Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
1997-es Ízisz-Vénusz elmére szállítás kék földönkívüliekkel
  2017-09-26 16:35:00, kedd
 
  1991-ben kaptam Cseh Károlytól egy azóta Müllerék által írásaimmal együtt - melyeket addig hajtottak végre rajtam kezdődő történelmeivel együtt a világmindenségnek - bezúzott kazettát, melyen Cseh verseit Mácsay Pál olvasta, együtt Janikovszky Évával akkor csatlakoztak a miskolci narancs lírai karámhoz, mint Földanya áldozókhoz együtt a svájci Finta Évával és külföldön lévő narancs társaikkal.
Mácsay Pál Palik néven is kiválasztott az áldozásommal, arca formájára akkor a nagyobbik lányomat torzították el, innen lehet tudni, hogy együtt hajtottak végre a világban apokalipsziseket a vatikáni börtönnel.

"Még te is háltál vele Postum" egykori római történelemről szóló verssoránál Csehnek, "az áldott most már papnő lett, kit csak az Isten ölel" folytatásával a Zoltán Erikát jelentő Aranyháló kötetének verssorait, Mácsay Pál felnevetett, nem tudta komolyan olvasni a te is háltál vele Postum szöveget. . Én vele éreztem, mert én is nevetségesesnek gondoltam, amiket összeírogattak a lírai karám tagjai a régi korok Isteneiről.
Nem tudtam akkor, hogy születésem óta avatták be az analfabétákat a falvakban, városokban a cigánysággal együtt nagy közös Ízisz-Jézus áldozásomra,ahogyan Hofi Géza bemutatta az 1971-es szilveszteri műsorban, de senkit semmit sem tett.
Én lettem az Aranyháló főszereplője Zoltán Erika japán gésa helyett, fertelmet hajtottak végre hosszabbításában a Rákóczi terének. Engem filmeztek az egriek helyette, milyen hatalmas kísérettel jártam. Az én méhembe tették a pókot, hogy szüljem meg a kurvák sorsaként.

A Ketten a kertben Cseh Károly még általam látott másik kötetének is megvan a két főszereplője, Végvári Ádám és Csepregi Éva. Évára vonatkoztak Cseh szavai,(miután csillaghullást követett el rajtam 1991-ben, itt jártak a bibliájukban éppen a pecséteknél, melyek alsó pecsétek lettek náluk,félregombolt halál nemi szervükkel aratók férfinek látszó egyedei mellett), mely szerint Éva lett volna az Éden kapuja, amit nyitva hagyott volna az Istene, mint a nemi szervét.

Felháborító, hogy a Rákóczi tér végrehajtotta a göncziek bibliájának világ-könyvtárát rajtam megállás nélkül saját kurva szerepeikkel együtt az ózdi cigánytelepükkel.

1995-től olvastatta velem a tik sem vagytok magyarok Illés temetőbrigádjának Mónika showban mutatott kivégző gárdája szívemnél fogva a bibliáját kilenc éven keresztül az apokaliptikus csapásoknak. 1995-ben hajtották végre a Kék és fehér dalomat, melynek a végén tűzben kellett volna elpusztulnia a világnak,Kolcza Mária, Oszwald Marika Piroska főszerepében, majd Szulák Andreáéban, mert szegény elmecsapás tágul-szűkül. Ismét gyerekkorom idejében jártak az említettek főszerepével és sorsával, tetteivel, melyeket rajtam maguk helyett végrehajtottak.

1996-ra homályosan emlékszem, csak Süsüre, ahogyan segített nekem fát vágni hajnalban.

1997-ben arra az estére emlékszem, amikor beszállítottak a II-es elmeosztályukra az alábbi módon történő kivégzéseikkel:

Melion közölte, hogy nem strumám van, nem mondta, hogy a világ ura van a nyakamban és a fejemben. Majd mondta, hogy én egy elmeotthonban elpusztulnék, mármint a lelkem, meg kérdezte a gyerekeimtől, mióta tart ez nálam, mármint hogy szerelmes lettem belé, mint egyetlen tiszta hangba, akit többmillió év óta rendeztek be találkozásunk miatt.

Ennyi előzmény szükséges a többiek megértéséhez, milyen kéjgyilkosok jelentik az egészségügyet és a politikusokat, médiát.

Kinn hó volt, mert arra figyeltem fel, hogy apró lyukak sorakoznak a hóban, közelebb mentem, s robotgép hangok ütötték meg a fülemet, előttem keletkeztek a lyukak, libasorban követték egymást. Az egész Tatárdombot behálózták az apró lyukak, tehát több robotgép is volt ott. Felemeltem a telefont, hogy telefonálok az Új Hírnöknek, jöjjenek ki megnézni, milyen lyukakkal van tele a környék, erre elment a hangom, remegni kezdtem erősen, a szívem nem bírt megtartani engem, mert Müller Péter nem engedett telefonálni. Többször próbálkoztam, majd csak elmondtam nagy nehezen a Hírnök magnójára , hogy mi van a környéken, azt mondták felvéve a telefont, hogy reggel kijönnek majd, már ekkor este volt.

Ezt követően bementem olvasni tovább a bibliájukat, ha abbahagytam, körbevett engem sötétség és hidegség. Odaléptem a kerti ablakhoz, egyszer csak elém lépett a hóban egy hatalmas lábnyom. Majdnem elájultam, mikor megláttam a Mácsay Pál-féle óriás lábnyomot a láthatatlanból láthatóba lépve a hóba elém, aki a világon a legérzékenyebbként megmaradt tisztának minden történés ellenére. Már akkor harmadik napja talán járt be a hátsó ablakon a sok elektromos szemmel rendelkező nagy fekete árnya a Hunnia börtönnek. Egyszer kiszaladtam az udvarra, amikor megállt velem szemben, Jézusom felkiáltással, ekkor a bolhahegyi csillag Ufója a Hunnia börtönnek felém pattant - innen a bolha név -, villámlással odaszegezett a földhöz. Kaptam tőlük a két lábamba,két kezembe parkinson-kóros csapást, mely mai napig megbénítja a két karomat és lábamat,nem tudom tartani a lábamat, annyira remeg. Kezeim használhatatlanok voltak teljesen.
Ültem a konyhában, olvastatták velem a bibliát, megjelent a plafonon Falusi Marianna arca, tik is lefogyhattok felkiáltása mellett kínzóimnak utalva a másik megjelent arcra, Friderikusz Sándoréra, amelyik 1971. óta hajtja rajtam Rákóczi téri hosszabbításként végre az elmeosztályával a sorsát, tetteit, főszerepét. Már 59 éves, nem lehet a jólétét elvenni tőle, sem a többiektől, sem visszaadni a megtörténteket semmivel.

Megjelent Somlyai pszichiáter szakállas feje, nem tudom, hogyan, a kórházban ismertem fel, nem értettem, hogy lehet. Már ekkor vártak rám, Vénusz kivégzés megrendezése miatt a kórházban.

A házat harmadik napja halálhidegség ölelte esténként, úgy éreztem, hogy egy űrhajó vesz körül, még a kályhában is kialudt a tűz egy pillanat alatt, amikor esténként megjöttek a kék földönkívüliek, mint Mácsay Pál népei. A kékek többezer éves Vénusz áldozók voltak, nem először tettek ilyet együtt a Hunnia börtönnel. Az álmosfüzet szerint, melyet szintén bezúztak, mint leplezését a két utcai világapokalipszisnek, az ikerház egy űrhajóban állt, én Amír kutyával szaladtam az alagsorban, keresve mindig a kijáratot.
Kékekkel voltak a karok, melyek robothangokat utánoztak, előzőleg Szibériában voltak a tik sem vagytok magyarok temetőbrigádjával Müllernek.

A fejem felett férgek voltak, a kályha felé hajolva, hullottak le a pondrók megégve a vaskályha tetejére, Hantos Ágnes kiválasztott Cerberus féregállat Rákóczi téri csapásai, felette a kivégzőgépük csattogott, bár az időrendet pontosan nem tudom,mert nem emlékszem csak kockákra, amennyit most leírok.

Vittem be a fát és a szenet, hatalmas súly nehezedett a kupára, nem bírtam felemelni. Menekültem otthonról Mucushoz, egyik kísértőmhöz, más ismerősöm nem volt a városban, mentem az utcán a retilülömmel kezemben, mely olyan nehéz volt, hogy nem bírtam vinni magammal. Hátamon hatalmas nyomás súlyt éreztem és halál hidegséget. Ez volt Lázár, a halál. Ők nem halnak meg, csak a testüket fedelik el, továbbra is itt maradnak a láthatatlanban és viszik el az áldozatokat.

Lefeküdtem az ágyba jógázni, ekkor befulladtam, mert előzőleg elégették a Zizi magazint, mert Szenes Andrea légyként lett megrajzolva, horkolva. Kaptam Mülleréktől ezért egy kígyót a torkomba, beleállt a hörgőimbe, mai napig fulladok erősen emiatt.

A gyerekek hazajöttek késő este, hörögtem, telefonáltak a mentőnek, be akartak vinni a gégészetre, de mondtam az egyébként is Ízisz játékos egyik mentősnek, hogy én jártam ambíció terápiára a Meliion főorvoshoz, oda vigyenek a megyei kórházba, erre bevittek a világ-könyvtár tulajdonosok II-es elméjének kivégzői közé, ahol Somlyai doktor fogadott, akinek nem kellett semmit mondanom, felismertem benne a szakállas arcot a falról. Mivel mindent tudtak,mi történt a családi házban, nem faggatott, egyszerűen beadott egy injekciót és többé nem tudtam magamról, befektetett az elfekvőbe Ízisz-Jézusként. Annyira emlékszem, hogy a Hunnia börtön elmebetege, mint pszichiáter kiktötte az anyja kezét éjszakára az ágyhoz. Ekkor eszembe jutott a nagyobbik lányom, akinek hat éves koráig volt kikötve a keze az emeletes ágyhoz, amit maga kötött ki éjszakára, így szokott le az ujjszopásról, melyre születésekor szokott rá kínzása között hasfájással Müllerék részéről.
Közben teltek a hónapok, a lányom járt be fürdetni, kaptam Melion mondata miatt a nyakamba renteteg gennygócot. Tűzkő Juditot már berendezte az elmeosztály pszichiáternek, készültek a börtönelme könyveinek ismétlésére a tik sem vagytok magyarok elmeosztályával.

Így lett vége a Rákóczi téri narancs lírai karám Istálló Vénusz kezdetével indult, Ízisz-Jézus ország beavatással folytatódó Földanya és Vénusz kivégzésnek, illetve a kínzás kezdetének, mert még ezt követte 1998. óta a felfoghatatlan. 2004-es végleges megsemmisítésemkor a II-es elmeosztály által már a borsodivánkai szociális elmeotthonba akart Tűzkő Judit szőke nemi kivégző pszichiáter saját sorsa 1995-től történő végrehajtása után beszállíttatni.

Ennyi volt az életem. Engem még soha senki nem szeretet, annak ellenére, hogy én voltam a szeretet és a szerelem Istennője mindenki szerint. A szeretet mindig csak ad, kedvességet, segítséget, bátorítást másoknak, maga nem tudja felfogni, mert még nem volt ilyen, hogy a szeretet és szerelem Istennője poremberek között éljen. Anyámat úgy rendezték be a Benkők apja hosszabbításaként, hogy engem ne szeressen, angyali, de nincsen szíve. Anyám iszonyatos sorsát 1983-ban kezdték rajtam végrehajtani az egész várossal, amit Sátoraljaújhely és Miskolc rendezett be közösen a miskolci Émász képviseletével a már meghalt Bertalan utca 4. szám alatti berendezésével. Éppen most építkeztek, elhunyt feltételezés szerint a 2 és 4 szám alatti két lakosa a sorsuk, tettük végrehajtása után agg korban a Vénusz áldozóknak, mely a 2 szám alatt kezdődött ismétlésben 1998-ban a narancs festmény alapján lírai karám teljes egészének tor-ünnepével, meg a cigánytelepével a Rákóczi térnek. Nagy a dicsősége a cigányságnak, hogy Istennnőt csonkítottak, gyaláztak.



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Éttermi blokk
  2017-09-26 10:33:20, kedd
 
 

- Pincér! Legyen szíves! Már harmincöt perce várok arra a rántott szeletre!
- Mig gondol, én talán nem? Mégsem idegeskedem.

- Üzletvezető kartárs, egy döglött légy úszik a levesemben!
- Szegény kicsi jószág, a konyhában még élt.

- Ide nézzen, üzletvezető kartárs! Mit csinál ez a légy a levesemben?!
- Ha jól látom, a mellúszást gyakorolja.

- Friss a péksüteményük? - kérdezi a vendég a pincért, mielőtt a kosárba nyúlna.
- Sajnos nem tudom. Még csak három napja dolgozom itt.

- Mit írt a vendég a panaszkönyvbe? - kérdi a konyhában a szakács a pincértől.
- Semmit. Csak beletette a hagymár rostályost.

A főpincér az új pikolóhoz:
- Mozogj már, fiú, ne állj olyan báván, mintha vendég lennél!

A pincér bekiabálja a rendelést a konyhaajtón:
- Bal hetes, egy hölgy meg egy úr ... két marhanyelv!

- Kovács úr, gratulálok, fényesen néz ki a felesége, amióta így lefogyott. Hogy csinálta?
- Hetek óa nem eszik mást, csak húslevest.
- Zöldséggel?
- Pálcikával.
 
 
0 komment , kategória:  Viccek  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2017.08 2017. Szeptember 2017.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 66 db bejegyzés
e év: 253 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1601
  • e Hét: 6465
  • e Hónap: 12706
  • e Év: 64972
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.