Regisztráció  Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
A világ emberiségének maradékai és az elmeosztály
  2018-08-14 02:03:25, kedd
 
  A Földön jelenleg 5 % férfi él és 19 % nő, akiket életben hagytak a magyarországi Rákóczi téri nemi gyalázói, értelmiség legyőzői, szív elleni támadói, mert nem vették őket észre.

A világegyetem teljes egészét többszáz éven keresztül Várkonyi állandó mondatával, hogy embereket nem lehet teremteni atlantiszi korhoz érve világapokalipszisükkel megtámadták, gyalázattal, kiárulással, kommunikációs csonkítással ölték meg őket, akár az árja zenészeket elsőként.

A női hang a szívből jön, tökéletes érzelmekkel, benső emberiségi törvényekkel rendelkeznek, testük szentély, melyet megáldoztak a Hunnia börtönnel kezdetben gyalázattal, melyből létbeléptek a tisztátalan lelkei a Rákóczi térnek. Minél több a gyalázat és erőszak, annál több tisztátalan lelket születtetnek meg nemi csapásként és fertelmesként állandó jogaikat hangoztatva, mivel a római egyház elfelejtette közölni, hogy honnan erednek.

A női hang csodálatos zene a férfi fülnek, a szív tisztasága szólal meg, melynek a világ nem tud ellenállni, szexuálisan reagál az égi jelenségre.

A férfiak hangja potenciális eredettel bír, ez megnyilvánul pubertás korban jelentkező férfiasság kialakulásával, hogy a hangjukat nem a szív adja, hanem a nemi szervükkel együtt fejlődik. Mivel ez így lépett életbe valamikor a romániai férfi teremtés kezdetén, a férfit a libidója irányítja. Ez megnyilvánul a hangokban, minél erőteljesebb egy hang, annál erőszakosabb a tulajdonosa.

A nők nem nemi beállítágúak, nem foglalkoznak nemiséggel, egyenlőnek tekintik a férfiakat és a többi lényét a világnak. Mivel én soha nem láttam férfit, s ezt tudták azok, amik nevetgélve, csókolózva jártak utánam a miskolci Rákóczi téri cigánytelepről, közös ünneppé vált magyarország néven a meggyalázásom, mely minden kurva férjhez adásában, tisztulásában, alacsonyabb rendű népek gyalázattal történő emelésével nyilvánult meg, népünnepélyeként a fertelmesei a miskolci Rákóczi térnek, ezer éves azkéta ünnepi cirkusz megrendezésével Csernobil óta.

A média végig közvetítette a lakásomban engem mészárló és gyalázó, kínzó csapásait az elmebetegeinek, ami az ország mulatságára szolgált.

A média már nagymamámat megtámadta megtermékenyítéssel angyalként, nagyapával, mint árja némettel együtt Győzike cigánytelepével, amivel a médiájukban dicsekedtek, orrpolipppal a Pszichografológiai elmebetegei sorsaként, melynek betegségeit rajtam egyesével hajtották végre pán-európai Unió létrehozásával együtt egyetlen nagy közös áldozásban a cigányság és keleti népek helyett. Nagymamát nyugdíj nélkül küldték nyugdíjba a média szereplője sorsaként, vagyis ez már azóta tartott, amióta a vasnép visszajött Miskolcra.

Apa csúfolása nem ért végett halála óta, amióta a kisvonatot felszedték a sátoraljaújhelyi apokalipszis központjában, focistaként és természetjáró szakosztályvezetőként lett berendezve Felcsúton a Rákóczi térrel Mészáros névvel az 1986-os gyalázatommal együtt a torünnepe Miskolcnak ég seregének és medvének üzenve.

Már nem tettek volna bennem kárt, volt a Porcelánszíves mondata Hogya Mária sátán népe főszereplőjének kommunista egyik időben, sérülés érte volna a főszereplőit a kommunistáknak, ahogyan kezdtek Lendvai Ildikóval, hogy az állandó világapokalipszis végrehajtóját szégyen érte az apjától. Pár fő gyilkosa volt az öcsémnek, aki nem ismerte a nemiséget egykori afrikai Istenként, első kivégzése Zorán miatt történt, majd folytatták Lendvai sorsával, Kecskésekkel, Kupaiak sorsával, Farkasokkal Mülleri népekként megállás nélkül, az összes alkoholistája, utcanépe helyetti áldozását a romániai apokalipszisnek, Vona Gáborral kezdődő perverzek ricsei központtal induló Pszichografolóügiai elmebetegei helyetti meghurcolását, engem kurvázó borsodivánkai Müller Péter elmeosztálya általi gyalázását, kivégzését a családnak Kovács Ildikó pszichiáterré tételének kezdetével.

A kivégzőim mint pszichiáterek 1995. óta soha nem kérdeztek tőlem semmit, nem tudtam elmondani, mik történtek velem, mert belém rekedtek a szavak, egész életemben nem beszéltem magamról, azt mondtam mindig,hogy köszönöm, jól vagyok. De tudták a pszichiáterei a skizopreneknek, mivel maguk voltak a csapások az elmeosztályaikkal együtt. amik saját sorsaikat, tetteiket, nemi csapásaik miatti gyalázatot, csonkítást és a világkönyvtárat hajtották végre, ha elmondanám a tapasztalataimat, skizopreniának könyvelnék el saját elméik tetteit. 1995-ben jungista Máriaként áldoztak meg közösen, együtt a színészei sorsaként az ide tartozóknak homlokráncolással kezdettel, egri csillagok egykori támadói között. 1997-ben egyszerűen bevitt a mentő befulladással szenes légy sorsaként, Somlyai pszichiátere az elmebetegeknek beadott egy injekciót és többé nem tudtam magamról. Míg feküdtem önkívületben állapotban, Mohamed Istene járt be füröszteni,később Nagy Anna és a halottak helyetti eltartóm koldultatásával az egészségügyüknek, telepakolta a tik sem vagytok magyarok Mónika Show népe a nyakamat és a fogaimat, minden részemet gennyes patológiákkal, amit a pszichiáterei az országnak tudtak, mert egyből küldtek kísérettel, mint veszélyes skizoprenné nyilvánítottat már átszúrni a nyakamba kapott csapást injekciós tűvel, tudták, hogy mit tettek velem. Ekkor lelassult a gondokozásom is a megyei kórház szerint, olyan csapásokat kaptam, ekkor egy évre rokkantosítottak. Magyarország elmebetegei mártírok lettek, hatalmas pénzeket szednek fel járadékokként a háborús elesett kivégzők után, meg özvegyieket a legyőzőttek után. Angyali kíséreteik pokol angyalai néven indultak a patkányokkal születésemkor, mint beat zene elkezdői ismétlésben. A skizopren szereplők kíséretei a védelmüket, emelőiket, kitermelőiket jelentik, hatalmas tömeg, ez látható volt a temetői ünnep alatt is.

Úgy kell tekinteni a maradék 19 % hölgyre, hogy övék a világ az 5 % férfival, akik nem nemi csapások, hanem nagybetűs emberei a világnak, hiszen egyedül nekik van joguk háborítatlanul élni, nem az ellenük emberi formában létrehozott csapásoknak. Ők jelentik jelenleg a világ törvényeit.

A világ többi része csőcselék, tömeg összetétellel bír, melyeknek állandó bibliai apokalipszis beavató részük van, melyet könyörtelenül végrehajtanak, ha a szerepükhöz érnek. Valamennyien nemi csapások, férfiak és nők kivétel nélkül, a gyilkosság, a vérengzés, a háborúk, szenvedés, torünnep megerendezése jelenti számukra a szexuális örömérzetet.

A magyar rendőrség az elmeosztály részét jelentve saját sorsát, tetteit, szerepeit hajtotta végre, akár a sátoraljaújhelyi 1986-os legyőzésem kezdetével, akár a miskolci, amelyik végig ment a Pszichografológiai könyvtáron, majd kitette a Hitel táblát, hívva telefonon a tompalátó áldozómat, mint lányom férjét, hogy én vagyok az elmebetege a városnak, akár a Teve utcai 2001 körül létesített sivatagi rendőrsége a Rákóczi téri kormánynak. Ez a rendőrség soha nem vizsgálta volna ki a bibliai apokalipszis részleteit, mikor mit tettek, nem érdekelte őket a torünnepe a magyar politikának, melyekben bemutatták a másik világ áldozóit, gyalázóimat és gyilkosaimat, ez nekik teljesen természetes volt, nem folytak bele a pszichiátria tetteibe, öcsém ügye is így kivizsgálatlanul maradt.

A nemi csapások az egész világra kiterjednek, minden férfiak által nők ellen elkövetett sérelem indítéka ez, mivel emberiség ellen voltak valamikor létrehozva. Izral és Júda megsemmisült már régen, Jákób idejében létezett első Luciferes égő Jeruzsálem után. Utána Magyarországon rendezték be a református bibliáját a Sátánnak. A zsidókat babzsizsikkel, mint élősködőkkel hajtották végre nekem eladva a rossz babot, így emelték a nemi csapásokat, mivel Japán jelenti az eredeti népét a sivatagnak. Ők a nincsenek, a nincsenek, mint patológiák élősködnek és folyamatosan apokalipszist hajtanak végre embereken. Ez már nem is nevezhető törvénytaposásnak, hogy egy állat és egy patológia meggyalázta és megölte az embereket.

A kiválasztott politikai névtára Vénusz áldozással dőzsöl és vérben frecseg a magyar felvett nevűeknek, akár Zimányi Lindája Staller Ilona népének, s ezt a szexuális médiája a Rákóczi térnek közvetíti születésem óta, mint élősködő népei a világnak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Politikai emberiség ellenesek elítélése
  2018-08-09 06:54:03, csütörtök
 
  A politikai állandó játékosok, mint a Hunnia börtön római egyháza, amelyik feketemágiájával a vasnépnek legyőzte az előző egyházakat, ahogyan megrajzolták illusztrációkon, többezer éve környezet és élővilág ellenes csapásaikkal, melyeket országokban helyeztek el, a miskolci Rákóczi térrel, vasnépként többszáz éve a világ uraival, földönkívülikkel, mint rózsakeresztes, szabadkömvűves rendekkel, farizeusaival és mindenféle csapásával a bibliai apokalipszisnek folyamatosan újra kezdi a világ történelmi korszakok végrehajtását egészen 1956-ig, az utolsó dunai József Attila vers lejátszásáig saját maguk által alakítva az áldozatot és a gyilkost.

1956-tól rajtunk hajtják végre a világ történelmét az első ember gyilkosság kezdetével, valamennyi vaskommunista Rákóczi téri főszerepében a szereplőiknek, támadva folyamatosan minket azért, mert az apokalipszis tagjai nem tudnak gondolkozni, akár a pusztítók, a sátánjuk, a nemi csapások, fajtalankodók, nemi kivégzők és tüzelő szukáik.

Miután az elmeosztályukra szállítottak Szenes Andrea horkolása miatt, Madonna és Medveczky Ilona, valamennyi szülöttjük végtelen hosszabbításában határozatlan Halak szülöttként, tort ülnek haldoklásom és kínzásom, gyalázásom közben. Ki lettem iktatva, hogyha rájönnék, vagy bármit írnék arról, mi történt velem, a magukat normális gondolkozásúnak tartó láthatatlan világ csapásaival mészárlók elmebetegnek nyilvánítsanak engem, hogy ismét összeálljanak végtelen játékára a politikai szerepeknek, melyekkel kezdtek 1936 körül, száz éve, 130 éve, többszáz éve megállás nélkül.

Állandóan elölről kezdik az ébredő vallási játszótereket G. Maczó Ágnes helyetti főszerepében az áldozatoknak, ami most én voltam, valamennyi Ágnese a Pszichografológiájukból születésem óta, valamennyi elmélet áldozata, a távol-keleti pusztítóik tisztítása és cigányság, keleti nép felemelése, emberré válása céljából a nagy közös áldozásuknak.

Első villamossal indítanak, hogy újra éled az állomás, melyet úgy zárnak le általában, hogy újságpapírokat fúj a szél, gondolkozás megszüntetése után senki sem marad életben. Van, ahol kőkorral kezdik elölről a világtörténelmet, ezért vannak a Kővári nevek is berendezve Magyarország néven a világapokalipszis tagjainak.

Most nálam szakadt darabokra a két bibliájuk Trianon néven, amiből létrehoztak egy Duna tévés Hunnia Magyarországot az orosz gyilkosokkal, melyeket kiválasztott a tűzistene a római egyháznak.

Sophia Lorenre figyeltem fel, hogy a zöldasszonya a világ sakkkártyának bizonytalan, várakozik, feszült,bár még ezeket a mészárosokat senki sem bűntette eddig meg, azt tettek, amit akartak, minden világégés után elölről kezdve a beszületést tisztátalan lelkekkel, teremtést elmebetegek létrehozásával, állandó apokalipszis végrehajtása céljából az egész világegyetemben.

Elégették a Varjú népét, nekik nincsen holocaustjuk, csak a barakkos legyeknek nácikként és fasisztákként, amik ide tartoznak, fényevésemmel tisztították és emelték őket.

Minden apokalipszis végén, ami Trianon is volt feltételezés szerint bibliai olvastatásával valakinek, hogy sárga lapokká hullott a bibliája a Sátánjuknak, felszámolták azokat a helyszíneket, melyeket elvettek az országtól, a vasváros tisztátalan lelkei születtek meg a helyükre, mint a szlovák területen, melyek sorsát 1997-ben kezdték el ismételni azzal, hogy a mellük deformált.

Magyarország, mint állandó világapokalipszis és világkönyvtár végrehajtói ellen kérek eljárást kezdeményezni, megszüntetni őket örökre, már úgyis szabadságharcosok lettek a világkönyvtár főszereplői, kivívták a szabadságukat azzal, hogy ők nem fognak szerepeket végrehajtani, holott ezt teszik folyamatosan rengeteg hazugságuk mellett a történelmi politikának. A világkönyvtárban megírt könyvek mindegyike saját történelmüket jelenti, mely fertelmes és iszonyatos, akár a Vénuszuk Hellaszban, amit a Görög Költők Antológiájában is kiadtak beavató könyvként a lírai karámjukkal, saját atlantiszi elméletet hajtottak végre számomra érthetetlenül atlantiszi aranyhalak kezdetével Gina Lolobrigida sorsának és főszerepének.

A valódi világtörténelmet hajtották végre rajtam a Hunnia börtönnel, melyek anyagait elégették 1996-ban, a két utcai világapokalipszist jelentő álmaival együtt az elmeosztálynak, valamennyien skizoprenek, a lakásban mészároltak engem a másik világban lévő népeikkel. De az ózdiak ismerték a Földanyás, Katalinos történelmet is, Atlantisz létrehozásával együtt, ezért nem értem, hogy azóta folyamatosan miért mentek neki az embereknek Vénusz miatt, állandó történelmi korszakok végrehajtása közben földrengéssel, árvízekkel. Ezek feketemágusok, feketekereszten hét rózsások, kék ruhás hölggyel, aki Ízisz, Vénusz, Mária egyszemélyben.

A bezúzott könyvekből vallásokat, elméleteket játszanak a skizoprenek fekete angyali kíséretével a minket eljáróknak, angyalos klubbokat létesítettek kezdetben. Írásaimat Feketebárány cigány együttesük kezdetével ismételték, Cristine Busta által megírott ezer éves azkéta ünnepi cirkusz 1986-os idejével együtt, gyalázatával Csepregi Éva ondótól szépülőként létrehozott nemi kivégzőjüknek. Busta kiabálja, hogy mit neki a versek, azt kell tenni, amit tesznek Csepregi Éva népeként, holott a versek is mind a narancs lírai karámjuk főszerepe helyetti áldozást jelentettek. Vénuszuk dalai is mutatják, hogy mindenkinek üzent a narancs Rákóczi tere Miskolcnak, s hogy tudták, hogy ki vagyok, bárki jöhet megmenteni. A berendezők ismerték a német árja történelmet is, ezt mutatja a kék villámlás arany violinkulcsos nyakkendője a Kodály ének osztálynak, vagyis a halálnépük akkor már létezett. Tudták, hogy mi németek vagyunk, a kollektív nemi csapások helyetti gyalázásom és fejtámadaim közben.

Ha engem eltüntetnek örökre, tovább játszanak politikai játékokat, demokrata és különféle szerepeiben a vasmészárosoknak. Ezek megszokták, hogy gyilkolnak, aztán ismét összeállnak, magasabb politikai hivatásokban, értelmiségként, lírai karám tagjaként. Ezek szív nélküli pszichopatákként induló vérivók.

A lírai karám tagjai, mint az ózdi feketemágusok narancs színben, mint egykori Földanya áldozók a festőkkel és a zenészekkel együtt azzal a mondattal, hogy figyeljem meg a részleteket, meg, hogy egyszer rájövök mindenre, végtelen hosszabbítást rendeznek, akár Presser Gábor, az Omega együttes, Miskolc teljes egészével, úgy hogy az én arcomban mosakodtak, nemesedtek emberi formává.

Emberiség ellen végrehajtott vérengzésért az országot el kell ítélni, egyesével mindenkit eredete, tette és szerepe felsorolásával, hogy ártatlan ne kerüljön közéjük, mert nem vagyok személyválogató, mindenkinek a bűnéért kell felelnie.

Átcserélték a többszáz év alatt az egész világegyetemet állandó csapásaikra. Magyarország az 1995-es elmeosztályra szállítása miatti népünnepélyt rendezi mulatásokkal, fertelmeseik miatti gyalázással, miután megtisztították születésem óta az összes perverzét és nemi csapását a világegyetemnek, mint idetartozót a miskolci Rákóczi térnek vasnépként. Magyarország felvett nevű világapokalipszise hallgat hatvan éve a nagy közös áldozásáról.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Narancs kisvasút és Mészáros, a gázszerelő vérgazdagsága
  2018-08-03 16:32:18, péntek
 
  Születésemkor kezdte el Mészáros néven a medve egykori szocialista korát kirándulással a hegyközi térségben, kisvonattal hétvégente, kék és vártúrákkal apa vezetésével, az én főszereplésemmel Kata néven politika részeként - az összes többi vaskorával együtt a romániai Vörös Oroszlán reformátusainak Johanna néven Magyarország, berendezve a balatoni helyszíneket is, vízszennyező baktériumokkal emberi formában kezdetben. A sátoraljaújhelyi kisvasútat apa angyalként történő kivégzése és kifosztása napján felszedték.

1986-ban az angol és romániai kommunista kor idejében egszerre győztek le Csernobilkor a világ urai, a sátánjukkal együtt Kex együttes Zöld-sárga dala alapján Lehoczky Zsuzsanna sorsaként, Hozták az ózdi H. Tibor gázszerelő kisiparost csíkos vázájával Lázárnak, mint jeruzsálemi Rákóczi tér fekete ruhás haláljának, nemi gyalázat megrendezése végett üzenve a medvének, aki hóval és jéggel válaszolt. Már ekkor Mary Zsuzsa Időjelek antológiájában a véráldozó miskolci hosszabbításnak Új Bekezdés néven kiadottak szerint az egész szám, fejem, két karom, minden részem feketemágiával volt tele, mint a Rákóczi téri cigányság eleven csapásaival. Angyalként győztek le az állandó világapokalipszis főszereplője helyett, amelyik sorsát születésem óta hajtották végre rendetlenségével együtt.

Mészáros Kata helyett engem 2001-ben gondnokság alá helyeztek kínzásom és gyalázásom közben, szerepük és betegségeik, nemi kivégzők perverz szerepe, külső torzulásaik végrehajtása közben. Nagy Feróval rendezték be a Kata kocsmás medve szocializmus végrehajtóit, utcanépeként a narancs Rákóczi térnek, végtelen média felvonultjaival az idetartozó kurváknak.

Mészáros nemrég költözött alám, folytatva a nemi gyalázásom miatti torünnepét Orbán Viktor indiai depresszióban nem szenvedő, nem kerékbetört cigánytelepének, vőjével, mint világkönyvtár egyik szereplőjével, Lévaival, mint 83 éves forgószél megrendezőjével olaszliszkai központban, Mészáros gázszerelő hatalmas gazdagságra emelésével, ünnepelve a medve szocialista kor utáni gyalázásukat kisvonattal, gázszerelővel, hatalmas népünnepeként Magyarországnak.

A narancs ózdi központtal bíró ötszáz forintosok olyat kottáznak az égbe, melyet többé nem mos le a hó. Hatvan éve folyamatosan minden áldozásukkor fel kellett volna kiáltanom, hogy Istenek, Istenek, miért hagytatok el engemet, olyat üzen a miskolci Rákóczi tér az ég seregének, akiket meg kellett volna tagadnom azzal, hogy nincsenek, hiszen már régen nekimentek az ég csillagainak, angyaloknak, szenteknek a romániai Rákóczi térrel, kurváival Jeruzsálemnek, még eddig senki sem válaszolt.

Jöjjenek megmenteni, összerakni, kiszedni a patológiáit a szomszéd Rákóczi téri tort ülő cigányainak minden részemből, olyat fertelmet műveltek, amit gazdagulásukkal, tékozlással ünnepelnek szerte a világon médiáikkal együtt.

Mészáros felvásárol mindent a gyalázatomból folyamatosan gazdagulva, mint a többi nemese és fertelmese a világnak. Minden médiát felvásárol, amelyik leplezné a gyalázatukat. Ég seregének, medvének üzennek narancs kormányával az ózdiaknak Cseh Károly írása alapján, többé nem mossa le a hó, olyat követtek el előre berendezve a magyarországi szereplőket. Ez Magyarország a kormányára helyezett kisvasútjával a medve szocialista kor miatti népünnepély véráldozó gazdagulóival üzenete a világegyetemnek fertelmes tettével.

Anyámat a németek hozták létre számomra érthetetlenül, áldozatként. Először a Benkők apja támadásakor istállóba tették az állatok közé, piszkos patak vízben fürösztötték, libát legeltettek vele, míg anyja el nem pörölte. Az anyja mákgubóból készült teát itatott vele, agyi erei összezűkültek, infantilis gyerek szinten rekedt meg, személyisége teljesen eltorzult, tömény hisztiként éli az életét, mely megkereserítette az egész életünket, szeretetre képtelenül. A Rákóczi tere Miskolcnak Esztergályos Cecilia és a gyári munkások, fonónők szőkéinek, Gábor Zsazsa kezdettel hajtották végre gyalázását megállás nélkül, mely folytatódott születésem után Kovács Erzsi, Törőcsik Mari elmebetegsége miatt, mivel az egyik féltékeny volt, a másik nem tudott pénzt beosztani. Mindezt a Kilián telepe hajtotta végre a Hunnia börtönnek Miskolcon. A Rákóczi tér végig kísérte agg korában is gyalázata színhelyeire, mint Gyöngyösre, Balaton környékére, Bicskére, ezért akarta odáig építeni a kisvasútját a medve szocialista kor miatti gyalázatuk torünnepeként a narancs Rákóczi tér.
Esztergályos Cecilia sorsát anyámon több, mint nyolcvan évig végrehajtó utcanép Kossuth díjat adott neki és a többi gyalázatból tisztuló szőkéjének a miskolci Rákóczi térnek. Kossuth újhelyi berendezésként volt berendezve. Kossuth Dezső komolyan akart udvarolni nekem, feleségül venni, ekkor hirtelen, fiatalon meghalt mindenkivel együtt, aki magához akart venni, vagy tisztelt, szeretett engem. A cigányság a róka kommunista főszerepét rajtam végrehajtva megölte születésem óta az embereket. Az Új-Kígyósi Isten termékenységi törzseinek sorsát és a cigányságét anyámon és rajtam végrehajtották megállás nélkül, melyről könyveket is adtak ki, mint a Kósa-Szederkényi könyvét a Fejezetek a szexualitás történetéből címmel, emberré nemesítve őket szigeteken és a dzsungelekben, Thaifölddel együtt, mely a magyar nevűek kedvenc kirándulóhelye. Magyarország néven a magyarok és németek megölését, felszámolását, meggyalázását, megcsonkítását, kínzását ünneplő ország soha nem beszéli ki az igazságot, mert elmebetegséget meghaladó vérivók.

Horthy szintén sátoraljaújhelyi berendezéssel világapokalipszis része volt a világtörténelemben, főszereplője szülész nógyógyászként sorsát hajtotta végre. Magyarország teljes létszáma egykori tetteit, szerepét Müllerékkel végrehajtották rajtam a jelenlegi világkönyvtárával együtt egykori támadómnak, a lyukas szívű Szabó Istvánnak, egyetemen tanuló sötétkapus dögjeivel, mint megváltottakkal együtt. A tik sem vagytok magyarok Mónika Showban bemutatott lakásomban engem gyilkoló cigánysága Müllernek az egészségügyével a megyei kórháznak utcákra rendezte be a várost, úgy mentek végig együtt a könyveiken, sorsukon, tetteiken, elmebetegségeiken.

Csernobili legyőzésemig és utána a vaskommunista korokat végrehajtó politikusnak tett mészárosok meggazdagulva hagyták el az országot, afrikai nemi törzsekhez és különféle helyszíneire mentek a fajtalankodó szövetségeseikhez, közben a sorozatok alapján, melyeknek főszereplője voltam bevezették a világon mindenütt a születésem óta véráldozással emelt perverzeinek és áldozóimnak, mint a cigányságnak, zsidóknak, mindenféle patológiának a rasszizmus fogalmát, tüntettek jogaik érdekében. A new yorki központ teljes egésze az iker házát jelenti Miskolc Rákóczi terének, eljött a nyolcvanas években az idejük a többi színészével együtt a Rákóczi térnek, valamennyi nemesével és értelmiséggé tanítottjával az állandó világapokalipszisnek. Tina Turner az egyedüli túlélőjévé vált a születésemkor kezdett világzenei fesztiválnak Bródy János engem áldozó sorozata kezdete óta.
Valamennyi sorozat a sátoraljaújhelyi Révész utcai világapokalipszis részeként a miskolci Rákóczi teret jelenti szerte a világon, véráldozással nemesedő népekkel. A Révész utcai világapokalipszist folyamatosan ismételték, emelve, férjhez adva, taníttatva szaporodó tagjaikat, mint a Berdnárik beduin indiánokat, teli arannyal mászkál legyőzésem óta az egész megye elköltözöttjeivel együtt.

1989-es narancs miskolci Rákóczi tér világban és az ország kihalatásán végrehajtott vérfürdője után szétlopkodta az országot, új ezer éves Szendrei Klaudiás István történelemmel, Germain mint Rákóczi fia hazugságokkal egyesült a világapokalipszis, egy hatalmas nagy világ-Magyarország létrehozása céljából a világkönyvtárban szereplő országokkal és népcsoportokkal, nemesnek magukat beíró tériekkel. A rajtam végrehajtott történelmi korszakokból kiváltak egyesek,mint Gyurcsány Ferenc angol kommunizmussal, míg Chauceskut kivégezték, a bibliai olvastatásom és a szereplők tisztítása idején áthozott romániai elmeosztállyal és alkoholistáival a bibliai állandó apokalipszisnek elkezdte tevékenységét a Duna tévé 1995-ben még, mely a világ ellenes élővilág csapásokkal rendelkezik, melyek romboló munkáit viháncolva mutatták be a médiájukban, miközben eljárták a lakásomat, kívánság-műsorokat rendeztek a Hunnia börtön elmeosztályának Romániában. A folyamatosan végrehajtott elméletek képviselői apokaliptikus tagokként működni kezdtek, hirdetve a vastrágya izmusait, vallásait, tanait, sámánizmusukat, végtelen elméleteivel a Pszichografológiának. Elzavarták a régebbi boltosokat, feketemágus vasnép vette át az üzleteket, torünnep keretében nyitottak új nagy multi üzleteket, munkahelyeket a régiek megszüntetése után. Mivel az áldozásommal, gyalázásommal, csonkításommal, kínzásommal tort ülve valamennyien Magyarországot temették, ezért kértem feljelentéssel együtt a Nato-ban a magyar nagy közös áldozás kivizsgálását, eljárást Magyarország ellen, mely a mai napig nem történt meg. Gyalázóimat Kossuth, Széchenyi és különféle díjakkal tüntették ki, életműdíjasokká, hatalmas művészekké válva megöregedtek hatvan év alatt a Rákóczi téri zenészek és lírai karám tagjai. Amerikai tettüket ismételve, atlantiszi földrengést rendeztek a feketemágus fogorvosok a számban, ez az új-atlantiszi elmélet az aranyhídjával Zoltán Erika japán gésa-macskának felfoghatatlan volt már a többi végrehajtott gyalázatával együtt Miskolcnak. Feketemágusok az ózdi lírai karám tagjai, ezek kezdték el az álomvilágot hipnózisban, szövetségben a rózsakeresztes renddel, földönkívülijeivel a romániai népeknek, ördögeivel Miskolcnak, pokol angyalaival, patkányokkal, amikkel kezdtek Metro építést kiskoromban, szétosztva keresve Petőfit a verseket az utcalányoknak, amikből mára megöregedett értelmiség lett. Minden ünnepségük hazugság, mivel eltemették a népeket szerte a világon, s még ezt követően indították el a nácik által kiválasztott szőkéket összepisilni Európát lepedővel történő letakarása után.

1990-ben kezdtek ismételt Vörös Oroszlános Johanna reformátusok vaskommunista feszületeivel az áldozásommal, ekkor került Gyurcsány Ferencként elmeosztályáról kitermelésre, majd jöttek a bolt és közlekedés fóbiás áldozásomból a hatágú csillagos Varjú népének elégetői, a barakkos nácik és fasiszták izraeli központban történő hazugságaival, további emelésével vasváros részeként, Jeruzsálem központjának, hogy soha senki ne tudja meg, amit Luther tudott, hogy Magyarországra van szabva a bibliájuk, Sátán trianoni népe jelenti rima Jeruzsálemet, aminek engem kikiáltottak 1995-ben, levonszva rólam a háztetőt is, adatva velem Jeruzsálem szeretőinek a cserép ajándékokat. Majd megjelentek ellenzékként a 83 éves nácik és fasiszta gyilkosok is a narancs Rákóczi terük ellen, mivel valamennyien ide tartoznak a Kohut család támadóival, a munkáspártiakkal együtt, Heródes gazdag zsidó népével, amelyik immár többezer éve vesz részt az emberek világ minden részén történő lemészárlásában, megcsonkításában, Bródy Jánosékkal és szaturnuszi kommunizmus végrehajtóival együtt, aminek egyik libás történelmével kezdtek csonkításával öcsémnek születésemkor. Véráldozók valamennyien a magyar nevűek szerte a világon, abból váltak emberi formájúvá.

Tehát Magyarország győzelmi tort ünnepel a legyőzésemmel, gyalázatommal, üzenve mindenkinek születésem óta, hogy jöjjenek engem megmenteni. A világot temették velem el, a magyar nyelvvel együtt. Tehát szó szerint igaz, amit az új lírai karám tagjai megírtak a magyarok gyilkosairól, hogy Magyarország temetőföld, posztumusz humusz, büntetése soha el nem évülő priusz.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2018.07 2018. Augusztus 2018.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 3 db bejegyzés
e év: 128 db bejegyzés
Összes: 6576 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 65
  • e Hét: 65
  • e Hónap: 19317
  • e Év: 285809
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.