Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Eleven csapások, mint skizoprenia - Fiú-Hamupipőke, Bárány
  2017-08-10 22:20:47, csütörtök
 
  Az Istenek régen nem ismerték a sátán népeinek, a börtönnek és a sátánistáknak a kígyó csapásait, melyeket misztikus titok övezett eddig, sem a Rákóczi téri nagyon sok orvosi lexikonra való betegséget.

Én elhittem az öcsémnek, amikor arról mesélt nekem, hogy a bérelt családi házban felemelkedtek a tárgyak, megtámadták, lökdösték őt, megpróbált védekezni, de a sátánistái Újhelynek a cigánysággal a láthatatlan világban voltak. Mivel mi nem találkoztunk érthető módon elmebetegséggel, csak ledöbbenve szemléltük mindazt, ami velünk történt, mint ahogyan én és megpróbáltam leírni a sok érthetetlen cselekedetet, gyilkosságukat, hogy minden részemben eleven misztikus állatok vannak, mert ezt besorolták skizopreniának, hogy le vagyok győzve. Ki kellett volna venni, meggyőződni róla, valóban állat-e, eltenni emlékbe, hogy az a magyar egészségügyé, övék a sátánnal együtt valamennyi csapás, köztük az új-kígyósi Rákóczi tér is a nemi törzsekkel.

Néztem az öcsémet, akit Müller Péterek születése óta csonkítottak Kupai Janika libalábas, dadogós és Tas Gyuszika dadogós tetteinek kezdetével, fényevésen tartottak Romániával együtt egykori afrikai Istenként már felfoghatatlan idő óta folyamatosan fogságban tartva őt. Elsőként én voltam, aki időnként törődött vele, szerette őt a becsületessége, embersége, szép énekhangja miatt, de nem tudtam neki segíteni, ő sem nekem. Mikor Malek Andrea óriás amerikai teremtő szörnye belelépett kb. 1998-ban, mikor az én kínzásomat kezdték el, csak néztem hatalmasra dagadt testére, amiért csúfolták a borsodivánkai Müller elmebetegei, mint kommunizmust végrehajtók, kurvázva engem a törvény előtt, hogy fájjon neki, meggyalázva őket a menhelyiek által adott feleséggel freudista elmélete szerint a ricsei elmeotthonnak, ahová Vona Gábor helyett zárta be anyám azzal, hogy pulyaszeplősítő, nincsen arca, személyisége. Tűzkő Judit a II-es elmeosztály börtön könyveit rajtam végrehajtó nemi csapása az elmeosztálynak Müllerrel kiszedte velem együtt öcsém és bátyám fogait is. Akibe belépett Malek óriás teremtője, az meghalt eddig, mint ahogyan Gyuszi is, évekig hordozta magával a római templomba kereszteket vetetve vele Bazsányi házaspár, mint bányászok karmikus sorsaként, vagyis ennek a hatalmas amerikai elmebetegeket létrehozó szörnynek valaki parancsolt. 1991-ben a II-es idegen engem ls legyőzött, majd ott hagyott egy darabig. Tudtam, hogy nem tehet az öcsém arról, ami vele történik, néztünk egymásra szomorúan, nem tudtunk ismét segíteni egymáson. A Malek szörnye ide van sorolva a Bertalan utcai Halak rendetlenekhez, tehát állandó volt a közös csonkításuk, bénításuk, gyilkosságuk, gyalázatuk, mint ahogyan harmadszor a tatárdombi házban engem támadott meg jógázás közben. Mikor az álmosfüzetek megmaradt romjai szerint Amerikában jártam a 130 évvel ezelőtti korok Atlantisszal záruló végrehajtása után, találkoztam Malek szörnyével, érthetetlenül beszélt, mikor kérdeztem a kihalt kereszteződéssel megjelölt út végén, melyik út vezet a városba, vagyis ismerte Vénuszt.

A régi misztika, mint amit megírtam a Misztikus titkokban sátán népének jeruzsálemi siratófalas állandó feszületeseinek kezdete előtt a templomtorony Annnája volt, mint a földre szállt Szaturnusznak a leánya, ez volt a titok, hogy Anna mindig újjászületett, még azután is, hogy zöld szeme és szépsége miatt boszorkányságért elégették. Jöttek velem Újhelyből a régi szereplők, mint Széplaky báró, megölte a cigánysága Miskolcnak, itt került eltemetésre a Rákóczi téren. Sompataky férjem volt a történet szerint, mivel én lettem az összes Anna, el akart venni feleségül, a média a szerepek lezárásakor bemutatta a nemes férfit. Tehát a misztika, amiből a zsidók lettek ezt követően horroros cselekedetekkel, mint levágott kézzel kezdetben, ami megjelenik a láthatóban és gyilkol, felfoghatatlan gyilkosság sorozata a Rákóczi térnek, meg a médiájának. Knerr Izidor könyveivel, mint a Kísértet históriákkal indultak a Heródes többezer éves zsidói a miskolci horroral, együtt a Korallal, Balázs Fecó politikailag áldozásomból kiválasztott Ferenccel, mára legendává válttal.


Müller Péterék folyamatosan támadtak minket születésünk óta értelmiség legyőzésben is, amikor egy füves zenei fesztiválos utcanép meghalt Kósa Emese megtisztult jelenlegi pszichiáter osztályán, bevitték Pléhbánékkal Gyuszit a rendelőből, ott leöntötték pálinkával és bezárták a rácsos ágyba. Mivel Bohács és Kósa Emese Kósa Fiúk, lányok könyve idején orvossá tettek Müllerékkel a nyírő gyula kórház elektromos zsidóival népük miatt megsokkolták tízszer azzal, hogy nekik nincsen személyiségük, mert Isekutcz könyve szerint régi apokaliptikus csapások, többször leállt Gyuszinak a szíve, miközben habzott a szája, ezt aki végig nézte, megölték.1995-ben az izsófalvi alkoholisták közül egy arab orvos kiengedte azzal, hogy az öcsém nem beteg.

1979 körül Delhusa miatt áldozták meg az újhelyiek, kezdték Várkonyi könyvét, hogy embereket nem lehet teremteni Várkonyi névvel, melynek eredeti jelentését sem ismerték vár a konyi összetétellel, hogy az újhelyi nőfaló Várkonyi nemi csapásként lett egykor létrehozva az ufóktól. Katona bánk bános kezdetével az al-bánok sorsát kezdték el a motoros Delhusa helyetti kivégzéssel, balesettel. Cseh Károly szerint öcsém lett a fiú-Hamupipőke, át lett írva a mese. Malek szörnye latinul íratta, nem értettem a leveleit, tudtam, hogy valami történik vele, nem ismertem ezeket a láthatatlan gyilkosokat. Müller Péter végig ment a Szent Anna könyvesbolt összes megjelent szertartásán, köztük a kenyér áldozáson, fekete kenyér ünnep megrendezésével egyidőben Orbán Viktorék könyv végrehajtásában, mint politika a vasfüggönyösöktől folytatásával. Mikor mondtam, hogy nem tudom kiolvasni az írását, írjon nyomtatott betűkkel, éppen a pácini Ádám Erzsébet családjáról írt, akiket nem is ismerhetett, volt férjem szeretője volt előttem, aki olyat tett, amit volt férjem nem bírt felfogni. A média ismételte rajtunk az Ádám és Berta, Tuza rendőrség beállításakor. Ádámék megrontottak az öcsém szerint, mert boszorkányok voltak.
Ide költözésemkor fogadtak engem a bérházban a Hitler Braun udvarának Kapor szülöttjük gyászjelentésével, hogy elhunyt, vagyis itt maradt körülöttem az ember gyilkosuk, kitették a Farkas leány írását nyomtatott betűkkel a postaládájukra. Minden Farkas és Kecskés helyett Gyuszit összezúzták, sorsukat végrehajtották rajtunk.

Gyuszi lett a hetvenes évektől a főnixesek fekete báránya, amit együttesükkel be is állítottak.

Gyuszi volt tehát a Kelet lírai karámjának tagja szerint a Hamupipőke szereplő fiú-Hamupipőkeként is, aki más ruhájában szégyenkezik, egész életében Máltaiban és hasonló ruhákban járt, amiket anyám hozott neki, ennivaló nélküli fényevésen tartva, köpködve a mostohám által a cigányok helyett. Mikor anyám kiadta albérletbe neki a kamráját, villany és víz nélkül élt Müller menhelyi feleségével, az újhelyi jegyzőző és rendőrség diagnózis, orvosi vizsgálat nélkül egyszerűen beszállíttatta a borsodivánkai kivégzők közé véglegesen. Itt folyamatosan gyalázták a Kohut nevet, melyet mai napig visel Müller elmebetege. Volt amikor Tűzkő Judit, mint amelyik átvette az ivánkai elmeosztályt, ahová engem is be akart zárni a II-es elmeosztályával 2004-ben kivégzésem után, miközben ment végig a börtön könyvein elmebetegeivel, végrehajtotta öcsémen Koboldné szerepét, a Szipog a szipogó szip-szip mondókát, egyik írásomat, zsebkendő nélkül vitték Mezővesdre arcüreg gyulladással, folyt a genny belőle, itt a Tulipán boltban mondták nekem, hogy kinek a sorsa lett volna ez. Müller Péter öcsém testét folyamatosan deformálta aszerint, mit hajtott végre. Ruszájc büféjük nyitásakor Rucájsz kinézetű volt, de az utcanépen végig ment az egészségügy tudtával és együttműködésével.

Az Ombuscmannak anyám feljelentést tett öcsém meghurcolása és lemészárlása miatt, megsokkolása, bezárása miatt, kislánygyalázók, csonkítók, utcanép és füvesek sorsaként, de mai napig nem vizsgálták ki, mint az enyémet, pedig én még 1998-ban küldtem el nagy dobozban az addigi szerepeket találgatva, melyik micsoda, mert még nem értettem szinte semmit, az addigi orvosi papírokkal együtt. Volt olyan házi orvos, amelyik megkérdőjelezte a papíromon, hogy a leírt diagnózis az ő betegsége lett volna. Mivel Sólyom és társaik skizoprenek voltak,saját szerepüket rajtunk végrehajtották, csak saját elmebetegeik és cigányaik sorsát vizsgálták ki. Öcsémet egykori idegen bolygóról jött földönkívüli Istenként Románia felfoghatatlan idő óta tartotta fogságban, állandó fényevésen. Nem érdemelte meg, hogy Kupai Janika libalábas egykori Oroszország előtti emberek csonkítója helyett a nyelvét tönkre tegyék, csúfolja az elmeosztály egész életében, hogy felvágott nyelvével nem tud beszélni. Még őt rajtam kívül soha senki nem szerette, képesek voltak folytatni a fényevéssel együtt a felfoghatatlan szenvedtetését, beállítva mellém, mikor magyar kislányként áldoztak meg Maczó Ágnes helyett az összes vallási ébredő játszó elmeosztály elé kitéve szerepük, sorsuk Rózsa nevekkel berendezett feszületeseként Rózsavölgyi nevével a Vatikánnak. Mind vasfüggönyös, az arcom nem ismerős Varga Rózsa helyett, amelyikről leírtam kezdetben állandó támadása és sértegetése után, hogy szerepét rajtam hajtotta végre egykori Vénusz áldozóként, kurvázott és sátánnak nevezett engem, mint régi sátán népe vasfüggönyös feszületese.




Az emberek, régi Istenek úgy vannak a magyarországi misztikus, fekete mágikus, ezoterikus, reikis rontásokkal, hogy materalista alapon megpróbálják megmagyarázni az érthetetlent.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Állatok irányítása és létrehozása
  2017-08-10 21:48:26, csütörtök
 
  A Hunnia börtön állatokat teremtett folyamatosan mintájára az embereknek, hogy milyen hangya szorgalmúak, szépek, vagy tehetségesek voltak, felsorolhatatlan tulajdonsággal, ahogyan felszámolták az egész világon őket Várkonyi állandó mondatával, utolsó motoros beszámolójával Atlantiszról, mely mindig elsüllyedt, hogy embereket nem lehet teremteni.

A vad állatokat ellenük hozták létre ragadozók néven, hogy megöljék és szenvedtessék a jó állatokat. Jogos volt az állatvédők elvárása, hogy ne egyék meg egymást az erdőkben, mint a kigyók, melyeket a sátánisták honosítottak meg, lévén ilyenekkel gyilkolták a semmiről sem tudó ellenségeiket.

Jehova népe kutyává vált, de a lelkük, mely le van írva a holt tengeri tekercsekből szerkesztett Bibliában, megmarad, ezért hozták létre ellenük a vad, támadó kutyákat, melyek veszélyeztetnek mindenkit. Nem tudtak arról, hogy Jehova népei voltak az oroszok is, feltételezés szerint jó embereknek kell lenniük, így maradtak fenn mai napig.

A meséim szerint, melyeket Gálvölgyi János haldoklásom idején a magyar nép szórakoztatására ismételt, voltak elvarázsolt énekes kutyák Afrikában, ez volt Johanna, a farkaskutya főszerepem nekem érthetetlen módon, hozzám is juttatták a miskolci öreg házaspárt, hogy ejtsék rám három csepp könnyüket, mert a félelem könnye sós, a panaszkodásé keserű, egyedül a szeretet könnyétől egy emberi szemből változtam volna vissza énekes Johanna emberré. Ki a főszereplője a mesének?

Már kiderítettük, hogy az összes farkassal a Piroska Oszwald Marikának kellett volna találkoznia a médiájával együtt, s hogy most a farkasok szexuálisan zaklatták volna a Piroskákat, köztük a mini Halak piroskáit az asztrológiai médiájuknak, melyeknek még a mini horoszkópos könyv bizonyítékait is eltüntették.

Hófehérke szereplőjük még nincsen meg, úgy rendezték be, hogy a Barátok közt-höz hasonló Bestia paralényei mennek végig rajta törpeként, amit a médiája a főszereplőjének be is mutatott. Minden mese így volt berendezve, a meséket születésem óta a média saját szereplői helyett rajtunk hajtotta végre a börtön orvosokkal.

Csipkerózsikájuk Rózsa néven volt berendezve, a herceg megjött volna, ott találja fogatlanul, hogy ne tudja megcsókolni és kurván, vagyis a médiánál, mint akinek mindig férfira van szüksége kell keresni ennek a mesének is a főszereplőjét.

1980-ban mentem a bátyámékhoz, már akkor megkapták az elsüllyedt világ Pázsitján az aládúcolt árvízterületen a lakásukat. Mivel mindent megszüntettek, amit szerettem, az addig használt Lady Camea parfüm sprayt betiltották azonnal, gyöngyvirágot vettem magamnak a kozmetikai boltban. Mentem az utcán és megtámadtak a méhek érthetetlenül, azt hittem, békésebbek, a negyven fokos melegben végig zavartak az utcákon, én szaladtam, ahogyan tudtam, hogy ne csípjenek agyon.
Fontos volt a Duna tévének a gyöngyvirág valamiért. Ekkor már tudtam, hogy valami történt az állatokkal, hogy valamilyen erő, vagy hatalom befolyásolja őket, vagy hipnózisban vezeti, mint a madarakat pár éve a nyéki tóra meghalni, megfullasztva őket előtte.

Egyik mesém szerint egykor régen, még a teremtett világ kezdetén János ment haza sötétben, mivel világosság akkor nem volt az országutakon, s megtámadták a cserebogarak hatalmas állattá állítva össze magukat, de mivel elvakították a szemét, János összetaposta mindet. Sajnos ez a mesém sincsen már meg. Ezek szerint az állatoknak régen volt emlékezetük, ismerték az ellenségeiket, amik legyőzték őket, csak nekik ártottak, mint a sötétkapus dögöknek a jehova kutyák, míg be nem törték őket. A cserebogár sem ment véletlenül a villanypóznák alá világosságot keresni, , amiket a fiúk gyufásskatulyába zártak.
Valamennyi egykori népből és harcosból állatok vannak, ilyen csapások voltak egykor az egerek, patkányok, mint Shuszter Lóránt, 81 éve a mi gyilkosunkként média által bemutatott, azzal a kérdéssel, hányan tudnak lenni egyszerre. Egerszegi az egyik egér, így lett úszásoktatóm érthetetlenül Darnyi Tamással együtt egy tóban, amit nem érthettem.

A börtöné a panel gyufásskatulya, amit épített többezer éve állandóan ismételve a világ-könyvtárát Varjú néven a legyeknek, mint élősködőknek, melyek kezdetben légy formában voltak, utána már emberi formában jelentek meg, azóta állandó a fejre támadásuk, mivel nem tudnak rendesen gondolkozni. Ide zártak engem a legyek helyére, meg az árnyékokéra haldokolni, túsznak, hogy tisztuljon Miskolc kertvárosokkal együtt, miután születésem óta végrehajtotta mindenki szerepét, könyvét, sorsával együtt.
A lótetű, rengeteg élősködővel, mint csótánnyal, vérszívókkal mind a börtön Vatikán csapásait jelenti, mint ahogyan az összes betegsége az orvosok könyveinek a Rákóczi téré.

Másik mesém arról szólt, hogy az egyes szám hatalmas erejének van tulajdonosa, a Zöld sárkány Japánban, az Ostoba Olivér és a földönkívüliek volt a címe. A mese szerint a Zöld sárkány valamilyen mágiával függött össze. Mikor ismételték ezt a mesét, be is rendezték a zöld sárkányt, kínai történelem részeként.




Örülök, hogy rájöttek erre páran, hogy megpróbálják rendbe tenni az állatok világát, még vannak jobb állatok, már az emberek utolsója, a nagynéném meghalt utolsó emberként. Embereket nem lehet teremteni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi a média? - 130 éves horror - Akasztás a színházban
  2017-08-10 21:13:12, csütörtök
 
  Bárdos András a Mit szól hozzá? műsorában a kiliáni Meglepetés hetilap idején Vénusz áldozással emelkedve hivatásában feltételezés szerint ki nem mondott nevem nélkül, tartva a Rákóczi tértől bemutatott párat azok közül, amelyek rajtam hajtották végre sorsukat, mint Nagy Anna, blbiliai világvégi apokaliptikus ég seregének leszállítását, Eperjess farizeus zsidóival való áldozását, emelkedését, tisztulását, a sakk-kártya sorozatából a Rákóczi térnek aranykártya képviseletben Szt.Martint, a sünfrizurás rendőrt, amelyik nyugodtan házasodik. Cserháti Zsuzsa fiát, mely szerint a Talmudos denevér miatti támadást ismét rajtam hajtották végre, hogy a fia magára hagyta, feltehetően a lányommal, ez 1973. óta tartott, egyetlen állat helyetti megáldozásom...., köztük egy esetben arra figyeltem fel, hogy valakitől megkérdezte, mi a média. Hálás voltam neki nagyon, mert legalább leírhattam, hogy mind megáldoztak engem, jeleket hagyva haldoklásom idején.

A Zöld Medeia főszereplőjük is Ágnes volt, Margittay Ági, amelyik főszerepét, sorsát rajtam hajtotta végre, tudta ezt a Rákóczi téri hosszabbító Friderikusz Sándor, tort ültek közösen, adva neki érettségi bizonyítványt is. A Zöld Medeia versét Tandori lefordította, születésem előtt a horror média központja Angliában volt, rengeteg elmebetegség, öngyilkosság, megmagyarázhatatlan események jelentették a lakásban levésüket, a megszállottsággal együtt, ami nem egyenlő a Hunnia börtön elme skizoprenjeinek kíséretével. Gyújtogatnak is, bár a családi házat az amerikai sátánisták és a Hunnia börtön berhelte széjjel, fel is akarták rám gyújtani.

Sylvia Plath - Utójáték

A balsors mágnese bűvöli őket,
Állnak s bámulnak, mintha övék
Lenne a ház, amely kiégett,
Vagy a füstölgő szekrényből épp
Kidőlhetne egy jó kis botrány;
Nincs halál, nincs förtelem, amin
Jóllakhatnának, járnak az ősi koncra,
Zord tragédiák vérnyomain.

Zöld köntösében Medeia,
Riadt háziasszony, a dúlt
Lakásban jár-kel, menti a
Szenes holmit a lucsokból:
Vár a tömeg; se kínpad, se máglya?
Még egy könnyet beszív, s hazaindul.

Tandori Dezső fordítása

A zöld köntöst a Zsarnain vásároltam, mely Zsarnai Katalin néven került berendezésre, megmaradásra, kiépítésre, tisztulásra a Hunnia börtön elme skizopren könyvtulajdonosainak elmenetelével folyamatosan, én jártam riadt háziasszonyként a lakásban, így utaztam is Németországba és Ausztriába, hogy az osztrák magyar szállás szekrényében éjszaka hatalmas folyóvíz áradt, melyből szedtem ki a ruhákat, nem értettem, mi történik, hogyan került oda a víz, a média vezetője végig velem volt. Fertelmeset hajtott végre a Tatárdombon, amikor a turulmadár megjött, egyszer csak azt vettem észre,hogy a homlokom közepén megjelenik egy nagy férfi nemi szerv, akkor, amikor én a többmillió éve berendezett dr. M., mint egyetlen tiszta hang tulajdonosára tudtam csak gondolni. Nem tudtam védekezni, a szívemnél fogva tartott a Rákóczi tér egyik cigánya, benne volt a nemi szervemben is, amit előtte a farkas észlelt, hogy valamik vannak a testemen és mozognak.
Egy fekete négyzet-formában volt jelen mellettem a média, néha láttam a Kiliánban éjszaka, nappal is, míg nem féltem nagyon, hogy ugrálnak a négyzetben a fiatalok, integetnek nekem, egymás háta mögött ugrálva nevetnek rajtam. Nem tudtam mire vélni, tudtam, hogy nem képzelődök, mindennek van kézzel fogható magyarázata.


A tatárdombi iker tornyos komfort nélküli családi házuk falára a szenes kályha tartalmát kimeszelés után odatapasztották szó szerint, mint ahogyan itt is. Mikor idejöttem, szedtem ki a holmikat, minden szét volt lyuggatva,mert csak a Rákóczi térnek jár fehér csipke alsónemű, a fehér ruhákban sárga foltok voltak, a kulcs jele a Mák Katalin néven berendezett mákvirágos terítőben, minden ruha vastagon ragacsos és mocskos volt, amiért ismételten megalázott a szlovák könyvet rajtam végrehajtó zsidó kárpitosa a városnak azzal, hogy kimosott engem a mocsokból, s ment nyaralni szőke feleségével. Már ekkor 1994. óta mocskos voltam, ilyen régióta tisztultak a mocskosak szerte a világon, kezdve Mary Zsuzsival születésemkor, mint angyal szereplőjükkel szerepével és sorsával együtt.Csak gyerekkoromban anyám után kellett takarítanom.

Én mostam Margittai Ági helyett a szenes holmit a lucsokból, mert nincs olyan förtelem, amin a média jóllakhat, bármilyen felfoghatatlan horroros iszony kevés neki, járnak folyamatosan zord tragédiák vérnyomain, ismételve a régi történelmeket, Övé a halál számtalan változata, a tömeg, a kínpadok, a fekete mágikus égetések, mint ahogyan égették a testemet tűzben, felgyújtották éjjel a paplant rajtam, eltettem bizonyítéknak a rendőrségnek 2004-ig a lyukas paplant mindennel, a cserepeimmel együtt, hogy egész Kelet ismételte a cserepeim idejét és korát, ebből vették fel a történelmüket, a médiával együtt mentek végig mindenen, mint a százból egy műsoruk idején a Kacsa ünnepi tortás halálon, amit megfestettem úgy, hogy van felesége.

Én nem tudtam elmenni utána, mert én nem vagyok könyvszereplő, engem nem várnak a másik világban. Én fogságban voltam többezer éve Jeruzsálemnél, mint állandó Krisztus feszületes, még eddig nőként senki sem nézett, gondolt rám.

A média tettei, mint a nemi szerves gyalázata a gyújtogatásával, a kiliáni amerikai médiája felvonulásával, deformációja a színészei tökéletlensége miatt felfoghatatlan. Egyetlen robotgép nem ártott a Csillagok háborújából, akit fogságba ejtettek, aki jött éleszteni engem, szótagolva mondta a nevemet, hogy Ka-ti. Nem tudtam, hogy került oda a filmből a robotgép.

A média rendezte be Bochkor neve alapján csillagmedve lányomhoz a medvéket, három játékkal, a macival, a párnával és a cumival, meg Csurkás Vicussal, az egyik vélhető támadójával, vagy segítőjével,mivel csillagmedve teremtményemet levonszották a medvék felől az égből.
Bochkor miatt engem legyilkoltak, mert elmeosztályról van és fordítja vette fel a nadrágját, de ez a sztárságban nem zavarja őt.

Mohamed játékait, a motorral születése után utolsó megmaradt túlélő nélkül, Bettivel, a menyasszonyi babával, akinek kitörte nem agresszívként fakanállal az egyik szemét, Tündivel, Zsanettel, melyet ismételtek is a rendőrséggel, Ica babával, melyből Sütz Ila volt, korabeli babakocsival, automata mosógéppel, melyet földhöz vágtak, Lázár kapta meg, ide is hozták nekem, de undorodtam tőle, mert halált jelentett az egyetlen fekete ruhájával együtt, amit rám adtak a cigányok. Marika, orosz beszélő, járóbaba volt az első babája, ebből lett később a cseremisz pusztító. Jutka fürösztős baba volt. Ezek mind Mohamed népei voltak.

Mohamed félt a motorosoktól, a repülőktől, a békákból, az ugatós kutyáktól, gagunak nevezve őket,
a pókoktól, meg a légytől, mindig ezzel zárta az esti közös mesénket, hogy mitől fél Bettike, széttárta a kezeit, hogy pedig a légy nem bánt. Ennyien ejthették túsznak, mert ezeket a meséket egy éves korában játszottuk. Egyszer azt mondta benn a lakásban télen, hogy füstöl a kemény. Nem értettem, nem ismerte a betűket egy évesen, hogy történt, hogy ékezet nélkül mondta a kéményt.
Bezúzták a Vörös Oroszlán vasfüggönyösök általi kommunista korok írásait, melynek része volt, hogy hozták megszületni hozzám nagyobbik lányomat, hogy segítsen, vezessen engem. Nem tudták biztosan, hogy saját teremtményeimet születték meg kurvák sorsaként. Akik hozták a gyerekeket, tudták, honnan erednek, mert még felvonulásokat is rendeztek ünnepléseként annak, hogy legyőzték az ég seregét.

Csillagmedve és a nagyobbik lányom, Mohamed Istene még szintén nem látott elmebetegséget, sem betegséget, mégsem hitték el, mikor sorolni kezdtem, milyen állapotban vagyok, miket tettek velem Szabó tompalátóm Hunnia börtön II-es elmeosztályával saját sorsa ismétlésével hisztijével együtt születésem óta, kávésokkal, szelepkigésekkel naponta, coca-colásokkal folytatva a népének az emelkedését 1998. óta tisztulásukkal, nemesedésükkel együtt.

A média Marsi Anikója és Jáksója miatt a nagyobbik lányomat eldeformálták, meg ismételten Kupaiék, Ildikók érszűkülete miatt, szájszaga miatt az állandóan futtatott Bodor Ágnes póknak, amivel kezdtek másfél éves koromban még, bebarnult a bőröm, anyám foga kiment.

1986-ban történő támadásomkor Bettinek szív-idege lett, ekkor a mandula szeme kitágult. A betegségek, szemtámadások Vass Tiborék Rákóczi teréé Szemetekbe bújok antológiájuk szerint, mint hosszabbítók lírai karámjáé.

Mikor sejtettem, mi történt, 2001-ben feltettem az internetre a babák neveit, a ruhákat, mint jelmezeket, amiket rám adtak születésem óta, feltettem, hogy hol járnak éppen a könyvek végrehajtásában ismétléskor már, de senki sem segített. A börtön és Müller sátánistái elmebetegeztek a Rákóczi téri latrokkal és kurvákkal, tisztultak, hiába írtam le a hivatalos szerveknek, hogy Pesten az ablakon dobják ki az ágyakat, mennek végig az ottani utcákon is, kínzásommal, gyalázásommal éjjel-nappal, senki sem tett semmit.

Nem is merek arra gondolni, hogy kb. 15 éve, mikor a Rákóczi tér bemutatta az egyik színház vörös függönyével szembe, a páholy felé akasztott akkori média vezetőjét, hogy ugyanaz a média császár, amelyik engem állandóan szerelmessé tett Illés kék szemébe, Bródy János hasonmásába, Melion József aranysas jeles Mária vallásos jungista tiszta hangjába. Ilyen halál senkinek sem járt volna. Engem 1996-ban akart a Tatárdombon egy Bertalan utcai áldozóm helyett felakasztani a Hunnia börtön, így adták a jeleket addig egyesek, ezt rajtam torolták meg. Egy esetben pengével akarták felvágni az ereimet a II-es elme csapása helyett. Ezt tudták a bulgárföldi háztartási boltban, ahol mentek végig Vass Tibor Idegenhangú Éva könyvén éppen, amit a Heti hetes is ismételt, ránk oltották a villanyt, mint ahogyan a Heti hetes tette. Nem akartak nekem pengét eladni vastag ceruza faragásához. A Faragó név nagyon fontos, Beat mozgalmat kezdtek újra Pápai nevével, faragták a dührerista ceruzákat, folyamatosan létbe léptetve az újabb áldozókat végtelen apokalipszis végett.

Mivel a Familia KFT beállította visszaszámlásképpen anyám kezdeti áldozóit, köztük Növényit, Esztergályost, Szép Pál növénytartót, megtámadtak engem ismét, hogy jönnek majd segíteni nekem, mivel anyám sorsát 1983-tól Benkő Lajos apjáéval, anyjáéval együtt rajtam hajtották végre ismétlésben.

Ebből gondolom, hogy a média vezérét is meg kellett támadniuk, mivel mindenkit megöltek, aki valaha szépnek látott, vagy hallotta a hangomat, vagy angyalként gondolt rám, vagy tudta, hogy Vénusz vagyok.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2017.07 2017. Augusztus 2017.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 50 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 236
  • e Hét: 7709
  • e Hónap: 13950
  • e Év: 66216
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.