Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Mai harmoniakártyáim
  2009-12-17 12:31:54, csütörtök
 
  1./ A mai napodat Mosoly hatja át.

Ablak - világra nyitott ember, kifelé fordulás, remény, vágyak

Az ablakon kitekintő még saját belső burkából néz kifelé. Vágyódik a világ irányába. Ennek ellentéte a zártság, az ablakon beleső ,,vojőr", aki külső nézőpontjából a belsőben lejátszódó folyamatokba kíván bepillantani. Asszociál a számítógéped ablakára (windows!) is. A belső és külső világ, valamint a földi lét és a túlvilág közti kapcsolat szimbóluma - a természetfeletti fény bebocsátására szolgáló nyílás. A fény, az isteni üdvösség közvetítője - számos nyelvben azonos szót használnak a fény és az ablak kifejezésére. Az egyén és a külvilág kapcsolatának szimboluma is. Jelenti az ismeretlenbe való utat, és a halált. Függönye a valóság leplezése, a belül zajó folyamatok megóvása, az ablakba tett virág pedig jó benyomás keltésének eszköze.

Szerelmi üzenet: Párkapcsolatban élőknek és párkeresőknek egyaránt őszinteségre, tisztaságra, világosságra épülő, egyenrangú kapcsolatot - vagy annak esélyét - mutatja. Szól a vágyak beteljesüléséről is.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy szimbolikus ablakunk kinyitása csak rajtunk múlik, tőlünk függ, mennyi fényt engedünk be, mennyire zárkózunk magunkba, mennyire veszünk részt a külvilág dolgaiban.
Vizsgáld meg mennyire voltál nyitott hozzád közeledő impulzusokra. Hogyan reagálsz, ha új ismerettel közelednek feléd?
Az ablak üzeni a lét megismerhetetlenségét is.

Erre is gondolj: Windows :) ,,Ablakomba, ablakomba besütött a holdvilág" énekeld a népdalt, ha ismered! Az ablakon át bejöhet a kozmosz. A Remény kártyája a cigánykártyában.

2009-12-17


Erre is gondolj: Hold. Rák csillagkép, a cigánykártya Kispénz lapja, a tarot Hold lapja.

2./ A mai napodat Nyilvánvalóság hatja át.

Borostyán - kiváló teljesítmény, boldogulás

Gyógynövény és futónövény. Az ódon házak falán találod. Jelképezi a boldogulást, a szellemi felkapaszkodást, a lelki ellenállókészséget. A borostyán makacs növény, szorosan tapad a falhoz, ellenáll a viharoknak és a szélnek. Ez a makacs büszkeség segít most Téged ebben az élethelyzetben. Mivel a borostyán örökzöld növény, a halhatatlanság, örökkévalóság szimbóluma is. A mulatozás, a baráti kötelék, a függőség jelképe is lehet. A férfiasságot, a fiatalságot, az életörömöt is jelenti. Negatív értelme kártékony, élősködő jellegéből adódik, ugyanis a fatörzset körbevevő borostyán a fa pusztulását okozza - így egyben az ostoba, fojtogató ragaszkodás szimbóluma: az éltető fa nélkül saját maga is elpusztul.

Szerelmi üzenete: A tartós kapcsolatot birtoklás, élősködés jellemzi. Hiányzik a bizalom. Ne zaklassátok egymást telefonhívásokkal, féltékenykedéssel! Párkeresőknek titkos hódoló, vagy egyoldalú szerelem.

Ezt mondja neked:
Üzeni, hogy ne telepedj rá társadra, barátaidra, ismerőseidre, szomszédainkra.
Vizsgáld meg kapcsolataidat, gondold át, nem terhes-e neked, vagy nem telepszel-e túlságosan valakire.
Mivel a borostyán az elismerés jelképe is, azt is vedd észre, hogy miért érdemelsz dícséretet.

Erre is gondolj: Petőfi, Arany Jánoshoz írott versét olvasd: ,,Más csak levelenként kapja a borostyánt, / S neked rögtön egész koszorút kell adni." Ha ma borostyánt látsz, tépd le és préseld le egy levelét.
 
 
0 komment , kategória:  Napi harmoniakártyáim  
Magyarország harmoniakártyája
  2009-12-17 12:30:33, csütörtök
 
 
Harmónia az országban - erre törekszünk, s ezért minden nap hívunk: Nézd meg a jóslatot melyet az országnak, s népének szól. A napi jóslat magyarázata mindig friss, aktuális, elgondolkodtató.
Hazánk mai napját Önátadás hatja át.

Ezüst - lelki gazdagság

Minden szín-kártya főként a jellemet, jellemed változását mutatja. Az ezüst, mint szín a tudattalan tartományok szimbóluma. A kártya hatása nagylelkűvé, szavahihetővé és romantikussá tesz. Erős pajzsként véded szeretteidet. A szín nőknek romantikát és jóakaratot, férfiaknak keménységet, és erőt sugall. A Hold uralma alatt álló szín, figyelmeztetés arra, hogy önértékelésünket helyre billenthessük!

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élsz? Ne hamarkodj el, ne sürgess semmit a kapcsolatodban. Légy te a biztos támasz! Ha párt keresel, egy idősebb partnerben támogatóra lelhetsz.

Személyes üzenete:
Olvasd el a Rák jegynek szóló horoszkópot, akkor is, ha nem ebben a jegyben születtél - ennek hatása ma különösen igaz rád!
Gondolkodj el értékeiden, írj listát arról, mik a legelőnyösebb tulajdonságaid. Belső értékeid fontosak!
Látogass el a Harmónia Színjósdába!

Erre is gondolj: Hold. Rák csillagkép, a cigánykártya Kispénz lapja, a tarot Hold lapja.
 
 
0 komment , kategória:  Magyarország harmoniakártyája  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2009.11 2009. December 2010.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 165 db bejegyzés
e év: 1940 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 783
  • e Hét: 5647
  • e Hónap: 11888
  • e Év: 64154
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.