Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Jelenések 6. pecsét, Armageddonnal 1983.
  2018-09-28 13:21:51, péntek
 
  1982-ben, miután már a lírai karámja a narancsoknak születésem óta beöltöztetett engem jelmezeibe a főszereplőknek, két báránya is lettem a bibliai állandó apokalipszisnek, a Talmud nácijainak 13-as halál kártyás báránya és a Főnix Csepregi Éva Rákóczi terének báránya, már odaértek a Jelenések könyve 6. pecsétjéhez az amerikai elmeosztályával Miskolcnak. Ekkor megrendezték a Szellemírtókat azzal a hazugsággal, hogy a sumer hatezer éves Gómer, mint halálosztó jön el az amerikai miskolci csapásokhoz, fertelmes szellemvilággal, majd feltámadtak a halottak. Ebből a halottak feltámadása igaz, várakoznak többezer éve, amióta a Hunnia börtön ismétli állandóan a bibliai apokalipszist, köztük a Jelenések könyve négy lovát. Fehér ló formában egy német költő van mindig ábrázolva, akit ütlegel ostorral a lovak istene. A sárga lovához a halálnak halál angyalaival Karády Katalin gyertyás nemi gyalázó népe van rendelve, melynek dalait a Bojtorján együttes írta meg ekkorra. Feltehetően a saját Mary Zsuzsa Időjelek világvégi angyal főszereplőjük, mely helyett legyőztek engem feketemágikus csapásokkal népe Miskolcról az állandó feszületes Deák Bill Gyulával II-es elmeosztályukkal saját sumer népükhöz ért, vagyis maguk hajtják végre mindig a Jelenések könyvét is.

Van hatezer éves sumer nép, Atlantisz utáni, várakoznak az egyiptominak mondott Időfolyóba zárt szellemek feltámadásra azóta is, amivel megírták a Jelenések könyvét, hogy egyszer az Istenek és a jók feltámadnak majd az embereket kivéve, mert ők egyszer éltek csak, amiről tudtak valamennyien.


Az amerikai elmeosztály mellé New York központjába több épületet emeltek és szerte a világban azzal a szándékkal, hogy egyszer beteljesül, a Talmud Krisztusa el fog jönni a kiválasztottjaival.
Csakhogy azóta az ébredő játszótér vallásaiként áldozásommal G. Maczó Ágnes helyett magyar kislány jelmezében Bródyéknak ismét kiválasztott összes vallása a világnak, melyek felé Jézusokat festett meg a láthatatlan világ festője azzal a verseim alapján, hogy mindegyik feszületese a vallásoknak én lettem Rózsa nevek berendezése mellett. Mindegyik vallás kiválasztotta Armageddonhoz a maga 144 ezerszer 144 ezer jövő népét, így történt meg, hogy Reegen a két utca összeállításakor, mint világapokaliptikus csapásokat választási beszédében ott járt Armageddonnál, a miskolci II-es elmeosztályánál a Hunnia börtönnek. Ugyanakkor az összes vallásnak megvan a saját 144 ezerszer 144 ezer Isten gyermeke, akár az ózdi kétszarvú hamis prófétának, valamennyi Krisztusának a bibliai beavatottaknak. A győri Oláh avatár 1991-ben kezdte gyűjteni a saját 144 ezerszer 144 ezer utcanépét háborítatlanul, ellenség nélkül, mert ugyan kivel is ütközne össze a Sátán népe összes vallása ellenség nélkül?

A bibliai apokalipszist állandóan végrehajtották,benne az összes vallások feszületével az áldozásommal, mint vasfüggönyösök genyó népével, mint 1990-es feszületetével Cseh Károlyéknak, amik megjelentettek az Észak-Magyarországban feszületesként 1991-es bemutatkozásomkor, hogy végzetem a krisztusi fény lesz Tovább címmel, vagyis mindig mentek tovább a következő vallásig. Lengyelország Jézusai jöttek aztán, melyeknek megírtam a dalait, nézd csak fel, ott az égben fenn jön az örök égi király, nem szól, csak néz szerelmesen, két szem izzó tekintetem, ő az egy földkirály örökké már. Tehát az én szemem volt a lengyel nép földkirályának szeme. S én voltam az összes sas Jézusa, ezeket a vallásokat nem ismerem, gazdagai a világnak a hívei.

Sátán vallásainak kiválasztottjai és prédikálói, Krisztus nevében világi dolgokkal nem foglalkoznak, megszakítva a kapcsolatot a rászoruló emberekkel, ahogyan engem is csúfoltak páran, 1995-ben az adventisták is, hogy én vagyok a bolond, mert hozzájuk mentem azzal, hogy az egészségügy gyilkolja az embereket. Már akkor megírtam feljelentésemet a kórházban történtek miatt a pesti orvosi kamarának, amelyik azt felelte, hogy a miskolciakra bízza az életem, itt kell lerendezni. Talmud Krisztusa a szíveket vizsgálja, legyen a legájtatosabb valaki, nem az számít, egyedül az, hogy milyen ember.

Miután befejezték csapásaikkal a Jelenések könyvét, a negyedik pecsétnél általában a fehér ruhákba öltözötteket megölték pusztítókkal, mint megtisztultakat, mint engem 1985-ben, következett a hét trombitája a németeknek, aztán jött az ózdi 666 központ Müller Péter Sziámi menhelyi és sátánista népével lakásokban mészárolni ismétlésben már emelve a menhelyieket, együtt a nemeseivel Nagy Karola népének romániai apokalipszisként, majd a Sátán következett Csernobilkor Lehoczky Zsuzsanna helyetti legyőzésemmel, együtt az I. emelet Rózsakeresztes angol rendjével, egyetlen Merion kivételével, majd a pokoljárás Isteni színjáték néven Hantos Ágnes Ady apokalipszise kezdetével, majd emelkedése a vaskommunista Molnár Csilla népének, a csillag Toni Curtis Humanás királyköszöntőt játszó cseremisz pusztítóval rendellkező népeivel a japánoknak és a többi állandó apokalipszisnek, melyek most templomos koncerteket rendeznek együtt.
Azkéta ünnepi cirkuszával együtt a kollektív fertelmüknek, mint népünnepélyként ünnepelt haldoklásommal folytatódott Csernobil óta a politikával a halotti tor Busta írása alapján. A bibliájuk végén, miután minden jó meghal a négy ló és hét trombita csapásától a saját fertelmes állataik által, következik ismét Illés a halálreformátusokkal és a sötétkapus dögjeivel a világkönyvtár tulajdonosoknak. 1995-ben ismét ezzel zártak Nagy Anna halottjuk főszerepében áldozásommal már a Trianon előtti sátán nagy-Magyarországának rima Jeruzsálemeként, folytatva a falvak és tanyák kitermelésének űrapokalipszisét informatikai robbanásokkal, tompalátásom elmeosztályának szerepével Időjelekből születésem ismétlése kezdődött, miközben a vallásokat létrehozták az ébredő játszótér vallásai bűntetlenül, ellenség nélkül, míg a romániai halálreformátusok felvásároltak mindent.

1985-ben elölről kezdték a debreceni reformátusok bibliáják Gelencsér Zsigmond előszavával, Reegen megválasztásával a fehér házukból, valamennyi református emelésével szerepük és sorsuk végrehajtásával, ahogyan születésem után tették egyből Omega együttes beállításának kezdetével Varga Rózsa áldozómmal, állandóan ismételve és hosszabbítva a sorsuk emelését. Engem az emberiség ellenes csapások áldoztak meg saját nemi kilingésük, deformációik, tetteik és szerepük végrehajtásával, mint állandó világapokalipszis végrehajtói, eddig a Talmud Krisztusa még nem jött el, akit ugyanígy bemutattak mint engem, ördögöknek, Heródes gazdag zsidóinak, farizeusainak Eperjess engem is megáldozónak II-es elmeosztályával,.miskolci tisztátalan lelkeknek Íme az ember felkiáltással.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2018.08 2018. Szeptember 2018.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 265 db bejegyzés
e év: 421 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 110
  • e Hét: 7583
  • e Hónap: 13824
  • e Év: 66090
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.