Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 95 
121 éve született Adolf Hitler
  2010-04-20 21:35:36, kedd
 
  121 éve született Adolf Hitler

http://kuruc.info/r/6/58450/

1889. április 20-án, az osztrák Braunauban megszületik Adolf Hitler.


Adolf Hitler: ,,a fő gonosz", ,,a II. világháború kirobbantója", ,,50 millió ember gyilkosa", és ami a legszörnyűbb: ,,6 millió zsidó megölése szárad a lelkén". Az emberek nagy részének sajnos ezek jutnak eszébe, ha meghallják Adolf Hitler nevét.
Hogy kik ők? A tudatlan tömeg, akik nem ismerik a történelmet, csak annyit ,,tudnak" amennyit a kommunista és a zsidó propaganda terjeszt évtizedek óta. Hogy ennek semmi köze a valósághoz, azt még kevesen ismerték fel. Hitler tetteinek mozgatórugója az volt, hogy erős, egységes, elismert Németországot szeretett volna.
Az első világháborúban önként jelentkezett, hogy Németország győzelméhez hozzájáruljon. Tiszti küldöncként szolgált, az ezred parancsnoki harcálláspontja és az első vonalak közt hordta a parancsokat. A feladatokat egyedül kellett teljesíteni, neki akkor is menni kellett amikor bajtársai a lövészárokban kereshettek fedezéket a gránát és géppuskatűz elől. Az ellenség orvlövészei is elsősorban a futárokat vették célba. Ilyen körülmények között is kiemelkedő volt a bátorsága, és több kitüntetés mellett megkapta az első és másodosztályú vaskeresztet is, ami igen ritka volt az ő rangjában. Az, hogy Németország az I. világháborút elbukta, nem rajta és a bajtársain múlt.
A tragédia a hátországban uralkodó állapotok miatt következett be, aminek előidézői
elsősorban a kommunisták és a zsidók voltak. Mikor Hitler politizálni kezdett fő céljai közé tartozott az ország megaláztatásainak megszüntetése, a gazdaság talpra állítása, és az ország fejlődését akadályozók elleni határozott fellépés.
Hatalomra kerülése után meggyőze a németeket, hogy igenis büszkék lehetnek a hazájukra, történelmükre a vereség ellenére is. Munkát adott a rengeteg munkanélkülinek, a világon elsőként autópálya építésbe kezdett, támogatta a családalapítást, felismerte, hogy egy jól működő társadalom alapja a család. Az ifjúságot egészséges, sportos életmódra nevelték. Növelte az ipari termelést, fellendítette a mezőgazdaságot.
A bűnözőket, munkakerülőket és a rend ellenségeit pedig munka és koncentrációs táborokba zárta. Itt fontos megjegyezni amit előszeretettel hallgatnak el, hogy ezeket a táborokat nem Hitler találta ki. A történelem során az ő uralomra jutása előtt és után is voltak ilyen táborok, és azok működtetéséért nem vontak felelősségre senkit.
Az első koncentrációs táborokat az angolok hozták létre a búr háború idején, mivel katonailag nem bírtak az ellenséggel, ezért az ellenük harcolók családtagjait, nőket, gyerekeket fogdosták össze. Több tízezer ember halt meg bennük. A II. világháború idején Churcill is táborokba zárta politikai ellenfeleit, és a gyanús személyeket.
Az angolok után a sztálini Szovjetunióban alkalmazták másodjára a koncentrációs táborokat, ezek Gulag néven voltak ismertek. Általában szörnyűek voltak a munkakörülmények, és ide is rengeteg politikai fogoly, rendszerellenes került, de szállítottak ide köztörvényes bűnözőket is. Az Egyesült Államokban a japán támadás, 1941 után állították fel főleg a nyugati parton a koncentrációs táborokat.
A második világháború után a titói jugoszláv vezetés kollektívan kívánta büntetni a szerb hegemónia, illetve a jugoszláv egység ellen fellépőket. Ennek keretében tömegével végeztek ki több ezer magyart, ,,kollaboránsokat", csetnikeket, királypártiakat, usztasákat, valamint a németekkel együttműködő személyeket. A csetnikeken kívül a tisztogatás azonban teljes mértékben etnikai színezetet öltött, hiszen az egykori délvidéki németeket teljesen megsemmisítették. Ennek keretében koncentrációs táborokat állítottak fel, amelyekbe hatalmas nagyságrendben deportálták az általuk kiválasztott személyeket.
A második világháború utáni Csehszlovákiában is felállítottak többféle tábort, de itt - hasonlóan Jugoszláviához - igen erős etnikai színezetet is kapott az oda deportált emberek száma. Táborokba, majd menekülésre kényszerítettek rengeteg szudétanémetet, illetve a benesi dekrétumok alapján a felvidéki magyarok közül is sokakat Cseh-és Morvaország területére hurcoltak, ottani munkákra.
Ez csak ízelítő a táborok történetéből, de a legfontosabb következtetés: mindenkinek lehet munka és koncentrációs tábora következmények nélkül csak Adolf Hitlernek nem. A holokauszt más tészta. A holokauszttal csak az a gond, hogy egy szó sem igaz belőle. Erről a témáról szintén rengeteget lehetne írni, mindeni tájékozódjon az érvek-ellenérvek felől, és ha egy kicsit is tud logikusan gondolkozni rájön, hogy hazugság az egész. A sterilizáció és az eutanázia szintén nem Hitleri találmány, több országban is alkalmazták már a 30-as években, és alkalmazzák a mai napig is. Ezt sem lehet Hitler nyakába varrni.
Nézzük a külpolitikáját:
,,A II. világháború kirobbantója" - sulykolja belénk a propaganda. 39-ben Hitler megtámadja Lengyelországot, Anglia és Franciaország hadat üzen, kirobban a világháború.
De arról nem beszélnek, hogy pár nap múlva Sztálin is lerohanja a lengyeleket! Nekik miért nem üzen hadat Anglia és Franciaország ország? Amit nem szabad a gonosz Hitlernek, azt szabad a jóságos Sztálinnak?
Sőt, Sztálinnak még Katyint is elnézik, olyannyira, hogy a nürnbergi per során németeket ítélnek el, többeket halálra a Katyini vérengzésért, holott mindenki tudta, hogy az oroszok csinálták. Íme, e győztesek igazsága!
Hitler többször is békét ajánl Angliának, amit az visszautasít. Mégis Hitler a felelős a háború összes áldozatáért! (Az erről valószínűleg mindent tudó Rudolf Hess-t élete végéig elzárva tartották a világ elől. Emlékét a mai napig tilos ápolni. Miért?- tesszük fel a kérdést naivan... - a szerk.)
1941-ben Hitler megtámadja a Szovjetuniót, mint mondta megelőző csapásként. Akkor nem hittek neki. Ma már rengeteg dokumentum került elő, ami az ő szavait igazolja. A vörös hadsereg felvonulóban volt egy Németország elleni offenzívához. A kezdeti hatalmas német sikerek részben azért voltak, mert a szovjet hadsereg támadáshoz szükséges fegyverekkel, felszereléssel, taktikával volt ellátva, és kevésbé voltak alkalmasak védekező jellegű háborúra. Hitler ezzel a megelőző csapással megpróbálta megmenteni Németországot, és Európát a kommunista uralomtól. Sajnos nem sikerült neki, de így is elismerés illetné érte, hiszen évtizedekig a saját bőrünkön tapasztalhattuk, hogy milyen aljas rendszer ellen vállalta a harcot. És nézzük meg kik voltak a ,,jófiúk", akik szembeszálltak a ,,gonosszal":
Anglia:
Hatalmas gyarmatbirodalommal rendelkezett, ezeket a területeket kizsákmányolta, népeit erőszakkal kényszerítette engedelmességre, csak jóval a II. világháború után szabadultak fel ezek az országok. Feltalálta a koncentrációs táborokat. Sok ezer (dokumentált esetek) német hadifogoly halt meg a II. világháború után angol táborokban a rossz bánásmód miatt. Terrorbombázások a német civilek ellen (Drezda, Hamburg, stb.)
Amerika:
Az őslakos indiánok szinte teljes kiirtása, az életben maradtak rezervátumokba kényszerítése, helyükre Afrikából behurcolták a néger rabszolgákat. A feketéket még a II. világháború után is üldözték az országban, nem voltak azonos jogaik a fehérekkel. Terrorbombázások a II. világháborúban, hadifoglyok kivégzése. Azóta is sorozatos háborús bűnök Vietnamban, Irakban, Afganisztánban stb.... A CIA titkos és törvénytelen akciói világszerte.
Szovjetunió:
A gulág rendszer kiépítése, több millió éhségtől elpusztult ember, több millió kivégzett, halálra dolgoztatott ember. A II. világháborúban rengeteg háborús bűn, kegyetlenkedések, erőszak, hadifoglyok kivégzése. Figyelemreméltó hír, hogy az orosz parlament pár napja elfogadta azt a törvényjavaslatot, mely szerint a II. világháborús szovjet hadseregben szolgált, és háborús bűnöket elkövető katonákat felmentik bűneik alól! Ugyanakkor a partizánok ellen harcoló német SS katonákat a mai napig bíróság elé cibálják!
Izrael:
Az hogy országot tudtak maguknak rabolni a háború után, nagyrészt a holokauszt-mesének köszönhető. Ha valaki bírálni merészeli Izrael erőszakos, erkölcstelen politikáját, és felfedi elkövetett háborús bűneit az egyszerűen antiszemita. Íme tehát a győztesek nagyvonalakban, a teljesség igénye nélkül.
Nekik aztán semmi erkölcsi alapjuk nem volt a Hitler elleni harcra, és hogy ítélkezzenek felette, bemocskolják, rágalmazzák évtizedekkel halála után is. Németországot és Hitlert olyan tettekért akarták eltaposni, amit egyébként ők nyugodt szívvel megtehettek Hitler előtt, és megteszik Hitler után a mai napig is.
Pedig a II. világháborúnak nem Hitler volt az oka, hanem az, hogy a világ akkori urai nem akartak látni egy életerős Németországot sem Hitlerrel, sem anélkül! Egy könyvhöz is elég lenne az a sok oldal amit tele lehetne írni a Hitlert ért rágalmak és hazugságok cáfolatával, itt most nem az a cél, hogy mindet ismertessem. Bízom benne, hogy a médiából ömlő hazugságok ellenére egyre többen ismerik, és értik meg az igazi Adolf Hitlert.
Természetesen Hitler is hozott rossz döntéseket, neki is voltak rossz napjai, de senki sem tökéletes és tévedhetetlen, ne várjuk el tőle sem. Hitler művészlélek volt ugyan, de az első világháború poklában is kimagaslóan helytállt, politikusként népe és országa javát szolgálta, emberként példát mutatott, nem dohányzott, nem ivott (Churchill annál többet), mindig ápolt volt és jó megjelenésű (Sztálin viszont sokszor bűzlött a mosdatlanság miatt). Magánélete is rendezett volt, (nem volt sem pedofil, sem buzi, sem impotens) kapcsolata Éva Braunnal éveken át tartott, és a halálba is együtt mentek, mint férj és feleség.
J. M.
(Kuruc.info)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Verébszámláló...
  2010-04-18 18:43:28, vasárnap
 
  verébszámlálás


Ezen csak nevetni lehet, de sajnos igaz...

Mali Zoltánnak, Drávapiski polgármesterének a cikke
következik.Verébszámláló...

Ma polgármesteri karrierem kiteljesedett.

Nyakunkba varták a szociális foglakoztatást. Ha akartuk, ha nem. 3 hete
felvettem 5 embert dolgozni, ma egy + 1 van belőle. Pedig
tisztességes hat órás munka, munkaruha stb jár nekik. Karrierem
csúcsát egy 18 éves gyerek teljesítette be. Kb. 2 hete "dolgozott" a drága
gyermek, anyukája egyetlen pöcörös kisfia. A második napon már elkérte
magát, mert a harmadikon ő már nem tud jönni, mert "kannázik" egy
cigányzenekarban.

Mondom jó, de le kell dolgozni a hiányzást. A negyedik napján meg sem
jelent, mert nagy kórt talált nála az orvostudomány, neki bezártsági
érzése lesz a gödörásástól, ami 30x 70 vízelvezető ásásánál nagyon kijön,
így az ötödik napja is regenerálódással telt. De orvosi
igazolást hozott erről. A hatodik napján bejött, de rosszul lett. A
fűnyírástól asztmás rohamot kapott, másnap nem is jött, mert ugye ki
kellett heverni a nagy légszomj okozta sokkot. A hetedik napján így
pihent. Az édesanyja még le is teremtett, hogy milyen szemét vagyok,
majdnem meggyilkoltam a gyereket, és ha baja lesz, akkor én leszek a
felelős. A nyolcadik napja az a semmittevéssel telt, be akart
panaszolni engem, mert nem a szakképesítésének (8ált.) és a
fizikumának megfelelő (kb 190 centi és 80 kiló) munkát bizosítottam neki.

Ma reggel vidáman ismét munkára jelentkezett és nekem ehhez még jó pofát
is kellett volna vágni. Gondoltam a verebek számolása ülve!!!! nem lesz
megterhelő számára. Így hozattam neki egy párnás széket,
leültettem és azt a munkát kapta, hogy meg kell számolnia az átrepülő
verebeket az udvaron statisztikailag. Kapott egy A4 lapot és egy
tollat és csak strigulázni kellett volna. Bíztam titkon abban, hogy hátha
elszégyenli magát. Most háromkor kimentem és megkérdeztem:

- Na fiam, hány veréb repült át ma az udvaron?

- Nem tudom!

- Miért nem számoltad meg őket?

- Mer' amire megszámoltam volna addigra elrepültek!!!!!!!

- Jól van fiam, legalább nem piszkoltad össze a papírt.

- Ha így megy főnök akár egy hétig is eldolgozok ennyi irattal.

Egy Á betűt sem írt ma.

Na, ezeknek fizetünk mi segélyt!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szögi Zsuzsanna: miért a Jobbi
  2010-04-18 18:09:12, vasárnap
 
  Szögi Zsuzsanna: miért a Jobbik?

2010-04-18 10:24 barikád.hu

Tisztelt Választó Polgártársaim!

Az első forduló után megkeseredve állok az eredmény előtt. Szégyenérzés tölt el, hogy ötven év diktatúra, ilyen húsz év és egy őszödi beszéd után a magyar Parlamentben második erőként lesz jelen egy olyan párt, amely tönkretette csonka Hazánkat.

Felháborítónak tartom azt is, hogy egy semmiből előtűnt balliberális, magát ,,öko"-pártnak nevező nemzetidegen gyülekezet, az LMP bejutott az Országgyűlésbe. Csak nézzük meg a háttér mozgatóit ennek a hirtelen felbukkanó pártnak. (Schiffer ügyvédi irodája védte évekig a szcientológiát, Kóka valószínűsíthető támogatása, tagjaik közismertsége zsidó- és antifasiszta megmozdulásokon, ismeretlen anyagi háttér, óriási médiahátszél, és még sorolhatnám). Az sem véletlen, hogy ugyanazokban a körzetekben volt erős, ahol annak idején az SZDSZ. A jelöltbeli átfedésekről ne is beszéljünk...

Szerencsére a Tiszavasvári körzetében ez a vírusfertőzés sehol sincs, de sajnos az új SZDSZ a fővárosban több helyen megelőzte a Jobbikot. A választópolgárok ismét bebizonyították: Budapest továbbra is ,,bűnös város", a nemzetellenes liberalizmus fellegvára.

Beszéljünk egy kicsit a választás nyerteséről, a Fideszről.

Orbán Viktort az egyik legjobb politikusnak tartom, aki valaha bekerült a magyar Országgyűlésbe. Legalábbis régen az volt. A tehetsége és habitusa megvan hozzá, csak sajnos egy nagyon nagy baj van vele: meg van kötve a keze, meg kell felelnie a külföldi érdekeknek.

A probléma ott folytatódik, hogy egyik szövetségese a bűnözőktől hemzsegő Lungo Drom Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség, a másik pedig a legszélsőségesebb palesztingyűlölő- és gyilkoló izraeli párt, a Likud.

Nem tudom, Önök hogy vannak vele, de engem ez nem nyugtat meg, sőt inkább megfélemlít. Számomra a Fidesz egy olyan hiteltelen, álnemzeti, áljobboldali párt, amelynek vezetői lépten-nyomon besegítenek a kommunistáknak és mindenkinek, akinek érdekük kívánja. (Az MSZP-vel is összefogtak a Jobbik ellen, hisz tudják, hogy az elszámoltatás alól egyik hazaáruló sem kivétel, mindegy, hogy Fideszes vagy MSZP-s. Meg is szavazták teljes egyetértésben a titkosítások szigorításáról szóló törvényt.)

Nézzük meg közelebbről a Fideszt! Egy a zászló, egy a tábor, egy a vezér.
Ha kivennénk a Fideszből Orbán Viktort, vajon mi maradna? Deutsch Tamások, feleségverő Meggyes Tamások, listavezető Kubatov Gáborok, törtető Szíjjártók, hebegő-habogó Kósa Lajosok, bunkó Kövérek, kárómintás pulóverben fontoskodó fiatalok...

Én egy széthulló pártot látok...

Tudom, hogy sok szörnyűség látott napvilágot a Jobbikról az utóbbi pár hétben, bal- és jobboldali médiumokból egyaránt. Mindegyikük olyan nemtelen támadás, szemenszedett hazugság, amelyek csak a Jobbik lejáratására születtek. Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás románca... Vona Gábor házasságtörése... Király András barátom, mint drogos transzvesztita... Ezen csak nevetni tudok! Természetesen kitaláció az egész. Aki volt Tiszavasváriban a fórumon az láthatta élőben. Aki ismeri munkásságát, személyét, az tudja, hogy nem az. Szávay István fiatalkori képei... MSZP-s támogatás...

És ez csak néhány a sok közül. A Fidesz-közeli médiumok is odáig süllyedtek, hogy bulvár stílusban hazudoznak, belerondítanak magánszemélyek, családok életébe aljas módszerekkel. És mindezt csak azért, mert a Jobbik programjába, céljaiba nem tudnak belekötni, mert nincs mibe! A Jobbik a legjobb programmal rendelkezik, a Jobbik szolgálja a nemzet érdekeit, a Jobbik karolja fel a magukra hagyott vállalkozókat, szolgasorban sínylődő kiskereskedőket, az adók terhe alatt roskadozó családokat, a rettegésben élőket, a tisztességes munkából megélni vágyókat. Csak a Jobbiknak van programja a cigánybűnözés megfékezésére, csak a Jobbik törődik a vidékkel és a magyar földdel, csak a Jobbik kívánja felszámolni a korrupciót, csak a Jobbik záratná börtönbe a politikusbűnözőket!

Hát ezért közellenség a Jobbik...

Én nem vagyok politikus, nem vagyok, és nem is leszek mindent tudó. Egy vidéki lány vagyok, aki felkerült Budapestre, és látja, hogy mi történik ebben az országban. Egy húsz éves főiskolás vagyok, akinek fáj Trianon, fáj az elmúlt húsz év, és fáj, hogy emberek halnak meg, mert a magyar népnek nem nyílik ki a szeme!

Nem ígérem Önöknek, mint a Fidesz és az MSZP, hogy ha egyszer a Jobbik lesz hatalmon, kolbászból lesz a kerítés. Azt viszont tudom, hogy a Jobbikon kívül egyik párt sem nézi mindannyiunk érdekeit!

Magyarországon ma valóban gyökeres, radikális változásra van szükség!

Magyarországnak már nincs négy éve! Gondolják át, hogy hova teszik az ,,X"-et április 25-én.

Végezetül ajánlom minden kedves választópolgár figyelmébe Wass Albert gondolatait:

Háromféle magyar

Háromféle ember van ebben az országban,.. háromféle magyar. Mind a három egyezik abban, hogy elégedetlen a világgal, a kormánnyal, ami ennek a világnak a nyakán ül, a rendszerrel, mindennel. Panaszkodnak, morognak, keseregnek, átkozódnak. Aztán egy részük úgy próbálja megoldani a maga bajait, hogy kiszolgálja a hatalmon lévőket. Csatlakozik hozzájuk. Hasán csúszik, farkát csóválja, s ha odalöknek neki egy koncot, s befogadják cselédnek, akkor veszettebb lesz a veszett kutyánál, marósabb a vad farkasnál, kegyetlenebb az ellenségnél, kommunistább a kommunistánál, csakhogy bebizonyítsa a maga hűségét, és nagyobb koncot kapjon érte.

Egy másik részük az ellenkezőjét teszi: feláll a két lábára és verekszik. Védi azt, amiről úgy érzi, hogy az övé. A maga jussát az élethez. A maga jussát a szabadsághoz. A maga jussát ehhez a földhöz, melyen született, s mely a hazája. Verekszik másokért is, mindenkiért. A mások jussáért, a mások szabadságáért. A még csak meg sem születettekért is verekszik. Mindenkiért és mindenki helyett.

Aztán van a harmadik csoport, a nagy csoport, amit úgyis nevezhetünk: a nép. Akinek nincsen arca, sem rossz, sem jó. Sem szép, sem csúnya. Se nem hős, se nem áruló. Senki és semmi. Tömeg. Nyáj. Nem tesz se jót, se rosszat. Semmit se tesz. Csak meghúzódik és vár. És mint a fű a rátaposó láb alatt, meghajlik, meggörbed tűr, mindent eltűr, s amikor tovább lép a nagy láb, akkor lassan felegyenesedik megint. De sohasem egészen. Egy kissé mindég meghajolva marad, készen arra, hogy újra lelapuljon egy másik láb alatt. Érted? Eszébe sem jut, hogy tegyen valamit a rátaposó láb ellen, megvágja, megszúrja, küzdjön ellene, kockázatot vállaljon jussáért, a szabadságáért, bármiért, érted? Ez a nagy tömeg. Ez a nép.

Szögi Zsuzsanna
A XVII. kerületi Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke, volt tiszavasvári lakos

barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsidók deportálása miatt perli
  2010-04-18 10:02:00, vasárnap
 
 

Chicago.
Zsidók deportálása miatt perlik a MÁV-ot és az MNB.-t !!!

Azt hiszem, ezek úgy gondolják, elérkezett Magyarország teljes leigázásának ideje, a rabszolgák - azaz mi, magyarok, s magyar állampolgárok (kivéve: a közel-keleti kettős vagyis izraeli állampolgárok.) - teljes vagyoni és jogfosztottságának az ideje.

Én meg úgy gondolom, elérkezett az ideje annak, hogy az egész ország - magyarok és nem magyarok (és a tisztességes zsidók) egyként álljunk fel és mondjuk ki:

NEM !!! Nem vagyunk felelősek megszállásunk idején történt egyetlen eseményért sem.

Hat évtizede fizetjük - más államokkal egyetemben HOLOKAUSZT-ért a "kárpótlást" egy olyan nemzetnek amelyik naponta terrorizálja az arabokat és gazdaságilag az egész világot .

Hát ennek most vége.

Ne kerülhessen a Parlamentbe egyetlen képviselő sem, aki ki nem mondja: ELÉG VOLT! Mert mi jön most? A MÁV után a földek, ahol keresztülhaladtak a vonatok? A lakosság, amely inni adott a masinisztáknak???

Szálasi hagyta volna inkább őket mezítláb áthajtani Ausztrián és Csehországon, ahogy a németek akarták? Még ő, ez a német báb is képes volt azt mondani, hogy NEM.

"Az alperes szerint a MÁV segítsége nélkül nem lehetett volna ennyi zsidót Auschwitzba szállítani." IGEN! Ott pusztultak volna mind 1944 decemberében az Alpok és a Kárpátok hágóin a fagyban, cipő és téliruha nélkül, német katonáktól terelve !!! ???

Mert vitték volna vagon nélkül is! . De akkor most vajon miért perelhetnétek? Tán épp azért, hogy a "mocsadék MÁV" nem engedett benneteket vonatra szállni ??? Ha van sapka, ha nincs?

És milyen 437 ezer?????

Utánaszámolt már valaki, hogy ez hány vagont jelenthetne? És mennyi időt? A legvadabbul dúló háború kellős közepén volt szenünk, mozdonyunk és vagonunk - a szarrá bombázott országban - hogy félmillió zsidót deportáljunk?

"Éjjel-nappal"??? A katonák és a hadtáp, hadianyag szállítása helyett???? A szétbombázott vágányainkon és állomásainkon? Ép ésszel állíthat valaki ilyet?

(Ha nem zsidó...)

Egészen 1947-ig összesen 247 ezer munkatáborban elhunyt polgári személyt tartottak nyilván - haláluk okának pontos megjelölésével, merthogy a németek precizitását senki nem vonhatja kétségbe (az askenázikat kivéve) - kiknek 62 százaléka volt zsidó. A halálokok között 52%-ban a tífusz szerepel.

http://www.youtube.com/watch?v=Z0Ntn9eCc1M ha tudsz németül...itt a bizonyíték !!!

Akkor most mi jövünk !!!

Kérjük a TELJES kárpótlást TRIANONÉRT!

Hogy ez pontosan hány TRILLIÁRD dollár, azt korábban már kiszámolták, ment is itt körbe, tehát létező és pontos adat.

A kárpótlást izraeltől, a zsidóktól követeljük. Mert tény, hogy a nyugati nagyhatalmak...

AZÉRT szabdalták szét Magyarországot, hogy megállíthassák a zsidó bolsevizmus terjedését a világban. Mert akkor Magyarországot KIZÁRÓLAG bolsevik zsidók vezették, kún azaz kohn béla és csürhéje. És ez kordokumentum, nem mellébeszélés. (Jól kiegészül azért a minap körbeküldött Friedman-vallomással, ahogy a zsidók megakadályozták az angol-német békekötést 1916-ban, s belerángatták az addig teljesen németbarát USA-t a háborúba)

Aztán kérjük a kárpótlást izraeltől és a zsidóktól AZÉRT,mert a

Zsidó Világszövetség 1943-ban, Rooseveltnek és Churchillnak írt levelében KIFEJEZETTEN óvta az elnököket attól, hogy elfogadják Horthy békeajánlatát, merthogy akkor mi lesz a Magyarországra menekült és ott biztonságban élő zsidókkal?! Hoppá !!!

Érdekes, hogy itt meg sem említik az azóta oly sokat gyalázott zsidótörvényeket, Horthy zseniális húzását Hitlerrel szemben, amivel befogta a diktátor száját, hogy mi "minek gyámolítjuk a parazita fajt!" (Tényleg, miért kellett?)

Emiatt.. szakadt ránk a pokol 1944-ben.A németek megszállták az országot !!! Magyarországot emiatt terrorbombázták a jenkik és az angolok...a vasútvonalakat is mindenhol...de érdekes módon az Auschwitzba tartó vágányokat soha... arra nem repült egyetlenegy amerikai repülőgép sem...s vajon miért? Miért nem bombázták rongyosra a hős amik az üres síneket... megakadályozandó a holokausztot ??? A MÁV persze tudott a "haláltáborról", de az angol és amerikai hírszerzés nem, ...ugye??? Ugyan már... Ki az, aki beveszi ezt a képtelenséget?

És ha már második világháború - emlékezzünk meg a Bakonykúti születésű gyilkoskufár stein jakabról, a mai "részeges" hadügyér nagypapájáról, s az ő általa a vágóhídról visszalopott lovakról, meg papírtalpú bakancsairól - mellyel "ellátta" a II. Magyar hadsereget - akik aztán - javarészt emiatt - el is pusztultak a Donnál... ld. ha nem hiszed...

http://egymagyar.blogspot.com/2010_02_28_archive.html A Gyilkoskufár unokája... szekeres honvédelmi miniszter

Aztán kárpótlást kérünk izraeltől és a zsidóktól a rákosi(rosenfeld) diktatúráért, népünk ifjúságának elpusztításáért, elüldözéséért, az ország soha nem látott nyomorba taszításáért( tanácsköztársasági bűnök)

Végül kárpótlást kérünk izraeltől és a zsidóktól az utóbbi húsz év szabadrablásáért - amit burkoltan - privatizációnak neveztek, de peresz kimondta a lényeget:

http://www.youtube.com/watch?v=9NNVbp0QeMc

"Felvásároltuk Lengyelországot, Romániát és Magyarországot". A vásárlás itt kissé erős kifejezés, ugyanis a beépített magyarországi fajtabeliekkel megkötött üzletek lényege épp az volt, hogy

SEMMIÉRT NEM FIZETTEK, de... mindenre "támogatást" vettek fel, romboltak, majd továbbálltak -na nem messze... csak a következő lerablás helyszínére.

Történészek kellenek, akik ezeket az adatokat halálpontosan összegyűjtik és közreadják.

Sorolják fel NÉV SZERINT a - nekik hiányzó- 437 ezret, mutassák be felmenőiket, s leszármazottaikat (nyilván a túlélőkét- most nincs kedvem viccelődni), hivatalos kordokumentumokkal.

Igazolják, hol éltek, mikor, melyik vonattal szállították el őket, mikor és miben haltak meg. És ez utóbbi egyezzen meg a HITELES (nem utólag gyártott) német nyilvántartásokkal.

És kell MAGYAR BÍRÓ, MAGYAR BÍRÓSÁG és MAGYAR VÁDLÓ, aki előtárja és számonkéri mindezeket.A bírósági tárgyalást természetesen nem illinoisi bíró fogja lefolytatni, hanem MAGYAR. Van ilyen? Nincs már hová hátrálnunk !!!

Jól figyeljetek...

A leigázás utolsó felvonását látjuk...

a rabszolgahad, vagy feláll, vagy végképp járomba hajtja fejét és két generáción belül tökéletesen megsemmisül. Elvették földjeinket, perceken belül elveszik vizeinket, kiirtják erdeinket és állatainkat, gyári "élelmiszerekkel" és emelt higanytartalmú oltásaikkal sterilizálnak, vagy épp elpusztítanak Mindannyiunkat.

(Egyébként lendvai sipánka épp most a híradóban sivalkodik a BKV-s ügyek kapcsán az ellen, hogy a vádaskodók a... kollektív bűnösség elvét használják - merthogy... ilyen nincs !!!
No, kérem. Akkor mi is a vádalap Illinoisban?
Van, amikor létezik a kollektív bűnösség...van amikor nem??? Melyik jogrendben?)

Ui : ...ha magyar vagy... érezd kötelességednek továbbküldeni.....még ...csak ébredező véreidnek..!



cikk :

Zsidók deportálása miatt perlik a MÁV-ot . MTI
2010. február 10., szerda 18:16 A holokauszt magyar áldozatainak hozzátartozói egy chicagói bíróságon beperelték a MÁV-ot, amiért a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Állításuk szerint keresetüket kilenc évnyi kutatómunka előzte meg, 240 millió dollár vagyoni kár és egymilliárd dollár nem vagyoni kár megtérítését követelik. Beperelték a Magyar Államvasutakat (MÁV) egy chicagói bíróságon a magyarországi holokauszt áldozatainak örökösei, akik jóvátételt követelnek, amiért a cég a II. világháború idején közreműködött zsidók deportálásában. A kártérítési keresetben az áll, hogy a beadvány benyújtását kilenc év kutatómunka előzte meg. A magyar kormány együttműködése vagy közbenjárása nélkül elvégzett kutatás során több tízezer hivatalos dokumentumot vizsgáltak át kelet-európai és német levéltárakból és izraeli irattárakból. Felhasználtak a holokauszt túlélői és történészek birtokában levő okmányokat és anyagokat a washingtoni Holokauszt Múzeum dokumentum gyűjteményéből. A felperesek, túlnyomórészt a magyar holokauszt áldozatainak izraeli és egyesült államokbeli lakhellyel rendelkező hozzátartozói 240 millió dollár vagyoni kár és egymilliárd dollár nem vagyoni kár megtérítését követelik. Előbbi a holokauszt áldozataitól eltulajdonított vagyon mai áron számolt értéke, utóbbi pedig büntető jellegű jóvátétel, amiért a MÁV "gyalázatos és buzgó módon részt vett a népirtásban". Error! Filename not specified.A holokauszt áldozatainak örökösei és közeli hozzátartozói egyebek között azért perlik a MÁV-ot, mert az "tudatosan biztosított" szerelvényeket ahhoz, hogy 1944. márciusa és októbere között 437 ezer magyar zsidót szállítsanak az auschwitzi gázkamrákba, valamint azért, mert megfosztotta az áldozatokat vagyonuktól és értékeiktől, megszegve ezzel a népirtás tilalmáról szóló nemzetközi egyezményt. A perirathoz egy olyan fotót is csatoltak, amelyen MÁV feliratú vagonok és előtte emberek láthatók, az aláírás szerint zsidók szállnak be a kocsikba. A kereset szerint a MÁV "pontosan tudta, mit tesz". Csaknem minden szerelvényét éjjel-nappal arra használta, hogy az embereket Auschwitzba szállítsa. A szerelvények üresek voltak, amikor Magyarországra visszatértek. "Az alperes által biztosított szerelvények nélkül több százezer zsidót nem lehetett volna Auschwitzba szállítani" - olvasható az okmányban. A dokumentum szerint bár szükségképpen érzéketlenség pénzről tárgyalni a holokauszt áldozatai ellen elkövetett kimondhatatlan gonoszság kapcsán, jogi úton csak pénzügyi kártérítést lehet kapni. A keresetet kedden nyújtották be az illinois-i északi kerületi bíróságon, az ügyben már kijelölték a bírót. A bíróság honlapján fellelhető 10-cv-868

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Döcög az öreg székely
  2010-04-18 09:24:31, vasárnap
 
  Döcög az öreg székely a lovaskocsijával az országúton. Meglát az út mellett egy csinos, fiatal lányt stoppolni. Megáll, felveszi. Megkérdi:
- Merre mész leányom?
- Csíkszeredára.
Mennek egy fél órát, megkérdi az öreg:
- Oszt mi lesz a neve a kis góbénak, ha megszületik?
- Dehát nem is vagyok terhes, bátyja!
- Nem is vagyunk még Csíkszeredán!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Mi ijeszthet
  2010-04-18 08:06:45, vasárnap
 
  Mi ijeszthet, ha lelked nyugodt? Ha leküzdöd a hiúságot, a kéjvágyat és a kapzsiságot? Miféle hatalmak kínozhatnak, ha te nem kínzod magad? Mi a börtön, ha a lelked szabad? Mi a halál, ha megismerted a világot és lelkedet, s nem vágyol fölösleges és kínos részletekre? Igazán, olyan voltál, mint a gyermek, aki boldogtalan, mert nem kapta meg ezt vagy azt. Gondold mindig ezt: "Nincs hatalmam, sem vagyonom, talán egészségem sincs. De milyen hatalmas vagyok, milyen gazdag, milyen fölényes, mert vágyaimat a dolgok igazságához és valóságához igazítom, s a lelkem szabad!" Ezt senki nem veheti el tőled, ennél többet senki nem adhat.
Márai Sándor
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
A moszad hálójában
  2010-04-17 20:34:12, szombat
 
  A moszad hálójában



A Szerzők előszava



A Moszadnál eltöltött négy év során álta­lam megismert tények
feltárása semmi eset­re sem könnyű feladat.

Buzgó cionista háttérrel arra tanítottak, hogy Izrael államát nem
lehet rosszul ve­zetni. Mi voltunk a Dávidok a folyton növekvő Góliát
elleni szüntelen harcunk­ban. Azt az érzést, hogy senki sincs, aki
megvédjen bennünket, és csak saját ma­gunkra számíthatunk, a holocaust
köztünk élő túlélői csak megerősítették.

A több mint két évezredes száműzetés után feltámadt nemzet az
izraeliták új nem­zedékére bízta a nemzet egészének a sorsát.

Hadseregünk parancsnokait bajnokok­nak hívtuk, nem tábornokoknak.
Veze­tőink egy nagy hajó kormányrúdjánál álló kapitányoknak
tetszettek. Majd kibújtam a bőrömből, amikor kiválasztottak és
meg­kaptam azt a kiváltságot, hogy csatlakozha­tom az általam elitnek
tartott Moszad-csapatba.

De amit találtam, az egyfajta elferdült eszmeiség és öncélú
gyakorlatiasság elegye volt, amihez jó adag úgynevezett csapatgőg,
kéjvágy és az emberi élet iránti tisztelet tel­jes hiánya társult, és
ez indított e történet elmondására.

Izrael, mint szabad és igazságos ország iránt érzett szeretetem az,
amiért még az éle­tem is kockára teszem, szembekerülve mindazokkal,
akik a cionista álmot mára már rémálommá torzították.

Az izraeli titkosszolgálat, amelyet azzal bíztak meg, hogy irányt
mutasson a nem­zet élén álló vezetőknek, eljátszotta ezt a bi­zalmat.
Saját szakállára és kicsinyes ön­érdekből szövött tervei az országot
egy korlátlan háborúval fenyegető irányba so­dorták.

Tovább már nem hallgathatok és a könyv szavahihetőségét sem
veszélyeztetem azzal, hogy a valóságot hamis nevek és ho­mályos
személyek mögé bújtatom (bár azért, hogy a még cselekvő területi
szemé­lyek életét védjem, a vezetékneveknél csak a kezdőbetűt adtam
meg).

A kocka el van vetve.

Victor Ostrovsky, 1990. július



Több mint 25 éves újságírói pályafutásom alatt megtanultam, hogy soha
ne mondjak nemet senkinek, aki egy történettel keres fel, függetlenül
attól, hogy milyen fur­csán hangzik az illető története. Victor
Ostrovskyé pedig eleinte a legfurcsábbnak látszott.

A többi újságíróhoz hasonlóan sok órán át lélegzetvisszafojtva
hallgattam az embe­reket, amikor előadták, hogy ügyüket ho­gyan
próbálta elnyomni a Marsbeli Össze­esküvés csillag közötti gonosz
működése. Másrészt minden újságíró átesett azon, hogy lecsapott egy
tippre, amiről a végén kiderült, hogy egy sületlenség.

1988 egyik áprilisi délutánján az ottawai parlamenti sajtótájékoztató
megszokott he­lyén voltam, amikor Victor Ostrovsky tele­fonált, hogy
lenne egy története a számom­ra, amely jellegében nemzetközi és
érdek­lődésemre tarthat számot. Nem közölt rész­leteket, de javasolta,
hogy találkozzunk egy közeli kávézóban kb. 15 percre, hogy
meg­hallgathassam. Három órával később Victor még mindig lebilincselte
a figyel­mem. Neki tényleg érdekes mondanivalója volt.

Az első aggodalmam nyilvánvalóan az volt, hogy honnan fogom tudni,
hogy ez az ember tényleg az-e, akinek mondja magát. Néhány
kapcsolatfelvétellel járó magán jel­legű tájékozódás nyomán, valamint
Victor együttműködési készsége és nyíltsága révén idővel megnyugodtam
afelől, hogy valódi "darab", egy volt Moszad katsa (toborzó tiszt) áll
előttem.

Sokan nem lesznek boldogok attól, amit ebben a könyvben olvasnak.
Felkavaró tör­ténet és nemigen nevezhető olyan olvas­mánynak, amely az
emberi természet szeb­bik oldalát mutatja be. Sokan árulónak fog­ják
tekinteni Victort Izraelben. Ám legyen. De én olyan embernek látom,
akinek hitét szétzúzta a kíméletlen valóság; olyan férfi­nek, aki úgy
hiszi, hogy a Moszadnak és ha­sonlóképpen bármelyik kormányszervnek
nyilvánosan el kell számolnia a cselekede­teiről.

Még a CIA is köteles egy választott bizottság előtt számot adni.

A Moszad azonban - nem.

1951. szeptember 1-én az akkori minisz­terelnök, David Ben Gurion
utasítást adott, hogy létre kell hozni egy olyan tit­kosszolgálatot,
amely Izrael külügyminisz­tériumától független: a Moszadot.

A mai napig - bár mindenki tud ennek létezéséről - sőt a politikusok
időnként még annak si­kereivel is dicsekednek -a Moszad minden
tekintetben árnyékszervezet. Nem találni rá hivatkozó utalást például
a költségvetésben. És vezetőjének nevét - holott ezt az állást is
betölti valaki - soha nem hozzák nyilvános­ságra.

E könyv egyik fő témája Victor abbéli meggyőződését mutatja be, hogy a
Moszad elszabadult, és még a miniszterelnöknek sincs - jóllehet
látszólag ő a megbízó - fel­hatalmazása a Moszad irányítására és őt is
gyakran úgy befolyásolják, hogy olyan lépé­seket hagyjon jóvá vagy
tegyen, amelyek a Moszad vezetőinek, de nem szükségképpen Izraelnek a
legjobb érdekeit szolgálják.

Izraelben még a miniszterelnök is, jólle­het állítólag ő a
titkosszolgálat feje, gyakran mindaddig nem tud fedett akciókról, amíg
azok végbe nem mentek. Ami a nagyközön­séget illeti, az ritkán értesül
bármilyen Moszad-intézkedésről. És egyáltalán nem működik a Moszad
tevékenységét és sze­mélyzetét vizsgáló semmiféle bizottság.

Egy másik jogos kérdés Victor történe­tével kapcsolatban az volt, hogy
az Intézet - ahogy a Moszadot nevezik - ilyen vi­szonylag alacsony
beosztású tagja hogyan tudhatott ennyi mindenről. Ez a kérdés
he­lyénvaló. A válasz meglepően egyszerű.

Először is a Moszad, mint szervezet, ki­csi.

A titkosszolgálat játszmái című könyvé­ben Nigel West (a brit
konzervatív párt par­lamenti képviselőjének, Rupert Allasonnak írói
álneve) írja, hogy a CIA főhadiszállásá­nak a Virginia állambeli
Langley-ben - amelyet már Washington DC előtt a Geor­ge Washington
Parkway-től táblák jelez­nek - körülbelül 25 000 alkalmazottja van,
"akiknek túlnyomó része nem is eről­ködik, hogy munkája jellegét
eltitkolja".

Az egész Moszadnak alig van 1200 alkal­mazottja a titkárnőkkel és a
takarító sze­mélyzettel együtt, akiknek utasításba adják, hogy
azoknak, akik a munkájuk felől érdek­lődnek, mondják azt, hogy a
Védelmi Mi­nisztériumnál dolgoznak.

West azt is írja, hogy "a szovjet disszi­densektől származó
bizonyítékok alapján a KGB Első Főigazgatósága körülbelül 15 000
szigorúan titkos egyedi feladattal megbízott tisztet alkalmazott"
szerte a vilá­gon, amely állományból körülbelül "3000 dolgozott a
Tyoplisztáni Központban, nem messze a Moszkva körúttól, a fővárostól
délnyugatra". Ez az 1950-es években volt. A frissebb adatok szerint a
KGB alkalma­zottainak összlétszáma a világ egészén több, mint 250 000.
Még a kubai DGI titkosszol­gálatnak is világszerte 2000 képzett
munka­társa dolgozik a kubai diplomáciai misszi­ókban.

A Moszadnak - ha hiszik, ha nem - csu­pán 30-35 egyedi esetekkel
foglalkozó tiszt­je van, ahogyan ők nevezik, "katsája" van a világon
egyidőben. Ezt a rendkívül kis lét­számot az magyarázza, hogy - amint
azt a könyvben is olvasni fogják - más országok­tól eltérően Izrael
képes megcsapolni az Izraelen kívül, a világban szétszórtan élő zsidó
közösség jelentős és hűséges tagjait. Ezt a világon egyedülálló
sayanim vagyis önkéntes zsidó segítők rendszerén keresztül valósítja
meg.

Victor naplót vezetett saját élményeiről és a mások által elmesélt
tapasztalatokról. Átkozottul rossz az íráskészsége, de fény­képszerű
emlékező képessége van a tábláza­tokhoz, tervekhez és más szemléltető
ada­tokhoz - ami rendkívül fontos a hírszerzés sikeres működéséhez. És
mivel a Moszad ilyen kicsi, zárt szervezet, Victornak hozzá­férése
volt a számítógépes fájlok rendszeré­hez és a szóbeli történetekhez -
amik egy CIA-s vagy KGB-s kezdő játékos számára megszerezhetetlenek.
Már diákként neki és osztálytársainak hozzáférésük volt a Moszad fő
számítógépéhez és tömérdek időt töltöttek az osztályban azzal, hogy
több tucatnyi Moszad-lépést a legapróbb részle­tekig kiveséztek. Ennek
az volt a célja, hogy

megtanítsa az újoncoknak: hogyan kell egy művelethez hozzáállni és
hogyan kerüljék el a múlt hibáit.

Azon kívül, hogy - bár nehéz a számu­kat megállapítani - a zsidó
közösségek egyedülálló történelmi összetartása, vala­mint az a
meggyőződésük, hogy politikai különbségeiktől eltekintve mindnyájuknak
együtt kell működniük, hogy megvédjék magukat ellenségeiktől, egyfajta
nyitottság­hoz vezet egymás között, ami más alkalma­zottaknál nem
tapasztalható, mondjuk a KGB-nél vagy a CIA-nél. Egy szóval egy­más
között szabadon beszélgetnek minden részletről. És teszik is.

Claire Hoy, 1990. július





A SZFINX-MŰVELET



Butrus Eben Halimnak megbocsátható, hogy felfigyelt a nőre. Végül is
egy szőke bombázó volt, akinek olyan testhez simuló nadrágot és mélyen
kivágott blúzt kellett vi­selnie, amelyben éppen annyit mutatott
magából, amivel meglódítja a férfinép képzelőerejét.

A szőkeség az elmúlt hét minden napján ugyanabban a buszmegállóban
bukkant fel Párizs Villejuif nevű külvárosában, amelyet a férfi is
használt. Ennél a buszmegállónál csupán két járat közlekedett - egy
helyi és a RATP párizsi járat - és a néhány rendsze­res utas között
lehetetlen volt a nőt észre nem venni. És habár erről Halim mit sem
tudott, ez volt a lényeg.

1978 augusztusát írták. Úgy látszott mindkettőjük menetrendje állandó.
A nő már ott volt, amikor Halim megérkezett a megállóba. Néhány perc
telt el, és egy piros kétüléses BB512 rendszámú Ferrari robo­gott oda,
halvány bőrű, kék szemű feltűnően öltözött sofőrje pedig felszedte a
szőkét és elviharzottak, ki tudja merre.

Halim, aki iraki volt, és akit felesége, Samira egyhangú párizsi
életükkel egyetem­ben ki nem állhatott, munkába menet so­kat gondolt a
nőre. Volt rá ideje. Halim nemigen állt szóba senkivel útközben és az
iraki biztonsági szolgálat utasítására kerülő útvonalakon közlekedett
és azokat is gyak­ran változtatta. Csak két pont volt állandó, az
egyik a buszmegálló nem messze villej uifi lakásától, illetve a Gare
Saint-Lazare-i met­róállomás. Ez utóbbin szállt fel a vonatra a
várostól északra lévő Sarcelles felé, ahol egy iraki atomerőmű
szupertitkos építésének tervezésén dolgozott.

Az egyik napon a második buszjárat még a Ferrari előtt beérkezett. A
nő végigpász­tázta az utcát a kocsit keresve, majd vállát megvonva,
felszállt a buszra. Halim busza elakadt egy kisebb "baleset" miatt.
Két ház­tömbbel feljebb egy Peugeot vágott a busz elé.

Percek múlva megérkezett a Ferrari. A vezető a szemével a lányt
kutatta és Halim, miután rájött, hogy mi történik, odakiál­totta neki
franciául, hogy a nő elment a busszal. A férfi zavarában angolul
válaszolt, mire Halim elismételte a történteket ango­lul is.

A férfi hálás volt ezért és megkérdezte Halimtól merre tart. Halim a
Madelaine ál­lomást jelölte meg, ami csak rövid gyalog­sétára van a
Saint-Lazare-tól, mire a vezető Ran S., akit Halim csak az angol Jack
Donovanként ismert, azt mondta, hogy ő szintén arra megy és
felajánlotta neki, hogy elviszi.

"Miért ne?" - gondolta Halira és beug­rott a kocsiba.

A hal bekapta a horgot. És mintha csak a szerencsén múlna, igen
értékes fogásnak bizonyult a Moszad számára.

A Szfinx-művelet látványosan ért véget 1981. június 7-én, amikor
amerikai gyárt­mányú vadászbombázók egy ellenséges terület fölött
végrehajtott vakmerő légi­támadásban lerombolták az iraki nukleáris
komplexumot, a Tamuze 17-t (vagy Osirakot) Tuwaithában, nem messze
Bag­dadtól. De ez csak a Moszad által vezényelt több évig tartó
nemzetközi intrika, diplo­máciai manőverek, szabotázs és gyilkossá­gok
után történt meg, amelyek ugyan kés­leltették az erőmű építését, de
leállítani nem tudták. r :

Izrael nagyon aggódott a terv miatt, mi­vel Franciaország és Irak
között létrejött szerződés szerint Irakot, amely akkoriban
Franciaország második legnagyobb olajszál­lítója volt, nukleáris
kutatóközponttal látja el az 1973-as energiaválság kezdetén. Az
olaj­válság idején megnőtt az atomenergia, mint alternatív
energiaforrás iránti érdeklődés és azok az országok, amelyek
rendszereket gyártottak, rendkívüli módon felgyorsították a nemzetközi
értékesítési műveleteiket. Akkoriban Franciaország egy 700 megawattos
kereskedelmi atomreaktort akart eladni Iraknak.

Irak változatlanul állította, hogy a nuk­leáris kutatóközpontot békés
célokra ter­vezték, alapvetően Bagdad energiaszükség­letének az
ellátására, csakhogy Izraelnek jó oka volt attól tartani, hogy ott
esetleg atom­bombát fognak előállítani és azt ellene for­dítani.

A franciák beleegyeztek, hogy 93%-ces dúsított uránt biztosítanak két
reaktorhoz a pierrelatte-i katonai dúsító üzemből. Franciaország abba
is beleegyezett, hogy Iraknak négy üzemanyag töltetet ad el, összesen
150 fontnyi dúsított uránt, amelyből kb. négy atomfegyvert lehet
előállítani.

Az USA ak­kori elnökének, Jimmy Carternek legfőbb külpolitikai
erőfeszítései az atomfegyver to­vábbi terjedését kívánta
megakadályozni, és az amerikai diplomaták buzgón lobbiztak mind a
franciáknál, mind pedig az irakiak­nál, hogy a szerződő felek
módosítsák ter­veiket.

Még a franciák is megriadtak, amikor Irak egyből elutasította azt a
francia ajánla­tot, hogy a dúsított uránt egy másféle, ke­vésbé erős
fűtőanyaggal, az úgynevezett "karamellel" helyettesítsék, amellyel
ugyan atomenergia előállítható, de amely atom­bomba készítésére nem
alkalmas.

De Irak hajlíthatatlan maradt. Az alku az alku. Az egyik bagdadi
konferencián 1980 júliusában Bagdad erős embere Szaddam Husszein
megmosolyogta az izraeli aggo­dalmakat, mondván, hogy pár évvel
azelőtt az európai cionista körök kigúnyolták az arabokat, akik a
cionisták szerint civilizálat­lan és elmaradt népséget jelentenek és
csak arra jók, hogy a sivatagban tevegeljenek... És lám, ma ugyanezek
a körök szemrebbe­nés nélkül állítják: Irak azon a ponton van, hogy
atombombát állítson elő.

Az a tény, hogy Irak az 1970-es évek vé­gén sebesen közeledett ehhez a
ponthoz, ar­ra indította AMAN-t, az izraeli katonai felderítő
egységet, hogy feljegyzést küldjön (fekete jelzéssel, amely a
legtitkosabb minősítést jelenti) Tsvy Zamirnak, a ma­gas, sudár,
kopaszodó volt hadseregtábor­noknak, aki akkor a Moszad feje volt. Az
AMAN a korábbiaknál pontosabb belső adatokat akart az iraki terv
fejlesztési szaka­szairól, ezért David Birant, a Moszad tobor­zó
részlegének, a Tsometnek a vezetőjét be­rendelték, hogy találkozzon
Zamirral. Ugyanakkor Biran, a tömzsi, kerek arcú hi­vatásos
Moszad-alkalmazott és hírhedt piperkőc az osztályok vezetőivel is
találko­zott és elrendelte, hogy találjanak egy iraki összekötő
kapcsolatot a franciaországi Sarcellen gyártóüzemben.

A személyi kartonok kétnapos kimerítő átvizsgálása eredménytelen volt,
így Biran felhívta a párizsi állomás vezetőjét David Arbelt, egy ősz
hajú, sok nyelven beszélő hi­vatásos Moszad-tisztet, megadván neki a
megbízás szükséges részleteit. Valamennyi ilyen állomáshoz hasonlóan a
párizsi is az Izraeli Nagykövetség alatti betonbunker­ben kapott
helyet. Arbel, az állomás vezetője még a nagykövetet is felülmúlta
rangban. A Moszad személyzete ellenőrzi a diplomatatáskát (a dip-et)
és a követség összes be- és kimenő postája rajtuk keresz­tül megy.
Feladataik sorában szerepel még az úgynevezett biztonsági házak
fenntartá­sa, amelyek "műveleti lakásként" ismerete­sek. A londoni
állomásnak egyedül például több, mint száz ilyen lakás van a
tulajdoná­ban és további ötvenet bérel.

Párizs sem szűkölködött sayanok-ban. A sayan (ti. sayanim héber szó)
önkéntes zsi­dó segítő az élet minden területéről és egyi­kük, aki a
Jacques Marcel fedőnevet visel­te, a sarcelles-i nukleáris üzem
személyi ál­lományában dolgozott. Ha a tervezet nem lett volna olyan
sürgős, akkor az illetőt nem kérték volna meg a tényleges anyag
meg­szerzésére. Szokásos esetben az adatokat szóban vagy
fénymásolatban továbbította volna. Egy irat kiemelése azzal a
kockázat­tal jár, hogy rajtakapják és így a sayan ve­szélybe kerül. De
ebben az esetben úgy döntöttek, hogy magára az eredeti iratra van
szükségük, elsősorban azért, mert az arab nevek gyakorta megtévesztők
(az ara­bok gyakran használnak különböző neveket különböző
helyzetekben). Így, hogy biztos­ra menjenek, Marceltől elkérték az
összes ott dolgozó iraki ember személyzeti karton­ját.

Mivel Marcel a következő héten egyéb­ként is Párizsba jött volna a
tervek szerint, megkérték, hogy tegye az iratot kocsijának
csomagtartójába más egyebekkel együtt, amelyeket legálisan hozott
volna a találko­zóra. Az ezt megelőző este egy Moszad "katsa" (toborzó
tiszt) találkozott vele, aki kapott egy kulcsmásolatot a
csomagtartóhoz és közölte vele az utasításokat. Eszerint Marcelnek
egyszer körül kell hajtania egy mellékutcán, az Ecole Militaire
közelében a megjelölt időpontban: ott majd látni fog egy piros
Peugeot-t, amelynek hátsó abla­kán egy bizonyos matrica van. A kocsit
bérelték és egész éjjel egy kávéház előtt hagyják, hogy parkolóhelyet
biztosítsanak, ami Párizsban szinte fényűzésnek számít. Marcelt
továbbá arra is utasították, hogy körözzön a háztömb körül, mire a
Peugeot kiáll és átadja neki a parkolóhelyet. Aztán el kell neki
mennie a megbeszélésre a sze­mélyzeti anyagot pedig a csomagtartóban
kell hagynia.

Mivel a kényes szakmákban az alkalma­zottak véletlenszerű biztonsági
ellenőrzés­nek vannak alávetve, Marcell a Moszad a férfi tudomása
nélkül követte, miközben a találkozóra ment. Amint a kéttagú
Moszad­különítmény megbizonyosodott arról, hogy Martelt senki sem
követi, a kocsi cso­magtartójából kivették az iratot és besétál­tak
vele a kávéházba. Mialatt egyikük lead­ta a megrendelést, a másik a
mosdóba ment. Ott elővett egy olyan fényképezőgépet, amelyhez négy
kicsi visszahajtható lábacska csatlakozott, az úgyne­vezett
karmocskák. Ezt a készüléket nem kell külön beállítani, mivel már
fókuszálva van és egy különleges felvételpatront hasz­nálnak hozzá,
amely egyetlen filmtekercsre 500 felvételt tud rögzíteni. Ez utóbbit a
Moszad fényképészeti részlege állítja elő. Miután a karmocskákat
kiengedték, a fényképező a készülék alatt gyorsan be- és kitudja
csúsztatni az iratokat oly módon, hogy a fényképező személy foga közé
szorí­tott gumieszközzel kattintja a zárat minden egyes alkalommal. A
három oldal lefényké­pezése után az aktát visszarakták Marcel
csomagtartójába és távoztak.

A neveket azonnal továbbították számí­tógépen a tel-aviv-i "Párizs"-
részlegnek a Moszad előírása szerinti kettős kódolással. Ez esetben
minden hangtani egységnek egy szám felel meg. Ha pl. az Abdul nevet
vesz­szük, akkor az "Ab"-ot jelölhetjük a 7-es számmal és a "dul"-t a
21-sel. Ráadásul, hogy a dolog még bonyolultabb legyen, minden számnak
van egy rendszeres kódja­- egy betű vagy egy másik szám - és ezt a -
"persely" kódolást hetente változtatják. Sőt, minden üzenet csak a
történet egyik felét tartalmazza, oly módon, hogy az egyik
tar­talmazza az "Ab" kód kódját, míg a másik a "dul" kód kódját. Így
ha valakinek sikerülne is elfogni ezt az üzenetátvitelt, az illető
semmire sem menne vele, ha megpróbálná dekódolni azt.

A teljes állományjegyzéket ily módon küldték meg a központnak a
szá­mítógépen, két külön részletben.

Mihelyt a neveket és a beosztásokat de­kódolták Tel-Avivban, azokat
megküldték a Moszad kutató részlegének és az AMAN­nak, de mivel a
Sarcelles-ben dolgozó iraki személyzet tudósokból állt és őket
koráb­ban nem tekintették veszélyeseknek, ismét csak azzal a gonddal
szembesültek, hogy a Moszadnál alig volt valami róluk a szemé­lyi
kartonjukon.

A Tsomet vezetője visszaüzent, hogy mielőbb meg kell találni a
legkönnyebb cél­pontot. És gyorsan. Így esett a választás Butrus Eben
Halimra. Ez szerencsés húzás­nak bizonyult, bár akkor még csak azért
sze­melték őt ki, mert ő volt az egyetlen iraki, aki megadta a
lakcímét. Ez azt jelentette, hogy a többiek vagy óvatosabbak voltak
vagy az üzem közelében lévő katonai bázi­son laktak. A tudósoknak csak
a fele volt nős, köztük Halim, ugyanakkor nem vol­tak gyerekei. Egy 42
éves irakinál a gyer­mektelenség már önmagában is szokatlan,
legalábbis nem a szokványos boldog család példája.

Most, hogy már megvolt a célpont, a következő feladatot a beszervezés
mikéntje jelentette. Tel Aviv ugyanis jelezte, hogy ez e ain efes
akció, ami egy rendkívül erős kifejezés héberül, és olyan műveletet
jelent, ahol nem lehet tévedni.

Ennek a feladatnak az elvégzésére két csoportot hívtak be.

Az első a yarid, amelyik az európai biz­tonságér felel, azt a
feladatot kapta, hogy Halimnak és feleségének Samirának napi
menetrendjét, mozgását figyelje meg, iraki vagy francia megfigyelés
alatt állnak-e, és nekik kellett a megfigyelt személyek köze­lében
lakást szerezni egy "ingatlanos sayan" révén (az egyik sayan ingatlan
ügynök meg­bízást kap a kért lakás felkutatására és nem
kérdezősködik).

A második, a neviot olyan csoport, ame­lyik elvégzi a kívánt
betöréseket, terepszem­lét tartanak a célpont lakásán, beszerelik a
lehallgató készüléket, például valami "fát" ha azt asztalba vagy
padlóba rejtik, vagy pél­dául "üveget", ha telefonról van szó.

A biztonsági osztály yarid részlege há­rom, egyenként 7-9 emberből
áll, amelyek közül kettő külföldön dolgozik, egy pedig Izraelben
tartalékos. Amikor a csoportokat a művelethez behívják, akkor ez
mindig nagy alkudozásokkal, vitatkozással jár, mi­vel mindegyik a
saját különleges működé­sét tartja a legfontosabbnak.

A neviot részleget szakértőkből álló há­rom csoport alkotja. Ezeket
arra képezték ki, hogy néma tárgyakról adatokat olvassa­nak le,
betörjenek vagy dokumentumokat fényképezzenek le, és úgy hatoljanak be
szobákba, épületekbe és szereljék be a meg­figyelő készülékeket, hogy
nyomot nem hagyva mindenki számára észrevétlenül dolgozzanak. Ezek a
csoportok olyan alkal­mas eszköztárral rendelkeznek, amelyben például
megtalálhatóak a legtöbb és legna­gyobb európai szállodák szobáinak az
álkul­csai. Ajtókinyitási módszereiket állandóan fejlesztik, legyen az
ajtó kártyával, kóddal, számzárral vagy egyéb módon nyitható. Egyes
szállodákban például az ajtók a ven­dégek ujjlenyomatával működnek.

Miután a lehallgató készüléket vagy "po­loskát" Halim lakásában
elhelyezték és mű­ködésbe hozták, a Shicklut (lehallgató rész­leg)
egyik munkatársa figyeli és rögzíti a be­szélgetéseket. A szalagot az
első naptól kezd­ve küldik a tel-avivi csoportnak, ahol az adott
dialektust azonosítják és egy olyan marats-ot, másképpen lehallgatót
küldenek Izraelből a lehető leggyorsabban a párizsi állomásra, hogy az
az elektronikus megfigyelést foly­tassa és azonnali fordítást
készítsen, aki a szóban forgó nyelvjárást a legjobban érti.

A művelet e pontjánál még csak egy név és cím állt rendelkezésre. Az
irakiról még fényképük sem volt és egyáltalán az sem volt biztos, hogy
az illető dolgozik-e majd nekik. A yarid csoport az utcáról és egy
kö­zeli lakásból megkezdte a Halim lakásának figyelését, hogy
megtudják hogyan is néz ki az iraki és a felesége.

Az első tényleges kapcsolatra két nappal később került sor, amikor egy
rövid hajú, vonzó fiatal nő Jacqueline néven bekopog­tatott Halimék
ajtaján.

Ez a nő, Dina egy yarid munkás volt, akinek mindössze annyi volt a
faladata, hogy jól megnézze a felesé­get és leírást adjon róla a
csoportnak, hogy a felderítés valóban megkezdődhessen. Dina
parfümárusnak álcázta magát, aki árúját nagy mennyiségben szerezte be.
Egy diplomatatáskával és megrendelési nyom­tatványokkal felszerelkezve
kínálta árúját, lakásról lakásra haladva a háromemeletes épületben,
hogy a gyanakvást elkerülje. Úgy szervezte az időzítést, hogy Halimék
lakására még jóval a férj megérkezése előtt kerüljön sor.

Samira valósággal felvillanyozódott a parfümajánlattól. Akár csak a
többi nő a házban. Ezen nincs mit csodálkozni. Hi­szen az árak sokkal
alacsonyabbak voltak,mint a kiskereskedőknél. A vevőknek csak az ár
felét kellett azonnal kifizetniük, a má­sik felét pedig az árú
megérkezésekor kellett és ezen kívül egy "ingyenes" ajándékra is
számíthattak a kézbesítéskor.

Ráadásul Samira még be is hívta "Jacqueline-t a lakásba és kiöntötte
neki a szíve bánatát. Elmondta, hogy milyen bol­dogtalan, a férjéből
hiányzik a becsvágy, hogy karriert csináljon. Ő egy jómódú csa­ládból
származik és már nagyon elege van abból, hogy az ő pénzéből kell
megélniük és két hét múlva visszamegy Irakba, mert anyja komoly
sebészeti beavatkozás előtt áll.

Ezzel pedig a férj nemcsak, hogy egyedül marad, hanem még sebezhetőbb lesz.

Samirát elbűvölte Jacqueline alakítása a dél-franciaországi jó
családból származó di­ák szerepében, aki parfüm ügynökösködést vállal
egy kis külön pénzért. Jóllehet Jacqueline elsődleges feladata csupán
az volt, hogy beazonosítsa a nőt, ez a külön si­ker vitathatatlan
volt. A felderítésben min­den pillanatnyi részletet visszajelentenek a
biztonsági háznak, ahol minden egyes sza­kaszban a csoport átrágja az
információt és megtervezik a következő lépést. Ez általá­ban több órás
kikérdezést jelent, amelynek során minden apró részleten többször is
oda-vissza mennek és ilyenkor az indulatok gyakran felforrósodnak
aszerint, hogy a vi­tatkozók egy adott mozzanat jelentőségét miképpen
értékelik. A csoport tagjai az egyik cigarettáról a másikra gyújtanak
és közben valósággal öntik magukba a kávét. A biztonsági ház légköre
óráról órára egyre feszültebb lesz.



Mivel Dina (Jacqueline) olyan jól meg­találta a hangot Samirával és az
események ilyen szerencsés fordulatot vettek, az a dön­tés született,
hogy a dolgokat felgyorsítják. A következő feladat az lesz, hogy Dina
két alkalommal elcsalja a nőt a lakásból, így először felmérik, hogy
hol lenne a legjobb helye a lehallgató készüléknek, majd má­sodszor
annak beszerelése történne meg. Ez azt jelentette, hogy be kell jutni
a lakásba, felvételeket készíteni, méreteket venni, chipeket
megfesteni. Mindez azért szüksé­ges, hogy egy adott dologról hű
másolatot lehessen készíteni, de abba már bele van építve a "poloska".
Bármit is csinál a Moszad, a kockázat csökkentése alapköve­telmény.

Már az első látogatás alkalmával Samira említette, hogy képtelen egy
jó helybéli fodrászt találni, aki a haja színével tudna va­lamit
csinálni. Amikor Jacqueline két nap­pal később visszatért az áruval
(ezúttal alig valamivel Halim hazaérkezése előtt, hogy megszemlélhesse
a férjet is) mesélt Samirának az ő menő fodrászáról a Left Bank-en.

"Meséltem Andrénak rólad és azt mond­ta alig várja, hogy foglalkozzon
a hajaddal" - mondta Jacqueline. "De egy párszor el kell menni hozzá.
Ő olyan csodálatos! De én szeretnélek magammal vinni".

Samira lecsapott az alkalomra. Nekik nem voltak igazi barátaik a
közelben, szin­te semmi társasági életet nem éltek és most annak
lehetősége, hogy egy pár délutánt a városban tölthet hátrahagyva
lakásuk vég­telen unalmát, módfelett feldobta.

A parfümvásárlásért Samira egy divatos kulcstartót kapott külön
ajándékként, ame­lyen minden kulcshoz egy fülecske volt. "Tessék" -
mondta. "Add ide a lakáskul­csot és megmutatom hogyan működik"

Amit viszont Samira nem látott, amikor átadta Jacqueline-nak a
kulcsot, az volt, hogy Jacqueline belecsúsztatta azt egy két hüvelykes
zsanéros dobozba, ami szintén úgy nézett ki, mintha egy másik ajándék
volna. Abban púderrel behintett plasztilin volt, hogy a kulcs
beragadását megakadá­lyozza. Amikor a kulcsot belecsúsztatják a
dobozba, a doboz szorosan bezárul és így tökéletes lenyomatot hagy a
plasztilinban, amivel aztán a másolat elkészíthető.

A neviot kulcs nélkül is betörhetett vol­na, de minek növeljék a
lebukás kockáza­tát, ha úgy is meg lehet oldani, hogy egy­szerűen
besétálnak a főbejáraton, mintha ott laknának. Ha már egyszer bent
vannak,mindig bezárják az ajtót, majd azt a padló és a belső
ajtókilincs közé helyezett rúddal kitámasztják. Ily módon, ha
valakinek ne­tán sikerül a külső megfigyelők éberségét kijátszani és
megpróbálja kinyitni az ajtót, általában azt hiszi, hogy a zár
valószínűleg eltört, elmegy segítségért és ez idő alatt a bennlevők
időhöz jutnak, hogy észrevétlen távozzanak.

Miután Halimot azonosították, a yarid bevetette a "statikus követés"
taktikáját, az­az olyan módszert alkalmazott, amellyel az adott
személy napi életvitelét, mozgását fürkészik ki, ugyanakkor
észrevétlenek ma­radnak. Ez azt jelenti, hogy szakaszosan fi­gyelik
meg, nem ténylegesen követik: először a közelben figyeli valaki, hogy
mer­re megy és miután ezt pár napon keresztül teszik, egy másik
személy a következő ház­tömbnél figyeli és így tovább. Halim eseté­ben
mindez rendkívül könnyű volt, mert minden nap ugyanabba a
buszmegállóba ment.

A lehallgató készülék segítségével a cso­port pontosan tudta mikor
repül haza Irak­ba Samira. Azt is hallották, amint Halim mondja neki,
hogy el kell mennie az Iraki Nagykövetségre biztonsági ellenőrzésre,
így a Moszad tudta, hogy még körültekintőbbnek kell lennie. De még
ekkor sem tudták, hogyan fogják Halimot beszervezni és az ügy
sürgőssége miatt nem sok idejük ma­radt annak eldöntésére, hogy vajon
Halim együttműködik-e velük.

Ebben az ügyben Oter bevetése (olyan arab, aki azért kap pénzt, hogy
más arabok­kal lépjen kapcsolatba) szóba sem jöhetett, mert a műveleti
biztonságiak szerint túl kockázatos lett volna. Az ügy egy esélyes és
nem akarták elpuskázni. Azt a korábbi el­képzelést, hogy Dina
Jacqueline-ként a fe­leségen keresztül környékezi meg Halimot, hamar
elvetették. A második fodrászlátoga­tás után ugyanis Samira már nem
kért Jacquelineból. "Láttam, hogy bámultad azt a lányt" mondta Samira
Halimnak egyik civakodásuk alkalmával. "Nehogy beindul­jon a
fantáziád, csak azért mert elutazom. Tudom, hogy milyen vagy".

Ekkor jött az ötlet a buszmegállós lánnyal meg a hivalkodó angol Jack
Donovannal, aki nem volt más mint Ran S., egy katsa.

És hagyták, hogy a Ferrari meg Do­novan többi szemfényvesztő
gazdagsága megtegye a magáét.







Viktor Ostrovsky - Clare Hoy



(Folytatjuk)



Szittyakürt

2009.november
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsidó betelepítés Magyarország
  2010-04-17 20:10:02, szombat
 
  Zsidó betelepítés Magyarországra

Csurka István Magyar szemmel 2001. június 28.-augusztus 02.

"Sorozatot kezdek el ma. A közlendő anyag terjedelme nagy, megmondani sem tudom, hogy ennek az írásnak hány része lesz. Az Izraelből Magyarországra irányuló tőkebefektetés útját, módját, célját kívánom végigkísérni, különös tekintettel az "ingatlanfejlesztésekre". Ez a szó azért van idézőjelben, mert új keletű, és talán szándékosan is homályos tartalmú. A magyar fül még nemigen érti, hogyan lehet egy ingatlant fejleszteni. Hiszen, ha ház, történetesen, akkor még csak hagyján, akkor lehet tatarozni, emeletet ráépíteni, szebbíteni, s ezt lehet ugyan "fejlesztés"-nek mondani, de már ebben az esetben is eltérünk nyelvünk tárgyias szellemétől, amely szereti megnevezni a dolgokat és a tatarozást tatarozásnak, a ráépítést ráépítésnek mondja. A legegyszerűbb ingatlanfejlesztés egyébként húsvét előtt történt, annak idején, amikor a gondos gazdaasszony kimeszelte a házát. Szép fehérre.

Manapság nem ilyen meszelések vannak. Először papíron meszelik, minősítik át a földet, mezőből, szántóból belterületté, alácsövezik, villanyt, gázt, csatornát építenek bele, s ez már kétségtelenül fejlesztés. A baj csak az, hogy ez-után a fejlesztés után rendszerint megváltoznak a tulajdonviszonyok. Érkezik egy vevő valahonnan -, megveszi a telket. No, nem éppen azon az áron, amit mezőkorában ért, de nem is azon, amit alácsatornázva ér. S ekkor kezdődik, az új, tőkeerős tulajdonos jóvoltából az igazi fejlesztés: rövidesen elkészül a plaza vagy a "gyógycentrum". Az Ingatlanbefektetés című újság írja: "1995-ben és 1996-ban a befektetéseknek újabb lendületet adott az izraeli gazdaságban bekövetkezett belső válság, amely a külföld felé terelte a pénzembereket, és az, hogy akkorra Magyarországot a térség egyik legstabilabb, befektetésre alkalmasabb piacaként tartották számon." - Itt azért álljunk meg egy szóra. Milyen stabilitás volt akkor hazánkban? A Bokros-féle stabilitás éveit éltük, mindenki - mármint a Bokros-Suchman-Medgyessy-féle bankárkaszt kivételével - sokkal szegényebb lett, minden eladóvá vált, minden leértékelődött, gyorsan elkelt a villany, a gáz, a belterületi földek és Tocsik nemsokára elkezdte felvenni a sikerdíjait. Demszky a Vector 2000-nek fizetett, harmonikusan együttműködött a Horn-Kuncze-kormánnyal, benne majd a Bokrost váltó Medgyessyvel és a mögötte álló Fekete Jánossal. Még itt van a Leumi Bank, de már szedelőzködik. "1998-ra az izraeli befektetések elérték a 250 millió dollárt, és az előzetes adatok szerint 1999-ben mintegy 300 millió dollárra becsülhető a Magyarországra érkezett izraeli tőke nagysága." Azóta a befektetések összege elérte, sőt meghaladta a 900 millió dollárt, s így a kicsiny Izrael bekerült a legnagyobb külföldi befektetők körébe. Nem sokkal maradva el a hatalmas Németországtól vagy a még nagyobb USA-tól. "Célterületeik közé tartoznak az ipar, a telekommunikáció és legnagyobb mértékben az ingatlanfejlesztések." (Ingatlanbefektetés) Később majd tételesen felsoroljuk ezeket a fejlesztéseket.

Most azonban álljunk meg egy pillanatra. 1995-96-ban adva van egy "belső válsággal" küzdő ország, ahonnan kimenekül a tőke, amint azt az Ingatlanbefektetés a liberális sajtó szóhasználatát idézve írja, meg egy stabil, ahol éppen ennek a stabilitásnak a következtében minden eladó. Itt mindenki szegény, s a napi fennmaradás érdekében mindent el kell adni. Legalábbis ezt mondják azok, akik a gyors privatizációt szorgalmazzák, intézik. Kik ezek? Az egyik Bokros Lajos, aki "Riccardó" álnéven írt a Beszélőbe gazdasági értekezéseket a rendszerváltás előtt, de ezt soha nem rótták fel neki szocialista elvtársai, sem előtte, sem utána, és akik magát a Beszélőt állítólag üldözték, a másik pedig Suchman Tamás, a marcali zsidó hitközség tisztségviselője, egy marcali zsidó fuvaroscsalád sarja. Történik még ekkor az országban, hogy folytatják a megkezdett bankkonszolidációt, azaz pénzt nyomnak bele olyan bankokba, amelyek előzőleg nagy hiteleket adtak soha meg nem nevezett egyéneknek, cégeknek, és emiatt elvesztették tőkéjük nagy részét, a Nemzeti Bank éléről eltávolítják a református magyar család történelmi nevű Bod Péter Ákosát, és helyére visszateszik a zsidó származású kedvencet, Surányi Györgyöt, s a stabilitás nagyobb dicsőségére a kormány elkezdi tönkretenni, becsapni, elszegényíteni az államszervezet alapsejtjeit, az önkormányzatokat, visszatartva a korábban elprivatizált belterületi ingatlanaikért járó pénzeket, és sikerdíjat ajánlva fel annak, aki rá tudja beszélni őket, hogy fogadjanak el sokkal kevesebbet is, érjék be egykori vagyonuk töredékével. Az ügylet egyik lebonyolítója, aki még ma is bíróság előtt áll: Tocsik Márta. A főbűnösök azonban különböző kitüntetések birtokosai. Itt, a stabil országban, ahová a válságövezetből menekül a tőke, a bankárok havonta leértékelik a nemzeti valutát, s így a menekült ingatlanfejlesztő egységnyi dollárjáért minden nappal nagyobb területre teheti rá a kezét. Bankárjai jóvoltából a magyarnak, legyen akár paraszt, kárpótolt, akár önkormányzat, minden órával több földet kell ingatlanfejlesztés alá bocsátani, hogy ugyanazt az összeget kapja meg érte, mint amit tegnap kapott volna.

1996 elején születik meg a médiatörvény, aminek a következtében gyorsan megalakult a két kereskedelmi csatorna, anélkül, hogy kifizetné az ügylet alapján járó áfát, és egyidejűleg rendszeres pusztítás áldozatává lesz a Magyar Televízió, és a nemrégiben alakult Duna Tv is a létéért, a fennmaradásáért küzd. Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, természetesen, hogy mindkét kereskedelmi televízió, de elsősorban a Tv 2, a ma már "mosógép"-tévének nevezett, a Bronfman család tulajdonában van, és az irányítása is ennek megfelelő. Edgar Bronfman úr tudvalevőleg a Zsidó Világkongresszus elnöke. A Horn-kormány mindjárt hivatalba lépése után magas állami kitüntetéssel jutalmazta. Göncz Árpád elnöksége első ciklusában, a forró napokban, amikor sok jó tanácsra volt szüksége, hét- vagy nyolc ízben járt Amerikában, ennek a világszövetségnek a vendégszeretetét élvezve. Ennek egyik leányvállalata, az Emanuel Alapítvány - és a Soros rendezte meg ott egyik darabjának a bemutatóját, amiről a Magyar Fórumban tudósítottunk.

Vessünk azonban egy pillantást a válságban lévő országra is, ahonnan magyar ingatlanfejlesztésekbe menekül a tőke. Ott háború van, pontosabban háború volt, háború dúl jelenidőben, és háború készül a jövőre. A hadsereget állandóan készenlétben kell tartani. Időnként mindenki katona. Senkinek nincs fogalma róla, hogy mennyibe kerül ennek a mindig győztes és mindig számszerű túlerővel szemben győztes hadseregnek a fenntartása, de hogy ez olcsó nem lehet, az nyilvánvaló. A tőkének mégis van útja kifelé. Idézzük újra az Ingatlanbefektetést.

"A Magyarországon megjelenő külföldi befektetők közül talán az izraeliek vannak a legspeciálisabb helyzetben. Míg a nyugati országok befektetői a rendszerváltást követően érkeztek hazánkba azért, hogy megismerjék az országot és felmérjék a lehetőségeket, addig az izraeli üzletemberek számára Magyarország sok esetben a születés helyét, rokoni, baráti kapcsolatokat jelentett. Ma már kicsit más a helyzet. A Magyarországon jelenlévő legnagyobb izraeli befektetők közvetlenül általában nem kötődnek az itt élőkhöz - ezeket talán az itt dühöngő antiszemitizmus és a velük született mazochizmus vonzza ide -, de szinte minden esetben olyan képviselőt delegálnak üzleteik élére, aki jól ismeri ezt az országot. Így a befektetések és a magyarországi üzletek hátterében valóban dominálnak a közvetlen, személyes kapcsolatok." Fordítsuk le, értelmezzük az Ingatlanbefektetés ezen mondatait? Miért is ne? Még akkor is, ha ez antiszemitizmusnak minősül majd. Az izraeli befektetések zsidók számára létesülnek, azokat magyar zsidók irányítják, akik jól ismerik a terepet. Ennyi. Nincs ez másként a másik befektetési ágazatban, a telekommunikációban sem. Ahol pedig ez csak foghíjasan működik, mint az Állami Televízióban és Rádióban, a foghíjak betömése céljából ezeket állandóan kereszttűz alatt tartják. Addig, amíg olyan homogén nem lesz a vezetés, mint az izraeli üzletek élén, az ingatlanfejlesztésben. Izraelből nézve tehát Magyarország nem egyéb, mint egy nagy ingatlanfejlesztés.

Jó üzlet ez? Igen, de egyelőre csak azért, mert potom pénzért lehet hozzájutni a magyar földhöz, ingatlanhoz. A haszon egyelőre csak a világbanki parancsok szerint tönkretett, elszegényített magyar talaj megvételében jelenik meg. A nagy üzlet majd akkor valósul meg, ha az új áron eladják ugyanezeket a fejlesztett telkeket. De eladják-e?
Lehet-e feltételeznünk, hogy más céljuk is van ezekkel az ingatlanokkal, a fejlesztésekkel, az üzletláncok felépítésével, a plazákkal, mint a későbbi továbbadás? Gondoljunk bele: a pénzt háborús térből hozták ki, egy válságövezetből, ahol a legnagyobb tőke tulajdonosai sincsenek teljes biztonságban, s ahol gyakran a saját rendőrségüknek is szembe kell szállniok, sokszor véresen össze kell csapniok azokkal a telepesekkel, akiket az egykori Szovjetunió területéről hoztak ki. Ezek követelőznek és ezek nem látják be, hogy ott, a volt Palesztina területén már jóformán nincs számukra hely. Már Amerika is szót emelt a további telepítések ellen. Még ha ez meglehetősen hatástalan maradt is.

A volt Szovjetunió területén, az egykori pogromok helyén államilag fedezett, lappangó antiszemitizmus van, nincs és nem is lehetséges semmilyen ingatlanfejlesztés. Ha ott lakóparkokat építenének és üzleteik élére csak olyan embereket neveznének ki, aki az Ingatlanbefektetés szavaival "jól ismeri az országot", a helyiek szétvernék a berendezéseket és nem tűrnék el a vezetőket, mert ők meg azt ismerik jól - vagy nem jól -, aki a befektető szerint jól ismeri az országot. A cionista összegyűjtés programja tehát megfeneklett, mégpedig elsősorban az arabok nagyarányú szaporodása következtében. Nincs hely, s egyelőre nem lehet annyit kiirtani közülük, hogy legyen. Más hely kell. Azok tehát, akiket a befektetők megbíznak a fejlesztések vezetésével, akik rokonok és barátok, nem arra figyelmeztetik a terepet nem ismerő sorstársaikat, a pénzembereket, hogy ne gyertek ide, mert itt tombol az antiszemitizmus, hanem éppen ellenkezőleg, azt mondják, azt kell hogy mondják, hogy itt a pénz is és az ember is biztonságban van, mert a nép - hála Istennek - türelmes, és csak a sajtónk írja azt, hogy itt antiszemitizmus tombol, meg kirekesztés, és üldözik a cigányokat meg a zsidókat. Valószínűleg megmondják nekik nyíltan: - Nézzed, elvtárs, ezt csak a mi sajtónk írja, hogy olcsó legyen a telek. És jön a pénz. Épülnek a plazák, a lakóparkok, a földeket átminősítik az önkormányzatok, mindenki előzékeny, és kalapot emel a tőke előtt.

Bizony, szálláscsinálás ez, mégpedig olyan, amihez a médiumoknak és a pénznek százszázalékos összedolgozására van szükség, mert a gazdanépnek, a fejlesztés előtti földtulajdonosoknak nem szabad észrevenniök, hogy mi történik. A folyamatnak rejtve, a demokrácia és az Európához való csatlakozás jegyében kell lejátszódnia. Kenyeret keveset kell adni a népnek, de cirkuszt annál inkább. A cirkuszt az ingatlanfejlesztésekhez már évek óta Torgyán szolgáltatja, s ezzel teszi a legnagyobb szolgálatot az ingatlanfejlesztőknek, nem pedig azzal, hogy időnként kipát tesz a fejére. Cirkusz az is, amikor "komonistázik", és harag napját tart, s cirkusz az is, amikor letartóztatott mindenesét, államtitkárát védi, holott tudván tudja, kicsoda, micsoda.

A következő részletben az ide érkező pénz útját, esetleges eredetét kísérelem meg nyomon követni.
(...)

Teljes írás:
http://www.freepress-freespeech.com/holhome/kiscikk1/zsidbetel.htm
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Néhány fontos kérdés a miniszt
  2010-04-14 19:36:54, szerda
 
  Néhány fontos kérdés a miniszterelnök-jelölthöz
2010/04/13

Talán megsem lesz kolbászból a kerítés?

Ennyi elég a támogatottságból Viktor. Ezzel már lehet kormányozni. Minél jobban ácsingózol a kétharmadra, annál visszatetszőbb, annál gyanúsabb az embereknek.
Kérdések:

Miért is akarsz te kontroll nélkül, kényre-kedvre kormányozni?

Miért is nem vagy képes együttműködni más, nemzeti, nemzeti-radikális erővel?

Miért is szélsőségezel?

Miért is fasisztázol?

Mit is akarsz szolgálni egyáltalán?

A magyar érdekeket, ahogy mondod, vagy a globális tőke érdekeit, ahogy azt is mondod? A kettő sajnos nem összeegyeztető Viktor. Tudod?

Miért is vagy ilyen álszent, képmutató?

Nem lesz kétharmad Viktor. Sem neked, sem másnak, soha.

Az egység amiről papolsz csak úgy jön létre, ha te is megteszel egy baráti lépést mások felé. Ha erre képtelen vagy, akkor magad maradsz.

Akkor ez lesz az utolsó, nagyon keserves négy évetek.

Vigyázz Viktor el ne qúrd!!!

Vass István

**************

Kedves István!

Attól félek meglesz a hatalmi 2/3-ad még akkor is, ha nem lesz meg a választási.
Az elit hálózatai ismerik jól a Jobbikot és ezért biztosra akarnak menni. Nekünk ez megnyugtató, hiszen valóban bízhatunk bennük. A FIDESZ szavazói nem látták át, hogy a magyar közélet legnagyobb pszichológiai csapdájába csalták Őket az elmúlt 8 év alatt.
A globális elitnek gazdaságilag mindegy, hogy a bal avagy a jobb karja adja neki az ország javait. A 8 év véleményem szerint azért kellett, hogy a FIDESZ szavazói revans ványát annyira felfokozzák, hogy nem se hallgassák az Új Erőt.
A 2/3-ad az nagyon kell a FIDESZ vezérkarának. Orbán már most kisebb parlamentről beszél. Hát persze a hálózatoknak is olcsóbb így és kevesebb embert kell szemmel tartani. Egyszer 7 éves ciklusátalakításról is beszélt. Ha nem sikerül a magyarokból kicsikarni a 2/3-ot, akkor mindezeknek lőttek, főleg egy jelentős erejű Jobbik mellett.
Most erre jó az LMP!!!
Ez a párt most rendkívül fontos lett. Olyannyira fontos, hogy még súlyos törvénysértéssel is, de választási csalást követtek el az érdekében!
NEM LEHET ELÉGSZER MONDANI!
A VÁLASZTÁSI EREDMÉNYEK BIRTOKÁBAN, ANNAK TITOKBAN TARTÁSÁVAL, AZÉRT SZAVAZTATTAK A KÉSŐI ÓRÁKIG, HOGY MEGLEGYEN AZ LMP BIZTOS 5% FELETTI EREDMÉNYE!
Ez biztosítja Orbán terveinek végrehajtását, ha nem lesz meg az áhított 2/3-ad.


**********

Rengeteg bűnöző fog bejutni a parlamentbe, mind a Fideszből, mind az MSZP-ből, és ezekre rövidesen a nyilvánosság szeme is rávetődhet. Hagyó már Izraelbe menekült, egy jobbik kormány esetén már azok is ott lennének, akik most mandátumot kaptak, zsidóktól, megvásárolt cigányoktól, buzeránsoktól, drogosoktól, és sajnos sok megtévesztett honfitársunk is ezekre a bűnözőkre voksolt. Egész ország népe issza ennek levét.
" A Financial Times megjegyzi ugyanakkor, hogy a következő miniszterelnöknek, Orbán Viktornak most hozzá kell kezdenie azon problémák kezeléséhez, amelyek a szélsőjobbot vonzóvá teszik egyes választók számára."
Hát akkor fogjon hozzá, és olvassa el a Jobbik programját, mert az teszi a Jobbikot vonzóvá, egymillió MAGYAR szemében.
" A Fidesz és a Jobbik együttműködésének kérdését azonban fel sem szabad vetni - üzeni a Financial Times." Ha Orbán bármiben is eltér a Jobbik programjától, akkor a bukása borítékolható.
Továbbá: ,,Magyarország nem hibáztathatja a globális válságot: a bajokat a leköszönő szocialisták költségvetési felelőtlensége okozta."
Húsz éven keresztül, mi? És a most (megint) kormányozni akaró Orbán semmit nem tett ez ellen, ő is lopott ugyanúgy, és hagyta az országot pusztulni, a globális nagytőke terveinek megfelelően, emellett ápolta a testvériséget az izraeli terrorista, palesztin-gyilkos Likuddal. (izraeli kormányzó párt)
Azt meg mi jegyezzük meg, hogy a leendő parlament MSZP-s, Fideszes padsoraiban, székeiben, bűnözők és hazaárulók ülnek. Az LMP-nek van kiktől tanulni.
Egy magyar érdekképviselet lesz ott, a Jobbik, és erre rövidesen minden magyar ember, pontosabban minden magyar ősökkel rendelkező ember rá fog jönni.
A cigány 2010-04-12-én is gyilkolt egy pulóverért, a Margitszigeti hölgyet is, és a tényői famíliát is cigány(ok) gyilkolta(ták) meg. A rendőrség hallgat, ferdít, tagad, hazudik.
A csendőrség már ebben az órában el tudná kezdeni a vidék megtisztítását a bűnözőktől. Már készen áll! Létszáma meg van, eltökéltsége meg van, képzettebb személyekből áll, mint a leszerepelt rendőri állomány.
De Orbánnak nem fontos a vidék biztonsága, csak a saját hatalmának sunyi erősítése, és majd egymillió ember, hazafi szavazatával parlamentbe juttatott, nemzeti érdekvédelmi párt eltaposása. A Fidesz a nemzettel szembeni, őszinte párbeszédet hirdetve, oldja fel a titkosítását azon eseteknek, amelyek köztörvényes bűnöket takarnak. De nem fogja! Mert nekik is van bőven, (főleg Pintér révén) de a BKV-s pénzeltüntetésekben ott szerepel Simicska, és Nyerges neve is. Az igazság szabaddá tesz, és népünk szabadságban szeretne élni, amit az igazság fénye világít meg. A Fidesz ezt az igazságot sötét páncélszekrénybe zárja. Hát nyissa ki, hadd lássa a nép azon része is, aki Orbánra voksolt.
Fél év sem telik el, és elzavarja a nép ezt a férget.

http://internetfigyelo.wordpress.com/2010/04/13/nehany-fontos-kerdes-a-minisztere lnok-jelolthoz/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kéri Edit feljelentést tett &#
  2010-04-14 19:33:14, szerda
 
  Kéri Edit feljelentést tett ,,az LMP-vel kapcsolatos választási csalás miatt" (a feljelentés szövege)
2010. április 13. 22:27
HunHír.Hu

Alulírott, Beszédesné Kéri Edit FELJELENTÉST TESZEK ismeretlen tettes ellen, az LMP-vel kapcsolatos választási csalás miatt. Fizikai lehetetlenség, hogy egy pártot egy héttel előtte 2-3%-ra mérnek, s az hirtelen, 7 nap alatt 7,4%-ra felugorjon!

Tisztelt OVB!

Alulírott, Beszédesné Kéri Edit FELJELENTÉST TESZEK ismeretlen tettes ellen, az LMP-vel kapcsolatos választási csalás miatt. Fizikai lehetetlenség, hogy egy pártot egy héttel előtte 2-3%-ra mérnek, s az hirtelen, 7 nap alatt 7,4%-ra felugorjon!

Elképzelhetőnek tartom, hogy azalatt a 2-2 ½ óra alatt (19 órától 21 óra 15 percig, az OVB bejelentéséig: mégis beindítják - a kampánycsend ellenére - a gépi összesítés 99 %-os eredmény közlését), hogy ezalatt VALAKIK HOZZÁTOLDTAK nem létező, nem voksoló ,,holt lelkek szavazócsoportját", mondjuk, 4%-ot a valós adatokhoz, és mondjuk pl. 60% szavazóból 64%-ot duzzasztottak fel, vagyis ,,kreáltak" többet! Mondjuk, pl. a 2 óra alatt matematikussal elosztották arányosan a 11 ezer választókörzetre mindet: LMP-s szavazóként!! Így nem csorbul egyik párt adata sem, csak a gép dupla LMP-s szavazatot mutat.


Kérem Önöket, hogy a 11 ezer körzet kézzel írt adatait közöljék e két témában:

1. LMP-s szavazók száma, egyenként!

2. Az ott megjelent szavazók száma!!

Így a pártok tudják összehasonlítani, ellenőrizni! Kérem, közöljék az összesített helyi számokat, s mellette az Önök által, akkor este beolvasott számokat, százalékokat, e két témában!

A FIDESZ-szel és a JOBBIK-kal is közlöm feljelentésem szövegét, még ma, hogy 48 órán belül tudjanak intézkedni, vétózni! - ellenőrizni.

Furcsa volt, hogy Halmai Gábor 19 órától 21 óráig küzdött a kampánycsendért, majd ¼ 10-re (¼ 22 órára) megszületett az OVB új határozata: ,,Most már fel lehet oldani, az a pár száz ember már nem számít, közöljük a 99%-os eredményeket!" - Mellesleg több ezer szavazó volt még, s éjjel ¼ 2-kor fejeződött be a XI. kerületben a szavazás!

Elképzelhető szerintem az is, hogy a Gyurcsány-kormány 2007-ben azért módosította a választási törvényt, hogy - ismerve a kb. 60 ezer állandó ,,választási turistát", kollégistát, máshol dolgozót - : majd az 1-2 órai sorbaállás, lelassulás miatt így lesz mód a csalás gépi elvégzésére. Így nem láttuk a megyénkénti részeredményeket, a listák növekedését sem! Csak 2-3 óra múlva a végső, ill. 99%-os számot.

Schiffer András nélkül - ha volt ilyen csalás - ezt nem lehetett volna megtenni, mert ő e-mailen kapta a valós adatokat pártja megfigyelőitől!!

Kérem a kézzel írt, s a körzetek által leadott valós adatok közlését és összeadását, mindkét témában, s az OVB, az Önök által közölt adatok összehasonlítását ezekkel; az ügy kivizsgálását, s az eredmény közlését!!

Hónapok óta elterjedt a városban: Soros decemberben hozott ajándékba az OVB-nek, ill. talán Halmainak, egy számítógépet. Igaz-e??

Az USA 1989. óta bizonyíthatóan beleavatkozik választásainkba. (pl. Mark Palmer, most meg Lányi András cikke szerint az LMP-be a budapesti követség). Soros csempészte be az MDF-be emberét, Bokrost! Hagyják belügyeinket és választásainkat!

A gépre is kérek választ!

Tisztelettel:

Beszédesné Kéri Edit

http://www.hunhir.hu/?pid=hirek&id=28801
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/10 oldal   Bejegyzések száma: 95 
2010.03 2010. április 2010.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 95 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 45
  • e Hét: 378
  • e Hónap: 14570
  • e Év: 147487
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.