Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Kohut Katalin: Válaszút
  2014-03-11 22:40:37, kedd
 
 
Gondolkoztam, mit lehet a válaszút témacímről írni, amiről egyből egy útjelző jut eszembe számtalan iránymutatóval, nehéz döntésével az embernek, akinek éppen célja nincs az életében, melyiken is induljon el.

Fontos az, hogy cél nélküli legyen, mert akinek életfeladata van, az célját normális esetben, ha mások szándékosan ebben meg nem akadályozzák beteljesíti.

Így van ez születéstől kezdve, mikor világra jön egy gyermek, adott minden feltétel ahhoz, hogy életútját elkezdje. Ehhez szükségesek a szülők, a szeretet, a figyelem és biztonságos fedél, enélkül elvész az életcél, legyen bármilyen erős személyiség, nagy ember, vagy tehetség.
Nálunk is így kezdődött. Megszülettem rengeteg tehetséggel. Anyám idegrendszere hamarosan felmondta a szolgálatot a régi magyar börtön fogságában lévő református családi öröksége miatt, melyek gyermekei karmikusként szeretetet kaptak úgy, hogy tőlünk, emberektől elvették. Furcsa életet adtak az embereknek, akik ennek ellenére utolsó pillanatukig megmaradtak tisztességesek és becsületesek, kedvesen és tisztelettel bánva azokkal is, akiknek rossz sorsukat köszönhették. Ők ezzel is visszaéltek, mint minden emberi tulajdonsággal, mert ők, mint börtön csapások csak hasonmások, emberhez méltó, sőt emberfeletti életet élnek már nagyon régóta.

Én nem tértem le az életuramról, lényegében mindig is azt tettem, amire születtem, tanítottam másokat, példát mutattam, óvva intettem fiatalokat, gyerekeket, segítettem őket a fejlődésükben. Énekeltem, míg módomban állt, írtam, tanítottam a magyar nyelvet, míg birtokomban volt teljessége. Ez itt mind bűnnek számított, nemcsak a külső megjelenés, a harmóniára születni kell, ezt nem gének öröklik, ami labor népet jelent, nem karmikusan hozott, emberi öröklődés volt, mint a szépség.
Az ember mindig a természettel élő tiszta lényét jelentette a világnak. Sokan utánozták az embereket, minden kísérlet eddig kudarcba fulladt, meg már ezer éves az állandó bibliai berendezés ezer éves szereplőkkel, akiknek a könyveit rajtunk hajtották végre születésem óta, mely szerint mindig vannak áldozatok, a többi a porond színpadán csúfolja és neveti őket. Ezt jelenti a bibliai apokalipszis, amit folyamatosan ismételnek, s mikor a varjú felhalmozza a világ könyveit kincsként, biblia olvasással megszüntetik a népeket, ezt jelentette Trianon is, biblia olvasást, melyről még mindig nem beszélnek igazságot. Ez volt hetven esztendeje, ezt ismételték velem 1995. óta, bár most a könyveket a börtön halmozta fel. Darabokra szakadtak a bibliák és valamennyi könyv minden írásommal együtt a rajtunk születésem óta végrehajtott apokalipsziséről a féktelenek seregének.

Elgondolkoztam, volt-e más választásom, ki tudtam volna térni születésemkor a rám sütött szerepek alól? Hogyan tudtam volna megvédeni magam? Tehetek-e pár hirtelen fellángoló figyelmességet követő igaztalan szerelemtől eltekintve sorsomról? Hogyan kellett volna kezembe venni az irányítást, amikor nem tudtam semmiről, csak az engem kísérők néhány megjegyzéséből sejtettem meg a kilencvenes években, hogy valami súlyos dolog kísér engem, valami megmagyarázhatatlan történik velem, amire az egyik vas babilonos lírai karám tagja azt mondta, egyszer meg fogom érteni az írásaikat?

Fáj, amikor azt mondják, hogy mindenki tehet a sorsáról, maga irányítja akkor is, ha nem hiszi el. Én olyan hatalmas erőkkel voltam végig kísérve és olyan hatalmak vettek körül, melyek kezében a csernobili robbantás óta tehetetlen báb voltam. Most józanodtam ki, most raktam össze az életem történéseit, most tudtam napvilágra hozni, mi történt velünk, emberekkel, hogyan aláztak végig minket egy életen, hogyan fejeztük be életünket, hogyan halattak ki minket. Mikor felismerem azokat, akik helyett én éltem szerepüket, sorsukat, könyvszerepüket, mélységes fájdalom tölt el. Nem harag, nem gyűlölet, mert az emberi szív nem képes gyűlöletre, csak a gonosz fekete lelke. Érthetetlenségem kérdőjeleket küld, de nem kapok választ arra: miért?

Visszatérve a válaszút témára, mivel állandóan a tanítás volt legfőbb életcélom, csak annyit mondhatok a jövő népének, hogy a tehetség, életút születéskor adott. Jól tudják, hogy már a kisgyermek készül a hivatására. A szülő dolga a felkészítésben a segítség nyújtás. Én is ilyen támasz voltam gyerekeim mellett, míg szét nem zúzták a családomat, mert engem senki sem szerethetett a vas babilonosok és a karmikusok helyett. A nagyobbik lányom orvosnak készült, már másfél éves korában megmutatkozott tehetsége. A kisebbik kedvencei a kutyák voltak, jó állatvédő lett volna belőle. Mondani sem kell, hogy ők sem tanulhattak tovább helycsere miatt, a féktelenek és börtön nép ment egyetemekre, főiskolákba.
A sors nélküliek, akiket a politika nyomorultaknak nevezett el, tehetség és hivatás nélkül születtek meg. Nem értenek semmihez. Mindegy, melyik úton indulnak el a válaszúthoz érve, az a lényeg, hogy egyiket is végig járják, nincs értelme a választásaiknak.

Vannak rövidebb és hosszabb utak, nekem a címről a két út van előttem, melyiken induljak dal és egyik álmom jutott eszembe, amikor Amerikában jártam egy nagyon régi időben és egy válaszúthoz értem. Utam kihalt területeken vezetett el, látszott, hogy nincs élet semerre sem. Az útjelző két irányt mutatott. Megkérdeztem egy öreg ősz hajú embert, melyik út vezet el a legközelebbi városba? Érthetetlenül hadarva válaszolt valamit, így nekivágtam az első útnak azzal a hittel, mert hit kell mindenhez, erő és kitartás, hogy egyszer valóban találok egy várost, vagy lakott területet.
Ilyen lehetett egykor a két vándor testvér is egykori Anglia területén, amikor éppen kihalt volt és sivár minden. Sokszor megtörtént ez a történelem során, most a magyar nép egyöntetűen az embereket megáldozta a csapások helyett, így megmaradtak, nem lett kihalt az apokalipszis során az ország, csak az emberek haltak meg, akik nélkül a világ megszűnik létezni, még akkor is, ha emberhez méltó külsővel és bensővel ruházzák fel teremtőik a zsidókat, akik mindig elölről kezdik az ezer éve tartó bibliai berendezést a világ valamelyik földrészén.

Ennyi jutott eszembe a válaszút témáról, azt hiszem, ez nem nyerő novella, sem próza. Engem egészen más témák kötnek le fogva tartóim miatt, akik így kívánják az ország szerepét továbbvinni Európában, amit sikerült teljesen átrendezniük. Európa ezernyi ember maradék és a falvak régi uradalmi cselédsége tisztán megmaradt népét jelenti. Engem elpöröltek minden régi kortól, királytól, Istentől, míg járt a család kezdeti történelme szerte a világon. Utána megrekedt minden a borsodi 666 központban. Ez az egész média és a világ négy égtájának berendezőit jelenti a világ összes könyvével, amit rajtam végrehajtottak születésem óta. Hogyan kellett volna megvédenem magam? Nem tudok mást tenni, csak leplezni és elmondani az igazságot.

2014. március 11.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Börtön maffia Mercedessel ismételt 1998. óta
  2014-03-11 21:30:40, kedd
 
  A sátoraljaújhelyi járványtemető történelmét a hatvanas években a szakállas, kalapos zsidók kezdték el, kápolnát építettek, fekete mercedessel jöttek a városba. Ekkor a születési kezdetem, mint apa német utolsó család és anyám, mint magyar család összeházasodása, mint egykori Jehova focizó kutya létrehozói ment tovább szerte a világon, bár Csabaival, Ferihegyen bérelt fehér mercedessel a náci időszak focijait kezdték el ismételni, párhuzamosan együtt a Jehova focizó klutya egykori népeinek történelmével, amin a filmek is végigmentek, amiért a borsodiak támadtak,mert ők az egykori Romániával nem voltak benne a világ történelmében, mint Főnix fekete éjszaka népei.

A járványtemetői halottak sorsát filmekben, szappantisztító sorozatokban ismételték, mint az egykori Eszmeraldát, menyasszonyt, általam ismeretlen játék sereget ismételt az egykori lírai karám, így rendezték be a Koleszár kisboltot játékboltnak.

A börtön nemcsak a világ összes könyvét halmozta fel és hajtotta végre Hunnia Vatikán egyházával, nemcsak a focikat ismételte és emelte vissza fel a megszületett nácikat az elmeosztályaival, hanem a bolondok honfoglalalásával indult BI Aranyketrec szerint a Vörös Oroszlán kommunistáival, melynek főszereplőt az indiai cigánytelep mentette meg, járt körben ember gyilkossággal a karmikus Annás főszereplőket mentve szerepüktől, mint a lámákat, Dalai Láma kezdettel. Dalai Láma börtönt jelenti, karmikusokkal együtt, valamennyi karmikus börtön szülöttet jelent, ezek könyveit és szerepeit hajtották végre rajtunk.


1998-ban megtámadásom után Sátán feleségeként azt vettem észre, hogy a maffia cigánysága a börtönből, melyek Keller zsidóinak maffia hálózata mellettiek, mivel azok a világ maffiáit jelentik Jeruzsálemből - itt cigányságot. Mercedessel jártak, a karcsai vőfényvers gyűjteményem alapján lagzikat rendeztek meggazdagodva, mint a Kukó cigánysága a magyar börtönnek Romániában, a férjhez adásomkor emelkedett, helyettük adtak férjhez a Rákóczi tériek, már ekkor ezek játszották és emberré nemesedve élték a tisztességes emberek életét, mert az is gond volt, hogy az emberek meghaltak volna, minthogy becsületüket bármi is aláássa, egyszer házasodtak, nem ismerték a csúnya szavakat sem és szorgalmasak, becsületesek voltak. Ez mind büntetendőnek számít Magyarországon, a maffia és börtön elme központjában.

A mi német családunkat kihalatták, megszünt ezzel a kezdeti német nép történelme.

Fehér és fekete mercedessel ismételték a könyveket a börtön maffia cigányságaival, rendőrök kísérték őket paraszti lakodalmaikon. A börtön elektromossággal is itt volt a menhellyel együtt, nemcsak misztikus kígyó isten- Sátán - népeként hajtották végre sorsukat és könyveiket. Vagyis, mint kiderült, a mercedes a náci népének autójának számított, amiben a cigányság utazik, ezért felmerül a kérdés, hogy volt-e ennek a cigányságnak valamikor is Hei Hitler részéről Neptun bolygóról elnevezett hol-o-kausztja, vagyis hol a káosz cigányok kérdésre válaszolnak-e. Ugyanis ez a varjút jelentette 130 éve, aki felhalmozta a világ könyvtárat, ez volt trianonkor is, létre is hozták a zsidó népeket, ezt jelenti a kezdetem, német és magyar zsidókat, így tartósították magukat, így válnak a börtöntől.

Most a börtönnek teszem fel a kérdést, miután születésem óta gyilkolja az embereket az elmeosztályaival és felhalmozta a könyveket, végre is hajtotta az egész világon rajtam, illetve rajtunk, hol van a káoszos istenetek?

Kérem a magyar cigányság maffiának szigorú megbüntetését a zsidó mercedeses járványtemetős kezdet és a Csabai fehér mercedeses focizó kezdet ismétlése és emberek meggyilkolása miatt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Emberek dolgoztatása helycserével a dögökkel 1995.
  2014-03-11 10:14:10, kedd
 
  A Szentpéteri kórház Miskolc II-es elmeosztálya 1995-ben ért el a Zöld Medeia elmeosztályra való visszatérésének idejéhez Medveczky Ilona határozatlan halak Mici Mackós, Kovácsok, mint Új Mici Mackósok, Zoltán Erika bennem lévő puffasztó suttogójához a Zöld Medeiának, Balázsné Győri kapui kávés, füves nagyanyámat gyalázó utcanépéhez, a lakásban mocskolókkal együtt, orosz cigánysággal, amelyek Madonnát megmentették, nem ment vissza a II-es elmeosztályára, ahonnan, mint leértékelt árut megszülettették rózsás sapkájával a Zöld-sárga Kex együttes mexikói leértékelt árujával együtt, a római egyház pusztító népéhez, mint Paduchnéhoz Leninvárosból, Katikhoz, amelyeket addig is az áldozásommal tartottak meg az elmeosztályok, a nácikhoz, amiknek nincsen közlekedési és bolt fóbiájuk, a római egyházas ufós elmeosztályokhoz, Malek Andrea pszichografológiai rendetlen Halak emberként élő elmeosztályra visszatérének ideje volt valamennyi rendetlennel kazincbarcikai egészségügyet reformáló elmebetegekkel együtt. 1995. Ekkor kezdték az ottani cigánynők, hogy fizesse meg az egészségügy a szőke sötétkapus dögök cigijét és kávéját, a miattuk való támadását az embereknek ismétlésben, mivel ők szokattak rá éheztetéssel, az ott berendezettek nyomorultak, mint maguk emelésekor a cigire varróleány időszakomban. Több embert és áldozatot cigiztetnek velem együtt démonokkal, mint talmudos és pszichografológiai csapásokkal, míg maguk leteszik, cigisek maradnak, mert onnan erednek. Vasak megmentve 1991-es hosszabbításuk óta a pszichopatáknak. Alkoholistái dr. Tűzkő Juditnak ufóikkal együtt megmentve. Ekkor hatalmas alkoholista elmeosztályt emeltek és rendeztek be az ország minden területén, így Vácott is. Váci amúgy is vasbabilonos Tóth néven indult adventi sorozatot hajtott végre a Satelittel is. Az adventisták a kínaiakkal a Bertalan utcai Pszichografológiához vannak téve, nyolcvan éve gyilkolnak, megmaradnak, mint állandó ember gyilkosok bolondként, amint most is.

Egy boltban 16 órázó cigánylánynak ciszerdinolt adtak be, amitől csorgott a nyála, nem tudott magáról, már ez is nálunk lehetett születésem után, így rendezték be mindegyiket. A falusi cigány rokonság rám támadott, hogy mit műveltek a testvérükkel. Dr. Somlyai az inidiai Pszichografológiát és Láma lovagokat kísérő nemesek ember gyilkosait helyezte el dr. Kiss Kálmán budhista orvossal szanatóriumokban, jólétben. Egyikük, egy láthatóan ember gyűlölő helyett beadta szolidarításban vele a klimaxoltató petefészek dugulást okozó állapot tartósító injekcióját Simon Ilonának, aki helyett a gyermekváros beszállított a Bertalan utcai ismétlésben fulladással a pszichiátriára, ott egyből leinjekcióztak, nem tudtam magamról egyáltalán. Dr. Tűzkő Judit a cigánylány sorsát ismételte rajtam 2004-ben Dávid Mónika Szörnyeteg koporsója kínzása és cipelése közben az ő közreműködésével és dr. Vaszily Mária börtön elme képviseletével emberek legyilkolásával, amiről tudtak, sőt nyilatkoztak is róla, hogy még a bátyámat is el akarják kapni, mint ahogyan meg is csonkította az elmeosztály.
A ciserdinolt nekem adták be valamennyi méreganyagával a cigányságnak, már nyÍltan gyilkoltak az egészségügyisek a cigányság helyett, a Pszichografológián a karmikus ezer éves játékosok és börtön könyveit rajtam végrehajtva ismétlésben is, ezt közvetítette a média a Piroska és farkas találkozásokkal együtt elmeosztályaival a 666 borsodi központnak. Ezeket vitte a Pszichografológiai Orbán és Gyurcsány külföldre.
Ekkor helycserét rendezett a cigányság és dögök az emberekkel, az emberek mentek 16 órázni kocsmákba a 666 központi helyén Borsodban, a cigányság és a dögök ismételni kezdték a Zöld Medeia tetteit, anyám és az anyjának a sorsával együtt a menhelyi cigánysággal és sátánistákkal, utcanéppel együtt.
A gyerekeket tönkretették, s már húsz éve tart az alárendelő fizikai munka, tanulmányainkat megakadályozták, miután a nyolcvanas évektől a Rákóczi tér és Simontornyi elmeosztály helyett nem szerethettek és tisztelhettek, valamint a Vörös Oroszlán Puskás Kati kutya népe sorsaként és Jakubcsek Gabriella mindig férfi kell nyomorultjai elmeosztályának gyalázata miatt, ami mai napig tart a két elmeosztály részéről, a Rákóczi téri Szörnyeteg koporsója és a dr. Tűzkő Judit füves, kávés aljanépe börtön Imrék könyveit végrehajtó sötétkapus dögjei által.


A cigarettájára a Pszichografológiának már Chicago is érintve leszokásban van, mint okkultista Bertalan utcai könyvét rajtam végrehajtó krisztus feszületes központja az egykori börtönnek, valamennyi könyvért a pán-Európai Unió a felelelős, mint a cigányság és keleti népek egyetlen áldozással történő felemelője Ágnes központjával Miskolcnak.

Valamennyi füves helyett Liptai Szörnyeteg koporsója Rákóczi tere Dávid Mónikának 1972. óta, mióta eltemettek maguk helyett engem támadott meg a Zöld Medeia, így a mókus rendi barzil maffia helyett is, mint az összes kommunizmust játszó helyett. A szappantisztító sorozatából a Talmudnak, amely maga helyett rajtam hajtja végre az országok tisztulását új országrészek jöttek létre a Pszichografológiai szörnyetegekkel.

Tehát 1995-ben értek el a 666 Illés apokalipsziséből a romániai reformátusoknak dr. M-hez, az Emlék M-nek illés 1972-ben kezdődött dalával, a Rákóczi térnek, Dávid Mónika igazságügyi elmeszakértővé semmihez sem értőn nyomorultként emelt kízóimmal Müller Péter menhelyi döglegyeivel, amik őt megtették orvossá, s olvastatták velem a bibliákat, rajtam végrehajtva a szereplők sorsát.
Ekkor egyszerre rám támadtak a Rákóczi tériek, Szelep Időjelek Rákóczi téri miatt újabb rontással a bal szemembe a református dögök részéről, mint állandó kíséretüktől sorsát folytatólagosan már húsz éve folytatták, hogy emberhez méltó sorsot éljen a többi Időjelek világ végét állandóan megadóakkal, mint Szulák Andrea bermudásaival dr. Tűzkő Judit elmeosztályának, ekkor a Xénia lázzal a tatárdombi űrhajósok lelandoltak a földre a multikkal együtt, átvették az információt, a számítógépes világot, az elektromos autót is a Zöld Medeia vezette be ózdi halálmágus űrhajós központjukkal. Ekkor egyszerre kezdte el Orbán Viktor már a Pszichografológiát aláírásukkal az Időjelek szülött Deuts-csal együtt egykori majomként, a Bertalan utcai Vargával, mint para-félével, Farkas Flóriánnal, amelyik már a Farkas Berci kezdet sokadik Farkasát jelenti a Pszichografológiának romániai börtön képviselet eredetijének nevével a Hegyközből, Elek András halálával került a politikába.

A borsodi elmeosztályok megreformálásra kerültek húsz éve, amióta a csapásokat ember áldozással megmentették, betegségeiket végrehajtva, terápiákat rendeznek a gyilkosoknak.

Nincsen szükség ilyen tudományos fejlődésre, amit a 666 borsodi központja jelenti a világ felszámolóinak és gyilkosainak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kohut Katalin: Krétapor emlékezés
  2014-03-11 09:59:23, kedd
 
  Moldvai Réka festményéhez

Emlékezem egykori szerelmünkre:
találkozásunk nyelvi játékok sorát ihlette,
játszottunk gondtalanul hangokat.
Most odaképzelem kettőnket a Világ fölé,
feloldódunk a pasztell színekben,
átölelve állunk óriásként mindenek felett,
szárnyaló kedvünk rejti a mindenséget.
Kérdés-felelet kezdet után
most nem jön sehonnan üzenet,
De a festmény örökké őrzi jegyességünket.

2014. február 11.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 659
  • e Hét: 5523
  • e Hónap: 11764
  • e Év: 64030
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.