Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/46 oldal   Bejegyzések száma: 450 
Levél után telefon
  2016-06-30 08:52:11, csütörtök
 
  Megy a nyáladzás az Orosz olajért. (Már nincsen ingyen olaj) viszont a nyáladzás, nem őszinte lelkiismeret furdalás, (Ahogy a cigányoktól ezt már megszokhattuk volna) hanem Izraellel karöltve, egy bomba olajüzlet. !!! -Már is tárgyalnak a vezetékről, amely olajat persze Izraelben finomítanak, és Izrael is fogja Európának értékesíteni (ahogy eddig a lopott olajat) ... Merkel ezért fúrta a Déli áramlatot, hogy a zsidók kezére játssza az olajbizniszt. ... A Magyar kormány “töketlensége" az, hogy ezért Izraelt, még le is szopja!!!

Most akkor mehetnek az orosz turisták a török vágóhídra az öngyilkos merénylők közé?
Már csak azért sem mennék, még ha tehetném sem...
Menekülnek a turisták Törökországból, jól jönne már néhány ezer orosz is.
-Meg a Déli Áramlat is pénzt hozna Erdogannak.
-A törökök által támogatott mérsékelt terroristák sem mentek semmire az ISIS és Asszad ellen, a támogatásuk eddig kidobott pénz.
-Az Európai Unió sem olyan barátságos már
*******************


Levél után telefon

Posted on 2016-06-29 by Admin

Ma délelőtt Vlagyimir Putyin orosz elnök asztalán megcsörrent a szolgálati telefon. Az ankarai maffia feje hívta.

ptel
Putyin elnök részvétét fejezte ki az isztambuli reptéri merénylet miatt, és érdeklődött egy keveset Kardigan egészsége felől. Kardigan elbúgta a telefonba, hogy ő már lassan lelkibeteg, hogy az orosz elnök durcás rá a repülőgép lelövés miatt. Amit ő már azt megelőzően is szánt-bánt, és engesztelésül még miniszterelnököt is cserélt. Minden kívánsága az, hogy végre ismét megszoríthassa Oroszország elnökének kezét.

A majd negven perces telefonos disputa során Vlagyimir Putyin beleegyezett egy személyes találkozóba. Az majd később derül ki, hogy mikor és hol fognak találkozni.
A telefonos megbeszélés után Vlagyimir Putyin utasította a kormányfőt, hogy intézkedjen az oroszt turisták törökországi utazási korlátozásának feloldása ügyében.


http://www.balrad.com/2016/06/29/level-utan-telefon/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
üzletel a magyar állam
  2016-06-29 23:11:46, szerda
 
  üzletel a magyar állam




A vizes vb-t előkészítő cég közel ötmilliárd forinttal költ többet idén, mint amekkora bevételre tesz szert, írja a Világgazdaság Fónagy János képviselői kérdésre adott írásbeli válasza alapján.

és ez csak egyetlen sportág vb-je.

meg majd olimpia, az kell nekünk. mert az aztán tuti nyereséges lesz.

Jól olvasom, majdnem annyiba kerül a jegy előállítása, mint amennyiért eladják magát a jegyet? Ebben az országban tényleg nem szólnak a haverokra, hogy kicsit jobban oda kellene figyelni a lopásra, mert már nem a lóláb lóg ki, hanem az egész ló?

“A jegyek előállítása és értékesítése 23,1 milliót vihet el, és 27,6 milliós bevételt remélnek tőle."

Ha a nyomorult vizes VB már 100 milliárdnál tart (20-ról indult), akkor halál komolyan azt etetik meg az emberekkel hogy az olimpia 772 milliárd lesz?!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Farkas Flóriánt beidézte az Európai Csalás Elleni Hivatal, d
  2016-06-29 22:19:56, szerda
 
 
Nem tudta elolvasni az idézést !!
Titkársága van?

Üzemszerűen, szervezetten lop csapatban?
Orbánnak nincs problémája Farkas Flóriánnal, mert akkor már régen kirúgta volna. Milliárdokat lophatott, hazudhatott, csak a munkáját nem végezte. Ez mind nem számít, sőt, lehet, hogy elvárható egy igazi fideszestől.


**************************


Farkas Flóriánt beidézte az Európai Csalás Elleni Hivatal, de ő nem ment el


2016-06-29 18:30:49



Spirk József

,,Érintett személyként" akarták kikérdezni a szabálytalanságok miatt megbukott Foglalkoztatási szövetkezetek - Híd a munka világába, valamint az Út a szakmaválasztáshoz TÁMOP-projektekről.
hirdetés

Meghallgatásra hívta be az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) Farkas Flórián miniszterelnöki megbízottat.

Farkast ,,érintett személyként" akarták kikérdezni a szabálytalanságok miatt megbukott Foglalkoztatási szövetkezetek - Híd a munka világába, valamint az Út a szakmaválasztáshoz TÁMOP-projektekről.

A meghallgatás a június 17-én lett volna, de úgy tudjuk, miniszterelnöki megbízott a kijelölt időpontban nem jelent meg az OLAF budapesti koordinációs irodájában.

hirdetés

Farkas bevonása új szintre emelte a roma felzárkóztatási pénzek vizsgálatát. A Magyar Nemzet a napokban számolt be arról, hogy a botrányos projektekkel kapcsolatban már meghallgatták Hegedüs István, az Országos Roma Önkormányzat volt elnökét is, aki Farkas Flóriánt követte a poszton.

Fotó: Kurucz Árpád / Népszabadság/archív

A Népszabadság az ügyben megkereste az OLAF brüsszeli irodáját, ahol közölték, hogy személyiség jogi okokból és a folyamatban lévő vizsgálat érdekeire való tekintettel nem adnak ki információkat a meghallgatásokról.

Farkas titkárságán visszahívást ígértek. Amint sikerül beszélnünk velük, frissítjük a cikkünket.
hirdetés

A Híd a Munka világába projekt pénzeiről az év elején vált világossá, hogy a hátrányos helyzetű romák munkához segítése helyett ingatlanvásárlásokra költötték. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma ellenőrei a program lezárásakor annyi szabálytalanságot tártak fel, hogy a tárca végül meg sem kísérelte lehívni a rendelkezésre álló európai uniós forrást, és 1,6 milliárd forintot kért vissza a roma önkormányzattól. Az ORÖ a programra szánt pénzkeret jelentős részét Farkas irányítása alatt költötte Ennek ellenére úgy tűnik, hogy az Orbán-kormány hajlandó közösséget vállalni vele.

http://nol.hu/belfold/farkas-floriant-beidezte-az-europai-csalas-elleni-hivatal-d e-o-nem-ment-el-1621617#comments_1621617
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Arról miért nem kérdezik meg az embereket, hogy akarják-e, h
  2016-06-29 19:45:16, szerda
 
  Arról miért nem kérdezik meg az embereket, hogy akarják-e, hogy Orbán tízmilliárdokból a Várba költözzön? Akarják-e, hogy a kertjük végében dudáljon egy személyiségzavaros ember elcseszett gyerekkorának álmait beteljesítő kisvasút?
Akarják-e, hogy további százmilliárdokból újabb és újabb stadionok épüljenek? Hogy több pénzt kúrjon el a Rogán-félékből álló kormány stadionokra, mint amennyi a magyar kórházak adósságállománya együttvéve?
Akarják-e, hogy a nemzeti mangalicaszerelő miatt ne jussanak földekhez a gazdák, megbízásokhoz a magyar vállalkozások?
Akarják-e, hogy Matolcsy György palotákat vásároljon a pénzükből és emberek százainak átveréséből származó pénzekkel tömködje a rokonait?
Akarják-e, hogy az oktatás és egészségügy rendbetétele helyett a Fidesz többet költsön propagandára, mint az elmúlt hat év előtti emúlt nyolc év alatt költöttek?
Akarják-e, hogy a pénzükből fenntartott közmédia éjt nappallá téve hazudjon bele az arcukba és eltakarja előlük a nyomorúságot?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezt sem tudta Habony eltitkolni
  2016-06-29 19:38:35, szerda
 
  Ezt sem tudta Habony eltitkolni

2016. június 29., szerda 13:00

A letelepedésikötvény-biznisz egyik offshore forgalmazójával ment méregdrága helikoptertúrára Habony Árpád.

Az ibizai luxusparti után milliós hongkongi helikoptertúráját sem sikerült eltitkolnia Habony Árpádnak. A 444.hu szerint a tavalyi luxusprogram nyomai véletlenül maradtak fenn a neten, a túrát szervező cég honlapját rosszul állították be.

Ezt sem tudta Habony eltitkolni

A portál azt írja: a csaknem egymillió forintos városnézésre a miniszterelnöki fantom tanácsadót barátnőjén kívül az a hongkongi bankár is elkísérte, aki a több száz milliárdos letelepedésikötvény-biznisz egyik forgalmazója és egy Kajmán-szigetekre bejegyzett offshore vállalkozás tulajdonosa.

,,Ez is adófizetői pénzen megvalósított korrupció, amely ellen a rendőrségnek is el kellene járni, de az adóhatóságnak mindenképpen meg kellene vizsgálnia. Ezért követeljük, hogy az adóhatóság indítson vizsgálatot, ezt kezdeményezni is fogjuk, és egyébként a gazdasági bizottságnak be kellene szüntetnie ezt a megoldást, amelynek csak kára van a magyar adófizetők oldalán, és semmi haszna a magyar állampolgárok oldalán" - kommentálta a hírt Szigetvári Viktor, az Együtt elnöke.



http://hirtv.hu/ahirtvhirei/ezt-sem-tudta-habony-eltitkolni-1349524
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Politikai unióként megbukott az EU
  2016-06-29 19:14:08, szerda
 
 
hidfo.ru 2016.06.28. 18:06


Politikai unióként megbukott az EU

Európai Unió hidfo.ru

Az osztrák Szabadságpárt tagja, Norbert Hofer szerint az Európai Unió mint politikai unió - megbukott.

Az Európai Unió politikai unióként megbukott, ehelyett inkább a gazdasági együttműködésre kellene összpontosítson - mondta Norbert Hofer, az osztrák Szabadságpárt tagja.

“Az Európai Unió saját alapértékeit kell tükrözze, és szorosabban együtt kell működjön gazdasági unióként, de a szubszidiaritás elve alapján... Az EU mint politikai unió - megbukott."

Hofer szerint Ausztria nemsokára egy a brit kilépési referendumhoz hasonló népszavazást tarthat, ha az Európai Unió elkötelezett marad a további centralizáció mellett.

Az osztrák politikus hozzátette; az Európai Unió tagállamai saját maguk kell eldöntsék, milyen szociális juttatásokat adnak a bevándorlóknak, emellett a központosítás helyett független döntéseket kell hozzanak a mezőgazdaság terén. A zsákutcába jutott politikai központosítás helyett az Európai Unió tagállamai inkább fokozhatnák az együttműködést bizonyos biztonságpolitikai kérdések terén - mondta.

Csütörtökön a britek 52%-os többséggel szavazták meg az Európai Unióból való kilépést. Miután a referendum eredményeit hivatalosan bejelentették, a holland Szabadságpárt vezetője is közölte, hogy márciusban a választási kampány fő elemévé teszik egy az EU-tagságról tartandó referendum kérdését.

Marine Le Pen, a francia Nemzeti Front vezetője szintén bejelentette, hogy Franciaország egy a britekéhez hasonló népszavazást kellene tartson az uniós tagságról. Az olasz Északi Liga vezetője, Matteo Salvini is ígéretet tett arra, hogy pártja egy petíciót indít, amivel kiharcolják az EU-tagságról döntő népszavazás kiírását. A Svéd Demokraták és Dánia Néppártja szintén kilátásba helyezte az uniós csatlakozási szerződés újratárgyalását, hogy az uniós tagság kevesebb kötelezettséggel járjon a tagállamra vonatkozóan.


http://www.hidfo.ru/2016/06/politikai-uniokent-megbukott-az-eu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ennyire szenilis, demens, gerinctelen lenne az átlaghülyema
  2016-06-29 19:02:00, szerda
 
 
Swan Edgar 2016-06-29


Ennyire szenilis, demens, gerinctelen lenne az átlaghülyemagyar?


Forrás: MTI/Illyés Tibor Forrás: MTI/Illyés Tibor

Azon töprengtem, hogy akár nagyon-nagyon röhögni is tudnék önmagunkon, ha éppen nem lenne kedvem ordítani. Valami egészen félelmetesen groteszk valóságsóban érzem magam. Ezzel csak az a baj, hogy nem jelentkeztem ebbe a sóba, nem fizetnek érte (konkrétan: én fizetem a számlát), kiszállni nem lehet, élvezni pedig nem tudom.

Egészen döbbenetes azt látni, ahogy máról holnapra, de akár reggelről estére amnéziába zuhan a fél ország. Ezt hetente többször is tudjuk produkálni, igény szerint. Hogy némi magyarázatot adjak erre a kijelentésemre, szeretném felhívni a figyelmet egy bizonyos Simicska Lajos nevű úriemberre (na jó, tudom, de mit írjak?). Tehát volt ,,A" Lajos, Orbán Viktor kebelbarátja, volt szobatársa, bizalmasa. Akinek több esze volt (szintén Orbántól idézek), mint bárki másnak. Ez a Simicska Lajos a kezdetektől segített felépíteni a Fidesz nevű pártot. Közreműködött tevőlegesen és konkrétan a párt anyagi hátországának a kiépítésében. Az ő agyafúrt ötleteinek köszönhetően sikerült a Fidesz székház eladásából befolyt összeg egy részét az Orbán apuka bányájába injektálni, ő biztosította a hátteret a médiabirodalom kiépítéséhez és még ki tudja, mi mindenhez. Szerette is Orbán Viktor Simicskát, amikor sikerült hatalomba vergődnie, ,,A" Lajos hirtelen minden meghirdetett és dúsan finanszírozott pályázatot sorra-rendre megnyert. Mindenkinek kuss volt, Simicska érinthetetlen volt. Ha nincs Simicska, ma nincs Fidesz, vagy az a Fidesz nincs, amit ma ismerünk. Akkor Orbán Viktor sincs, illetve van, talán ügyvéd Szolnokon, egy huszadrangú irodánál.

Aztán összekaptak valamin, ,,A" Lajos és ,,A" Viktor, a barátság pillanatok alatt semmivé lett. Az ország népe tátott szájjal hallgatta az ominózus mondatot: ,,Orbán egy geci!"

A Közgép hirtelen nem értett semmihez, nem volt alkalmas útépítésre, sem másra, amire addig igen. Sorra bukta el a közbeszerzéseket, azonban Orbán Viktor kebelszomszédja, a fényes eszű Mészáros Lőrinc váratlanul minden témában zseniális lett. Percek alatt ő értett legjobban a csatornázástól kezdve a vasútépítésen át a szalonnafüstölésig mindenhez. Így megy ez, ha a Jóisten és Orbán Viktor úgy akarja. Úgy akarta.

Ez eddig szimpla korrupciós - mert megtehetem és kussolsz - történet. Minden gagyi banánköztársaságban ezer ilyen van. Nade!

A miniszterek elnökével kissé elszaladt a rénszarvas, vagy a dakota csatapóni. Gondolok itt arra, hogy furán válogatja meg a közvetlen környezetét, ráadásul egészen extrém módon kommunikálja a választását. Az csak egy dolog, hogy egy teremfociban középszerű rajongója váratlanul zseniálisan alkalmas lett külügyminiszternek, de az minimum fura volt, amikor a sajtó faggatni kezdte bizonyos Habony Árpád nevű divatdiktátor és vitrinfelelős pozíciójáról és országunk vezetője jóformán azt válaszolta: azt sem tudja, kiről van szó. Pedig de.

Na, ez a média és kommunikációs zseni Habony Árpád elhatározta: ő bizony letarolja a médiát, mert ehhez is nagyon ért. Létrehozott egy 888 nevű/című teljesen-nagyon pártatlan hírportált. Ennek (mármint a név választásnak) semmi köze nincs a 444 címmel már eléggé befutott oldalhoz (hehehe).

Tehát megszületett az ominózus habonyi lap, ami nem csak nevében, de stílusában is képtelen önálló ötletekre hagyatkozni, marad a lopkodás ősi hagyományainál, de legalább elég pofátlanul csinálja mindezt. Ezt pedig az átlaghülyemagyar nagyon szereti! Mert olyan emberi, olyan ősi és még a turulszárnyak suhogását is hallani véli közben.

De még ez is belefér a keményen hülye kisember tradicionális viselkedési sémájába. Nade az, hogy az eddig rajongott, vagy minimum de ő legalább magyar vállakozó-ként imádott/eltűrt Simicska Lajos hirtelenjében közutálat tárgya lett, akit mindenki mindig megvetett...az komoly szellemi hanyatlást jelez. Hiszen az említett habonyújság szidja Simicskát, mint a bokro(s)t, de minimum úgy, mint Soros Györgyöt. Pedig tegnap még szeretni kellett. Simicskát. Sorost tegnapelőtt kellett szeretni, amikor fizette a kormánypotentátok iskoláztatását/megélhetését. Azóta lehet utálni. Az már régen volt. Azonban Simicska nem volt régen. Annyira.

Itt jön az, hogy nem értem az átlaghülyemagyart. Tényleg nem emlékszik arra, amikor ,,A " Lajos még jófiú volt? Tényleg képes azt is beszopni, hogy mindig is rosszfiú volt és ő, valamint Miviktorunk világ életében utálta? Ennyire szenilis, demens, gerinctelen lenne az átlaghülyemagyar? Még véletlenül sem emlékszik arra, amikor Simicska egy rendes, becsületes magyar vállalkozó volt, aki miért is ne nyerhetne meg minden uniós tendert? Tényleg annyira régen volt, amikor Orbán legjobb barátja, hűséges harcostársa volt a mi Lajosunk? Pikk-pakk, elfelejtjük? Ez azért szánalmas. Nem kicsit, nagyon (hogy egy klasszikust is idézzek).

A 444-hez képest duplánszar 888 pedig bátran onthatja magából a híg fost és annak még örülünk is? Mert az jó?

Aki pedig eddig is gecinek tarotta Orbánt is, Simicskát is, az mostanában szurkolhatott, hogy a geci Simicska, vagy a parókakészítőből magyar filmcézárrá avanzsált kaszinótulajdonos Vajna veszi meg az ország második legnézettebb televízióját? A mi pénzünkből, jelzem csöndesen. Hát teljesen megőrültünk? Debilis lett a fél ország? Belegondol itt valaki, mi történik? Mondom, mi történik. Vagy az Orbán kegyelméből milliárdossá vált, eddig közpénzen és Uniós pénzeken hízlalt Simicska vette(volna) meg a TV2-őt, vagy az Orbán kegyelméből milliárdossá vált, kaszinótulajdonos egykori parókakészítő, gazdasági migráns Andy Vajna. És végül ő vette meg. A cehhet mi fizetjük, mindannyian.

Emberek! Európában vagyunk, a huszonegyedik században!

Nem lenne már jó felébredni? Vagy esetleg Cavintont szedni? Hiszen itt annyi mocsok ömlik a nyakunkba napról napra, hogy az valami elképesztő és mi mára mindig elfelejtjük a tegnapot.

Ha így haladunk, hamarosan nem a tegnapot kell majd elfelednünk, hanem a holnapot.

http://kolozsvaros.com/2016/06/29/ennyire-szenilis-demens-gerinctelen-lenne-az-at laghulyemagyar/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Führer szülőföldjén szakállas nők énekelnek
  2016-06-29 18:14:25, szerda
 
  A Führer szülőföldjén szakállas nők énekelnek

2016. június 29. 16:22
Ifj. Tompó László - Hunhír.info


Bizonyára nem vagyok egyedül annak felismerésével, hogy filmklasszisaink hosszú évtizedekkel ezelőtt mennyire telibe találóan látták meg a jövőt, azaz a mát. A jövőt, ami nekik talán csak lázálmaikban élt, ámde mára valahogy valósággá vált sajnos.


Ilyen a Julian Szemjonov regénye alapján 1973-ban készült, tizenkét részes szovjet tévéfilm-sorozat, A tavasz tizenhét napja (Семнадц&am p;#1072;ть мгновен& ;#1080;й весны). Története 1945 tavaszán játszódik Berlinben, főszereplője Max Otto von Stirlitz SS-Standartenführer, a német hírszerzés magas rangú tisztje, akinek azonban a valódi neve Makszim Makszimovics Iszajev, s a szovjet hírszerzés ezredese.

No de persze hogy, hogy nem, nem ez a lényeg mostan, hanem a film alábbi dialógusa. Ideillesztem:

,,Egyik reggel Stirlitz beköszöntött Müllerhez, akinek az arckifejezése nem sok jót ígért.
- Herr Gruppenführer, történt valami? Csak nem Berlin elővárosában vannak megint az oroszok?
- Ugyan Stirlitz, hagyja már ezeket az ostoba bolsevik vicceket! Viszont borzasztó álmon volt! Láttam, hogy Németországban mi lesz a helyzet 2017 tavaszán!
- A frászt hozza rám, Herr Gruppenführer - mondta Stirlitz, de magában elégedetten mosolygott.
- Képzelje el Stirlitz, hogy a mi Németországunkban egy asszony a kancellár, a külügyminiszter pedig homokos. A hadügyminiszter is egy nő! A Daimler-Benz gyárban törökök dolgoznak. Németország fizeti a görögök és a spanyolok adósságait. Fáklyás menetek helyett szivárványos parádék vannak, a futballcsapatok nagy része is színesekből áll. Pénzt fizetünk a zsidóknak, és Amerikából egy szerecsen parancsolgat nekünk. Oroszország meg Ukrajnával és Szíriával háborúzik. A Führer szülőföldje - Ausztria - megint külön ország, és ott szakállas nők énekelnek.
- Ez teljesen bekattant! - gondolta Stirlitz, de nem szólt."

Friss hír, hogy a Ferenc pápának nevezett José Bergoglio szerint a katolikusoknak bocsánatot kellene kérniük a homoszexuálisoktól, amiért őket annyiszor vegzálták és vegzálják ma is. Nos, egyedül az ő alakjának megidézése hiányzik csak a filmből. Amúgy minden tökéletes.

Persze bizonyára ma is vannak, ráadásul nem kevesen, akik szerint ,,teljesen bekattant" az, aki ugyanazt mondja, mint Stirlitz. Akik szerint mindegy, ki, mikor, mivel, hányszor hál. Remélem azonban, napjaik egyre inkább megszámláltattak.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=95384
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mexikói és orosz munkások dolgoznak a nógrádi gyárban
  2016-06-29 18:06:57, szerda
 
  Mexikói és orosz munkások dolgoznak a nógrádi gyárban

Népszabadság
2016. június 29. szerda 09:34


Luxuskabriók ponyváját készítik a mexikói varrónők, akik három hónapra jöttek Magyarországra. De a szakképzett munkaerőből akkora a hiány, hogy a beszállító multi Szerbiából és Oroszországból is kénytelen volt munkásokat hozatni. Közben Salgótarján környékén 20-25 százalékos a munkanélküliség - írja a Népszabadság.

Szügyön három nagy, autógyáraknak beszállító nemzetközi cég is betelepült az ipari parkba. Mexikói, orosz és szerb vendégmunkásokat dolgoztatnak a Balassagyarmathoz közeli faluban. A munkaerő-behozatal oka, hogy az év első felében megnőtt a rendelésállomány, de

a környéken nem találtak szakképzett varrónőket.

A rendelésállomány nem csökkent, ezért oroszországi és szerbiai gyáregységükből is irányítottak ide munkásokat.

A szügyi helyzet nem példa nélküli. Korábban felmerült, hogy egy másik multi magyar leánycége nepáli vendégmunkások alkalmazása, de ők úrrá lettek a helyzeten.


http://www.penzcentrum.hu/karrier/mexikoi_es_orosz_munkasok_dolgoznak_a_nogradi_g yarban.1050259.html?utm_source=penzcentrum&utm_medium=mail&utm_campaign=h irlevel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Radikálisan tiltakozol? Bedugnak a pszichiátriára!
  2016-06-29 08:25:22, szerda
 
  Miközben a nagykörúton, a belvárosban elszabadult a káosz és tomboltak a futsallőrültek, beb*szva, bedrogozva zúzták a sörösüvegeket; felmásztak a megállók tetejére, leállították a forgalmat, beszóltak; inzultálták azokat, akik józanok maradtak Szarbán nacionalista/sovén futsall-pszichózisától és orbánc-Übü huszárai semmit nem tettek a rend helyreállítására; a városligetben ezek a trógerek a kopaszokkal karöltve törik el egy nő vállát: ez a förtelem tébolyda ma orbanisztan . . . Sztalinista módon politikai okokból visznek embereket 'börtön'pszichiátriára . . .


***************************


Radikálisan tiltakozol? Bedugnak a pszichiátriára!
JámborAndrás
2016. június 28. kedd, 19:24


Ma reggel a Ligetvédők lebontották a Közlekedési Múzeumot körülvevő kordonokat, amiket vasárnap éjszaka a Városliget Zrt. által felkért cég megbízásából biztonsági őrök helyeztek el ott, hogy megkezdődhessen az épület bontása. Úgy kezdenék bontani az épületet, hogy még nincs végleges terv arról, hogy fog kinézni, amit a helyébe építenek.

l_php.jpg

Komáromy Gergely a kéményen: később önként lejött (Fotó: Blikk)

A kordon lebontása után a Ligetvédő aktivisták tiltakozni kezdtek. Komáromy Gergely, a Riddim Colony együttes frontembere, a Ligetvédők egyik tagja felmászott az épület tetejére, és ott egy molinót helyezett el. Majd miután a rendőrség elkezdte kiszorítani az építési területnek nyilvánított helyszínről az embereket, ő tovább mászott az épület kéményére, hogy ott tiltakozzon, hiszen ameddig civil tartózkodik a területen, elvileg nem folytatódhatna az építkezés. Az építkezés viszont folytatódott. Gergely pedig egy idő múlva önként úgy döntött, hogy lemászik a kéményről.
Tiltakozik a milliárdos ingatlanbiznisz ellen, tehát elmebeteg

Ekkor következett a meglepő fordulat, ugyanis miután az egyik Ligetvédő önként, saját döntése alapján feladta a tiltakozást, ám mentőautóba tuszkolták, és a Nyírő Gyula Kórház pszichiátriai osztályára szállították, ahol legalább holnapig benntartják megfigyelés céljából - tudta meg a Kettős Mérce két különböző forrásból.

De nem csupán ennyi történt azután, hogy a média nagy része elhagyta a Közlekedési Múzeum körüli területet. Egy fiatal férfit azért tartóztattak le a rendőrök, mert a táskájában egy 5 centis kiskést találtak. A felvételen egyértelműen látszik, ez csupán indok volt arra, hogy kiemeljék, mert ő volt az egyik hangadó, hangosbeszélővel a kezében. Sőt, másokat is előállítottak a rendőrök azután az akció után, amelyben egy munkagép bejutását próbálták megakadályozni a Ligetvédők. Ebben a rendőrségi akcióban többen is megsérültek egyébként.

Nem hippik

A városligeti tiltakozás már rég túlmutat azon, hogy itt hippik védik a fákat. Itt egy milliárdos ingatlanberuházásról van szó, amely a kormánynak azért fontos, hogy Orbán Viktorék várbaköltözéséhez helyet csináljanak azáltal, hogy a várból a városligeti Múzeumi Negyedbe költöztetik a Nemzeti Galériát.

Folyamatosan azt látjuk, hogy állami pénzen megvásárolt médiával, fizetett cikkekkel és hirdetésekkel próbálják befolyásolni a közvéleményt, és sajnos tegnap reggel óta azt is láthatjuk, hogy a magyar rendőrség asszisztálásával, megkérdőjelezhető jogszabályalkalmazással lép fel a tüntetőkkel szemben a Városliget Zrt. által megbízott cég, vagyis inkább az általuk felbérelt kopaszok.
Most kell segítenünk

És ennek a helyzetnek a csúcspontja, amikor a hatalom kábé elmebetegnek nyilvánítja a tiltakozókat. Eddig is ment a hippizés (miközben több, egyébként saját bevallása szerint Fidesz-szavazó helyi lakossal is találkoztunk a helyszínen, akik tiltakoznak a Városliget tönkretétele ellen), de új fejlemény az, hogy a saját racionális döntésével a tiltakozást abbahagyó Gergelyt lényegében "diliházba" vitték, mert radikális módját választotta a tiltakozásnak. Szemtanúk szerint azt kiabálta, miközben betuszkolták a mentőautóba, hogy nem akarja, hogy begyógyszerezzék.

Pedig ő nem őrült, hanem csupán egy milliárdos ingatlanbizniszt és annak a beruházásnak törvénytelen végig vitelét akarja megakadályozni, amit a budapesti lakosok 75 százaléka elutasít. Ő csupán a nép értékeit, a nép beleszólási jogát védi.

De ma mégis ő lett elmebetegnek nyilvánítva.

A hírek szerint birtokvédelmi eljárást kért most a Városliget Zrt. a Ligetvédők táborára. Most kell nagy segítség azoknak, akik helyettünk védik a közös adófizetői értékeket. Aki tud, menjen ki akár ma vagy holnap a Ligetvédők táborába, és védjük meg közösen az állami, tehát a közös tulajdonunkat, és harcoljunk azért a jogért, hogy az állam ne verőemberekkel, ne a tiltakozókat pszichiátriára beutalva hozza meg döntéseit, hanem a népet megkérdezve, a többségi akarat érvényesítésével.


http://kettosmerce.blog.hu/2016/06/28/radikalisan_tiltakozol_bedugnak_a_dilihazba
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/46 oldal   Bejegyzések száma: 450 
2016.05 2016. Június 2016.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 450 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 217
  • e Hét: 550
  • e Hónap: 14742
  • e Év: 147659
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.