Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/62 oldal   Bejegyzések száma: 610 
Amíg a Quaestor vezér előzetes letartóztatásáról tárgyalt a
  2015-03-31 20:31:10, kedd
 
  Juhász Péter

Mert megérdemled.


Amíg a Quaestor vezér előzetes letartóztatásáról tárgyalt a bíróság, a Fidesz frakcióvezetője Bécsben urizált.

Vasárnap lévén már nem lehet Magyarországon vásárolni, hát ki kell ugrani Bécsbe.
És ha már megpihen a keményen dolgozó kisember a shoppingolás után, hát hol máshol tegye, mint a bécsi I. kerületben található szerény Oberlaa cukrászdában. Itt egy szelet süti 1000-1500 forintnyi pénzből már meg is van.
Tehát egy család egy délutáni kávézgatásért ott tudja hagyni a havi segélyre kapott pénze felét.

De van, amit nem lehet pénzért megvenni. Minden másra ott az adófizetők pénze.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtp1/v/t1.0-9/11121793_84904324 5168160_2946534246840093772_n.jpg?oh=41f9eb8287f1340be9bbe6cbf1249b1a&oe=55A4 6244&__gda__=1436814962_168b78d1ed5fee602baf1f7f0d6adb89
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez sincs már nagyon messze!
  2015-03-31 20:29:15, kedd
 
  Ez sincs már nagyon messze!


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZBhh7g7lnIU
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fővárosi Főügyész viccel velünk. Azt mondta tegnap, hogy
  2015-03-31 20:06:51, kedd
 
  A Fővárosi Főügyész viccel velünk. Azt mondta tegnap, hogy ,,nem akar olyan országban élni, ahol egy feljelentés után egy nappal bárkit le lehet tartóztatni." És hogy ,,Amikor a büntetett előéletű Orgován Béla nevére írta a céget, Tarsoly Csabával szemben a megalapozott gyanú “kijegecesedett". Polt Péter ugyanezen a napon azt mondta, hogy ,,Aki potenciális gyanúsított, az nem hallgatható ki előzőleg tanúként, ez minden emberi jognak ellent mond", és ezért nem hallgatták ki hetekig tanúként sem Tarsoly Csabát.

A legfőbb ügyész szintén nagyon szépen beszélt Tarsoly Csabáról és az emberi jogokról. Csak éppen jókorát ferdített. Olyan, hogy potenciális gyanúsított, nincs a büntetőeljárásban. Valaki vagy gyanúsított, vagy nem. Ha nem az, akkor tanúként kihallgatható, és természetesen magát vagy közeli hozzátartozóját nem köteles bűncselekmény elkövetésével vádolni. De ha a megalapozott gyanú már két hete ,,kijegecesedett" volt (mi ilyet is tudunk ám!), akkor mi a francért nem hallgatták ki gyanúsítottként aznap? És ha nincs olyan, hogy ,,potenciális gyanúsított", akkor korábban tanúként miért nem sikerült kihallgatni a Quaestor-vezért? Ha bűncselekménybe keverte volna saját magát, csöndben maradt volna, ahhoz tényleg joga van, emberi joga.

Jogász-vendégszerzőnk az ügyészségi tegnapi napjáról.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kormányablak - Donászy Magda verse
  2015-03-31 19:58:16, kedd
 
  Kormányablak - Donászy Magda verse

Kormányablak, kormányablak
Odamegyek, jól bebaszlak!
Ez a gyerek még csak ovis
Bebaszom én az orrod is!
Kell neked a propaganda?
Basszon meg egy kocsi panda!
Cuki neked sok kis gyerek?
Pofán baszva jobb lesz neked.
Ahelyett, hogy játszanának
Itt vannak, hogy tátsd a szádat
Hadd szarjak bele egy kásást:
Köszönjük a rendszerváltást!

http://hircsarda.tumblr.com/tagged/H%C3%ADrCs%C3%A1rda
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar Nemzeti Bank: QUAESTOR információk
  2015-03-31 19:49:08, kedd
 
 
Magyar Nemzeti Bank: QUAESTOR információk

A Quaestor Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt. azt a látszatot keltette, mintha az embereknek a pénzükért cserébe értékpapírt (Quaestor kötvényt) helyezett volna el a nála megnyitott értékpapírszámlán. Ugyanakkor a valóságban csak átvette az emberek pénzét, de valós értékpapírt nem adott cserébe. Fontos tehát tisztán látni, hogy ezen visszaélésnek, azaz nem létező értékpapír hamis igazolások útján, a befektetők és a hatóságok megtévesztésével történő értékesítésének nincsen köze ahhoz, hogy egy egyébként legális, tehát a felügyelet által engedélyezett formában lett volna lehetősége a kibocsátónak tényleges kötvényt kibocsátani, a befektetési szolgáltatónak pedig azt értékesíteni.

A gyanított visszaélés ugyanakkor nem a jogszerű kötvényprogram keretében, hanem nem létező kötvények nagy tömegű ,,értékesítésével" történhetett meg. Utóbbiaknál a befektető úgy tudta, hogy kötvény vásárolt, de valójában nem kapott papírt a pénzéért.

Már napok óta foglalkoztat többek között hogy lehet 150 milliárd forintért hamis értékpapírt kibocsátani.


Erre most látom, hogy az MNB közleményben mossa a kezeit ...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gíró-Szász szerint Orbán rosszul emlékezett a dátumokra
  2015-03-31 19:46:31, kedd
 
 
Gíró-Szász szerint Orbán rosszul emlékezett a dátumokra


A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint azért nem stimmelnek az Orbán Viktor által elmondott dátumok a Quaestor-ügyben, mert egy hónap távlatából már rosszul emlékezett a miniszterelnök.

Egy 200 milliárdos ügyet így kezel a kormány ...vajon mi történik más esetben? simán csak beleszarnak?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Azonnal leállították az M4-es építését
  2015-03-31 19:41:19, kedd
 
 
Azonnal leállították az M4-es építését

Lázár János kivizsgáltatja, hogy a Közgép és a Strabag kartellezett-e az autópálya építésénél.

azt hiszem a lajosnak már nincs sok ideje, ha tényleg akar valamit. ja és szólok, a viktor most elment a világ végére, szóval van pár napod, amikor nem fognak gyorsan reagálni.

Az ítélet már megszületett, most a jelentést gyártják hozzá.
Végül is mindegyik Közgép tender korrupció (=state capture) eredménye, a kérdés, hogy Lajos hagyja magát és milyen lapjai vannak ...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vagy legalább igyekszem felébredni
  2015-03-31 19:37:52, kedd
 
 
31 március 2015 Swan Edgar

Vagy legalább igyekszem felébredni

Ideje zárszámadást tartani a nemzeti kolhoz szétlopott vagyona ügyében.


Pedig nem is szoktam inni. Nem elvből, hanem mert nem bírom az alkoholt. Ettől függetlenül csak beb...hattam valahogy, mert Seholfalván ébredtem. Ez egy eldugott kis település a szittya pusztában. Arról lehet felismerni, hogy turulok köröznek a viskók fölött és a roggyant villanypóznákon lévő hangszórókból mozgalmi dalok szólnak. Éjjel, nappal, megállás nélkül.

A falu politikai berendezkedése: családi vállalkozás. A legfőbb hatalom a tanácselnök, az ő szava szentírás. Konkrétan. Annyira, ha ne adj' isten beszorul a disznóólba, vagy rájön a szapora, megáll az élet. Ameddig ki nem szorul, vagy el nem áll az anyagcseréje, senki semmit nem mer sem tenni, de még mondani sem. Mert mi van, ha rosszat mond? Botrány, természetesen.

A tanácselnök háza a legnagyobb a faluban. A szemétdomb tetején áll a kacsalábon forgó putri, hogy a főember állandóan szemmel tudja tartani az alattvalókat, nehogy azok valami csínyen törjék a fejüket. Magántulajdona a pórnépnek nincs, minden a falu vezetésének jár. A szájuk is, de az állandóan. Az elnök felesége szép, tenyeres-talpas asszony. Határozott menyecske, éjt nappallá téve szorgoskodik. Az a hobbija, hogy minden talpalattnyi földet felvásárol a környéken. Néha annyira belejön a dologba, hogy még önmagától is megveszi a földet, szőlőt, miegymást. Amire kedve szottyan.

A második ember a faluban a kisbíró. Ő ordítva hozza a nép tudtára, mi szépet talált ki aznapra a tanácselnök. Azért kell ordítania, mert a mozgalmi dalokat harsogó hangszórókat túl kell üvöltenie valahogy. Szép szál ember, nagy bajusszal, péklapát-kezekkel. Amit a főnöke mond, az szentírás. Ha valaki kétségbe meri vonni a tanácselnök szavát, azt a kisbíró eltángálja a büdös gumicsizmájával, amit a retkes lábáról ránt le hirtelen haragjában.

Nagy tekintély még a faluban a tiszteletes úr. Ugyan nincs miért tisztelni, de ő ezt el is várja! Ő dönti el, mikor van mise, mit tanuljanak a lurkók az iskolában, ki kap zsíros kenyeret és ki nem. A szent életű ember nagyon útálja a szegényeket. Szerinte csak lustaságból szegény valaki, amúgy nem. Szíve szerint a szegény szülőktől még a gyerekeiket is elvenné, de végül mégsem veszi. Mi a fenét kezdene velük? Néha, főleg sátoros ünnepeken kiválaszt a falu szegény gyerekei közül néhányat és megvendégeli őket. Olyankor van az asztalon lazac, homár, osztriga. Nyomorult purdék csak lesnek, mert életükben nem láttak még ilyesmit. Leshetnek, mert mákos tészta nincs, hiába, hogy azt felsimernék. A tisztelendő úr megadja a módját.

Van még a faluban egy tanító kisasszony. A csikó fogait ugyan régen elhullajtotta már, de kisasszonynak kell szólítani, mert ezt várja el. Okos is, szép is, ezért ő dönti el, mit tanuljanak a gyerkőcök az iskolában. Ezt úgy dönti el, hogy megkérdezi a tanácselnököt, mit is gondoljon ő az oktatásról. A tanácselnök megmondja, a kisasszony meg egyből rájön, hogy pontosan így akarta maga is. Másnak nincs köze semmihez. Se a szülőknek, se a gyerekeknek, se a realitásnak. Azoknak kuss van.

Fontos személyiség a faluban a téeszcsé vezetője. A tanácselnök és ő régi barátok, együtt szedték a libaszart még süldő kölyök korukban. A barátság máig megmaradt, időnként a tanácselnök meglátogatja a téeszes ember disznait és jól elbeszélget velük. Olykor nosztalgiáznak egyet a régi cimborák. Ilyenkor rövidgatyát húznak, a potrohos testüket atlétatrikóba préselik és rúgják a bőrt. A lúdbőrt. A falu apraj-nagyja szájtátva bámulja, mennyire hülyék is az ő vezetőik.

Ha valami pozíció megüresedik a faluban, a tanácselnök kiválasztja azt, aki betöltheti. Ezt úgy csinálja, hogy maga mögé néz. Aki a legmélyebben le tud hajolni mögötte úgy, hogy a nyelve nagyobb távolságból is elér a fenséges ülepig, az a befutó. Azt az elnök egyrészt kinevezi tehetségesnek, aztán kinevezi szakembernek. Sokan igyekeznek megcsípni egy ilyen állást, mert jár hozzá egy hőre táguló kastély, aranyozott kerekű talicska és guccsióra is. Amúgy aranyozott kerekű talicskája mindenkinek van, akit az elnök méltónak talál arra, hogy a közösség szolgálatában azt csináljon és annyit lopjon, amennyit csak akar.

A falu lakói jól viselik a dolgot. Megadóan tűrik a kis zsarnokokat, cserében néha jön egy vándorcirkusz, évente még búcsú is van. Olyankor vehetnek maguknak nyalókát, seggenfütyülő kakast, vattacukrot. A céllövöldében az ügyesek valódi velúrtulipánt nyerhetnek, amire aztán a falu teljes lakossága irígykedhet. Néhány nagyobb esemény beszédtémát ad a népnek, azzal évekig elvannak. Mint például a legutóbb is, a bazi-nagy-paraszt-lagzi, amikor a tanácselnök egyik lánya ment férjhez. Volt dínom-dánom, móka, kacagás. Már annak persze, aki hivatalos volt. A pórnép persze nem volt, de ezt nem is annyira bánták. Akkor főleg nem, amikor kirobbant a botrány, mert valamelyik díszes vendég elcsórta a menyasszony nagy becsben tartott tundrabugyiját, amit a nászéjszaka alkalmából még ki is mosott az ara! Lett is akkora felfordulás, hogy csudájára jártak a népek. A csendőrök minden házat felforgattak, minden disznót megmotoztak, a bugyi mégsem került elő. Azért a végén kicsit lekonyult a nép szája, amikor nekik kellett kifizetni a csendőrök túlóráját, ami alatt őket vegzálták. Na, de nem minden arany, ami nem az.

Értek én mindent. A falu lakóit is, akik csórók, mint a templom egere, de azért cifra ruhában flangálnak egymás előtt. Értem a falu főembereit is, akik mindent ellopnak, ami mozdítható. Ami nem mozdítható, abba meg beköltöznek. Mindent értek, csak azt nem: hogy a bánatban kerültem én ide?

Mindenesetre hamarosan meglépek. Úgy hírlik, a tanácselnök és a téeszelnök (feleségestül) hamarosan kordéra száll és meglátogatják a távoli faluban lakó fősámánt. Igyekeznek egy kis pénzt kunyerálni tőle, mert a falubelieket már kifosztották, nem sok elvenni való maradt.

Na, ha kihúzzák a lábukat a településről, én bizony megpattanok innen.

Vagy legalább igyekszem felébredni.

http://hu.blastingnews.com/hir/2015/03/vagy-legalabb-igyekszem-felebredni-0032870 5.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország államformája: Quaestorbánia!
  2015-03-31 19:32:44, kedd
 
 
Magyarország államformája: Quaestorbánia!
2015.03.30. 21:42

Nyakig ül a kormány abban a bizonyos szarban, de nagyon tapos azért sikerüljön valahogy kimásznia belőle. Minden keze ügyébe kerülő értékpapírt, időpontot, magyarázatot, félre magyarázatot megragad a siker érdekében. Régi hazugságot rak össze új formában, kever, kavar, kínlódik, felháborodik, jövőbe lát, de az istennek nem sikerül a felszínen tartania magát a közvélemény előtt. Mondjuk szerintük ők jól csináltak mindent, sőt, annál is többet tettek mint a haza megmentése a gaz támadásoktól, csak azok a köcsög ellenzéki hazaárulók nem értik meg nagyságuk áldozatvállalását a keményen dolgozó kisember érdekében. Még életösztönük is van, és az működik is. Már ott tartanak megint ezt is az előző kormányra kenjék, de ez végül is nem jó, mert ők kormányoztak ez előtt is, csak erről elfelejtkeznek az újra előhozott nyócévezés során.

Nagyon nehéz olyan helyzetet elképzelni a bérből és fizetésből élőnek, amikor a jelenlegi tolvaj banda akár egy kicsit is beismerné a tévedését, vagy ne adj isten vállalna magától bármilyen felelősséget a balfaszságáért. Ez az Orbán egy G Viktor által vezetett tákormány már annyi mindent rosszul csinált ebben az országban, amit valahogy mindig csak az állampolgár szívott meg de az rendesen. De még nem sikerült felfedezni egy olyan esetet sem, amikor ezt férfi módra kiállva bevállalták volna. Sőt! Valahogy mindig az ellenkezője került előtérbe, ők mindent jól csináltak, csak a baloldal, az unió, és az egész világ nem értette meg a szabadságharcukat. Csak a józan ésszel bíró nem tudta felfogni, ennyi, a tehetségét a közpénzlopásban kamatoztató ócska kis szemétláda hogy tud ennyi ideig egy országot megvezetni. De még ezen emberek vannak kisebbségben, a többségnek még kell valami amitől nekimegy ennek a bandának, és kidobálja őket a parlament ülésterméből még a választás előtt.

De ez egy ilyen ország, ezt így kell elfogadni. Még. Itt van olyan ember, aki még fél éve nagy nemzeti vállalkozónak tűnt, díszpolgára volt egy iparvárosnak, diplomata útlevéllel rendelkezett, focicsapatot tartott, tehát jó nemzeti keresztény volt. Pár hete azonban már kiszedték a kormányzati közös fotókról, nem emlékeztek útlevelére, nem tudtak a vállalkozásának kiadott engedélyekről, és egy egyszerű gazembert csináltak belőle. Azért kapott két hetet rendezze a dolgait, elszegényedjen, hiszen rendelkezik emberi jogokkal, és ezt a hatóság és a kormányzat közötti egyeztetés tiszteletben akarta tartani. A harmincezer kisbefektető meg bekaphatja a nemzeti megmentés kormányának rendszerét, és futhat a pénze után. Mert ez egy ilyen ország, ezt így kell elfogadni.

Ember legyen aki majd kibogozza ezt az inkább agyon hallgatni kívánt esetet. Mert itt most megint mindenki jobban teljesített a kormányzat részéről, mindenki a szabályok szerint járt el, az időpontok stimmelnek, csak rosszul vannak sorba rakva. Itt kérem azok a mocskos brókerek bizony lopnak, és a kormány erre csak most jött rá. Végül is amíg megkapta a részét, meg neki is volt elég ellopandó közpénz a kincstárban addig nem zavarta a piramis játék léte. De most lecsapott. Keményen, és határozottan. A jegybank elnöke most mélyen kussban van, a héten még egy ingatlant sem vásárolt, pedig eddig ezzel tök jól elvolt a pénzügyi rendszer felügyelete helyett. De a kormányzati kommunikáció annál hangosabban védi a maga igazát, és menekül a támadásba. Mert mindent bevetnek. Azt már tudják ők nem hibásak, de rajtuk kívül mindenki más az. Azt sem akarják tudjni hol a lóvé, mert végül alig pár száz milliárdról van szó, annak a nyomára akadni inkább nem akarnak. Végül is aki képes háromezer milliárdot nyom nélkül eltapsolni ami az orra előtt volt a pénztárban, annak kihívás lenne most ennyit visszaadni a jogos tulajdonosoknak. Majd az adófizetők ezt is állják, csak pár új adó kell hozzá, és minden rendben lesz, hiszen az sok jó adózó ember összeadja majd nekik ezt is.

Majd még egy darabig elvitatkozgatnak a politikusok, anyázgatnak, kicsit felháborodnak, aztán elül a baj, ahogy az szokott tündérországban. A károsultak meg majd kiheverik a megrázkódtatást, visszakapnak a közösből egy kis lóvét, és kész. Lehet újra folytatni a stadionépítéseket, lehet vasárnap templomba menni, lehet útdíjat fizetni. Minden a régi lesz, csak az idő meg ne álljon. Majd a brókervezér is előkerül a tömlöc mélyéről, elmegy házi őrizetbe a százmillás villájába, és hallgat mint Wellsz a rendőrkocsi hátsó ülésén. Mert ez egy ilyen ország, ezt így kell elfogadni. Vagy mégsem?

http://banditapolitika.blog.hu/2015/03/30/magyarorszag_allamformaja_quaestorbania
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
DILEMMA A KAPTÁRBAn
  2015-03-31 19:32:06, kedd
 
 
2015. március 31., kedd

DILEMMA A KAPTÁRBAN

Hát, becsukták Tarsolyt.
Ami azt illeti, nem kapkodták el a dolgot, de ezen nincs mit csodálkozni, ilyen ez a mai szép új világ.
A Quaestor botránya a világ minden táján azzal járna, hogy menniük kellene a felelősöknek, kezdve a Kuszaszeművel, folytatva az Számvevőszék elnökével, a kormányszóvivővel, a Legfőbb Ügyésszel, a Rendőrség Országos Parancsnokával, befejezésül pedig a miniszterelnöknek minimálisan is bizalmi szavazást kellene kérnie maga ellen.
De ez nem a világ minden tája, ez Magyarország, ahonnan most éppen népes delegáció indul Kazahsztánba, élén szeretett Vezérünkkel, kinek csapkodó farkincája mögött ott üget majd a felcsúti gázszerelő a feleségével.
De így is van ez jól, ha már ekkora gazdasági zseni, akkor menjen is világot látni, legfőképpen Kazahsztánba, mely a Putyin által kezdeményezett Eurázsiai Unió alapító tagja.
Obama örülni fog, de hát ki az az Obama?
Azért jó lenne a delegációt szállító repülőgép utaslistáját félretenni, jól jöhetne az még az elszámoltatásnál...

Érdekes lenne belelátni Tarsoly fejébe, aki most egyrészt boldogtalan, merthogy lesittelték, másrészt valószínűleg boldog, mert egyáltalán eljutott a priccsig a cellájában, és még mindig él, habár lehet, hogy már megitta azt a polónium-koktélt, amit neki, csak neki kevertek...
Súlyos a dilemma, mit is tegyen - rövid távra, vagy hosszú távra játsszon, a hős jóbarát vagy a pentito szerepét hozza?
Ami az első opciót illeti, az tiszta ügy: kussolni kell és csodálkozó tekintettel álmélkodni a szerencse forgandóságán - közben reménykedni abban, hogy a befolyásos pártfogó majd pártfog.
Ez persze illúzió, a kis génbank esetében meg különösen, ő azokat, akiket felhasznált már, gondolkodás nélkül el szokta dobni, kapnak valami világvégi kis stallumot, de azt is csak azért, hogy a klasszikus előírást betartsák: jobb az ilyet belül tudni a sátoron, végtére is jobb, ha onnan pisil kifelé, mintha kintről befelé...
Mégis, a büntetés súlyát egy miniszterelnöki sajtónyilatkozat éppúgy befolyásolhatja, mint ahogy az őrizetbevételt is, már természetesen Magyarországon, ahol takarékossági megfontolásokból minden ügyben egyetlen illetékes létezik.
Aki az Illetékes Elvtársat írta, rendelkezett a jövőbelátás képességével...
Van a másik lehetőség: kitálalni.
Töredelmes, mindenre kiterjedő, feltáró jellegű vallomást tenni, feltárni a Nagy Bulit, merthogy ez az évszázad bűnügye, az ne legyen kétséges senki előtt.
Ebben nyakig benne vannak az állam képviselői, a kormány és a kormányfő, aki most - hálistennek - megijedt és rossz döntést hozott: kivonta az állami pénzeket a Quaestortól, és ezzel azonnali összeomlást idézett elő.
Hosszú távon Tarsoly számára - egy megfelelő vádalkuval kombinálva - ez lenne a legjobb megoldás, de a helyzetet nehezíti, hogy a Legfőbb Ügyész maga is érintett az ügyben, és hogy ez magától lemondani nem fog, az tutifix.
A mai állapotokat tekintve ez lenne a kockázatosabb megoldás.
Persze ezen lehetne változtatni, ha az ellenzék valamennyi pártja külön-külön tudatná vele, hogy egy esetleges kormányváltás esetén vádat fognak emelni bűnszervezet létrehozása miatt is, és abban az esetben az életfogytiglani fegyház se lesz irreális büntetési tétel.
Ellenben nagyra értékelnék az igazság felderítésében kifejtett tevékenységét.

Piszkos ügyek ezek, de hát a helyi pénzügyek már csak ilyenek.
Hogy Tarsoly hogy dönt, majd meglátjuk, de segíteni kellene neki a döntésben.
Az ellenzéknek pedig ki kellene választani az első dominót - gondolom, ez a kétfeléharagostekintetű lehetne, és rá koncentrálva hanyatt kellene lökni, aztán utána már a többi könnyebben menne.
Persze a ma magyar ellenzék esetében ennek kicsi a valószínűsége, de csodák azért mindig lehetnek...
Persze a legnagyobb csoda, hogy ez az ország még mindig áll, habár már talán csak féllábon, mint a liba és aggódva tekintget körül, mikor akarják végképp megmenteni...

:O)))

www.pupublogja.hu


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/62 oldal   Bejegyzések száma: 610 
2015.02 2015. Március 2015.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 610 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 73
  • e Hét: 406
  • e Hónap: 14598
  • e Év: 147515
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.