Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/59 oldal   Bejegyzések száma: 589 
Újabb ördögi terv: a zsidók "ütközőzóna" létesítésének ürügy
  2014-07-31 23:08:15, csütörtök
 
  2014-07-31. 21:47
Újabb ördögi terv: a zsidók "ütközőzóna" létesítésének ürügyén űznék el a Gázai övezet 44%-áról a palesztinokat

A Gázai övezet mindössze 360 négyzetkilométer nagyságú, amelyen 1,8 millió palesztin zsúfolódott össze. (Akiknek egy része a zsidók terrorja elől 1947/48-ban ide menekült ember, illetve azok leszármazottja.) Rövidesen azonban az övezet közel a felére zsugorhat össze: a világ legerkölcsösebb hadserege ugyanis fokozatosan üldözi el az izraeli határ közelében húzódó 3 kilométeres sávból a palesztinokat. A zsidók arra hivatkoznak, hogy ,,ütközőzónát" kívánnak kialakítani ,,Izrael biztonságának növelése" érdekében. Az ENSZ humanitárius hivatalának számításai szerint amennyiben a gyermekgyilkosok újabb ördögi terve megvalósul, a Gázai övezet területe 44%-kal fog csökkenni.
Zoom
A zsidók alighanem ezúttal sem az igazat mondják: a határ izraeli oldala ugyanis meglehetősen ritkán lakott vidék, ahol nem lenne különösebb akadálya az ütközőzóna létrehozásának. Ezzel szemben a Gázai övezet a világ egyik legsűrűbben lakott területe. Ez az egyik oka annak, hogy például az övezet keleti részén található Al Shajaya kerületben, vagy az északon fekvő Beit Hanoun városában olyan borzalmas pusztítást végezhettek az izraeliek. Aki túlélte a borzalmas mészárlást, az övezet más vidékeire menekült. Az otthonaikat kényszerűségből elhagyó palesztinok száma immár meghaladja a 160 ezret a parányi övezetben. Lakóházak sokasága vált a földdel egyenlővé. (Ezen a videón megtekinthető, hogy működik ez a gyakorlatban mindössze néhány óra leforgása alatt.)
,,Elvesztettük otthonunkat, és most az utcán vagyunk kénytelenek élni. Ez a háború teljesen tönkretett minket" - kesereg egy karjai között kisgyermeket tartó, Haels nevű palesztin nő. De, mint mondja, ő legalább tudja, hol volt a lebombázott háza. Mert akadnak olyanok, akik egykori otthonuk helyét sem találják, mert a példátlan pusztítás teljesen felismerhetetlenné tett bizonyos lakónegyedeket.
Az izraeli határ felé közeledve még szörnyűbb a rombolás. Rashid al Delo és 11 gyermeke, akárcsak Heals, megpróbált visszamenni az Al-Shajaya negyedben található otthonukba. Házuk a Wafa kórház mellett volt, amelyet bombatalálat ért. Azonban szándékukról le kellett tenniük, miután izraeli géppuskatűz az útjukat állta. A korábban Izraelben dolgozó, de az elmúlt 15 évben munkanélküli Rashid al Delo mindennek ellenére el van szánva arra, hogy megmenti a családja életét. Sőt, abban is biztos, hogy Gáza egyszer újjászületik. ,,Újra és újra felépítjük Gázát, az izraeliek csapásai ellenére" - mondja elszántan a palesztin férfi, aki felesége családjának Gáza városában található házában húzta meg magát - 30 rokonával együtt.
A lerombolt negyedekben gyakran lehet látni úgy fiatalokat, mint időseket, akik puszta kézzel kutatnak egykori házuk romjai között. Sokan elveszett értékeiket keresik, de vannak, akik hozzátartozóik holttestét szeretnék megtalálni.
Perge Ottó - LiveLeak nyomán

További részletek: http://kuruc.info/r/6/131102/#ixzz395BIdAsd
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktoron rendezhetik a jövő évi jégkorong vb-t
  2014-07-31 23:05:34, csütörtök
 
  Orbán Viktoron rendezhetik a jövő évi jégkorong vb-t
2014. július 29., kedd

Havasi Bertalan szóvivő IIHF-kompatibilisre nyalta a miniszterelnök hátsóját.

201407-orbhavasi.jpg

Az eredetileg nyertes ukrán helyszín helyett a magyar miniszterelnök hátsója adhat helyet a 2015-ös divízió I/A jégkorong világbajnokságnak - adta hírül a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF).

A szervezet közleménye szerint a pályával nem lehet gond, miután Havasi Bertalan, a politikus személyes szóvivője annyira fényesre és simára nyalta, hogy megfelel a szigorú nemzetközi követelményeknek. ,,A másik lehetőség a krakkói stadion lett volna, ám a lengyel szervezők közölték: nem tudnak olyan tiszta és csillogó felületet biztosítani, mint amit Orbán Viktoron tapasztalhattunk" - indokolta a döntést az IIHF elnöke.

,,Munka alapú társadalmat építünk, én pedig keményen dolgozom" - örült a hírnek nyilatkozatában Havasi, majd hozzátette: már fel is vette az IIHF hivatalosan akkreditált újságíróit levelezőlistájára, amin minden nap válogatott sértésekkel örvendezteti meg a sajtó munkatársait.

http://hircsarda.blog.hu/2014/07/29/orban_viktoron_rendezhetik_a_jovo_evi_jegkoro ng_vb-t
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nehéz dolguk lesz a szociális temetést igénybe vevőknek
  2014-07-31 22:50:45, csütörtök
 
  Nehéz dolguk lesz a szociális temetést igénybe vevőknek

Posted on 2014/07/31 Szerző: Admin

Januártól életbe lép a szociális temetés intézménye. A Hír24 riportere kinézett a budapesti Új köztemetőbe, ahol 12 ezer négyzetmétert szánnak az első évben erre a célra. Az lehet, hogy olcsóbb, de a rokonoknak, barátoknak elképesztő dolgokat kell véghezvinniük, ha el akarják temetni szeretteiket.
A fákat és bokrokat eltüntetik, a gyökereket és régi csontokat is kiszedik, majd újratemetik a budapesti Új köztemetőben, hogy szociális parcellát alakítsanak ki, ugyanis 2015. január elsejétől életbe lép a szociális temetés intézménye azoknak, akiknek nincs anyagi lehetőségük kifizetni még a legolcsóbb temetést sem.
A Hír24 riportere körülnézett az Új köztemetőben, ahol 12 ezer négyzetmétert szánnak az első évben erre a célra. Tóth Gábor, a Budapesti Temetkezési Intézet szolgáltatási igazgatója a riportban elmondta: a koporsós temetéshez egy 2 méter hosszú, 1 méter széles, 1 méter mély sírgödröt kell kiásniuk az elhunyt rokonainak, barátainak, az urnatemetéshez elég egy 60-szor 80-szor 80 centiméteres gödör.

Egy belügyminisztériumi jelentés szerint országosan évente mintegy 14 ezer szociális temetésre számítanak, ebből 2380 történhet meg Budapesten, ahol egyébként jelenleg kb. 3 millió test nyugszik a sírkertekben. Ebből 1,5 millió sírhely gondozatlan, elhanyagolt, nem látogatott, ami annak “köszönhető", hogy a sírhelyek kiváltásának ára is megugrott.
Eddig az volt a rend, hogy akinek nem volt pénze temetésre, az bement az önkormányzatra, ahol a papírmunkától kezdve az egyszerű szertartásig mindent elvégeztek, az igénybevevőnek semmi dolga nem volt.
A szociális temetés során nem a temető dolgozói ássák ki a sírt és nem a kórboncnok mosdatja, öltözteti fel az elhunytat, hanem a rokonok, barátok. Részt kell venniük egy 1-2 órásra tervezett baleset- és munkavédelmi oktatáson is.
A koporsót, fejfát Tóth tudomása szerint a büntetés-végrehajtás asztalos üzeme készíti, a szerszámokat a temetkezési intézet adja.
Ha a sírgödröt kiásták, a temető munkatársai ellenőrzik, hogy megfelelően sikerült-e és megvannak-e az önkormányzati papírok. Kialakítanak egy ún. elhunytátadó helyiséget is.
A Budapesti Temetkezési Intézet szolgáltatási igazgatója nem kívánta véleményezni a szociális temetést.
(HVG)
Bal-Rad komm: Hát ez nagyo jó: “...Részt kell venniük egy 1-2 órásra tervezett baleset- és munkavédelmi oktatáson is..."
Koporsóácsolás meg mosdatás és öltöztetés közben - pihenésképpen - 1-2 órás szakmai képzésen kell résztvenni. Erről pedig vélhetőleg pöcsétes papirt is kap majd a gyászoló a vizsgabiztostól. (A későbbi bonyodalmak elkerülése végett!)
Tényleg ideje lenne már elgondolkodni magyarok-de komolyan-MEDDIG GARÁZDÁLKODHATNAK MÉG?-MEDDIG ALÁZHATNAK MÉG BENNÜNKET EZEK A FÉRGEK?

https://balrad.wordpress.com/2014/07/31/nehez-dolguk-lesz-a-szocialis-temetest-ig enybe-vevoknek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kezdődik Ukrajnában a társadalom forrongása? Nyugtalan nyugd
  2014-07-31 22:45:14, csütörtök
 
  Kezdődik Ukrajnában a társadalom forrongása? Nyugtalan nyugdijasok Csernyigovban!

Posted on 2014/07/31 Szerző: Admin

Csernyigovban kezdi éreztetni hatását az IMF “segitsége"!
Mintegy 300 nyugdijas rohamozta meg ma délelőtt az Északkelet-ukrajnai Csernyigov városi adminisztrációjának épületét.
Követelték Vlagyimir Ivasko kormányzótól, hogy a közüzemi dijak emelését vonják vissza. Mintegy száz harcias szépkorú mindezt a valcmanista helytartó irodájába bezúdulva hozta tudtára a nyomorultnak.
Kb. 200 dühös nyugdijas pedig Szokolov - csernyigovi polgármester - azonnali távozását követelte.
A föltüzelt nyugdijasok “főkolomposa" - Vagyim Antosin szenvedélyes hangvételő beszédben követelte, hogy a kijevi udvar döntnökei érkezzenek Csernyigovba, meghallgatni a nyugdijasok sérelmeit.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ukrajna népe kezdi mostmár érezni a saját bőrén a Majdan áldásait! És mintha nem tetszenének ezek az áldások!

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hDLniJmPH2I

https://balrad.wordpress.com/2014/07/31/kezdodik-ukrajnaban-a-tarsadalom-forronga sa-nyugtalan-nyugdijasok-csernyigovban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így reagált Kurucz Éva kormányszóvivő a Seszták Miklós körül
  2014-07-31 21:52:46, csütörtök
 
  Így reagált Kurucz Éva kormányszóvivő a Seszták Miklós körüli gyanús ügyekre és arra, hogy többen is lemondásra szólították fel a minisztert: ,,Jól látszik, hogy a kormány intézkedései súlyosan sértik egyes gazdasági szereplők pénzügyi érdekeit. Ilyen intézkedés a rezsicsökkentés, a reklámadó vagy az agrártámogatási rendszer átalakítása. A Seszták Miklós személyét érő sorozatos lejárató cikkeket ennek tudjuk be. Kétségbeesett, reménytelen próbálkozásokról van szó, amelyek nem fogják eltéríteni a kormányt az említett célok megvalósításától.

Valamiért nekünk Virág elvtárs szavai jutottak eszünkbe: "Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dominó-elv: Latin-Amerika már nekiugrott a cionista terrorr
  2014-07-31 21:47:25, csütörtök
 
 
Dominó-elv: Latin-Amerika már nekiugrott a cionista terrorrezsimnek
2014-07-30 18:59

Brazília, Chile, Ecuador, Peru és Salvador is bejelentette, hogy visszahívta konzultációra izraeli nagykövetét. A világ lassan összefog a cionista terrorrezsimmel, és pár támogatójával szemben.

A chilei külügyminisztérium képviselője Santiago de Chilében azt nyilatkozta, hogy az “izraeli hadműveletek eszkalációja" miatt hazarendelik nagykövetüket, Jorge Monterót.

A chilei kormány úgy értékeli, hogy az izraeli hadműveletek a jelenlegi formájukban a palesztin lakosság “kollektív büntetésének" tekinthetők és megsértik a nemzetközi jog alapvető szabályait. A chilei állásfoglalásban elítélték az Izrael elleni rakétatámadásokat, ám egyúttal úgy vélekedtek, hogy az izraeli válasz aránytalanul erős. A közlemény egyben felszólított a gázai ellenségeskedés haladéktalan befejezésére is.


http://nemzeti.net/domino-elv-latin-amerika-mar-nekiugrott-a-cionista-terrorrezsi mnek-2276320.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
EZ aZ ÚJ HOLOKAUSZTPÉNZ? :)
  2014-07-31 21:22:11, csütörtök
 
  2014-07-31. 19:21
Hadiadót vezetett be a kijevi parlament

Az ukrán kormány kezdeményezésére 1,5 százalékos hadiadót vezetett be a parlament csütörtöki, zárt ajtók mögött tartott rendkívüli ülésén.
A kormány által kiadott közlemény szerint a parlament elfogadta a költségvetés és az adójogszabályok módosítását, amelyek alapján 1,5 százalékos kiegészítő, úgynevezett hadiadót vetnek ki az év végéig a fizetésekre és minden egyéb juttatásra, beleértve a jutalmakat is.
A pénzügyminisztérium számításai szerint az új adó bevezetésével mintegy 2,9 milliárd hrivnya, azaz körülbelül 58 milliárd forint plusz bevételre tesz szert a költségvetés, amelyet a hadsereg, az ország keleti részében folyó "terrorellenes művelet" finanszírozására, valamint a szakadároktól "megtisztított" települések újjáépítésére fordíthat.
A parlament által elfogadott módosításokkal növelték a 2014-es költségvetés bevételi és kiadási oldalát egyaránt, továbbá megemelték az államadósság felső határát. A költségvetés bevételi oldalát a bérekre kivetett "hadiadó" mellett a természeti kincsek kiaknázásáért fizetett összeg jelentős - csaknem duplájára rúgó - emelésével, valamint európai uniós támogatásokkal tervezik növelni. Ezen kívül csökkentik a kormányzati szervek kiadásait és a költségvetésből támogatott programok finanszírozásának mértékét.
A kormány közben csütörtökön 9,5 milliárd hrivnya, mintegy 191 milliárd forint újabb összeget elkülönítését rendelte el a költségvetés vésztartalékából a fegyveres erők tagjai bérének, illetve a nekik és hozzátartozóiknak járó egyéb juttatásoknak a kifizetésére, valamint a hadsereg ellátásának és felszerelésének biztosítására.
A fegyveres erők finanszírozására a pénzügyi tárca március elejétől július 11-ig 7,6 milliárd hrivnyát (152 milliárd forintot) utalt ki.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/131099/#ixzz394jpQRMT
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Morales terrorista állammá nyilvánította "Isten ajándékainak
  2014-07-31 21:09:40, csütörtök
 
  2014-07-31. 07:27
Morales terrorista állammá nyilvánította "Isten ajándékainak" országát - Orbánék közben csak cinkosan hallgatnak

Bolívia terrorista állammá nyilvánította Izraelt, hogy így tiltakozzon a zsidók Gázai övezetben zajló népirtása ellen.

Evo Morales, a dél-amerikai ország elnöke szerdán Cochabambában jelentette be az erről szóló döntést. Szerinte a gázai hadművelet azt bizonyítja, hogy Izrael nem garantálja az emberi élet tiszteletben tartásának elvét és az alapvető jogokat, amelyek pedig vezérelvei a békés és harmonikus együttélésnek a nemzetközi közösségben.
Apropó, Önnek mi a véleménye a Rózsa-Flores-ügyről? Voksolhat szavazásunkon a portál jobb oldalán!Bolívia 2009-ben megszakította diplomáciai kapcsolatait Izraellel, csakúgy, mint más baloldali vezetés alatt álló latin-amerikai és karibi országok, köztük Venezuela és Kuba.
Evo Morales azt is bejelentette, hogy vízumkényszert vezet be az andoki országba utazó izraeli állampolgárok számára, akiknek egy 1972-ben aláírt egyezmény értelmében eddig szabad volt a beutazás.
A múlt héten Brazília és Ecuador, kedden pedig Chile, Peru és Salvador rendelte haza Izraelből ott akkreditált nagykövetét "konzultációra". Az izraeli külügyminisztérium szóvivője úgy vélekedett, hogy a latin-amerikai országoknak ez a lépése a Hamászt bátorítja, és Izrael "mélységes csalódottságának" adott hangot.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/131068/#ixzz394hR9Phl
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gázmezők és az ukrajnai polgárháború
  2014-07-31 21:08:15, csütörtök
 
  Gázmezők és az ukrajnai polgárháború
2014.07.31 11:09


Ukrajna tavasszal elvesztette a Krímtől délre található tengeri földgázmezőit, melyek még a konvencionális módon, gazdaságosan kitermelhetőek lettek volna. Ezeken kívül Ukrajna jelenlegi területén, a történelmi Galícia megyéi alatt vannak palagázmezői, valamint a konfliktus zónájában helyezkednek el még további nem-konvencionális földgáz készletei (homokgáz és széntelepek metánja). Ezekből a homokgáz az, ami még a legnagyobb eséllyel kitermelhető.

A kelet-ukrajnai Juzovka homokgázmező kitermeléséhez a PJSC Ukrgasproduction és az angol-holland nagyvállalat, a Shell kapott lehetőséget 2013 januárjában az ukrán államtól. A projekt 410 millió dolláros költségvetéssel indult. Az első két fúrótornyot 2013 végére fel is állították, a közel 8000 négyzetkilométeres gázmező Harkov régióba eső részén. A múlt hét során Szlavjanszk közelében is megindult további fúrótornyok telepítése, a feltárás területét az ukrán hadsereg biztosítja.

A Shell fúrótornya Harkov régióban

Konvencionális szénhidrogéneknek nevezzük a gravitációs szegregáció (felhajtóerők) által indukált, geometriailag meghatározható kiterjedésű szerkezeti, vagy tektonikus csapdákban felhalmozódó szénhidrogéneket: földgáz, gázcsapadék (kondenzátum) és kőolaj.

Ezzel szemben minden olyan természetes szénhidrogén előfordulás, amely nem tesz eleget az előbbi feltételeknek, a nem konvencionális szénhidrogének csoportjába sorolandó: palaolaj, homokolaj, palagáz, homokgáz, széntelepek metánja, szénhidrogén hidrátok.

A nem-konvencionális gázkészletek felszínre hozatala a jelenlegi technológiai feltételek mellett drágának és kis hatékonyságúnak bizonyul, a földgáz drágulása és az újabb technológiák jövőbeni megjelenése azonban növelhetik a kitermelés gazdaságosságát. Mindemellett a jelenlegi módszerek veszélyesek a környezetre, hiszen a művelet során használt vegyi anyagok a vízkészletbe való szivárgása komoly kockázatot jelent az élővilágra nézve. Ezért általában az ilyen jellegű kitermelést a helyi lakosság igyekszik megakadályozni. Ezen okok miatt például Csehország, Franciaország és Hollandia is felhagyott a nem-konvencionális földgázkészletek kitermelésének tervével és kivitelezésével.

Mivel a közel három hónapig háborús övezetbe tartozó Szlavjanszk városának lakossága többségében elmenekült, valamint az ukrán hadsereg tüzérségi tüze megsemmisítette a közműveket és termelőegységeket, így a korábbi lakók visszatérésétől sem kell félniük a kitermelő cégeknek és az államnak. A minimális lakossági ellenkezést a térségben tartózkodó ukrán katonaság és egyéb megtorló egységek a helyszínen semlegesítik. Mivel a Donyeck-medence gyárai 90%-ban az Oroszországi Föderációba irányuló exportra termeltek, az orosz-ukrán gazdasági kapcsolatok megszűnésével ezek mára fölöslegesekké váltak. Továbbiakban pedig az EU-nak se lenne szüksége konkurenciára. A területen élő lakosság pedig csak problémát jelent Kijevnek, így a terrorelhárító műveletből "terrorelőállító" művelet lett. Csak a terület kell, a lakosság már nem. Így gondolkodnak az USA bábjai Kijevben.

A tél közeleg, és lényegében nem sikerült megoldani a gázellátást Ukrajnában. Az állam most megragad minden lehetőséget, hogy biztosítsa a szükségleteket. Feltehetőleg ezek is összességében kevesek lesznek ahhoz, hogy elodázzák a illegitim kijevi hatalom várható bukását. Ezt a lakosság elnyomása és kizsákmányolása, az elhúzódó és nagy veszteségekkel járó polgárháború és az elkerülhetetlen gazdasági csőd fogja előidézni.


http://www.hidfo.net/2014/07/31/gazmezok-es-az-ukrajnai-polgarhaboru
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elég volt! Gyilkosokat nem támogatunk!!
  2014-07-31 20:58:31, csütörtök
 
  KÉRELEM MINDEN ÁLLAM KORMÁNYÁHOZ !!!

APPLICATION A TOUT GOUVERNEMENT ET ÉTAT !
Az izraeli nagykövet és nagykövetség azonnali kitiltása azon országokból, ahol külképviselete van

Követeljük, hogy minden állam kormánya azonnali hatállyal tiltsa ki országa területéről az izraeli nagykövetet és az izraeli nagykövetséget, továbbá követeljük, hogy véglegesen szüntessék meg Izrael pénztámogatását is! A megállíthatatlan gázai mészárlások és gyerekgyilkosságok miatt !

Izrael ismét bebizonyította, hogy egy agresszív és embertelen állam, amely a terrorizmus ellen szónokol minden nap, miközben ő maga a terrorizmus legsötétebb képviselője. Egy háború mindig szörnyű, de amikor folyamatosan és tömegével érkeznek a civil áldozatokról szóló hiteles beszámolók, hiteles képek és hiteles híradások a helyszínről akkor az egész világnak egyszerre kellene kiállnia és azt mondania: ,,ELÉG VOLT IZRAEL ! ! ! "

Minden jóérzésű ember nevében mondhatom, hogy mélyen elítéljük ezt a barbár és kegyetlen gaztettet, amit a megállíthatatlan izrael művel! Amit megtehetünk mi , nagyon kevés eszköz áll rendelkezésünkre, hogy megállítsuk a Palesztin nép ellen elkövetett öldöklést és ne csak felháborodott szavainknak adjunk hangot, hanem hitelesített formában nyújtsuk be a tiltakozásunkat!

,,Elég volt, Izrael!"

Elég volt! Gyilkosokat nem támogatunk!!

Kérlek írd alá te is, és adjátok tovább, hogy mielőbb valóban tehessünk lépéseket a Palesztin nép megmentéséért!



Az aláírása akkor érvényes, ha az e-mailedben is megerősíted a visszaigazolást!



APPLICATION TO ANY GOVERNMENT AND STATE!

Immediate ban on the embassy and the Israeli ambassador in countries that have an embassy of Israel.
We demand that the government of each State ban with immediate effect from their territory the ambassador of Israel and the Israeli embassy, we demand as well to terminate the financial support of Israel! Because of unlimited massacres and murders of the children of Gaza!
Israel has once again proved to be a brutal and aggressive state, which declares every day to be against terrorism, although it is the darkest representative of terrorism itself. War is always terrible, but when happens continuously credible reports of civilian casualties, new authentic and credible pictures of the scene, the whole world should stand up at once and say "ENOUGH Israel!"
We speak for all people of good heart that deeply condemn these acts of Israel. We can do very little to stop the massacre committed against the Palestinian people and not just our indignant words but stretch our protest as certified! These barbaric and cruel crimes of Israel must stop!"Enough it is enough, Israel!"
Enough it is enough! We do not support these murders!
Please sign and share as much as possible to save the Palestinian people!

The signature is valid if confirmed by e-mail!

APPLICATION A TOUT GOUVERNEMENT ET ÉTAT!

Interdiction immédiate de l'ambassade et l'ambassadeur d'Israël dans ces pays qui ont une ambassade d'Israël.
Nous exigeons que les gouvernements de chaque État interdit avec effet immédiat du territoire l'ambassadeur d'Israël et l'ambassade israélienne, et la demande aussi bien de mettre fin au soutien financier d'Israël! En raison des massacres et meurtres illimité d'enfants de Gaza!
Israël a une nouvelle fois prouvé être un état brutal et agressif, qui declare chaque jour être contre le terrorisme, alors qu'il est un représentant le plus sombre du terrorisme lui-même. Une guerre est toujours terrible, mais quand arrive en continu des rapports crédibles sur les victimes civiles, de nouvelles photos authentiques et crédibles de la scène, le monde entier devrait se lever à la fois et dire "ASSEZ Israël! ! ! "
Nous parlons pour tous les gens de bon coeur qui condamnent profondément ces actes d'Israël. Nous ne pouvons faire que très peu de chose pour arrêter le massacre commis contre le peuple palestinien et pas seulement nos paroles indignées mais étirer notre protestation sous la forme certifiée! Ces crimes barbares et cruels d'Israël doivent s'arrêter!
«Assez, c'est assez, Israël!"
Assez, c'est assez! On ne soutient pas ces meurtres!
S'il vous plaît signer et partager le plus possible pour sauver le peuple palestinien!

La signature est valide si vous confirmer par e-mail!

/Translation by : S.Lilla/




Dr.Esterházy Orsolya Lépjen kapcsolatba a petíció szerzővel!

http://www.peticiok.com/kerelem_minden_allam_kormanyahoz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/59 oldal   Bejegyzések száma: 589 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 589 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 45
  • e Hét: 378
  • e Hónap: 14570
  • e Év: 147487
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.