Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Főnix dalnokai ünnepelnek helyesírni nem tudókkal - Szörényi
  2014-04-10 19:31:14, csütörtök
 
  Illés apokalipszissel, Csepregi Éva báránnyal - akit feszületre kellett volna tenni, mint az Istálló Jézusos kezdet náci Derláné Éváját, amit itt a Herman Ottó hiénái ismételtek a rendetlen Halak helyetti ember gyilkosság alatt pár évvel ezelőtt - indult Szörényi fekete romániai hattyúdala Anna felbébredése daljátékom ellenségeinek. Mindkettőt rajtam végrehajtották,a 130 éveset és azok megölőinek főnixes borsodi 666 központ apokalipszisét embereken, velem, mint Éva helyetti áldozattal magyar kislánynak való beöltöztetésem óta G.. Maczó Ágnes asszony és Kiskati Motsilnik helyett, mivel két magyar hintás kislány van, egyik Illés apokalipszis, másik Időjelek ébredő egyházakkal, mint játszótérrel.

A kommunikációs összezúzásával az embereknek 56 éve megmaradt főnixes világ végére váró analfabéták hatalmas serege, mint helyesírni nem tudók nyaralgatnak, irodalmi találkozókat rendeznek a megmentett Annákkal, mint amit berendeztek a Vörös Oroszlánhoz is nemesekkel, romániai csapásokkal, amik avatáros irodalmi oldalt üzemeltetnek, táncikálnak jólétbek már korosan, várva a halálra egyesek.

Főnix dala 666 budapesti székhellyel ünnepli a magyarok és az emberek feletti győzelmét.

Csepregi Éva feszületes báránya a főnix fekete éjszakájának már nem világ végére, ahogyan Erdős Péter mondta, játszik megöregedve a Rákóczi téri nemi csapás a többivel együtt, míg engem gyilkol a két elmeosztályuk.

Most a matyók jönnek vasfüggönyösként matyó kiállítást rendezni a 666 központjában a Herman Ottó Duna révés össze élővilág ellenes csapásával a hiénák irányításával, a börtönnel együtt, mint megmentettekkel, amiknek könyveit végrehajtották, mincs félnivalójuk.

Ma elmentem fájdalmaim ellenére egy koncertre, mert senkinek sem mondhatom el, hogy nekem a kígyó Éva és Ádám börtön népének csapása van a nyakamban meg a fejemben, a szőkék mentőinek csapásával együtt, ezért nem tudok megállni a villamoson sem egy pillanatra sem kapaszkodó nélkül. Nevetnek rajtam a már 86 éves anyámon és 56 éve rajtam megváltott Rákóczi téri árnyékok, még sohasem voltak betegek, mindent az emberek kaptak meg. Pataki Attilára cserélt át a börtön város Miskolc a nyolcvanas években, miután elénekte, hogy talán egy szép napon elhagyja a várost, a börtön bűnözők hajtották végre az összes elmeosztály csapással a gyilkosságokat, ezek vannak a médiában, romániai cigányok ismételték sötétkapus dögökkel református mentéssel továbbra is szőkékkel együtt születésem óta Madonnával együtt, mint II-es elme toppos csapásával a 666-nak Puniellával, Rózsaszín bombázókkal kezdett Zoltán Erika puffasztó nemi csapás szörnyetegével..... a többit már elmondtam, vallok, mert meghalni nem engednek, csak kínzás alatt vagyok, az elmeosztály megrefomálta önmagát, terápiákra jár. Lang és Falusi mutatta be, hogy minden fogyatékos és torz miatt támad az elmeosztályuk, nemcsak a nevük miatt. Ma a koncerten egy szőke hosszú hajú Dudás lépett fel már zenészként ebből az utcából, amin körbejárnak, ez a mindenkori politika, anyám és az anyja sorsát viselem születésem óta a magyarokéval együtt, meg a német trianoniakkal.

A villamoson kérték harmadszor a héten a bérletemet, ugyanis féléves ellenőrzéseit járom a csapásoknak a belőlem orvossá váltak között születésem óta. Mondtam, hogy nem tudom átadni a bérletemet, mert nem tudok akkor kapaszkodni, nem engedhetem el a kapaszkodót. Csak néztek a miskolciak, az árnyékok, amik utódai már külföldre vannak mentve családostul kocsival, jólétben nyomorultakkal együtt éhségre ítéltetésünk, koldultatásunk, fogságunk, halálunk óta. (Szirtesné óvónő, aki szíven szúrta magát bölcsődés koromban, nevét a nagy média vette fel szokás szerint már cigányként egyetemista, ismételve az újhelyi eseményeket, jelenleg feltalálóként milliomos lett.)

Átkaroltam az egyik ülést felül, átvetettem a táskát a kezemmel, majd a másikkal inogva elhúztam a cipzárt. Nem tudom magamat megtartani, iszonyat, mi van a fejemben.

Hazajöttem, a levetett egyetlen kék zoknimat hatalmas kivágott lyukkal találtam meg az ágyon. Ez a ruha lyuggatás, szétvágás már a hetvenes évek óta követ, ide van berendezve a Bertalan utcába. 1977. óta én vagyok a genyó Turcsányi Gyula helyett, mert Balla Erzsébet Tóthné anyja megszülte, nekem kiabálta a volt férjem Müllerék fekete mágikus rontásával részegen, majd itt kezdték előlről velem 1998-ban a szomszéd genyózását, majd elvették a hangomat Éva főnixes bárány helyett. Ünnepel az árnyékvilág Rákóczi tere Balázs Kláriékkal együtt. Holnapba léptek a Bertalan és Révész utcai csapások Hegedűsökkel együtt, Bodrogi Gyula Talmudos viperával az élen.

Romániából a magyar 666 főnix orvosai megjöttek Újhelybe Hegedűs neveken a Bertalan utcához, skizopren refrenként az újhelyi zsidó ktsz névtárát 1995. óta ismétlő romániai orvosokkal együtt, mint Csomós Katalin egykori szalagvezetőm nevével, ezek rendelnek az elment és megmentett szerepjátékosok helyett. Nagy Anna halál református népe rendel megmentve a Vörös Oroszlánból, ami én voltam Hát mi történt velem, örökre meghaltam és csak halott vagyok kezdetével Annás novellájának, a kommunizmus végén.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 77 db bejegyzés
e év: 796 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 594
  • e Hét: 8067
  • e Hónap: 14308
  • e Év: 66574
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.