Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Peti, erőltesd meg magad!
  2018-01-12 17:37:47, péntek
 
  És még nem esett szó a húszezer letelepedési kötvény eladásáról !! Kik vették meg ?? Hányan telepedtek le és hol ??? Ezekkel , hogy számol a kormány ??? Mennyi volt ezekből a migráns ??? Ezek benne lesznek a fidesz választási programjába ???



+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Peti, erőltesd meg magad!


Molnár Bálint | Ma | 14:03

Miközben Szita Károly Kádár-korszakból ittmaradt őskövület és a fideszes megyei jogú városok vezetői kötelező munkaköri leírásuknak megfelelően éppen Orbán Viktor csatakiáltásait szó szerint ismételgetve (2018 sorsdöntő év lesz) majd mindjárt felszólítják felkérik a fideszes Orbán Viktor vezette fideszes kormányt (a Két Fidesz megy a sivatagban kezdetű nóta dallamára)

hogy ha kell, jogszabályokkal lépjen fel a Soros-terv és a bevándorlást szervező Soros-szervezetek ellen, mert az illegális bevándorlók betelepítése komoly fenyegetést jelent a magyar településekre,

Szijjártó Péter toporzékolt valamiről, amiről nem most lesz szó, hanem később. A terítéken lévő toporzékolási téma mellett a diplomáciai teremfoci koronázatlan királyát arról is kérdezték, hogyan lehet, hogy Magyarország titokban befogadott 1300 menekültet, miközben a kötelező kvóta szerinti mintegy 1294 menekült befogadása ellen kampányol éjt nappallá, ágról ágra.

Az MTI szerint a külügyek minisztere eképpen válaszolt:

Magyarország azért küzd a kötelező betelepítési kvóta ellen, mert ezzel illegális bevándorlókat akarnak behozni az EU területére, és el akarják venni a nemzetállamok jogát, hogy saját maguk döntsék el kiket engednek be. Szerinte azonban ettől független kérdés, hogy a genfi egyezmény alapján Magyarország hogyan fogad be menekülteket.

Jó. Tényleg nem vagyok retardált, de nem találom a választ. Nem vagyok kretén, érteni vélem a hablatyot, de hogy mi a pontos, világos és érthető válasz erre a pontosan, világosan és érthetően megfogalmazott kérdésre, az nem derült ki számomra. Hogy miért? Mert Szijjártó nem a kérdésre válaszolt, hanem félreugatott.

Ha úgy kell érteni ezt a köpedelmet, hogy az unió illegális bevándorlókat akar ide csődíteni, miközben arról szólna a dolog, hogy el kellene bírálni ezeknek az embereknek a kérelmét, és akkor ugye - ha menekültstátuszt kapnak - egyből nem lennének illegálisak, akkor sem sikerült válaszolni a kérdésre. Az unió nem akar illegális bevándorlókat ide csődíteni, ez nettó hazugság. Sem most nem akar, sem eddig nem akart.

Tehát a téma változatlanul magyarázatra szorul, úgyhogy felteszem én is a kérdéseimet:

Az Orbán-kormány befogadta, vagy nem fogadta be azt az 1300 embert, akiknek befogadását Szijjártó minisztériumának egyik alattvalója kotyogta el egy külföldi lapnak?

Ha az Orbán-kormány nem fogadta be őket, akkor Altusz Kristóf hazudott? Amennyiben hazudott, már kezdeményezték a kirúgását?

Amennyiben nem hazudott: ki az az 1300 ember, hol van az az 1300 ember, akit a menekültek és illegális bevándorlók ellen uszító Orbán-kormány milyen alapon fogadott be?

A menekültek illegális bevándorlókkal, terroristákkal és egyéb kecskebaszó népségekkel való összemosása, az ellenük való folyamatos uszítás közben miért titkolta el az Orbán-kormány a saját hívei elől, hogy befogadott 1300 embert? Miért nincs joga tudni a saját pénzükön butított drága magyar embereknek, hogy a kormány propagandája köszönőviszonyban nincs azzal, amit tesznek?

Peti, erőltesd meg magad, mert ez így büdösgyenge.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: minisztériumának, menekültstátuszt, csatakiáltásait, jogszabályokkal, bevándorlókkal, terroristákkal, megfogalmazott, kezdeményezték, településekre, toporzékolási, változatlanul, bevándorlókat, nemzetállamok, propagandája, betelepítési, letelepedési, bevándorlást, felszólítják, magyarország, betelepítése, magyarázatra, ismételgetve, félreugatott, koronázatlan, menekülteket, fenyegetést, illegálisak, bevándorlók, szervezetek, büdösgyenge, kecskebaszó, megfelelően, leírásuknak, összemosása, népségekkel, diplomáciai, húszezer letelepedési, fidesz választási, fideszes megyei, fideszes Orbán, sivatagban kezdetű, bevándorlást szervező, illegális bevándorlók, magyar településekre, terítéken lévő, diplomáciai teremfoci, kötelező kvóta, külügyek minisztere, kötelező betelepítési, nemzetállamok jogát, genfi egyezmény, kérdésre válaszolt, Molnár Bálint, Miközben Szita Károly Kádár-korszakból, Orbán Viktor, Szijjártó Péter, Mert Szijjártó, Altusz Kristóf,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Julian Brass gondolata  Mindig jusson idő nevetni  Nagyon különös  Idő  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szép napot kívánok  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png virág  Éretlen vers  Png kislány  Png cica  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Alázat  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Julian Brass gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  Alázat  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png telefon  Németh László tollából  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Erdőn  Erdőn  Adakozás  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Akarat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Erdőn  Egy maradéktalanul uralt világ  Radikális szeretet  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png lepke  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Png csokor  Png ház  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Nevem  Még csak most kezdődik a nap  Adakozás  Tavaszi kép  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Szívem tiéd  A jó emberek mindig szépek mar...  Fekete-erdő desszert  Nevem  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Png csokor  Fehér virág  Szép napot kívánok  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Szívem tiéd  Alázat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Irgalom és ítélet  Paul David Tripp Április 21  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Szép estét  Jó éjszakát  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Paul David Tripp Április 19 
Bejegyzés Címkék
húszezer letelepedési, fidesz választási, fideszes megyei, fideszes Orbán, sivatagban kezdetű, bevándorlást szervező, illegális bevándorlók, magyar településekre, terítéken lévő, diplomáciai teremfoci, kötelező kvóta, külügyek minisztere, kötelező betelepítési, nemzetállamok jogát, genfi egyezmény, kérdésre válaszolt, unió illegális, téma változatlanul, 1300 embert, külföldi lapnak, menekültek illegális, ellenük való, saját hívei, saját pénzükön, kormány propagandája, minisztériumának, menekültstátuszt, csatakiáltásait, jogszabályokkal, bevándorlókkal, terroristákkal, megfogalmazott, kezdeményezték, településekre, toporzékolási, változatlanul, bevándorlókat, nemzetállamok, propagandája, betelepítési, letelepedési, bevándorlást, felszólítják, magyarország, betelepítése, magyarázatra, ismételgetve, félreugatott, koronázatlan, menekülteket, fenyegetést, illegálisak, bevándorlók, szervezetek, büdösgyenge, kecskebaszó, megfelelően, leírásuknak, összemosása, népségekkel, diplomáciai, toporzékolt, alattvalója, programjába, kérdéseimet, befogadását, embereknek, minisztere, telepedtek, területére, köpedelmet, válaszolni, befogadott, menekültek, amennyiben, sivatagban, választási, eladásáról, folyamatos, korszakból, befogadása, menekültet, egyezmény, retardált, független, kampányol, valamiről, kérdezték, teremfoci, szijjártó, illegális, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3774
  • e Hét: 14041
  • e Hónap: 25152
  • e Év: 178648
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.