Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Nemiséget nem ismerő emberek és a rasszizmus tényekként
  2018-05-06 22:15:40, vasárnap
 
  Miskolc városa megtámadta folyamatosan a nemiséget sem ismerő embereket felfoghatatlan idő óta tisztátalan lelkeivel egykori bibliai időnek, első démonnal történő embergyalázása óta Liptai Klaudia bemutatásával, mint ami ezt végrehajtotta, sztárjaként a világ gyalázóinak, temetői ünnepsége közben az összes nemi csapásával a világapokalipszisnek

Néztem egy darabig egy filmet, a Negyvenéves szűzt, aki tisztelte annyira a nőket, többedmagával feltételezés szerint, hogy csodálva őket még a kezüket sem merte megfogni. Ilyen egy férfi.
Az összes többi nemi csapása a vasvárosnak Miskolc névvel, jelenleg a Föld háromnegyed része, hatalmas munkát fektettek abba, hogy mindenkit megalázzanak emberségükben, szívüket összetörjék, elválasztva szerelmüktől, akár gyilkossággal, meggyalázva őket tisztátalan lelkeikkel, latraikkal, utcanépekkel, ahogyan velem is elbántak azzal a mondatukkal Novák által, hogy mire vágok fel megadva a jelszót a Keresztesi pusztító Rákóczi terével együtt a kommunista elmeosztályokkal, őskígyójukkal, rózsakeresztes rendjükkel állandó világapokalipszist végrehajtva rajtam utolsóként. Feltehetően minden Isten és magyar kislány ugyanilyen titokban volt meggyalázva, kiráulva, lemészárolva, ahogyan tették ezt közösen az Ázsia előtti emberek lakta birodalomban Koncz Zsuzsáékkal.

A világ férfiai dugnak, csupán erre van tehetségük, mindent a gyalázó szervük irányít, nagyságától függetlenül, mert a nagy nemiszervűeket sérülések létrehozása végett, a kis nemi szervűeket méhgörcs, mint állandó kielégületlenség miatt vetették be a nők ellen, meggyalázva a szentélyüket, mely templomnak számított régen, mely szent és sérthetetlen.
Ezeket végrehajtotta a Hunnia börtön világtörténelmei folyamán ugyanúgy a gyilkosaival, mint vas Rákóczi tere Miskolcnak, félregombolt halálokat vetve be halált jelentő nemi szervekkel, dögökkel, genyó népével az orosz felszabadító haderegének Putyin idetartozó névtárának, amit a miskolci utcanép támadásommal ismételt a II-es világhoborúban történtekkel együtt, együtt a barakkosok sorsával, fényevésemmel ismétlésében az 1967-es kezdetüknek lányommal történő eltartásommal a halott reformátusok sorsaként.

A szívvel rendelkező nőknek van méhük szentélyként, a kurváknak nincsen, csak démoni anyai testük, tisztátalan lelkük emberi külsővel nemesedik a nemi csapásaik által felfoghatatlan idő óta. A kurváknak csak hüvelyük van, ezek vezették be a nemi csapás férfi külsőben lépbe lépettekkel a szexet a világon. A szőkéket nemi kivégzőknek hozták létre tisztességes férfiak ellen a világ meggyalázása céljából, melyek a náci cigányok védelme alatt állanak, ez a volt a II-es világháborúja Hitlernek. Ezeknek nincsenek érzelmeik egyáltalán.

Mivel a világ nemi gyalázókból áll, ezek ellen törvényt hozni felesleges, egyetlen mód a végleges leszámolás velük, anélkül, hogy bármiféle gyilkos szándék lenne a szívemben, mivel mindezeket a világapokaliptikus sorozatokat az összes főszerepével a kurváknak kurvának nevezve engem születésemkor maguk helyett folyamatosan hajtották végre.

A szerelem szívből ered, ez volt az oka állandó ismétlésében a férfiak és tiszta nők megölésének, míg engem vártak egyedül 83 éve tartó hosszabbításában Magyarországnak, fertelmes, mészáros munkát végezve állandó nemi szervemben történő gyalázatával a nemi csapások szerepeként és sorsaként fejezték be a művüket segítség kérésemkor Balla Bea, Csisztu Zsuzsa, Gyarmathy Katalin, Oláh Ibolya már folyamatosan történő ismétlésben fogcsonkításommal együtt, mint hüvelyben élvező nemi csapásokként létbelépettek sorsát végrehajtva.

A XX. századnak állandó egyetlen nagy közös áldozásukkal, a Hunnia börtön világtörténelmének folyamatosan történő végrehajtásával ugyanúgy nem volt értelme, mint az előző évezredeknek, hatalmas hadseregével, könyvszereplőivel minden országában a világnak, amiket folyamatosan felszámoltak.

Nevezzenek rasszistának nyugodtan a történtek miatt, melyeket én feljelentéseknek és tényeknek, igazságoknak nevezek.

A Rákóczi téri cigánytelepe fogadott engem az Ágnes főszereplőknek Weöres Sándor és Radnóti, Jékely antiszemiták elméleteit végrehajtani Ízisz-Jézus kezdetükkel a többi elméletek mellett.

A cigányok anyámat támadva öltöztettek jelmezekbe a szerepek alapján. A cigányok megtámadták nagyapámat és apámat, baltával űzve el őt otthonról születésem előtt, tort ülve a Hunnia börtönével Gáspár Győzőnek kakasfrizurásokkal, temetve engem közösen a világapokaliptikus csapásokkal utolsó magyarként, felfoghatatlan módon a pszichiáterek főszervezésében.

Két éves lettehetem,amikor Zorán perverzége miatt megtámadtak engem unokabátyám megrontásával nemi elfaljulás létrehozásával létradobással a hátára. Utána következett a Mónika Show csonkító, bénító, kivégző hálózatának tagja, Benkő Dániel miatti pinázással történő megalázásom.

Godzsák Ildikó állandó szocialista ezer éve mindig ismételt berendezésű iskola sátánjával történő összezúzója sorsát hajtották végre tudtával, Vénusz áldozóként Bajzáth felmentő sereggel három udóddal hosszabbított, fajtalankodott velem kiskoromban, még a fehérneműt is lehúzatta rólunk az utcán, mint nemi kivégzője a világapokalipszisnek, Káli Sándor és II-es elmeosztálya 2004-ben rendezte be Godzsák Ildikó elmebetegeit a II-es elmeosztályán Tűzkő Juditnak, ismételve a szocializmust végleges kivégzésemmel Vénuszként.

A napközibe egy darabig jártam, odahoztak egy cigánylányt, amelyik két napon át zaklatott engem, a nemi szervemben nyúlkálva. Segítséggel mentem az igazgatónőhöz, így tették ki onnan. Erika, lett volna Mészáros Kata medve kommunizmusának főszereplője magas kőkerítés mögött a Thököly utca sarkán fertelmet hajtott végre a Hunnia börtönével.

Végig cigányok voltak a lakásban születésem óta, mivel ezek halált jelentenek, régen kihalt helyeken éltek az ördögökkel együtt, mint testbe lépő, fertőző nemi csapások. Jöttek a cigányok folyamatosan Yosé temető népeként engem temetni, folyamatosan felvéve a neveit a világapokaliptikus csonkítóknak, gyalázóknak és bénítóknak.
Valamennyi cigány világapokalipszis állandó végrehajtója. Engem nem érdekel a szociális hálózata a Rákóczi térnek emberré nemesítésével születésem óta a cigányságnak, sem az Uniós központjuk.

Régebben én is úgy gondolkoztam, hogy megértettem mindenkit, mikor elmesélték gondjukat, segítettem, ahol tudtam, míg pár éve rá nem jöttem, hogy valamennyien áldozóim voltak.

Miután megjelentek a városban, egyből megloptak engem, ahogyan jöttek folyamatosan az ötvenes évek óta nagy közös áldozásomra.
Amik áldozásommal emelkedtek, beképzelként lenéztek engem, mint Balogh Ildikója a zsidó szövetkezet tolmácsaként.

Mikor már a pszichiáterek az cigány áldozóimat helyezték el szanatóriumokban 1995-ös kezdetével átadva a gitáromat az utcanépének a médiának, már vége volt mindennek, kezdődött Magyarország kihalatása miatti borzadályuk.

A cigányok elvették a karcsai nagyvőfély verseket, fel akarták a kéziratot is vásárolni tőlem, lakodalmakat ültek, ismételve Fehér Mercedesben járva a kezdeti történelmét a Hecskének, kastélyokat építettek maguknak, mint a Kukó cigányok, aminek engem kiabáltak el.


Én a tényeket mondom, itt gyaláztak körben rajtam és nemi szervemben éveken keresztül a cigány pinák, állatokkal fajtalankodók, nemi kivégzők sorsaként együtt Mohamed gyalázóinak állandó emelésével Szulamith Kezdetével, mint állandó világapokaliipszis II-es elmeosztály Miskolc általi végrehajtói az összes bibliájuk alapján.

Az igazság mellett állok ki, legyen megbűntetve az, aki mészárolt, aki tort ült, saját apokaliptikus szerepe végrehajtásával.

A zsidók valamennyien beálltak áldozómnak, melyre vannak bizonyítékaim kiadott könyvek és beállított együttesek alapján, festményem Heródes narancs Rákóczi térrel együtt történő Földanya áldozásáról, melyek feálltak 1989-ben kormányra ellenség nélkül, azóta termelték ki az összes politikusát a miskolci elmeosztályoknak a Pszichografolóigiai Bertalan utca névtára alapján főleg.

Nincs jobb és baloldal, mind ugyanazt jelentik, akár a békesség virágos főszerepemből elméjéről kijött jobbikus Vonája az arc nélkülieknek, az összes állandó főszerepjével a világapokalipszis állandó végrehajtóinak, mint a keresztény demokra Illés apokalipszisnek ébredő vallási játszótere kezdete óta négy éves koromban.

Ahogyan beálltak haldokásom közepette politizálni, valamennyien apokaliptikus csapások és világkönyvtár tulajdonosok. Nem áll érdekükben lezárni a közös áldozásukat, mivel ebből gazdagodtak meg, ebből élnek, begyakorolt történelemi korok képviselőiként, áldozásommal emelkedve folyamatosan.

Müller Péter menhelyi cigánytelepe az ózdi fenevad földöntúli hatalmával 83 éves vérfürdőt rendezett megállás nélkül, eltaposva minden részemet, a Hunnia börtön számat lebontó csapásai mellett. Amikor 1995-ben a TV2-ben bekiabálták, hogy ínyevő baktériumot vetettek be, ellenem vetették be, két hét alatt fél centit sorvadt a ínycsontozatom megállás nélkül.

Kihalatták a német utolsó árja családot, Rákóczi térrel házasították össze, Keresztesi pusztítót hoztak létre a nevemmel , végig cigányoztak, gyalázták a nevünket a Hunnia börtön állandó bibliai gyilkosai, amikkel kezdtek születésemkor, hogy ezeket nem tisztelheti és szeretheti senki sem.

Mindez Vénusz, a szeretet, szerelem Istennője ellen lett végrehajtva, szépségversenyeikkel együtt szétverésem idejében még mindig, megállás nélkül, hangom elvételével, mindenem beszeplőzésével, amit nem bírtak elviselni.

A bankok az OTP kezdetével állandó világapokalipszis részeként vannak itt berendezve az összes ügyvédjükkel együtt, akár az áramszolgáltató vállalatuk, mely egyesült az Elművel, megúszták számon kérés nélkül a kivégző sorozatukat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.04 2018. Május 2018.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 10 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7228 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 223
  • e Hét: 494
  • e Hónap: 3336
  • e Év: 42337
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.