Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/34 oldal   Bejegyzések száma: 332 
Karácsony Gergely 10 fideszes hazugságot cáfolt
  2018-03-31 23:55:21, szombat
 
  Karácsony Gergely 10 fideszes hazugságot cáfolt

Pap Szilárd István
ma 13:30

Szombat délelőtti sajtótájékoztatóján az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje elmondta, a Fidesz képtelen beszámolni arról, mit tett az elmúlt nyolc évben, hogy az embereknek jobb legyen az élete.

“Két dolgot tudnak csak csinálni: fenyegetőzni és hazudozni" - fogalmazott Karácsony.

A politikus ezután tíz hazugságot cáfolt, melynek jó része (az utolsót leszámítva) személy szerint őt érinti. Íme a cáfolatok:

Karácsony nem akarja lebontani a határkerítést.
Nem támogatja sem ő, sem az MSZP-P a kötelező betelepítési kvótát.
Nem támogatják a gazdasági migrációt - nem akarnak gazdasági migránsokat betelepíteni sem laktanyákba, sem magánlakásokba.
Rágalom, hogy zuglói üres lakásokba telepítene bevándorlókat.
Hazugság, hogy a zuglói önkormányzat támogatásával hoztak volna létre muszlim imaházat a kerületben. Karácsony szerint a magyar állampolgároknak joguk van szabadon gyakorolni vallásukat, de a zuglói imaházhoz az önkormányzatnak nem kellett támogatást vagy beleegyezést adnia. Emlékeztetett ugyanakkor, 2016-ban a fideszes vezetésű erzsébetvárosi önkormányzat helységet biztosított egy imaház létrehozásához.
A zuglói lakásrendelet nem teszi lehetővé, hogy magyarországi lakcímmel igen, de állampolgársággal nem rendelkező személyek önkormányzati lakást kapjanak. Karácsony szerint a Papcsák-időkben volt erre lehetőség, de 2014 után módosították ezt a rendeletet.
Nem mondta soha, hogy jobban utálja az MSZP-t, mint a Fideszt. Emlékeztetett, a Fidesz ezzel a hazugsággal plakátolta ki Zuglót a 2014-es önkormányzati választások idején is, ezt már akkor is cáfolta.
A Karácsony-kormány nem tenné fizetőssé az egészségügyet. A politikus szerint a fideszes forráskivonások miatt, ma az EU-n belül nálunk kell a legtöbbet magánzsebből kifizetnünk az egészségügyi ellátásért, tehát valójában a Fidesz tette fizetőssé az egészségügyet. A Karácsony-kormány ezt a helyzetet felszámolná.
Nem készül adóemelésre: az MSZP-P programjában szereplő adóátrendezés az emberek 90 százalékának adócsökkentést jelentene. De emelkednének például a multik adói, azoké a multiké, amelyeknek Orbán adóparadicsomot hozott létre az elmúlt 8 évben.
A magyar gazdaság nem növekszik. A szomszédaink teljesítményéhez hasonlítva Magyarország leszakadó elemnek számít a kelet-közép-európai régióban - mondta Karácsony.

Az ellenzéki miniszterelnök megteszi a jogi lépéseket az őt ért rágalmakkal kapcsolatban.

https://merce.hu/2018/03/31/karacsony-gergely-10-fideszes-hazugsagot-cafolt/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
6 kérdés, amit fel kellett volna tenni a Kossuth rádióban Or
  2018-03-31 23:53:13, szombat
 
  6 kérdés, amit fel kellett volna tenni a Kossuth rádióban Orbán Viktornak

Jámbor András
péntek 16:50

25 perces interjút adott a Kossuth rádió Krónika nevű hírműsorának Orbán Viktor péntek reggel. Az interjú szinte kizárólag a migrációs válságról, a kormány kampánytémájáról szólt. Pedig lett volna pár kérdés, amit egy tisztességes közmédiában egy tisztességes riporternek fel kellett volna tennie Magyarország miniszterelnökének. Ezeket szedtük össze.

Tegnap a Nemzeti Választási Bizottság 13-7 arányban úgy döntött, törvénysértő volt az ön kampánya, amikor egy óvodában gyerekekkel fotózkodott, videót készített erről a szülők beleegyezése nélkül. 350 ezer forintra büntették önt, és eltiltották a további törvénysértéstől. Fellebbeznek, befizetik az összeget, mit gondol az NVB döntéséről?
Április 4-re az RTL Klub miniszterelnökjelölti vitát szervez, amire a meghívást az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltjei elfogadták, ön viszont nem. Miért nem vesz részt a vitán?
Mit gondol az elmúlt időszakban napvilágra került kormánypárti korrupciós ügyekről? Kósa Lajos 1300 milliárdjáról? Semjén Zsolt svédországi vadászatáról, és arról, hogy azt egy közbeszerzéseken győztes cég vezetője fizette ki neki?
Simicska Lajos, az ön volt jó barátjának lapjában, a Magyar Nemzetben kerülnek elő a kormánypárt politikusainak korrupciógyanús ügyei. Mit gondol, fognak még további ügyek a kampány hátralévő idejében Simicska Lajos fiókjából előkerülni?
Orbán Ráhelről kikerült most egy hangfelvétel, amelyben állami pénzekről és ellentételezésről van szó. Megkérdezte a lányától, hogy miről szól ez a hangfelvétel? Beszéltek otthon az ELIOS-botrányról? Nem gondolja, hogy önnek is felelőssége van abban, hogy a veje és a lánya rendszeresen korrupciós ügyekkel kerül a sajtó címlapjára?
Korábban is nagy sajtónyilvánosságot kaptak olyan események a sürgősségi ellátás kapcsán, amik azt mutatják, gond van a rendszerrel. Tegnap sajtóhírek szerint egy vérmérgezéses beteg úgy halt meg a Honvédkórházban, hogy meg se vizsgálták. Mit tervez a kormány, hogy a sürgősségi ellátás rendszerében létező hibákat megjavítsa?

Egy szabad ország szabad médiájában ezekre a kérdésekre Orbán Viktornak válaszolnia kéne.




https://merce.hu/2018/03/30/6-kerdes-amit-fel-kellett-volna-tenni-a-kossuth-radio ban-orban-viktornak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Liberális időkapszula, avagy így kért ösztöndíjat Orbán Vikt
  2018-03-31 23:51:39, szombat
 
  Liberális időkapszula, avagy így kért ösztöndíjat Orbán Viktor Soros Györgytől


Bogatin Bence
ma 19:16

Megtalálta és közölte Orbán Viktor Soros György alapítványának címzett 1988-as önéletrajzát és motivációs levelét a L'Express című francia hetilap. A dokumentumban az akkor 25 éves jelenlegi miniszterelnök ösztöndíjat kér, hogy politikai tanulmányokat folytathasson az Oxfordi Egyetemen.

Orbán Viktor motivációs levelében részletesen ír kutatási témájáról, azaz a társadalmi önszerveződésről, amelyből a lengyel példa alapján szakdolgozatát is írta. Ennek bemutatása során leírja, hogy a politikatudósok a magyar társadalom 80-as évekbeli változásait gyakran a “civil társadalom újjászületésként értékelik".

Ezután megemlíti, hogy a lengyel példán felbuzdulva a magyar civil mozgalmak magas szinten alkalmazták az Új evolucionizmus vívmányait, amelynek következtében lehetővé vált, hogy a társadalom és az állam szférái szétváljanak egymástól, és
a civil társadalom a diktatúrától a demokrácia felé tartó átmenet legfőbb elemévé váljon.


https://html2-f.scribdassets.com/6yucwgm5j46bzhkj/images/1-fd7bcc0b3b.jpg

https://html2-f.scribdassets.com/6yucwgm5j46bzhkj/images/2-43338b32c0.jpg

Orbán annak reményében jelentkezett az oxfordi képzésre, hogy ott “a híres elemzési módszerek segítségével megfelelő elméleti kereteket alkothasson a magyarországi folyamatok leírására".

Mint a levélben fogalmaz, “Magyarországon a civil társadalom elmélete Hegelen és Marxon keresztül vált ismertté. Érdekelne, hogyan közelítik meg a kérdést az angol liberális hagyomány szerint", és mint írja, “Rendkívül fontos oxfordi kutatókkal lenne módom megismerkedni."
A L'Express rámutat: Orbán már 1988-ban is tökéletesen tisztában volt a civil társadalomban mint a politikai hatalom ellensúlyában rejlő potenciállal:

,,Elképzelhető, hogy Közép-Kelet-Európában a diktatúra felől a demokrácia felé való átmenetnek lehetünk szemtanúi. Ezen átmenet része a civil társadalom újjáéledése." - írja a későbbi miniszterelnök. Egy másik megállapítása is furcsa aktualitást nyer harminc évvel később: ,,Úgy látom, hogy Közép-Kelet-Európa egészében változás figyelhető meg az állam és a társadalom viszonyában."

A motivációs levél elérte célját, és Orbán Viktor körülbelül 10 000 dolláros ösztöndíjat szerzett, így Angliába utazott, ám nem maradt pár hónapnál tovább: 1990 januárjában hazatért, hogy részt vehessen az első posztszocialista parlamenti választásokon.

A L'Express az aktualitások tükrében igen ironikus tartalmú motivációs levélről azt írja:

“Orbán Viktor bizonyára jobban szerette volna, ha az anyag, amelyre a L'Express Budapesten bukkant rá, az archívumok mélyén marad, minthogy egészen új fényt vet a tekintélyelvűségéről híres magyar kormányfőre, akit láthatóan egykor mélyen lenyűgözött az a civil társadalom, amelyet ma elhallgattatni igyekszik. Ironikus, hogy Orbán épp attól - Soros György milliárdostól - kért anyagi támogatást, akit egy negyed évszázaddal később a legfőbb ellenségének tekint."

(L'Express)


https://merce.hu/2018/03/31/liberalis-idokapszula-avagy-igy-kert-osztondijat-orba n-viktor-soros-gyorgytol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MAGYAR ORSZÁGON NEM HÚSVÉT VaN HANEM MIGRÁNSVESZÉLY!!
  2018-03-31 23:47:23, szombat
 
  MAGYAR ORSZÁGON NEM HÚSVÉT VAN HANEM MIGRÁNSVESZÉLY!!

Akkor azért eszünk sonkát pálinkával

ha a nőket vastagon bekenik disznózsírral (igen! ott is!), akkor biztonságban lesznek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezen nem múlhat a kormányváltás
  2018-03-31 23:34:38, szombat
 
  Ezen nem múlhat a kormányváltás

Szalonna | Ma | 11:57

A Nyomtass te is! vidéken hajrázik a hosszú hétvégén

A négynapos ünnepet arra használják fel a Nyomtass te is! mozgalom aktivistái, hogy az ország minél több településére eljutva kampányoljanak az esélyes ellenzéki jelöltek mellett. Ehhez kérik az aktív polgárok segítségét Budapesten és vidéken. A fővárosból minden nap 10 órakor indulnak a Vígszínház elől.

,,Ha eső nem lesz, lesz, ha lesz, akkor is lesz!" - ezekkel a szavakkal buzdítja, a Nyomtass te is! mozgalom a szimpatizánsait, hogy jöjjenek hétvégén segíteni terjeszteni a lapot. ,,Hozz esernyőt, ezen nem múlhat a kormányváltás!" - teszik hozzá, hiszen már csak egy hét van a választásokig.

Március 31. és április 2 között minden nap 10 órakor indulnak autós konvojok az ország minden részébe a Vígszínház elől. A Nyomtass te is! mozgalom megyei különszámokat készített több tízezer példányban, amelyekben egyrészt a legesélyesebb ellenzéki jelölteket propagálják, másrészt a legfontosabb választási tudnivalókról tájékoztatnak. Elmagyarázzák, hogy mi az a taktikai szavazás, miért kell óvakodni a kamupártoktól, és természetesen arra buzdítanak, hogy minél többen menjenek el szavazni.

Nagyon sokan aggódnak amiatt, hogy hogyan jut el az adott választókerületben legesélyesebb jelölt kiléte a választókhoz. A Nyomtass te is! újság erre megoldást kínál: aki szeretné, hogy minél többen értesüljenek a jelöltek nevéről, annak nem kell mást tennie, mint ellátogatni a mozgalom honlapjára (www.nyomtassteis.hu), ahova folyamatosan kerülnek fel a megyei különszámok. Ezeket bárki letöltheti az oldalukról, kinyomtathatja és terjesztheti az országban. Kérik, hogy minél többen segítsenek terjesztéssel, szállítással, nyomtatással, vidéki kapcsolatokkal vagy anyagi támogatással.

A Nyomtass te is! újság tavaly augusztusban indult, hetente jelenik meg, már a 37. számot készítik. A lap célja a kormánypropaganda ellensúlyozása, és az információk eljuttatása olyan kistelepülésekre is, ahol csak a kormány üzeneteivel találkoznak az emberek. A lap pártoktól független, egy civil szervezet adja ki.



https://kolozsvaros.com/rovidek/ezen-nem-mulhat-a-kormanyvaltas/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Választás
  2018-03-31 23:32:31, szombat
 
  Választás

Benedikty Béla | Ma | 16:00

A Kolozsvári Szalonnán megjelent egy cikk, aminek az a címe, hogy Azt szeretnénk tudni, mi lesz a következő lépés. A szerző felrakott egy idézetet a csúti dagadéktól:

Magyarországon körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt, és egy bevándorláspárti, Soros György által is elfogadható kabinetet hozzanak létre.

A cikk írója föltesz néhány jogos kérdést, amikre persze sosem fog választ kapni, én még egyet azért kérdeznék, amire persze én sem fogok választ kapni, de nekem nem is olyan fontos. A csúti dagadékban nyilván föl sem merül, hogy ilyet is lehet kérdezni, ha meg esetleg ezt elolvasná, akkor nem értené azt, ami itt következik. A kérdésemet azok kedvéért teszem föl, akik már annyira belefásultak ebbe a kilátástalan förtelembe, hogy eszükbe sem jutna:

Igen, és?

Az tökéletesen mindegy, kap-e fizetést az a 2000 ember, a kérdés arra vonatkozik, hogy mi van, ha azért dolgoznak, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt. Úgy értem, mi a franc köze van ahhoz bárkinek, de különösen Magyarország miniszterelnökének, hogy valakik, kétezren vagy ketten vagy akárhányan azt teszik, ami a törvény által szavatolt dolguk egy választási kampányban?

Ez még akkor is természetes volna, ha a világ legjobban, majd' mindenki tetszésére működő kormányát akarnák megbuktatni... miket beszélek, akkor persze hogy természetes volna. Csak ez a minden féket vesztett, az avatatlan lelkiismeret sötét és színehagyott látszata, ez a gyűrött, neveletlen és ostoba kitüremkedés, Magyarország hivatalban lévő miniszterelnöke mondhat ki egy ilyen mondatot, mert olyan baromian buta, hogy meg sem fordul a fejében, amit itt fentebb megjegyeztem.

Hogy ők név szerint tudják, ki ez a 2000 ember? Jó. És?

https://kolozsvaros.com/rovidek/valasztas/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fidesz választási programok:
  2018-03-31 23:10:19, szombat
 
  Fidesz választási programok:

2014: Folytatjuk!
2018: Elégtételt veszünk!
2022: Hogy mIlyen választás??
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor azzal ijesztgetett egy nyugdíjasklubban, hogy v
  2018-03-31 23:08:06, szombat
 
  Csak az óvodások és a nyugdíjasok közt tud kampányolni. Az ovisok még nem értik mit magyaráz, a nyugdíjasok meg már nem.
A nyugdíjasok majd elmesélik ezt a népesség-cserés parát az unokáknak, ha a nyáron hazaugranak Birminghamből.
Azért jó, hogy kapták a 12ezer rezsi-visszatérítést, abból kijön egy retúrjegy Londonba.



--------------------------------------------------------------------------------- ------------------------


Orbán Viktor azzal ijesztgetett egy nyugdíjasklubban, hogy valakik mindjárt kicserélik Magyarország népességét

Urfi Péter
POLITIKA
ma 15:53


Szombaton a Belvárosban kampányolt Orbán Viktor, és a Belgrád rakparti idősek klubjában felvonult az 1. számú választókerület mindhárom nagyágyúja: Rogán Antal propagandaminiszter, akit már nem mertek elindítani egyéniben, Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester és Hollik István képviselő-jelölt.

A miniszterelnököt lelkesen fogadta a nyugdíjas hallgatóság, de aztán hamar vészterhessé vált a hangulat. Orbán Viktor a Facebook-videója szerint főleg arról beszélt, hogy ezúttal meg nem nevezett valakik

,,kicseréljék Magyarország népességét és és összekeverjenek bennünket valami mással".

Orbán azt is mondta ezekről a más civilizációjú valamikről, akiket most nem nevezett migránsoknak:

,,Én nem akarom bántani őket. Nem is akarom minősíteni azt, amit gondolnak a világról. Csak azt szeretném, ha otthon gondolnák ezt."

Ezen a ponton a miniszterelnök vagy viccelt, vagy annyira hülyének nézi a hallgatóságát, hogy azok semmire nem emlékeznek az elmúlt hónapokból, amikor Orbán és az egész gépezete szünet nélkül arról beszélt, hogy a migránsok megerőszakolják az asszonyainkat, káoszba taszítják Európát és minden vágyuk keresztényeket robbantgatni.



https://444.hu/2018/03/31/orban-viktor-azzal-ijesztgetett-egy-nyugdijasklubban-ho gy-valakik-mindjart-kicserelik-magyarorszag-nepesseget
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar Nemzet: Fiktív kampányrendezvényeket akart lepapírozn
  2018-03-31 11:07:54, szombat
 
  Még hogy nem integrálódtak.
A baj az, hogy a fideszbe integrálódtak és nem valami becsületes társaságba.
Ez a jómadár a Fideszbe IS és az Mszpbe IS...
Jó tudni, hogy ha Farkas Flórián valamilyen csoda folytán visszavonulna, az utánpótlás már adott.

El kellene küldeni közmunkára, mert akkor délután 3-kor már nem lenne kedve lopni.

--------------------------------------------------------------------------------- ----------


Magyar Nemzet: Fiktív kampányrendezvényeket akart lepapírozni a roma önkormányzat elnöke

Albert Ákos
POLITIKA
ma 9:39


Egy, a Magyar Nemzet birtokába került hangfelvétel szerint fiktív kampányrendezvényeket akart lepapíroztatni az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) elnöke. Az ibrányi Balogh János egy helyi rendezvényszervezőt akart rábeszélni arra: adjon számlát arról, hogy színpadot, hangosítást biztosított különféle szabolcsi helyszínekre szervezett kampányrendezvényeken.

“Nyilván több településen kellene csinálnunk kampányt papíron. Papíron. Nem kell megcsinálni semmit." - idézi a újság Baloghot a hangfelvétel alapján. Az ellentételezés pedig az ORÖ pénzéből valósulna meg. Ehhez a cégvezetőnek el kellene küldenie a céges adatait a gazdasági vezetőnek, ők meg visszaküldik a szerződést, majd a pénzt. “Az elnök úrral egyeztetve" - a felvétel szerint ezt kell beleírnia az e-mailbe. A hangfelvétel szerint Balogh azt is felemelgeti, hogy Pesten ugyanezt 12 százalékért csinálják, és ha hárommilliót visszahoz neki, akkor kap “hatszázat".

A felvételt itt hallgathatja meg:

https://video.mno.hu/embed/204287



A felvételen Balogh azt is elmondja, hogy bár MSZP-s kötödésű, egyéniben a 2-es Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei választókerület fideszes jelöltjét, Vinnai Győzőt támogatja, és kampányolni is fog mellette.

A ibrányi rendezvényszervező nemet mondott Balogh ajánlatára, és a cikkből kiderül az is, hogy ő készítette a hangfelvételt. Elmondta, hogy nem szokása rögzíteni az ügyfeleivel folytatott beszélgetéseket, most azért tett kivételt, mert már a találkozó egyeztetésekor felmerült a törvénytelenség gyanúja.

A Magyar Nemzet az ügyben feljelentést tett az Országos Rendőr-főkapitányságon.

https://444.hu/2018/03/31/fiktiv-kampanyrendezvenyeket-akart-lepapirozni-a-roma-o nkormanyzat-elnoke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Honvédkórház a budapesti no go zóna
  2018-03-31 11:05:02, szombat
 
  A Honvédkórház a budapesti no go zóna

Botos Tamás
egészségügy
március 30., péntek 18:22


Szerdán számolt be az RTL Klub Híradója arról annak a nőnek a tragikus esetéről, akit vérmérgezés gyanújával utalt be a Honvédkórház sürgősségi osztályára a háziorvosa, onnan azonban érdemi vizsgálat nélkül hazaküldték. Majd asszony másnap meghalt. Az asszony háziorvosa "No go Zóna Budapesten" címmel írt nyílt levelet a Honvédkórház vezetőjének, Dr. Tamás Róbert orvos dandártábornoknak. Dr. Mateisz Erzsébet szerint mikor a beutalt asszony megérkezett a sürgősségi osztályra lehetett vele kommunikálni,

"ugyanakkor SEMMILYEN belgyógyászati vizsgálat nem történt. Sem vérnyomás vagy pulzus mérés, sem laborvizsgálat."

Ennek ellenére az őt ellátó Zacher Gábor elbocsátotta. "A beteget hazavitették, ahol nem tudták itatni, etetni, aluszékonnyá vált. Másnap férje többször telefonált az ügyeletnek, és a rendelőnek, hogy feleségét nem tudja felébreszteni, de fél mentőt hívni, mert esetleg kifizettetik vele," tette hozzá a háziorvos. Végül a mentősök tanácsára bevitték, ahol kiderült: "szeptikus állapota visszafordíthatatlanná vált, a teljeskörű ellátás ellenére betegünk exitált." Dr. Mateisz Erzsébet szerint ha egy vérnyomást mérést elvégeznek a páciensen, egyértelmű lett volna, hogy kezelésre van szüksége.

"Ha még egy vérképet is néztek volna, kiderül, hogy a fehérvérsejtszám jelentősen emelkedett. Másnap 32 ezres számot mértek. A második dokumentációban világosan kirajzolódott a kórkép súlyossága, és az a küzdelem, amivel az előző nap hibásan elambulált beteget próbálták életben tartani,"

írja. Megjegyzi: a cím azért az, hogy

"no go zona, ahova belépve nem biztosítanak a törvények védelmet, kiszolgáltatott, megfélemlített betegek várakoznak, remélve sorsuk jobbra fordulását. De, amíg az SBO vezetőjének, és az orvosigazgatónak nem az emberek élete, egészségük javítása az elsődleges, addig nem tudom a betegeimet beküldeni, ez egyszerűen ellentétes az orvosi eskümmel."


https://444.hu/2018/03/30/a-honvedkorhaz-a-budapesti-no-go-zona


------------------------------------------------------------------



De van kerítés és nem jönnek a migránsok!

Az a tragédia, hogy az adófizető állampolgár nem meri a közszolgáltatást igénybe venni, mert
1. fél, hogy esetleg ki kell fizetnie 25 eFt-ot, és ennyi tartaléka sincs,
2. a méltóságos urak előző nap kidobták, és nem meri felülbírálni őket.

Nem tudom elhinni, hogy kórházépítésen nem lehet eleget lopni

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/34 oldal   Bejegyzések száma: 332 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 332 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 298
  • e Hét: 631
  • e Hónap: 14823
  • e Év: 147740
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.