt, amelyik azt akarta a szállodában, miközben én bíztam benne is, hogy segíteni jött, mert a másik farkas azt mondta, hogy meg kell tisztítani a lelkemet, amit nem értettem, mert a Bestia jött velem dr. Melion jungista aranysashoz, akinek lélekkel rendelkezett régen a népe, s azt írta az egri antológiára, amit átadtam ajándéknak, hogy köszönöm az ajándékot előre. Ekkor kaptam jungista lelket, de ezt a farkas honnan tudta? A lélekre kaptam a tik sem vagytok magyarok cigánytelepétől egy deréktáska-szerű fekete lelket először, arra rá keresztül egy cigányt, amelyik ezt a fertelmet végrehajtotta, amiről elkezdtem írni négy éve, azzal, hogy mielőtt megszűnök, tudja meg mindenki, mi történt velem. Pintér Margit miatt a bal szemfogamba a Rákóczi téri cigánysága által Bodorné Ágnesnek, amelyik születésem óta hajtja végre a sorsát terével folyamatosan, megállás nélkül egy olyan bűzös patológiát, ami hatalmas lyukkal járt a szemfog tövében, mikor a megyei kórház orvosa mint Vénusz áldozó kivéste egyszerre többedmagával a szemfogat, egy hatalmas féreg volt benne. Annyi véleménye volt a szájsebésznek a viháncoló kivégzőinek Tűzkő Judit piros autót Vadas Pál szabadköműves rendje miatt egymásnak ajándékozó felfoghatatlan fertelmeknek, hogy mit csinálnak, bár tudta, hogy ki vagyok. Ők azt tesznek, amit akarnak, közölték velem, kiabálva a Győri kapui Balázsnéval, hogy mindent ők csináltak az utcanépével, külön ellátásban részesítve Pogányné könyvtárosát a Rákóczi térnek altatva egész nap az elmebeteget, de meghozták a semmelweis kórház elmebetegét is, amelyik felkínálta kiabálások szerint árnyékpináját a pókoknak Miskolc város érdekében, ezért kitüntetést érdemelnek a várost megmentő Új Bekezdés és narancs kormányuk hosszabbító cigánytelepével Romániából.

Aztán kiabáltak rám, végig tudva, hogy ki vagyok, hogy ne mutogassam így magam, fogatlanul a megyei kórháza előtt a Rákóczi térnek, még Katona igazgató fennhatósága alatt, mert éppen könyvét hajtották végre rajtam, akár, mint Rácz orvosok képviselőjét, sorsával és tetteivel együtt, az összes Ráczéval a tisztátalan lelkek közül. 18 éve azt válaszolta nekem beadványomra, hogy több orvossal hozott összea a sors, erősítsem a bizalmat az orvosokkal szemben. Hát én nem mondtam nekik semmit, amiket tapasztaltam és láttam, mert elfelejtettem, egyszerűen azért. Én mindig azt mondtam illedelmesen, hogy köszönöm, jól vagyok, mert a Bestia végig ott volt bennem, ő kommunikált helyettem. Hát ez már maga a skizoprenia, a legyőzés, meg a lemészárlás a jelenlegi pszichiátriai leírtak alapján a Hunnia börtön által. Már nagyon régóta tartott ez a világ minden részén, hogy a pszichiátriák irányították a világ-apokalipszist, a legyőzőtteket legyilkolták az elmeosztályokon.

Viccesek is voltak az orvosok néhány helyen, mert mint írtam a vaskort jelentő Horn Gyula feje fölé fémglóriát tettek, hogy keresztényről van szó vaskorban, átmenete volt a kommunista és vallási idejének a 666 központnak a bibliájukból. Volt, aki vastüdőn élt 20 évig kómában, de vas volt és meg volt mentve, lélegzett. A rengeteg mártírjáról a tehermentesített utak jövőjének nem is beszélve, az állandó vasfüggönyösökről, amik születésem óta hajtják végre könyveiket, szerepeket, sorsukat a Bertalan utcájáról Romániának.

Visszatérve a Nap felhelyezéséig, ízzó napkorongként, a Jehovának ilyen ereje volt, megteremtve egykori Csillagrend létrehozója által. Mégis legyőzte a Hunnia börtön Istene,mint amit tapogatnak a levegőben a Hit szektások sánta kiválasztott születésem óta engem áldozó Német Sándorral a Hunnia börtönből. Fényként terjed a levegőben a szellemvilág egykori létrehozója, amelyik India népét időfolyóba zárta Egyiptom népével együtt. A Nap Isteneket ő hozta létre, sajátja az őz meg a farkas, ennyien maradtak. A száműzött Nap daljátékom idején jelent meg a farkas, a róka, meg a varjú, mindhárman azt a régi kort képviselték. Én voltam a kislány Melion szerint, aki bemegy az erdőbe, találkozik mindhárommal, majd a kígyóval, ami régen Ozirisz volt, a kígyó megszereti, majd mindhármat megöli, mert a 37 éves kislány elárulja Pannijaként Szepes Máriának, hogy hol van a róka, farkas, meg a varjú, aki kettő lett, mert a turulmadár is jött.

Melion abból a régi időből való volt Mária elméletével, ami egykori szentasszony szentélye körül alakult ki Jézussal, mint akinek a története holt tengeri tekercsben maradt meg, abból állították össze a régi bibliát.
Aranysas jelzi a jövőt, jelent meg az egri központban a vers róla, azzal, hogy aranykort jelez, amikor az aranysas álomban megjelenik, követi őt az arannyíl, a megzabálozott értelem és érzelem szimbóluma. Már ezt egyszer eljátszották Egerben sas jel maradványával a templomnak mindenki lemészárlásával a két utcai apokalipszis szerint, ahová dr. Meliont tették Mária vallásával jungizmus néven. Arannyíl nincsen, megölte őt a világ ura, legyőzte az egykori csillagrend hívásra a kevés zöld fűvel rendelkező Anglia területére érkezve a csillagrend létrehozója. Nem késő, még zöldell a lét és világlik a szellem, mennyegződ napja közel, színek robbannak, aranyszikrát szórva, s teremtődik a fényben az ember arany. Ezt átírtam arra, hogy teremtődik két ember arany,mivel minden kortól elpöröltek engem 1992-ben. Ez volt a kezdete a rózsakeresztes rend feketemágikus születésének a sátán által, keresték az aranyat, az örök élet italával együtt Egyiptomban. Erről az alkémiáról szól azóta az egész világegyetem, nem fogták fel többezer éve a világ gyalázói és mészárosai, hogy az arany szívbben van, a tiszta szívet jelenti, az örök szabadsággal és ember szerelemmel, ez az örök élet titka volt régen, az, hogy nem ismerték a bűnt és a rosszat. Ezt dolgozták fel Hermész fehér mágusai. Ha valaki bűnbe esik, állandó karmikus születésben van, adóssága van azok felé, akiknek ártott, ettől nem lehet megtisztulni azzal, hogy saját tették, sorsát, szerepét végrehajtja, legfeljebb hősiességgel, ahogyan tette ezt Gyula és Attila. Ilyen régi korokat hajtottak végre, berendezve vannak a Bertalan utcáján Romániának, vagyis mindenről tudott az egész világegyetemből, Kolcza Mari többmillió éves ufó népe borzalmaival indulva mindig a föld gyalázásával.

Rengeteg, ami történt születésem óta a világ minden könyvével, szerepében, néha eszembe jut valami, írok róla, de azelőtt mint írtam, mindent elfelejtettem, azért, nem engedték meg, hogy felfogjam a gyalázatát a halálnépeknek Mohamed népének sorsaként, ahogyan termelték ki a falvakból sátán reformátusait, a római egyház egykori rózsakeresztes rendjjének régen iszlámmal szembenálló feketemágáusait, a szabadköművesekkel, nemesekkel, minden egykori gyilkosával a világnak szerepük, történelmük rajtam történő végrehajtásával, hiszen minden országon végig mentek megállás nélkül.

Jónit Havas Henrik mutatta be börtön cigányaként a cigánytelepéről Miskolcnak, visszajöttek, felvették a névtárát a halottaknak, valamennyien halottak nevét viselik. Havas Henrik születésem óta mészárol az ózdi cigánytelepével, a Hócipőmet állították be óvodás korom óta, együtt jártak Müller Péter tik sem vagytok magyarok kivégzőivel és sátánistáival.

Havast azért iktatták ki tisztátalan lelkekkel, amik ide tartoznak valamennyi könyvből felvett nevű szereplőjével az RTL Klubnak, mert közölte, hogy ismét a régi kezdeti kommunista kornál járnak időben, így is énekelte meg az Internationálét Heródes zsidó népe képviseletében Barjai Gordon, Lendvai Ildikó, Gyurcsány Ferenc, mint győzője a jövőnek, együtt Vonával Ricséről, öcsém arcának megszüntetésével, amelyik nem cigány és zsidó üldöző náci, hanem együtt van egy utcába rendezve a Bertalan utcájukra állandó világapokalipszisként a narancsoknak. Ezért nincs kit választani.

Nem tudom milyen ötlet volt a barakkos legyektől a két utca összetétele világ-apokalipszisként, támadva az árnyékok, patológiák, pusztítók sorsát végrehajtva tetteikkel együtt, felfoghatatlan Magyarország gyilkosaitól Románia néven, ahogyan kezdődött Károlyival egykor, amit a bátyámmal ismételtek.

Attilának a nevét azért vetették fel, mert ő volt a világ megáltója, úgy érkezett karmikus családból, Szerdiéktől, amik születésem óta áldoztak saját sorsuk, tettük végrehajtásában, apját felakasztották 1987. körül, amikor engem ismétlésben megtámadtak együtt az anyja és testvére sorsát és világ-apokalipszisét végrehajtva rajtam. Meg a gyerekeim ismerik Újhelyből. Nem értettem én sem, miért vetetik fel, aztán törlik tavaly nyáron, fonalboltot nyitott a facebookon a neve helyén, hogy férjhez mentem egy fonalbolthoz, hasonlatosan az Abigélhez Romániából, melyben a lányok férjhez mennek képekhez. Attila népe, a kékek vették fel a harcot a narancs feketemágusi lírai karám ellen, eljátszva, hogy a fenevadat, a hamisi prófétát, meg a halálnépet a genyó istennel együtt elvitték Oroszországba űrhajójukat körbe véve. Nem értettem a március elején megérkezett Csillagrend tagját, aki a férjem lett elméletben, hogy lehet, hogy hozzám ért, s azt éreztem, hogy a férjem volt mindig. Egyek vagyunk ketten, egy szív tavaly március eleje óta, de nem láthatom, mert meghalnék, ha meglátnám, vagy megtudná, milyen a hangom, meg a külsöm. De lehet, hogy csak gonosz játék volt az egész, egy nagy álmodás, ahogyan kezdték Presser Gáborék saját sorsukat, tettüket végrehajtva a narancsokkal, hogy Napraforgó szép virág, az álomból már nyisd ki két szemed!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Románia és Magyarország
  2018-03-28 21:48:30, szerda
 
  Velünk a világ kezdetével kezdték a Föld történelmét. Unokanővérem szőke hajával egykori németeknek, kék szemmel jelenleg Romániát jelenti,mivel a Vörös Oroszlánosok Őrült Johanna főszereplőjével a Bertalan utcai mezőkövesdi Halak reformátusnak, amelyik sorsával kezdtek születésemkor, folytatva az összes kommunista korával a világnak, minden zsidó néppel, ami látható volt az Eperjes romániai elmeosztályának farizeus stadionja, mint börtön mészárosának kivégzésemmel folyamatosan, amit Bárdos be is mutatott, de a sztárját a zsidóknak nem zavarta, ment tovább, jelenleg skandináv országok sztárja. Nagy Anna az utolsó halál kommunista református népe a Vörös Oroszlánnak, 1995-ben értek hozzá áldozásommal, mi történt velem, örökre elmúltam és már csak halott vagyok szavaival Nagy Karolának a nemeseivel együtt, csillagával Molnár Csillának, felfoghatatlan pusztító és antikrisztus, avatár sorozatával Szepes Máriáék ördögei által átadott mindenség tudással, mint az atlantiszi feketemágiával, amiből Latinovits volt lopott dallamként, felfoghatatlanul, azt hajtották végre közösen a rózsakeresztes renddel, hogy először a szőke, kék szeműeket, majd a barna zöld szeműeket ölik meg. Nem tudni, miért tették ezt, felfoghatatlan, jelenleg az összes szőke a világon a média laborját kivéve Rákóczi téri nemi csapás.

Én voltam a Földanya, így kezdtek, öcsém afrikai Isten, bátyám Károlyi raccsolva. Románia történelmével kezdték az első teremtést magyar nyelv ellen dobpergésként, a trombita japán volt. Ezt ismétlik a skót dudával nemi gyalázásuk emlékére. Ezt nevezték zenei és nyelvi háborúnak, ami maradt belőle, pár román hölgy és két magyar család. Mi utolsó németként kakas néven a református templomon.

Kivégezte egymást a két ország. Románia kémiából ufókat hozott létre állandó nemi csapásokként, a fizikát a Hunniai börtön hajtotta végre nyomás kezdetével. A zene ellen az egész világ felvonult, a nyelv miatt a zsidók Babilon állandó berendezésével, folyamatosan hozva létre a magyar tökéletes nyelv ellen az apokalipszisét Románia népe Bibliájával Károlyinak később, már benne Jézus mint feszületes a Hunnia börtön orosz bűnözőivel, sivataggá vált egykori Jehova területtel, siratófalával Jákób népének, akiket kivezettek Egyiptomból, mert ott is iszonyatot rendeztek be, tűzben vezette a népét Románia tisztítva őket a pusztában, mint Lázár népét, amelyek engem feszületre tettek többször, meg kerékbetörtek. Kígyó istenük szimbólumát kifeszítette eléjük,megölt mindenkit, aki a sátánt szolgálta. Szó szerint folyamatosan többezer éve a három biblia végre lett hajtva, a gönczibe téve a világ-könyvtára a Varjú hatágú csillagos népének.

Afrika egykori földönkívüli népe fényevésen él többszáz éve, amióta a Hunnia börtön kiárulta őket. Állítólag van ott forrásvíz a földben, csak ki kellene termelni. Nem az öcsém népe, az övé másik bolygón élt, Ő maradt egyedül földönkívülijei fogságában Romániának. Két szenvedő Isten nézett egymásra, nem tudván,mi történik velünk, fényevésben, mindenben megosztozva, nem tudtunk egymásnak segíteni, nem tudtunk kitől segítséget kérni. Nevettek, gúnyoltak, csúfoltak, köpködtek, kurváztak, gyaláztak, éheztettek, mindent végrehajtottak,ami jár Miskolcnak és a börtön karmásoknak. Afrika Élővilág tantárgyból lett létrehozva a sárga Jehova népével a sivatagban Teremtőként, együtt a szürkéivel Romániának, akik mindenkit elvesznek egymástól. Így lett az állandó szocialista ezer éves berendezésben négyféle színű a világ lakossága. Még emberek voltak mindenütt. Az emberek emberiességi törvényekkel rendelkeztek, akár a sárgák és a barna bőrűek.

Engem ünnepelt rendszerváltás néven végtelen hosszabbításban idehozva Miskolcra a Rákóczi tér tisztulása és emelkedése végett, azért,mert meggyalázták a dögöket Bodor, az űrpusztító hipnózisban, csak Jeruzsálem népe tudta, hogy itt vagyok, amik fertelmet hajtottak végre.

Románia lezárta a határokat a Hunnia börtönnel a fogadásomra Földanyaként. Minden narancs tudta az indiai cigány kormányban, hogy én vagyok Katalin, a Földanya együtt Heródes gazdag zsidó pálmajeles népével, Nyika Turbina sátán népével együtt. Ismerték a történelmet,mégis kurvázásommal fogadtak, megrántva egyből a lábamat a sánta karmikusok miatt a bibliájuk kezdetével saját tettük, könyvük végrehajtásaként, ami tavalyig tartott. Itt van a festménye megfestve margarétával a hajamban egyik fordításomnak, amelyet Cseh Károly hozott, hogy hallásomhoz csak mezítlábas szavakkal lehet zarándokolni Súlytalan a kegyelem Erwin Jacklen áldozóm kiadásában.

Ezért szedték ki a mandulámat, tették tönkre a bal szememet, ezért vágták le a fejemet, pakolták tele kígyókkal, feketemágiával, ezért tettek hipnózisos álomvilágba egyből a főszereplőik sorsaként, ezért vették el folyamatosan a hangomat, ezért végeztek ki teljesen mindenféleképpen, mert finom voltam, Vénusz, aki Földanya lett többmillió éve. A narancs Rákóczi tér ünnepelt Csepregi Éva népével, Orbánékkal 1989-ben, amikor nem a kommunista korok értek végett, csak a kiindulási hely bérházába hoztak, az egri csillagok gyilkosai közé, ekkor álltak fel. Én még sosem láttam férfit, csak sejtéseim vannak arról, milyennek kell lennie apából és az öcsémből, meg pár emberből, akiket megöltek.

Visszajöttek 130 éve Magyarország gyilkosai, azóta készültek világ-Magyarországgá válni.
Románia Rákóczi terét jelentik tisztátalan lelkeiként a sátán bibliájának.

Mivel tisztátalan lelkek, a világ meggyalázóiként és mészárosaiként, születésem óta narancs színükben valamennyi politikusokkal végrehajtották politikaként kiválasztott neveikkel, mint a Ferencekkel az egész világ-könyvtárát Miskolcnak, nem állnak le, mivel vérből vannak, így válnak emberi külsővé, a vérből emelkednek gazdaggá, sztárrá, politikussá kivétel nélkül.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A cserépkori ismétlésből Törökország Hagia Sophia
  2018-03-28 16:54:42, szerda
 
  Törökország népe egykor magyar volt, ahogyan az áldozásommal emelt irigység, egykori római egyház ellenes csapás, Fábry bemutatta. Török Laci osztálytársam az egyik törökországbeli magyar, feltételezés szerint mindig is itt éltek. Külseje is török, meg a beszéde.
Török Laci apja egyszer mondta, hogy ők a mi családunkkal rokonok, csak apáék nem ismerték el. Apa brazil angyal volt Kohut néven, a Kohutok német árja Isten népe, nagyapám volt az, akit megtámadtak a cigánytelepével a Rákóczi térnek, amióta visszajöttek folyamatosan támadtak, beléjük lépve, összeveszítve őket együtt Romániával, mert neki is ez a módszere a nyomorba tétel mellett,ahogyan Szaszák nagymamámat összeveszítette a rokonaival, nyomorba téve a Thököly utcán, amivel kezdtek együtt a Honvéd kiadó könyveivel Honvéd temetőkkel, mint Szaszák angyalt, megtermékenyítve mindenkit ugyanúgy, mint engem. Nagymama miatt a romániai boszorkány hozta létre az angol királyi családot árnyékokként kezdetben, majd Diana a miskolci Rákóczi térről, Katalint patológiájaként a Rákóczi térnek, Erzsébet légyként uralkodik a világ felett Miskolcról.

Tehát a török történelemmel, mely nyelvi játék volt egykor Török Lacival kezdtek többezer évvel ezelőttről. Utána lettek az angolok Hagia Sophiás kék ruhás hölgy központjával a feketemágusi rózsakeresztes rendnek, amelyeket Pécsi Ildikó Rákóczi tere lelkekként a pécsi toronyba hoztak gyalázattal, mert ezek így tartják fogságban a holt lelkeket, gyalázva őket megállás nélkül.

Engem itt II. János idehozatalakor feketemágiával megtámadva velem együtt remegtetéssel Hagia Sophiaként áldoztak meg, kék ruhás hölgyként, a fekete kereszten hétrózsás rózsakeresztesek történelmeként érthetetlen módon, hogy én megyek II. Jánossal a római egyházba, ez biztosan római egyházas egykori történelem része volt a kis Tarot részeként.

Miután a narancsok legyőzték a Hagia Sophiás mágusokat, átvették az irányítást, berendezték az indiai legyeket az ózdi feketemágusok központjával, együtt hajtják végre többszáz éve a világ-könyvtárát Szabó István lyukas szívűnek megállás nélkül szinte, most álltak meg születésem előtt, mivel mind visszaérkeztek, már nem volt hová menniük, felszámoltak minden értelmes életet a világegyetemben.

Kiadták a rózsa jeles Romantic sorozatot, hogy ezek a törökök történelmét jelentették, az összes rózsával, fehér, piros jelűekkel, minden virágnak van jelentése, ezért lettek temetővirágok, ők tudják a virágok és gyümölcsök jelentését, akár a kókuszdióét Évás elméletével a termékenységi népeiknek, amivel a horvátok hosszabbítottak 1983-ban.
Ebből állt fel Gáspár Győző Romantic együttesével a bibliai II-es elmeosztály világ-apokalipszis végrehajtóinak kakasfrzurájával a romániai református templomoknak, mint zenei csapás befejezése tor-ünnepként.

Török Erzsébet leninvárosi, illetve tiszaújvárosi spanyol hazugság felvett névvel a románai elmeosztály tagjaként áldozott meg egykori egri csillag központ támadójaként Paduch férje mellett Lengyelországból, amelyik szerepe NOé bárkája építése a bibliai apokaliptikus fajtalankodókkal.
Nekem állt Pethő István szülészorvosa a Bertalan utcának, hogy én hazudok szülés után, még 1977-ben, már akkor Török Erzsébet sorsát hajtották végre, egykori római egyház ellenes csapásként elméletben. Túri Ferenc politikailag kiválasztott Ferenc gyalázással, csonkítással, véráldozással azt vizsgálta stábjával, hogy Török Erzsébet spanyol hazugság hogyan hazudik állandóan. Filmre vették, csak vele foglalkozott mindenki, mint dr. Melion, szegény hazugság, hogy lehetett ilyet tenni, hogy hazugnak hozták létbe a Spanyolnáthát, amik helyett már a bal fülemet összetörték 1976-ban Mohamed születése után, mert a szőke Kos-nője az atlantiszi történelem állandó végrehajtójának szeretője megütötte a megyei kórház előtt, amelyik zöld-kék szemmel rendelkezik Bródy János sorozatában az én áldozásommal viháncol születésem óta, hej tükrös kislányként.

Törökország kétszeres Törökvész utcai nagykövetséget rendezett be 2001-ben, amit a Budapest utcajegyzékében még látni lehet, ment végig a médiájával a nagykövet Cseh Károly ózdi feketemágus könyvszerepen, amik megáldoztak Íziszként születésem óta az iker tornyos Bodor űrpusztító sorsában, feszületre téve engem Rózsa ikerpár 85 éve hosszabbító ellenére Bulgárföldön az elmeosztályról szabadon megöregedve .

Törökország Egri csillagok könyvét a világapokalipszisnek, amire felfiigyeltem, hogy Hegyi Barbara sziszegve a fogai között bemondta, hogy a törökök most Bettit forrázták le gulyáslevessel az óvodában 1980-ban, így hajtották végre az egriekkel együtt, mint értelmiség legyőző nácikkal a könyveket egymás után. Tönkre tették Mohamed combocskáját, csupán azért, hogy oda juttassák Kartik Ilonához a Szövetség utcai plasztikai sebészetre, hogy megnézzék, hogy a Hunnia börtön plasztikai sebésze megront-e minket fekete mágiával. Így cipeltek minket orvostól orvosig, mert a fogorvosok az egész világon Bodor pusztítóval kezdtek fogakat kiszedni, ózdi feketemágusok, atlantiszi földrengésével Csépányi Adriennek Ózdról. Kartik Ilona nem rontott meg minket, ezért felszámolták ismétléskor a törökökkel az egész Szövetség utcát a hozzájuk tartozó rendelőintézettel együtt.
Következő éven engem vittek mell plasztikára Zalatnay Sarolta macskájuk sorsaként, kevés volt neki széttörése minden részemnek kommunista apokalipsziseként, mint vasnép politikája, utolsó magyaraként jött a miskolci Rákóczi térnek cseremisz pusztító fogadva fel ellenem.
A másik oka a gyerek forrázásnak a törökökkel és egriekkel, hogy Felházi sebész orvos, egykori újhelyi szülött volt a főorvos a megyei kórházban, kíváncsiak voltak arra, Felházy megismer-e minket, hogy én vagyok Vénusz, Betti Mohamed. A vénuszi melleim valóságosak voltak, ezért nem akart dr. Kartik Ilona elvállalni, már bánom, hogy nem engedtem lebeszélni magamat, mert már akkor legyőztek a világ urai állandó Kex kezdetével egykori japán darázs időben kezdve a magyar kislány áldozását a Sátánnak, mint őskígyónak együtt a rózsakeresztes rend nemi gyalázóival, nemi betegségeivel az újhelyi Telefongyár dolgozóinak Pataky utcába helyezve őket. El lehet képzelni, hogyan végezték titokban közösen így az Istenekkel. Nagyon értékes magyar kislány volt Lehoczky Zsuzsa, hogy a sorsát végre kellett hajtani, akár Galambos Erzsijét, akit berendeztek a plasztikai sebészetre saját bejárónőjével, aki hordta neki a finomságokat, hogy Románia elmeosztályának ilyen jó dolga van.

Mikor ismét ismételtek török történelmet az Egri csillagokkal, a benne szereplők közül Dobó Kata románai tisztátalan lélek, Bornemissza Attila nemesként a Bertalan utcai II-es elmeosztályáról lovagaként a magyar narancs kormánynak sztárok lettek.



Törökország együtt ismételt Kelet népével, egykori Lucifer Égő Jeruzsálemének cserépkori történelmét, amiből felálltak 81 éve, mint emberiség ellenes állandó apokalipszist végrehajtó csapások minden Cseh Károly titokban, pincébe dobott anyagaiban szereplő országokkal, népekkel együtt jelentik az állandó üzenetét a narancsoknak, mint feketemágusoknak a lírai karámjukkal együtt, hogy olyat kottáznak az égre,melyet többé nem mos le a hó.

Érhetetlen a világ nemi gyalázása, amiért Turcsányi Gyula ózdi genyó Istenével kommunizmust Putyin népével, egész Ázsiával végrehajtottak zenei és költői, festői apokalipszisként, mert ezek impotensek, egyszerűen patológiák, állatok, csapások, nem férfiak, hiszen így kezdtek, hogy mire megszületek, nem marad férfi a világon, akik egyébként Románia teremtményei voltak. Én lányokkal éltem együtt csupán, az Istenek voltak férfi kinézetűek. De így is találták ki a nemesekkel együtt a Rákóczi térrel a nemi gyalázást, hogy a nők hasi érgörcsben haljanak meg a nemi csapásokkal való fajtalankodás után.

A kurdok az Időjelek állandó világvégét megadó kutyái Bródyéknak, mint jeruzsálemi teremtőknek.

Magyar gyilkolt magyart, így kell átírni az Egri csillagokat 17-es számával az összezárt számmisztikának, mint egykori csillagét, aki a Csillagrend Istene volt, akinek a sorsát 1989. óta a Benedek utca 17 szám alatti lakosokkal, mint Porácsné Dóra álladó ión kort végrehajtó drótgyári alkoholistájukkal rajtam ismételték folyamatosan H. Kohut Katalin egri csillag néven Jakabokkal, Kótaiakkal, Dósákkal, Báthoryakkal, Vargákkal, meg szakácsasszonyokkal, meg akik még ott laktak, mind részt vettek benne a Túri Ferenc által berendezett I-es pszichiátria pszichológusaival, mint a Jehovákkal, Amália nevű feketemágus pszichiáterrel, kazincbarcikai pusztítóval, amelyik kiütéssel győzött most Melion doktor felett cserépkori ismétlésben, a spanyol pusztítókkal, Bodor űrpusztítóval, amelyik póknépe cipelt engem melleimnél fogva az osztályon, amelyek helyett engem nem szerethettek a gyerekeim,mert az űrpókoknak szeretet jár mindazért, amit műveltek a Földön. Egy sziklára helyezték Bodort időnként, ott várakozott, arra, mikor támadhat. Mikor oda juttattak a kezdeti bérházba, szürke omló vakolatúba, egyből újítani kezdtek, mint mindenütt, ahol jártam, velem fizettetve meg a saját mészárlásom költségeit, akár a paneljei költségeit az egész Magyarországnak a családi házasokkal, amik finomságokat tesznek el, ezzel dicsekszenek a facebookon, külföldön élő gazdag unokákkal, gyerekekkel, mint Bíró szépség népe a romániai magyaroknak trianoniként a II-es elmeosztályáról Romániának. Minden bíró ide tartozik a Bertalan utcai állandó világapokalipszishez, hatalmas jólétben élnek születésem óta, unokáznak. Hogyan kell gazdagnak lenni könyvet ki fogják adni a magyar néven szereplők névtárával, véráldozásaikkal, tetteikkel, gyalázatukkal, de egyébként is igazság van, s lesz egyszer, Magyarország és Románia temetőföldként fog fenn maradni az utókornak emlékhelyeivel az áldozatoknak, névtárával a gyilkosoknak, örök történelmeként a magyar nyelvnek.


Itt vannak török tányér cserepek, el lehet vinni, a többit össze kell szedni Simon Évától és az orvosoktól, akiknek ajándékba adtam őket, mint rima Jeruzsálem.

Nagy a vesztesége a világnak. Romániából alig maradt roma nő, férfi egyáltalán nem, csak halálnépe Szabó Gábor állandó világapokalipszist végrehajtó népének a halálreformátusaival Tőkés Lászlónak Tőkés Anna kezdetével a romániai apoikalipszisnek áldozásommal, mint az összes Annája helyett, amik játszanak végtelenül lámákat, lovagokat turulmadár népeként, Babilonként, Wass Albert miskolci Rákóczi tér vasnépe mellett.

Magyarország a Szaszák családot jelenti, együtt a lírai apokalipszishez állt Tolcsvayékkal.

Ma Ceruza néven elmebetegezett egy hír cikk hozzászóló engem, Pápai Faragó után majdnem hatvan évvel felvett névvel, végtelen hosszabbítás végett. Már nem veszem őket figyelembe. A cikk szerint, mely ismét utal a többiek mellett világ-Magyarországára a vasnépnek, amiért ezt a végtelen hosszabbítást rendezte értelmiség legyőzéssel, szívvel érzők támadásával, lemészárlásával agyvérzéssel, szívinfarktussal, nemi gyalázással, fogkiszedéssel, feketemágikus erővel és cigánysággal házakban, lakásokban, a nemesekkel, pókokkal, amikkel öngyilkosságokat hajtottak végre, megmentve a világ összes apokaliptikus csapását és országát, elmebetegeket saját tetteik, sorsuk, könyvük végrehajtásával minden nemi betegséggel, perverzióval, ez a vége a világegyetemnek.
A cikk szerint a tatárjárás idején kannibalistákká váltak a magyarok, mert kiéheztették őket. Hadd ellenkezzem állandóan a történelmet írókkal és a Csillagmedve tanulási szándéka miatt beiskolázott régészeivel Miskolcnak, hogy a tatárjárást állandó világ-könyvtár ismétlésében a Hunnia börtönnek Romániával hajtották végre, így Románia a felelős a világ összes halálnépe miatt a világ könyvekből, akár tatár, akár mongol, amik itt megszülettek, mint érintettek idiotizmussal, amik velük mészároltak, legyen Zsóka kacsa Penelopé halálnép, állandó Szabó halálnépe világapokalipszisével. A Szabó családja Romániának összenázasodott az utolsó német árja családdal, Mohamed Istent meggyalázva, hogy nevelje a II-es elmeosztály hisztijét, amit végig néz mindegyik, akik megjöttek, már egy éve, mennek neki elmondani, honnan ered, meg Mohamed népének is, akiket egykor az angol rózsakeresztesek hoztak létre saját törvényével a könyvekben leírtak alapján a Szulamith Szulák Andrea által meggyalázott Mohamed népének.

Leírtam, hogy visszajöttek a tatárok 130 éve, itt vannak Miskolcon berendezve a Tatárdombon, ezt a világ-Magyarország ceruzái kétlik, mint végtelen hosszabbítói a mészárosaimnak.

A kannibalisták undorító szájakkal kalózokkal jártak, fél szemű tompalátásommal az első görög Isten támadása óta, megetették és megették az embereket. Ebbe én nem akarok belefolyni. Értelmiségei világ-Rákóczi térnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bécs és Magyarország üzletei
  2018-03-28 13:57:08, szerda
 
  Születésem óta Kenderesi, Fábián, Hangya, Koleszár néven kezdtek boltok berendezésével és saját henteseikkel a narancsok világ-apokalipszist. A Hangya, mint írtam egykori nagypán japán hangyás fejű világtörténelmét jelentette, melyhez berendezték a Kecskés neveit Romániának, amelyek helyett szabáőlyszerűen kivégezték az öcsémet folyamatosan az elmeosztályok Tas Gyuszika dadogós kezdetével a Honfoglalóknak.

Koleszár kisboltos a járványtemetője mellett Miskolcnak, amelyik elmebetegeztek, amikor leírtam a Borsod Online Északkal közösen engem legyekkel áldozók nyíregyházi központjának oldalán, hogy segítséget kérjek, feltéve a ruhákat, babákat, amire emlékeztem, meg a filmeket, melyekbe engem berendeztek Koleszár néven került ismétlésre Románia által a Semmelweis kórház igazgatójaként.
Ekkor az ózdi feketemágusok hosszabbították, az argentin főhősnő, Ravaszné Raffai Csilla egykori történelmével kezdtek az argentin síneken Vass Tiborék Új Bekezdéssel, amit üdvözölt az egész világirodalom, hogy végtelenül hosszabbítanak Spanyolnátha véggel, utódokkal szaporodnak Dobák Leonóra pepita kezdetével Romániának, állandó áldozóm, Pogány Balázs légy családjával, anyjával, mint könyvtárosával a II-es elmeosztályuknak az összes könyvtárosa mellett Magyarországnak, melyek feketemágusi beavatást hajtottak végre az ország minden területén zsidókkal együtt.
Játékboltnak rendeztek be világ-apokalipszis Bertalan utcája alapján Koleszár kisboltját, én voltam az egyik újhelyi temetői menyasszony ekkor, aki menekült teheaurójával Kovácsoknak üldözői elől a járványtemető mellett. Cseh Károly és Raffai Csilla tanárnője a miskolciaknak csókolózott a kisboltban ekkor, folytatták játékokkal, újhelyi járványtemetői halottak sorsával a világ-apokalipszist.

Kiadták könyvben Sebesék, hogy Puskás Öcsi - valamennyi Öcsivel apokalipszist hajtott végre apa áldozásával az összes Gyula hosszabbítóval - hamis születési dátummal került kiválasztásra a feketemágusoktól focistának. Ment üzletet nyitni Bécsbe, majd követték a többiek a sztárok üzleteit, végül a vég, Frei Tamás Törőcsik, Bencsik kommunista népéből, melyek felett a magyar pojáca teremtő áll, mint ringy-rongy király, aki a szerepét, sorsát az egész kommunista népével, Lin cseppjeivel együtt, mint Merlin Monroe fajtalankodójáét, Törőcsik Mariét és minden margaréta szájújáét rajtunk végrehajtotta. Frei kávéházat üzemetlet, több üzlettel rendelkező világsztárjai mellett a miskolci Rákóczi térnek, sőt saját bankjuk van, mint a bécsi központú Reifeisen, amelyik tönkre tette Csillagmedvét Szombathelyre ment miskolci Müller hálózatával.

Az összes bank,mint írtam egy telefonnal kezdődött, Mezőbankjával a szülészfőorvos Hunnia börtön képviselőjének, Hardonyinak, amikor elvették a hangomat is, ez fontos lehet, majd nyitottak egymás után bankokat a narancs Rákóczi térrel áldozással és gyalázásukkal, mint II-es elmeosztály bibliai csapásai, akár mint Balogh szülészorvosuk engem skizoprenezve kaparásával egybekötve, mint Hunnia börtön bűnöző ismételt 1998. óta világ-könyvtárat a börtönével, tovább nyitotta orvosi rendelőit, magát orvosnak feltüntetve a többiekkel együtt, mint bibliai bűnözők. Előttem laktak itt a Balogok, állandó világ-apokalipszis végrehajtóiként.

Tehát a testnevelés tantárgy ellen kitermelt Hunnia börtön nagyerejű bűnözői, mint Katinkája a miskolci Rákóczi térnek, Hosszú Katinka néven áldozásommal születése óta belegyezésével játszva szerepet együtt az összes sportolójával világ-Magyarországnak, Catherina Wittel, amire felhívták a figyelmemet, az összes keleti nép futbalistáival, sportolóival a miskolci Rákóczi teret jelenti ufóival a római egyháznak.

Tehát a feketemágusok üzleteket nyitottak állandó világ-könyvtár végrehajtóival, mint a Várkonyi könyvben leírt neveivel az állandó résztvevőknek, köztük a Bosch cégnek, amelyik ismételte ismét Németországból, hogy embereket nem lehet teremteni az összes Várkonyi berendezésével, ennyiszer hajtották végre születésem óta a világ-könyvtárat.

Minden bécsi üzlet a pokol angyalaié, feketemágusok Ózdról, kivétel nélkül valamennyien.

Gundel Takács Gábor kétszeresen kiválasztott, Takács állandó világ-apokalitikus neve a Révész utcának Újhelyben, Gábor neve a Bertalan utcai II-es elmeosztályról ered, születése óta tudtával áldozásommal él, dicsekszik csodálatos életével, akár Koncz Gábor a romániai elmeosztályról.

Takács sánta Takács újhelyi tanár kezdetével II-es elmeosztály nemi csapását jelenti, már meg is haltak a Takácsok, mesterségnevűekkel ide tartoznak, ismételték a Takács nevet utcanépével Nagy Istvánné berendezésével az elmeosztály által a Bertalan utcán Sárközy Anita porcelánszíve után átvett névvel Bicskén, mint reformátusok központjában Romániának, amik vallásokat nyitottak, jótékonykonykodnak Kozma testvérével a nálunk odakozmált tejből létrehozott rajzfirugának, mint ahogyan a Varjú irodalmi oldalakat hosszabbították székesfehérvári központjával a romániai reformátusoknak Szulák Andrea ózdi nemi gyalázó nepeként, vonultatva Mohamed népének gyalázóit Müllerék által 1983-as analfabétákkal.

Hornyákné Rózsa szaporodott Ildikó mosónő, Babi II-es elme betege Erdősné néven, mint feszületese a Józsefvárosnak, engem fogtak mosónőnőnek Hornyák Ildikó szőke légy miatt, mert kiválasztottja volt az újhelyi egészségügynek. Állandó világ-apokalipszis végrehajtóit jelentik a Hornyákok.

Amerika üzletei a miskolci Rákóczi tér meggazdagult cigánytelepéről nem érdekelnek a rasszista kifejezésével együtt a holocaustos legyeknek, meg néger indiai cigányoknak, hogy ki ne derüljön honnan vannak, mit hajtottak végre.

Bécs a miskolci Rákóczi teret jelenti, akár angol elmeosztály átvitelük Skóciába, ahol dudálnak a halottaknak 130 éve, akiket feltételezés szerint lemészároltak, tűzben elégettek. Mind fut a médiájukban, végtelen tort ülve, nem tartva senkitől, minket hozva utoljára az ég seregéből közös áldozásra tor ünnep keretében.

Miskolc Marianna ékszerüzletet, Ágnes bútorboltot nyitott, folyamatosan mentek végig a névtárán a Bertalan utcának fogorvosokkal, mint Turcsányi Gyula genyó nevét ismételve gyalázatukkal és kivégzésükkel. A tizes posta mögötti garázsbolt állandó világapokalipszis része a drótgyári Pappné Júlia jósnőjüknek feketemágiájával együtt, ahol szokott árulni túrós batyut, pogácsát - mely alapján az egész Ballagi könyveken végig mentek több, mint tíz éve, valamennyi iskola ballagó névtárával együtt -, meg szerelmes levelet, én nem tudom a világ-apokaliptikus jelentését, tény, hogy a coop, mint jó szomszéd, meg a diszkontja a cigányságnak engem elmebetegezve a Rákóczi térről, a többi elment, kimentettel együtt mind ide tartozik születésem óta.

1995-ös lemészárlásomkor a háromnegyed várost kivitte Müller innen, mint világ-könyvtár tulajdonosokat. Kivégzésem alatt, lábaim, szám, minden részem széttaposása közben eszméletlen állapotban történő haldoklásom alatt Müllerék a tik sem vagytok magyarok Szibériából jött temetőbrigádjával 81 éves világmészárlásban értelmiség legyőzéssel a cigánysággal, Mónika Show által bemutatottan a miskolci Erdélyi utcai névtár alapján, ahol a kínaiak is szerepelnek Fesztivál város lett, torünnepeket tartottak végtelen alkoholizmusával az árnyékoknak.

A Penny fogam csonkításával és gyalázattal nyitott saját Sissis termékeikkel azzal, hogy Sissijük fogait megcsonkították.
Az Auchan francia sakk-kártyájukhoz érve pszichografológia jelével a Bertalan utcának az összes többi üzletével az egész világnak.

Zuki nevéből nyitott a Bertalan utcai tíz emeletes első bérház csapásai által a Hunnia börtönnek Zukkember facebookot, a világ gazdagai közé emelkedett, mint sztárja a miskolci Rákóczi térnek narancs színében a kormányának az összes informatikusával Ózdnak, angol központban vállalva munkát hatalmas fizetségekkel, űrapokalipszis végrehajtása után a falvak kitermelésével kommunista korok végrehajtóiként kezdve 130 évvel ezelőtt.

Mindegyik üzletet nyitott,majd elvitték innen, mint a kereskedőit a Rózsavölgyi összes Rózsájának szerte a világon, köztük Rózsa Juditnak, Müller népének, farkasbőrrel megjelölt testvérével, amiért Brigitta vállára farkasbőrhöz hasonló ujjlenyomatot hagytak születése után Pethő István újhelyi szülészorvossal. A Pethők, mint a Pálok elsüllyedt világ részét jelentették, mint a Hernádiak, Godzsákék Rózsa feszületével a Molnároknak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 182
  • e Hét: 453
  • e Hónap: 3295
  • e Év: 42296
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.