Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Hungaroring 1983. óta szórakozó apokaliptikus tagokkal
  2018-05-27 08:26:04, vasárnap
 
  1983-ban tették össze a két világapokalipszis utcáját, végleges véráldozással történő emberré válása miatt a világapokalipszis hosszabbítóinak egykori emberek lakta világok legyőzői, kiárulói, megcsonkítói, gyalázóiként saját tettüket, főszerepeiket, sorsukat, kivégzésüket rajtunk végrehajtva.

Hungaroringot rendeztek be a Rákóczi térrel, amire egyszer figyeltem fel, hogy a lányokat rendezték be maguknak szexuális kielégítőnek, mint ahogyan örökösen tették bibliai apokalipszisként meggyalázva a szentélyt, a méhet, amire vigyázniuk kellett volna a Hunnia börtön tagoknak. A latrokat és striciket, melyek ekkor közölték velem Vénuszként, hogy mire vágok fel, felfoghatatlan gyalázatával az összes hozzájuk tartozó népnek és országnak lánykereskedelmet folytatva nem lehet megérteni és felfogni.

Casanova és két férfi volt, aki értett a történelem során a nők nyelvén, hogy a szívüket kell megnyerni, ők is visszaéltek vele. Nincsen, nem volt a lányokhoz a legerősebb és legszebb férfiak között választási lehetőség, mert csak hitványak és jellemtelenek vannak, ezek maradtak életben, az erősség náluk agressziót jelent és véráldozást. Nem érvényesül a világegyetemben az állatok fajfenntartása sem, hogy a legtökéletesebb állattal párzanak, mert a férfiformákban megjelenő csapások megalázták, kihasználták a nőket, dicsekedve szépségükkel meztelenül, mutogatva őket a saját aljas népeiknek, amik mocskolódnak és fertelmeskednek a női szépség láttára.

A Hungaroringosak hasonlóan a véráldozással gazdagulókhoz, miskolci névlista alapján, melyek utazgattak, nyaralgattak, ettek, ittak, unalmukban fertelmeskedtek, míg minket semmin tartottak, meleg ruha nélkül, embertelen körülmények között, saját tettük és sorsuk, szerepük végreahajtása közben.

Az egész világkönyvtár kétszeres berendezéssel bíró névtára hocki, foci és különféle versenyeket játszik sakkjával a Pszichografológiának, majd emelkedni kezdtek a névtelenek zenésznek, állandó jelentkezőivel a tehetségkutatóinak a Földanya áldozóknak, befutott sztárjaival a filmszakmának, informatikai hálózatával együtt a romániai Ufóknak. Az amerikai elmeosztály világapokalipszise unalmában pszichiáterekhez jár, szexel, nem érti, miért nem jár neki igazi társ, vagy Ádám és Éva népeivel házasodnak, kisvárosokban élve jó körülmények között, mint állandó világapokalipszis végrehajtói. Új-Kígyósi szigeti elnöke megtételével kínzásom között 18 évig Király Linda sorsát és szerepét végrehajtva a termékenységi népei a kígyó istennek emelkedtek születésem óta véráldozással, együtt a beudin állandó világapokalipszis végrehajtóival, felsorolhatatlan népével a népviseletbe öltözött sváboknak, többi népcsoportjával a magyarok egykori mészárosainak, mulatva a vasvárossal. A Jézusok vallásai unalmukban szintén játszanak, mint a francia mészárosai Woode Allennek, együtt a Napoleon kártyás állandó gyalázatot végrehajtóival Szt. Martinnak.

A sötétkapus állandó túlélői a világkönyvtárnak amerikai vallásokat alapítva, húst hússal evve, mint a vasfüggönyösök hatalmas nyugdíjakkal, kitartatva magukat élnek, mint vas Rákóczi tér emberiség ellenes csapásai folytatásukkal, mint szaporulatukkal, főiskolákra, egyetemekre menve tanulni, sőt nyelvi tehetségként készülnek a jövőjére az unokáknak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2465
  • e Hét: 9938
  • e Hónap: 16179
  • e Év: 68445
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.