Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/64 oldal   Bejegyzések száma: 631 
Képzelt riport egy amerikai lehallgatásról
  2013-10-31 19:53:49, csütörtök
 
  Képzelt riport egy amerikai lehallgatásról


2013.10.31. 10:58

Helyre kell állítani a bizalmat az Egyesült Államokkal, mert ez az együttműködés alapja - jelentette ki a külügyminiszterünk az amerikai titkos adatgyűjtéssel kapcsolatban.

Ezzel összefüggő legújabb fejlemény, hogy a magyar kormány megbízottja, Szijjártó Péter - a kérdés tisztázására őt találták a legalkalmasabbnak - rajtaütésszerűen felkereste az USA magyar nagykövetségét, és (egyelőre még) barátságos hangnemben, konkrét tájékoztatást kért arról, hogy hazánkban ténylegesen kiket figyeltek meg, kiknek hallgatták le a telefonjait, milyen célból és milyen eredménnyel.

A követet azonnal ellenkezést nem tűrően késztette színvallásra.

- Kérem, ne is próbáljon meg itt mellébeszélni, mi nem szeretjük az ilyesmit! Az egyenes beszéd hívei vagyunk.

- Egyenes beszéd? Elnézést! - Ijedezett a nagykövet - Netán személyesen Olga Kalmanhoz van szerencsém?

Amikor tisztázták a félreértést, Tsakopoulos Kounalakis asszony picit megnyugodott, ám a benne felgyülemlett feszültség nem szűnt meg teljesen, hiszen tisztában volt azzal is, hogy ezt a snájdig, streetballosnak kinéző hungarian sherpa-diplomatát nem lehet majd olyan könnyen lerázni, mint például Merkel asszonyt, itt nem babra megy a játék. Szóval azonnal beszólította a titkárát.

- Jean, azonnal hozza be a Magyarországgal kapcsolatos összes titkos megfigyelési dossziét!

A titkár rövidesen visszatért a szigorúan titkos papírokkal.

- Parancsoljon! - Mondta a nagykövet asszony. - Mit szeretne tudni?

- Személy szerint kiknek a telefonját hallgatták le az önök emberei? - Érdeklődött Szijjártó.

A nagykövet asszony egy kimutatásba mélyedt.

- Kikre kíváncsi?

- Főleg elsősorban politikusokra.

- Hát nézze, megfigyeltük a Zsolt Törököt, a Tibor Szanyit, dr Gyula Budait, meg azt a Andor Schmuckot is, tudja, a szépreményűek vezetőjét.

- Nem szépreményűek, szépkorúak.

- Na, mindegy, szóval őt is. Ja, és még a Sandor Egervarit. Meg Deutsch Tamás nagymamáját.

- És Orbán Viktort?

- Orban, Orban várjon... nem, nem, ilyen nevűt nem találok a listán. De nézze meg ön is!

- Tehát maguk nem hallgatták le Orbán Viktor telefonját?

A nagykövet asszony zavartan szabadkozott.

- Ezt én magam sem értem, hogy történhetett.

Szijjártó Péter rettenetesen mérges lett.

- Szóval lehallgatták még az észt és litván miniszterelnököt is, de Orbánt meg nem? Ez felháborító, az amerikai kormánynál jegyzékben fogunk tiltakozni! - Kiabálta, és feldúltan távozott...

Szeretnék mindenkit megnyugtatni, ez egy valódi képzelt riport, és nem egy kamuriport, amit Baja környéki cigányok készítettek oktatási célból.

http://proszektura.blog.hu/2013/10/31/kepzelt_riport_egy_amerikai_lehallgatasrol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ne hagyd, hogy a kisebbség döntsön helyetted!
  2013-10-31 19:49:06, csütörtök
 
  Ne hagyd, hogy a kisebbség döntsön helyetted!


2003. április 12-én Magyarország brüsszeli pénzen népszavazást tartott hazánk európai uniós csatlakozásáról. Annak ellenére, hogy akkor már tíz éve voltunk az EU társult tagja, az évtizedes propaganda teljes kudarcnak volt tekinthető. Ugyanis Brüsszel tíz év alatt sem tudta elérni, hogy a magyar lakosság demokratikus többsége támogassa az uniós csatlakozást. A demokraták saját törvényeik szerint is csalással léptették be az országot a nyugati tömbbe, és ezzel bebetonozták Magyarország hanyatlását.

Miután a népszavazásra csak a választásra jogosultak 46%-a volt hajlandó elmenni, a részvételi arány elkendőzése mellett bejelentették, hogy a magyarok 83,65%-a támogatja hazánk európai uniós csatlakozását. Pedig - amint a részvétei arány és az elmúlt évtized valamennyi eseménye mutatja - nem Magyarországnak volt szüksége az Európai Unióra, hanem épp ellenkezőleg, az EU-nak volt szüksége Magyarországra. Nem érdekelt senkit az Európai Unió, ahogyan '97-ben a NATO-csatlakozás sem érdekelt senkit, minimális támogatottsága volt a kezdeményezésnek, mégis tagok lettünk. A Soros-pénzen nevelkedett demokraták közvetlen a NATO-csatlakozás megszavaztatása előtt írták át a népszavazási törvényt, mivel a közvélemény-kutatásokból már akkor egyértelműen látható volt, hogy hazánk nyugathoz sorolásához nem lenne meg a szükséges részvételi arány.

Később a módosított törvény szerint már 25%-nyi igen is elegendő volt az "érvényes" népszavazáshoz. Pontosan az a 25 százalék, amiről tudni lehet, hogy egyik szavazáson jobbra, másikon pedig balra szavaz. (Majd a harmadikon akármelyik kis pártra adja a voksát, nehogy két párt legyen a parlamentben.) Így állt elő az a tragikomikus helyzet, hogy egy katonai szövetség tagja vagyunk, de hadseregünk nincs, majd a nyugati politikai tömb tagja lettünk, de népképviselet nélkül.

Mi vezérelt minket a NATO-ba és az Európai Unióba?

A passzivitás. Egy évtizeddel ezelőtt, aki elhitte, hogy anyagilag jobban jár, az elment és igennel szavazott, aki nem hitte el, az pedig - leszámítva az elszánt keveseket - néhány "hőstetten", kukagyújtogatáson kívül nem csinált semmit. A nép "ellenállása" vakvágányra futott. A NATO-csatlakozás és EU-csatlakozással szembeni ellenállás felszámolására, mondhatni elegendő volt az egyre szaporodó falfirkák szabadságvesztéssel büntetése.

Igen, kijelenthetjük, hogy kilóra vették meg a magyar népet. A helyzet azóta sem javult, mert hiába az "euroszkepticizmus", az emberek még mindig ott tartanak, hogy a szavazólapon akarnak alternatívát. Hogy teljes legyen a paletta, mostanra már olyan pártra is lehet szavazni, amelyik unió-ellenes retorikát folytat. Fél év múlva, a 2014-es választások jelenthetnék az EU-tagság nagy próbáját, ehelyett ott tartunk, hogy egy újabb népszavazás gondolata fel sem merülhet, még az önmagukat EU-ellenesnek felmutató pártok közt sem. Nemhogy a 25%-nyi igen, de kétharmados részvételi arány mellett az abszolút többségű igen szavazat is meglenne az ország EU kilépéséről tartott népszavazáson, és ezt minden politikai erő nagyon jól tudja.

Ma egyetlen politikai pártnak sem érdeke, hogy az ország tényleges kilépjen az Európai Unióból. Aki egyszer bejut a parlamentbe, és az uniós pénzek közelébe kerül, annak nem érdeke. Ezeknek majd akkor lesz érdeke, amikor Brüsszelben, Washingtonban elfogy a pénz, és előáll valaki, aki többet fizetne a politikai bohóckodásukért.

A Magyar Nemzeti Arcvonal már az uniós csatlakozás előtt kinyilvánította, hogy nem kérünk az Európai Unióból, nem kérünk a NATO elnyomó gépezetéből, ahogy az unió pénzéből sem kérünk. A demokrata szervezetek köpönyege azóta számtalanszor fordult már. Mikor hol volt nagyobb lyuk a pénzeszsákon, egyszer Brüsszel felé, máskor Washington felé fordultak. Mi itt vagyunk és két évtizede ugyanazt képviseljük. Lehet az életünk nehéz, de nem adjuk fel, nem alkuszunk, nem adjuk el magunkat holmi anyagi javakért. Magyarországnak ki kell lépnie az Európai Unióból. Már a belépéskor is késő volt, de még mindig van esély az ország talpra állítására. Mindig van esély, és ez semmi máson nem múlik, minthogy hajlandók-e a tetterős magyar emberek összefogni és egy vezető iránymutatását követni. Vezető nélkül nincs jövő! Össze kell fognunk, mert nem hagyhatjuk, hogy a következő évtizedekről újra a kisebbség hozzon törvényeket!

Molnár István - Hídfő.net

http://www.hidfo.net/2013/10/30/ne-hagyd-hogy-kisebbseg-dontson-helyetted
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Drámai eredményt hozott a felmérés: a magyarok fele szegény
  2013-10-31 19:05:06, csütörtök
 
  Drámai eredményt hozott a felmérés: a magyarok fele szegény

A magyarok csaknem fele élt olyan háztartásban tavaly, ahol a szegénység, a munkanélküliség és a társadalmi kirekesztettség valamilyen formája megmutatkozott - derül ki a Tárki tavalyi reprezentatív felmérésből, amelyben négyezer ember adatait összegezték.

Sik Endre, a Tárki szociológusa az InfoRádiónak beszámolt arról, hogy a kutatás adatai szerint 2012-ben a magyarok 17 százaléka volt "jövedelemszegény", 19 százaléka "munkaszegény", 37 százalékuk pedig súlyosan nélkülöző anyagi körülmények között élt. Tavaly a magyarok 47 százaléka élt olyan háztartásban, ahol a szegénység és társadalmi kirekesztettség legalább egyik, 8 százaléka pedig ahol mindhárom formája jelen volt.


Az EU stratégiai céljainak egyike, hogy csökkenjen a szegénység és társadalmi kirekesztettség. Ezek mérésére kidolgoztak egy mutatót, amely a jövedelemszegénység mellett a társadalmi kirekesztettség két másik elemét is magában foglalja, a munkaszegénységet, illetve a súlyos anyagi nélkülözést. A munkaszegénység azt mutatja, hogy egy háztartás munkaképes tagjai közül mennyien nem jutnak teljes vagy részmunkaidejű munkához. A súlyos anyagi nélkülözés azokat a háztartásokat jellemzi, ahol a jólét kilenc eleméből (például a személygépkocsi birtoklása, az évente egy hét nyaralás vagy a megfelelő fűtés) legalább négy hiányzik.

A rendszerváltás óta nem volt ennyi szegény

A szegénység elterjedtségének szokásos módja a szegénységi ráta mérése. A szegénység határának az átlagjövedelem 60 százaléka alatti jövedelmet tekintik. A Tárki kutatása szerint 2012-ben ez alatt a határ alatt élt a magyarok 17 százaléka, ami a legmagasabb a rendszerváltás óta.

A Tárki kutatásának adataihoz képest a szegények és társadalmi kirekesztettek aránya a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerint kisebb volt. 2011-ben a KSH mérése szerint népesség 32 százaléka élt olyan háztartásban, ahol a szegénység és társadalmi kirekesztettség legalább egyik formája jelen volt. Ez az EU huszonnyolc tagállamának átlagánál (24 százalék) magasabb érték. A magyarországinál magasabb szegénységi és társadalmi kirekesztettségi arányt Bulgáriában (48 százalék), valamint Lettországban és Romániában (40 százalék), továbbá Horvátországban és Litvániában (33 százalék) mértek.

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/dramai_eredmenyt_hozott_a_felmeres_a_magyarok_ fele_szegeny.568318.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarországról és Szlovéniából vonják ki a legtöbb pénzt a
  2013-10-31 18:53:59, csütörtök
 
  Magyarországról és Szlovéniából vonják ki a legtöbb pénzt a bankok

2013. október 31. csütörtök 18:10:59

Az idei második negyedévben is folytatódott a nyugat-európai bankok Kelet-Közép-Európába irányuló tőkejuttatásainak csökkenése; a folyamat megszakítás nélkül immár nyolcadik negyedéve tart - áll a Bécsi Kezdeményezés jelentésében, amelyet csütörtökön tettek közzé a Nemzetközi Valutaalap (IMF) honlapján.

A kelet-, közép- és délkelet-európai térség országaiba irányuló banki finanszírozás két éve tartó csökkenésének a mértéke eléri az övezet összesített hazai össztermékének (GDP) 6 százalékát, ami azt jelenti, hogy nagyobb volt a tőkejuttatások visszaesése, mint a globális pénzügyi válság csúcsán, 2008 végén és 2009-ben - áll a dokumentumban, amelyet a Bécsi Kezdeményezés végrehajtó bizottságában résztvevő nemzetközi pénzügyi intézmények, köztük az IMF, a Világbank és az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) szakértői állítottak össze.

Az elmúlt egy évben - 2012. július 1. és 2013. június 30. között - a térségi GDP 1,7 százalékával volt egyenértékű a csökkenés, de jelentősek voltak az eltérések az egyes országok között: a finanszírozás elapadása a leginkább Szlovéniát (9,8 százalék) és Magyarországot (7 százalék) érintette.
Milyen téren erősödhet a fogyasztói érdekek védelme az MNB és a PSZÁF integrációjával - II. Mfor Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Konferencia (november 14.)

A jelentés szerint két tényező lefelé ható kockázatot jelent. Az egyik az amerikai jegybankrendszer (Fed) kötvényvásárlási programjának a várható visszafogása. A másik az euróövezeti bankok követelésállományának küszöbönálló felülvizsgálata és az azt követő stressztesztek.

A válságot megelőző öt évben a hitelezés felfutásával a kelet-közép-európai országokban működő bankok erős pénzügyi függésbe kerültek nyugati anyabankjaiktól. Ezt a függést a leánybankok elkezdték lazítani - az átlagos hitel-betét arány a válság előtti 135 százalékos csúcsról 115 százalékra csökkent a körükben -, de még így is jelentős, évi 416 milliárd dollár a finanszírozási igényük. Ezért - és mert a belföldi betétek volumene nem bővült érdemben a válság óta - a nyugatról érkező tőkejuttatás további csökkenésére kell számítani - állapította meg a jelentés.
Hogyan szólítsa meg sikeresen a fogyasztókat? Hogy lesz a reklámból értékesítés? - Mfor Online Marketing Konferencia (november 28.)

A dokumentum szerint aggodalomra ad okot, hogy nem növekszik a hitelállomány a kelet-közép-délkelet-európai térségben. A magánszektorba történő hitelkihelyezések továbbra is lényegében stagnálnak; a vizsgált időszakot megelőző egy évben átlagosan mindössze 1,2 százalékkal nőttek. A térség hat országában egyenesen csökkent a hitelezés, a legnagyobb mértékben Lettországban, Szlovéniában és Magyarországon.

A jelentés egy hat ország - Albánia, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Románia és Magyarország - átlagát vizsgáló táblázatban kimutatta: miközben a hitelkereslet 2012 második felében már visszakapaszkodott a válság előtti szintre, a hitelkínálat folyamatosan romlott, és 2013 első negyedévében 300 százalékkal volt alacsonyabb, mint 2008 őszén.

A hitelkínálat csökkenésének egyik oka a nem teljesítő hitelek viszonylag magas aránya. A térségben jelenlévő banki szereplők fele a nem teljesítő hitelek arányának további növekedésével számol. A hitelezés visszafogásának másik okaként a szabályozás folytonos változását jelölték meg a nyugat-európai bankok kelet-közép-délkelet-európai leányvállalatai.

MTI

http://www.mfor.hu/cikkek/Magyarorszagrol_es_Szloveniabol_vonjak_ki_a_legtobb_pen zt_a_bankok.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szegények vagyunk, nincs mit szépíteni rajta
  2013-10-31 18:45:48, csütörtök
 
  Szegények vagyunk, nincs mit szépíteni rajta

2013. október 30., szerda 12:12 | Nikki Heat

Miközben Selmeczi Gabriella szenátor szóvivő asszony szerint ,,Magyarország a szegénység elleni küzdelemben is jobban teljesít", újabb elszomorító adatokkal kellett szembesülniük a józan ésszel megáldott, olvasni és adatokat értelmezni képes embereknek. (Ezekből sajnos - úgy tűnik - szintén elég rosszul állunk mostanság.)

A Tárki friss jelentéséből az derül ki, hogy 2012-ben a magyar lakosság 17 százaléka volt jövedelemszegény, 19 százaléka munkaszegény, s 37 százaléka élt súlyosan deprivált anyagi körülmények között. Összességében a magyarok 47százaléka élt olyan háztartásban, ahol a szegénység és társadalmi kirekesztettség legalább egyik, 8 százaléka ahol mindhárom formája jelen volt.

A GfK Hungária tanulmányából pedig azt tudhatjuk meg, hogy szinte az összes környező ország vásárlóereje meghaladja Magyarországét.

selmeczi.jpg

Ismét sokkoló adatokkal szembesül, aki átolvassa a Tárki legújabb jelentését a szegénységről. Ebből az derül ki, hogy a magyarok 17 százaléka élt a szegénységi határ alatt 2012-ben. Ilyen magas számra nem volt példa a rendszerváltás óta.

jövedelemszegény.png

A jövedelemszegénység mellett, a másik két mutatót illetően sem állunk jól. A munkaszegénység (ez a mérő azt mutatja, hogy egy háztartás munkaképes tagjai közül mennyien nem jutnak teljes- vagy részmunkaidejű munkához) 19 százalékunkat, míg a súlyos depriváció (a jólét kilenc eleméből - például a személygépkocsi birtoklása, az évente egy hét nyaralás vagy a megfelelő fűtés - legalább négy hiányzik) 37 százalékunkat érintette tavaly.

A legmegdöbbentőbb adat, hogy a teljes társadalom 47 százaléka legalább az egyik tekintetben volt szegénynek tekinthető.

Nem csak a Tárki szembesített minket a héten a szomorú magyar valósággal. A GfK Hungary sajtóanyagából az derült ki, hogy szinte az összes környező ország vásárlóereje meghaladja Magyarországét. Mi továbbra is a 31. helyen állunk, s ez 5009 eurót jelent fejenként. A listán megelőzi hazánkat Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Horvátország és Szlovénia is.

váráslóerő.png

Szomszédainkkal összehasonlítva, a legszembetűnőbb a különbség Ausztriához képest: az ottani, 20 ezer eurót meghaladó vásárlóerő négyszerese a magyar átlagnak. De további példákkal élve, ez a német vásárlóerő egynegyedét, a szlovák vásárlóerő kétharmadát, átlagban pedig az európai vásárlóerő mindössze 38.9 százalékát jelenti.

A legszegényebb települések az országon belül Szabolcs-Szatmár-Bereg, valamint Borsod-Abaúj-Zemplén megyében találhatóak. Ezek 67 százalékkal kevesebb egy főre eső elkölthető jövedelemmel rendelkeznek, mint a főváros, ami vásásárlóerő szempontjából a legerősebb.

A fenti adatok is csak azt bizonyítják, hogy hiába szajkózza Selmeczi/Zsigó/Hoppál (oly mindegy, mikor melyik), hogy Magyarország jobban teljesít, a valóságban ennek éppen az ellenkezője igaz.

Ezen pedig sem a családi adókedvezmény kiterjesztése, sem a rezsicsökkentés nem tud érdemben segíteni. Előbbit eddig csak olyan családokban tudták kihasználni, ahol mindkét szülő az átlagnál jobban keres, míg a rezsicsökkentés sem jelent sokat a háztartások azon 15 százalékában, ahol - bevallásuk szerint - nem tudták megfelelően fűteni a lakásukat.

http://egyenlito.blog.hu/2013/10/30/szegenyek_vagyunk_nincs_mit_szepiteni_rajta
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pedagógusi életpályamodell: kötelező lesz a karácsonyi ajánd
  2013-10-31 18:28:37, csütörtök
 
 
Pedagógusi életpályamodell: kötelező lesz a karácsonyi ajándék
2013. október 31., csütörtök

A Magyar Közlönyben megjelent változás szerint a pedagógusoknak kötelező lesz ajándékot venni Hoffmann Rózsának.

pedagogus karacsony.jpg

A rendelet szerint a tanároknak és pedagógusoknak külön-külön kell megajándékozni a köznevelési államtitkárt, minimum 20 ezer forint értékben. Akinek nem jut eszébe jó ajándékötlet, annak készpénzben kell rendeznie az ajándékozást. Ebben az esetben lehet kérni részletfizetést is, ez a lehetőség azonban nem vonatkozik a gyógypedagógusokra.

A tanárok közleményben köszönték meg Hoffmann Rózsának a lehetőséget és azt, hogy még időben szóltak

http://hircsarda.blog.hu/2013/10/31/pedagogusi_eletpalyamodell_kotelezo_lesz_a_ka racsonyi_ajandek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem kapnak extra pénzt a kórházak - újabb holo-emlékművekre
  2013-10-31 18:17:43, csütörtök
 
  2013-10-31. 09:32
Nem kapnak extra pénzt a kórházak - újabb holo-emlékművekre spórolhat "nemzeti" kormányunk



Bár az intézkedési terv elkészült, és az egészségbiztosítási alapban is van 54 milliárdos többlet, csak az eredetileg rendelkezésre álló 30 milliárd forintos összegen osztozhat az összes eladósodott kórház, semmiféle extra pénzt nem kaphatnak - írja a Népszabadság.
A napokban a kormány elé kerülő javaslat alapján az intézmények a június végén nyilvántartott lejárt tartozásaik összegének 77-80 százalékához juthatnak hozzá. Ebből a pénzből az áprilisig felhalmozott lejárt számlákat lehet kiegyenlíteni.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/26/119717/#ixzz2jJwqHh87
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ebben is elsők vagyunk: itt hal meg a legtöbb rákos beteg
  2013-10-31 18:09:12, csütörtök
 
  Ebben is elsők vagyunk: itt hal meg a legtöbb rákos beteg
2013, október 30 - 16:37



Évente mintegy 800 ezer ember életét mentené meg a rák korai diagnózisa és a jobb kezelés a fejlett ipari országokban - állapította meg a Gazdasági és Fejlesztési Együttműködési Szervezet (OECD) szerdán közzétett jelentése, amelyből kiderült, hogy Magyarországon a legrosszabb a rák halálozási aránya az OECD 34 tagállama közül.

Az Európai Bizottság támogatásával készült és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) korábbi kutatásain alapuló jelentés szerint Magyarországon százezer lakosra vetítve évente 165,2 nő és 316,1 férfi hal meg rák következtében.

A betegség Mexikóban, Finnországban, Japánban és Svájcban szedi a legkevesebb áldozatot.

MTI - alfahir.hu

http://alfahir.hu/ebben_is_elsok_vagyunk_itt_hal_meg_a_legtobb_rakos_beteg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb állami intézmény a homoszexuális propaganda szolgálatá
  2013-10-31 18:02:22, csütörtök
 
  Újabb állami intézmény a homoszexuális propaganda szolgálatában
2013, október 31 - 13:26

Megengedhetetlen a Jobbik szerint, hogy állami intézményekben homoszexuális propagandát terjesszenek LMBTQ-rendezvények napirendre tűzésével.

Novák Előd a Toldi mozinál tartott sajtótájékoztatóján rámutatott, hogy idén már második alkalommal rendeznek “meleg-hetet", ezúttal a Toldi mozi látogatóira erőltetik a homoszexuális, “LMBTQ" propagandát. A képviselő szerint ennek egy állami fenntartású intézményben nincs helye.

Akár betegségről, akár vállalt devianciáról van szó, az efféle magatartás, programszervezés károsan befolyásolja az embereket, a feladat pedig fiatalok kiterelése lenne ebből a környezetből - mondta el.

A jobbikos politikus szerint a normalitást kell bemutatni, a boldogságot jelentő értékeket. Az államnak nem felelőssége támogatni az ilyen programokat, de az emberek magánéletébe természetesen nem szólhat bele - szögezte le Novák Előd.

Emlékeztetett: nyáron a “homokosfelvonulás" alatt is ellepték a kultúrális központokat a deviánsok egy hétig, most ősszel pedig ismét. A képviselő szerint az olyan kevésbé ismert filmeket kellene vetíteni ezek helyett, mint az Elhallgatott gyalázat, ami bemutatja a vöröskatonák “felszabadítása" utáni erőszakoskodásait, vagy a Gaudi-Nagy Tamás és Morvai Krisztina nevével fémjelzett 2006 őszéről szóló dokumentumfilet.

Emlékezetes, ilyen "színvonalas" programokkal várták a homokosok a vendégeket az idei melegfesztiválon:

http://www.youtube.com/watch?v=GHNXeV5PUUw&feature=player_embedded

alfahir.hu

http://alfahir.hu/ujabb_allami_intezmeny_a_homoszexualis_propaganda_szolgalataban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Népüldöző Orbán - A feleségére is veszélyes?
  2013-10-31 17:41:11, csütörtök
 
  Népüldöző Orbán - A feleségére is veszélyes?
2013-10-31 10:03:04




Egyetlen példát is felhozva, Orbán Viktor történelmi mélységét az is jól mutatja, hogyan szervezi és adminisztrálja, hogy tömegeket fosszon meg nem csak a segélyektől, de attól is, hogy munkát ajánlhassanak nekik!


Az állam két oldalról javítja a munkanélküli statisztikákat - írja a Spéder Zoltán által irányított Index -: egyrészt a közmunkások szaporításával, másrészt azzal, hogy aki nem fogadja el a felkínált munkát, azt törlik a regisztráltak rendszeréből. Az Index további fontos tényezőket nem említ, amik miatt további tömegek már be sem jutnak a munkanélküli központokba: ez az a kommunista túlbonyolítást is messze-messze meghaladó, tudatosan tömegeket megakadályozó adminisztrációs téboly, amit az Orbán-kormány vezetett be abból a célból, hogy hatalmas tömegek egyáltalán ne tudjanak regisztrálni sem!

Az adminisztrációs megakadályozást jó pár egyéb mellett az képezi, hogy akinek valaha az életben volt egy cége, de az pl. tönkrement, az agyonbonyolítás miatt képtelen azt hivatalosan megszüntetni. Márpedig amíg nem szünteti meg, addig - hogy lássuk a további orbáni tébolyt - semmiféle ellátást nem fog kapni! A vállalkozók sorozatosan panaszkodtak nekünk arra, hogy Orbánék minden életben maradási lehetőséget elzártak tőlük és egyáltalán semmiféle módon nem tudnak a munkaügyi rendszerbe integrálódni! A futballőrült és a szegényeket, valamint a rokkantakat bűnbanknak kikiáltó, nyilvánvalóan súlyosan beteg miniszterelnök olyan iszonyatos feltételeket szab arra, hogy valaki vállalkozó legyen és olyannyira megtett mindent a meglévő vállalkozások tönkre tételére, hogy azon vállalkozók tömegeit, akik nincstelenekké váltak, őket sem hagyja szabadulni az Orbán miatt pénzelszívókká vált vállalkozásaiktól! Ameddig pedig nem mondja Orbán rendszere egy vállalkozásra, hogy megszűnt vagy felszámolásra került, addig még segélyben sem részesülhetnek azok, akik Orbán előtt biztos megélhetéssel rendelkeztek! Ezért az Orbánék által tönkre tett vállalkozók tömegei sem saját megélhetésükre, sem vállalkozásaik pénzelszívó, az államnak a nagy semmire befizetendő költségeire sem tudnak fordítani egyetlen árva fillért sem!

Felmérhetetlen, hány vállalkozó lett öngyilkos és - miután már minden munkavállalójukat kirúgni voltak kénytelenek - hányan kerültek utcákra, miközben vállalkozásaik megszüntetését - a jó eséllyel elmebeteg népüldöző őrült miatt - nem sikerült kimondatniuk!

A másik tudatos adminisztratív orbáni pusztítás - amik itt felsorolásra kerülnek, legalább megközelítik a büntető törvénykönyv szerinti Népirtás bűntettét -, hogy nagyon-nagyon sokan azért nem kerülnek be a munkanélkülieket regisztráló rendszerbe sem, mert pl. nem ott születtek, ahol élnek vagy bármilyen okból nem jelentkezhetnek be az adott városban semmiféle ideiglenes lakcímre. Orbánék ugyanis addig munkát ajánlani sem hajlandók, amíg a lakhelyéről elmenekülni kénytelen vagy egyébként mélyszegénnyé vált honpolgár nem szerez magának ott, helyben legalább egy ideiglenes lakcímet! Budapesten is nagyon sok ember van, akik nem rendelkeznek állandó budapesti vagy éppen semmilyen állandó lakcímmel, csak kénytelenek voltak a túlélésért, bármiért elhagyni eredeti városukat vagy falujukat. Ezek közül nagyon sokan az utcán élnek, még többen pedig úgy laknak egyáltalán valahol, hogy valaki vagy szociális beállítottságú magánszemélyek befogadják őket.



A mindenkinél gazdagabb állam mindenesetre mindenkit magára hagyott. Miután Orbán Viktor és sleppje elvette az emberek szociális segélyét is, ezzel iszonyatos tömegeket elvándorlásra kényszerített, hatalmas tömegek nem tudják többé kifizetni a rettenetes, horribilis rezsiköltségeket, és töménytelen mennyiségű ember egyszerűen közös lakásokba, szállásokra költözött. A helyzet kezd a régi-régi, szegény Olaszország körülményeire hasonlítani és nem azért, mert nincsen pénz (hiszen nem csak futballstadionokra jutott eddig 140 milliárd Ft, de Magyarország a statisztikák szerint a világ legutolsó állama abban is, hogy innen lopják el a politikusok és a gazdagok a külföldi off shore-cégekbe a legtöbb adóbevételt az egész világon!), tehát nem a pénz hiányzik, hanem a jóindulat minimuma az, ami Orbán Viktorból, Pintér Sándorból, Kocsis Mátéból, Wittner Máriából, Papcsák Ferencből, Semjén Zsoltból, Pálffy Istvánból, Tarlós Istvánból, Zombor Gáborból, Lázár Jánosból, Kövér Lászlóból, László Tamásból és a többi, a szegényüldözési pogromokat sorozatosan megszavazó fideszes és KDNP-s multimilliomos eltartottjainkból hiányzik.

Na most akik ilyen összeköltözésekre kényszerültek - Budapesten legalább több tízezer ilyen ember él -, nem tudnak bejelentkezni sem arra a címre, ahol laknak. E nélkül viszont Orbánék nem engedik meg azt sem, hogy bármelyik munkaügyi központba regisztrálhassanak! Orbán Orwell-rendszere ugyanis a legszegényebbeknek nyújtandó segítséget ahhoz köti, hogy ne csak lakjanak valahol, de ahol laknak, ott az ingatlan gazdája azt is adja meg nekik, hogy hozzá bejelentkezhessenek!



Aki azt kérdezi, miért akarja Orbán ennyire begyűjteni, ki, hol lakik - hiszen a munkaügyi központba jelentkezők nem lakomára hívták Orbán Viktor milliárdos családját, hanem egyszerűen csak munkához szeretnének jutni -, tehát mi köze van a milliárdos tébolyultnak ahhoz, ki, hol lakik, a válasz nem csak az, hogy orwelli és fölösleges túlbuzgósággal regisztrálni akarja a lakosságot, hanem az is, amiről e cikk szól, hogy a cél az, hogy akár milliók szoruljanak ki még abból is, hogy munkát ajánlhassanak nekik és milliók abból, hogy egyáltalán bármilyen statisztikában feltüntetésre kerüljenek! A munkanélküliek regisztrálása ugyanis nem tesz jót a nép által "birkamenetnek" és "békamenetnek" nevezett, putyini minőségű "békemenet" pártszavazói lelkivilágának! Azon jogfosztottak pedig, akik a munkaügyi központba nem regisztrálhatnak, azoktól Orbán még azt is megvonta, hogy bármiféle munkaajánlatot tegyenek nekik! Értjük?! Akit nem enged az orbáni rezsim regisztrálni, azt a munkaügyi központból elhajtják azzal, hogy e nélkül nem ajánlhatnak nekik semmilyen munkát, sőt, a munkaajánlatok előttük teljes titkot képeznek!


Orbánék célja halmozottan és látványosan az, hogy tömegek akkor se juthassanak sem szociális segélyhez, sem közmunkához, de még állásajánlathoz sem, ha sok éve munkanélküliek és szó szerint az öngyilkosság szélén állnak azért, hogy pl. diplomásokként legalább utcaseprőnek felvegyék őket!

További probléma, amikkel ugyancsak személyesen találkozunk, a túliskolázottság. Akik az elképesztően burzsuj és fasiszta orbán-pintéri munkaügyi terrorrendszerbe mégis sikeresen tudnak regisztrálni, a munkahelyekről sorozatosan azzal utasítják el őket, hogy mivel érettségijük vagy egyéb iskolai végzettségük van, ezért nem alkalmazzák őket, mert a kormány ebből is adót szed a munkáltatóktól! Ezért sokan össze-vissza hazudoznak, amikor munkát keresnek, mert mindenhol rá kell érezniük, ki kell találniuk, mi a jó: ha az ember beismeri, hogy érettségije, főiskolája vagy egyetemi végzettsége van vagy az a jobb, ha mindezt letagadja és azt hazudja, hogy neki a legmagasabb iskolai végzettsége nyolc általános. Orbán óta az iskolai végzettség már nem dicsőség, sokak számára pedig közvetlenül az öngyilkossághoz vezető ok.

Orbán Viktor mindenre kiterjedő fékevesztett tébolylását látva Joszif Viszarionovics Dzsugasvili, azaz Sztálin feleségének szavai juthatnak eszünkbe, akit aztán Sztálin szintén meggyilkolt. Sztálin felesége valahogyan így fogalmazta meg:

- A saját népedet is gyűlölöd és üldözöd. A saját néped ellen viselsz háborút.

Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó életben van. De vajon van félni valója a tébolyult, hatalmi megszállott és az egész világon undorral és megvetéssel emlegetett, mentálisan súlyosan sérült szociopata és paranoid jegyekkel túlhalmozott skizoid pszichopata férjétől, Orbán Viktortól? Vajon csak a nép ellen emeli fel a kezét minden nap, sosem jóllakva a halálba kergetett magyarok tömegeinek vérével vagy a felesége ellen is ilyen gyilkos és skizofréniás, tudathasadásos tébollyal és gyűlölettel fog vadászni?



Vajon melyik diktátorfeleséghez hasonlít jobban Lévai Anikó? Nicolae Ceausescu felesége, Elena szerepe kellő védelmet ad számára a tomboló diktátor pogromjai és tébolyult gyűlölete elől vagy megenged magának annyi kritikát, amennyit Sztálin felesége tett férje és gyilkosa ellen?



Gyorscikk: Molnár F. Árpád

http://www.alsoorsi-hirhatar.hu/hirek/nepuldozo-orban-a-felesegere-is-veszelyes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/64 oldal   Bejegyzések száma: 631 
2013.09 2013. Október 2013.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 631 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 100
  • e Hét: 433
  • e Hónap: 14625
  • e Év: 147542
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.