Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/43 oldal   Bejegyzések száma: 420 
Mindmáig nem tananyag, ami 191
  2011-03-31 21:11:55, csütörtök
 
  Mindmáig nem tananyag, ami 1919-ben hazánkban történt, noha oktatáspolitikánk állítólag nemzeti!
2011. március 31. 01:52:28

Ifj. Tompó László

Lenin.jpg1919. március 30-án és 31-én Budapesten a Himnusz helyett az Internacionálét énekeltették, a vörös hadsereg ,,világmegváltó hivatásáról" szónokoltak és plakátokon hirdették: ,,Haza nincs! Éljen a proletár haza! A hadsereg a nacionalista társadalom hatalmi eszköze. Halál a militarizmusra! Éljen a vörös hadsereg!" És mindez mindmáig nem tananyag, noha oktatáspolitikánk állítólag nemzeti.

Minderről Tormay Cécile Bujdosó könyvében így írt:

»Megmérgezettek és gonosztevők munkálkodtak a mi vesztünkön Budapest falai között. És a gonosztevők őszintébbek voltak, mint a többiek.

Vörös katonaest a színházakban! Az újságok elragadtatott hosszú hasábokon közlik a hiteket. ,,Ünnepi pompában álltak a Múzsák templomai!" Az internacionálé hangjai mellett tódult az ingyen nézőtérre a tömeg. Az Operában Beregi Oszkár szavalt és Weltner Jakab elvtárs szónokolt a vörös hadsereg világmegváltó hivatásáról. A Nemzeti Színházban Pogány Józsefé volt a színpad. A Vígszínházban piros dísszel bevont szónoki emelvényről Kun Béla elvtárs lelkesítette a közönséget. A Nemzeti Színházban Szamuelly Tibor, a Belvárosi Színházban Kunfi Zsigmond, a Városi Színházban Vágó Béla mondott ünnepi beszédet.

A galíciai Nérók színpadra léptek és eljátszották szerepüket.«

Szóval oktatáspolitikánk nemzeti, a kérdés már csak az, hogy melyiké?

Forrás: Hunhir.info

http://nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=1&AID=11&Direkt=8041 1&offsetlo=0
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A felheccelt cigányokkal már a
  2011-03-31 20:20:13, csütörtök
 
  A felheccelt cigányokkal már a Jobbik pártrendezvényeit is megtámadtatnák
2011. március 31. 19:08
Hunhír.info

A liberális uszítóknak köszönhetően a Jobbik már pártrendezvényt sem tarthat olyan településen, ahol érzékelhetően jelen van a cigánybűnözés. Hiába cáfolta Pál Gábor, a Jobbik sajtósa, hogy a párt demonstrációt tartana április 17-én Hajdúhadházon, a cigányok uszítói előre jelezték: tüntetésekkel teszik lehetetlenné a Jobbik pártrendezvényét.

A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület hajdúhadházi szervezetének elnöke a cigányok liberális uszítóinak és a kirekesztő, gyűlöletkeltő cigányvezéreknek válaszolva közölte: függetlenek a Jobbiktól, és nem az etnikai problémák rendezése, hanem a bűnözés visszaszorítása a céljuk. Csákvári Lajostól, a Szebb Jövőért Polgárőr Szövetség Országos Szervezetének alelnökétől pedig azt közölte az atv.hu-val, hogy a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben mégsem tartanak demonstrációt április 17.-én Hajdúhadházon. A Jobbik sajtófőnöke, Pál Gábor cáfolta, hogy a Jobbik demonstrálna aznap a városban. Annyi biztos, hogy aznapra még senki nem jelentett be rendezvényt a rendőrségen, de ha a Jobbik, vagy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület mégis demonstrálna, akkor a Hajdú-Bihar megyei cigány önkormányzat alelnöke szerint ellentüntetést szerveznek a cigányok és a helyi cigány önkormányzat részvételével. meg az alapítványi közpénzekből odaszállított, felheccelt és felitatott cigány bérbalhézókkal, libsikkel, másokkal, bizottságokkal.

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=39441
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nap jó híre: Letöltendőt kap
  2011-03-31 13:44:42, csütörtök
 
  A nap jó híre: Letöltendőt kapott Stohl András

Thu, 2011/03/31 - 13:05

Ma délután hirdettek ítéletet Stohl András perében, az ismert színész és médiaszemélyiség közel két és fél év börtönbüntetést kapott. Az ítélet még nem jogerős. Ennyit ér, ha egy közismert ember visszaesőként követ el ittas vezetést, ráadásul beismerten kokain hatása alatt.

Mint ismeretes, Stohl Andrást 2010 májusában állították elő, miután súlyos közúti balesetet okozott. A színész, közismert médiaszemélyiség részegen hajtott bele egy szabályosan közlekedő autóba. A balesetnek egy súlyos és egy könnyebb sérültje volt. A súlyosabb sérültnek ráadásul az orvosi vizsgálatok alapján kimutatható, hogy maradandó fogyatékossága keletkezett.

Stohl 2006-ban már tanúként egyszer ki lett hallgatva, és meggyanúsították kábítószerrel való visszaéléssel, ennek ellenére a tavalyi balesetkor kokain volt kimutatható a vérében. A nemcsak a színházakban, de a televízióban is nagy tömegek előtt szereplő, ezáltal sokak számára fokozattan példaértékű Stohl András tehát nem elég, hogy közúti balesetet okozott, mindezt immáron másodjára is ittasan, ráadásul még nagy valószínűséggel rendszeresen él kábítószerrel.

Az ügy tárgyalása december 14-én kezdődött, és a mai napon zárult ítélethirdetéssel. Stohlra az ügyész letöltendőt kért, a védője viszont a felfüggesztettért küzdött. A bíróság ítélete szerint két év négy hónapot kell letöltenie, emellett meg kell fizetnie a perköltséget, három évre el lett tiltva a közügyektől, és öt évre járművezetéstől is, olvasható a Velvet tudósításában. Az ítélet még sajnos nem jogerős.

(Szent Korona Rádió)


http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_03_31_a-nap-jo-hire-letoltendot-kapott-s tohl-andras?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+at isztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magyar+Jelen%29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kormány szerint sem veszélye
  2011-03-30 20:22:27, szerda
 
  2011-03-30. 11:57
A kormány szerint sem veszélyes a vörösiszap

A kormány kezdi elmaszatolni a felelősséget a tavalyi kolontári vörösiszap-katasztrófa kapcsán - jelentette ki Kepli Lajos, a párt képviselője.
A jobbikos képviselő ezt arra reagálva mondta, hogy a környezetvédelmi hatóság friss jelentése szerint a hatóság semmilyen hibát nem követett el, amikor nem minősítette veszélyesnek a kolontári tározóban található vörösiszapot. Kepli Lajos hangsúlyozta: mindezt ráadásul annak a Kling Istvánnak a 2002-2003-as szakvéleményére hivatkozva tették meg, aki jelenleg a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) vízügyi helyettes államtitkára.
Az ellenzéki politikus leszögezte: a hatóság által vizsgált anyag - ami alapján nem minősítették veszélyes hulladéknak az anyagot - nem egyezik meg a kolontári tározóban található nátrium-hirdoxidot is tartalmazó vörösiszappal.
A Jobbik birtokában lévő dokumentum szerint ráadásul az almásfüzitői tározóban tárolt ugyanilyen anyagot veszélyesnek minősítette a hatóság - emelte ki Kepli Lajos. A jobbikos politikus hozzátette: további érdekesség, hogyha a kolontári tározóban tárolt anyag nem veszélyes hulladék, akkor a tározóra érvényes egy korábbi kormányrendelet, amely a nem megfelelő műszaki állapotú tározók - és a Jobbik szerint a kolontári ilyen - bezárást rendelte el 2009 július 16-ig.
Kepli Lajos hangsúlyozta: nem értik, hogy a kormány miért "maszatol", hiszen ha valóban veszélyes anyagnak minősítették volna a kolontári vörösiszapot, akkor szigorúbb szabályok és ellenőrzések vonatkoztak volna a tározóra és akkor nem következhetett volna be a tavalyi katasztrófa.
(MTI nyomán)


http://kuruc.info/r/2/76726/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rendszeresen szellentett pénz
  2011-03-30 20:16:07, szerda
 
  Rendszeresen szellentett pénz ellenében Verók István

2011. március 30., szerda

Gazdag nyugati turistáknak rendezett fingóbulik rendszeres fellépője volt a politikus még a rendszerváltás után.

A volt terézvárosi polgármester elmondta, fiatal volt, kellett a pénz és nem szégyelli amiket tett fiatalkorában. "Ha újrakezdhetném, akkor sem tettem volna másként." - meséli a politikus, aki még hozzátette, ha rá lenne szorulva, újra vállalna fellépéseket, mert ahogy fogalmazott "van még egy-két trükk a tarsolyomban".

Az ún. fartparty-k agyon divatosak voltak az unatkozó nyugati üzletemberek között a nyolcvanas-kilencvenes évek fordulóján. Amerikában több állandó klub is létesült ilyen rendezvények szervezésére, ám egy idő után a rendőrség betiltotta a partykat, ezért is jöttek sokan kelet-európai bulikba, mert itt a mai napig legális.

Az ilyen bulik annyiból álltak, hogy az ún. farter (a fingók) körbejártak egy zárt teremben és belepúztak a fizetővendég arcába vagy italába, amiért - a produktumtól függetlenül - rögtön fizetséget kaptak, persze számla nélkül.

"Az egész egyébként úgy kezdődött, hogy 90-ben egy velős babgulyás után fingtam egyet a Mátyás Pince vécéjében, és egyszer csak a kezembe nyomtt 100 dollárt az egyik bebaszott amerikai turista és azt mondta: You are a fantastic farter..." - meséli megkérdezésünk nélkül Verók István.

Az ügy felbukkanásával kapcsolatban elmondta, hogy régen még Hagyó Miklós is a saját fülzsírját árulta diafilmes dobozban a Vörösmarty téren, Hunvald György pedig hátulról átölelve 100 schillingért túrta a részeg nyugdíjasok orrát a tremál medencében Sárváron.


http://hircsarda.blog.hu/2011/03/30/rendszeresen_szellentett_penz_elleneben_verok _istvan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A mezőgazdaság hazánk tartópil
  2011-03-30 20:00:37, szerda
 
  A mezőgazdaság hazánk tartópillére
2011. március 30. 18:54
Hunhír.info

A vidékfejlesztési miniszter a kabinet döntése után elmondta: elindítják az agrár forgóeszköz hitelprogramot; ezt várhatóan a banki termékek április végi elkészülte után vehetik igénybe a gazdálkodók

A 15 milliárd forintos hitelprogram pénzügyi forrásait elsősorban takarmányvásárlásra fordíthatják a gazdálkodók. A termelők 1-től 50 millió forintig terjedő összeget vehetnek fel, a termeltetők pedig maximum 250 millió forint összeghatárig igényelhetnek kölcsönt a 15 milliárd forintos keretből. A kamat mértéke 7,5 százalék, a futamidő pedig három év.

Hunhír.info - hirado.hu


Így van.A mezőgazdaság hazánk tartópillére.Ezért indítottak támadást a zsidó bankok ellene.
1.Eladósítás
2.Ellehetetlenítés
3.Bekebelezés
4.Szolgasor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázálmok - egy napirend előtt
  2011-03-28 21:16:54, hétfő
 
 
Lázálmok - egy napirend előtti felszólalás margójára


Amennyiben a delírium szó jelentését keressük a különféle értelmező szótárakban, meghatározásként lázas önkívületi állapotot, illetőleg érzékcsalódásokkal járó átmeneti tudatzavart találunk. A delírium orvosi szakszó a latin delirare - jelentését tekintve félrebeszél, eszelősködik - ige nyomán, melynek eredeti értelme a mellészántás, a barázdából való kitérés. Maga a delírium nem betegség, hanem kóros elmeállapot. A politikai delírium egy adott politikus politikai értelemben vett érzékcsalódásokkal járó tudatzavarát jelenti, ahol fiziológiai értelemben nincs szó lázról, ettől függetlenül az önkívületi állapot minden esetben fennáll.

Szellemiségünkhöz szigorúan ragaszkodva ki kell jelentenünk, hogy az elmúlt hatvanhat esztendő minden egyes politikai programalkotását, nagy tömegek előtti beszédét, kormányzati ciklusát a politikai delírium állapota jellemezte, és jellemzi ma is. A jellegüket tekintve Isten- és emberellenes, illegitim politikai elitek kitérítették a nemzetet abból a barázdából, melyben többé-kevésbé saját törvényeinek megfelelően intézte életterének közügyeit, s rendezte saját sorsát. Hozzá kell fűznünk természetesen a fentiekhez azt, hogy nem kívánjuk vissza a királyságot, se a fene nagy méltóságú "kormányzó urat", illetőleg azt a képmutató politikusi garnitúrát sem, mely a Magyar Királyság csillogó emlékezetét erkölcstelenségével beszennyezte. Lázálmokat kergettek, miközben ők maguk is megkergültek. Hasonszőrű lázálmok gyötrik az idegen pénzből és szellemiségen felcseperedett jelenlegi miniszterelnököt, Orbán Viktort is. Az úgynevezett ,,Nemzeti Együttműködés Rendszere" címszóval a megalomániás kormányfő új kvázi-rendszert alapított.

Mely rezsim természetesen kiemelten nemzeti. Életre hívását azért megelőzte egy (nemzeti) konzultációs mozgalom, de az bizony földrengésszerű változásokat hozott. Az orbáni szólamok által melengetett lelkű, tisztességgel gürcölő emberek konzultációkkal a hátuk mögött, kezükben petíciókkal felvértezve megrohamozták a szavazófülkéket, demokratikus forradalmat vittek véghez, hogy elűzzék a spekuláns milliárdosokat, pénzarisztokratákat, s a hatalommal visszaélő politikusokat. Orbán Viktortól ma megtudtuk, hogy más, hasonló nagyságrendű mozgalom nem volt az előző húsz évben, a konzultációs mozgalom diadalmaskodott hát. Hatvankét év után erős, magyar alkotmánya lehet az országnak, hiszen a Nemzeti Kerekasztal-tárgyalás I/1. számú - alkotmányos berendezkedéssel foglalkozó - albizottságában napjaink akkor még fiatal miniszterelnökének nem adatott meg egy demokratikus, vértelen fülkeforradalom levezénylése, hogy magyar alkotmány létrehozását szorgalmazhassa; mai fejjel már érthető, ha úgy látja, hogy a '89-es alkotmányba az embereknek semmilyen beleszólása nem volt. Minek tekinti hát magát Orbán Viktor?

Fordítsuk komolyra a szót! A kormányfő az elmúlt 10 hónap sikerei között felsorolta:

1.) Magyarország pénzügyi függetlenség visszaszerzését. Ezzel kapcsolatban jelezni kívánjuk, hogy - már amennyiben Kármán András úr, a nemzetgazdasági tárca államtitkára nem tájékoztatta - a minap sikerült sort keríteni 3,75 milliárd dollár értékű, tíz- és harmincéves lejáratú államkötvény kibocsátására. Nemzetközi pénzügyi elemzők ugyan magasnak tartják a 6,375 és 7,625 százalékos kamatot, de a ,,Nemzeti Együttműködés Rendszere" kivonja magát a kölcsönadó logikája alól. A ,,Nemzeti Együttműködés Rendszere" garantálja a magyarság számára a matematika, a nyelvtan (lásd: Schmitt államfő), de akár a gravitáció törvényeinek az egyedi értelmezését is, hiszen erre kétharmados, demokratikus és vértelen fülkeforradalmi felhatalmazást tud felmutatni a Nemzetközi Valutaalap lelkes pénzügyeseinek. Annak az IMF-nek, melynek visszatérését a Széll Kálmán Terv alapozza meg.

2.) A politikai osztály megfelezését. Óriási eredmény, hogy kirúgnak nagyjából száznyolcvan parlamenti képviselőt. A raktárakban és gyárakban robotoló magyar egyből a fejéhez kap, lerakja a targoncát és üvölt örömében. Hiszen megfelezik a politikai osztályt. A magyar munkás öröme alábbhagy, mikor kiderül, hogy nem az élősködő politikusokat vágják ketté. Hozzátesszük, a parlamenti képviselők nem a politikai osztály. A Bibó Szakkollégium nevezetű, Soros György által finanszírozott ifjúsági szabadkőműves páholyban elvileg tisztázták a fogalmakat valamely társadalomtudományi alapozó előadáson. Kéri Lászlónak se volt valószínűleg kétharmados felhatalmazása, hogy legitim előadó lehessen.

3.) Új adórendszert. Aki nem az országgyűlési Képviselői Irodaház olcsó büféjében zabál, majd onnan drága luxusautójával aktuális szajhájához siet, az tudja, hogy az adóváltozásokkal a magas keresetűek jártak jól. Ezen nincs mit szépíteni, tessék elővenni egy számológépet, vagy egy könyvelőt, esetleg valamelyik csaló adótanácsadó cég névjegykártyáját.

Innen már nem is érdemes tovább hallgatnunk a miniszterelnököt. Politikai delíriuma ugyan a nemzeti vagyon, a termőföld, a vízkészlet, a család, a rend, az otthon, a munka és az egészség alkotmányos védelmének szükségességét zengi, s a következő generációk jövőjének körülbástyázását. Sallang csupán minden. Egyszerű a képlet: pénz kellene mindenre, de nincs. A több milliárd dollár ugyanazokhoz folyik vissza, akiktől azt Orbánék kérték. Ördögi kör. Vagy orbáni, ahogy tetszik. A gazdaságdiplomácia bukdácsol, a valóság: növekedés helyett lassú halál.

A politikai delírium elmúlása.

Szűcs Ferenc — Jövőnk.info
2011. március 28. - 18:55


http://jovonk.info/2011/03/28/lazalmok-egy-napirend-elotti-felszolalas-margojara


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
JAPAN HAARP Magnetometer data
  2011-03-28 21:03:28, hétfő
 
 
JAPAN


http://www.youtube.com/watch?v=UAGYqrANnAw

http://northerntruthseeker.blogspot.com/2011/03/fukushima-nuclear-disaster-japans .html?honnan=Nemzeti_Hirhalo

http://www.wired.com/dangerroom/2011/01/with-stuxnet-did-the-u-s-and-israel-creat e-a-new-cyberwar-era/


http://presscore.ca/2011/?p=1624


HAARP Magnetometer data shows Japan earthquake was induced.
Posted by PC Latest news, World news Tuesday, March 15th, 2011
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Utcára vonulnak az egyenruháso
  2011-03-28 20:47:03, hétfő
 
  2011-03-28 19:01
Utcára vonulnak az egyenruhások

Április 9-től demonstrációsorozatot tartanak szerzett jogaik védelmében az egyenruhások. A szervezők a legnagyobb megmozdulást április 16-ára szervezték.



A tervek szerint a fegyveres és rendvédelmi dolgozók a Parlament előtt addig tüntetnek majd, amíg a demonstrációs bizottság meg nem egyezik a kormánnyal. ,,Attól is más ez a demonstrációs akció, hogy készek vagyunk mindaddig demonstrálni, szünet és megállás nélkül, amíg meg nem tudunk állapodni a kormánnyal" - nyilatkozta Kónya Péter, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének elnöke.

A Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének elnöke elmondta: azt szeretnék elérni, hogy a jelenleg hivatásos állományúak változatlan feltételekkel vonulhassanak nyugdíjba, és a heti 40 órás munkaidő felett ellentételezés nélkül ne lehessen munkavégzésre kötelezni őket. (da)

hírTV

http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=370180
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hírek a tiszaeszlári tutajosok
  2011-03-28 20:40:46, hétfő
 
  2011-03-28. 12:53
Hírek a tiszaeszlári tutajosokról - lapszemle 1882-ből

Vasárnapi Újság, 1882. július 9., eredetiben itt
Tisza-Eszlárról naponkint sokféle távirat érkezik, olyanok is, melyek szerint a befogottak mindent bevallottak már, de aztán nyomban egy másik hír megint mást mond.
A Solymosi Eszter eltűnése mély titok még mindig, de az ál-Eszter, tudniillik a dadai holttest titka úgy látszik, derülő félben van. Erre mutat, hogy a befogott tutajosokat, kikre az a gyanú, hogy ők csempészték a holttestet Dadára, a hely színére kísérték, hogy a hulla kitételéről, elásásáról ott adjanak fölvilágosítást. E hó 5-dikén visszakísérték Nyíregyházára, de másnap újra Eszlárra vitték őket. Egy félhivatalosnak látszó tudósítás szerint «az újabb vallomások által az ügy is már lényegesen előrehaladt.» Kívánatos, hogy a rejtélyes és bonyolódott ügyben mielőbb hivatalos fölvilágosítás történjék, mert a legellentétesebb hírek, mende-mondák, a titokzatos esetet oly színbe burkolják, hogy alkalmas lett immár izgalmak forrásául. - Itt említjük meg, hogy a magyarországi orthodox zsidó rabbik f. hó 5-dikén Budapesten gyűlést tartottak s ott egy nyilatkozatot fogadtak el. Ebben tiltakoznak az ellen, mintha a zsidó vallás bármely szabványa parancsolná a rituális gyilkosságot s tagadják, hogy ilyent valaha zsidók elkövettek volna. Jelentik továbbá, hogy e kérdésben nyilatkozattételre szólították föl az orientális akadémiákat, s Európa összes theologiai fakultásait, s nyugodtan várják az előkelő nemzsidó tudósok válaszát. A nyilatkozatot Katz Menachim német-keresztúri és Lipsicz Lipót abauj-szántói rabbik írták alá valamennyiök nevében.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: Máig élő tabu: Solymosi Eszter meggyilkolása és a tiszaeszlári per (III. rész)

http://kuruc.info/r/8/76612/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/43 oldal   Bejegyzések száma: 420 
2011.02 2011. Március 2011.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 420 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 298
  • e Hét: 631
  • e Hónap: 14823
  • e Év: 147740
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.