Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/16 oldal   Bejegyzések száma: 151 
Netanjahu embere "elképesztő n
  2011-07-30 09:03:01, szombat
 
  2011-07-29. 17:49
Netanjahu embere "elképesztő nyitottságot" tapasztalt Lázárék részéről - őket használhatják az EU meggyőzésére

Lázár Jánossal, Semjén Zsolttal és Hiller Istvánnal is tárgyalt Budapesten Dore Gold, Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök tanácsadója, aki a Hetek gondozásában magyarul most megjelent, Harc Jeruzsálemért című könyvének bemutatójára érkezett Magyarországra. Dore Golddal itteni tárgyalásairól és a közel-keleti helyzetről beszélgetett a HVG.
- Több magyar vezetővel is találkozott. Miről tárgyalt Lázár Jánossal, a Fidesz frakcióvezetőjével?
- A részletekről nem számolhatok be, de azt kell mondjam, nagyon eredményesek voltak a megbeszélések, és elképesztő nyitottságot tapasztaltam Izrael irányába tárgyalópartneremtől. Mind a kormánypárti, mind ellenzéki tárgyalópartnereim a meleg barátsággal viszonyultak Izraelhez.
- A Palesztin Hatóság szeretne elfogadtatni egy határozatot az ENSZ Közgyűléssel a palesztin állam elismeréséről. Izrael szeretné ezt megakadályozni. Ezzel kapcsolatban elhangzott-e valamilyen ígéret magyar partnereitől?
- Nem az izraeli kormány tagja vagyok, így ilyen ígéretekről nem tárgyaltam, nem is azért jöttem Magyarországra, hanem a könyvem kiadása alkalmából. De még egyszer mondom, nagyon komoly támogatást, nyitottságot tapasztaltam Izrael irányába, mind a kormány, mind az ellenzék részéről. Kivéve persze a szélsőjobbot, amelyről tudom, hogy parlamenti erővel rendelkezik Magyarországon, de velük nincs mit kezdenem.
- Tudja, hogy a magyar parlamentben rendszeresen elhangoznak antiszemita kijelentések?
- Tisztában vagyok vele, és erre komolyan figyelnünk kell. Ezt a kérdést sosem tartjuk egy állam belügyének, az antiszemitizmus olyan ügy, amire Izraelnek figyelnie kell, bárhol is tapasztalható a világon.
- Egyébként mit gondol a palesztin kezdeményezésről? Az Egyesült Államok nem támogatja, így elég kevés az esélye a BT-ben.
- Szerintem érdemes végignézni, mik a lehetőségei a Palasztin Hatóságnak (PH). Ha egy ország egy bizonyos része függetlenségét szeretné deklarálni, ezt általában egyoldalúan teszi, mint történt ez Koszovóban vagy Kelet-Timoron - majd igyekszik ezt minél több állammal elismertetni. Nincs ehhez szükségük az ENSZ-re. De Mahmúd Abbásznak egyszerűen nem érdeke, hogy ezt a lépést megtegye, ő ezt ezüsttálcán szeretné megkapni a jelek szerint az ENSZ-től.
A második lehetőség, hogy egy de facto független állam fordul az ENSZ BT-hez azzal a felhívással, hogy szeretne teljes jogú ENSZ-tagságot magának. Ez ebben az esetben - mint ön is mondta - irreális várakozás. Így marad Abbásznak a harmadik lehetőség: az ENSZ Közgyűléséhez fordulni, amely hozhat olyan határozatot, hogy a tagállamok ismerjék el a Palesztin Államot az 1967-es határok alapján. De ez nem változtat jelentősen a palesztinok helyzetén.
- Abbász az elemzők szerint azért folyamodott ehhez a megoldáshoz, mert régóta egyhelyben toporognak a tárgyalások Izraellel. Ön szerint mi lökheti túl a holtponton ezeket?
- A legjobb az lenne, ha a PH leállítaná ezt az egész ENSZ-határozatosdit. Nagyon csábító nemzetközi fórum elé vinni az ügyet, de ez csak a közvetlen tárgyalásokat akadályozza, márpedig ez a legfontosabb. Szerintem Abbászt egyszerűen félrevitték a tanácsadói, amikor ezt javasolták neki. Ismerem jól, nem hiszem, hogy túl boldog ettől a kezdeményezéstől.
- Mit mondana neki, ha ön lenne a tanácsadója?
- Először is azt, hogy felejtse el a szeptemberi határidőt, ez sokkal nagyobb mozgásteret biztosítana a tárgyalásoknak.
- Barack Obama májusban azt kérte Netanjáhutól, hogy Izrael vonuljon vissza az 1967-es határok mögé, ezt akkor az izraeli kormányfő elfogadhatatlannak tartotta. Milyenek most az amerikai-izraeli kapcsolatok?
- Először is az úgynevezett 1967-es határok sosem voltak valódi határok, és az ENSZ idevágó 242. számú határozata sem erről szól, hanem, hogy egy új határban kell megegyezni. Izrael mindig is a 242-es határozat alapján képzelte el a helyzet rendezését. Vagyis a legnagyobb tiszteletünk mellett is vissza kell utasítanunk Obama elnök álláspontját - amiből egyébként ő maga is visszalépni látszik.
- Mit gondol, hogy uniós tagállam meg fogja majd szavazni a palesztin indítványt?
- Az EU megosztottnak tűnik. Néhány állama valószínűleg támogatja, ami azért abszurd, mert az unió mint a békefolyamat része aláírta az oslói megállapodást, amiben mindenki vállalja, hogy nem tesz egyoldalú lépéseket.. Márpedig a PH pont erre készül: vagyis könnyen előfordulhat, hogy egy-egy tagállam támogatni fogja annak az egyezménynek a megsértését, amit az EU maga is aláírt. Ezek után felmerül a kérdés: hogy bízhatunk meg tárgyalópartnerként az unióban?
- Mely államok fogják támogatni ön szerint a határozatot?
- Nagy-Britannia és Franciaország támogatónak tűnt korábban, és más tagállamok is, de nem szeretnék jóslásokba bocsátkozni.
- Izrael meglehetősen tanácstalanul reagált az ,,arab tavasz" eseményeire: eltűntek a régi tárgyalópartnerek, újak egyelőre nincsenek. Mik a kilátások?
- Nemcsak Izrael, az egész világ tanácstalan, az - én inkább így nevezném - ,,arab bizonytalanság" láttán. A demokrácia ugyanis nem ezt jelenti pusztán, hogy megdöntünk egy autoriter rezsimet: a demokrácia demokratikus intézmények létrehozását jelenti, ezt pedig még sehol sem látni, ellenben az iszlamista erők előretörtek, ami nem csak Izraelnek, az EU-nak is fenyegetést jelent.
- A magyar-izraeli kapcsolatokban vannak nyitott kérdések?
- Magyarország fontos szerepet játszhat abban, hogy meggyőzzön más uniós tagállamokat is az említett palesztin indítvány támogatásának abszurd voltáról. Azt kell mondjam, ebből a szempontból nagyon korrekt hozzáállással találkoztam az önök részéről Budapesten - nem biztos, hogy néhány más országban is ez lett volna a helyzet.
- Izraelben nemrég fogadtak el egy törvényt, melynek értelmében pénzbüntetéssel sújthatók azok, akik bojkottra hívnak fel a megszállt területeken létesített telepekről származó árukkal szemben. A törvényt még Izraelben is sokan kritizálták. Ön mit gondol róla?
- Először is a kérdést válasszuk ketté: a szólás szabadsága alapérték számomra, és Izrael számára is. De úgy vélem, bárkinek joga van védekezni, ha gazdasági kár éri, márpedig itt izraeli termelőket érhet kár, ha nem tudják eladni termékeiket külföldön a bojkottfelhívások miatt.
- De a kritikusok szerint rendszeresen elhangzanak bojkottfelhívások radikális rabbiktól az arab árukkal szemben is.
- Azt sem helyeslem. Általában nem helyeslem a bojkottokat.
- Nem gondolja, hogy ez a törvény Izrael ellenségeinek segít inkább?
- Vizsgáljuk meg, hogy is született meg ez a törvény. Még egyszer mondom: a legfontosabb, hogy Izrael állam kiáll a szólás szabadságáért otthon és a világban. A szólás szabadsága számomra azt jelenti, hogy megvéded bárki jogát arra, hogy olyanokat mondjon, amit te nem szeretnél hallani. De nemrég beszéltem egy mezőgazdasági termelővel, aki rengeteg pénzt fektetett a gazdaságába, de a termények exportálása nehézségekbe ütközik, mert néhányan például brit áruházakat hívtak fel a bojkottálásukra. Ennek innentől már semmi köze a szólásszabadsághoz, ez gazdasági károkozás, ami ellen mindenkinek joga van védekezni.


http://kuruc.info/r/2/82747/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pécs eladó! Érdeklődni az OTP
  2011-07-30 08:50:30, szombat
 
  Pécs eladó! Érdeklődni az OTP Banknál!
barikad.hu

2011, július 29 - 12:02


Gyimesi Gábor pécsi jobbikos önkormányzati képviselő szerint új választásokat kell kiírni, mert úgy véli, fizetésképtelen a város. A ,,Pécs: eladó - Érdeklődni: OTP Bank" feliratú táblával demonstráló jobbikosok szerint a városvezetés az ígéretekkel szemben rosszul intézi a város dolgait.

,,Pécs: eladó - Érdeklődni: OTP Bank" feliratú táblát helyezett el a városháza előtt a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési és önkormányzati képviselője szerdán délután. Németh Zsolt és Gyimesi Gábor ezzel fejezték ki nemtetszésüket a város folyószámla-hitelkeretének 7-ről 10,5 milliárdra történő emelése ellen.

Pécs eladó!


Mint ismert, a város egy júliusi rendkívüli közgyűlésen szavazott a módosításról. A cél az volt, hogy Pécs a késve érkező állami és egyéb bevételek miatt, a nagyobb pénzügyi mozgástér eléréséért pénzhez jusson.

Németh Zsolt parlamenti képviselő azt mondta: a választások idején a jobboldali városvezetéstől elhangzott ígéretek teljesítésének ellentmond a hitelkeret mostani megemelése. ,,Megalázó kölcsönöket kellett felvennie a városnak, ami nem azt jelenti, hogy Pécs sikeres város" - így a képviselő.

Gyimesi Gábor, a Jobbik önkormányzati képviselője utalt rá: a Fidesznek a választásokon tett ígéreteiből eddig semmi sem valósult meg, sőt: a város eladósodott. ,,A városvezetés az elmúlt két év alatt tovább növelte a hiányt, az adósságállomány kezelhetetlen, a város fizetésképtelenné vált" - mondta, hozzátéve: ilyen körülmények között állt a hitelező OTP Bank elé a vezetés újabb kölcsönért.

Megdöbbentőnek nevezte Gyimesi Gábor, hogy a tízmilliárdos keretet a városnak egy év alatt kellene visszafizetnie. Ez szerinte teljesíthetetlen vállalás, s a szerződésben is olyan biztosítékokat kötött ki a bank, amelyeket nem lett volna szabad megadni számára. A képviselő szerint egyetlen út maradt: új választásokat kell kiírni Pécsett, hogy a város problémái rendeződjenek.

,,A következő rendes közgyűlésen kérni fogjuk, hogy a közgyűlés oszlassa fel magát. Az új választásokon - ha a Jobbik, egy pénzügyi szereplőktől független szervezet megnyerné a választásokat - jelentős költségeket lehetne megtakarítani" - mondta Gyimesi Gábor, aki szerint lassú, de biztos növekedés indulhatna el így Pécsett.

A megyén a Mecseket védi a Jobbik

A Baranya Megyei Önkormányzat tagja, Szőcs Norbert képviselő gazdasági bizottsági ülést kezdeményezett a Mecsek erdeinek állapota miatt. A Jobbik frakciója nem volt elégedett a válaszokkal, ezért további kérdéseket kíván feltenni az indokolatlan fakitermelés miatt.

Cenzúra Pécsett?

A Jobbik kezdeményezéséről szerdán hírt adott a pecsma.hu helyi hírportál. Ám ma már hiába kerestük a hírt a honlapon...

pecsma.hu - barikad.hu

Fotó: pecsma.hu


http://barikad.hu/p%C3%A9cs_elad%C3%B3_%C3%A9rdekl%C5%91dni_az_otp_bankn%C3%A1l-2 0110729
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy román mondta ki: Európa ve
  2011-07-30 08:41:38, szombat
 
  Egy román mondta ki: Európa vezetése tehető felelőssé Breivikért
Fri, 2011/07/29 - 20:20


Iulian Urban román szenátornak pártjából való kizárását és a román parlamentből való távozását sürgeti az európai szocialisták parlamenti megalkuvó csoportja, miután a törvényhozó az Európai Unió vezetőit tette felelőssé a norvégiai merényletért.

Hannes Swoboda, az Európai Parlament szocialista frakciójának helyettes vezetője pénteken élesen bírálta a román szenátort az RFI rádiónak adott nyilatkozatában. Swoboda úgy véli, hogy felháborító Urban álláspontja, és emlékeztetett, hogy az osztrák szélsőjobboldali párt már kizárta soraiból egyik képviselőjét hasonló állásfoglalás miatt. Swoboda szerint a román Demokrata Liberális Pártnak (PD-L) azonnal ki kellene zárnia soraiból a törvényhozót, aki a román szenátus igazságügyi bizottságának alelnöke.

Urban internetes naplójában azt vetette az EU vezető politikusainak szemére, hogy "ráerőltették az európaiakra a multikulturális eszmét", és nem szálltak szembe az "iszlám gyarmatosítással". Ezáltal pedig mintegy elősegítették olyan bűncselekmények megvalósulását, mint amilyen az Anders Behring Breivik által elkövetett robbantás és ámokfutás volt Norvégiában. A 36 éves Urban szerint 25 EU-tagállamban ma azért vannak kormányon jobboldali irányultságú pártok, mert a lakosság az ő hatalomra juttatásukkal tiltakozik a baloldalhoz köthető "szociális segélyezés felelőtlen politikája" és a "nagyszabású, ellenőrzés nélküli bevándorlás" ellen.

A Romani Criss nevű romániai cigány jogvédő szervezet is azt kérte pénteken a román kormány fő erejét képező PD-L-től, hogy zárja ki soraiból Urbant, aki "újnáci és idegengyűlölő" álláspontot fogalmazott meg.

Az ajvékoló szervezet szerint megengedhetetlen, hogy a szenátor mentséget próbál találni a szörnyű terrorcselekményre, és "a népek igazságszolgáltatásának" mutatja be a történteket.

Sever Voinescu, a PD-L szóvivője közölte, hogy hétfőn pártja megvitathatja Urban állásfoglalását, de leszögezte, nem enged a szocialisták nyomásának, maguk is rendet tudnak teremteni pártjukban.

Urban pénteken úgy reagált Swoboda felvetésére, hogy a szocialisták politikusa vélhetően csak az újságokból szerzett tudomást álláspontjáról, és nem olvasta el teljes egészében az internetes naplójában közzétett véleményét.

(Stop)

http://szentkoronaradio.com/kulfold/2011_07_29_egy-roman-mondta-ki-europa-vezetes e-teheto-felelosse-breivikert?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_c ampaign=Feed%3A+atisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magyar+Jele n%29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két rab összekerül a börtönben
  2011-07-30 08:38:53, szombat
 
  Két rab összekerül a börtönben.
- Te miért kerültél ide? - kérdezi az egyik.
- Izgatásért: szidtam a rendszert. És te?
- Nyugtatásért: azt mondtam, úgysem tart ez már sokáig.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
"Odaadó és hatékony munka" - k
  2011-07-30 08:33:15, szombat
 
  2011-07-29. 22:03
"Odaadó és hatékony munka" - kitüntette Pintért a felvásárlók nagykövete

Az alább hír olvasható az izraeli nagykövetség honlapján:
Odaadó és hatékony munkájuk elismeréseként Izrael Állam magyarországi nagykövete, Aliza Bin-Noun 2011. július 5-én elismerő okleveleket és emlékplaketteket adott át a magyar rendészeti szervek képviselőinek.

A rendezvényen elsőként Pintér Sándor belügyminiszter úr vehette át az elismerő oklevelet és az emlékplakettet.

Ezt követően számos további kitüntetés került átadásra, így köszönve meg azon rendészeti szervek munkáját, akik nagyban hozzájárultak Izrael Állam budapesti Nagykövetségének kiemelkedő biztosításához.
Kapcsolódó: Netanjahu embere "elképesztő nyitottságot" tapasztalt Lázárék részéről - őket használhatják az EU meggyőzésére

http://kuruc.info/r/2/82757/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balogh Gábor: A lelkiismeret l
  2011-07-30 08:28:36, szombat
 
  Balogh Gábor: A lelkiismeret lázadása, avagy magyarnak lenni bűncselekmény?
barikad.hu

2011, július 29 - 17:29


Nyilatkozatban jelentette be Gubík László felvidéki magyar fiatalember, hogy felveszi a magyar állampolgárságot. Ennek a hírnek a jelentősége a nullával egyenlő - volna egy normális Közép-Európában. Csakhogy Közép-Európa legkésőbb 1920. június 4-e óta az öreg kontinens egyik legabnormálisabb régiója. Olyan hely, ahol Gubík László két útlevele: bűncselekmény. A pozsonyi törvényhozás ugyanis válaszul a határon túli magyarok állampolgárságának visszaadása jelentette ,,irredenta provokációra", olyan jogszabályt szavazott meg, amely kizárja, hogy Szlovákia polgárai más ország állampolgárságáért folyamodjanak, illetve, ha megteszik, akkor a szlovákról le kell mondaniuk.

Magától értetődik persze a kérdés: honnan a bánatból tudnák Pozsonyban, kinek hány útlevél lapul a zsebében, hiszen éppenséggel a magyar BM sem tartja nyilván, hogy a Lipótvárosban mennyi az egy főre eső állampolgárságok száma? A válasz igen egyszerű: sehonnan. Budapest ugyanis előre megmondta, senkinek sem adja ki a kérvényezők névsorát.

Hát, akkor meg mi a bánatnak jelenti fel kvázi önmagát ez a Laci gyerek?- horkanhat fel most az olvasó. Hát, éppen ezért! Mert a magyar hatóságok - egyébként önmagában dicséretes szolidaritásról tanúbizonyságot tevő - titkolózása valójában azt jelenti, hogy beismerjük: Felvidéken magyarnak lenni, kötődni az ezeréves magyar hazához: bűncselekmény. És ez akkor is botrány, akkor is elfogadhatatlan, ha vállaljuk a ,,cinkosságot" ebben. Akkor is, ha a magyar alkotmányozásba Brüsszelből belepofázó, világoskéktől a vérvörösig terjedő európai parlamenti nagykoalíció demokratikus ingerküszöbét ez meg sem közelíti. Akkor is, ha az anarchopedofilizmus pápája, Cohn-Bendit erre nem kiált diktatúrát, a vele együtt magyarfasisztázó szocdemek pedig némi lányos duzzogás után alig várták, hogy visszafogadják a marxista hitvesi ágyba a törvényt kiagyaló Ficóékat.

Gubík László ,,önfeljelentése" a lelkiismeret lázadása az Unió és sajnos Budapest hallgatólagos beleegyezésével is folyó őrület ellen. Nyilatkozatában azt írja, törvénytisztelő állampolgár, és az is akar maradni. S most beleütközött a szlovák politikai elit kisebbrendűségi komplexusa, és kezelhetetlen hungarofóbiája építette falba, egy olyan, beteg elmék alkotta jogszabályba, amely választás elé állítja: vagy az egyik lehet, vagy a másik. Vagy törvénytisztelő lesz, vagy állampolgár.

Ennek a 24 éves srácnak a további sorsa e ponttól kezdve nem egyszerűen egy közigazgatási, vagy ne adj' Isten büntetőjogi eljárás, hanem - szimbólum. Jelképe az elmúlt kilenc évtizedben minden összetákolt környező államban folyó tudatos magyartalanításnak, és jelképe annak is, maradt-e még bennünk bátorság, hogy végre egyszer megálljt parancsoljunk ennek. Mert, ha őt most el lehet űzni a szülőföldjéről, akkor az egész állampolgárság visszaadásnak - amelyért annyit küzdöttünk 2004 gyalázatos decembere óta - az értelme kérdőjeleződik meg. Akkor a Kárpát-medencei nemzeti egység megteremtése helyett csak újabb eszközt adtunk szomszédaink kezébe, hogy megszabaduljanak a trianoni zsákmány számukra oly kellemetlen járulékától, az elrablott területeken élő magyarságtól. Hiszen ne feledjük: Szlovákia mellett Ukrajnában is hasonló jogszabály van érvényben, és ki tudja, mikor kap ihletet tőlük a szerb vagy a román politikai elit.

Abban az országban, ahol ilyen törvények létezhetnek, nagyon nagy a baj. És abban az országban, amely eltűri, hogy nemzettársait ezek alapján meghurcolják, ajtót mutassanak neki szülőföldjéről - ott még nagyobb. Születése óta tudjuk, hogy Szlovákia mentálisan súlyosan beteg, skizofrén állam. Gubík László ügyében most vizsgázhat Magyarország is. Ha magára hagyjuk, mehetünk mi is a szomszédos gumiszobába...

Balogh Gábor - barikad.hu

Kapcsolódó anyag: Nem rejtőzködöm tovább - nyilvánosan vállalja magyar állampolgárságát a felvidéki Gubík László


http://barikad.hu/balogh_g%C3%A1bor_lelkiismeret_l%C3%A1zad%C3%A1sa_avagy_magyarn ak_lenni_b%C5%B1ncselekm%C3%A9ny-20110729
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ül! Fekszik! Nem ugat! Szavaz!
  2011-07-30 08:26:00, szombat
 
  Ül! Fekszik! Nem ugat! Szavaz! - Csicskaszerepben a KDNP

barikad.hu

2011, július 29 - 20:44


A Fidesz frakcióvezetője kimondta azt, amit mindenki tudott: a kormány nem egy koalíciós kormány. A KDNP vezetői mintha egy icipicit zokon vették volna Lázár János kijelentését, de miután tisztában vannak vele, hogy ők nem önerőből ülnek a parlamentben, szépen elültek ezek az apró hullámok is. Ahogy elültek minden hasonló eset után az elmúlt egy évben.

Lázár János kimondta az igazságot. Ez azonban nem olyan ,,igazságbeszéd" volt, mint Gyurcsány Ferenc elhíresült őszödi beszéde, ami a hazugságról szólt. A Fidesz frakcióvezetője a múlt héten a Népszabadságnak csak arról beszélt, amit egyébként mindenki tud. Rövid részlet az interjúból:

,,- Jó lenne, ha a KDNP szembenézne azzal, hogy ez nem koalíciós kormány.
- Vagyis?
- Eljött az ideje, hogy ezt fölmérjék. Ezzel mindent elmondtam."

Természetesen a kijelentés érzékenyen érintette a KDNP vezető politikusainak lelki világát, akik rögtön igyekeztek is elbagatellizálni Lázár szavait. Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője az Origonak nyilatkozva azt mondta, nincs feszültség a Fidesz és a KDNP viszonyában. Egy, az egyházi törvény előkészítésében is részt vevő KDNP-s képviselő pedig még azt is elmondta, pártján belül nem élték meg presztízsveszteségként a törvény utolsó pillanatban végigvitt fideszes módosítását. Hozzátette, hogy aki nem tud kompromisszumot kötni, az ne politizáljon! Ez utóbbi megállapítás roppant bölcs, kár, hogy az önálló életre képtelen KDNP nem kompromisszumokat köt a Fidesszel, hanem rendszeresen megalázkodik, vagy szebben mondva: meghajol a nagyobb akarata előtt.

(Továbbiak a Bar!kád hetilap legfrissebb számában.)



barikad.hu


http://barikad.hu/%C3%BCl_fekszik_nem_ugat_szavaz_%E2%80%93_csicskaszerepben_kdnp -20110729
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mikor lesz “ITT AZ IDŐ&#
  2011-07-30 08:22:57, szombat
 
  Mikor lesz “ITT AZ IDŐ" az elszámoltatásra?

Posted on 2011/07/30

“A polgároknak csak egy biztosítékuk van az önkény

/és a hazaáruló, korrupt tolvaj politikusok gátlástalan csalásai, lopásai, mindannyiunk közös vagyonának a szétrablása/

ellen: a nyilvánosság; s a legkönnyebb és legszabályosabb nyilvánosság az, melyet a hírlapok /rádió és TV csatornák/ eszközöl(hetné)nek." (Eötvös József)

A társadalmi igazságosságért, az esélyegyenlőségért és párthovatartozástól függetlenül az összes korrupciós ügy legszigorúbb kivizsgálásáért és az ilyen ügyek 30, 50, vagy akár 80 évi titkosítása ellen, egy Grál lovag igazságérzetével, elszántságával és bátorságával harcoló hős szerkesztőink és újságíróink figyelmébe...

Lévay Atilla

A Magyar Justitia Bizottság és a Közhatalom Jogsértettjei Egyesületének tagja.

Zsámbék, 2072, Dózsa György u. 6. Tel.-23-342198

“A helyzet egyszerű volt, az állam mindent el kívánt adni, az embereknek nem volt pénzük, s ha a piacon sok a tojás és kevés a vevő, akkor zuhannak az árak. Ez történt a magyar állam vagyonával is. Aki venni akart és megvolt hozzá a tehetsége, az néhány éven belül jelentős értéknövekedést könyvelhetett el, jelentős vagyonra tehetett szert"

“Amikor Balatonőszödöt megvettem, eltelt két év, míg az állam visszabérelte. De ez miért zavart volna?"

Így beszélt 2005 májusában a “Rendszerváltás" után 15 évvel

a “Dolgozó Nép", mindannyiunk közös vagyonáról Gyurcsány Ferenc,

Magyarország “Szocialista" miniszterelnöke.

********

Röpke 12 év eredményei. (1990-2002)

Ma 12 évvel (2002!) a kommunizmus bukása, a hőn óhajtott rendszerváltás, az idegen elnyomástól való felszaba-DÚLÁSUNK után álljunk meg egy-egy pillanatra és nézzük meg eredményeinket.

Minden ilyen nagyságrendű változásnak vannak nyertesei és vesztesei.

Most csak a nyertesekről legyen szó, azok közül is csak egyről, Magyarország talán leggazdagabb polgáráról, arról se név szerint csak vagyona a Magyar Hírlap által feltételezett nagysága alapján.

40000000000 Ft.

40 milliárd Ft.

12 év = 144 hónap 277 millió Ft havonta

624 hét 64 millió Ft. hetente

4368 nap 9.15 millió Ft. naponta

104832 óra 81562 Ft./ó.(24-óra/nap)

6289920 perc 6359 Ft. Percenként

530 Ft. lélegzetvételenként (12/p)

Egy nyugalmi állapotban lévő egészséges ember percenként általában,

12 lélegzetet vesz. Ez 12 év alatt, 75479040 lélegzetvétel.

Mesebeli gazdagság és nagyon is valóságos nyomor néznek egymással farkasszemet! Üzenetértékű, hogy az ilyen vagyonokat összeharácsoló emberek ma nemhogy nem börtönben vannak, hanem sok esetben, magas rangú politikusok, a társadalom és közélet ismert vezető egyéniségei.

És a ,,Nép" az ,,Istenadta 'Dolgozó' Nép" még mindig nem vette észre, hogy a rövid néhány év alatt összeharácsolt sokmilliárdos vagyonok és a szegénységbe, teljes kiszolgáltatottságba taszított milliók között ok és okozati kapcsolat van. Ezeket a vagyonokat a társadalmi igazságosság és ,,esélyegyenlőség" nevében azok az emberek halmozták fel, akiknek adott helyzetüknél fogva lehetőségük és kötelességük is lett volna mindannyiunk közös vagyonára vigyázni és ezt a gátlástalan rablást megakadályozni!

Ehelyett egymást is letiporva tülekedtek az áhított villa, bérház, föld, gyár, stb... megkaparintása érdekében és egy sem volt közöttük, aki egy velőtrázó megálljt kiáltott volna!

************************

Igen tisztelt címzettek!

A mindannyiunk közös tulajdonából milliárdos vagyonokat összelopó “Erkölcsi Hullák" még ma közel másfél évvel az “Elszámoltatást" ígérő Párt kétharmados győzelme után is Magyarorország politikai “elitjének" oszlopos tagjai.

MIKOR LESZ

“ITT AZ IDŐ!"

AZ “ELSZÁMOLTATÁSRA"?

És

Krassó György 1989. június 27-én mondott intelmének figyelembe vételére:

“Minden politikai és gazdasági lépést csak a magyar nép érdeke vezéreljen!"

(Krassó György Budapest, 1932. október 19. - Budapest, 1991. február 12.)

Lévay Atilla

A Magyar Justitia Bizottság és a Közhatalom Jogsértettjei Egyesületének tagja.

Zsámbék, 2072, Dózsa György u. 6. Tel.-23-342198

MÉLYEN TISZTELT CÍMZETTEK ÉS OLVASÓK!

Lévay Atilla minden egyes kijelentésével, szavával és kérdésként feltett (figyelmeztető) elemzésével egyetértek! Már-már tűrhetetlen az az időhúzás, amit az ILLETÉKESEK “művelnek" a nyilvánvaló (felfedett) bűnök feledtetésével, illetve az elkövetők felelősségre vonásának halogatásával. A legfelsőbb vezetőket és az érintett szervezeteket (közvetve vagy közvetlenül) megválasztott és verejtékes munkájukkal (adóforintjaikkal) tejbe-vajba “fürösztő" állampolgárok senkit sem hatalmaztak fel arra, hogy “x" időtartamra titkosítsanak előlük bármilyen “kényes" kérdést (tevékenységet, adatot, információt, stb.). Rákosiék, Kádárék, Gyurcsányék titkolództak (hazudoztak) eleget (mindennemű bejelentés nélkül), erkölcsi és anyagi csődbe vitték az országot! A jelenlegi titokká minősítéssel és a bűnök vagy bűnösök “takargatásával" legalizálják azt a mocskos politikát, amelyet a “szocialista" fedőnevet viselők évtizedeken át műveltek.

Gondoljunk csak Kádárra, aki engedélyezte szovjet nukleáris eszközök Magyarországra történő behozatalát, és nem rajta múlott, hogy hazánk nem vált atomtemetővé! Ő is titkolódzott, de be sem jelentette! Most mások titkolódznak (sokkalta “pitiánerebb" ügyekben), mert nem kötik a választóik orrára, hogy milyen sötét ügyekbe (és kik) bonyolódtak bele az előző csürhe vagy a jelenleg velük szimpatizálók soraiból.

A nukleáris eszközök befogadásán kívül,- vajon mik lehetnek olyan égbekiáltó bűnök, amelyeket 80 évre titkosítottak??? Ideje lenne, hogy véget vessenek ezeknek a titkolódzásoknak, hazugságoknak, időhúzásoknak, bírósági engedékenységeknek, ügyészségi aktatologatásoknak és más (öröklött) taktikai “húzásoknak", a választó-polgárok szembekötésének vagy (durvábban fogalmazva) szembeköpésének!

Lévay Atilla szavait plagizálva: NYILVÁNOSSÁGOT és ELSZÁMOLTATÁST! Késedelem nélkül!

(Prof. Dr. Bokor Imre)

az MJB elnöke

Nemzeti InternetFigyelő

http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/07/30/mikor-lesz-itt-az-ido-az-elszamol tatasra/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár János és Orbán Viktor h
  2011-07-30 08:17:40, szombat
 
 
Lázár János és Orbán Viktor helikopteren utazik.
Egy város fölött lepillantva, elégedetlen tömeget vesznek észre. Lázár
megszólal:

-Tudod Viktor, ha én most kidobnék egy mázsa kenyeret, ezek
a kezemet is megcsókolnák!

-Ha én kidobnék egymillió forintot, a
lábamat is megcsókolnák! - így Orbán.

A pilóta rezzenéstelen arccal fordul
hátra:Ha én meg kidobnám magukat, a seggem is kinyalnák!*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így lett a cionista tömeggyil
  2011-07-29 21:37:23, péntek
 
 

Így lett a cionista tömeggyilkosból muszlim terrorista


Az Egyesült Államok ellen 2001 szeptemberében elkövetett merényletek kitervelőjéhez, Oszama bin Ladenhez hasonlította az elmúlt heti norvégiai kettős merénylet végrehajtóját egy világhírű, egy bizonyos körök által istenített norvégiai író.
Jostein Gaarder író és filozófus - egyebek közt a Sophie világa című könyv szerzője - több csütörtöki német újságnak adott interjúban a a cionista terrorista Anders Behring Breiviket a hírhedt al-Kaida nemzetközi terrorszervezet volt vezetője "szellemi testvérének" nevezte. Határtalan gyűlöletével Breivik éppen azokhoz hasonlít, akiket a leginkább gyűlöl, a szélsőséges iszlamistákhoz - hangoztatta.

Gaarder elutasította azt a nézetet, amely szerint az Oslóban, majd a fővároshoz közel fekvő Utoya szigetén végrehajtott merényletek "norvég esetként" szigetelhetők el. Mindez - mint fogalmazott - Svédországban, Finnországban vagy akár Németországban is megtörténhet. Leegyszerűsítve, vigyázat Európa, itt a totális náciveszély! És az agymosottak kajálják is rendesen.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/16 oldal   Bejegyzések száma: 151 
2011.06 2011. Július 2011.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 151 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 298
  • e Hét: 631
  • e Hónap: 14823
  • e Év: 147740
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.