Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/29 oldal   Bejegyzések száma: 285 
Gyerünk gyerekek, az ország veletek!
  2018-02-27 18:11:40, kedd
 
  Gyerünk gyerekek, az ország veletek!
Lázár Gergő | Ma | 18:08

Március 24-ére tüntetést szervez a Független Egészségügyi Dolgozók, valamint a Magyarországi Mentődolgozók Szövetsége. Az okokat talán nem is kell magyarázni. Aki követte az elmúlt hónapok híreit, pontosan tisztában lehet azzal, mi folyik ma a kórházak falai között. Ha ez nem lenne elég, a kormány még át is verte kétszer egymás után az egészségügyben dolgozókat. Béremelést ígért nekik, miközben alamizsnát kaptak. A dolgozóknak érthetően elegük van a kialakult helyzetből, melyet a magyar lakosok is rég megelégeltek. Mindannyian tudjuk, változásra van szükség. Na persze vannak kivételek, például Éger István, az Orvosi Kamara elnöke, aki a következőket mondta a készülő sztrájk kapcsán.

Nincs oka a sztrájk szervezésnek az egészségügyben, a dolgozók többsége jól járt a fizetésemeléssel, a tiltakozó szakszervezetek nagyítják föl a problémát - Magyar Hírlap

Mondja ezt az az Éger István, aki egy olyan kamara élén állva keres havi 1 000 000 forintot, amelynek megbecsültsége körülbelül az Állami Számvevőszékével vetekszik. Éger vezetésével temérdek etikai ügyet söpörtek a szőnyeg alá, mely az orvosok megítélését rombolta és rombolja a mai napig. Másfél milliárdos költségvetésükkel úgy gazdálkodik, mintha az a sajátja lenne. Csak működésre nem kevesebb mint 600 millió forintot szán, de volt 120 millió forint arra is, hogy egy évente 10 alkalommal megjelenő, sokak által használhatatlannak minősített újságot kiadjanak.

Éger István talpig becsületes ember, aki az ő fizetését és a Kamara gazdálkodási adatait kikérő Dr Kunetz Zsombor ellen etikai vizsgálatot indított. Szerinte ugyanis az intézményesített mocskolódásnak felelt meg. De ez nem volt elég, ezt követően pénzt kért azért, hogy nyilvános adatokat adjon ki. Aztán Éger végül kénytelen volt kiadni a kért adatokat, majd elkezdett hazudozni, hogy azok már korábban is ott voltak, jah de mégsem, mert a honlap épp átalakítás alatt állt. Ismerős ugye?

Ez az Éger István az, aki jóformán hazugnak nevezi az egészségügyben dolgozókat és ok nélkülinek nevezi sztrájkjukat.

Akik azt állítják, hogy mindössze pár forinttal emelkedett a bérük, azok nem mutatták meg a bérjegyzéküket, azt, hogy voltak-e szabadságon és egyáltalán, hogy mi volt az előzménye az elmaradt emelésnek.

Igen kedves István, mindenki hazudik idehaza. Mindenki, kivéve a feddhetetlen vezetőket és a kormány csókosait. Mindenki mocskos áruló, aki emberhez méltó körülményeket, tisztest fizetést szeretne. Azt szeretné, hogy egy ápolói, vagy egy mentőorvosi állás mellé ne kelljen másod, harmad állást is elvállalnia ahhoz, hogy gyermekeit tisztes körülmények között nevelhesse fel. Nem milliós fizetéseket - mint amiket ti visztek haza valós munka nélkül - kérnek, hanem emberi bérezést.

Senki nem kíváncsi egy olyan ember véleményére, aki semmibe veszi a papíron általa képviselteket. Ahhoz már bőven késő, hogy hülyének nézzetek mindannyiunkat. Nincs már annyi kitalált hazugság és lejáratókampány, amely képes lenne elfedtetni az egészségügy problémáit. Ez egy hibás rendszer, amelyen változtatni kell. Változtatni kívül és belül, strukturálisan és felfogásában. Sem az egészségügyi dolgozókat minősítő Cser Ágnesekre, sem a saját kollégáját etikai vizsgálatnak alávető Éger Istvánokra nincs szüksége a szakmának.

Ahhoz, hogy valós változások történjenek a hazai egészségügyben, olyan szakszervezeti képviselőkre és kamarai elnökökre van szükség, akik valóban a kollégáik érdekeit képviselik. Olyanokra, akik nem a kormánnyal kötnek háttéralkukat, a saját kollégáikkal szemben. Olyanokra, akik nem vesztegethetőek meg és valóban az érdekképviseletért vannak ott ahol, nem pedig a milliós juttatásokért.

Rendszerváltásra van szükség minden fronton, ha valóban változást szeretnénk elérni. Azt hiszem sokunk nevében mondhatom, mi veletek vagyunk egészségügyi dolgozók! Álljatok ki a jogaitokért és a sokak által sárba tiport becsületetekért.

https://kolozsvaros.com/2018/02/27/gyerunk-gyerekek-az-orszag-veletek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hungária vagy Kreténia?
  2018-02-27 16:50:29, kedd
 
  Hungária vagy Kreténia?

Közeledik a választás napja, országgyűlési képviselőket kellene választania a magyarságnak. Leadja a szavazatát a több diplomás, magyar tudatú professzor, és az árokban részegen fetrengő cigány is (ha épp járóképes). Mindkettőjük szavazata ugyan annyit ér. Mivel több a részeges cigány és lumpen, ezért a professzor ne is menjen el szavazni, mert kisebbségbe kerül az általa jónak tartott irányzat. De nem a professzorok és a részeges lumpenek döntenek az ország sorsáról, hanem a "tömeg", a megvezetett sokaság. Ők a döntő többség.

Ez az a többség, melyet Jézus juhoknak nevezett, és mint tudjuk a juhok birkák. Eddig birkamódra is viselkedtek, bizonyítva ezzel a jézusi tanítás igazságait. Annyi azonban a birkáktól is elvárható, hogy ha vezetőt választanak, legalább az is a birkák közül kerüljön ki, és ne egy farkasra essen a választásuk. Elvárható lenne. De a húszéves tapasztalat azt bizonyítja, hogy Magyarország birkái sorozatosan farkasokat választottak vezetőül. Igaz, hogy a farkas szereti a birkát, de csak mint jó étvággyal elfogyasztható csemegét.

Ezért a farkast hibáztatni hülyeség, mert a farkas ezért farkas. Hibáztatni senki mást nem lehet, csak a hülye birkasereget. A birkanyáj hülyeségét bizonyítja továbbá az is, hogy amikor rájön a farkas valódi mivoltára, a farkast kezdi hibáztatni. Kivonul az utcára, hazugnak nevezi a farkast - aki nem hazudott, csak kijelentette hogy farkas -, "Monnyon le!" üvölti a birkasereg, és amikor a farkas bizonyítja is mivoltát, kimutatva foga fehérjét, pánikszerű menekülésbe kezd az üvöltöző birkahad.

Most kifosztva, eladósítva, megnyomorítva pislog a hodályban, és amikor új pásztort választhatnának -ha birkát semmiképp sem akarnak megválasztani-, megint rosszul választanak. Ha legalább a régi mondást ismernék, miszerint a vakok között a félszemű a király, már nem lenne nehéz a választás. De a birkasereg nem ismer mást, mint amit a bűvész-hipnotizőr birkahülyítők eléjük tesznek. Belenyomják fejüket a média-vályúba, és kizabálnak belőle mindent, lehet az maszlag, beléndek, vagy akár bürök is, teljesen mindegy.

Persze, azért a farkas sem esett a fejére, álcázza magát rendesen. Magára húzná akár a báránybőrt is, csak meglegyen a mindennapi vacsorája. Csakhogy a birkasereg egy része megunta a birkaságot, és kezd emberként viselkedni. A másik része is tovább fejlődött az elbutulás vonatkozásában, és az evolúció szabályai szerint marhává változott (az evolúció tévtana erre az egyetlen esetre alkalmazható). Most tehát az emberek és a marhák között fog eldőlni a következő választás. Az emberre a logikus gondolkodás és a jövőtervezés jellemző, a marháknál csak a marék széna jöhet számításba. A farkasnak, bárminek is álcázta magát, a továbbiakban nincsenek esélyei, mert a helyzet súlyosbodásával a tétek is túlnőttek a farkas lehetőségein. Ő a birkanépre volt méretezve.

A marhák élére sokkal fajsúlyosabb vezetőket kell állítani, olyanokat, akik képesek ezt a csordát is a meghatározott célok felé terelni. A mészárosok erre a legalkalmasabbak, ismerik a marhákat is, és azt is tudják, hogy merre van a vágóhíd. Ami a végső cél. Tehát a marhákkal meg kell szavaztatni a mészárosokat, és ez nem lesz egy nehéz feladat. Még különösebb propagandát sem kell kifejteni, elég a hülyeségeket addig ismételni, amíg minden marha már nem csak elfogadja, hanem esküszik is rá. Arra, hogy a mészárosok neki jót akarnak. Persze, a propaganda ki sem ejtheti a vágóhíd, a hentes és mészáros, a marhabőr feldolgozás és más -a végcélra utaló- szavakat. Elég a széna és a legelő ígérete, egy kis farkasszidással és birka leszólással fűszerezve. Nyilván a marhákat sem fogják marháknak nevezni, hanem választópolgár, sőt, tisztelt választópolgár lesz a titulusa. Egészen a választásokig.
A választások alaptétele az, hogy nincs választás. Akárkit választ a választó, ugyanazt választja. A birkák csak farkasok közül választhattak, a marhák most meg csak a mészárosok közül. Nincs más választék. Az embereknek nincs lehetőségük maguk közül politikusokat választani. Először meg kell vívniuk a küzdelmüket a mészárosokkal és a marhákkal, és ezért most jó stratégiai és taktikai érzékkel rendelkező vezetőkre volna szükségük. A küzdelem első fázisa a felsorakozás. Az ember az emberek közé, a marhák a marhák közé. A felsorakozás most a választáson való részvétel, vagy távolmaradás formájában zajlik. Az ember távol marad, a marha elmegy szavazni. Ha a magyar emberek többsége nem vesz részt a mészárosok megválasztásában, akkor Magyarország Hungária lesz újra, de ha a szavazó-marhák lesznek többségben, végérvényesen Kreténia lesz Magyarország.

És működni fog a vágóhíd is, gőzerővel. Bedarál mindent, a végterméken lesz majd egy felirat: Made in Kreténia - kreténiai marhákból.

V. István - Jövőnk.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már nem tudnak másik feneket keresni maguknak
  2018-02-27 08:32:34, kedd
 
  Már nem tudnak másik feneket keresni maguknak
H. Andrea | Ma | 8:00

Szép reggelt kívánok! Meg elnézést is. Ma reggel én vagyok a soros, ezért arra teszek javaslatot - magamnak leginkább -, hogy Bálint kolléga fájdalmas hiányában kezdjem el szépen összegelapátolni azt, ami a hódmezővásárhelyi, nem egészen a fideszes papíforma szerinti történések nyomán a nyakunkba hullott. Tudom, hogy Róbertgida tegnap már megemlítette, de ezt akkor sem hiszem el, úgyhogy idecsinálom, hátha közösen könnyebben feldolgozzuk.

... Vérszagot kaptak és reményt kaptak, és most meg fogják próbálni azt a hangulatot elhinteni az országban, hogy ők a rohadt erősek, és mi már senkik vagyunk, és a mi táborunk az szertefoszlott, és gyakorlatilag most már ők fognak bemenetelni 8-án a hatalomba... akkor azt gondolnám, hogy itt az idő. És akkor e helyről szólnék a mieinkhez, hogy igen, békemenet lesz. Most hívok mindenkit, március 15-én déli 12 órára a Bem szoborhoz. Ott találkozunk...

Azt látom, hogy Bayer elvtárspajtáskartárs meglehetősen nyúzottnak tűnik mindenkori önmagához képest is (ITT 47 percben megtekinthető a Bayer-Bencsik-Lovas-Huth produkció), de ezt így akkor is hogy? És Bencsik professzor, másik minden rendszerek kiszolgálója hogy gondolta ezt?

Ez az adekvát válasz, ahogy 2012-ben is ez volt az adekvát válasz. Hogy hinnünk kell a szeretet és az összefogás erejében.

Ha jól értem, akkor a taknyon-véren csúszás feketeöves mestere békemenetelésre hívja az övéit, mert itt az idő. De mire is? 13 ezer ember választáson kinyilvánított szabad akaratát lefordítani vérszagra... hát ez elég súlyos. Úgy tűnik, a vér nagyon bekattant ennek a lágyszívű humanistának, de ennél nagyobb baj, hogy ha ezt összerakom azzal, amit tegnap vadhajnalban első felindulásában írt poszt-Hódmezővásárhely témában, nem vagy túl derűlátó. Ugye nem arról van szó, hogy a szeretet és az összefogás nevében nyílt hergelést terveznek a nemzeti ünnepre, hátha elszabadul egy kisebbfajta pokol, ami aztán mindenféle - a jelenleg érvényben lévőnél is rendkívülibb - kormányzati intézkedéseknek melengeti majd az ágyát?

A Kétfarfúak békemenetével együtt sem találom megnyugtatónak a dolgot, pedig valóban a legésszerűbb az volna, ha csak simán kiröhögnénk a vergődésüket. Csakhogy ami Bayer ábrázatára ki van ülve, az pontosan az az életérzés, aminek a definícióját Edgar fektette le tegnap: Már nem tudnak másik segget keresni maguknak. Ha a Fidesz bukik, ezeknek nincs tovább. Vagyis a hatalom eme önkritikátlan kiszolgálóit utolérték a nagy felismerések, Hódmezővásárhely igenis a feje tetejére állította az Orbán hátsójába szorult világukat, amelyben evidenciának tűnt, hogy a hatalom örökre az ő kezükben marad. Ezért olyanokat mondtak kínjukban, amit eddig soha. Lovas István azon akadt ki, hogy a közpénztelevízió (Migráns1) elfelejtett tudósítani a hódmezővásárhelyi eseményekről, Bencsik kolléga ildomosnak találja befejezni az elemi iskolai szintű sorosozást (:O), és azt állítja, hogy bízni kell annyira a miniszterelnökben, hogy feltételezzük róla, hogy nem korrupt. Bayer pedig egyetértőleg vágja rá, hogy a Soros-migráns téma kevés lesz az emberek meggyőzéséhez. Mi jöhet még? Remélem, ezért a váratlan őszinteségi rohamért nem kell a megélhetésükkel lakolnia egyiküknek sem.

Egyelőre úgy tűnik, hogy Rogánék gyűlöletkeltő, egybites üzeneteire épülő kormányzati kommunikációja, a sok álhír, lejáratás és riogatás perverz effektust produkált Hódmezővásárhelyen, és bár a Fideszen belül is sokakat irritál a dolog, a habonyista-rogánista vonal úgy döntött, hogy tolni kell a falig és azon túl is, mert a népek ráharaptak a Soros-migráns témára. Ennek most az az eredménye, hogy beindult a fosás, hiszen a kérdés mindennél aktuálisabb: vajon mennyire általános az, ami Hódmezővásárhelyen történt? Úgyhogy bár sokan próbálták bagatellizálni és helyi jelentőségűnek tekinteni az ügyet, a Fidesz magabiztos fölényének zászlóshajója léket kapott. Már régóta mondogatjuk, sokan mások is mondogatják, hát bejött.

Mindeközben Varga Mihály is a nagy beismerő vallomások korszakát éli: elismerte, hogy Európa legmagasabb áfája marad a magyar áfa. Ugyan állítólag folyamatosan vizsgálják azokat a lehetőségeket, ahol lehet helye a kisebb áfának, de most csak célzott támogatásról, adócsökkentésről lehet szó, általános áfacsökkentésről nem. Nem kapcsolódik közvetlenül ide, de attól tartok, hogy a nagy választási pénzszórásnak durván meglesz a maga böjtje, és ez teljesen független attól, hogy mi történik április 8-án. A Fidesz nagy sikertörténetei olvadoznak a valóság oltárán, a magyarországi rekord áfa ehhez képest csak hab a tortán.

A szombathelyi Bercsényi Miklós Általános Iskolában közben süvít be a szél az ablakon, a szülők által bevitt olajradiátor sem segít a helyzeten, dermesztő hideg van az osztálytermekben. Semmi különös, csak rohadnak az ablakok, a nyílászárókat nem sikerült teljes mértékben kicserélni. Úgyhogy ahol nem sikerült, ott kabátban, felöltözve ülnek a gyerekek. Mert a sorosozás közben nem futja hülyeségekre. Mert az nem nemzeti ügy, hogy egy diáknak se kelljen megfagyni télen azért, mert rohad az iskola épülete. Márpedig most már lassan dönteniük kell a felelős, értelmes magyar embereknek, hogy mi a fontosabb: a mindennapi valóság, vagy Orbán Viktor démonai és lázálmai.

Igazi népünnepély, öröm és boldogság: összeállt a Fidesz országos listája, és micsoda meglepetés, arra rápakolták Lázár Jánost is, annak ellenére, hogy a minap hatalmasat bukott, és annak ellenére is, hogy világossá tette: amennyiben nem győz egyéniben, nem szeretne listáról bekerülni. Hát pont ez a lényeg. Nem engedik el a kezét, és mondjuk jól is teszik, az átlag fideszes szellemi kapacitása, dörzsöltsége sehol nincs Lázáréhoz képest. És hát csak Németh Szilárdokkal nem lehet még csatát sem nyerni, hát még háborút. No, akkor aki még nem látta, íme az első 10 szerencsés:

1. Orbán Viktor

2. Semjén Zsolt

3. Kövér László

4. Novák Katalin

5. Varga Mihály

6. Gulyás Gergely

7. Kubatov Gábor

8. Németh Szilárd

9. Balog Zoltán

10. Harrach Péter

Majd ezen még elcsámcsogunk minden bizonnyal, de azért ránézésre is van annak némi bűbája, hogy a rezsibiztos az előkelő 8. helyen szerepel. Ami engem ennél sokkal jobban mellbevágott: nem úgy volt, hogy Harrach eltakarodik nyugdíjba és nem szívja tovább egy nem létező párt képviselőjeként az ország vérét? Hát, ez most igen rosszul esett, bevallom. A lényeg, hogy Rogánnak sincs oka az aggodalomra, igaz, hogy Lázár így is előtte van a listán, de azért befért az első 20-ba. Állítólag a 72. helyen futó Révész Máriusznál rezeg már a léc, úgyhogy Farkas Flóriánnak végképp nincs oka panaszra, az első 40-ben ő is benne van.

Ebből is látszik, hogy a jól végzett munkának mindig beérnek a gyümölcsei, a vezér nem engedi el senkinek az enyves kezét. Pláne nem Rogánnak és Farkas Flóriánnak. Majd meglátjuk, hogy a - Bencsik András által az egybites sorosozásnál intelligensebbnek nevezett - magyar társadalom miként vélekedik erről a nagyszerű teljesítményről.

Addig is szép napot mindenkinek e farkasordító hidegben, de már csak kettőt kell aludni és itt a március. Zenéljünk, mert az mindig jót tesz, aztán jöhet a móka!

https://kolozsvaros.com/rovidek/mar-nem-tudnak-masik-feneket-keresni-maguknak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez a mindenre kapható cselédmentalitás, ez a feneketlen osto
  2018-02-27 08:30:12, kedd
 
  Ez a mindenre kapható cselédmentalitás, ez a feneketlen ostobaság, a gyűlöletre fogékony takonygerincűség ott marad

Tamás Róbert | Február 26, Hétfő | 15:31

Maradt itt még valami Hódmezővásárhely előttről. Kanyarodjunk vissza egy kicsit a diákokhoz. Ahogy az várható volt, a pénteki diáktüntetést követően - legjobb hagyományaikat követve - a propagandamédia munkatársai egymáson taposva igyekeztek túllicitálni egymást. Mert a pénteki diáktüntetés természetesen olyasmi, amit vastagon be kell kenni a szervilizmus taknyával, mert ez a feladat. Az Origo például odáig ment, hogy alig néhány száz tüntető lézengett a téren. A szokásosan névtelen szerzemény így zárul:

A demokrácia hiányát előszeretettel emlegető, mégis zavartalanul tiltakozható szónokokat nevetségesen kevesen, néhány százan figyelhették a parlament előtti téren.

Értsd: ha még nem hurcolnak börtönbe, amiért tüntetni merészelsz, ha nem lövet a tömegbe a kormány, akkor demokrácia van.

A Pesti Srácok is megemlékezett a tüntetésről. Tudom, nem érdemes beszélni erről, ne nézzünk oda, akkor nincs is és úgy lehet tenni, mintha minden rendben lenne. Márpedig oda kell nézni, ezek a közpénzből eltartott portálok nem öncélúan irkálnak. Nem a véleményüket akarják kifejteni, nem az elveiknek keresnek fórumot. Pontosan megtervezett feladatot hajtanak végre. Mégpedig eredményesen. Nem a PS cikke a fontos, semmi újdonság nincs benne. Soros-fiókák tüntikéztek. Azonban a hozzászólásokból jól látható a Fidesz átkozott rombolásának az eredménye. A megállás nélkül hergelt, korlátozott szellemi képességekkel megáldott hívek bármikor vevők a sorosozásra - kétsége ne legyen senkinek, hogy bátran nevezhetjük zsidózásnak is a gyűlöletkampányt, a lényegi üzenete a hívek felé ez és ők ezt értik is - és gond nélkül támadnak neki a gyerekeknek, fiataloknak is. Mert ők is ellenség, ahogy mindenki az, aki nem óhajt asszisztálni a Fidesz ámokfutásához. Márpedig hagyományosan mindenki kormányt akar buktatni, aki bármiben változást szeretne elérni, mert ami most van, az szerinte nem jó. Néhány komment:

Az összes tüntikéző elmehet a kurva anyjába ahonnan jött.Nyuggerestül diákostul, tanárostul.Az olyan tanárokat akik diákok mögé bújva élik ki kommunista aberrációjukat azonnali hatállyal ki kell rúgni és örökre el kell tiltani a szakmájától.Az ilyen anarchistákat semmiképpen nem szabad komolyan venni, mert ezek mind-mind soroscsicskák.
Akinek baja van az oktatással, az húzzon a gecibe nyugatra, ott már arabul is tanulhat.

Ilyenkor bezzeg egy darab Allahu Akbar öngyilkos merénylő sem jelenik meg, milyen érdekes, pedig a leszakadt végtagok, cafatokra robbant combizmok,kipukkadt belek és fröccsenő agyvelők látványa hamar elvenné a többi tüncikéző kedvét a folytatástól.

Zsidó külykök szarakodnak állandóan.Ti úgyis azt tanultok ,amit akartok.Hagyjátok már békén a többséget.Szarfaszúak!

Takarodjon az összes tüntető a jó büdös picsába.A magyar társadalom túlnyomó többségének semmi baja az oktatással, akinek van el lehet menni.

Soros György húzza a faszára az összes tüntető kakilóját!

kurva anyátokat geci tüntetők,hoyg szakadt volna a kurva anyátokba és a drogos apátokba a fejetek ti geci!!!!rohadt kölykök!

Idióta hülye gyerekek testnevelésből felmentett kis csicskák de az is aki a háttérből támogatja őket az a balos banda uszítja őket aki 2006 ban lövetett a tömegbe most ha ők lennének hatalmon már kardlapoznák a kis köcsögöket legalább okkal vonyítanának

Felhergelt fartúrók ezek mind, remélem hétvége felé ez a kis tünti újabb ezrekkel növeli a Fidesz táborát

Gondolom söt ahogy lätszik “pär tulkoros is ott ugrabugräl. Ez aztän a civil tünci komcsikkal,libsikkel, homikkal kiegeszülve!!!Lesz 1-2 peticio aztän usgyi haza mert hideg van. Gyuri bäcsi megdolgoztunk a penzünkert mondjäk majd hetfön a “civilek!!!

Ezek a vén kecskék mit kerestek a tüntetésen a temetök meg üresek nem mondták nekik.hogy elkúrták a házszámot a a sok vén spicli ávos maradék

Ezek a kis köcsögök max a kecskét döntik meg sok kis sikló vállú hülye gyerek a Soros csicskái

SZABAD AKARAT!
Sz@ros kölykök! Le lehet menni a pincébe, felállni a sámlira, kötél a nyakba és minden problémátok megoldódott.
Ha azonban nincs pincétek, sámli és a kötél is elfogyott, akkor ott van pesti IC, nyugodtan álljatok ki a sínekre, nem fogtok senkinek hiányozni.
Még járulékos veszteségek se vagytok.

Ne kívánjon a mozdonyvezetőnek ilyen szörnyű élményt.

Leginkább a 7. pont (ne legyen nulladik óra) és a 8. pont (ne legyen hosszabb a tanév) teccik, mint szakmailag koherens követelmény!
Mellesleg nem értem miért fáradtak transzparensek írásával! Elég lett volna, ha felveszik a nagypapa ÁVO-s, vagy a papa munkásőr egyenruháját!

“Belehúztak" a Rákosi unokák! Ha valaki, ők biztosan tudhatják, mi a “szabad oktatás"! Nagypapijuk erről volt híres! Kár, hogy most nem úgy “kezelik" a fajtájukat, mint anno!

Az Orbán-rezsim bukni fog, ez nem kérdés. Egyedül az időpont kétséges. De ez a pusztítás itt fog maradni, ezek az újságírók és ezek a hozzászólók itt maradnak. Az újságírók majd keresnek maguknak másik szolgálható urat, a hozzászólók letagadják a csillagokat az égről és eltűnnek a susnyásban. De attól még ez a mindenre kapható cselédmentalitás, ez a feneketlen ostobaság, a gyűlöletre fogékony takonygerincűség ott marad.

Lehetséges, hogy nincs ezzel semmi baj, ilyen mindig volt és lesz. Talán csak annyi a megoldás, hogy nem szabad engedni, hogy az ilyenek felszínre kerüljenek. Nekem mégis az a véleményem, hogy ilyen feneketlen pusztítást még egyetlen bandának sem sikerült véghezvinnie, mint a jelenleginek. Minden egyéb mellett ezzel is el kell majd számolnia mindenkinek, aki - bármekkora mértékben is - részt vállalt ebben a rombolásban.


https://kolozsvaros.com/2018/02/26/ez-a-mindenre-kaphato-cseledmentalitas-ez-a-fe neketlen-ostobasag-a-gyuloletre-fogekony-takonygerincuseg-ott-marad/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Török Gábor: Ez lesz az első számú kérdés 2018-ban
  2018-02-27 07:41:42, kedd
 
  Török Gábor: Ez lesz az első számú kérdés 2018-ban

Az elemző beszélt arról, hogy mi járhat “gravitációs hatással" a jövő évi választásokon, és arról is, hogy szerinte összefognak-e az ellenzéki pártok.

Nem elegendő azt mondani, hogy fogjanak össze a pártok, azt fel is kell építeni, jegyezte meg a politológus a Hír TV Egyenesen című műsorában.

Török Gábor szerint jelenleg az a legvalószínűbb, hogy az ellenzéki erők külön-külön indulnak, legfeljebb a végén visszalépnek valaki javára.

A baloldali összefogás lehetőségével kapcsolatban kifejtette: ,,2014-ben is azért bukott meg az összefogás [...], mert sem a választók nem voltak rá felkészítve, nem volt előhangolva, keretezve, értelmezve, az igény nem volt felkeltve" - emelte ki, folytatva: maguk a politikai szereplők sem fogadták el az összefogást mint politikai konstrukciót. Így ő elképzelhetetlennek tartja, hogy az egyébként akár több százezres, milliós támogatottsággal bíró pártok hátralépnek és előtérbe engednek valakit.

A politológus megjegyezte, ő több jó ötlettel is tudna szolgálni a pártoknak, de azok is irreálisak lennének, amelyeknek a megvalósulása a nullával egyenlő. Szerinte jelenleg az a legvalószínűbb, hogy az ellenzéki erők külön-külön indulnak, legfeljebb a végén, akár az utolsó héten visszalépnek valaki javára.

2018 tavaszán az első kérdés az lesz - véleménye szerint -, hogy van-e első számú kihívó. Ha a választó talál egy ilyet, az gravitációs hatással is bírhat. Most nem az a topik, hogy Botka vagy Vona, hiszen még az is kérdés, hogy a szocialisták jelenlegi miniszterelnök-jelöltje ott lesz-e akkor és amikor ezt a kérdést fel kell tenni. ,,Az ellenzék nincs abban a politikai állapotban, hogy most egy ilyen tervet akár csak érdemben is, akárcsak gondolatkísérletként is mérlegeljen."
(inforadio)

Bal-Rad komm: 2018 tavaszán az első kérdés az lesz - véleménye szerint -, hogy van-e első számú kihívó. Ha a választó talál egy ilyet, az gravitációs hatással is bírhat..." - de az “...ellenzék nincs abban a politikai állapotban..."

- Tekintettel arra, hogy “EZ" az álellenzék NEM IS LESZ SOHA “ABBAN" a politikai állapotban! - a kérdést - az ÖSSZEFOGÁS kérdését - le is lehet zárni!

“EZ" AZ ÁLELLENZÉK nem vonzó! A választók - a közvéleménykutatások adatai szerint - közel háromnegyede elutasítja őket. Az útálkozók stabil 40-45 százaléka, és a hordaszívazók stabil 25 százaléka.

Pedig az útálkozók minimum 40 százaléknyi tábora általában véve jobban útálja a döbrögista hadát vajdástól - udvartartásostól, mint az álellenzéket!

Egy Döbrögi-ellenes összefogást legalább a többségük támogatna!

Döbrögi viszont nem csak harácsolt, hanem rombolva épített is!

Kiépítette a neki lejtő választási pálya rendszerét, és sikeresen széjjelforgácsolta az álellenzéket. Példát mutatva nekik, hogy egy kétharmados többség birtokában mennyit lehet lopni!

MOST AZTÁN MINDEGYIK ARRA TÖREKSZIK! - vagy a vajda által kilóra megvéve Döbrögi alá dolgozik. A holnapra nem gondolva, csak a mának élve!

Három közös vonásuk van csak:

1. - Retorikájában mindegyik nemmzetthy!

2. - A mértéktelen lopási vágy!

3. - Rettegés egy rendszerváltástól, illetve az azt követő felelősségre vonástól!

Közösen tették tönkre az országot, TEHÁT KÖZÖS A BŰN! - KÖZÖS A FÉLELMÜK IS!

Ezért aztán inkább hagyják hatalomban a döbrögista hordát némi jutalomfalatkákért!

Sőt! Magatartásukkal még segítik is!

EZÉRT AZTÁN NEM IS LESZ! - NEM IS LEHET! - “ELLENZÉKI" ÖSSZEFOGÁS!

Lesz majd helyette NÉPI ÖSSZEFOGÁS! Valamikor-valaki meg fogja szervezni!

A probléma viszont az, hogy már késő lesz! Az “EZEK" ÁLTAL okozott kár pótolhatatlan!


http://balrad.ru/2017/08/16/inkabb-a-szethuzas/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Varga elismerte, az EU legmagasabb áfája marad a döbrögisztá
  2018-02-27 07:39:19, kedd
 
  Varga elismerte, az EU legmagasabb áfája marad a döbrögisztáni

Több olyan áfacsökkentés is volt, amely nem érte el a kívánt hatást, a közeli jövőben is csak egyedi csökkentésekről lehet szó.

A nemzetgazdasági tárca a jövőben is mérlegel minden áfacsökkentési tervet, ám most a korábbi intézkedések hatásának visszamérése zajlik - mondta a Világgazdaságnak adott interjúban Varga Mihály.

Amikor arról kérdezték a nemzetgazdasági minisztert, hogy a lehet-e változás a kontinens legmagasabb áfája kapcsán, azt válaszolta: folyamatosan vizsgálják azokat a lehetőségeket, ahol lehet helye a kisebb áfának, de most csak célzott támogatásról, adócsökkentésről lehet szó. Az elmúlt évek áfacsökkentései között volt, amelyik elérte a hatását - például a sertés- és csirkehús vagy épp az internet áfacsökkentése -, de például a tojás- vagy a halpiacon az intézkedés kevésbé vitte lejjebb az árakat. Ebben a fél évben a korábbi intézkedések kiértékelése zajlik majd - mondta Varga Mihály.

A miniszter arról is beszélt: fenn kell tartani a járműiparnak az elmúlt évek növekedését nagyban segítő szerepét. Olyan beruházásokat kell hozni, amelyek részben megtartják az eddigi kapacitásokat, másrészt nyitnak az új autóipari tendenciák felé, például az elektromos autók gyártása vagy az önvezető autók kutatása felé. Fontos a beszállítói lánc fejlesztése, azaz olyan vállalatok támogatása, amelyek később akár önállóan is megjelenhetnek termékeikkel a világpiacon. Gazdaságpolitikai cél a hozzáadott értéklánc növelése, de ehhez megfelelően képzett magyar munkaerőre van szükség.

A kormány elemzései azt mutatják, hogy érezhetően sem a munkahelyek számában, sem a hatékonyságban nem okozott fennakadást a bérek több mint 10 százalékos növekedése - mondta Varga.
(HVG)

Bal-Rad komm: “...fenn kell tartani a járműiparnak az elmúlt évek..."

- Mint a döbrögisztáni “gazdaság" alapját. Ami levette a gyarmat intézőbizottságának a válláról egy önálló NEMZETI GAZDASÁG megteremtésének- működtetésének minden gondját - nyűgét. Sőt! A qrmány jár csak igazán jól a béremelésekkel! Több az SZJA bevétel, meg egyelőre még fenntartható a nyugdíjkassza.

A döbrögisztáni ÁFA pedig - minden körülményt tekintetbe véve - a VILÁG MESSZE LEGMAGASABB ilyen adóterhe!


http://balrad.ru/2018/02/27/amiben-vilagelso-dobrogisztan/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az orbánizmus bukása
  2018-02-27 07:29:01, kedd
 
 
Az orbánizmus bukása
Gazda Albert

Gazda Albert

2018. február 27., kedd 00:01



A hódmezővásárhelyi polgármester-választás számtalan tanulsága közül kettő kiemelten fontos. Az egyik: érdemes elmennünk szavazni, részvételünknek és voksainknak súlya van. Eredménye is. A másik: a mocskos kampány visszaüt, az emberek nem ostobák, képesek megfontoltan, higgadtan, összeszedetten dönteni. Orbán Viktor és a Fidesz tévedett. Nem először. (Még nem utoljára.) Azt hitték, ha üvöltve és szakadatlanul ismételgetik hazugságaikat, ha sulykolnak, sulykolnak, sulykolnak - mintha nem lenne holnap, hogy ezzel az elcsépelt fordulattal éljek -, az bőven elegendő. Hát nem. Holnap mégiscsak van. Ha már ma paródia lesz a hazudozásból és a sulykolásból, akkor holnap mindenki számára felismerhetővé válnak a pőre igazságok.

hirdetés

Természetesen eszetlenség lenne Márki-Zay Péter fölényes sikeréből azt a következtetést levonni, hogy a Fidesz már biztosan elveszíti a parlamenti választásokat is. Bármennyire tetszetős a vásárhelyi matematika - az 57-41-re tényleg senki sem számított -, nem húzható rá az április 8-ai Magyarországra. Orbán Viktor pártja nem szenvedett megsemmisítő vereséget. Csupán kapott egy orbitális pofont egy szimbolikus helyszínen - azaz egyértelművé vált, hogy nem verhetetlen.

Márki-Zay: Lázárt ugyanolyan polgárnak tekintem, mint bármelyik közmunkást

Belföld Hutter Marianna
Márki-Zay: Lázárt ugyanolyan polgárnak tekintem, mint bármelyik közmunkást

Hódmezővásárhely frissen megválasztott polgármestere szerint a kormány nem zárja el a pénzcsapokat a városban.

Ám annak a képletét, hogyan lenne verhető hat hét múlva, még nem ismerhetjük a maga valóságosságában. Egyszerű a számokkal hadonászva megállapítani: tessék mindenhol összefogni teljes körűen, egy-egy ellenzéki jelöltet állítani százhatszor, és a rezsim el lesz söpörve. Ennél komplikáltabb az ábra.

Ugyanis nem a vásárhelyi tények számítanak elsősorban. Hanem a hatás, amelyet e fejlemény további fejleményei a különféle szereplőkre gyakorolnak majd. Beleértve a miniszterelnököt és a Fideszt az egyik, az ellenzéket a másik, a választókat a harmadik oldalon. Ez a hatás nagyon nagy - de mai állás szerint még abszolút kiszámíthatatlan. Éppen ez a jó hír: február 25. előtt a kiszámíthatóságot sejthettük dominánsnak.
Vita & Vélemény hírlevél
A Magyar Nemzet véleménycikkei mindennap e-mail-fiókjában!

A feliratkozással beleegyezik abba, hogy a Magyar Nemzettől hírlevelet vagy cikkeinkről szóló üzenetet kapjon postafiókjába. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

Vegyük sorra, ki mit léphet. A Fidesz a 2016. októberi kvótanépszavazáson sem érte el a célját, nem sikerült érvényes referendumig terrorizálnia a népet, minek okán arra jutott, hogy még jobban rá kell lépnie a gázra. Az Orbán-Habony-univerzum hibázott, mint látható. Innentől nincs mód és idő érdemi korrekciókra. Ha fokozzák az őrületet, közröhej tárgyává válnak, és buknak. Ha lassítanak, pozitívba kanyarodnak, az sem érhet sokat. Alighanem kontraproduktív lenne az is, ha Tiborcz ,,Elios" Istvánt hirtelen rabosítanák, és gyanúsítottként hallgatnák ki. A harsány-gyilkos mozgósítás sem csupán saját, épp kissé megrettent táborukat hergeli cselekvésre. Amiben bízhatnak, az, hogy az ellenzék esetleg nem tud mit kezdeni az új helyzettel. A komolyabb összefogás mint üzenet és mint esély adja magát. Ám rejteget egy csapdát is, amelyet muszáj kikerülniük az érintett pártoknak: tilos huzakodásba bonyolódniuk akár országosan, akár az egyes választókerületekben. Sokismeretlenes bonyodalomban kellene tehát okosan egyensúlyozniuk. Nem magától értetődő hangsúlyozni, hogy listán szavazzatok ránk, drága polgárok, de egyéniben a másikra - és közben a konkrét visszaléptetések járulékos veszteségei is fenyegetnek.

Vásárhely következményei az elkövetkezendő hetekben még rengeteget alakulnak-formálódnak. Hogy milyen cselekvések fakadnak belőlük, milyen hatások és ellenhatások ütköznek meg, menet közben derül ki. Egy-két dolgot azonban a rendszerváltó hangulat szelét érezvén leszögezhetünk. Az orbánizmus most ismert brutális formájában bukásra áll. Lesújtó véleményt mondtak róla a dél-alföldi városban. A kormányfő maga viszont tartja magát. Legyőzhető akkor lesz, ha az a nehezen összehozható egyensúly igenis megteremtődik az ellenzéki világban. A választókon akkor már nem múlna semmi. Ők ott lesznek a fülkékben, ahogy ezúttal is ott voltak. Sosem látott részvételre számítsunk április 8-án.


https://mno.hu/vezercikk/az-orbanizmus-bukasa-2450116?utm_source=hirlevel_MN_alta lanos&utm_medium=email
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rengeteg víznek kel lefolyni ahhoz hogy az első repedések me
  2018-02-26 20:23:31, hétfő
 
  Rengeteg víznek kel lefolyni ahhoz hogy az első repedések megjelenjenek a gáton,úgy tűnik hogy az első repedések megjelentek!Ami javíthatatlan!Egyetlen hópehely sem érzi magát felelősnek a lavináért,de úgy tűnik hogy a hópelyhek száma napról napra nő!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha függöny nincs is kéznél, egy tükröt azért jó lenne keresn
  2018-02-26 20:04:46, hétfő
 
  Ha függöny nincs is kéznél, egy tükröt azért jó lenne keresni
Molnár Bálint | Ma | 16:36

Drága Viktorom! Engedd meg, hogy gratuláljak. A bátorságodhoz. Vagy én nem tudom, hogy a bátorság számlájára kell-e írni, amit ma műveltél, mindenesetre egy hős vagy. Pirosbetűs ünnepnap ez nekünk, bizony. Hogy függöny hiányában szóba álltál az ellenzéki sajtóval. Büszke vagyok rád!

Azt nem mondom, hogy értem is, amit összehordtál, de jó látni, hogy ki vagy simulva a tegnapi böszme nagy lebőgés után. Engedd meg, hogy idézzelek, hátha valaki érti, amit mondani akartál. Jó, az most tényleg mindegy, hogy a válaszodnak semmi köze nem volt a feltett kérdéshez, de a magabiztosság fél egészség. Szóval azt állítod:

A mi közösségünknek soha semmit nem adnak olcsón vagy ingyen, tehát mi csak úgy, véletlenül vagy szerencse révén, vagy a többiek gyengesége miatt sosem nyertünk választást. (...) Ha mi nyerni akarunk, akkor a mi közösségünknek kétszer-háromszor annyi erőt kell mozgósítani, mint az ellenfeleinknek, ez most is így van, kettőzött erővel kell dolgozni, ez a tanulság.

Meg még az is a tanulság, hogy szembe kell nézni - mondod. No, nem az esetleg hibáitokkal, arról szó nincs. Ti nem tudtok hibázni, nektek nincsenek hibáitok, ti tökéletesek vagytok. Hanem hogy az ellenfelekkel kell szembenézni és el kell hárítani a veszélyt, ugye. És máris megérkeztünk a te terepedre. Szóval azt mondod, meg kell akadályozni, hogy azok kapjanak támogatást, akik bevándorlóországgá alakítanák Magyarországot. Azt mondod, számodra a választás tétje nem változott, egyetlen dologról szól:

bevándorlóországgá alakulunk-e a választás eredményeképpen vagy nem.

Ha már ilyen szépen megdícsértelek, akkor mondom tovább. Örülök, hogy a tények nem zavarnak össze egyáltalán. Örülök, hogy te még mindig a bevándorlóországos rablómesénél tartasz. Ezek szerint nem olvastad Bayer haverod intelmeit, hogy miszerint komoly vereség, szimbolikus térben, szimbolikus időben, szimbolikus városban, ne csapjuk be, hanem inkább kaparjuk össze elő önmagunkat. Ez mondjuk engem egyáltalán nem izgat, azzal hülyíted a tábort, amivel lehet.

Ennek ellenére ez a politikai éleslátás minden alkalommal lenyűgöz. Nektek aztán sosincs ingyen semmi, nektek mindenért többet kell tenni, mint az ellenségnek, titeket állandóan ver a sors keze, nektek mindig az elnyomottak, a mártírok, az igazságtalanul bántalmazottak hangján kell vinnyogni. Nyolc év után is, baszki. Úgy, hogy az öletekbe hullott Gyurcsány őszödi beszéde, alátok muzsikált a gazdasági világválság, az olaj- és a gáz világpiaci árának zuhanása megágyazott a rezsicsökkentéses átveréseteknek és hát lássuk be, a migrációs válság soha nem jöhetett volna jobbkor.

És miután az elmúlt nyolc évben annyi uniós forrás áramlott az országba, amennyi soha azelőtt, és soha ezután nem fog, miután megvalósítottátok a munkaalapú, kerítéssel körbezárt, extra biztonságos teljes foglalkoztatás földi paradicsomát és nem győztétek túllicitálni egymást a Hódmezővásárhelynek beígért milliárdokban, miután akkorát taknyoltatok, amekkorát, most jössz és lenyomod ezt az ócska mártír dumát. Úgy, hogy kinyírtatok egy csomó médiafelületet, az oligarcháitok rátették a kezüket minden mozdíthatóra, a független intézményeket kiheréltétek és kvázi üzleti vállalkozást csináltatok a közpénzes bödön körül egymás tyúkszemére taposva.

Ha függöny nincs is kéznél, egy tükröt keressél már, Viktor! Mert ez a bevándorlózás (kicsit hamar elkiabáltam, hogy ma valahogy alacsonyabban száll a sorosozás, mint tegnapelőtt) azzal együtt is siralmas, hogy ma kivételesen nem rohantál el a sajtó elől. Jaja, itt tartunk, hogy már ez is hír.

https://kolozsvaros.com/rovidek/ha-fuggony-nincs-is-keznel-egy-tukrot-azert-jo-le nne-keresni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Induljon a békemenet
  2018-02-26 20:02:52, hétfő
 
  Induljon a békemenet

Tamás Róbert | Ma | 20:00

Fagyos szép estét! Kitartás, egy hét múlva itt a tavasz, vagy ahhoz hasonló. Aztán meg itt az április, ami sokkal izgalmasabbnak tűnik tegnap óta, mint amiben eddig reménykedni mertünk. Abban biztos vagyok, hogy addig sem fogunk unatkozni, erről gondoskodik ártunk és ormányunk. Pedig én annyira, de annyira szeretnék már unatkozni! Legalább egy kis időre jó lenne megtapasztalni, hogy milyen az, amikor semmi érdekes nem történik, minden normálisan működik, a politikusok teszik a dolgukat, a kormány vezeti az országot, a gazdaság működik, az egészségügy és az oktatás fejlődik, mi pedig reszelgetjük a körmünket fenenagy unalmunkban. Nem lehetne egyszer megpróbálkozni vele?

Jelen állás szerint az van, hogy a toporzékolásügyi miniszterünk intézkedik.

Azonnali lemondásra szólította fel Szijjártó Péter az ENSZ emberi jogi főbiztosát, Zeid Raad al-Husszeint, mert idegengyűlölettel és rasszizmussal vádolta meg Orbán Viktor kormányfőt hétfőn Genfben, az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának 37. ülésén elmondott beszédében.

“Ez elfogadhatatlan egy nemzetközi szervezet tisztségviselőjétől, méltatlan és felháborító a vád, a főbiztosnak le kell mondania - hangsúlyozta a magyar külgazdasági és külügyminiszter saját beszédében a 37. ülésen.
Az emberi jogi főbiztos beszédében egyebek közt így fogalmazott: “ismét divat az elnyomás, a biztonság visszaszorult, az alapvető szabadságjogok háttérbe szorulnak a világ minden táján. A szégyen is visszakozóban van. Európában idegenellenesek és fajgyűlölők egyre kevésbé leplezik és zavartatják magukat, mint például Orbán Viktor, aki a hónap elején azt mondta, +nem akarjuk, hogy színünk másokéval keveredjen+. Nem tudják, mi történik a kisebbségekkel olyan országokban, melyek vezetői etnikai, nemzeti, faji tisztaságra törekednek?" - tette fel a kérdést Zeid Raad al-Husszein.
Szijjártó Péter az MTI-nek telefonon nyilatkozva megjegyezte, hogy a főbiztos nem először vádaskodott Magyarország ellen, nem először próbálta a legsötétebb diktatúrák tulajdonságait Magyarországra aggatni, nem az első alkalom volt, hogy Magyarország demokratikusan megválasztott kormányát vádolta meg “méltatlan módon".
A miniszter felszólalásának lényegét hangsúlyozva elmondta, hogy Magyarország álláspontja egyértelmű és világos: a migráció nem alapvető emberi jog, meg fogjuk védeni határainkat, és minden meg fogunk tenni, hogy az ENSZ-ben a migrációról folyó vitában álláspontunkat a legvilágosabbá tegyük.
Az ENSZ február elején az egész világra kiterjedő migrációs egyezménytervezetet tett közzé, amely egyebek közt azt is tartalmazza, hogy az illegális határátlépés ne minősüljön bűncselekménynek. (MTI)

Az a helyzet, hogy Orbán Viktor elmondta, ami az idézetben szerepel. Szó szerint ezt mondta és még csak arra sem lehet hivatkozni, hogy kiragadták a szövegkörnyezetből, ezért torzult a tartalom. Nem. Pont ezt mondta és pont úgy, hogy azt jelentette, amit jelentett. Így aztán egyáltalán nem értem, hogy mi a baja Szijjártó Péternek. Mondani lehet, diktatúrát kiépíteni lehet, korrupt rendszert felépíteni lehet, az országot kirabolni lehet, de mindezeket kimondani nem lehet, mert akkor megsértődünk? Vicces fiú.

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfőn érdemi vizsgálat nélkül elutasította azt a fellebbezést, amit egy magánszemély nyújtott be Czeglédy Csaba egyéni képviselőjelöltkénti nyilvántartásba vétele ellen. (MTI)

Ez most semmivel nem függ össze, csak ide raktam, hátha érdekel valakit.

Érdekes lesz március 15-én az életünk, holott már most is az. Akkor tüntetnek a diákok, lesz állami ünnepség, az ellenzéki pártok is tüntetést szerveznek és Bayer Zsolt meghirdette aznapra a békemenetet.

Reményt kaptak, elhiszik, hogy erősek lettek és a mi álmunk szertefoszlott. Mutassuk meg, hogy vagyunk egy páran! - ezekkel a szavakkal hirdette meg Bayer Zsolt a következő békemenetet, amely március 15-én lesz. Gyülekező 12 órától a Bem szobornál, majd átvonulnak a Kossuth térre, ahol közösen hallgatják meg Orbán Viktor ünnepi beszédét. Bencsik András hozzátette: 2012-ben is ez volt a válasz, hinnünk kell a szeretet és az összefogás erejében. Amit létrehoztunk, meg kell védeni! (Magyar Idők)

Jó. Masírozzatok nyugodtan. Remélem, lehet majd békekölcsönt is jegyezni. A CÖF hivatalos oldalán még nem találtam közleményt erről, biztosan nagyon szépen akarják megfogalmazni. Az mindig jól szokott sikerülni nekik. Mindenesetre biztosan igaz, mert az MTI már lehozta a hírt. Aludjunk rá egyet.


https://kolozsvaros.com/rovidek/induljon-a-bekemenet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/29 oldal   Bejegyzések száma: 285 
2018.01 2018. Február 2018.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 285 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 217
  • e Hét: 550
  • e Hónap: 14742
  • e Év: 147659
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.