Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Bertalan és Révész utcai magyar és ember gyilkos csapások
  2014-03-03 23:17:34, hétfő
 
  Ezelőtt hetven évvel támadta meg a Pán-Európai Unió menhelye és borsodi Papp Tibor népének csapásaival és minden Papp központi helyével az embereket Borsod filmeket hajtja végre rajtuk, mint nagyapámat, nagymamámat és apámat is cigarerettájával együtt.

1998-ban az utcai kíséret engem végzett ki ismét, miután születésem óta a világ összes országának könyvét rajtam valamennyi együttes beállításának névtárával és dalaival, melyeket én jelentettem, valamennyi festő művével korával, amelyet az elvitt Ledniczky Zsolt népe hajtott végre Balogh nevekkel a börtönből, valamennyi lírai karám írásával, vasfüggönyös költőik megmentésével emberek megáldozásával, ezt jelenti az ezer éves szerepjátékosok helyetti szerepeimmel, Rákóczi tér hosszabbításaival, válása miatti gyalázatával a két utca. így is kezdtek itt 1998-ban narancs háttérben az egykori búcsú kék ruhámban, fejemen három margarétájával a maja egykori időnek, gitárral, ecsettel és tollal.

Anyám anyját nem szerettem érthetően, mert az egy mázsás Begala Julianna egész nap vakon, mert súlyos cukros volt apámat cigányozta, vagyis már akkor a cigányságot emelték apa áldozásával is, nemcsak az enyémmel és az öcsémével, vagyis nemcsak Ágnes asszony kurvaként lett volna Kelet és cigányság egyetlen áldozással történő emberré nemesedésének báránya, hanem az összes embert tönkretette Miskolc városa azért, hogy a Rákóczi tér emberré váljon.
Most évek óta úgy nézek ki, mint az álltalam nem szeretett anyámnak az anyja, majdnem egy mázsáson, mert az elmeosztály egyfolytában nő bennem, ez ismétli anyámnak és az anyjának a sorsát folyamatossan dr. Tűzkő Judit füves elmeoszotályával az általa és Müllerékkel berendezetteknek, amik nálunk voltak kiskoromban és engem kislányoztak, helyettük csonkított meg a menhely. Ezek szerint a Zöld Medeia nemcsak engem, hanem anyám anyját is megtámadta annak idején, a Rákóczi térre juttatta lakni is. Pogánynét elválasztották a vadállati férjétől, ez valahogyan összefügg anyám és az anyja sorsával, majd rajtam ismételték 1990. után, mert folyamatosan járnak végig a gyilkosságokon, mindig új lakókkal. Az összes elmebetege a net világának belőlem lett emelve helyesírni nem tudókkal együtt Dévényiék börtöne által.

Feltehetően Begala anyám anyját anyámmal együtt Gábor Zsazsa szőke kezdetével a börtön támadta, fejüket teljesen agyonzúzta gondolkozásukkal együtt, ezt kezdték el velem 1986-ban Zoltán Erikához érve valamennyi szőkével együtt, hogy addig nézek ki valahogy, ameddig meg nem mukkanok - mondta az elmeosztálya Újhelynek Moldován Nóra róka rózsakeresztes rendi helyetti Dévényi Erzsébet által hozott könyv pesti mérnöknőjének kisfiús perverz története végrehajtatásában, ezt hajtották volna Nórán végre, ekkor támadtak meg engem az utcanépével a börtönnek Újhelyből. Szóval a szőkék így lettek ember és világ gyilkosok már kilencven éve. A cigánykülsejű nácik mentik a szőkéket, mert a szőkéket az elme hozta létre nehezen gondolkozóknak.

A két utcai brendezésen a lakosok jólétével, lakás újításával, elköltözésével folyamatosan haladnak végig, köztük a Hitler időszakkal, 1956-tal születésem óta kommunizmussal, egyházak emelésével.

A polgármesteri hivatalban készítették a személyi igazolványomat 2004. körül és nevették, hogy a fotón úgy néztem ki, mint anyámnak az anyja, miközben a dolgozók azt sorolták, ki milyen csapásokat kap.

Felül kellene vizsgálni a két utcai berendezést, milyen könyveket jelentenek a világ könyvtárát jelentő Visnyei László Pestre költözöttel együtt, mert ennek a két utcai listának, az apokalipszisnek, amit rajtam végrehajtottak soha nem lesz vége. Már az egész megye külföldön él, amióta a menhely ismételte a saját apokalipszisét az összes könyvével a világ minden részének.

A Begala szlovák család kastélyba lett elhelyezve Újhelyben, sánta Bagala Irén gépíró volt a sofőrőknél, már sántasága miatt kiválasztott lett, minden sántájával a megyének, belőlem élnek mai napig, így vitték Horváth Urát Kati feleségével rossz természetével a börtön karmikusoknak tavaly Pestre.
Elméletben börtönbe kellett volna vinni, hiszen szabadon volt engedve a többi börtön bűnözővel együtt.
A Begala csalás sorsát egyedül anyám anyján hajtotta végre, mint ahogyan a magyarok megváltásukat egyedül anyámon, majd folytatták velem és a Kohut családdal születésemkor a cigányság és keleti népek egyetlen áldozással történő megváltásával, emberré válásával a Rákóczi térrel együtt. Balázsné az elmeosztályával dr. Tűzkő füves elmebeteg orvosával a városnak már ismételt, most azért támadott meg a menhellyel együtt Balázsné népe,mert 1997-ben jóban volt a rossz szagú kórházban járt pedikűrössel, mint elmebetege a kávés szörnyetegnek. Ez a hasmenéssel támadó amerikai utcanép kiválasztója, mint ahogyan itt a 666 korláti központja népe jelenti a menhelyt a roma Farkas börtönnel.
Pogánynét első osztályúan szolgálta ki dr. Tűzkő Judit, szintén anyám anyjával és gyerekkorommal függött össze Pogány Balázs és bátyja Időjelekbeli római egyházas világ végi hosszabbítással.
A két utcán úgy mennek végig kilencven éve, hogy ha a Tóth névhez érnek, valamennyi börtön Tóth könyvét végrehajtják szerte az országban, vagy a világban. Ha Szabó névhez érnek, az ezeréves szerepjátékosok szerepeiet ismétlik rajtam születésem óta. Ha a Nagy István névhez érnek, akkor valamennyi Nagy István elmeosztály szülött megmentésére és hosszabbításra kerül sor szerepjátéka végrehajtásával. ugyanez vonatkozik a Simonokra, Ballákra, Farkasokra. Valamennyien mást jelentenek, mint a Horváthok. Ugyanúgy végzem, mint a szlovák eredetű egykori szereplőként beállított Begala család szülöttje, anyámnak az anyja, ellene van a Gallal név, az őket nem érdekli, hogy mi emberek voltunk. A bérházban lakó Dudásné, amelyik valamennyi Dudással együtt a két utcában berendezve van, Hunnia elmeként, Olajfák költőjeként szerte az országban minden Dudást jelentve ma is csúfolt engem, mikor fulladozta a Rákóczi téri szívemet, tüdőmet szorító csapásával feljöttem a fegfelső emeletre, hogy kövér vagyok, attól fújtatok. Öreg lettem, már nem vagyok kislány, egyszeri életemet mocsokba, csonkítással történő magyar és ének miatti értelmiség legyzőssel a magyarok szervezésében be akarom fejezni. Ez jelenti Magyarországot, anyám népét, a világ szégyenét az összes országával, akivel engem megtámadott.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mondd, Te kit választanál?-skizopren igazság nincsen
  2014-03-03 19:35:17, hétfő
 
  1989. óta játszanak emberek gyilkosságából elmeosztály által emelt pártok és a börtön, amelyik még a hatvanas években félt a rendőrségtől és az elmeosztályoktól, mert ezek már nyomorultak, az elmeosztályokat, mint világ csapásait 1995. óta az egészségügy ember áldozással megrefomálta saját elme orvosaikkal együtt a jövőnek, csak az embereket kellett megölniük, végrehajtani a csapások sorsát.

Soha nem volt Magyarországot képviselő párt, 130 éve Miskolc tette a mindenkori politikusait a médiának.
Borsod megyét, mint Magyarország ellenes csapásokat, Magyarország felszámolót és a világ ellenes összes csapását Miskolc városának egykori Románia rendezte be.

A Borsod megyei apokalipszis célja 130 éve Európa átcserélésére, Magyarország felszámolása mellett, a világ átcserélése, mint az amerikai történelem végrehajtása Martin Luther King cigánytelepével.

Még soha nem volt az országnak István Napkirály óta - mely nem egyezik a jelenlegi Vörös Oroszlános Hermész címérel a pszichografológiának, rajta István 130 éves koronájával - még soha nem volt rendes kormánya. Egyedül a szocialisták mozgalma kiemelkedő 1848-ban, azóta folyamatosan történik a jeruzsálemi bibliai apokalipszis, ezt zárta le Nagy Anna halottja helyett Románia az én megtámadásommal a Vörös Oroszlán végén 1995-ben, majd folytatta Müller Péterével az állandó Farkas roma börtönével a Pszichografológiájának az apokalipszisét a Talmud csapásainak megszületésével, azok sorsának végrehajtásával, anyám életének, az ő anyja sorsának rajtam való végrehajtásával a gyilkosokkal. Ez Orbán Viktor elmeosztálya.

Ha valaki oda akar állni erős kézzel a vasbabilonos, zöld medeia fölé, amelyik szörnyeteg, Benkő Dániel óta ismétlésben is, ha valaki oda akar állni a Révész és Bertalan utcai Pszichhografológiai szörnyetetegek felé, a reformátusok karmikus börtönről nem beszélve, annak nagyon erősnek kellene lennie. Tehát így folytatódik tovább a játék, a szerepjátékos pártok kapnak hatszázmillió forintot is állítólag azért, hogy dőzsöljön az elmeosztály tovább és dicsekedjen a szerzett vagyonnal, akár az elektromos autóval a cigányok engem megtámadó Zöld Medeiája.

Ha valaki rendet akarna tenni, össze kellene zsúfolni a vasbabilon népét Erdélyben, a Pszichografológiai pusztítókkal és a római egyházas Vörös Oroszlánnal, hatalmas kommunista borsodi alkoholista népével, köztük a műanyag punkokkal leszámolni, az állandó apokalipszist végrehajtókkal együtt, nagyon kevesen maradnak meg az országban, amennyit Borsod meghagyott.

Még mindig nem beszélnek az 56 éve tartó kislány áldozással kezdőd emberiség ellenes gyilkosságáról az emberi jogi bizottságok kisebbségeivel, mint amik emberhez méltó életet kaptak és élnek, miközben az embereket koldultatták, levegőn tartották ócska ruháiban Miskolc városának, mert az alkoholisták éltek jólétben, idejött át az ennivaló 1967-től, meg a nyomorultakhoz.

Egy ember szerető párt nem pénzért indul, aki a világot, az embert, az állatot és a természetet szereti, az nem fogad el pénzt azért, hogy az értékeket képviselje. Ilyen itt még soha nem volt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Anna felébredése régi főnixből Mici mackós elme mentése
  2014-03-03 08:55:59, hétfő
 
  Anna felébredése daljáték szerint, melyet születésem óta valamennyi régi vallással rajtam hajtottak végre a mostani fekete világ bárány szereplője mentésével, mely Csepregi Éva volt, a náciké Derláné Éva, mentették anyám támadásával születésem előtt Medveczkyket, mint a Mici mackós meséskönyvből létrehozortt határozatlan Halakat, végig én voltam a határozatlan halak születésem óta, 1995-ben értek ismét hozzá a II-es elmeosztályán, itt ismét megtámadtak miatta, már végleges legyilkolásommal, együtt Madonnával, Szeleppel, amelyik Rákóczi tere kínoz éjjel-nappal és tönkre tette a bal szememet a Talmudjával egykori nácinak, ez a legutolsó csapása volt a sas jeles reformátusoknak 1995-ben, mielőtt római egyházat alapítottak volna a vasakkal, törökökkel, mint hunnia elmével, meg a Vörös Oroszlános pusztítóval.

Én voltam itt a malacka sértődékenysége, én voltam valamennyi szerepjátékosa a mesének, mint skizopren refrén, valamennyi mese szereplője, mint a Moso masa Kilián elmeosztályról én voltam, mint a Két Lottija egykori diósgyőrieknek.

Medveczkyt mint ismeretes az orszák nemes mentette ki, amelyik a Vörös Oroszlános elmebetegek közé tartozik, a német hercegggel együtt, amelyik Gábor Zsazsa szeretője volt annak idején. Nincsenek hercegek, bárók, grófok, valamennyien elmeosztályát jelentik a Vörös Oroszlánnak emberek megáldozásával emelkedve ismétlésben itt, másutt megmaradtak. Visszamentek időben nemcsak a 130 évvel ezelőtt Jeruzsálemes támadáshoz, hanem az 1956. előtti Vörös Oroszlános nemesekhez, mint Isten hívőkhöz a nácikkal, Rákóczi téri csőcselék elválasztásával együtt.

Az Anna felébredése daljáték kezdetével indultak a jelenlegi főnixesekkel, a Ludas Matyival egykori történelem alapján, Kajánnal, Óhajjal és Igazka démonjaival. Ezek tisztultak meg a fekete reikise szerint a náci szirmabesenyői központnak, jöttek hozzám tisztulni a démonok és a szellemvilág együtt 1995-ben. Eztán kezdték a Száműzött Nap születésem kezdete Oszwald Marika találkozását a rókával, varjúval és a farkassal hatalmas őrjöngő elmeosztályával a médiának és az elmeosztályoknak szerte a világon, mint Németországban, gyalázattal hajtották végre a daljátékot is, utána kezdték a varjús világ végéjét Illés apokalipszisnek, darabokra hullott bibliákkal és könyvekkel. A jelenlegi főnix bárány Csepregi Éva volt, amelyik miatt iszonyatot hajtott végre az utcanépe a szellemvilággal járó tömeggyilkosoknak, amelyek római egyházat alapítottak.

Mici Mackó kétezer éves történelem volt, maci volt, Anna tanácsadója, így van a történetben, melyet senki sem hallgat meg, pedig a neten van feltéve saját 37 éves hangommal még. Ez volt az eredeti főnix, amit mint ismétlem születésem óta velem kezdtek el a kíséretetével egykori főnixnek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2014.02 2014. Március 2014.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 127 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 783
  • e Hét: 5647
  • e Hónap: 11888
  • e Év: 64154
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.