Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Bot kormány és cirill betű valamennyi betűtipussal űrhajóval
  2014-07-02 06:14:38, szerda
 
  2001. óta itt voltak az ufói a két utcának. Hatalmas energia vett körül és a kezeimmel nagy sugárral írtam önkívületben, mivel a fejemet már húsz éve megtámadták a fogmegőrző Liptai apokalipszisével, úgy vittek a fekete fogorvosokhoz, melyik fogja kiszednii a fogait egy embernek. Tudta mindenki, hogy egyedül Kóródi Mária nem fogkiszedő, az összes többi az, úgy féltek tőlük a keletesek, hogy remegtek fogorvosi székekben.

A lakossága - református Miglécz Gabriella sorsát a hetvenes évek végétől végrehajtva mákos foglyuggatásommal nyanyaként romániai apokaliptikus csapásként ismétlésben is 1998. óta azzal, hogy én kihasználtam a férjemet, kimentve a halál református Vörös Oroszlános férjével együtt véglegesen a városból, mint a többi Vörös Oroszlános Kata kocsmás kommunista, fogait megmentették Máté Krisztina szerint a többi nyanyával együtt, helyette is, a Máté név ember gyilkossága már a Bertalan utcának Borsodban. Gór Nagy Mária 666 börtön képviselet miatt kaptam inyevő baktériumot, amit már 1986-ban dr. Illés László közölt. Gabriella, mikor csak sejtettem, hogy a fogaimat helyette csonkították meg 1976-ban, felhívott és közölte, hogy további jó puffadást és fuldoklást kíván nekem, mára elhagyták a megyét, sorsukat ismételték rajtunk Barna Gabriella fehér mercedesessel és a többi Gabriellával, Gáborral együtt.

Az orvosok a menhellyel és a börtönnel gyilkoltak minket, nekik ez teljesen természetes volt egészen dr. Melionig, ő volt az első, aki leírta, hogy a római egyházas Ufós Vicziánné helyett vagyok a kórházban, ők voltak berendezve a pusztító népével Leninvárosból, mint takarítónővel Török Erzsébet néven római egyházas hazugságként, a lengyel Paduch férje Noé bárkáját jelentette Kiliánból, ezért szerepel a börtön Kilián Katalin néven, velük kezdett a börtön születésemkor. Ez a lakás is a börtön ember gyilkos Balogh Éva és a magyar apokalipszis rajtam ismételt művészeti sorozatának képviselőjét, Led-niczky Zsoltot jelenti, nevével kétfelé mentek, az újhelyi Niczky Gézához Hogy a feleséggel és Hogy a Mária belőlem gépírónővé emelkedett kommunista nyugdíjashoz a Hegyalja Ruházati Szövetkezetben. Süveges család a Benedek utcán következett ezután Süveges beállításával a médiájába a két elmének.

Bródy János Katika Talmudos elmeosztály zsidója valamennyi dalát az Új Bekezdés Időjelek képviselete szerint Borsodnak rajtam végrehajtották 1991-ig már Koncz Zsuzsa Szaturnuszi kommunizmusa kezdetével a magyar hintás kislánnyal együtt G. Maczó Ágnes magyar népviseletbe ismétléskor öltözött börtön képviselet helyett. Jeruzsálem megmentve, most a zsidókat elvivők holocaustot tartanak a náci Izraellel együtt, ide vannak berendezve könyveket végrehajtók utcájába ember gyillkosként születésem óta.

Vass Tibor az Időjelek testenyészeteként eladta a lelkét a többiekkel együtt, születésem óta engem gyilkolnak maguk helyett a börtönnel, azzal járnak végig maguk helyett a könyveken a menhely és Mónika Show mellett. - Ne énekeljek Bródy dalokat, nevettek rajtam 1991-ben. Engem halattak ki az elmeosztályok, míg ők szaporodnak.

Both néven lett berendezve az űrhajó bot kormánya, tehát ott is van ilyen.

Az utcabeli kíséretekhez tartoznak az űrhajósok is, amik eljátszották a teljes agyi bénításom mellett, hogy Both kormánnyal mennek, valamint végig mentek az összes betűtipusán az internetnek, a cirill betűjével kezdték az oroszoknak. Minek tudomány az ilyen internetes népnek, a n yomorultak informatikusaival együtt, amik ember áldozásból mentek tovább tanulni? Minek elektromos autó az elmeosztályoknak? Hatalmas erővel bírnak, a gondolatot egy pillanat alatt kitörlik, így vezetnek engem 1983. óta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Időjelek Ferikéje megmentve 1958. óta medúzával
  2014-07-02 05:54:59, szerda
 
  A tűzoltók és a mentők Ferike fordított tükörírással járnak itt 1998. óta majdnem, amióta a Révész és Bertalan utcai apokaliptikus csapások ismétlik mindazt, amit rajtunk végrehajtottak, anyámon születése óta a református ugor Benkő rokonságával Benkő Sándor szombathelyi újságíróval rajtam kezdték el anyám sorsát. meg az anyjáét a városiak Miskolcon.

Ferike az Időjelekben, amivel kezdtek a Medúza zeneszerzővel, hogy én bújtam el az asztal alá, hogy ne szeressen senki Fábryék római egyház tulajdonságának fertelmeseivel, amiknek egy egész ország csápol öltönyös férfiként megmentve ismétlésben is 1998. óta, amióta a média elmeosztálya a bal oldalamon keresztül belém tette a medúzát. Azóta így járok Ferike helyett, amiből az összes Ferenc, Fecó, Feró van, hatalmas gazdagsággal, függetlenül attól, hogy a 666 beat, hippi, punkrációs apokalipszisét hajtotta végre a fekete árnyékoknak. Amikor egynek baja esett az árnyékoskerti füvesek közül, egyből megtámadták az embereket és siratják őket, holott az adventisták szerint nemcsak a beat, hippi, punk hajtott végre apokalipszist, hanem a rock-sztárok is, elméletben ha lenne római egyház, szembe állnának vele, mert valamennyien 666 népét jelentik Borsodból, köztük a János néven kiválasztott John Lennon és John Travolta, mint média elmeosztályának szülöttjei Katika néven.

A medúza hatalmas nagyra nőtt, a májamat, tüdőmet és felső részemet foglalja el, hatalmas fájdalommal tették belém, olyan volt, mintha kettészakadt volna a bal oldalam. Ferikéjük, egy öltönyös Időjelek testenyészet 56 éve él nyugodtan freudsita elmeszülöttként Pogány Balázs írása szerint.

Sükösdi leírta, megrajzolták a könyvén, hogy a beat, hippi, punk széttöri a zenei vonalakat, szétrombol mindent. Megggyalázták nemi szervükkel az egész világot a bálványok, amit a 666 fekete árnyékvilága jelent, nekik csápolt az összes lány, mellettük jártak folyamatosan a divatcégek. Gomba ismétlésekor a régi karácsonyfával Karácsony néven berendezve gomba frizurát öltöttek a Beatles tagjai, vagyis régmúltról kezdték a Kiss Tábornok utcai Kata kocsmás alkoholisták egykori karácsonyfáját, végtelen apokalipszis készült, mint a Vándor Sándor utca elment vándorjai Demjén Rózsi miskolci sötétkapus dögnek mutatja reformátusként feltehetően, szárnyas betétjeivel az engem tönkre tevőknek.

A sárga tengeralattjáró japán elmeosztályt jelent. Beírták magukat a világ történelmébe, mint zenei és nemi csapások, lezárni az apokalipszisüket senki sem tudja, mivel olyan régóta tart már, mindig kezdik előlről, mint Fenyő Miklós a Feketevonat Erdély mentését fenyő áldozásommal kislányként az Északban megjelent rajzok alapján, melyet maguknak rajzolgattak, mivel én semmit sem érthettem abból, amit kiadtak könyvekben és a sötétkapus dögök ismételtek rajtam a törökvész utcai nagykövetséggel, az összes Keletes könyvével Cseh Károlynak. Mindig előlről kezdték Elvist a Józsefvárossal, amelyek esernyővel védték magukat értelmiség legyőzés közben Dollyval az élen, Hornyák Ildikó szőke hajjal volt berendezve tőlük mosónőként, amelyik sorsát rajtam hajtották végre, kézzel mostam kilenc éves korom óta, az egészségügy őt nem engedte dolgozni, kímélte. Hobo Földes miskolci már diplomás berendezésével az elmeosztálynak kínzásomból amerikai tudományos fokozattal - előlről kezdte az Amerikában leáldozott hippi kort a kommunista elméletével, budhizmussal együtt. Ezt a skizopren elmeosztályt termelte ki húsz éve a Rákóczi tér net világának, valamennyien ember áldozásból vannak a nemesei Vörös Oroszlánosokkal együtt indiai láma kezdetével a cigányságnak a hatvanas évek elején. Már most indiai szappan tisztító sorozatnál járnak Kolcza Mari helyett az én áldozásommal a borsodi 666 központtal, amióta egykori indiai Kundalini jóga könyv szerint Káli istennő idejéből Káli Sándor árnyékoskerti polgármester neve alapján valamennyi csakra központomat becsinálták, így oktatnak jógát és így jógáznak az elmeszülöttek, mint Malek a gyalázó elmeosztályával emberhez méltó sorsával az osztrákoknak.

Korda György fehér sáljával a többiekkel együtt már nyolcvan éve volt létrehozva nagyapa házából a börtön által, hatalmas gazdagságra juttatták az árnyéknépet a Rákóczi térrel együtt. El lehet gondolkozni azon, a házuk miért szép és nem rongálja senki, mint ahogyan nekem mindenemet a sátánisták születésem óta, miért hagynak nekik békét, milyen védettséggel bírnak Korda György fehér sálas árnyéknépei?

Hofi Géza mutatta be, hogy Stewe Vander is ceruzarajzként lett létrehozva, s feltételezés szerint az elmeosztály azért támadott, hogy vakként, Deák Bill Gyula életműdíjat kapott azért, mert az Időjelek testenyészeteként feszületes volt és fél lábbal hozták létre a másik világban, ezért a Feketebárány kezdettel minket gyilkoltak le.

A zenészeket az alapján, amit rajtunk végrehajtottak a börtön állította be név szerint, akár az Omegát Bennkővel, Mihállyal szentháromság nevével, Karácsonyival és Debrecenivel. Ekkor kezdték Debreceni névvel Debrecen és környéki kitermelését, ezeket h úsz éve mentették meg folytatásban, valamennyien csodálatos életet éltek születésem óta, akár a zenészek, amik jelenleg Volt fesztivállal ünneplik az emberek halálát a menhely szervezésben feltételezés szerint, mert Müller Péter azt írta a roma 666-tól, hogy ő jelenti a jövőt, én vagyok a múlt, a voltam helyette az elmeosztályokkal. Elmeosztályok ismételték mindazt, amit a két roma menhely művelt trianoni biblia olvastatással együtt, Varsányi csípőcsontom megrántójával, csípő csontom kikötésével itt 1998-ban a Zöld Medeiájával Margittai Áginak. Valamennyi Ágnes a börtönt jelenti, mindent a börtön szervezett, ő hozta létre a 666 elmeosztályait is, amiért megtámadtak minket.

Én haldoklom 16 éve, legyőzött Borsod megye a 666 központjával véglegesen maga sorsát végrehajtva a két Rákóczi téri hosszabbítóval, meg a romániai Vörös Oroszlános halál reformátusaival, Nagy Anna népeként, akikre világ végi jeruzsálemi begyűjtés volt eltervezve. Negyven éves korom óta cipelnek angyalként az Időjelek legyőzöttjeként ismétlésben már egyetlen angyala Angyal Bandi berendezésével a testenyészeteknek, valamint a rendetlen angyalai helyett a csapásoknak.

Nem kell sírni, ha egy árnyéknép meghal látványosan, mert ők apokalipszist hajtanak végre, bármilyen szívhez szóló dalt írjon nekik a zeneszerzőjük, ahogyan Presser Gábor Pici, ahogyan engem hívott a volt férjem, születésem óta a nácikkal belőlem van, s mutatta, hogy mindegyik másképp szerez zenét.
Presser 56 éve búcsúzik, az elmeosztályok búcsúztatják, amik ismételték a sorsát a Republiccal együtt, mely nem egyezik a világ-advent Republickjával, ez a Republic miskolci alkoholisták egyikét jelentette, amik miatt az elmeosztályuk megölte és tönkretette a két világrészt, mivel a nyolcvanas évektől emelik Müllerék az alkoholistákat, drogosokat, füveseket emberek támadásával és áldozásával, mint ahogyan minden személyiség nélküli nép helyett minket zúztak össze, így Ádám és Éva börtön népe helyett kígyójukkal, Vona Gábor náci helyett - a nácikat születésem óta emelik, fóbiájukat én kaptam meg boltfóbiával együtt -, mert nem volt személyisége. Arc nélküliként vannak ábrázolva.

A média ceruzarajzokból és árnyékokból áll, mégha szépek is, akkor sem emberek. Hetven éve nem mennek vissza a láthatatlanba.

Ferike Időjelek kezdetét Fecóval kezdték a Korall vízi táncsorával az ördögöknek Pogány Judit menhelyével, Papadimitru sötétkapujával, Kupa Mihály politikussal, amit itt a sötétkapus dögök ismételtek 2004-ben Kiskató néven a Zirkuli könyv Katalin kiadványából. Valamennyi cigány Kati lett Oláh Ibolya óta, nemcsak a cigány Halak szülöttek atlantisziak, meg a füves drogosok pszichiáterek. 56 éve hosszabbítanak ember áldozásból a magyarok Hal szülöttek emelésével rajtam Gina Lolobrigida atlantiszi aranyhalak játékos helyett, emelve a Rózsákat is emberek megáldozásával az egész országban.

A tompalátásommal, amit Darnyi Tamásnak tulajdonítanak a zsidók Talmudjából 42 éve cipelnek már, mint testenyészetet, ebből van itt az összes üzlet, kivéve a Pennít, azt Müllerék nyitották, mikor a fogamat megcsonkították Sissy sorsaként. Ezt a Penny tudja, teljesen normális dolog ez itt Borsodban az elmeosztálytól.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 56 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2462
  • e Hét: 7326
  • e Hónap: 13567
  • e Év: 65833
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.